Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Πότε θα καταλάβουμε ότι οι Γερμανοί είναι «εχθροί» μας;


Ποτέ δεν θα ξεπεράσουν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, άσχετα με όσα υποστηρίζουν οι Γερμανοί όταν συνομιλούν με τους Έλληνες ηγέτες

Πραγματοποιήθηκε χθες (19/1) στο Βερολίνο η σύνοδος για τη Λιβύη, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και η κυβέρνηση της Γερμανίας. Τα αποτελέσματα είναι θολά και αυτό που σίγουρα αναμένεται είναι ότι ο Ταγίπ Ερντογάν θα τορπιλίσει οποιαδήποτε συμφωνία...

Μυστήριο με κυκλικό κτίσμα 9000 ετών στην Κύπρο


Άγνωστη παραμένει η χρήση ενός κτιρίου μνημειακών διαστάσεων, που αποκάλυψε η ανασκαφική ομάδα του καθηγητή Προϊστορικής Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ., Νίκου Ευστρατίου, στο όρος Τρόοδος, γράφει η Μαρία Ριτζαλέου στο «Έθνος της Κυριακής».

Ένα μνημειακών διαστάσεων κυκλικό κτίριο, η χρήση του οποίου παραμένει άγνωστη, έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη του καθηγητή Προϊστορικής Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ., Νίκου Ευστρατίου, των φοιτητών του και του Κύπριου συνεργάτη του Δημήτρη Κυριάκου στην Κύπρο.

Το κτίριο, που χρονολογείται σε μια πρώιμη φάση της Ακεραμικής Νεολιθικής, περίπου στα μέσα της 7ης χιλιετίας π.Χ., αποκαλύφθηκε στο όρος Τρόοδος, σε υψόμετρο 500 μέτρων και ήρθε ως έκπληξη για τους ερευνητές που θεωρούσαν μέχρι τώρα, ότι οι προϊστορικές εξελίξεις και κυρίως αυτές της Ακεραμικής Νεολιθικής περιόδου, αφορούσαν αποκλειστικά παραλιακές περιοχές και θέσεις της Κύπρου, όπως τη Χοιροκοιτία-Βουνί, την Καλαβασό-Τέντα και τον Απόστολο Ανδρέα-Κάστρο.

Ο τούρκος απαγκιστρώνεται από Λιβύη και αγκιστρώνεται στο ΑΙΓΑΙΟ , το Κρητικό και την Κύπρο.

Από την διάσκεψη του Βερολίνου για την επίλυση του Λιβυκού θα μείνει παροιμιώδης η φράση του Ρώσου ΥΠΕΞ στο τέλος αυτής « έγινε μια τρύπα στο νερό» .
Που να ξέρει ο Ρώσος ΥΠΕΞ αυτό που γνωρίζαμε πριν από ένα 24ωρο δηλ. ποιος ήταν ο « φταίχτης», πληροφορία που ερχόταν μεσάνυχτα από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ;

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/01/stop.html

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ο Ερντογάν μπορεί να αποχώρησε από το μέσον της συνδιάσκεψης στο Βερολίνο πιθανώς γιατί ψυχομέτρησε τις προθέσεις των υπολοίπων συνέδρων που στις κατ ιδίαν συζητήσεις του υποσχέθηκαν άλλα από αυτά στα οποία κατέληξαν.

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X FILEΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Α' - ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Χ - FILEΣ

Πρίν από ενάμιση χρόνο περίπου είχα παρουσιάσει μιά ομάδα φωτογραφιών στον ιστοχώρο του Ναυσίνοου για μιά σειρά παράδοξων φαινομένων τα οποία δεν μπορούμε με ασφάλεια να ορίσουμε ή να εξηγήσουμε με επιστημονικό τρόπο γι' αυτό τα εντάξαμε στα ανεξήγητα φαινόμενα με τον γενικό τίτλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ X-FILEΣ. Το υλικό αυτό κατά την πλειοψηφία του μας το έχουν στείλει από όλη την Ελλάδα φίλοι του Ναυσίνοου.

ΤΑ ΕΓΚΟΛΠΙΟΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!!!

ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ & ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ· «ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΧΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ». ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ & ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ;

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.



Φάνης Αμπατζής
ΕΔΩ ΚΑΙ 300 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΜΙΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ KASSEL ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ....

Στη λίστα των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO περιλαμβάνεται από σήμερα το πάρκο Wilhelmshöhe με το 8 μέτρων ύψους άγαλμα του μυθικού ήρωα Ηρακλή στην πόλη Kassel της Γερμανίας.

Έπεσε μετεωρίτης στην Αίγινα (φώτο)

Ένα αρκετά σπάνιο φαινόμενο έκανε αισθητή την παρουσία του στην Αίγινα χθες Σάββατο (18/1) κατά τις βραδινές ώρες. Συγκεκριμένα, ψαράδες είδαν ένα φωτεινό αντικείμενο να κατευθύνεται προς το νησί με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
​Σύμφωνα με το piraeuspress.gr λίγη ώρα αργότερα οι αρμόδιες μετεωρολογικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν ότι είχαμε πτώση μετεωρίτη στην Αίγινα.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ.....

Νικόλαος Γεωργιάδης
-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ......
-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ......
-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.....
-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ......
-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ.....
-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ......
-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ..... Η ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝ.......
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters