Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Λεγόταν Μιλόσεβιτς, τον θυμάστε; Αν -κακώς- ΟΧΙ, σας θυμίζουμε !


Σαν χθές, πριν 11 χρόνια (11 Μαρτίου 2006), πέθανε ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς
Ως γνωστόν ο Μιλόσεβιτς ήταν «χασάπης». Και «εγκληματίας». Και «δολοφόνος». Και έκανε «γενοκτονία». Και ειδικά στο Κόσσοβο έκανε και «εθνοκάθαρση». Για να καταλάβετε πόσο «κάθαρμα» ήταν, ακόμα κι αυτός ο Πρετεντέρης – όπως έγραφε τότε – μόλις τον είδε στο εδώλιο της Χάγης (τον Μιλόσεβιτς ) «ανατρίχιασε» (ο Πρετεντέρης…)....

Έλα μιμί στον τόπο σου... Πληρωμένα κουπόνια για μπουρδέλα, στους "λαθρομετανάστες". Θες να πηδήξεις; δήλωσε λάθρο. ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ στην Ελλάδα.

ΑΥΤΑ ...μοιράζει η Γερμανία!! της Σκρόφας Μέρκελ.
"Έτσι θα περιορίσουμε τις ορμές και τη βία τους... επισημαίνουν".

Σεμινάρια ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ!! στα ελληνικά σχολεία. ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

Το «πολύχρωμο σχολείο» διοργανώνει σεμινάρια σε σχολεία εισαγωγής στον τρανσεξουαλισμό για μαθητές, δασκάλους και καθηγητές.

Διαβάστε τα παρακάτω έγγραφα και τα σχόλια δικά σας:...
 

Ας μάθουμε επιτέλους να :"ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ". "Οι αριστερίζουσες ευρωπαίες λινάτσες" και τα 400 ευρώ στους λαθρομετανάστες


Αποτέλεσμα εικόνας για 400 ευρώ που δίνεται στους λαθρομετανάστεςΔημιουργούνται πολλά ερωτήματα από το επίδομα των 400 ευρώ που δίνεται στους λαθρομετανάστες και νομίζω εύλογα! Ποιος τελικά χρηματοδοτεί τους λαθρομετανάστες;; Μήπως ο Έλληνας φορολογούμενος;; Κι αν ναι ποιο είναι το συνολικό ποσό το οποίο προϋπολογίζεται;;

ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΣ Ρατσισμός κατά των Ελλήνων απο τους Τσιπροκαμμένους

Κανείς δε θα μπορούσε να φαντασθεί το εύρος των δικαιωμάτων, που χορήγησε η “σεβαστή” μας κυβέρνηση στα μιλιούνια των λαθρομεταναστών, οι οποίοι “βούλιαξαν” τη Χώρα μας. 
 
Τέτοια δικαιώματα και διευκολύνσεις ούτε στο ελάχιστο δεν μπορούν να απολαύσουν οι Έλληνες πολίτες! 
Δείτε ένα πρόσφατο, άκρως σκανδαλιστικό, δικαίωμά τους: να σέρνουν τους Έλληνες στα δικαστήρια δωρεάν! 
 
Με τον πρόσφατο ψηφισμένο νόμο 4416/2016, ο οποίος μεταξύ πολλών ζητημάτων ρύθμισε και θέματα παραβόλων και τελών στις ποινικές δίκες, προστέθηκαν και τα λεγόμενα “ρατσιστικά εγκλήματα” μεταξύ των αδικημάτων, για τα οποία ο “παθών”

Η στιγμή που οι Ολλανδοί «πετάνε» τους Τούρκους στα σκυλιά! (εικόνες)

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο βλέπουμε εικόνες από τη διαδήλωση των ερντογανικών ισλαμιστών και των φασιστών Γκρίζων Λύκων αλλά και την επέμβαση της ολλανδικής Αστυνομίας με σκυλιά, ιππικό και κανόνια νερού για να διαλύσει τον τούρκικο όχλο.
Ο Ερντογάν προσπάθησε το βράδυ του Σαββάτου να κάνει επίδειξη δύναμης σε ευρωπαϊκό έδαφος αλλά το μόνο που κατάφερε είναι η Ευρώπη να αρχίσει σοβαρά να αντιλαμβάνεται τι σημαίνει Τουρκία.

Ἱστορία ποὺ δὲν διδαχθήκαμε…

Ο πυρήνας της αποτυχίας του ελληνικού κράτους
Η ιστορική περίοδος που διανύουμε συνιστά απαρχή ευθείας αμφισβητήσεως του μεταβυζαντινού θεοκρατικού μορφώματος, που σκέπασε το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, στον τόπο που το Φως γεννήθηκε και εκλύθηκε, και βύθισε τους Έλληνες σε βαθύ πνευματικό σκοτάδι.
Οι Έλληνες, ωσάν άλλοι εβραίοι, ζήσαμε 2000 χρόνια χωρίς πνευματική πατρίδα, αποκομμένοι πλήρως από τις Αρχές και τις Αξίες του Αρχαίου Ελληνικού Ιδεώδους.

Η ιερή ανατομία του σύμπαντος μέσα στον άνθρωπο κατά τον Πλάτωνα

Ο Πλάτωνας στο βιβλίο του Τίμαιος ή Περί Φύσεως, εξηγεί διεξοδικά την κατασκευή του ανθρώπινου σώματος.

Ο εγκέφαλος έλεγε, είναι το όργανο στο ανθρώπινο σώμα που μέσα σε αυτόν βρίσκεται αναμεμιγμένη η ψυχή. Μέσα στον εγκέφαλο βρίσκεται η θεία συνείδηση. Ο εγκέφαλος βρίσκεται στο κεφάλι, το υψηλότερο μέρος του ανθρώπινου σώματος. Ο νωτιαίος μυελός που είναι η συνέχεια του εγκεφάλου, διατρέχει όλη την σπονδυλική στήλη. (Οι αρχαίοι Έλληνες την ονόμαζαν ιερά σήραγγα ή ιερό καλάμι ή σωλήνα).

"Δεν θα γίνουμε πουτάνες και τα παιδιά μας δώρα στους παιδόφιλους. ΄πολιτισμένους΄ βορειοευρωπαίους"!...

Ήταν το μήνυμα από τις Γυναικάρες, τις Λιονταρίνες της Αδέσποτης κι Αδούλωτης Συρίας!

Ωμή παραδοχή από J.Rothschild: «Η νέα παγκόσμια τάξη διαλύεται» – Τι αναφέρει έκθεση-βόμβα για το μέλλον…


 

Ο περιβόητος μεγαλοεκατομμυριούχος Jacob Rothschild παραδέχθηκε ότι η νέα παγκόσμια τάξη που ετοιμάζει τόσα χρόνια είναι στον «αέρα», σύμφωνα με τα «συμφραζόμενα» έκθεσης βόμβας από τους «ειδικούς αναλυτές του».

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι οι ελπίδες για μια νέα παγκόσμια τάξη συνεχώς λιγοστεύουν λόγω των αντιδράσεων πολλών χωρών και κυρίως λόγω της σθεναρής στάσης Ρωσίας , Κίνας και λοιπών ευρασιατικών δυνάμεων .

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ: Πως καταφέρνουν οι 300 να απαλλάσσονται από τους φόρους. Ο πολίτης πληρώνει έως και 4,9 φορές υψηλότερο φόρο από ένα βουλευτή

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνες βουλευτές
Εως και σχεδόν πενταπλάσιο φόρο πληρώνει ένας ΜΑΛΑΚΑΣ πολίτης, σε σύγκριση με τον "ΕΞΥΠΝΟ" βουλευτή, για το ίδιο ετήσιο εισόδημα. Αναλύοντας τα φορολογικά προνόμια που απολαμβάνουν οι Ελληνες βουλευτές, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα,

Ο ΣΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. Της Μαίρης Καρά

Σιγά που θα περιμένω απάντηση! Φαίνεται πως εσείς δεν με παίρνετε στα σοβαρά κι επειδή είμαι ανωτέρας σποράς φίλος σας, αντί να… θυμώσω, την κοπάνησα μαζί με τον Περικλή για τα πάτρια εδάφη. Τι λέτε; Να επιστρέψω σε σας; Γιατί; Μήπως με περιμένει κανείς; ΄Η μήπως σας έλειψα; Θα το δείξει η ΑΠΟ-ΣΤΑΣΗ! Χωρίς στάση στην χώρα σας συνέχισα το μακρύ ταξίδι μου στην ροή του χρόνου, για να συμπληρώσω το βιβλίο της Ιστορίας σας. Φυτεύτηκα σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και είδα όλες τις αναταράξεις της, που απέβησαν μοιραίες για το μέλλον της φυλής σας και του ΠΛΑΝΗΤΗ....

Τρεις ‘Έλληνες φοιτητές διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα διαγωνισμό διαστημικής


 

Μια ομάδα μαθητών από το 3ο Λύκειο Μυτιλήνης, πριν πέντε χρόνια το 2012, έκαναν όλο το νησί και όχι μόνο να μιλάνε για μια αλλιώτικη προσπάθεια. Ήταν οι μαθητές που μαζί με τον καθηγητή τους Γιώργο Κοντέλλη συμμετείχαν στο διαγωνισμό CanSat στη Νορβηγία χαρίζοντας μάλιστα στην Ελλάδα τη δεύτερη θέση. Η δική τους κατασκευή, η μόνη Ελληνική συμμετοχή ανάμεσα σε 14 άλλα σχολεία κρατών της Ευρώπης, με τίτλο «Icaromenippus 3D» αφορούσε ένα δορυφόρο με τη χρήση του οποίου απεικόνισαν τρισδιάστατα την επιφάνεια της Γης!

ΘΑΥΜΑ. O Πλανήτης υποκλίνεται: Έλληνας χειρουργός «Σκοτώνει» τους καρκινικούς όγκους

Μετά το παιδί θαύμα από την Άρτα που έφτιαξε τα ειδικά γυαλιά για τυφλούς και ανάγκασε ολόκληρη Google να υποκλιθεί, μία ακόμη ευχάριστη είδηση για Έλληνα χειρούργο που σκοτώνει καρκινικούς όγκους έρχεται για να μας ανακουφίσει λίγο από την καθημερινότητα και να μας υπενθυμίσει ότι οι Έλληνες μπορούν και πετυχαίνουν πράγματα!... 

Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ "Ε" Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Ο "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ" ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Megapolisomancy: Η Μαγεία των Πόλεων

Megapolisomancy: Όρος που επινοήθηκε to 1890 από τον Thibaut De Castries στο «απαγορευμένο» βιβλίο: Megapolisomancy: A New Science of Cities.
«Η Πόλη δεν είναι παρά η τρισδιάστατη αρχιτεκτονική των παραστάσεων του εγκεφάλου.
Ο εγκέφαλος μεταγράφει το χάος του Σύμπαντος, αυτο-κατασκευάζεται συνεχώς, μεταλλάσσεται και επεκτείνεται όπως μία πόλη, χαρτογραφείται και χαρτογραφεί, κατοικείται και κατοικεί.
Οι λαβύρινθοι της πόλης σχηματίζουν ένα αρχιτεκτονικό ιερογλυφικό, ένα αόρατο σύμβολο που χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως, ασυνείδητα από τους ενοίκους, συνειδητά από τους κρυφούς επόπτες τους, συνειδητά και από πειρατές που συνδέονται με το σύστημα.

Γιατί το κράτος οδήγησε τον Σ.Μαλκότση σε πτώχευση το 1930 μόλις τόλμησε να βγάλει ελληνικής κατασκευής τρακτέρ; (βίντεο)


 

Η ανεπανάληπτη μηχανή Μαλκότση που κελαηδούσε στις ακροποταμιές μαζί με τα αηδόνια. Πως το κράτος οδήγησε τον Σωκράτη Μαλκότση σε πτώχευση!

Ο Σωκρατης Μαλκότσης είναι ιστορικά ο σημαντικότερος Έλληνας κατασκευαστής μηχανών, που ξεπερνά διάφορους κατασκευαστές μηχανών (συνήθως diesel και ημι-diesel) που άκμασαν στην Ελλάδα στη δεκαετία του ’20 και (κυρίως) τη δεκαετία του ’30, όπως dimadis-Kanakis στο Βόλο, Peteinaris στη Καλαμάτα, Siderides, ΒΙΟ, Koutroufis και πολλά άλλα στην Αθήνα.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ......ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ!!!!


Επίδομα έως 300 ευρώ σε όσες οικογένειες… ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ με πρόσφυγες και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Φυσικά και «ΠΑΤΑΝΕ» στην ανέχεια και «ΨΥΧΟΠΟΝΙΑ» του ελληνικού λαού!

Οικονομικά κίνητρα θα δώσει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σε ελληνικές οικογένειες που θα συγκατοικήσουν με πρόσφυγες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στο 2017 θα υπάρξουν 200 τέτοιες επιδοτούμενες θέσεις.

Στόχος είναι η μείωση των θέσεων του προγράμματος προσωρινής στέγασης προσφύγων, μέσω της φιλοξενίας τους από ελληνικά νοικοκυριά.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters