Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Πιερία: «Φλέβα» Φυσικού Αερίου Στα Έγκατα Της Γης - Η Φλόγα Καίει Επί 22 Χρόνια! (Βίντεο, Φωτό)

Ένα φυσικό φαινόμενο, που πιθανόν να λύσει τα προβλήματα θέρμανσης ενός χωριού και όχι μόνο, βρίσκει διέξοδο σε αγρόκτημα τού χωριού Αλώνια Πιερίας.

Είναι μια «φλέβα» φυσικού αερίου που ανακαλύφθηκε τυχαία και σε βάθος 250 μέτρα στα έγκατα τής γής.

Αγρότης των Αλωνίων, πριν από 22 χρόνια, θέλησε να κάνει γεώτρηση στο χωράφι του και ενώ το γεωτρύπανο έφτασε στο βάθος που συνάντησε βράχο, στην προσπάθεια του να διαπεράσει τον βράχο άγγιξε την «φλέβα» τού φυσικού αερίου με αποτέλεσμα να βγαίνει αέριο από τον σωλήνα αντί για νερό.

Γιώργος Τράγκας: «Η Χώρα Θα Διαμελιστεί Είτε Στα Χέρια Του Μητσοτάκη, Είτε Λίγο Αργότερα. Αυτή Την Ώρα Ψήνονται Όλες Οι Προϋποθέσεις»

«Είναι ολοφάνερο ότι πρέπει να προσευχηθούμε. Η χώρα βουλιάζει από χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες που περνάνε καθημερινά ανέλεγκτοι τα σύνορά μας. Ανάμεσά τους φυτεύονται σε διάφορες περιοχές, στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα κομάντος, πράκτορες και σαμποτέρ των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Που σίγουρα θα δράσουν στην ώρα μηδέν ή θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για μια άνετη επικράτηση των γειτόνων. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απλά παραδέχεται το πρόβλημα και διακεκριμένα στελέχη της αποδέχονται ότι καθημερινά περνάνε 800 με 1000 άνθρωποι αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα και για αυτό σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Το σχέδιο τρισεκατομμυρίων δολαρίων της Κίνας κυριαρχεί στο παγκόσμιο εμπόριο.

Νίκος Πρασσάς
Και επειδή οι σεισμοί και καταποντισμοί καλοί είναι για την «σύσφιξη των σχέσεων» δουλείας, όσο και ο αντιπερισπασμός κατά του συνεχούς ξεπουλήματος και της παρατεταμένης Κρίσης (Κατοχής) της χώρας μαζί με τον «αντικαπνιστικό» νόμο όσο και τον «διορισμό» των συγγενών και ημετέρων στο Τσίρκο της Πολιτικής Σκηνής των ανύπαρκτων «ιδεολογιών», που εισάγουν τώρα και «μετανάστες» για να αναστηθεί ο Θίασος να συνεχιστεί το πανηγύρι του Φόρου των Σκανδάλων της Κομμουνιστοποίησης (Παγκόσμιας Χούντας)


Το σχέδιο τρισεκατομμυρίων δολαρίων της Κίνας κυριαρχεί στο παγκόσμιο εμπόριο. Πώς χρησιμοποιεί η Κίνα το πιο φιλόδοξο έργο υποδομής στη σύγχρονη ιστορία για να εδραιώσει τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! SOS !!! ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΩΡΑ!


Άκουσε σήμερα αρκετός κόσμος στις τηλεοράσεις, για τις συζητήσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με τις αρχές της χώρας μας.
Στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στις 1 το μεσημέρι σήμερα στον Real FM, ακούσαμε ότι διεξήχθει ο εξής διάλογος μεταξύ του Ύπατου Αρμοστή Φιλίππο Γκράντι και του Γιώργου Κουμουτσάκου:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters