Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΑΔΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Ε.ΣΥ.

ΦΩΤΟ-1ΘΕΛΕΙ   ΑΡΕΤΗ   ΚΑΙ   ΤΟΛΜΗ   Η   ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1 ΚΑΙ 2,  ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΕ   ΧΕΙΡΑΣ   ΤΡΙΤΟΥ   ΠΟΥ   ΤΟΥ   ΕΠΕΒΑΛΕ   Η    ΑΑΔΕ  ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Η ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΛΗ….

ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΟΡΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ) ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ……

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4/1/2018 (ΒΙΝΤΕΟ/ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)


ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016. ΝΟΜΟΣ 4352/2015, ΦΕΚ 166 7/12/2015
 
ΑΝΤ1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018:

ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ 2012 ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αυτό που Συμβαίνει στην Αίθουσα του Θρόνου στην Κνωσό ΔΕΝ το έχετε ξαναδεί!!!

 
Όσο μελετά κανείς την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της κοινωνίας των Μινωιτών τόσο περισσότερο μένει έκθαμβος από τη σοφία, την αποτελεσματικότητα αλλά και το μυστικισμό που τη διακρίνει.

Με αφορμή την αλλαγή του χρόνου που περιμένουμε, σε λίγες ώρες, αξίζει να δούμε πως λειτουργούσε ο μινωικός χρόνος, βασιζόμενοι σε στοιχεία που συνέλεξε και παρουσίασε στο Συνέδριο της Ένωσης Ξεναγών Κρήτης τον περασμένο Φεβρουάριο ο Αμερικανός συγγραφέας και ερευνητής Δρ Jack Dempsey.

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Ο κόσμος μας αλλάζει ραγδαία, όπως αναμενόταν από όσους ασχολούνται έμπρακτα με κάθε μέσο για την απελευθέρωσή του, ενώ το αδιέξοδο σκοτεινό σύστημα θέλει να μας τον παρουσιάζει στάσιμο ως και φθίνων… ως συνήθως.

Διαστρεβλώνουν την ιστορία μας! Δίας, Αχιλλέας και Πάτροκλος είναι… μαύροι σε συμπαραγωγή του Netflix και του BBC! – Μαζέψτε τους!

Το BBC δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από τη νέα σειρά «Troy: Fall of a City», προκαλώντας αγανάκτηση και θυμό σε αρκετούς φίλους των τηλεοπτικών σειρών.
Η νέα συμπαραγωγή από Netflix και BBC βρέθηκε εν μέσω σκληρής κριτικής ήδη πριν ακόμα αρχίσει να προβάλλεται ο πρώτος από τους οκτώ κύκλους που έχουν προαναγγελθεί.

Γενική κατακραυγή για το «Troy: Fall of a City»: Εκτός από τον Αχιλλέα, απεικονίζουν μαύρο και τον Δία!

Προφανώς για λόγους...πολιτικής ορθότητας.
Στην είδηση σχετικά με την τηλεοπτική ιστορική σειρά «Troy: Fall of a City», έρχεται να προστεθεί άλλη μία αποκάλυψη που ήδη έχει προκαλέσει σάλο στα social media:
Εκτός από τον Αχιλλέα, ως...μαύροι απεικονίζονται και ο θεός Δίας αλλά και ο Πάτροκλος, με την κατακραυγή να είναι γενική στον διαδικτυακό κόσμο.
Πολλοί μάλιστα δεν διστάζουν να επικαλεστούν τον ίδιο τον Όμηρο, ο οποίος ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρει ότι οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν μαύροι.
Μάλιστα πολλοί ήταν οι χρήστες των Netfilx και BBC 1 που έκαναν λόγω για ρατσιστικές συμπεριφορές και διαστρέβλωση της ίδιας της ιστορίας, μιας και έχουν το θράσος να αποκαλούν την πολυσυζητημένη σειρά ως «ιστορική»:
 
 

ΕΚΤΑΚΤΟ! Φωτιά πήρε κατασκοπευτικό τουρκικό αεροσκάφος που παραβίασε το FIR Αθηνών!

Επέστρεψε άρον άρον στην αεροπορική βάση του Ντάλαμαν, από την οποία είχε απογειωθεί, ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας όταν, πήρε φωτιά ο ένας κινητήρας του!
Μάλιστα το τουρκικό CN-235, το οποίο αξιοποιώντας το νατοϊκό «καμουφλάζ», καθώς συμμετείχε σε δραστηριότητα της βορειατλαντικής συμμαχίας, μπήκε παράνομα στο FIR Αθηνών χρησιμοποιώντας αεροδιάδρομο ανατολικά της Ρόδου αναφέρει το onalert.gr.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters