Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ρεζίλι διεθνώς έκανε ένας Ιταλός δημοσιογράφος με μια κρυφή κάμερα..τους Έλληνες Πολιτικούς,τους δημοσιογράφους..και φυσικά τον Καμίνη..

Δυστυχώς έδειξε την πραγματική κατάσταση της Αθήνας...Ας δει καλά αυτό το βίντεο η ΕΛ.ΑΣ.. ο Δένδιας με την κυρία Κεφαλογιάννη..
Την κατάσταση που εκτός από τους απελπισμένους κατοίκους του κέντρου..και τους τουρίστες..

κάνει πως δεν την βλέπει κανείς άλλος.

Με μια κρυφή κάμερα μπήκε στα άδυτα των ναρκωτικών και αποκάλυψε στην Ιταλική τηλεόραση την πραγματική κατάσταση που βιώνουμε όλοι όσοι ζούμε στο κέντρο της Αθήνας..

Την ανυπαρξία του κράτους και την αδιαφορία των υπευθύνων Υπουργείων αλλά και του Καμίνη..που έχει το θράσος να θέλει να διεκδικήσει και πάλι την δημαρχεία.

Επίσης έδειξε τι σημαίνει δημοσιογράφος και πως το ρεπορτάζ γίνεται στον δρόμο..και όχι από τα τηλέφωνα,τους "κύκλους" και τα "τετράγωνα" των πολιτικών γραφείων των κομμάτων.

Δείτε επίσης ποιοι πουλάνε τα ναρκωτικά και θα καταλάβει και ο πιο αδαής πως δεν είναι τρελοί οι κάτοικοι του κέντρου,που φωνάζουν για τους "μετανάστες"..γιατί δεν είναι τυχαίο που τα Αφγανικά-Μπαγκλαντεσινά-Αφρικανικά και Τούρκικα κυκλώματα δουλεμπορίας-εμπορίας ναρκωτικών...τους στέλνουν στο κέντρο της Αθήνας ..Και όπως γνωρίζουν τώρα πια και οι πέτρες..όλοι αυτοί έχουν αρμονική συνεργασία με κάποιους ελεεινούς...δήθεν υπερευαίσθητους Έλληνες....

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


eglimatikotita
http://www.triklopodia.gr/2013/11/blog-post_2271.html

"Οι πραγματικοί συγγραφείς της καινής διαθήκης" ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!

"Οι πραγματικοί συγγραφείς της καινής διαθήκης"!! Εδώ αποκαλύπτεται όλο το παραμύθι του Χριστιανισμού και του Εβραίου μαραγκού!! Το είχαμε γράψει ότι είναι πιο πιθανό να υπήρξε η Σταχτοπούτα παρα ο Ναζωραίος!! Έτσι εξηγείτε το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που πιστοποιεί ότι υπήρξε έστω και ένας από τους πρωταγωνιστές της Καινής Διαθήκης!!

Ο Φλάβιος Ιώσηπος ( πραγματικό όνομα Καλπούρνειος Πείσσων ) 
ο εγκέφαλος πίσω απ'την συγγραφή της καινής διαθήκης

"The true authership of the new testement"
"Οι πραγματικοί συγγραφείς της καινής διαθήκης"
 
Η Καινή Διαθήκη, η Εκκλησία, και ο Χριστιανισμός, ήταν όλα δημιούργημα της οικογένειας των Καλπουρίνων Πεισσώνων1, που ήταν Ρωμαίοι αριστοκράτες.
Η Καινή Διαθήκη και όλοι οι χαρακτήρες που περιέχονται σ’άυτήν – Χριστός, όλοι οι Ιωσήφ, όλες οι Μαρίες, όλοι οι μαθητές, οι απόστολοι, ο Παύλος και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής- είναι όλοι φανταστικοί.
Οι Πείσσωνες δημιούργησαν την ιστορία και τους χαρακτήρες, σκηνοθέτησαν την ιστορία σ’έναν συγκεκριμένο χώρο και χρόνο και την συνέδεσαν με κάποια γνωστά υπαρκτά πρόσωπα , όπως ο Ηρώδης, οι Ρωμαίοι διοικητές κτλπ.
Αλλά ο Χριστός και όσοι σχετίζονται μαζί του είναι χαρακτήρες δημιουργημένοι.

Διαβάστε το βιβλίο του A. Reuchlin "The true authership of the new testement" (1979) ΕΔΩ
 


http://apollonios.pblogs.gr/2013/11/apokalypsh-bomba-aytoi-egrapsan-thn-kainh-diathhkh-deite-ton-egk.html

Με τουρκικά χρυσόβουλλα, για τα οποία αγνοούμε εάν είναι γνήσια, κατέχει σήμερα η Εκκλησία τεράστια ακίνητη περιουσία

Εάν είναι απαράδεκτο το γεγονός της κατοχής περιουσία στην ελληνική επικράτεια δια τουρκικών χρυσοβούλλων, πόσο μάλλον είναι αθλιότητα  τα χρυσόβουλλα αυτά να είναι και πλαστά.

Η γνησιότητα των χρυσόβουλλων

Από το site www.kentri.gr του φίλου δημοσιογράφου Τάκη Κωνσταντινόπουλου:
Το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου περιδινίζει την κυβέρνηση και δοκιμάζει σκληρά τη δικαιοσύνη.Η Μονή, επικαλούμενη, ως τίτλους κυριότητας χρυσόβουλα και σιγίλια, διεκδικεί εκτάσεις δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων και μάλιστα κοινόχρηστες και επιτυγχάνει την ανταλλαγή τους με φιλέτα γης και αστικά ακίνητα του δημοσίου.Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι οι υπουργοί που υπέγραψαν τις ανταλλαγές δημόσιας περιουσίας πολλαπλάσιας αξίας με μια λίμνη επί της οποίας δεν μπορεί να υπάρχει κυριότητα, έχουν διαπράξει το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του δημοσίου.Με δεδομένο αυτό, η εξεταστική επιτροπή είναι άνευ ουσίας. Η σύστασή της ήταν απλά ένας επικοινωνιακός ελιγμός της κυβέρνησης ώστε να κερδίσει χρόνο και με την πλειοψηφία που διαθέτει να εκδώσει απαλλακτικό πόρισμα.Στο διάστημα αυτό έχουν ακουστεί πλείστα όσα εκτός από το θεμελιώδες που δεν είναι άλλο από την γνησιότητα των τίτλων κυριότητας.Αυτό που πρώτα από όλα πρέπει να απαντηθεί είναι το ερώτημα. Ποιος βεβαιώνει ότι τα χρυσόβουλα και τα σιγίλια, που επικαλείται η Μονή Βατοπεδίου, αλλά και άλλα μοναστήρια είναι γνήσια και δεν είναι κατασκευασμένα;
Σύμφωνα με εγκυρότατους νομικούς κύκλους:
Α) Δεν υπάρχουν έγκυρα πρωτότυπα κείμενα, τα οποία η Μονή επικαλείται ως τίτλους κυριότητάς της επί της Λίμνης Βιστωνίδας και των παραλιμνίων εκτάσεων. Κακώς μέχρι σήμερα οι σχετικές γνωμοδοτήσεις και οι υπουργικές αποφάσεις θεωρούν δεδομένη την ύπαρξη και τη γνησιότητα τέτοιων γραπτών τίτλων κυριότητας (χρυσόβουλα, σιγίλια κ.λπ.)

Τα αντίγραφα τέτοιων εγγράφων, που μονίμως επικαλείται η Μονή ως τίτλους, ούτε επικυρωμένα είναι, ούτε κανείς γνωρίζει το χρόνο κατασκευής τους και το χρόνο της πρώτης εμφάνισης και κατοχής τους.

 
 
Β) Ως προς το καινοφανές της μη έκδοσης αποφάσεως. Δεν υπάρχει διάταξη στην ισχύουσα Πολιτική Δικονομία ή σε οποιοδήποτε άλλο νομοθετικό κείμενο, που να προβλέπει τέτοιο σχήμα περαίωσης δίκης και μη έκδοσης απόφασης επί της αγωγής της Μονής που συζητήθηκε στις 5/11/03 ενώπιον του Πρωτοδικείου Ροδόπης. Η όλη διαδικασία (γνωμοδότηση, υπουργική απόφαση, από κοινού δήλωση περί μη έκδοσης απόφασης) δεν στηρίζεται πουθενά.Γ) Ουδείς μέχρι σήμερα έθιξε τις προβλέψεις του 10/5/1924 Καταστατικού Χάρτη του Αγίου Όρους που κυρώθηκε με το από 10/16.9.1936 νομοθετικό διάταγμα, κατά τις οποίες, σε κάθε περίπτωση «πάσα η ακίνητος περιουσία των Ιερών Μονών είναι αναπαλλοτρίωτος».
(Στέλιος Φραγκόπουλος, Stelios Frangopoulos)
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters