Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Ο Lin Wood με τα διάφορα tweets ξεκινά τις γνωστοποιήσεις ! ′′ Οι στόχοι του εκβιασμού προσεγγίζονται με όπλο, παιδί και κάμερα.....

 Μετά την παροχή στοιχείων όπως:

• η παρουσία του Δικαστή John Roberts ονόματος στο ημερολόγιο του Jeffrey Epstein,
• ′′ Αυτοκτονία ′′ του Isaac Kappy
• Jeffrey Epstein ζωντανός,
Το Avocado Lin Wood με τα διάφορα tweets του, μας πηγαίνει ακριβώς κατά βάθος στην τρύπα του κουνελιού.
Εδώ είναι η ενημέρωση που τουιτάρει το βράδυ της 03/01:
________________________
′′ Πιστεύω ότι ο επικεφαλής δικαστής John Roberts και μυριάδες ισχυρών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο έχουν εκβιαστεί σε ένα φρικτό σχέδιο που περιλαμβάνει τον βιασμό και τη δολοφονία βιντεοσκοπημένων παιδιών.
Έχω το κλειδί για τα αρχεία που περιέχουν τα βίντεο. Μοιράστηκα επίσης αυτές τις πληροφορίες »
____________________
′′ Αυτό το σύστημα εκβιασμού εφαρμόζεται από μέλη 10 από τις πιο γνωστές και ′′ ελίτ ′′ υπηρεσίες πληροφοριών.
Μία από αυτές τις ομάδες χάκαρε μια ομάδα γνωστή ως Lizard Squad Η τεκμηρίωση του βιασμού και του εκβιασμού πάρθηκε από αυτή την ομάδα και δόθηκε αντίγραφο στον Isaac Kappy ".
_____________________
′′ Οι στόχοι του εκβιασμού προσεγγίζονται με όπλο, παιδί και κάμερα. Ο στόχος διατάσσεται να βιάσει το παιδί σε βίντεο. Ο στόχος λαμβάνει εντολές να τραβήξει το παιδί σε βίντεο. Στη συνέχεια, ο στόχος ανήκει και ελέγχεται από εκβιαστές έως ότου τα αποδεικτικά στοιχεία του εκβιασμού χάνουν αξία. ".
_____________________
′′ Αφού ο Kappy παρέλαβε τα πειρατικά αρχεία από μέλος της Lizard Squad, έδωσε τα αρχεία σε έναν φίλο και το κλειδί κρυπτογράφησης σε έναν άλλο φίλο. Παρείχε αυτή την πληροφορία στους φίλους του λίγο πριν τη δολοφονία του, στις 13 Μαΐου 2019. Τα μέλη της Lizard Squad Φυλακίστηκαν για κυβερνοπειρατεία ".
____________________
′′ Ο Jeffrey Epstein χρησιμοποίησε το ίδιο σχέδιο βιασμού και εκβιασμού παιδιού για να προωθήσει τα συμφέροντά του ή εκείνα οποιασδήποτε υπηρεσίας πληροφοριών με την οποία συνεργάστηκε.
ΟΛΟΙ όσοι πέταξαν με ιδιωτικό τζετ ή επισκέφθηκαν το νησί του, πρέπει να ανακριθούν άμεσα και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη ".
____________________
′′ Αποφάσισα να δημοσιεύσω αυτή την αλήθεια στο Twitter και να μιλήσω επειδή υπάρχει ένας τοίχος γύρω από τον @realDonaldTrump που ίσως με εμπόδισε να του δώσω αυτή την απόδειξη.
Ο Kappy προσπάθησε να δώσει πληροφορίες στον πρόεδρο αλλά αργότερα δολοφονήθηκε. Δεν ξέρω σε ποιον το έδωσε ο Kappy για να το δώσει στον πρόεδρο. ′′ ′′
____________________
′′ Ανησυχώ ότι οι πληροφορίες του Kappy δεν πέρασαν στο @realDonaldTrump και οι προσπάθειές του να το πάει στον πρόεδρο μπορεί να προκάλεσαν το θάνατό του ".
Γνωρίζω ότι η ζωή μου είναι πλέον σε μεγάλο κίνδυνο. Αλλά βάζω την πίστη μου στον Θεό. Προσευχήθηκα πριν πάρω την απόφαση. Έπρεπε να αποκαλύψω την ΑΛΗΘΕΙΑ ".
____________________
′′ Τώρα έχετε ένα πιο αναλυτικό πλαίσιο για την ανάρτηση που τουίταρα στις 1 Ιανουαρίου (Tweet για την ′′ αυτοκτονία ′′ του Ισαάκ Κάππι)
Ήλπιζα ότι αυτή η αποκάλυψη θα προκαλούσε παραίτηση και εξομολόγηση. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό το αποτέλεσμα, έπρεπε να αποκαλύψω όλες τις γνώσεις μου. Το κάνω τώρα. ′′ ′′
_____________________
′′ Αυτό το tweet ήταν ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Οι δυνάμεις του κακού πίσω από αυτόν τον εκβιασμό και το σύστημα παιδικού βιασμού πρέπει να γνωρίζουν ότι οι άλλοι έχουν κλειδί για την κρυπτογράφηση. Έχω μια διαδικασία που εφαρμόζεται αν πεθάνω βραχυπρόθεσμα ή αν τραυματιστεί ή απειληθεί ένα μέλος της οικογένειας, το κλειδί θα κυκλοφορήσει από πολλούς ".
____________________
′′ Δεν θα έκανα ποτέ μια χρέωση χωρίς να έχω αξιόπιστη πηγή για αυτό. Το στοίχημα είναι πολύ μεγάλο. Έτσι έκανα τη δέουσα επιμέλεια για να επικυρώσω την ακρίβεια των σοκαριστικών πληροφοριών που αποκαλύπτω απόψε. Πιστεύω απόλυτα ότι μαθαίνεις την αλήθεια. Μια αλήθεια που εξηγεί πολλά. ′′ ′′
_____________________
′′ Οι 10 υπηρεσίες πληροφοριών που έχουν μέλη που χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα εκβιασμού περιλαμβάνουν PCC, CIA, Mossad, FBI, MI 6. Οι άλλοι είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι.
Οι οργανισμοί δεν ξέρουν ποιος από τους δύο χάκαρε η ομάδα Lizard Squad".
_____________________
′′ Δεν έχω ιδέα για την έκταση του βιασμού και της δολοφονίας παιδιών που εκβιάζονται, αλλά με δεδομένο τον αριθμό των εμπλεκομένων οργανισμών, τα εκατοντάδες χιλιάδες αγνοούμενα παιδιά και τις κατά τα άλλα ανεξήγητες ενέργειες πολλών ανώτερων λειτουργών, celebrities και επιχειρηματιών, φοβάμαι το χειρότερο ".
______________________
′′ Ο αριθμός των αγνοουμένων παιδιών στον κόσμο και στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εκπληκτικός ".
′′ Τώρα λοιπόν μετέδωσα την αλήθεια όπως την ξέρω.
Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια αναπτυσσόμενη χορωδία ανθρώπων που αμφισβητούν την ψυχική μου υγεία. Τώρα μπορείτε να δείτε το γιατί. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει ή θα μου πει τις επόμενες ημέρες, αλλά απόψε θα κοιμηθώ καλά λέγοντας την αλήθεια ".
______________________
′′ Πολλά προβλήματα στον κόσμο μας μπορούν να συνδεθούν με τον εκβιασμό που περιέγραψα απόψε, συμπεριλαμβανομένης της παράξενης συμπεριφοράς αξιωματούχων και δικαστών στις πρόσφατες εκλογές.
Ο @realDonaldTrump πρέπει να διορίσει έναν ειδικό εισαγγελέα για να διεξαγάγει πλήρη έρευνα. Χρειαζόμαστε απαντήσεις. Πρέπει να το ερευνήσουμε. Για παιδιά."
_____________________
′′ Η χώρα μας πρέπει να αντιμετωπίσει την αλήθεια για τους δήθεν ηγέτες της. Καλή, κακή και άσχημη αλήθεια. Πρέπει να εκθέσουμε τον πληθυσμό του βάλτου στο απολυμαντικό του ήλιου.
Δεν υπάρχουν πια μυστικά του Inside Beltway. Χρειαζόμαστε την αλήθεια. Αυτοί οι δύο άνδρες (Μπαράκ Ομπάμα και Τζον Ρόμπερτς) δεν μας λένε καν την αλήθεια για τα υιοθετημένα παιδιά τους ".
____________________
′′ Εάν μου ζητηθεί να παραδώσω το κλειδί κρυπτογράφησης και άλλες πληροφορίες που έχω στην κατοχή μου στην επιβολή του νόμου, θα συμφωνήσω μόνο να το δώσω απευθείας στο @realDonaldTrump, @ GenFlynn ή @ SydneyPowell1.
Τους εμπιστεύομαι.
Και πάλι παρακαλώ προσευχηθείτε για την οικογένειά μου.
Ευχαριστώ πολύ. - Lin 🙏❤️🇺🇸 ′′
___________________
Ευχαριστώ όλους όσους αγαπούν, σχολιάζουν και κοινοποιούν αυτή την ανάρτηση. Όσο περισσότεροι άνθρωποι είναι δυνατόν χρειάζεται να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες... Για τα παιδιά 🙏🏼


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters