Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Επίσημη ενδιάμεση έκθεση της ανάλυσης φιαλιδίου εμβολιασμού της Pfizer που εξήγησε η La Quinta Columna

Η La Quinta Columna έχει φέρει επανάσταση στην επιστημονική κοινότητα με την επίσημη ενδιάμεση έκθεση της ανάλυσης του φιαλιδίου εμβολιασμού που κυκλοφόρησαν χθες. 

Για να συνεχίσετε να ενημερώνετε τους αναγνώστες από όλο τον κόσμο που επισκέπτονται το Όργουελ Σίτι , προσφέρουμε κάτω από τον σύνδεσμο για το πρόγραμμα # 67 

La Quinta Columna: Η ανάλυση του φιαλιδίου εμβολιασμού επιβεβαιώνει την παρουσία νανοσωματιδίων γραφενίου


Στο πρόγραμμα αριθ. 63 , η La Quinta Columna (βιοστατιστικός Ricardo Delgado και Dr. José Luis Sevillano) μοιράστηκε μερικές από τις πολλές φωτογραφίες των αναλύσεων που έχουν αποκτήσει η ομάδα ερευνητών με τους οποίους εργάζονται αφού υπέβαλαν την ουσία σε διαφορετικές τεχνικές για να καθορίσουν κάθε μία των συστατικών του. 

Όπως υποσχέθηκε, έχουν παραδώσει? τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. 

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η COCA-COLA;

Η COCA-COLA ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΜΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η "COCA-COLA" ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΓΕΙΑ". ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΞΙΝΟ, ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ PH ΑΠΟ ΤΟ ΟΞΥ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.
ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ (ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 29/06/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΜ.
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 28/06/21

ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ JFKJrISQ ANAΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΚΟΠΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΗ-ΕΓΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΝΕΡΟ!!) ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 800 ΧΙΛΙΑΔΩΝ!! 
ΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters