Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

SIEMENS, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΙ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ κ.ά. ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ,

Χριστοφοράκος (πατήρ) ο γιατρός των Ες Ες. Λαμπράκης (πατήρ) την εποχή του Γκαίμπελς και από κοντά η Siemens… Τυχαίο; Όχι. Απλά είμαστε διαχρονικά ραγιάδες…
(Γιατί επιμένουμε τόσο στο ξερίζωμα του καρκινώματος της Siemens)
ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΑΝ “ΑΘΩΕΣ, ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ”.
Από σήμερα ξεκινάμε έναν κύκλο ντοκουμέντων που θα παρακαλούσαμε να τα δείτε ακριβώς έτσι, ανεξάρτητα από κομματικά ή ιδεολογικά γυαλιά. Άλλωστε, οι “πολιτκές” ιδεολογίες είναι αποκλειστικά για τους πολίτες αυτού του εθνοκτόνου κράτους.
Από συνεργάτες των Ναζί, εξελίχθηκαν σε “αντιστασιακούς” αλλά πάντα ο σκοπός και τα μέσα ήταν τα ίδια. Οι “ιδεολογίες”; Προβιές για να μας κρατούν τυφλούς.
ΥΓ. Καταλυτική είναι η εξέλιξη με τους ισλαμοφασίστες. Παραδοσιακά όργανα των βλαβερών οργανισμών του πλανήτη. Πάμε και όπου βγει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..
Μία εκπληκτική δουλειά του περιοδικού “Λαβύρινθος” που θα την βρείτε στα τεύχη 56 – 57.
Αναρτήθηκε από olympiada - olympia.gr

Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΧΙΛΙΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΕΧΕΙ - ΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΒΕΙΣ, 40 ΞΕΦΥΤΡΏΝΟΥΝΕ....

Δημήτρης Παπαευστρατίου, Δικηγόρος στη "DLA Piper":
Ο δικηγόρος Δημήτρης Παπαευστρατίου, ειδικευμένος στη χρηματοδότηση έργων, έχει συμβάλει στην ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ως μέλος της "DLA Piper" και σε (χρηματοδότηση) έργων υποδομής στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και έχει εντυπωσιάσει πολλούς με το επιχειρηματικό πνεύμα του. Η είσοδος του, βοήθησε την "DLA Piper" να κερδίσει μια εντολή για μια κοινοπραξία, που αποτελείται από την "EDP Renovaveis" και την "SeaEnergy" στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μετά την επιτυχημένη προσφορά του, για την υπεράκτια εκμετάλλευση των ζωνών ανάπτυξης της αιολικής ενέργειας. Ήταν επίσης ο κύριος συνεργάτης (εκ μέρους της"DLA Piper", για τη χρηματοδότηση του αιολικού πάρκου "Suvorovo". Πέρυσι, συνδύασε την εταιρική κοινωνική ευθύνη στο έργο του, με την εμπειρία εφαρμογών της βιομηχανίας, όταν ενημέρωσε για τα έργα σε τροπικά δάση, σε προκαταρκτικό στάδιο, τις παραμονές της συνόδου κορυφής της Κοπεγχάγης.
Αυτά λέει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ίδια η "DLA Piper".
Αυτός ο δικηγόρος Δημήτρης Παπαευστρατίου της νέας συμβούλου  "DLA Piper" της κυβέρνησης του Τζέφρι Παπανδρέου, είναι και ο κατά σύμπτωση γιος της υπουργίνας Λούκα Κατσέλη????? 'Εεεεεεεε?????
Γι' αυτό γέμισαν τα υπουργεία με προσφορές-μελέτες τίγκα στο απόβλητο???
Γι' αυτό στη κατασκευασμένη κρίση-σκάνδαλο, τα πολιτικοοικονομικά σκουλίκια, συνεχίζουν να πλουτίζουν σε χρόνο ρεκόρ????
Αμ έτσι, να σου φτιάξω εγώ "κρατικοδίαιτους-αυτοδημιούργητους" της μαμάς και του μπαμπά, χιλιάδες.....
ΕΙΣΤΕ ΣΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ....

http://avragioz.blogspot.com/

Τι δουλειά έχει η DLA Piper USA στο Μαξίμου ;

Τι δουλειά έχει η DLA Piper USA στο Μαξίμου ;
Η κυβέρνηση μαθαίνω ότι προσέλαβε και το νομικό γραφείο DLA Piper USA & International, ένα από τα 10 μεγαλύτερα γραφεία παγκοσμίως, ως νομικό σύμβουλο.
Γενικά στο Μαξίμου επικρατεί μια …. Βαβέλ συμβούλων , αλλά αυτή η εμμονή στην εν κρυπτώ συνεργασία με μεγάλα νομικά διεθνή (αμερικανικά στην ουσία) γραφεία, …..όπως να το κάνουμε προβληματίζει!!!
Έχει κάτι η κυβέρνηση για το οποίο …. ανησυχεί πολύ;
Ή να το θέσω διαφορετικά . Μήπως θα πρέπει ΕΜΕΙΣ να … ανησυχούμε πολύ;
Ερωτώ καθώς η DLA Piper USA & International είναι το επίσημο Lobby των Τούρκων στη Αμερική , και όλως τυχαίως (?) στην συγκεκριμένη νομική εταιρεία εργαζόταν ως ειδικός κυβερνητικών υποθέσεων -Government Affairs Specialist-(πριν αναλάβει την προεδρία) ο Μ. Koloski,  πρόεδρος στην περιβόητη Σκοπιανή οργάνωση United Macedonian Diaspora (ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ).
Την πιο ακραία και προκλητική πανίσχυρη οικονομικά και πολιτικά ομάδα Αμερικανών- Σκοπιανών που δρά συντονισμένα, επαγγελματικά προκλητικά και απροκάλυπτα στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία εναντίον της Ελλάδας.
Τυχαία όλα αυτά ; Δεν νομίζω !!!!
Αναρτήθηκε από http://www.politis-gr.com/?p=3102

ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ "ΚΛΕΨΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ!

 Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Εκτός απο την αποκαλυπτική δήλωση της Εβραίας που παραδέχεται οτι οι Εβραίοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό στην Ευρώπη, προσέξτε και το όνομα του Ινστιτούτου που έχουν ιδρύσει στην Σουηδία.


Εχει το ελληνικό όνομα "παιδεία".

Αρκετές φορές έχουμε γράψει για την προσπάθεια του ιουδαϊκού ιερατείου να "κλέψει" τα πρωτοτόκια των κοιμισμένων πλέον Ελλήνων.

Διαβάστε το σχετικό παλιότερο άρθρο μας για το θέμα που ακολουθεί κάτω απο το βίντεο....




ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΙΑ

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος, σε μια απο τις ομιλίες του είπε κατα λέξη: «Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας!».

Ποιός άραγε έχει σκεφτεί τι εννοούσε; Τι ήξερε ο Χριστόδουλος; Ποιά είναι τα Πρωτοτόκια; Ποιοί τα διεκδικούν;
Γιατί εμείς και τα παιδιά μας δεν γνωρίζουμε οτι δικαιούμαστε τα πρωτοτόκια; 

Αφορμή για να ερευνήσω αυτό το θέμα ήταν η συνομιλία στο διαδίκτυο μεταξύ ενός Ελληνόπουλου και ενός παιδιού απο «Αγγλία» υϊός Τραπεζίτη. Το παιδί απο την Αγγλία ζητά απο τον Ελληνα να του μιλάει και να του γράφει ελληνικά, γιατί μαθαίνει αρχαία ελληνικά! Το ελληνόπουλο του μιλούσε αγγλικά. Όλοι γνωρίζουμε οτι τα παιδιά μας γράφουν στο διαδίκτυο με greeklish... 

Παραξενεύτικα! Γιατί θέλει να μάθει αρχαία ελληνικά; Μετά βρήκα οτι υπάρχουν αρκετές ανακοινώσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες: «Μάθετε αρχαία ελληνικά». 

Αυτές όμως οι ανακοινώσεις απευθύνονται στην ελίτ, που κυβερνά απο το παρασκήνιο την ανθρωπότητα. Δεν απευθύνεται ούτε σε Ελληνες, ούτε σε Γερμανούς, ουτε σε Εγγλέζους. Και δεν μαθαίνουν απλά να διαβάζουν αρχαία ελληνικά, αλλά να τα ομιλούν. 

Ενω στην Ελλάδα το Υπουργείο Παιδείας εδω και αρκετές δεκαετίες, υπονομεύει την εκπαίδευση, καταργεί τόνους, μειώνει τις ώρες διδασκαλίας και το κυριότερο το παιδί μας μετα απο δώδεκα χρόνια στο θρανείο το παιδί μας δεν μπορεί να διαβάσει, ουτε και το πιο απλό αρχαίο κείμενο. 

Μην απορείτε. Μέσα στα υπουργεία μας υπάρχουν άνθρωποι με ελληνικά ονόματα, αλλά δεν είναι Ελληνες. Οι υπουργοι και οι πρωθυπουργοί είναι απλά άσχετοι και διακοσμητικοί. Μετα απο μια τετραετία θα φύγουν.
Το θέμα της γλώσσας είναι πολύ σημαντικό. Και δεν εννοώ το φιλολογικό σκέλος. Αφορά τα «Πρωτοτόκια». Σε παλαιότερη έρευνα στο διαδίκτυο βρήκα οτι ο κ. Μπίλ Γκέϊτς, ονόμασε τα αρχαία ελληνικά ως την «γλώσσα των Θεών». Τι γνωρίζει ο Μπίλ Γκέϊτς που δεν το ξέρει ο Υπουργός Παιδείας και οι Ακαδημαϊκοί μας; 

Γιατί η Μυθωδία του Παπαθανασίου στάλθηκε στα αρχαία ελληνικά στο διάστημα;(ξέρουμε οτι αυτό διαψεύστηκε, κάναμε ομως προσωπική έρευνα και σας βεβαιώνουμε οτι το κείμενο της Μυθωδίας πράγματι είναι γραμμένο στα αρχαία ελληνικά. Είναι εύκολο να το ερευνήσετε και εσείς με έναν υπολογιστή). 

Γιατί δεν στάλθηκε, η Μυθωδία στο διάστημα, στα Ισπανικά, στα Γαλλικά, στα Κινέζικα ή στα..Εβραϊκά;

Γιατί είχε σαν φόντο ελληνικούς ναούς και το πρόσωπο του Δία; Εμείς θα περιμέναμε το μύνημα να σταλεί προς τον Ρά! Προς τον Άνουβι! Προς τον Γιαχβέ! Προς τον Κοετζακοάτλ! 

Και όλο αυτό το εγχείρημα το χρηματοδότησε με αρκετά εκατομμύρια δολάρια η ΝΑΣΑ.

Όλα τα προηγούμενα δεν σας φαίνονται περίεργα;
Έκαναν ολόκληρη τελετή που κόστησε εκατομμύρια, για να σταλεί ένα μύνημα στο διάστημα στα αρχαία ελληνικά!!!

Εν ολίγοις τα ίδια αυτά κέντρα που αφελληνίζουν την Ελλάδα, φροντίζουν να αποκτούν τα ίδια, προφίλ ελληνικό.

Διεκδικούν τα «Πρωτοτόκια».

Ο νοών νοείτο

 http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

Απίστευτο! Χαρίσαμε Ελλάδα στην Τουρκία

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του newsbomb.gr για τον «πόλεμο του πετρελαίου» στην Ελλάδα, συνεχίζεται σήμερα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κώστα Χαρδαβέλλα από σουηδικές πηγές με έδρα την Στοκχόλμη. Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο (η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική – οικονομική – πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας).
Ο Scandec Org πρότεινε δωρεάν μελέτη έρευνα εξόρυξη και εμπορία των κοιτασμάτων με αναλογία
κέρδους 80% προς 20% (το 20% στην Ελλάδα, το 80% στον διεθνή οργανισμό), προκειμένου να αποπληρωθεί σε βάθος χρόνου το ποσό των 250 δισ. ευρώ που θ έδινε στην Ελλάδα.
Παράλληλα δεσμευόταν για μεταφορά κάλυψη του 90% των εργασιακών δραστηριοτήτων του μόνο από Έλληνες εργαζόμενους και οποιαδήποτε συμφωνία ναυπήγησης του ορυκτού πλούτου που θα βρίσκονταν να γίνεται αποκλειστικά από την Ελλάδα.
Η κυβέρνηση δεν απάντησε ποτέ στο έγγραφο αυτό του οργανισμού, ενώ λίγο καιρό μετά ο οργανισμός των σκανδιναβικών κρατών έλαβε ειδοποίηση από μια κοινοπραξία ΗΠΑ και Ισραήλ ότι έχουν αναλάβει αυτοί το συγκεκριμένο θέμα.
Τον Ιούνιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο Γεωφυσικών Ερευνών δημοσιοποίησε διεθνώς μια έρευνα – μελέτη του, που αφορά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Γαύδο. Η έρευνα έγινε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Η μελέτη αυτή ανέφερε ότι υπάρχει πλούσιο κοίτασμα μεθανίου καθαρού κατά 99%, δηλαδή δεν χρειάζεται καν επεξεργασία, τονίζοντας ότι το πολύτιμο μεθάνιο ρέει ελεύθερο στη θάλασσα, όπου και χάνεται, εδώ και εκατομμύρια χρόνια και όσοι περνάνε από τα συγκεκριμένα σημεία το βλέπουν και με γυμνό οφθαλμό.
Τον Ιούλιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο ζήτησε και πάλι άδεια από την ελληνική κυβέρνηση για θαλάσσιες έρευνες για πιθανή εξόρυξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή νότια της Πελοποννήσου.
Και πάλι όμως η ελληνική κυβέρνηση ήταν αρνητική τοποθετώντας μάλιστα τις τρεις περιοχές ενδιαφέροντος (Απούλεια Λεκάνη, Λεκάνη Ηροδότου και Λεκάνη Σύρτης) σε γκρίζες ζώνες από μόνη της, βάζοντας όμως έτσι ουσιαστικά χωρίς λόγο στο παιχνίδι εκμετάλλευσης κοιτασμάτων Τούρκους και Λίβυους!
Από όλα αυτά βγαίνει το συμπέρασμα ότι Τούρκοι, Λίβυοι, και Ισραηλινοί κλέβουν φυσικό αέριο από την Ελλάδα, στην οποία ανήκουν μεγάλα κομμάτια των κοιτασμάτων στις Λεκάνες Απούλειας, Ηροδότου και Σύρτης.
Η αναφορά της νορβηγικής εταιρείας TGF-MoR, που κάνει σεισμικές έρευνες για ανεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου μιλάει για κοίτασμα 6 δισ. βαρελιών φυσικού αερίου μόνο στην Κρήτη, όσο δηλαδή τρεις φορές της Αλάσκας και μισή φοράς του συνόλου της Σιβηρίας.
Παράλληλα η ίδια εταιρεία μετά από έρευνες που έχει κάνει στο Ιόνιο μιλάει για ύπαρξη 900.000 βαρελιών φυσικού αερίου ετησίως στην περιοχή της Κεφαλονιάς, 1.200.000 βαρελιών ανοικτά του Κατάκολου, 800.000 βαρέλια στη Ζάκυνθο και περίπου 2.500.000 βαρέλια στους Οθωνούς.
Οι αποκαλύψεις αυτές, γνωστές σε ευρωπαϊκές τράπεζες και πετρελαϊκές εταιρείες της Αμερικής δίνουν το προφίλ μιας Ελλάδας, που θα μπορούσε με τον ορυκτό της πλούτο να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης.
Οι αποκαλύψεις του newsbomb.gr θα συνεχιστούν για τους υπεύθυνους αυτή της φοβερής ιστορίας με τον ανεκμετάλλευτο ορυκτό πλούτο της Ελλάδας.
http://www.newsbomb.gr/apokalupseis/story/apisteuto-xarisame-ellada-stin-tourkia

Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ... ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ... 

ΠΡΟΣΟΧΗ: 
Οσο ο ισλαμισμός παραμένει κάτω από το 2% σε μια χώρα παραμένει μια δυναμη χαμηλών τόνων και φαινομενικά ευπροσάρμοστη...

Τι γίνεται όμως όταν η ανοχή των κοινωνιών τον κάνει να αισθανθεί ΔΥΝΑΤΟΣ και με "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"??? 

Στο βίντεο που ακολουθεί θα πάρουμε απαντήσεις για όσα περιμένουν την ελληνική κοινωνία αν δεν αντιδράσει άμεσα στο θεριό που αρχίζει να ξυπνάει, και να την απειλεί ευθέως και απροκάλυπτα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ...










http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/11/blog-post_1854.html

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ "ΣΚΑΪ" ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΜΕ ΤΟΝ Ναιμ ΕλΓαντουρ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ & ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ

ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.  

Αριστερά ο Παναγόπουλος. Αυτός που υπέγραψε με τον ΣΕΒ τις «αυξήσεις» των... 18 λεπτών του ευρώ για το 2011 και των... 21 λεπτών του ευρώ για το 2012, στο μισθό του εργάτη.

Δεξιά ο Παπανδρέου. Αυτός που ψήφισε και εφαρμόζει το μνημόνιο, ο εντολοδότης του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος διαβεβαίωσε τους συναδέλφους του στην ΕΕ ότι «προτίθεται να λάβει όποια (νέα) μέτρα κριθούν αναγκαία» για την εφαρμογή του μνημονίου.

Στη μέση ο Δασκαλόπουλος. Ο πρόεδρος του ΣΕΒ, που εξήγησε για λογαριασμό των βιομηχάνων ότι «ιδανικό σενάριο» και «εθνικό συμφέρον» - για τους βιομήχανους - είναι να ξεπεράσουμε την «αναγκαιότητα» του μνημονίου, με τον εξής τρόπο: «Εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα τους όρους του»!

Δεν είναι αξιοθαύμαστη, πραγματικά, η συνεργασία, η συμπόρευση και η συναντίληψη όλων των εκπροσώπων της τάξης για τα συμφέροντα της οποίας γράφτηκε, ψηφίστηκε και εφαρμόζεται το μνημόνιο; 


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ‏!


«Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί. «Πραγματικό χλευασμό επιφύλαξε η ουγγρική κυβέρνηση στο Δ.Ν.Τ. και στην Ε.Ε. που έστειλαν αντιπροσωπείες τους για να εκτιμήσουν το πρόγραμμα βοήθειας στην Ουγγαρία», έγραψε η γαλλική «Λιμπερασιόν».
Η επίσης γαλλική «Μοντ» δείχνει εξίσου σοκαρισμένη με τη στάση τόσο του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν όσο και των στελεχών της κυβέρνησής του απέναντι στη συμφωνία υποτέλειας της Ουγγαρίας προς το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε. που είχε υπογράψει η προηγούμενη, σοσιαλιστική και εκεί, ουγγρική κυβέρνηση, η οποία συνετρίβη στις εκλογές το Μάιο, για να πάρει δάνειο 20 δισ. ευρώ.

«Η νέα ομάδα που βρίσκεται στην εξουσία στη Βουδαπέστη φαίνεται να θέλει να απαλλαγεί από τους όρους του δανείου. Αυτό είναι επικίνδυνο» γράφει η «Μοντ» και συνεχίζει: «Τα πάντα εξελίσσονται σαν να προτίθεται ο Βίκτορ Όρμπαν, ο νέος πρωθυπουργός, να αναιρέσει το λόγο που έχει δοθεί στην Ε.Ε. και στο Δ.Ν.Τ. Ο Όρμπαν επιδεικνύει ανοιχτά μια προκλητική και προσβλητική αναίδεια απέναντι στους πιστωτές του»!

Με ιερή αγανάκτηση η «Μοντ» πληροφορεί τους αναγνώστες της ότι ο νέος Ούγγρος πρωθυπουργός «προκαλεί την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.». Απουσίαζε από τη Βουδαπέστη όταν μετέβη εκεί ειδική αντιπροσωπεία του Δ.Ν.Τ. γιατί προτίμησε να πάει στη Νότια Αφρική προκειμένου να παρακολουθήσει τον… τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου! «Η αντιπροσωπεία του Δ.Ν.Τ. δεν κατόρθωσε να πάρει από τους Ούγγρους στοιχεία και καθαρές απαντήσεις και έτσι επέστρεψε στην Ουάσιγκτον με άδεια χέρια» υπογραμμίζει θιγμένη η «Μοντ», προχωρώντας στη διαπίστωση ότι η κυβέρνηση της Ουγγαρίας «δεν σκοτίζεται καθόλου για τις απαιτήσεις της Ε.Ε. ή των διεθνών οργανισμών!».

ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

Η άρνηση της δεξιάς ουγγρικής κυβέρνησης να συνεχίσει την πολιτική εθνικής υποτέλειας των σοσιαλιστών προκατόχων της, προκάλεσε φυσικά αντιδράσεις από τους θιγόμενους Ευρωπαίους, γέννησε όμως και αισθήματα μόλις συγκαλυπτόμενου θαυμασμού σε διεθνές επίπεδο.

«Προκαλώντας τους πιστωτές της, η Ουγγαρία αρνείται περαιτέρω σφίξιμο του ζωναριού», έγραψαν π.χ. στους τίτλους σχετικής ανάλυσής τους οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης» και υπογράμμιζαν: «Η προκλητική στάση… αποτυπώνει την κόπωση και την αντίσταση που απειλεί να προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη η συνεχιζόμενη ώθηση για δημοσιονομική ορθότητα».

Ο Ούγγρος υπουργός Οικονομικών Σκιέργκι Μάτολσι ήταν σαφέστατος, όταν εμφανίστηκε στην τηλεόραση αναφορικά με τη γραμμή της κυβέρνησης Όρμπεν απέναντι στο «μνημόνιο» που είχαν υπογράψει οι Ούγγροι σοσιαλιστές:

«Αυτό το κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και θα θέλαμε να καταργήσουμε τις ατυχείς συνέπειες αυτών των βημάτων. Είπαμε στους εταίρους μας ότι δεν εξετάζουμε σε καμία περίπτωση τη λήψη πρόσθετων μέτρων λιτότητας», διακήρυξε χωρίς περιστροφές.

«Σπανίως μια ουγγρική κυβέρνηση ρίχτηκε στη δουλειά με τόση ορμή. Αυτό ήταν επειγόντως αναγκαίο γιατί έχει καθορίσει ως σκοπό της την υπέρβαση της απελπισίας και της έλλειψης αυτοπεποίθησης που άφησαν στον ουγγρικό πληθυσμό οκτώ χρόνια σοσιαλιστικής κυριαρχίας» ομολογεί και η γερμανική εφημερίδα «Φράνκφουρτ Αλγκεμάινε» και προσθέτει: «Η ομάδα του Όρμπεν θέλει εξαιτίας αυτού του λόγου να προωθήσει την “εθνική συνοχή”».

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Το χειρότερο από όλα όμως για την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. δεν ήταν η άρνηση των απαιτήσεών τους εκ μέρους της ουγγρικής κυβέρνησης ούτε η εθνικά υπερήφανη στάση του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν μέσω της επιδεικτικής περιφρόνησης των εκπροσώπων τους. Ήταν το ότι η Βουδαπέστη τόλμησε να θίξει τα… «Άγια των Αγίων» της Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.: τις τράπεζες!

Για το 2010, η ουγγρική κυβέρνηση έχει να επιτελέσει ένα πανεύκολο έργο σε ό,τι αφορά στις υποχρεώσεις της έναντι των δανειστών της: να μειώσει το έλλειμμα του προϋπολογισμού από 4% του ΑΕΠ που ήταν το 2009 σε… 3,8% του ΑΕΠ το 2010. Τίποτα δηλαδή.

Παρόλα αυτά, οι δυνάστες της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. απαιτούν από την ουγγρική κυβέρνηση να περικόψει τις ήδη γλίσχρες συντάξεις, να μεταρρυθμίσει επί τα χείρω το εθνικό σύστημα υγείας περικόπτοντας μισθούς και θέσεις γιατρών και νοσοκόμων και μειώνοντας τα κρατικά κονδύλια για την υγεία, να κλείσει τεράστιες ζημιογόνες κρατικές επιχειρήσεις απολύοντας εκατοντάδες χιλιάδες Ούγγρων.

Απαιτούνται περικοπές τουλάχιστον ενός δισ. ευρώ για να μπορέσετε να μειώσετε το έλλειμμα φέτος σε 3,8% και του χρόνου σε 3% είπαν οι εμπειρογνώμονες της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. στους Ούγγρους.

Άρα, απαιτούνται πρόσθετα μέτρα λιτότητας, διαπίστωσαν εμβριθώς. Εκεί τους έκανε ρολάνς και τους τρέλανε η ουγγρική κυβέρνηση! Ένα δισ. πρόσθετα έσοδα σε δύο χρόνια θέλατε;» τους απάντησαν.

«Εμείς θα μαζέψουμε περισσότερα. Όχι όμως με νέα λιτότητα για τον κοσμάκη. Απλούστατα, θα φορολογήσουμε τις τράπεζες!».

ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αμ’ έπος αμ’ έργον! Η κυβέρνηση Όρμπαν ανακοίνωσε έκτακτη εισφορά για τρία χρόνια των τραπεζών, ύψους 0,45% όχι όμως επί των κερδών, αφού φυσικά όλες θα φρόντιζαν να εμφανίσουν ζημιές, αλλά επί των ακαθάριστων εσόδων! Έριξε και μια έκτακτη φορολογία 5,2% στο ύψος των συναφθέντων συμβολαίων των ασφαλιστικών εταιριών και μια έκτακτη φορολογία μέχρι 6% στις χρηματιστηριακές εταιρίες και σε όλες τις υπόλοιπες χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες!

Κόντεψαν να πάνε από εγκεφαλικό όλοι μαζί – η Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ., οι τραπεζίτες και όλα τα παράσιτα και τα «λαμόγια» του χρηματοπιστωτικού συστήματος! Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, πρέπει να πληρώσουν την πρώτη δόση, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου τη δεύτερη – με βάση τα έσοδα του 2009, τα οποία έχουν ήδη δηλώσει.

Περιχαρής ο υπουργός Οικονομικών της Ουγγαρίας έκανε δημοσίως τους λογαριασμούς του: οι τράπεζες θα «σκάσουν» 450 εκατομμύρια, οι ασφάλειες άλλα 135 και οι υπόλοιπες χρηματοπιστωτικές εταιρίες ακόμη 110 εκατομμύρια – να ‘τα τα 700 εκατομμύρια ευρώ αμέσως – αμέσως μόνο για φέτος!

«Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μια σημαντική έκτακτη επιβάρυνση, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο του ελλείμματος τους 3,8%» δήλωσε σαρκαστικά στην τηλεόραση ο Γκιέργκι Μάτολσι, ο Ούγγρος υπουργός Οικονομικών.

Με τα χρήματα αυτά όχι μόνο θα μειώσουμε το έλλειμμα στο 3,8% αλλά και θα δώσουμε κίνητρα για ανάπτυξη της οικονομίας, πρόσθεσε. Θα μειώσουμε στο μισό – δηλαδή στο 10% – τον συντελεστή φορολόγησης όλων των επιχειρήσεων που έχουν μικτά κέρδη μέχρι 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ένα μέτρο που αφορά 250.000 επιχειρήσεις μικρές και μεσαίες, οι οποίες αποτελούν τα τρία τέταρτα του συνόλου των ουγγρικών επιχειρήσεων.

Επίσης, με τα λεφτά που θα πάρει η ουγγρική κυβέρνηση από τις τράπεζες, θα μπορέσει να μειώσει τον συντελεστή φορολογικού εισοδήματος φυσικών προσώπων στο ενιαίο ύψος του 16%, καλύπτοντας τις απώλειες φορολογικών εσόδων με ένα τμήμα των χρημάτων των τραπεζών!

«ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ “ΓΔΑΡΑΤΕ” ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ!»

Πανικός επικράτησε στους κύκλους της Ε.Ε. Η Κομισιόν έσπευσε να προσάψει στην ουγγρική κυβέρνηση ότι… δεν εκτίμησε σωστά τις επιπτώσεις αυτής της έκτακτης φορολογίας στις τράπεζες, η οποία «ενδέχεται να έχει αρνητικές συνέπειες στην οικονομική ανάπτυξη» και να «αποθαρρύνει τους ξένους επενδυτές».

Ανοησίες και προσχήματα. Ο πραγματικός λόγος που πανικόβαλε την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. ήταν μήπως αυτή η εθνικά επωφελής ουγγρική στάση βρει μιμητές και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και δημιουργήσει «σχολή» παρακινώντας και άλλες κυβερνήσεις κρατών – μελών των «27» να φορολογούν τις τράπεζες αντί να υποβάλλουν τους λαούς τους σε εξοντωτικά μέτρα λιτότητας.

«Η Ουγγαρία θα γίνει η πρώτη χώρα στην Ευρώπη με μια αντίστοιχη απόφαση τέτοιων διαστάσεων» έγραψε η γερμανική «Φράνκφουρτ Αλγκεμάινε» την παραμονή της ψήφισης του νόμου για την έκτακτη φορολόγηση των τραπεζών από το ουγγρικό κοινοβούλιο, η οποία έλαβε ήδη χώρα από την περασμένη εβδομάδα.

Υπάρχει όμως ένα ακόμη «μυστικό» όπου καθιστά πραγματικά εξαιρετική αυτή την απόφαση της ουγγρικής κυβέρνησης.

Το 80% του ουγγρικού τραπεζικού συστήματος ελέγχεται από… ξένες τράπεζες – πρωτίστως αυστριακές και γερμανικές, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές!

Πρακτικά, λοιπόν, από τα 700 εκατομμύρια ευρώ ένα τεράστιο τμήμα θα το πληρώσουν όχι οι Ούγγροι τραπεζίτες και παράγοντες του χρηματοπιστωτικού συστήματος, αλλά οι… Ευρωπαίοι!

Όσον αφορά δε στην έλλειψη ρευστότητας που ενδέχεται να παρουσιάσουν κάποιες τράπεζες στην Ουγγαρία εξαιτίας της έκτακτης φορολογίας, αυτή θα καλυφθεί μέσω προσφυγής στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οπότε πάλι οι Ευρωπαίοι θα πληρώσουν!

Ομολογουμένως διπλά αριστουργηματική η κίνηση της ουγγρικής κυβέρνησης…

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ

Η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ., πέρα από τις φραστικές διαμαρτυρίες, προσπάθησαν να υπονομεύσουν και στην πράξη την πολιτική της δεξιάς ουγγρικής κυβέρνησης. Κύριο όργανό τους ο διοικητής της Τράπεζας της Ουγγαρίας.

Η κυβέρνηση απαιτούσε να μειώσει τα επιτόκια χορηγήσεων, ώστε να διοχετευθούν χρήματα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και στους χρεωμένους καταναλωτές και νοικοκυριά για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να κινηθεί η οικονομία. Αυτός όμως αρνείται πεισματικά, με πρόσχημα τον κίνδυνο… πληθωρισμού. Αρνείται επίσης να σηκωθεί να φύγει, παρόλο που η κυβέρνηση ακόμη και με δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού εκφράζει την παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης της προς το πρόσωπό του και τον καλεί δημοσίως να παραιτηθεί.

Η κυβέρνηση Όρμπαν αποφάσισε λοιπόν να τον χτυπήσει εκεί που πονούν όλα τα «λαμόγια» του φυράματος αυτού: στην τσέπη! Του περιέκοψε τον μισθό κατά… 75% από 30.000 ευρώ το μήνα (ποσό αστρονομικό για την Ουγγαρία) του τον έκανε 7.500 ευρώ. Ξεσηκώθηκε αμέσως αυτή τη φορά η… Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία δεν αντέχει να βλέπει τραπεζίτες να υφίστανται τέτοια «μαρτύρια» και κατάγγειλε την ουγγρική κυβέρνηση για «καταχρηστικά μέτρα».

Μέσα σε ένα γενικό κλίμα κατάληψης ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού από τη Δεξιά και μάλιστα εξ εφόδου με σαφώς αντιδημοκρατικές μεθόδους, η κυβέρνηση Όρμπαν ξηλώνει με αστραπιαία ταχύτητα και τους μηχανισμούς των «Κουίσλινγκ» που υπηρετούν την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.

Ήδη «αποκεφαλίστηκαν» οι άνθρωποι που είχαν τοποθετηθεί επικεφαλής της Ουγγρικής Υπηρεσίας Ανάπτυξης που διαχειρίζεται τα κονδύλια της Ε.Ε., της Ουγγρικής Τράπεζας Ανάπτυξης, της Γενικής Διεύθυνσης Φόρων, της Αρχής Ελέγχου Χρηματοοικονομικών Θεσμών, του Εθνικού Γραφείου Στατιστικής κ.λπ., πέρα φυσικά από τον επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας και κρίσιμων υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης…

Παράλληλα, μέχρι σήμερα πρέπει να παραδώσει το πόρισμά του ο Λάσλο Πάπτσακ στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος αναφορικά με τη ζημιά που προξένησε στο δημόσιο συμφέρον η διακυβέρνηση των σοσιαλιστικών κυβερνήσεων του Φέρεντς Γκιούρτσαν και του Γκόρντον Μπάιναϊ προκειμένου να αποφασίσει ο Όρμπαν αν θα τους παραπέμψει σε εξεταστική επιτροπή της Βουλής για να τον καταδικάσει…»

Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ

http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/11/blog-post_6676.html

Τι ήλθαν να κάνουν οι κατσαπλιάδες μουσουλμάνοι στην Ελλάδα;

Μα τι διάλο επιτέλους; Αυτοί οι τύποι δεν δουλεύουν ποτέ; Τι ήλθαν να κάνουν στην Ελλάδα; Να προσεύχονται και να κάνουν πορείες; Τι προσφέρουν στην χώρα μας και γιατί όχι μόνο δεν τους απελαύνουμε όπως και ο Νόμος ορίζει αλλά συνεχίζουμε να έχουμε αφύλακτα τα σύνορα όπου μόνοι τους παραδίδονται στην Φρόντεξ για να τους φέρουν ξεκούραστα, ανέξοδα και περιποιημένα στην Αθήνα; Έχετε συνειδητοποιήσει αυτή την κατάσταση; Προφανώς όχι γιατί διαφορετικά θα είχατε ήδη πάρει τα όπλα....

Μία προχθές με τις δημόσιες προσευχές επειδή τάχα λόγω οικονομικής κρίσης δεν είχαν λέει να πληρώσουν 1750 ευρώ για να νοικιάσουν το Ολυμπιακό Στάδιο (δηλαδή μας λένε ότι οι 50.000 λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι που προσευχήθηκαν προχθές σε 12 πλατείες της Αθήνας, δεν είχαν να δώσουν από 0,035 λεπτά ο καθένας!!!) και έτσι κατέλαβαν μέχρι και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου ο Κολοκοτρώνης είχε βγάλει τον εναρκτήριο λόγο λειτουργίας του για όσους δεν γνωρίζετε, (αλήθεια εάν έβλεπε ο Κολοκοτρώνης τις προχθεσινές εικόνες στα Προπύλαια, πρ! οφανώς και θα νόμιζε ότι τελικά η επανάστασις κατά των Οθωμανών, είχε τραγική εξέλιξη...)......μία άλλη σήμερα με την πορεία των λαθρομετανάστών μουσουλμάνων και πάλι γιατί προφανώς δεν θέλουν να τους ελέγχει κανείς σε αυτό το κράτος... Το έχουν βρει το κόλπο.. Εμ για ναρκωτικά να τους πιάσουν, εμ για λαθρεμπόριο, πετάνε ένα κοράνι στο τραπέζι και καθάρισαν..Συγνώμη, δηλαδή που πάμε; Το έχετε καταλάβει; Είναι προφανές ότι όλους αυτούς τους καθοδηγούν κάποια σκοτεινά διεθνή ανθελληνικά κέντρα εξουσίας που σκοπό έχουν τη διάλυση της Ελλάδας. Εμείς τέλος πάντων τι κάνουμε και τι προτιθέμεθα να κάνουμε με αυτή την άθλια κατάσταση;

Σε ποιά ευρωπαϊκή χώρα δεν υπάρχει ίχνος μεταναστευτικής πολιτικής, μπαινοβγαίνει όποιος γουστάρει και ζεί είς βάρος των κατοίκων με την εγκληματικότητα να χτυπάει κόκκινο, τις ασθένειες να παραμονεύουν και το μόνο που τους καίει είναι να μη τους πουν ρατσιστές;;;;; Πότε θα υπάρξει κράτος; Πότε θα σταματήσει η αυτοκαταστροφή μας; Αρκετά προβλήματα έχουμε, θα ασχολούμαστε και με τους "μάρτυρες" της Αλ Κάιντα και του παιδόφιλου Μωάμεθ τώρα; (ως γνωστόν, ο Μωάμεθ σε ηλικία μάλιστα 55 ετών, είχε παντρευτεί την εννιάχρονη Αισέ ο μπαγάσας γεροξούρας!!!!). Συνάγουν ωρέ όλα αυτά με τον δυτικό πολιτισμό ο οποίος στηρίχτηκε στο Ελληνικό πνεύμα και πολιτισμό; Είναι δυνατόν να αφομοιωθούν όλοι αυτοί με τα μυαλά που κουβαλάνε και να συμβαδίσουμε ποτέ πραγματικά μαζί σε μία ευρωπαϊκή χώρα; Εκτός εάν θέλετε την Ελλάδα αφρικανοασιατική τριτοκοσμική χώρα οπότε πάω πάσο...


ygro-pyr

Ελληνικός φιλογερμανισμός, εθνικές συμφορές και αντιεβραϊκή προπαγάνδα 1916 – 2010

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος
Από τη στιγμή που ο πλανήτης έγινε μικρός για τον άνθρωπο, λόγω της εξέλιξης του, ζούμε σε ένα διεθνή κόσμο αλληλοεξάρτησης. Η επιβίωση και ευημερία κάθε λαού εξαρτάτε σε μεγάλο βαθμό από τις συμμαχίες και συνεργασίες που θα καταφέρει να κάνει με άλλους λαούς. Εμείς οι Έλληνες, σε.........
κρίσιμες περιόδους δεν κινηθήκαμε συλλογικά υπέρ μίας ή άλλης συμμαχίας, αλλά διαιρεθήκαμε σε υποσύνολα, το καθένα από τα οποία επέλεξε τους δικούς του συμμάχους. Αυτή η εμφύλια διαφωνία και διαμάχη στο θέμα επιλογής συμμάχων, οδήγησε τον Ελληνισμό στις μεγαλύτερες καταστροφές του. Κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου που ξεκίνησε το 1914, διχαστήκαμε σε Αγγλογαλλόφιλους και Γερμανόφιλους. Την ίδια χρονιά, έπειτα από Γερμανικό σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων με την καθοδήγηση του στρατηγού Otto Liman von Sanders, οι Τούρκοι οργανώνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου εξοντώνουν Ελληνικούς και Αρμενικούς πληθυσμούς (σχετικό ντοκιμαντέρ στην υποσημείωση 1 στο τέλος του κειμένου). 
Οι Αγγλογάλλοι ήταν εχθροί του Γερμανοτουρκικού άξονα και είχαν και πολλαπλά ισχυρότερο ναυτικό από τους Γερμανούς, πράγμα απαραίτητο για το Αιγαίο. Η Τουρκία ήταν ο εχθρός της Ελλάδος, άρα, έπρεπε να μπούμε σε ισχυρή συμμαχία ενάντια στην Τουρκία. Γι' αυτούς του λόγους πολλοί Έλληνες έγιναν Αγγλογαλλόφιλοι. Τον Μάρτιο του 1916 Γερμανοβούλγαροι σύμμαχοι των Τούρκων, εισέβαλαν σε Ελληνικά εδάφη της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι Βούλγαροι ακολουθούν τις Γερμανικές οδηγίες που είχαν λάβει και οι Τούρκοι για γενοκτονία των Ελλήνων. Σαν αποτέλεσμα του Γερμανικού σχεδίου, οι σφαγές στη βόρεια Ελλάδα είναι απίστευτες. Για παράδειγμα, στην Καβάλα εξολοθρεύεται ο μισός πληθυσμός. Όπως και στην Τουρκία, όλοι οι Έλληνες άρρενες της κατεχόμενης από Βούλγαρους Ελλάδος, που είχαν ηλικία από 12 έως άνω των 65 ετών οδηγούνται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Λες και υπάρχει σχέδιο, οι σφαγές των βορειοελλαδιτών μένουν ακόμα και σήμερα σε μεγάλο βαθμό άγνωστες ( 2 ). Εξαιτίας εντολών του γερμανόφιλου βασιλέα μας, Ελλαδίτες Βασιλικοί που είχαν ζήσει και είχαν εκπαιδευτεί στη Γερμανία, όπως ο Μεταξάς, παρέδωσαν όχι μόνο θέσεις στο Γερμανοβουλγαρικό στρατό, αλλά και στρατεύματα ακόμα, τα οποία παρέλασαν εντός της Γερμανίας μαζί με τον οπλισμό τους, κάνοντας έτσι τη Γερμανική κοινή γνώμη να αισθάνεται ότι η Ελλάς είναι στο πλευρό της Γερμανίας ( 3 ). Με πατριωτικό σκεπτικό, βλέποντας την γενοκτονία και τα Ελληνικά εδάφη να περνούν σε Βουλγαρική Κατοχή, μέρος της στρατιωτικής ηγεσίας της Ελλάδος κάνει τον Αύγουστο του 1916 το κίνημα Εθνικής Αμύνης και καλεί τον Βενιζέλο να ηγηθεί εναντίων των σχεδίων του γερμανόφιλου Βασιλέα. Ο Βασιλέας Κωνσταντίνος, σύζυγος της αδελφής του Κάϊζερ, ηγέτη των Γερμανών, δεν επιθυμούσε με κανένα τρόπο τη σύγκρουση με τη Γερμανία και τους σύμμαχούς της Τουρκοβούλγαρους. Το κίνημα της Εθνικής Αμύνης δίχασε την Ελλάδα, ανακήρυξε πρωτεύουσα του τη Θεσσαλονίκη, και σταδιακά έβαλε την Ελλάδα σαν χώρα στον πόλεμο στο πλευρό των Αγγλογάλλων. Σαν αποτέλεσμα των εχθρικών προς αυτούς κινήσεων των Ελλαδιτών Βασιλικών, οι Αγγλογάλλοι έκαναν στρατιωτική απόβαση στην Αθήνα για να παύσουν το Ελληνικό φιλογερμανικό κέντρο του Βασιλέα Κωνσταντίνου. Βρήκαν όμως ένοπλη αντίσταση από Βασιλικούς γερμανόφιλους. Με άλλα λόγια, οι Βασιλικοί μπήκαν στο πόλεμο ενάντια των Αγγλογάλλων και υπέρ της Γερμανίας, με επικεφαλή τον Ιωάννη Μεταξά, εκλεκτό του βασιλιά και εκπαιδευμένο στη Γερμανία ( 4 ). Μετά την εκδίωξη του Βασιλέα Κωνσταντίνου που έγινε με τα όπλα το 1917, με τις ευλογίες των Αγγλογάλλων ηγέτες της Ελλάδος ανέλαβαν ο γιος του Κωνσταντίνου, βασιλέας Αλέξανδρος και ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι δύο αυτοί άνδρες συνεργάστηκαν μεταξύ τους άψογα. Η Ελλάδα για τρία χρόνια στάθηκε ενωμένη και σταθερά στο πλευρό των Αγγλογάλλων, πολέμησε τους Τούρκους και τους Γερμανοβούλγαρους, τους διέλυσε, και πήρε με τη συνθήκη των Σεβρών όλη την Ανατολική Θράκη με ακτές στον Εύξεινο Πόντο, και κυριαρχία στην Ιωνία, Ίμβρο και Τένεδο. Η Ελλάδα απέκτησε υπο τον έλεγχό της εδάφη σχεδόν διπλά από τα σημερινά, ενώ οι Άγγλοι κρατούσαν την Κωνσταντινούπολη, την οποία σκοπό είχαν να παραδώσουν στην Ελλάδα μόλις προχωρούσαμε μαζί τους σε περαιτέρω διμερή συμμαχία, μιας και ο Α' Παγκόσμιος πόλεμος είχε μόλις λήξει. Τρεις όμως μέρες μετά τον θρίαμβο των Σεβρών, όταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν είχε πλέον στρατό, δεν είχε ηγεσία, δεν είχε ναυτικό, δεν είχε ελεύθερη πρωτεύουσα, δεν είχε οικονομία, δεν είχε κυβέρνηση, δεν είχε Σουλτάνο, δεν είχε συμμάχους, γερμανόφιλοι Έλληνες Αξιωματικοί έκαναν απόπειρα δολοφονίας ενάντια στον Βενιζέλο ( 5 ). Οι Γερμανοί ζητούσαν την επιστροφή του φίλου τους Κωνσταντίνου στην Ελλάδα, πράγμα αδύνατο με το Βενιζέλο στην εξουσία και τον Αλέξανδρο Βασιλέα. Στην Αθήνα έγινε την επόμενη ημέρα η δολοφονία του Ίωνα Δραγούμη, ο οποίος θεωρήθηκε σχετικός με το κύκλωμα των παρ' ολίγο δολοφόνων του Βενιζέλου. Αφού απέτυχε η απόπειρα κατα της ζωής του Βενιζέλου, και πλέον είχε αρχίσει να φαίνεται ότι θα γίνει εντελώς καλά από τα τραύματά του, η άψογη συνεργασία του με τον Βασιλέα Αλέξανδρο τερματίζει εξαιτίας αιφνίδιου θανάτου του άριστου εκείνου μονάρχη. Πέθανε σε λιγότερο από τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση ενάντια στον Βενιζέλο. Ο θάνατος του Αλεξάνδρου ήρθε γάντι σε αυτούς που ήθελαν πάση θυσία να γυρίσει στην Ελλάδα ο γερμανόφιλος Βασιλέας Κωνσταντίνος, και που ζητούσαν να δολοφονήσουν το Βενιζέλο. “Κατα σύμπτωση” επίσης, παρά το ότι ο στρατός της πατρίδος είναι επί ποδός, οι γερμανόφιλοι απειλούν με εμφύλια σύρραξη αν δεν γίνουν εκλογές, και θέτουν θέμα την επιστροφή του Κωνσταντίνου, του ανθρώπου που μισούσαν οι Αγγλογάλλοι διότι τον θεωρούσαν φανατικό και άκαμπτο, “σαν να ήταν Γερμανός ο ίδιος.” Ο Βενιζέλος κάνει εκλογές και χάνει από την πολιτική συμμαχία των Βασιλικών με τους Κομμουνιστές ( 6 ). Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν για την επιστροφή του Κωνσταντίνου στην Ελλάδα ( 7 ). Με αποδοκιμασία όμως υποδέχθηκαν το αποτέλεσμα των Ελλαδικών εκλογών οι Αγγλογάλλοι, οι οποίοι πλέον φοβούνται αναζωπύρωση της επιρροής της Γερμανίας στην Ανατολική Μεσόγειο. Αμέσως μετά τις εκλογές σταματά κάθε οικονομική και στρατιωτική βοήθεια όλων των συμμάχων προς την Ελλάδα, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Ελληνικός λαός ανέτρεψε τον άνθρωπό τους Βενιζέλο, που με την πολιτική του είχε διπλασιάσει την Ελλάδα. Ο Ελληνικός λαός έφερε πίσω με την ψήφο του τον γερμανόφιλο Κωνσταντίνο, που πριν από τρία χρόνια με πόλεμο οι σύμμαχοι έδιωξαν. Κόντρα λοιπόν στους νικητές και τους ισχυρούς της γης ο Ελληνικός λαός. Με μία κατεστραμμένη και ηττημένη Γερμανία, οι βασιλικοί δεν έχουν καμία βοήθεια από το εξωτερικό. Ο στρατός της Ελλάδος μένει χωρίς ανεφοδιασμό. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι βασιλικοί αποσύρουν ισχυρότατα στρατεύματα από το μέτωπο ενάντια στον Κεμάλ για να περικυκλώσουν τους Άγγλους στην Κωνσταντινούπολη, οι οποίοι δεν είχαν κάνει καμία εχθρική στρατιωτική κίνηση εναντίον της Ελλάδος τότε. Ο Κεμάλ, με μικρές δυνάμεις που είχε, χτύπησε εκεί από όπου είχε αποσύρει η Ελλάδα δυνάμεις ( 8 ). Έτσι έσπασε το μέτωπο και ήρθε η γενοκτονία των Ελλήνων. Ο Κεμάλ άδραξε την ευκαιρία επικράτησης των γερμανόφιλων στην Ελλάδα. Από σύμμαχος των Γερμανών και εχθρός των Αγγλογάλλων που ήταν ο ίδιος, παράτησε τους κατεστραμμένους Γερμανούς και έκανε τους νικητές Αγγλογάλλους από εχθρούς συμμάχους του. Αγκάλιασε δηλαδή αυτούς που μισούσαν τον Κωνσταντίνο, και ενάντια στους οποίους ο Ελληνικός στρατός έκανε “περικύκλωση.” Έτσι έγινε το μεγαλύτερο έγκλημα ενάντια στον Ελληνισμό με τα εκατομμύρια νεκρούς και πρόσφυγες. Ποια λοιπόν ήταν η απάντηση της βασιλικής προπαγάνδας στο γιατί έγινε η καταστροφή αυτή; Μας είπαν ότι ήταν αποτέλεσμα μίας σατανικής μυστικής σιωνιστικής συνωμοσίας, απορρίπτοντας έτσι από πάνω τους όλες τις ευθύνες ( 9 ). Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο αντιεβραϊσμός / αντισημιτισμός επιστρατεύτηκε απροκάλυπτα και εκτεταμένα σαν ιδεολογία από την παράταξη εκείνη η οποία έχασε τον πόλεμο ενάντια στην Τουρκία το 1922, προκειμένου να ξεφορτωθεί ή ίδια τις ευθύνες τις ήττας. Με άλλα λόγια, οι υπεύθυνοι της ήττας και οι πνευματικοί απόγονοί τους, ανέπτυξαν συστηματική προπαγάνδα προκειμένου να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και να επιρρίψουν ευθύνες σε άλλους. Για τον θάνατο και την προσφυγιά του μισού Ελληνισμού πλήρωσαν έξι βασιλικοί, και το υπόλοιπο μεγάλο κύκλωμα των υπευθύνων έμεινε ατιμώρητο ( 10 ). Διαλαλούσαν και διαλαλούν οι προπαγανδιστές ότι οι βασιλικοί απλά έπεσαν σε παγίδα που έστησαν οι Βενιζέλος και Κεμάλ, διότι και οι δύο ήταν κρυπτοεβραίοι, και ότι τα είχαν κανονίσει ( 11 ). Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια Βενιζέλου ήταν μόνο Χριστιανική από κάθε της κλάδο, γενεά προς γενεά. Ας πάει κανείς στην Κρήτη να ρωτήσει. Δεν είχε καμία σχέση με εβραϊκή καταγωγή. Κάποιος από τους προγόνους του ήταν Αρμένιος, και το γενεαλογικό του δέντρο από μητέρα και πατέρα υπάρχει σε έντυπη έκδοση ( 12). Η μητέρα του Κεμάλ ήταν αποδεδειγμένα θρησκόληπτη μουσουλμάνα, ενώ το επώνυμο του πατέρα του (Ριζάι, Ριζάς, Ριζάρης) ακούγεται πολύ Ελληνοαλβανικό. Ο διάσημος συνονόματος σύγχρονος ληστής Ριζάι ίσως κάτι να έχει να προσθέσει επι τούτου. Ως γνωστόν, πολλοί Έλληνες και Αλβανοί έγιναν μουσουλμάνοι ανα τους αιώνες, δηλαδή τούρκεψαν. Οι υπεύθυνοι της ήττας, εκτός από τα περί της Εβραϊκής καταγωγής Βενιζέλου, μας είπαν επίσης ότι οι πολλές χιλιάδες Εβραίοι της Θεσσαλονίκης ψήφισαν στις εκλογές του 1920 τη βασιλική παράταξη, προκειμένου να κερδίσει ο βασιλιάς και να πέσει στη παγίδα της Μικρασιατικής Καταστροφής. Η γερμανόφιλη βασιλική προπαγάνδα κρύβει το ότι οι περισσότεροι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης ήταν παραδοσιακά υποστηρικτές των βασιλικών σε όλες τις εκλογές, μέχρι που κάποιοι τους έστειλαν στους φούρνους και τους θαλάμους αερίων ( 13 ). Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δεν μάθαμε τι ψήφιζαν πριν τον πόλεμο οι Εβραίοι. Οι νεκροί δεν μιλάνε. Μαθαίνουμε όμως από αυτά που μας λένε οι ζωντανοί γερμανόφιλοι και τα παιδιά τους. Γιατί λοιπόν ήταν κακοί οι Εβραίοι βασιλικοί επειδή ψήφιζαν βασιλιά, και όχι και ο ίδιος ο βασιλιάς που ήταν και αυτός βασιλικός; Μας λένε επίσης οι γερμανόφιλοι υπεύθυνοι της καταστροφής ότι οι Αγγλογάλλοι ήταν όργανα του Σιωνισμού και γι' αυτό μας κατέστρεψαν υποστηρίζοντας τον Κεμάλ. Διαλαλούν επίσης οι γερμανόφιλοι ότι μας ζήλεψαν οι Αγγλογάλλοι για τις επιτυχίες μας, μας φοβήθηκαν ότι θα γίνουμε υπερδύναμη. Βέβαια, οι από επάγγελμα ή από διανοητική ανεπάρκεια προπαγανδιστές δεν μιλούν για τις μάχες που αυτοί έδωσαν εναντίον των Αγγλογάλλων. Δεν μιλούν καθόλου για τις προδοτικές βασιλικές εντολές παράδοσης του Ρούπελ και άλλων περιοχών σε Γερμανικό και Βουλγαρικό έλεγχο, δηλαδή δεν μιλούν για τη συνεργασία τους με τους εχθρούς των Αγγλογάλλων. Δεν μιλούν για την περικύκλωση των Άγγλων στην Κωνσταντινούπολη που έκαναν οι βασιλικοί. Αυτά δεν τους τα έμαθαν οι καθοδηγητές τους. Κανένας λοιπόν γερμανόφιλος Έλληνας δεν θέλει να έχει ευθύνες για τα εκατομμύρια νεκρών και προσφύγων, που μάλιστα μερικούς από αυτούς τους ξεριζωμένους ξέκανε μαζικά και το “μεταβασιλικό” Ελλαδικό κράτος το 1922-23 μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως στη Μακρόνησο, που τα ονόμασε λοιμοκαθαρτήρια και χώρους υποδοχής ( 14 ). Η συμμαχία μεταξύ Κομμουνιστών και Γερμανόφιλων Βασιλικών στις εκλογές του 1920 ίσως δεν ήταν τόσο τυχαία όσο νομίζουμε. Δυστυχώς είναι άγνωστο στον πολύ κόσμο ότι η επανάσταση του 1917 ήταν έργο στην ουσία Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες με τη χρηματοδότηση του Λένιν, του Τρότσκι και άλλων κατάφεραν να ανοίξουν εμφύλιο μέτωπο στην ενδοχώρα της Ρωσίας, την ίδια στιγμή που ο στρατός της Ρωσίας είχε κατακεραυνώσει τους Γερμανούς ( 15 ). Άνοιξαν δηλαδή οι Γερμανοί δεύτερο μέτωπο ενάντια στη Ρωσία, στα μετόπισθεν. Όμως, οι Γερμανοί χρηματοδότες του Λένιν και του Τρότσκυ που μένουν άφραγκοι μετά την ήτα τους στον Α' πόλεμο, χάνουν τον έλεγχο των επαναστατών που αυτοί πλήρωσαν και αισθάνονται την απειλή επέκτασης της κομμουνιστικής ιδεολογίας ανάμεσα στις ίδιες τις δικές τους μάζες. Έφτιαξαν δηλαδή οι Γερμανοί έναν Φρανκενστάιν ο οποίος βγήκε εκτός ελέγχου, έτσι ακριβώς όπως οι Αμερικάνοι έφτιαξαν τους Ταλιμπάν αρχικά εναντίον της Ρωσίας, και τώρα δεν μπορούν να τους σταματήσουν. Οι Γερμανικές υπηρεσίες πολιτικής προπαγάνδας, προκειμένου να εξουδετερώσουν τον πρώτο Φρανκενστάιν που έφτιαξαν, δηλαδή το κομμουνιστικό κίνημα της επανάστασης του 1917, δημιούργησαν ένα δεύτερο Φρανκεστάϊν, το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα γνωστό ως Ναζισμό, επιλέγοντας για ηγέτη του τον Αδόλφο Χίτλερ ο οποίος έκανε καριέρα ως Verbindungsmann, δηλαδή μισθωτός πληροφοριοδότης των κρατικών υπηρεσιών ασφαλείας μέσα στον εσωτερικό Γερμανικό πολιτικό χώρο. Προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε είδους δικών τους ευθυνών για την καταστροφή της Τσαρικής Ρωσίας και την πορεία της προς τον ολοκληρωτισμό, οι Ναζιστές, όπως “κατά σύμπτωση” και οι δικοί μας γερμανόφιλοι, επιρρίπτουν όλες τις ευθύνες για την επανάσταση του 1917 στο Εβραϊκό στοιχείο. Πολλοί Εβραίοι που για αιώνες ήταν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και ζούσαν υπο το καθεστώς τρομοκρατίας και σφαγών εναντίον τους, πράγματι συσπειρώθηκαν γύρω από τα ιδεώδη της ισότητας που διακήρυξε ο κομμουνισμός. Σταδιακά όμως, με τον ασπασμό του κομμουνισμού, οι Εβραίοι απέρριπταν και την θρησκευτική τους ταυτότητα. Η Γερμανική όμως προπαγάνδα του αντισημιτισμού σκοπό είχε να πείσει το γερμανικό λαό ότι η Ρωσία βρίσκονταν στα χέρια διεφθαρμένων Εβραίων τους οποίους οι Γερμανοί έπρεπε να εξοντώσουν, για να πάρουν αυτοί στα χέρια τους τη Ρωσία και να πραγματοποιήσουν το προαιώνιο όραμα της Γερμανικής φυλής να μετατρέψει τη φυλή των Σλάβων σε δούλους των Γερμανών ( 16 ). Ο Χίτλερ είχε υποσχεθεί σε κάθε Γερμανό στρατιώτη ό,τι μετά την κατάληψη της Σοβιετικής Ένωσης θα γίνονταν γαιοκτήμονας με πολλούς Σλάβους δούλους. Η Χιτλερική θεωρία της Γερμανικής φυλής επιβάλει την εξόντωση και υποδούλωση υποδεέστερων φυλών. Η αγριότητα των Γερμανών και η επιβολή λιμοκτονίας ενάντια σε Έλληνες από τον πρώτο κιόλας χρόνο κατοχής έχει και φυλετικά αίτια, και είναι ξεκάθαρα η συνέχεια της Γερμανική πολιτικής που ξεκίνησε η Γερμανία μαζί με τους Τούρκους και τους Βούλγαρους από τον Πρώτο Παγκόσμιο. Ξεκάθαρα, η Γερμανία ακολούθησε πολιτική γενοκτονίας των Ελλήνων και στους δύο Παγκόσμιους Πόλεμους. Σαν να μην μας έφταναν οι Τούρκοι και οι Γερμανοί, είχαμε και τις φρικτές διώξεις του Ελληνισμού από τον Στάλιν, ο οποίος τις δεκαετίες του τριάντα και σαράντα εξόντωσε μεγάλο μέρος του Ελληνικού στοιχείου της Σοβιετικής Ένωσης επειδή το θεώρησε φιλοδυτικό. Η Ελλάδα είχε αποστείλει στρατό ενάντια στο Λένιν στα πρώτα χρόνια της Επανάστασης, και τον καιρό του Χίτλερ 20000 Έλληνες πολέμησαν μαζί με τους Γερμανούς ενάντια στους Σοβιετικούς ( 17 ). Ο Στάλιν με τα αντίποινά του έκανε πολλούς Έλληνες φανατικούς αντικομουνιστές. Θα πρέπει να προστεθεί και το ότι ο Λένιν βοήθησε τους Τούρκους εναντίον των Ελλήνων με οπλισμό και πολιτική στήριξη. Άρα και αυτό πρέπει να ήταν πηγή αντικομουνισμού κάποιων πατριωτών, που είδαν τον Λένιν ως σύμμαχο του Κεμάλ. Μέχρι την εποχή που αναπτύχθηκε ο κομμουνισμός είχαμε στην Ελλάδα μόνο δύο παρατάξεις, τους Αγγλογαλλόφιλους και τους Γερμανόφιλους. Μετά την ανάπτυξη του Κομμουνισμού αποκτήσαμε και τη Σοβιετόφιλη παράταξη. Κάθε μία από τις τρεις παρατάξεις της Ελλάδος ακολουθούσε τη γραμμή των ξένων ινδαλμάτων της. Και οι τρεις παρατάξεις απέκτησαν ικανότατα μέλη, και έγιναν ισχυρές, σε βαθμό που ποτέ η μία δεν κατάφερε να ξεπαστρέψει την άλλη οριστικά. Η πάλη μεταξύ των τριών παρατάξεων πάντα ακολουθούσε τις ευρύτερες διεθνείς εξελίξεις. Σε εποχές που διαταράχθηκαν οι σχέσεις μεταξύ Σοβιετικών και Γερμανών, έγιναν φανατικοί εχθροί μεταξύ τους οι γερμανόφιλοι και οι κομμουνιστές της Ελλάδος. Όταν για ένα διάστημα οι Άγγλοι ήταν σύμμαχοι με τους Σοβιετικούς κατα τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, οι Έλληνες Σοβιετόφιλοι και Αγγλόφιλοι συνεργάζονταν. Όταν έκαναν συμφωνία για την παράδοση της Ελλάδος οι Γερμανοί με τους Άγγλους πριν το τέλος του πολέμου, γερμανόφιλοι και αγγλόφιλοι Έλληνες αγκαλιάστηκαν για να πολεμήσουν τους Σοβιετόφιλους ( 18 ). Μετά την τεράστια καταστροφή του μισού Ελληνισμού το 1922, έχασε την εξουσία η Γερμανόφιλη παράταξη των βασιλικών για ένα διάστημα, για να την ξαναπάρει με πραξικόπημα το 1935 έπειτα από χρεοκοπία που είχε έρθει στη χώρα σαν απόηχος του περιβόητου κραχ. Το 1936 ακολουθεί η δικτατορία του γερμανόφιλου Μεταξά, εμπνευσμένη από το ναζισμό, πράγμα το οποίο θα δείτε καθαρά στο βίντεο που παραπέμπει ο σύνδεσμος της υποσημείωσης 19 ( 19 ). Οι Ελλαδίτες συνεργάτες των Γερμανών κατα τη διάρκεια του Α' πολέμου ξαναπαίρνουν κρατική εξουσία. Μιλάμε για μία εποχή που μένετε ο Ισπανικός εμφύλιος πόλεμος με μισό εκατομμύριο νεκρούς. Την μία παράταξη του Ισπανικού εμφυλίου στηρίζουν οι φασίστες Χίτλερ και Μουσολίνι με τη βοήθεια Αμερικανικού κεφαλαίου. Την άλλη παράταξη στηρίζει ο Στάλιν και μικρές αυτόνομες αριστερές και αναρχικές κινήσεις της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Εκτός από τη φασιστική Γερμανία, τη φασιστική Ιταλία και την κομμουνιστική Ρωσία, όλα τα άλλα κράτη δεν παίρνουν επίσημα θέση ( 20 ). Τότε είναι και η εποχή που ο υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενος στην Ελλάδα πολεμά μαζί με άλλους Έλληνες εθελοντές στο πλευρό αντιφασιστών Ισπανών. Είναι ο Μήτσος Γιωτόπουλος, ηγέτης μίας πολιτικής τάσης η οποία είχε αυτονομηθεί όχι μόνο από το ΚΚΕ, αλλά και το Τροτσκιστικό κίνημα. Γιός του είναι ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε ως αρχηγός της Επαναστατικής Οργάνωσης 17Ν. Όπως και του ίδιου του Μεταξά όταν ήταν νέος, η εκπαίδευση του βαθέως κράτους του Μεταξά γίνετε από Γερμανούς, οι οποίοι καθοδηγούν ιδεολογικά κάποιους Έλληνες στον αντικομουνισμό και τον αντισημιτισμό. Ακόμα και ο Σπύρος Παξινός, ένας από τους μεγάλους πατέρες των Ελλαδικών μυστικών υπηρεσιών, είχε λάβει εκπαίδευση στη Γερμανία από τη Geheime Staatspolizei, γνωστή ως Γκεστάπο ( 21). Το καθεστώς Μεταξά με εντολές από τη Γερμανία, ανοίγει στην Ελλάδα τα πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωσης αντιφρονούντων σε ξερονήσια όπως ο Αϊ Στράτης, Ανάφη, Κίμωλος, Νιός, Αμοργός, Γαύδος, Φολέγανδρος, Κίμωλος. Γεμίζουν οι φυλακές της Ελλάδος με αντιφασίστες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις πλέον φρικτές μεθόδους βασανισμού. Τους κρατούμενους στις φυλακές παρέδωσαν οι Ελλαδικές φασιστικές αρχές στα χέρια των Γερμανών, οι οποίοι σταδιακά τους εκτελούσαν. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές από τις αποκαλυπτικές σημειώσεις που άφησαν πίσω εκτελεσθέντες την ημέρα της σφαγής τους ( 22 ). Ο αντικομουνιστικός κρατικός μηχανισμός του Μεταξά, ανέπαφος από την εισβολή, συνεχίζει το έργο του ενάντια σε Έλληνες αριστερούς, χέρι χέρι μαζί με τους Γερμανούς ( 23 ). Όμως, η απόφαση του Χίτλερ να δώσει Θράκη και Μακεδονία σε Βουλγάρους, Ήπειρο σε Ισλαμοτσάμηδες, πολλά μέρη στους Ιταλούς, και να φτιάξει στο κέντρο της Ελλάδος το ανεξάρτητο Πριγκιπάτο της Βλαχίας, εξαγρίωσε κάθε Έλληνα πατριώτη που αρνήθηκε φυσικά να έχει φιλική σχέση με τους κατακτητές ( 24 ). Με την συνδρομή πολλών Ελλήνων εθελοντών από κάθε γωνιά, όπως από την Κύπρο που έστειλε σε όλους τους απελευθερωτικούς πολέμους της Ελλάδος πολλές χιλιάδες εθελοντές, η αντίσταση του Ελλαδικού λαού ενάντια στους Γερμανούς, Ιταλούς και Βούλγαρους εισβολείς υπήρξε η ηρωϊκότερη αντίσταση οποιουδήποτε λαού ενάντια στο φασιμό. Η Ελλάδα που μόλις είχε καταστρέψει το στρατό της Ιταλίας, ματαίωσε τα σχέδια της Γερμανίας για ολόκληρο τον πόλεμο που ήθελε να διεξάγει στην Μέση Ανατολή, και αποδείχθηκε ολέθρια καθυστέρηση για την εισβολή στη Μόσχα ( 25 ). Ο Γκαίμπελς, όσον αφορά την έκβαση του πολέμου, θα δηλώσει δημόσια ότι η Ελλάδα κόστισε πανάκριβα στη Γερμανία. Ο Ελληνικός λαός τιμωρείτε με μίσος από τον ρατσιστή κατακτητή που κατασχέτει τη γεωργική παραγωγή και καταστρέφει την οικονομία. Μόνο τον πρώτο χειμώνα της Κατοχής η Ελλάδα χάνει 300000 ψυχές από λιμοκτονία. Η πείνα εξαθλιώνει, φέρνει τη χειρότερη απόγνωση που πέρασε ο λαός μας ( 26 ). Πολύς απλός κόσμος βλέπει τον θάνατο να τον κυκλώνει και αποφασίζει να μην αφήσει τα παιδιά του να πεθάνουν χωρίς να αντισταθεί. Μεγάλο μέρος όμως των γνωστών Βασιλοβενιζελικών πολιτικών επιλέγουν να συνεργαστούν με τους Ναζιστές και συνεχίζουν να τρέφονται πολύ καλά, όπως και πριν ( 27 ). Μικρές οργανώσεις και μικρές κινήσεις, χωρίς τη συμμετοχή κανενός από τους μεγάλους γνωστούς πολιτικούς, με πρωτοστάτη το μικρό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ετοιμάζουν το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΕΑΜ) που οργανώνει συσσίτια για τους πεινασμένους, και ταυτόχρονα στελεχώνει τον Ελληνικό Απελευθερωτικό Στρατό ΕΛΑΣ, στις τάξεις του οποίου θα πολεμήσουν πολλές δεκάδες χιλιάδες, σχεδόν σε όλη τη χώρα. Πατριώτες έτρεξαν να υπηρετήσουν την πατρίδα και μαζί με τον δεξιό ΕΔΕΣ, αλλά και να καταταγούν εθελοντές στον Ελληνικό Στρατό της Μέσης Ανατολής που πολεμούσε τους Γερμανούς στο Αφρικανικό μέτωπο. Και ενώ το κίνημα της αντίστασης μεγαλώνει και γιγαντώνεται, Έλληνες φασίστες, συνεργάτες της Γκεστάπο και των ΕςΕς, βασανίζουν, τεμαχίζουν και εκτελούν πατριώτες, ήρωες που ακόμα δεν έχει τιμήσει στο βαθμό που τους αξίζει η πολιτεία. Τίμησε όμως η πατρίδα βασανιστές και εκτελεστές πατριωτών. Για παράδειγμα, τα κτήνη που κατακρεούργησαν τα κορμιά της Ηλέκτρας Αποστόλου και της Λέλας Καραγιάννη έγιναν αργότερα στρατηγοί της Ελλάδος ( 28 ). Η αντίσταση των Ελλήνων ενάντια στον κατακτητή ήταν και παραμένει απίστευτη για τα παγκόσμια δεδομένα και κατα ένα “μαγικό” τρόπο η σπουδαιότητά της έχει παραμένει σχετικά άγνωστη. Έτσι, η πλειοψηφία στην Ελλάδα δεν έμαθε ότι κατα τη διάρκεια της Κατοχής έγιναν τεράστιες λαϊκές διαμαρτυρίες, κατα τη διάρκεια των οποίων άοπλες μάζες πατριωτών δεν δίστασαν να κάνουν επιθέσεις μόνο με τα κορμιά τους ενάντια σε Γερμανικά άρματα μάχης, προκειμένου να αποτρέψουν την απόσχιση της Μακεδονίας και Θράκης και την παράδοσή της στους Βούλγαρους. Ανάμεσα σε εκατοντάδες νεκρούς σε τέτοιες συγκεντρώσεις τότε χάθηκαν και η Παναγιώτα Σταθοπούλου, η Όλγα Μπακόλα και η Κούλα Λίλη ( 29 ). Η πείνα έχει κάνει τον λαό να μην υπολογίζει τη ζωή του. Οι σκελετωμένοι που αργοπεθαίνουν ακόμα και στους δρόμους είναι χιλιάδες. Στην Κατοχή τα καροτσάκια του δήμου μάζευαν πτώματα από δημόσιους χώρους. Από τον πόλεμο και τη εξαθλίωση, χάνει τη ζωή του πάνω από ένας στους δέκα Έλληνες. Τεράστιες είναι και οι απώλειες ανάμεσα στους Έλληνες Εβραίους των οποίων οι κοινότητες σχεδόν εξαφανίζονται. Περίπου ένας στους δέκα νεκρούς Έλληνες είναι Εβραίος. Η αποκτήνωση της Βέρμαχτ και των Γερμανών φτάνει σε σημεία που δε τα χωράει ο νους. Εδώ θα πάρετε μία ιδέα για το πως το Τρίτο Ράϊχ κάρφωνε και έκαιγε ζωντανά ακόμα και μωρά, αλλά και άλλες απάνθρωπες πράξεις που δεν τις χωράει ο νους : ( 30 ). Ο άνθρωπος έχει μία τάση να μην θέλει να παραδεχτεί πόσο κτήνος μπορεί να γίνει σε καιρούς φανατισμού, και αυτή είναι η κύρια αιτία που δεν μπορούμε να πιστέψουμε πόσο φρικτά ήταν τα έργα των Γερμανών, των Τούρκων, των Βουλγάρων, και των ίδιων των εαυτών μας ακόμα και κατά τη διάρκεια του εμφυλίου. Μέσα σε εκείνα τα φρικτά χρόνια της Κατοχής, ο στρατηγός Θεόδωρος Πάγκαλος, παππούς του σημερινού, είχε την έμπνευση για τη δημιουργία γερμανόφιλων Ελληνικών εθελοντικών στρατιωτικών σωμάτων τα οποία εντάχθηκαν στη Βέρμαχτ. Μιλάμε για τα περιβόητα Τάγματα Ασφαλείας ( 31 ). Λειτούργησαν υπό την ηγεσία του κατοχικού πρωθυπουργού Ράλλη, πατέρα του επίσης πρωθυπουργού Ράλλη και αρχηγού της ΝΔ που είχαμε προ 30 ετών. Η πρώτη άνανδρη και απίστευτη πράξη των Ταγμάτων Ασφαλείας ήταν συλλήψεις αναπήρων του Αλβανικού μετώπου μέσα από νοσοκομεία, και η εκτέλεσή τους, με την κατηγορία ότι ήταν ενάντιοι στους Γερμανούς ( 32 ). Με τη λήξη του πολέμου, η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, φίλου του Θεόδωρου Πάγκαλου, μαζί με το βασιλιά τάσσονται με το πλευρό των γερμανόφιλων Ταγμάτων Ασφαλείας και δεν δέχονται τη δημιουργία ενός ενιαίου πανελλαδικού συμφιλιωτικού Εθνικού Στρατού ο οποίος θα περιλάμβανε και τμήματα του ΕΛΑΣ. Ο κόσμος αντέδρασε με μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη συμμετοχή δοσίλογων μέσα στη νέα μεταπολεμική κυβέρνηση και στον νέο κρατικό μηχανισμό. Με διαταγές του αρχηγού της αστυνομίας Έβερτ, πατέρα του πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ, η αστυνομία και μέλη της βασιλικής οργάνωσης Χ πυροβολούν το πλήθος των άοπλων συγκεντρωμένων που είχαν επιβιώσει από τις γερμανικές διώξεις, και που τα προηγούμενα χρόνια της κατοχής είχαν δει τους δικούς τους να γίνονται σκελετοί. Στις κηδείες των θυμάτων της άοπλης συγκέντρωσης η αστυνομία πάλι πυροβολεί το πλήθος. Στο ντοκιμαντέρ της υποσημείωσης 33 μπορείτε να δείτε αρκετά από όσα έγιναν τότε, τα περιβόητα Δεκεμβριανά 1944 ( 33 ). Εκείνες οι κηδείες είναι η στιγμή που αρχίζει ο Εμφύλιος πόλεμος. Παρά τις εντολές από τον Στάλιν προς την ηγεσία του Ελληνικού Κομμουνιστικού Κόμματος να συνεργαστεί και να παραδώσει την εξουσία στον Παπανδρέου, που είχε τη στήριξη του Αγγλικού στρατού, η λαϊκή βάση του ΕΑΜ δεν υπακούει. Ο κόσμος έχει εξαγριωθεί. Η ηγεσία του ΚΚΕ είχε ετοιμάσει την παράδοση, έχοντας δώσει εντολές στο κύριο σώμα του ΕΛΑΣ να απομακρυνθεί από την Αθήνα ώστε να μην προβάλει αντίσταση. Με την απρόβλεπτη και απίστευτη σφαγή στις συγκεντρώσεις, η ηγεσία του ΚΚΕ βρέθηκε μπροστά στο δίλημμα, ή να αντισταθεί με ότι έχει ή να λιντσαριστεί από την εξαγριωμένη λαϊκή βάση. Το ΕΑΜ υπό την ηγεσία του ΚΚΕ, χωρίς να έχει τον κύριο στρατό του κοντά παρα μόνο μικρές και ελαφρά οπλισμένες μονάδες και εθελοντές, χωρίς πολεμοφόδια και οπλισμό, αποφασίζει την αντίσταση στους σφαγείς με ότι πενιχρά μέσα διέθετε. Οι Άγγλοι μπαίνουν στη σύρραξη και πολεμούν πάνοπλοι, με άρματα και πυροβολικό, μαζί με το μειοψηφικό μείγμα βενιζελοβασιλικοταγματασφαλιτών, και σταδιακά κερδίζουν μετά από αιματοκύλισμα της Αθήνας που κράτησε μέρες. Η ηγεσία του ΚΚΕ καταφέρνει να διατηρηθεί και επιστρέφει σε διαπραγματεύσεις με την αγγλοδιορισμένη κυβέρνηση. Προσηλωμένη στις εντολές του Στάλιν, η ηγεσία του ΚΚΕ διατάσσει την διάλυση του απομακρυσμένου στρατού της ΕΛΑΣ. Σημειωτέον ότι εάν δεν είχε ακολουθήσει τις Σταλινικές εντολές ο ΕΛΑΣ, είχε κάθε δυνατότητα να κερδίσει ακόμα και τις Αγγλικές δυνάμεις στην Αθήνα. Αυτή ήταν η εισήγηση του Άρη Βελουχιώτη που δεν εισακούσθηκε. Παρά την υποταγή του ΕΑΜ ΕΛΑΣ προς χάριν της περίφημης συμφωνίας Τσώρτσιλ / Στάλιν που έδινε την Ελλάδα στην Αγγλία, και παρά την ελπίδα των κομμουνιστών ότι θα επιτευχθεί εθνική συμφιλίωση, αρχίζουν οι διώξεις των παραδομένων και άοπλων Ελασιτών, ενώ ταυτόχρονα οι κρατικές δίκες των κατηγορουμένων για συνεργασία με τους Γερμανούς είναι παρωδία. Χαρακτηριστική είναι η αθώωση του πατέρα του γνωστού Χριστοφοράκου, του ανθρώπου πουσήμερα βρίσκεται πίσω από το σκάνδαλο SIEMENS. Αντιμετώπισε άραγε καμία κατηγορία και ο πατέρας του γνωστού εκδότη Χρήστου Λαμπράκη, ο οποίος εργάζονταν σαν όργανο της Ναζιστικής προπαγάνδας; ( 34 ) Η λίστα συνεργατών και συμπολεμιστών των Γερμανών είναι μακρά και περιλαμβάνει πολλά μεγάλα και γνωστά ονόματα. Το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου Ελλαδιτών δοσίλογων και λοιπών ναζιστοεγκληματιών, όχι μόνο έμεινε ανέπαφο, αλλά συνέχισε να αποτελεί την καρδιά του βαθέος Ελλαδικού κράτους, μιας και αυτούς επέλεξαν για συνεργάτες οι Άγγλοι και έπειτα οι Αμερικάνοι. Οι διώξεις και σφαγές εναντίον παραδομένων αντιστασιακών συνέχισαν να είναι οι ίδιες, όπως ήταν επι Γερμανών. Οι αριστεροί βασανίζονταν με τις ίδιες απάνθρωπες μεθόδους όπως επι Μεταξά και Γκεστάπο. Το 1946, το ΚΚΕ καθυστερημένα και χωρίς την παρότρυνση ούτε καν των Σοβιετικών, έπειτα από πιέσεις της κομματικής του βάσης που είναι αντικείμενο κρατικού διωγμού, αποφάσισε κατόπιν εορτής να αντισταθεί και να ανασυγκροτήσει ένοπλο κίνημα, το λεγόμενο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδος, κάτι το οποίο δεν κάνει την Ελλάδα καλύτερη σε κανένα σημείο, αλλά απλά συνεχίζει την Εθνική Καταστροφή και τον αλληλοσπαραγμό. Ακρότητες έκαναν και οι δύο πλευρές, αλλά η μανία και η μαζικότητα των εγκλημάτων της παράταξης που συμμετείχαν οι γερμανόφιλοι ήταν υπεράνω κάθε φαντασίας. Ο εμφύλιος εκείνος στα χαρτιά τελείωσε το 1949. Στην ουσία όμως συνεχίστηκε μέσα στις φυλακές και τις εξορίες, μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου γίνονταν ακόμα και μαζικές εκτελέσεις χωρίς κατηγορία και χωρίς αιτία. Εκεί οι κρατικοί αριστούχοι της Γκεστάπο, βύθιζαν στη θάλασσα αριστερούς μέσα σε τσουβάλια που είχαν κλείσει και γάτες, ώστε οι γάτες πνιγόμενες και σε απόγνωση να σκίζουν τις σάρκες του κρατούμενου. Ακόμα και αρουραίους έβαζαν να τρώνε ζωντανούς ανθρώπους. Δείτε τις παρακάτω μαρτυρίες για το πως ακριβώς τα έκαναν όλα αυτά : ( 35 ). Τα ορφανά παιδιά των ανταρτών, αλλά και άλλα που αρπάζονταν από πολιτικούς κρατούμενους πωλούνταν ακόμα και σε άκληρους των ΗΠΑ ( 36 ). Υπάρχουν κατηγορίες για παιδομάζωμα και από την άλλη πλευρά. Η Ελληνική επαρχία ερημώνει και παρακμάζει. Η Δημόσια επιχείρηση Μετανάστευσης (ΔΕΜΕ) ξεπουλάει για μερικές εκατοντάδες δολάρια το κεφάλι Έλληνες που θέλουν εργασία σε κάθε γωνιά του κόσμου. Κατά μία σύμπτωση, η ΔΕΜΕ είναι η μόνη κρατική υπηρεσία για την οποία δεν χρειάζεται ο πολίτης πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Με αυτή την υπηρεσία άνοιξε το κράτος τις πόρτες για να φύγουν από τη χώρα οι αντιφρονούντες και τα ελεύθερα πνεύματα. Χωρίς να έχει περάσει καιρός από την επίσημη λήξη του εμφυλίου και χωρίς τη διαμόρφωση καμίας συμμαχίας με καμία άλλη χώρα, ένας από τους πρωτεργάτες της εμφυλίου σφαγής, ο αρχηγός της εμφυλιοπολεμικής οργάνωσης Χ στρατιωτικός Γεώργιος Γρίβας, αποφασίζει να κηρύξει τον πόλεμο ενάντια στην Αγγλία προκειμένου να επιτύχει την απελευθέρωση της Κύπρου και την ένωσή της με την Ελλάδα. Συγκροτεί την οργάνωση ΕΟΚΑ την οποία στελεχώνουν πολλοί αγνοί και ηρωϊκοί Κύπριοι πατριώτες, υπέρμαχοι της Ελευθερίας, οι οποίοι πολέμησαν ηρωϊκότερα από ήρωες και βρίσκονται σήμερα στο Ελληνικό Πάνθεον. Το δυστύχημα ήταν ότι στην ΕΟΚΑ ο Γρίβας δεν επέτρεψε συμμετοχή αριστερών. Αριστερούς Έλληνες αντιστασιακούς πολεμούσε με την οργάνωσή του Χ στην Κατοχή και τα Δεκεμβριανά 1944. Δείτε εδώ τι ήταν αυτή η Χ: ( 37 ). Ο Γρίβας μετέφερε τα πάθη του Ελλαδικού εμφυλίου στην Κύπρο. Οι Άγγλοι απάντησαν στη δράση της ΕΟΚΑ με αντίποινα στον Ελληνισμό μέσω της Τουρκίας, η οποία μετα χαράς αποκορυφώνει το διωγμό των Κωνσταντινουπολιτών. Με άλλα λόγια, η κίνηση του Γρίβα κόστισε άλλη μία μεγάλη τεράστια καταστροφή στον Ελληνισμό, η οποία είχε και συνέχεια με το 1974. Ο Γρίβας επανέλαβε το σφάλμα του ινδάλματός του, του γερμανόφιλου Βασιλέα Κωνσταντίνου, δηλαδή έστρεψε τον Ελληνισμό χωρίς συμμάχους εναντίον των ισχυρών της γης, και έφερε και αυτός, όπως και ο Κωνσταντίνος, την καταστροφή. Μετά το πογκρόμ του Κωνσταντινουπολίτικου Ελληνισμού, το οποίο έγινε με ανοχή της Ελλαδικής ηγεσίας, η εμφύλια διαμάχη συνεχίστηκε. Το 1963 έγινε η δολοφονία του έντιμου και ειρηνοποιού πολιτικού Γρηγόρη Λαμπράκη από την Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών, με τη συμμετοχή μίας παρακρατικής γερμανόφιλης οργάνωσης. Ανοίξτε το σύνδεσμο στο τέλος του κειμένου, στην υποσημείωση 38, και ακούστε τι λέει για αυτή τη συμμορία ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σαρτζετάκης και ο γιος του δολοφονημένου : ( 38 ). Η δολοφονία αυτή ξεσήκωσε λαϊκή κατακραυγή ενάντια στο ναζιστικό παρακράτος. Οι γερμανόφιλοι, φοβούμενοι ότι η πολιτική προσέγγιση κέντρου και αριστεράς θα οδηγήσει σε τιμωρία τους για την εθνοπροδοτική τους δράση, οδηγούν τη χώρα σε περίοδο πολιτικής ανωμαλίας που καταλήγει στη χούντα του 1967, την οποία καθοδήγησε το πρώην στέλεχος των Ταγμάτων Ασφαλείας και λάτρης του ναζισμού, Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος αντέγραψε ακόμα και ναζιστικές κιτς Τελετές του Τρίτου Ράϊχ, και τις επανέλαβε μέσα σε Ελληνικά στάδια. Ναζιστές στελεχώνουν τις χουντικές υπηρεσίες βασανισμού ΕΑΤ ΕΣΑ, και κάνουν εκτελέσεις ανθρώπων από το κέντρο και την αριστερά. Ανάμεσα στους δολοφονηθέντες είναι ακόμα και προσωπικότητες γνωστές στο Πανελλήνιο, όπως ο μουσικός Μανώλης Χιώτης και ο δικηγόρος Νικηφόρος Μανδηλαράς ( 39 ). Ο μύθος και η προπαγάνδα για “αναίμακτη” χούντα κυριαρχεί, ενώ στην Ελλάδα υπάρχουν στοιχεία για μαζικούς τάφους από θύματα της χούντας, υπόθεση η οποία ακόμα είναι στο σκοτάδι. Οι γνωστοί εκτελεσθέντες από τη χούντα υπερβαίνουν τους 100 και οι βασανισθέντες και φυλακισθέντες ήταν δεκάδες χιλιάδες ( 40 ). Καθαρή πολιτική του Γ. Παπαδόπουλου με την Τουρκία, ήταν η δημιουργία Ελληνοτουρκικής Ομοσπονδίας, κάτι που δημόσια είχε υποστηρίξει και ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Σύμφωνα με το όνειρο της χούντας, η Ελληνοτουρκική ομοσπονδία στα πλαίσια του ΝΑΤΟ θα λειτουργούσε από κοινού ενάντια στον Κομμουνισμό. Ο γερμανόφιλος Γ. Παπαδόπουλος το δηλώνει ανοιχτά «εγώ προσωπικά, πιστεύω ότι η ιστορία μας οδηγεί προς μια ομοσπονδία της Τουρκίας με την Ελλάδα. Θα πραγματοποιηθεί σε ίσως 20 ή 50 χρόνια. Αλλά θα πραγματοποιηθεί» ( 41 ). Είναι ξεκάθαρο ότι τα σχέδια του Γ. Παπαδόπουλου τα συνεχίζουν κάποιοι κύκλοι. Προκειμένου να αρχίσει την πορεία της Ελληνοτουρκικής ομοσπονδίας, ακούει ο Παπαδόπουλος τις επιθυμίες των Τούρκων και αποφασίζει την απόσυρση Ελληνικών στρατευμάτων από την Κύπρο, ώστε να πιεστούν οι Ελληνοκύπριοι και να αρχίσουν αυτοί πρώτοι να ζουν “Ομοσπονδιακά” μαζί με τους Τούρκους. Σαν απάντηση, Ελλαδίτες και Κύπριοι πατριώτες προσπαθούν να σκοτώσουν τον Παπαδόπουλο, με βόμβα που τοποθέτησε ο Αλέκος Παναγούλης. Αποτυγχάνουν, και η διαχείριση των Ελληνοτουρκικών ζητημάτων παραμένει σε χέρια επικίνδυνων ακροδεξιών, με αποκορύφωμα το αιματηρό πραξικόπημα εναντίον του Μακάριου, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουμε επανάληψη του ίδιου σκηνικού όπως το 1944, δηλαδή Έλληνες ναζιστές και ακροδεξιοί αρχίζουν να σφάζουν αυτούς που θεωρούν Έλληνες αριστερούς. Αυτής της εμφύλιας σύρραξης ακολουθεί η μελετημένη εισβολή των Τούρκων, βοηθούμενη από Βρετανικές και Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις. Οι εντολές του Ελλαδικού Πενταγώνου και της ηγεσίας της ΚΥΠ είναι καθαρά προδοτικές και καθοδηγούν ανοιχτά στη σφαγή τους Κυπρίους και Ελλαδίτες που αντιστέκονταν στους Τούρκους. Κεντρικά πρόσωπα στην Εθνική προδοσία υπήρξαν στρατηγοί και πολιτικοί. Πολλά ονόματα και στοιχεία από τον φάκελο Κύπρου υπάρχουν παρακάτω, στις παραπομπές της υποσημείωσης 42 ( 42 ). Ο αδίστακτος Ιωαννίδης που είχε μεγάλες ευθύνες για το εμφύλιο αιματοκύλισμα της Κύπρου, αρνείται το σχέδιο προδοσίας και την παράδοση ( 43 ). Όμως, οι ίδιοι κύκλοι που οργάνωσαν την προδοσία, φέρνουν στην Ελλάδα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Όταν ο Αλέκος Παναγούλης το 1976 είναι έτοιμος να αποκαλύψει στοιχεία συνεργασίας μεταξύ του ακροδεξιού παρακράτους και κυβέρνησης Καραμανλή, δολοφονείτε, και η κηδεία του είναι η μαζικότερη σε συμμετοχή κόσμου που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα ( 44 ). Ακόμα και μετά την επιστροφή της δημοκρατίας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν καταφέρνει να βγάλει από πάνω του τα βάρη της υπόθεσης Μέρτεν. Ο ναζιστής Μαξ Μέρτεν είχε ονομάσει καθαρά τον Καραμανλή και άλλα μεγάλα στελέχη της δεξιάς ως συνεργάτες των Γερμανοναζιστών στη Θεσσαλονίκη. Ο Μέρτεν δημοσίευσε ότι παρέδωσε ως αμοιβή στον συνεργάτη του Καραμανλή περιουσία Εβραίων που είχαν οδηγηθεί στα ναζιστικά κρεματόρια. 50000 Εβραίοι της Θεσσαλονίκης έχασαν τη ζωή τους, και οι περιουσίες τους δόθηκαν από Γερμανούς σε Ελλαδίτες συνεργάτες τους. Όταν με τη λήξη του πολέμου ελάχιστοι Εβραίοι επέστρεψαν, τα σπίτια τους δεν τους επιστράφηκαν εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις ( 45 ). Σαν αμοιβή για το ότι επέζησαν, το ναζιστικό παρακράτος που βούτηξε μεγάλο μέρος από τις περιουσίες τους, καταδιώκει τους λίγους επιβιώσαντες Εβραίους της Θεσσαλονίκης, αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν τη χώρα. Ελάχιστοι κατάφεραν να παραμείνουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί είναι οι δημιουργοί του Βουλγαροσκοπιανού Εθνικισμού, και το ότι στους Βουλγαροσκοπιανούς είχαν παραδώσει Μακεδονία και Θράκη κατα τη διάρκεια της Κατοχής. Το ΕΑΜ ΕΛΑΣ έδωσε μάχες ενάντια στο γνωστό VMRO των βουλγαροσκοπιανών που τώρα θέτει Μακεδονικό ζήτημα ( 46 ). Συνεργασία Ελλήνων με τους Γερμανούς και Βούλγαρους στη βόρεια Ελλάδα ήταν κατα τη διάρκεια του Β' πολέμου ξεκάθαρη εθνική προδοσία. Παρ' όλα αυτά, η γερμανόφιλη προπαγάνδα διαδίδει ότι οι συνεργάτες των Γερμανών ήταν πατριώτες, και ότι υπεύθυνοι για προδοσίες είναι πάντα κύκλοι υποκινούμενοι από Κομμουνιστές και Σιωνιστές Εβραίους. Ακόμα και το ολοκαύτωμα των Εβραίων οι Ναζιστές είτε το αρνούνται, είτε το αποδίδουν σε σιωνιστική σκευωρία. Ακόμα και τις σφαγές των αμάχων στην Αθήνα το 1974 τις αποδίδουν σε Εβραίους, και δεν διστάζουν να ονομάζουν εβραιοκίνητη την χούντα που έγινε για να σταματήσει την επικράτηση του φιλοάραβα Παπανδρέου, ενώ οι ίδιοι κύκλοι άλλες φορές ονομάζουν τους Παπανδρέου ως σιωνιστές ( 47 ). Κάθε σχεδόν πολιτικό που δεν τους αρέσει ονομάζουν Εβραίο ή Μασόνο, δηλαδή τον κατατάσσουν σε δύο κατηγορίες ανθρώπων που ο Χίτλερ εξόντωσε στους φούνους και τους θαλάμους αερίων. Την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο οι γερμανόφιλοι την αποδίδουν όχι πρώτα από όλα στον πάγιο Αγγλικό σχεδιασμό διαίρεσης και εσωτερικής σύρραξης σε κάθε αποικία που αντιδρά, αλλά στο Σιωνισμό. Οι ακροδεξιοί στρατηγοί και κρυπτοπολιτικοί, υπεύθυνοι για την προδοσία του Ελληνικού στρατού και λαού το 1974 ποτέ δεν τιμωρήθηκαν. Απλά κατηγόρησαν για την καταστροφή τον εβραϊκής καταγωγής παρανοϊκό Κίσιντζερ (που παρεμπιπτόντως έχει κηρυχθεί αποσυνάγωγος από ανώτερο Ραβινικό συμβούλιο, λόγω της αντισιωνιστικής του δράσης, ψάξτε Kissinger excomunicated). Πολλοί γερμανόφιλοι, μετά την αντιπολίτευση έριξαν επάνω τους τον μανδύα του δημοκράτη και συνέχισαν να απολαμβάνουν τα κρατικά τους προνόμια. Αυτοί οι κρυπτοναζιστικοί κύκλοι είναι που βγάζουν την αντισημιτική προπαγάνδα εδώ και δεκαετίες. Τυχαίο δεν είναι ότι οι συντάξεις που έδινε η χούντα στους Ελλαδίτες συνεργάτες των Γερμανών συνεχίστηκαν και μετά την μεταπολίτευση. Επίσης δεν είναι τυχαίο το ότι ενώ η Ελλάδα είναι η μόνη αντίπαλος χώρα της Γερμανίας στο Β' πόλεμο που πληρώνει από μόνη της συντάξεις σε συνεργάτες των Γερμανών, είναι και η μόνη χώρα που δεν διεκδίκησε τις αποζημιώσεις που τις εκδικάστηκαν για την τεράστια καταστροφή και γενοκτονία που της έκαναν οι Γερμανοί . Το 1946, το διεθνές δικαστήριο που είχε συσταθεί στο Παρίσι, έβγαλε απόφαση ότι η Γερμανία έπρεπε να πληρώσει στην Ελλάδα πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ σε σημερινά χρήματα ( 48 ). Καμία Ελληνική κυβέρνηση δεν διεκδίκησε αυτό το τεράστιο ποσό, λες και είχαν μυστικές σχέσεις ή μυστικές δεσμεύσεις με τους Γερμανούς. Κατα μία άλλη διαβολική “σύμπτωση” η χώρα που εμπόδισε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη το άνοιγμα γερμανικών ναζιστικών αρχείων, τα οποία έχουν στοιχεία για Έλληνες συνεργάτες τους, είναι η Ελλάδα ( 49 ). Είναι άραγε τυχαίο το ότι η Ελληνική οικονομία, από την εποχή του Μεταξά, είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Γερμανικό κεφάλαιο, το οποίο στην ουσία έχει εκτοπίσει από την Ελλάδα το Αμερικανικό, το Γαλλικό, το Αγγλικό, το Ρωσικό, ακόμα και το ίδιο το Ελληνικό κεφάλαιο; Στην ουσία, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, αεροδρόμια, και σε μεγάλο βαθμό και οι εξοπλισμοί αλλά και άλλοι σοβαρότατοι τομείς της οικονομίας είναι προτεκτοράτα των Γερμανών. Αν μετρήσει κανείς τα Γερμανικά κλοπιμαία του πολέμου και τα Γερμανικά έσοδα από την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, θα δει ότι αυτά είναι πάρα πολύ περισσότερα από το χρέος μας. Κατα μία άλλη περίεργη σύμπτωση, η Γερμανία κερδίζει και από την σημερινή κρίση της Ελλάδος όσο καμία άλλη χώρα, και είναι αυτή που με την πολιτική της εκτίναξε το χρέος μας στα ύψη. Σύμπτωση πρέπει επίσης να είναι το ότι στο βάθος του παρδαλού παρακράτους της διαφθοράς στην Ελλάδα βρίσκονται μηχανισμοί λαδώματος που πρώτος έφτιαξε την εποχή πριν τον πόλεμο ο Βουλπιώτης, γαμπρός του Φον Ζήμενς, και νονός του σημερινού Χριστοφοράκου ο οποίος έκανε, κατα σύμπτωση πάλι, την ίδια εργασία με τον “κολλητό” του πατέρα του από την εποχή της Κατοχής ( 50 ). Συστηματικά και για χρόνια, η Ελλάδα δανείζονταν υπέρογκα ποσά απο παντού, τα οποία παρέδιδε για πολλές υπερτιμολογημένες και ασύμφορες αγορές από Γερμανικές ζημενοεταιρείες, οι οποίες με τη σειρά τους μοίραζαν μίζες στο Ελλαδικό πολιτικό σύστημα. Κατα τα άλλα, ένα νεοναζιστικό παραελλαδικό παρακράτος που δεν είναι καθόλου απίθανο να συντηρείτε από γερμανικές παρακρατικές μίζες, κατηγορεί ως κύριους υπεύθυνους για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα τους Εβραιοσιωνιστές, τους Μασόνους, τους Αμερικάνους, τους Κομμουνιστές και όποιον άλλο. Μία εκτεταμένη παρακρατική προπαγάνδα στην Ελλάδα, συστηματικά και εντατικά, για δεκαετίες παραχαράζει την Ελληνική Ιστορία προς όφελος των γερμανόφιλων και έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες της χώρας για εκμετάλλευση από το Γερμανικό κεφάλαιο. Πρόσφατα μάλιστα είχαμε ακόμα και δικαστική αθώωση του πρώην πρωθυπουργού Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη, ενός από τους εκτελεσθέντες ως υπεύθυνους της Μικρασιατικής Καταστροφής. Δηλαδή, η Ελλαδική δικαιοσύνη που ζει μέσα στην ίδια χώρα με τα κυκλώματα εμπρηστών, μαστροπών, διασπαθιστών δημοσίου χρήματος και δωροδοκιών, ασχολήθηκε με κάθε σοβαρότητα προκειμένου να αθωώσει ένα βασιλικό της γερμανόφιλης παράταξης, που είχε καταδικαστεί πριν από 80 χρόνια. Η Δικαιοσύνη μίας χώρας της αδικίας και του μαρασμού δικαιώνει τους γερμανόφιλους πρωτεργάτες της μεγαλύτερης Εθνικής μας τραγωδίας. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα ατιμωρησίας των ατίμων και δικαίωσης των αδίκων, φτάσαμε στο σημείο να δικάζετε ακόμα και η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία (Δίκη προγραμματισμένη στις 6 Δεκεμβρίου), για λόγους τους οποίους πολλοί θα δυσκολευτούν να καταλάβουν.
Αυτή η εργασία είναι ελεύθερη για να δημοσιευθεί σε οποιοδήποτε νόμιμο ιστολόγιο ή έντυπο. Η παραπάνω έρευνα βασίστηκε στα παρακάτω στοιχεία τα οποία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και μπορεί να τα δει ο κάθε ενδιαφερόμενος σε μορφή βίντεο ή γραπτά, στους αναφερόμενους συνδέσμους.
( 1 ) Γενοκτονία του Ελληνισμού, 1914 και συνέχεια : http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/blog-post_667.html ( 2 ) Εδώ θα δείτε ορισμένα από τα οποία η περίεργη Ελλαδική κρατική μηχανή έκρυψε για δεκαετίες σχετικά με τις σφαγές από τους Βούλγαρους: http://www.antistasi.info/forum/showthread.php?t=391 http://www.youtube.com/watch?v=JfVAtNsyVIM ( 3 ) Ελληνικός στρατός στη Γερμανία : http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/1916.html ( 4 ) Η δράση των Επιστράτων του Μεταξά: http://www.youtube.com/watch?v=DXf5QrjGE3I&feature=related ( 5 ) Για την πρώτη απόπειρα δολοφονίας του Βενιζέλου : http://www.sansimera.gr/articles/301 ( 6 ) Συνεργασία βασιλικών και Κομμουνιστών : http://istories4agrioys.blogspot.com/2006/12/1920.html ( 7 ) Τούρκοι υπέρ των βασιλικών : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=30/10/2010&s=paremvash&c=ellada ( 8 ) Κάποια από τα σημαντικά αίτια της Μικρασιατικής Καταστροφής : http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/blog-post_14.html ( 9 ) Δείγματα αντιεβραϊκής προπαγάνδας σχετικά με τη Μικρασιατική Καταστροφή: http://truth.freeforums.org/topic-t581.html http://amphiktyon.blogspot.com/2009/08/blog-post_06.html ( 10 ) Για τους Έξι : http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=311313&dt=24/01/2010 ( 11 ) Στοιχεία από την προπαγάνδα για το ότι ο Βενιζέλος και ο Κεμάλ ήταν Εβραίοι : http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=2&func=view&catid=57&id=1470〈=en http://www.omada-epsilon.com/index.php?option=com_content&view=article&id=100&Itemid=122 ( 12 ) Περί της Χριστιανικής καταγωγής του Βενιζέλου : http://www.presidency.gr/omil_content.asp?rid=889 http://www.venizelos-foundation.gr/publication/54 ( 13 ) Για την φιλοβασιλική τοποθέτηση της Εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης : http://www.cohen.gr/newsite/index.php?option=com_content&view=article&id=86:2009-02-17-11-09-11&catid=38:pelates&Itemid=63 ( 14 ) Εξόντωση προσφύγων στη Μακρόνησο, 1922-23: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/1922-1923.html ( 15 ) Προδοσία του Λένιν, συνεργασία του με Γερμανούς : http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/lenins-bolsheviks-would-have-failed.html ( 16 ) Ο Χίτλερ για τους Σλάβους και άλλες ράτσες : http://el.wikipedia.org/wiki/Ο_Αγών_μου ( 17 ) Έλληνες στην υπηρεσία της Βέρμαχτ ενάντια των Σοβιετικών: http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=20499&sid=98b77522fe1282a3d61fe4dba5a622f7 ( 18 ) Συνεργασία Αγγλόφιλων με Γερμανόφιλους : http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=51&t=137150 http://www.odigitis.gr/2005/10/10/60-χρόνια-από-την-απελευθέρωση-της-ελλάδ/ ( 19 ) Ναζιστικές εκδηλώσεις επί Μεταξά : http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/1916-17.html ( 20 ) Περι του Ισπανικού Εμφυλίου : http://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_Civil_War ( 21 ) Αναφορά στον Παξινό παρακάτω : http://el.wikipedia.org/wiki/Προσωρινή_Διοίκηση_του_ΚΚΕ ( 22 ) Σημειώσεις ετοιμοθάνατων : http://www.xatzikostas.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=133&Itemid=50 ( 23 ) Δωσίλογοι και συνεργάτες των Γερμανών: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/10/blog-post_4711.html ( 24 ) Γερμανοί κομματιάζουν την Ελλάδα σε κρατίδια και την μοιράζουν : http://el.wikipedia.org/wiki/Πριγκιπάτο_της_Πίνδου http://www.serrelib.gr/boulgarikikatohi.html ( 25 ) Ελλάδα, ο τόπος καταστροφής των Γερμανών: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/06/blog-post_27.html ( 26 ) Η σκληρότερη Κατοχή, πείνα: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/blog-post_7091.html ( 27 ) Μεγαλοδωσίλογοι: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/1941-1944.html ( 28 ) Ήρωες και βασανιστές: http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=888709&publDate=29/7/2001 http://misha.pblogs.gr/2008/09/8-9-1944-h-mpoympoylina-ths-antistashs-ekteleitai-apo-toys-nazi.html ( 29 ) Μοναδικό φαινόμενο στην Ευρώπη του Χίτλερ : διαδηλώσεις λαού μόνο στην Ελλάδα: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/1943.html ( 30 ) Στοιχεία για απίστευτες σφαγές που έκανε η Βέρμαχτ: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/blog-post_7091.html ( 31 ) Απίστευτες ακρότητες των Ναζί και των Ταγμάτων Ασφαλείας: http://www.youtube.com/watch?v=m4QzDrmAz-0&feature=related ( 32 ) Μπορέι να μην το χωράει ο νους, αλλά έγινε: Σφαγές αναπήρων ηρώων : http://www.laosver.gr/news/articles/9640.html?print=Y http://el.wikipedia.org/wiki/Τάγματα_Ασφαλείας http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/02/15000.html ( 33 ) Ντοκιμαντέρ, Δεκεμβριανά 1944, αρχή του εμφυλίου: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/1944.html ( 34 ) Ο εκδότης Λαμπράκης (πατήρ), συνεργάτης του Γκαίμπελς: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/06/blog-post_915.html ( 35 ) Πράγματα που δεν τα χωράει ο νους για Μακρόνησο: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/blog-post_2010.html ( 36 ) Το δράμα των ορφανών του εμφυλίου: http://el.wikipedia.org/wiki/Παιδουπόλεις_της_Φρειδερίκης ( 37 ) Οργάνωση Χ: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/04/blog-post_8909.html ( 38 ) Υπόθεση δολοφονίας Γρηγορίου Λαμπράκη: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/blog-post_9352.html ( 39 ) Δολοφονίες Χιώτη και Μανδηλαρά: http://el-gr.facebook.com/note.php?note_id=106795122675899 http://tvxs.gr/userpost/μέλη-χωρίς-σύνορα/νικηφόρος-μανδηλαράς-η-ώρα-της-αλήθειας-της-χριστιάννας-λούπα ( 40 ) Θύματα της χούντας: http://www.metarrythmisis.gr/htmls/proswpa/panagopoulos.htm http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/06/blog-post_13.html ( 41 ) Ελληνοτουρκική Ομοσπονδία: http://www.ardin.gr/node/550 http://kratylos.blogspot.com/2009/05/blog-post_17.html ( 42 ) Φάκελος Κύπρου: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/05/blog-post_28.html http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/04/blog-post_4008.html http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/04/blog-post_2389.html ( 43 ) Ιωαννίδης: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/10/blog-post_06.html ( 44 ) Πολλές αναρτήσεις στον παρακάτω σύνδεσμο, σχετικά με τον Α. Παναγούλη : http://ellinikesaxies.blogspot.com/search/label/Alekos%20Panagoulis%20Alexander%20Panagoulis%20Panaguli ( 45 ) Η αλήθεια για τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/11/blog-post_6446.html ( 46 ) Ναζιστές Σκοπιανοί του VMRO, τους πολεμά ο ΕΛΑΣ στην Κατοχή: http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/03/stop-nazis-taking-macedonia-from-greece.html http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8334&pubid=1370687 ( 47 ) Αντισημιτική προπαγάνδα σε σχόλια : http://potepote.blogspot.com/2007/11/blog-post_17.html http://www.myphone.gr/forum/archive/index.php/t-147592.html http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=51&t=3700 ( 48 ) Απλήρωτες γερμανικές αποζημιώσεις : http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/02/blog-post_25.html ( 49 ) Ναζιστικά αρχεία για Έλληνες δοσίλογους: http://vasikosmetoxos.blogspot.com/2007/10/blog-post_31.html ( 50 ) Η Ζήμενς έχει ιστορία:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters