Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ TRUMP ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΘΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, BOLSHEVIK AGENT ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ - ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.


Gwen Jones
Ο Michael Tellinger είναι Νοτιοαφρικανός συγγραφέας, πολιτικός, εξερευνητής και ιδρυτής του Ubuntu Party που υποστηρίζει την παροχή ελεύθερων πόρων σε όλη την

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Παρακολουθώντας τις ΗΠΑ από έξω είναι σαν να παρακολουθείς μια μεγάλη τραγωδία που πραγματοποιείται - με τους κακοποιούς να τρέχουν ελεύθερα προκαλώντας όλο και περισσότερη καταστροφή - μετατοπίζοντας το φταίξιμο σε εκείνους που θέλουν να υποστηρίξουν την ειρήνη και την αρμονία και να ζήσουν απλά μια όμορφη ζωή.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΥΔΑΤΟΦΡΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΞΙΛΟΥΟΔΟΥ ( XILUODU) ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ GOOGLE !!!

Eliana Elefheriou
Ο υδατοφράκτης του Ξιλουοδου στην Κίνα και 3ος μεγαλύτερος σε χωρητικότητα στον κόσμο, ενώ μόλις χθες ακόμα φαινόταν στον χάρτη του google σήμερα είναι άφαντος.
Ταξιδεύοντας κανείς σε ένα μέλλοντα χωροχρόνο ανακαλύπτει την μοίρα του υδατοφράκτη; θα καταρρεύσει.
Όταν σπάσει ο υδατοφράκτης το νερό θα περάσει προς τους δύο άλλους μεγάλους υδατοφράκτες τους οποίους και θα υπερχειλίσει. Τότε η Σαγκάη αλλά και ένα μεγάλο μέρος της Κίνας θα πλημυρίσει και θα επηρεάσει πολλά εκατομμύρια Κινέζων.

Ο ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΒΑΣΗ ΓΑΛΑΞΙΑΞΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Όλη η ανθρωπότητα θα πρέπει να προσμένει τους επικέιμενους ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς του ηλίου τις επικείμενες ηλιακές εκλάμψεις του με απεριόριστη χαρά αγαλλίαση και ευτυχία και να ανεβάσει συνειδητά τις δονήσεις της και την διάθεση της όταν θα συμβει αυτό το σημάντικότερο Γεγονός του Σύμπαντος το οποίο θέλει να βιώσει το Πνεύμα της Άπειρης Δημιουργού το οποίο θα ενεργοποιήσει τον μετασχηματίσμό των τρισδιάστατων οργανικών μας σωμάτων σε κρυστάλλινα ενεργειακά σώματα πυριτίου χωρίς να βιώσουν καθόλου και να υποστούν φυσικό βιολογικό θάνατο.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Στο πολύ κοντινό μας μέλλον πρόκειται να βιώσουμε μία διαστατική μετατόπιση από την βαριά, πυκνή, οργανική 3η διάσταση στην πιο φωτεινή, αραιή, κρυστάλλινη 4η διάσταση. 
Τα σώματα μας θα μετατραπούν σε φως και ενέργεια, οι πυρήνες των ατόμων των κυττάρων μας θα γεμίσουν με φως και τα τοιχώματα των κυττάρων μας θα μετατραπούν σε κρυστάλλινα.
Τα σώματα μας θα πάρουν μία ημιδιαφανή όψη, θα είμαστε πολύ υγιής, πιο ψηλοί, θα ζυγίζουμε πολύ λιγότερο και όλες οι αρρώστειες τις τρισδιάστατης ζωής θα πάψουν να υπάρχουν, θα εξαλειφθούν από το σώμα μας την ίδια στιγμή της μετατόπισης η οποία θα είναι στιγμιαία. 

Michael LaVaughn Robinson: επίσης γνωστό ως Michelle Obama βαθύ κράτος σατανικός NWO Tranny,


Μπορείτε να πιστεύετε ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ακόμα δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο BIG MIKE;
Αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια σαφή κατανόηση για το ποιος ακριβώς είναι ο Michael LaVaughn Robinson.
Οι φήμες λένε ότι θα αντικαταστήσει ακόμη και τον Sleepy Joe Biden στο προεδρικό εισιτήριο μόλις τον καταργήσουν λόγω της προφανής πνευματικής του πτώσης και της αδυναμίας του να επιβιώσει μιας τετραετούς προεδρίας.

Από τις 9/11 έως το COVID-19, είναι μια διαρκής κατάσταση έκτακτης ανάγκης


Τζον Γουάιτχεντ
Από τον John W. Whitehead
«Το βασικό πολιτικό ερώτημα είναι γιατί οι άνθρωποι υπακούουν σε μια κυβέρνηση. Η απάντηση είναι ότι τείνουν να υποδουλώνονται, να αφήνονται να κυβερνούνται από τυράννους. Η ελευθερία από τη δουλεία δεν προέρχεται από βίαιη δράση, αλλά από την άρνηση υπηρεσίας. Οι τύραννοι πέφτουν όταν ο λαός αποσύρει την υποστήριξή του. "- Étienne De La Boétie, The Politics Of Obedience

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΒΙΝΤΕΟ


Ο Πλειάδιος γήινος αντιπρόσωπος του Γαλαξιακού Συμβουλίου Τόλεκ μαζί με την επίσης Πλειάδια αστρική αδερφή του Αντόνα (με αστρική ψυχική καταγωγή και οι δύο από τον πλανήτη Ντακότε του άστρου Ταϋγέτα του αστρικού σμήνους των Πλειάδων στον αστερισμό του Ταύρου) μας ενημερώνουν για τα τελευταία στάδια και τη λήξη της ερπετοειδούς διακυβέρνησης στη Γη όπως επίσης και για την επερχόμενη ένταξη του πλανήτη μας και της ανθρωπότητας στο Γαλαξιακό Συμβούλιο και για την επιστροφή μας στη Γαλαξιακή κοινότητα.

Κίνδυνοι μάσκας προσώπου: Υποξία, μειωμένη ανοσολογική αποτελεσματικότητα και αιτία συμπτωμάτων COVID-19

Η χρήση μάσκας οδηγεί σε μειωμένη περιεκτικότητα σε οξυγόνο στην κυκλοφορία του αίματος που είναι γνωστή ως στέρηση οξυγόνου ή υποξία.
Αυτό όχι μόνο έρχεται με δυσμενείς συνέπειες που σχετίζονται με την υποξία, αλλά επίσης απλώς μειώνει την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού σας συστήματος, καθώς χωρίς την κατάλληλη περιεκτικότητα σε οξυγόνο στην κυκλοφορία του αίματος τα όργανα σας δεν μπορούν να λειτουργήσουν τόσο αποτελεσματικά όσο συνήθως.

Πέθανε ο μικρός αδερφός του Τραμπ!


Θρήνος από χθες για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, Καθώς έχασε τη ζωή ο μικρός του αδερφός, Ρόμπερτ.
Ο Ρόμπερτ Τραμπ νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης από τον Ιούνιο. Η είδηση της νοσηλείας του, είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις για το εάν ήταν θύμα του κορονοϊού όχι, πιθανότητα όμως που έχει διαψευστεί. Ο Ρόμπερτ έφυγε σε ηλικία 71 ετών, ήταν επιχειρηματίας, στήριζε τον αδερφό του σε όλες τις προσπάθειες του, δεν τα πήγαινε καλά με την δημοσιότητα.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ (14-08-2020)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΔΟΪΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΑΠΟ ΤΟ 58΄:15΄' ΛΕΠΤΟ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΚΟΗ ΥΠΑΡΧΕΙ...... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
Κορωναϊος, παιδοφιλία και ο φασισμός του τελειωμένου κρατικού μηχανισμού, των δωσίλογων, της κατοχικής κυβέρνησης της αριστεροδεξιάς. Συγκλονιστικές μαρτυρίες πολιτών που δεν δίστασαν να καταθέσουν στην Σφαγή και στον Γιάννη Δεμερτζή, την αλήθεια
.

Ενημέρωση GITMO στα μέσα του 2020: Συλλήψεις, κατηγορίες και εκτελέσεις

Προτού ξεκινήσουμε, ας καταλάβουμε πρώτα ότι πριν ο Τραμπ ήταν ο POTUS GITMO (στρατόπεδο κράτησης στον κόλπο του Γκουαντάναμο) ήταν ένα κλάσμα του μεγέθους που είναι τώρα. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί με σαφήνεια από τα ακόλουθα γραφικά, προσδιορίζοντας μια σημαντική επέκταση για ό, τι αναμένεται να είναι δεκάδες χιλιάδες νέοι πρώην ελίτ κρατούμενοι. Λοιπόν, όσοι δεν εκτελούνται τουλάχιστον μέσω στρατιωτικού δικαστηρίου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters