Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Επίδειξη Δύναμης στο Μαντρί της DC, καθώς οι Δαιμονκρατικοί Αμύνονται Μέχρις Εσχάτων

Benjamin Fulford 4/1/2021
Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι ιστορική, καθώς οι αντίπαλες δυνάμεις θα έχουν μια αναμέτρηση στην Ουάσιγκτον στις 6 Ιανουαρίου.  Το αποτέλεσμα θα καθορίσει την επιβίωση της Συνταγματικής Δημοκρατίας, με τον Ντόναλντ Τραμπ να βρίσκει τη θέση του στην ιστορία ως ένας από τους μεγάλους ήρωές της.  

Ο Lin Wood με τα διάφορα tweets ξεκινά τις γνωστοποιήσεις ! ′′ Οι στόχοι του εκβιασμού προσεγγίζονται με όπλο, παιδί και κάμερα.....

 Μετά την παροχή στοιχείων όπως:

• η παρουσία του Δικαστή John Roberts ονόματος στο ημερολόγιο του Jeffrey Epstein,
• ′′ Αυτοκτονία ′′ του Isaac Kappy
• Jeffrey Epstein ζωντανός,
Το Avocado Lin Wood με τα διάφορα tweets του, μας πηγαίνει ακριβώς κατά βάθος στην τρύπα του κουνελιού.
Εδώ είναι η ενημέρωση που τουιτάρει το βράδυ της 03/01:

Οι προ-εγκαινιακές δραστηριότητες της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν καταργούνται η μια μετά την άλλη!

 Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Σύμωνα με τη μεγάλη αμερικανική εφημερίδα THE USA TODAY, οι εργάτες την Τρίτη (30 Δεκ. 2020) «ξήλωσαν» την εξέδρα της παρέλασης των εγκαινίων της “προεδρίας” του Μπάιντεν λόγω του ότι η ομάδα μετάβασης Μπάιντεν έχει προγραμματίσει μια…ΕΙΚΟΝΙΚΗ ορκωμοσία για τον Μπάιντεν.

USATODAY
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters