Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Οι οργανώσεις νεολαίας που προωθούν την ιδεολογία του Soros δημιουργήθηκαν ως μέσο πίεσης στα κράτη

Η ίδια η έννοια της ανοικτής κοινωνίας, η κύρια ιδέα του Ιδρύματος Soros, δημιουργήθηκε από τους παγκοσμιοποιητές , υποστηρικτές ενός ενοποιημένου κόσμου υπό τον έλεγχό τους, και από ορισμένες υπερεθνικές δομές που προσπαθούν να αναλάβουν τη λειτουργία της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του διεθνούς Ευρασιατικού κινήματος, ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας Valery Korovin.

9.000 Χρόνια Πριν, Οι Έλληνες Γύριζαν Τον Πλανήτη, Λένε Ξένα Πανεπιστήμια


Δεν είναι ανθελληνισμός όταν Αμερικανοί επιστήμονες τεκμηριώνουν ότι Έλληνες πήγαν στην Ιαπωνία, Κίνα και Χιλή και δεν το αναφέρουν σε κανένα βιβλίο του Υπουργείου Παιδείας;
Γιατί οι απόψεις Αμερικανών καθηγητών ανθρωπολογίας παλαιοντολογίας και ιστορίας που τεκμηριώνουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες πήγαν παντού, όπως στην Ιαπωνία, Κίνα και στην Χιλή αλλά δεν υπάρχουν ούτε ως πληροφόρηση σε καμμία βαθμίδα εκπαιδεύσεως, ούτε εις έντυπα ιστορικού ή μη περιεχομένου [2013]. Αδιαφορία ή ανθελληνισμός του υπουργείου Παιδείας και Εξωτερικών;

“Bacha Bazi”, Το Απαίσιο Μουσουλμανικό Έθιμο Που Βιάζουν Μικρά Αγόρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Bacha Bazi” (Μπάτσαμπάζι) ή αλλιώς “αγόρι για παιχνίδι”, ονομάζεται ένα αρχαίο μουσουλμανικό έθιμο, σύμφωνα με το οποίο ορισμένοι μουσουλμάνοι αποκτούν το δικαίωμα να κακοποιούν σεξουαλικά μικρά αγόρια.

Συγκεκριμένα τα αγόρια χρησιμοποιούνται ως ψυχαγωγικό θέαμα, χορεύοντας σε διάφορες εορτές, με αποκορύφωμα της “ψυχαγωγίας” τον βιασμό τους κατά το τέλος της εκδήλωσης.

Τις περισσότερες φορές τα παιδιά “νοικιάζονται” από τους γονείς φτωχών οικογενειών, με σκοπό την συμμετοχή τους στο “έθιμο”. Συνήθως τα αγόρια ξεκινάν να λαμβάνουν μέρος από τα πέμπτα τους γενέθλια.

Τραγική Κατάσταση Στο ΕΦΚΑ: Συντάξεις Στα Αζήτητα Και Σε Κούτες Από Το 2015 (Βίντεο)

Αποκαρδιωτική εικόνα στα υπόγεια του ΕΦΚΑ, τα οποία έχουν «πλημμυρίσει» από κούτες με τις εκκρεμείς συνταξιοδοτικές υποθέσεις. Εικόνες από τα κεντρικά γραφεία του οργανισμού.

Στο κτίριο του ΕΦΚΑ υπάρχουν «βουνά» με φακέλους από πολλές περιοχές της χώρας. Σε κάθε κούτα υπάρχουν τουλάχιστον 7 τεράστιοι φάκελοι με στοιχεία συνταξιούχων και χαρτιά. Αν είχαν ψηφιοποιηθεί θα μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία για τις περίπου 450.000 εκκρεμείς συντάξεις.

Νεκρός ο Εβραίος κατάσκοπος που αποκάλυψε το σενάριο του 3ου Παγκοσμίου πολέμου!

Ο Michael Berg αποκάλυψε ότι ο Τραμπ είναι οπαδός της Καμπαλιστικής λατρείας Chabad, η οποία πιστεύει ότι ο Γκωίμ πρέπει να καταστραφεί στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο για να επιστρέψει ο «Μεσσίας»,ο Εβραίος που θα γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης.

Ο Ντέιβιντ Χόλμπεργκ, 59 ετών, δολοφονήθηκε στις 8 Ιουνίου αφού αποκάλυψε ότι ένας σύντροφος του Λευκού Οίκου του είχε παράσχει σημειώσεις που αποκάλυψαν:
1) Ο Τραμπ είχε ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό πριν από δύο χρόνια και σχεδιάζει επίθεση στο Ιράν αυτό το φθινόπωρο για να εκπληρώσει την εβραϊκή προφητεία.
2) Ο Τραμπ πιστεύει ότι ο γαμπρός του Jared Kushner προορίζεται να είναι ο Μεσσίας (δηλαδή ο αντιχρίστος)!

ΕΦΕΤ: Πασίγνωστα τρόφιμα με επώνυμες ετικέτες εμπεριέχουν καρκίνο! Τεράστια προσοχή!

Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί τους πολίτες! Πασίγνωστα τρόφιμα με επώνυμες ετικέτες εμπεριέχουν καρκίνο! Ποια είναι;

Ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, πρώην πρόεδρος ΕΦΕΤ και διευθυντής του Τμήματος Διατροφολογίας, Νίκος Κατσαρός. Στο κείμενο που έστειλε αναφέρονται και καταγγέλλονται πολλές ανάλογες ανατριχιαστικές πληροφορίες, με τίτλο “Ιδού τι τρώμε και με τη βούλα της Ε.Ε.”! ΕΦΕΤ συναγερμός: Κατσαρίδες σε αγαπημένα τρόφιμα

«Κομμάτια κρέατος που με κόλλα ενώνονται μαζί για να πουληθούν ως φιλέτο, τυρί τριμμένο με πριονίδι ξύλου, κέτσαπ με ζάχαρη όση η κόκα-κόλα, χρωστική κόκκινη από

ΣΧΕΔΙΟ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ


ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: (ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ )Η γενοκτονία των λαών της Ευρώπης μέσω επιμειξίας Λαθρομεταναστών Μουσουλμάνων...

Ο Θεόδοτος καλεί τους αναγνώστες του να περιβάλουν με ιδιαίτερη προσοχή το παρακάτω άρθρο, γιατί δίνει την ουσία των όσων διαδραματίζονται γύρω μας – δηλαδή πολύ κοντά μας.
Το  άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».

Xαος στη Βρετανία- Θα αποτρέψει η Νέα Τάξη το κλείσιμο της Βουλής; (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αυτό τουλάχιστον στοχεύει!
Τις τελευταίες ώρες είδαμε αυξημένες κινητοποιήσεις των αριστερόστροφων κατά του Τζόνσον, οι οποίοι έχοντας λάβει το «άτυπο» πρόσταγμα από τη Νέα Τάξη των Πραγμάτων, αντιδρούν.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, αφού η βασίλισσα ενέκρινε την πρόταση του Τζόνσον, την ερχόμενη Τρίτη η βουλή των λόρδων αναμένεται να κλείσει έως και τις 15 Οκτωβρίου, ενώ δυο εβδομάδες αργότερα η Βρετανία θα βγει επίσημα από την Ε.Ε.

ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ Ο…ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η ανακοίνωση από την Τουρκία της δημιουργίας τρίτου Κέντρου παράγωγης πυρηνικής ενέργειας στην περιοχή İğneada, στην ακτή της Ανατολικής Θράκης, στην Μαύρη θάλασσα, έφερε ξανά στο προσκήνιο τις πυρηνικές φιλοδοξίες της Τουρκίας αλλά και της…ελληνικής εμπλοκής, ένα τεράστιο θέμα για το οποίο πολύ λίγες πληροφορίες έχουν βγει στην δημοσιότητα εδώ στην Ελλάδα.
Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί ένα έντονο παρασκήνιο γύρω από το πυρηνικό πρόγραμμα της Τουρκίας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters