Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 31/07/21

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ [ΚΟΒΙ], ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ [[[[17%]]]] ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΛΙ!
ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΠΑΜΕ ΧΘΕΣ ΠΩΣ Ο ΒΥΕΝΤΕΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠ0Λ1ΑΣΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ…

Εάν έχετε εμβολιαστεί με mRNA, είστε πλέον ιδιοκτησία και δεν έχετε πια πρόσβαση στο Ανθρώπινο Δίκαιο

Απίστευτη απόφαση του 2013 απ'το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ μετατρέπει τον (εμβολιασμένο με mRNA) άνθρωπο σε.. ιδιοκτησία!


Εάν έχετε εμβολιαστεί με mRNA, είστε πλέον ιδιοκτησία και δεν έχετε πια πρόσβαση στο Ανθρώπινο Δίκαιο:
Ανώτατο Δικαστήριο 2013 – Παθολογία έναντι Myriad Genetics Ο εμβολιασμένος με mRNA μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters