Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Στοιχεία σοκ από τις ΗΠΑ: Διπλάσιοι νεκροί από τα εμβόλια COVID-19 από όλα τα εμβόλια των τελευταίων 30 ετών μαζί!

Τα δηλωμένα περιστατικά στο σύστημα VAERS
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του CDC, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα την Κυριακή 14 Αυγούστου και αφορούν τις καταγραφές παρενεργειών στο σύστημα VAERS, από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού έχουν πεθάνει στις ΗΠΑ διπλάσιοι απ' ότι έχουν πεθάνει απ' όλα τα εγκεκριμένα εμβόλια του FDA τα τελευταία τριάντα χρόνια. 

«Εκτόξευση» θανάτων το 2021 στην Ελλάδα -Δεν οφείλεται στον κορωνοϊό - Κ.Αρβανίτης: «Εμβολιασμοί και lockdown τα αίτια»

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ εκτοξεύθηκαν οι θάνατοι στην Ελλάδα το 2ο τρίμηνο του 2021

Προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ αναφορικά με τους θανάτους που έχουν σημειωθεί στην Ελλάδα το 2021, καθώς καταγράφεται μια πραγματική «έκρηξη» θανάτων φέτος. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 17/08/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΧΘΕΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters