Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Έρχεται το 5G και αλλάζει τις συχνότητες των καναλιών – Τι πρέπει να κάνουμε με τις τηλεοράσεις

5G - κανάλια - τηλεόραση "Viky Charalambous"
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ 5G .
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ DIGEA .. ΞΑΦΝΙΚΑ,.. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ..
ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΕΚΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΨΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ.. ΕΤΟΙΜΑ..
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.. ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;;

Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, έχει εγκρίνει και υποχρεώνει τους πολίτες να ενεργοποιήσουν τους δέκτες τους σε 5 G, διότι θα πάψουν να εκπέμπουν σε 3 G.


Viky Charalambous
Με το έτσι θέλω, για ακόμα μια φορά, παρόλο που υπάρχουν σωρεία αποδείξεων για τις επιβλαβείς παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό και τη φύση γενικότερα, υπάρχουν εκατοντάδες μελέτες και αποδείξεις για το τι είναι το πραγματικό βιονικό όπλο που εισάγεται υποχρεωτικώς σε κάθε σπίτι, οργανισμό, δημόσιο χώρο, στη φύση και παντού, παρόλο που

Ένα πολύ δυνατό ντοκιμαντέρ: " TRACE AMOUNTS : Vaccine Documentary - Thiomersal -*** A Must Watch for parents**** " Ή να το πούμε αλλιώς εμείς:


Πώς "οι σύριγγες" πλέον υποσκάπτουν τα θεμέλια της ανθρώπινης ύπαρξης, από την πιο τρυφερή ηλικία!

(Όσο για τον Bill Gates; 

Μπορούμε να εμπιστευτούμε οτιδήποτε μας δωρίσει ο τρανός και σπουδαίος κύριος για να εισαχθεί στον οργανισμό μας
Από εμβόλιο, υπόθετο, χαπάκι έως καραμέλα για τον πονόλαιμο..; 
Του έχουμε και το δικό του link αφιερωμένο στο τέλος για να μην μείνει με το παράπονο, μαζί με το βιντεάκι του επίλογου...)

Μικροτσίπ, τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια δικτατορία (Ντέιβιντ Άικ). Βίντεο

Δές το βίντεο
Περιγραφή
Ο Ντέιβιντ Άικ περιγράφει πώς η τεχνητή νοημοσύνη διευκολύνει μια παγκόσμια δικτατορία και τις φάσεις που περνάμε της «εξοικείωσης» με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Ρόλος αυτής της εξοικείωσης είναι να τις αισθανόμαστε τόσο πολύ σαν φύση μας, ώστε όχι μόνο να δεχτούμε μα και να θέλουμε να εγκαταστήσουν στο σώμα μας τρανζίστορ, με τα οποία θα μπορούν να μας ελέγχουν από απόσταση. Έτσι γίνεται εφικτή μια παγκόσμια δικτατορία, όπου ελάχιστοι κινούν ηλεκτρονικά νήματα και ελέγχουν όλη την ανθρωπότητα.

Παιδοφιλία, Απάτη, Φόνος: Τα χειρότερα σκάνδαλα της Καθολικής Εκκλησίας


ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: «Συγχώρεση από τον Κύριο» (Απο ΠΟΙΟΝ Κύριο ...
Τα καθολικά στρατόπεδα συγκέντρωσης
Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου επικεφαλής στα μισά στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Γιουγκοσλαβία ήταν Κροάτες καθολικοί κληρικοί. Ένα από τα μεγαλύτερα στρατόπεδα στην Ευρώπη ήταν στο Jasenovac όπου πέθαναν 77.000 με 99.000 Εβραίοι, Σέρβοι, Ρομά και άλλοι μη καθολικοί. Και άλλες θηριωδίες επίσης έγιναν από την Ουστάσι, την υπερσυντηρητική καθολική κυβέρνηση αλλά το Βατικανό δεν είπε λέξη για το μακελειό.

Εθελοντικές αιμοδοσίες εν μέσω πανδημίας κορωναϊού. Πολλά τα ερωτήματα.

Εθελοντικές αιμοδοσίες εν μέσω πανδημίας κορωναϊού. Πολλά τα ερωτήματα.Τον τελευταίο καιρό, με όλα αυτά τα απαγορευτικά μέτρα, για τον θανατηφόρο ιό, τον covid-19, ο οποίος από ότι μας λένε τα συστημικά ΜΜΕ, αποτελεί έναν μεγάλο κίνδυνο και έχουν κηρύξει την χώρα σε πανικό, τους έχει πιάσει η μανία για τις αιμοδοσίες.

Ένας ιός καταστροφικός, που μας έχουν πεί ότι μεταδίδεται ακόμα και με τον αέρα.

Αυτά λένε ο Τσιόδρας (του Αβραμόπουλου, με τα 11.000.000 εμβολιάκια… τότε ξέρετε που παρήγγειλε…) Ε Τσιόδρα ; Είναι πολλά τα λεφτά ε ;

Ο δικηγόρος Δ. Μπακόπουλος, μιλάει για πρόστιμα, εμβόλια και μάσκες

Ο δικηγόρος Αθηνών Δημοσθένης Μπακόπουλος, μιλάει για αντισυνταγματικά πρόστιμα κορωναϊού, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την επιβολή για χρήση μάσκας.

Μετά από όλα αυτά που έχουμε ακούσει και συνεχίζουμε να ακούμε και να βλέπουμε στην τηλεόραση σχετικά με τον φόβο και τον πανικό που προσπαθούν να διασπείρουν στον κόσμο, σχετικά με τα μέτρα για τον κορωναϊό, σκεφτήκαμε πως είναι καλό να έχουμε και ακόμα μια νομική άποψη.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Σύμβαση Μηταράκη με τοπικό καναλάρχη ύψους 42.000 ευρώ με τίμημα τη σιωπή για τους μετανάστες! (vid)


Πριν από μερικές ημέρες, το PIPERATA.GR είχε αποκαλύψει το “δώρο” που έκανε ο Νότης Μηταράκης σε έναν συμπολίτη του στην Χίο, που τυγχάνει να είναι… εκδότης, ώστε να διατεθεί ένα σπίτι που έχει για την φιλοξενία μεταναστών. Στο υπουργείο Μετανάστευσης, σιώπησαν… Δεν υπήρξε αντίδραση.

Γράφει ο Σπύρος Νάννος
Τώρα, ήρθε και η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, με τα όσα προβλέπει η σύμβαση μίσθωσης, την οποία δημοσιεύουμε.

Παύλος Σαντορίνης: Γιατί τρέμουν τα UFOs και τους εξωγήινους οι κυβερνήσεις, ο στρατός τους και οι θρησκείες


Παύλος Σαντορίνης: Γιατί τρέμουν τα UFOs και τους εξωγήινους οι κυβερνήσεις, ο στρατός τους και οι θρησκείες
Οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι ανεπιθύμητοι στον Στρατό, στην Πολιτική και στη Θρησκεία! Στρατός, Πολιτική και Θρησκεία προσπαθούν συστηματικά ή να αγνοούν ή να διαψεύδουν ή να γελοιοποιούν χιλιάδες αξιόπιστων παρατηρήσεων, όχι μόνο για τους λεγόμενους “ιπτάμενους δίσκους”, αλλά κυρίως για την εμφάνιση των επιβατών τους, οι οποίοι έχουν ανθρωποειδή μορφή”.
Την τρανταχτή αυτή δήλωση δεν την έκανε ένας τυχαίος άνθρωπος, αλλά ο Παύλος Σαντορίνης, ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και ένας από τους πλέον σημαντικούς Έλληνες εφευρέτες. Και εξηγούσε το γιατί:

Λέσβος: ΜΚΟ «οδηγούσαν» το ταξίδι λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια (χάρτης)

Λέσβος: ΜΚΟ «οδηγούσαν» το ταξίδι λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια (χάρτης)
Viky Charalambous
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ
---------------------------------------------------
Είναι γνωστό ότι έχει επανδρωθεί ένα εκτεταμένο δίκτυο μετακίνησης των μεταναστών με εγκληματικό υπόβαθρο, το οποίο σε συνδυασμό με τις εκατοντάδες χρηματοδοτούμενες και αμφιβόλου ρόλου και σκοπιμότητας Μ.Κ.Ο., οι οποίες καλυπτόμενες κάτω από τον μανδύα της δήθεν ανθρωπιστικής βοήθειας, έχουν εγκατασταθεί παντού στα χερσαία, θαλάσσια και ποτάμια σύνορα, στα νησιά, στις παραμεθόριες περιοχές, στα καίρια σημεία και οι οποίες δήθεν από ανθρωπιστική και μόνο διάθεση κόπτονται για να διασφαλίσουν ασφαλή περάσματα, καταλύματα και ότι άλλο στους λαθραίους μετανάστες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters