Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Tesla vs Nazis -Το Πέπλο Της Αορατότητας

Ο OTTO SKORZENY «ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ» ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Η ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ & ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ

«Είναι απόλυτα εφικτό να μεταφέρω ηλεκτρική ενέργεια χωρίς καλώδια και να παράγω καταστρεπτικές συνέπειες από απόσταση. Έχω ήδη κατασκευάσει ένα ασύρματο πομπό που το καθιστά δυνατό και περιγράφεται στις τεχνικές δημοσιεύσεις μου, μεταξύ των οποίων αναφέρονται στον αριθμό ευρεσιτεχνίας μου 1119732, ο οποίος καταχωρήθηκε πρόσφατα.

Παγκόσμιο βασικό εισόδημα που προτείνεται για την Βόρια Ιρλανδία

UBI = UNIVERSAL BASIC INCOM
ΠΒΕ = ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Θα μπορούσε το Στορμοντ να δωσει χρήματα σε ολους στην Βόρια Ιρλανδία

Από τον Damien Edgar του BBC
Καθώς το πολιτικό στέλεχος ανακοινώνει ένα πρόγραμμα κουπονιών λιανικής ύψους 95 εκατομμυρίων λιρών, η προσοχή στρέφεται σε άλλους τρόπους για να υποστηρίξει οικονομικά εκείνους που πλήττονται από την πανδημία.

Η "ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΥΠΟΦΥΣΗ" ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Το τμήμα που υπάρχει μεταξύ των αδένων της επίφυσης και της υπόφυσης του εγκεφάλου, το οποίο αποκαλείται από την ιατρική επιστήμη της Γαίας "Υποθάλαμος", είναι η "Ουδετέρα Υπόφυση" του ανθρώπου..
.. "Η διάρρηξη και η λειτουργία της "Ουδετέρας Υπόφυσης" θα συμβαίνει σταδιακά και θα ολοκληρωθεί όταν ενεργοποιηθούν και οι 12 έλικες του γενετικού κώδικα.

ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΝΟΘΕΙΑ & ΜΑΧΗ ΕΝΤΟΣ CIA ■ ΜΗΝΥΜΑ ΑNONYMUS - 28.11.2020

Αυτή τη στιγμή, ένας συγκεκαλυμμένος πόλεμος μαίνεται σε όλο τον κόσμο, αντιπαραθέτοντας το Υπουργείο Άμυνας του Trump (DoD) και την DIA (Defence Intelligence Agency Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας) με τις Φατρίες των BLACK HATS – DEEP STATE, που διοικούν τη CIA.

Τα καλά νέα είναι ότι: Ο TRUMP ΚΕΡΔΙΖΕΙ !
Όπως γνωρίζετε τώρα πιά, το Υπουργείο Άμυνας έκανε μια επιδρομή στη “ΦΑΡΜΑ" Διακομιστών της CIA, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, για να εξασφαλίσει διακομιστές που περιέχουν αποδείξεις παρέμβασης της

Τα ολογραφικά ιατρικά κρεβάτια (MED BED) θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος της ιατρικής περίθαλψης και της υγειονομικής περίθαλψης, θα αλλάξουν τα πάντα όπως τα ξέρουν

Χαιρετίσματα αγαπητοί άγγελοι του γήινου αστεριού:
Είμαι ο Kai-Meara και σε αυτή την εκπομπή θέλουμε να σας μιλήσουμε για μία από τις πρώτες τεχνολογίες που θα είναι διαθέσιμες στον παγκόσμιο πληθυσμό, με την ανακοίνωση του ΝΕΣΑΡΑ και ΓKΕΣΑΡΑ.

Εκτός από τα νέα ελεύθερα συστήματα ηλεκτροδότησης που θα παρέχονται από τα πηνία Tesla, και νέες συσκευές αντιβαρύτητας και αντιγραφείς, θα λαμβάνουν επίσης ολογραφικά ιατρικά κρεβάτια ή θεραπευτικές σφαίρες.

Μαριάμ Σουλακιώτη, «Η γυναίκα Ρασπούτιν», βασανίστηκε και δολοφονήθηκε 177 νεαρές γυναίκες - 1950

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Επειδή η μελέτη της γυναικείας εγκληματικότητας προσελκύει μόνο ένα μικρό μέρος της χρηματοδότησης που αφιερώνεται στη μελέτη του εγκλήματος, ο αριθμός των ιστορικών περιπτώσεων γυναικών που δολοφονήθηκαν κατά σειρά είναι τεράστιος και πολλές γνωστές περιπτώσεις εξακολουθούν να κρύβονται από το ευρύτερο κοινό. Αυτή η υπόθεση είναι άγνωστη εκτός Ελλάδας.

Πως Ο Trump Θα Κερδίσει Την Προεδρία

Τα media συνεχίζουν τα ψέματα τους! 

Όμως ο πρόεδρος Τραμπ θα δείξει το ποιος είναι και θα λάμψει η αλήθεια για τη μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία του πλανήτη Γη. 

Έρχεται σε λίγες μέρες!

Τραμπ: Ο πιο «συνεπής» Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ

Από 

Ίσως να μην έχει υπάρξει άλλη στιγμή στην ιστορία του αμερικανικού κράτους που η λέξη «πραξικόπημα» να ακούγεται τόσο συχνά στον δημόσιο λόγο, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αμφισβητεί όχι απλώς το αποτέλεσμα αλλά το σύνολο της εκλογικής διαδικασίας.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters