Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΖΗΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΦΤΩΧΩΝ ΧΩΡΩΝ

Διαγραφή χρέους φτωχών χωρών ζητά η Παγκόσμια ΤράπεζαΔιαγραφή χρέους φτωχών χωρών ζητά η Παγκόσμια Τράπεζα
Οι τρωτότητες που συνδέονται με τα χρέη έχουν αυξηθεί και είναι επιτακτική ανάγκη για τις χώρες-οφειλέτες να δουν φως στην άκρη του τούνελ ώστε να μπορέσουν να προσελκύσουν νέες επενδύσεις, εξήγησε ο πρόεδρος της.

ΝΟΜΟΣ για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ μακρια από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Βοηθούν οι μάσκες; Κάνουν κακό οι μάσκες;


Βοηθούν οι μάσκες; Κάνουν κακό οι μάσκες;
«Οι μάσκες προστασίας από τις διάφορες ασθένειες και τώρα από τον κορωνοϊό. Πολύ συζήτηση γίνεται τελευταίως γι’ αυτό το θέμα και όμως ο κόσμος είναι συγχυσμένος. Βοηθούν οι μάσκες; Κάνουν κακό οι μάσκες; Πότε θα πρέπει να βάζουμε τις μάσκες; Ποιος θα πρέπει να βάζει μάσκα; Όλα αυτά τα ερωτήματα αν και δεν έχουν απαντηθεί, φτάσαμε στο σημείο να ποινικοποιήσουμε την απουσία μάσκας. Μήπως πίσω από αυτό κρύβονται συμφέροντα αγοραπωλησίας μασκών;

Τι γελοίο να βλέπεις κάποιον στο αυτοκίνητό του, μόνος, να οδηγεί με μάσκα και γάντια! Να περπατά στην παραλία κάποιος, μόνος και σε απόσταση από άλλους, με μάσκα και γάντια. Η πωλήτρια να έχει μάσκα και γάντια για 6-8 ώρες εργασία. Ο οδηγός του λεωφορείου να είναι με μάσκα και γάντια για 5-6 ώρες συνέχεια.

Ευτυχώς που είναι και η ώρα του φαγητού και έχουμε την ευκαιρία να αφαιρέσουμε την μάσκα για λίγο.
Ως να γυροφέρνουν οι ιοί στην ατμόσφαιρα όπως τα κουνούπια και βάζουμε αντικουνουπικό.

Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ


Ο συνταγματολόγος και κοινωνιλόγος, κ. Βασίλειος Σπύρου, μιλάει στην «ΣΦΑΓΗ» και στον Γιάννη Δεμερτζή για τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.
Πως στήσανε την γενοκτονία των Ελλήνων οι ξενόφερτοι πολιτικοί, για το μεγάλο πρόβλημα με τα σχέδια για την απαγωγή των παιδιών μας, με το πρόσχημα της ψεύτικης πανδημίας του Κορωναϊού, αλλά και άλλα θέματα, χρήσιμα για τον Έλληνα, έτσι ώστε να καταλάβει τι έχει γίνει, αλλά και να πράξει σωστά, δίχως να πέσει σε παγίδες, που στήνουν παρακομματικές οργανώσεις, αλλά και σύγχρονοι δωσίλογοι, για να οδηγήσουν στην τελική καταστροφή και στον αφανισμό, το Ελληνικό Γένος.

Το νούμερο στο χέρι που σώζει τους εισβολείς – Δεν γλυτώνουν ούτε οι ΦΙΛΗΣΥΧΕΣ γειτονιές, ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Κόβουν την ανάσα οι εικόνες από τις ΗΠΑ, στόχος η εξάπλωση σε όλον τον πλανήτη…


Παρότι οι εικόνες προέρχονται από το εξωτερικό θεωρούμε σκόπιμο να τις δείτε, καθώς πολύ σύντομα ίσως τις δούμε και στην Ελλάδα σε τέτοιο βαθμό.

Οι εκρηκτικές νέες σημειώσεις του FBI επιβεβαιώνουν ότι ο Ομπάμα κατευθύνθηκε στη λειτουργία κατά του Flynn


Χειρόγραφες σημειώσεις από τον πρώην πράκτορα του FBI, Peter Strzok, δείχνουν ότι ο ίδιος ο Ομπάμα κατευθύνθηκε σε βασικές πτυχές της εκστρατείας να στοχεύσει τον Flynn κατά τη διάρκεια συνάντησης στις 5 Ιανουαρίου 2017 στο Oval Office.

Ο Τραμπ «ξεπερνά» το εμβόλιο και έχει επιτρέψει τη θεραπεία με πλάσμα

Η δημοκρατική σύμβαση ανοίγει και, την παραμονή του ραντεβού στο Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έρχεται στη συνέντευξη τύπου με μια ανακοίνωση και μια έκκληση: "Είναι η πιο επείγουσα θεραπεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη στιγμή. Προσκαλούμε τους θεραπευμένους. να δωρίσεις πλάσμα "

Trump: Η Ιταλία εκτός ΕΕ και 5G σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Η πίεση του Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζεται στην ιταλική κυβέρνηση για αλλαγή πολιτικής.
Μέχρι τώρα, προσπαθούμε με καλή τύχη, δεδομένου ότι στη φάση που προηγείται της επανεκλογής, με μια εκλογική εκστρατεία σε εξέλιξη, είναι απαραίτητο να κινηθούμε με προβάδισμα.

''ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ''...... ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΟΝΕΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ....


Η Επιστήμη Έχει Μετατραπεί σε Ιερατείο Απόκρυψης της Αλήθειας
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΘΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
«Μόνο εκείνοι που προσπαθούν το παράλογο, θα επιτύχουν το αδύνατο.» M. C. Escher
«Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν σαν βλασφημίες.» George Bernard Shaw

Τι κοινό μπορεί να έχει μια ομάδα 8 ελλήνων εφέδρων ηλικίας 30-52 ετών με μία ομάδα 8 επαγγελματιών στρατιωτών της Λεγεώνας των Ξένων


Τι κοινό μπορεί να έχει μια ομάδα 8 ελλήνων εφέδρων ηλικίας 30-52 ετών από τη Θεσσαλονίκη, αποτελούμενη από :
Έναν δημόσιο υπάλληλο
Ένα μπάρμαν
Ένα μηχανικό αυτοκινήτων
Έναν επιχειρηματία και διδάσκοντα σε σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Κείμενο που υπογράφει ο Αλέξανδρος Παναγιώτου. Ιατρός Κυτταρολόγος.

«Κάποια πράγματα δεν γίνεται να μην λέγονται… έστω κι αν είναι αυτονόητα ακόμα και για τριτοετείς φοιτητές Ιατρικής (στο τρίτο έτος διδασκόμαστε την Μικροβιολογία)…»

«Η Σικελία δεν θα δεχθεί εισβολή» - Καλεί μετανάστες να φύγουν μέχρι αύριο


Ο περιφερειάρχης της Σικελίας Νέλο Μουσουμέτσι αποφάσισε ότι μέχρι τα μεσάνυχτα της αυριανής ημέρας όλοι οι μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται σε κέντρα προσωρινής παραμονής του νησιού του, θα πρέπει να τα εγκαταλείψουν.
 
Ο Μουσουμέτσι πρόσθεσε ότι μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίιου απαγορεύονται νέες αφίξεις των «απελπισμένων της θάλασσας» στο νησί του, διότι «υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κατά την παραμονή τους θα γίνονται σεβαστά τα μέτρα για την πρόληψη της μετάδοσης του κορωνοϊού».

Η Κίνα έφτιαξε άλλο φράγμα και δεν δημοσιεύθηκε πουθενά!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Maggie Louis Smith

Ο Xi Jinping εγκαινίασε στις 29-6-2020 το νέο υπέρ- φράγμα Wudongde στον ποταμό Jinsha που διαπερνά τις πόλεις Sichuan και Yunnan οι οποίες εδώ και ένα μήνα βρίσκονται κάτω απ'το νερό.
Ο υδροηλεκτρικός σταθμό είναι 300 μέτρα ύψος, το υπόγειο τούνελ εκκένωση είναι 24 μέτρα διάμετρος και ο κεντρικός σταθμός του φράγματος είναι 89,8 μέτρα που τον κάνει το ψηλότερο του κόσμου.

ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

«Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕIΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ»!

Francesoir/ Dr G. Delépine,χειρούργος ογκολόγος και Dr N. Delépine παιδίατρος καρκινολόγος: Η υποχρεωτική μάσκα στα παιδιά είναι μια κακοποίηση! Η επιδημία τελείωσε….. Τα παιδιά δεν μεταδίδουν τον ιό ούτε στα άλλα παιδιά ούτε στους ενήλικους.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters