Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Tο νέο φορολογικό σύστημα όπως αποκάλυψε υψηλόβαθμο στέλεχος .

Σε πέντε άξονες θα βασισθεί το νέο φορολογικό πλαίσιο, όπως αποκάλυψε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.

Οι πέντε αυτοί άξονες είναι:

 1.Ελεύθεροι επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις θα φορολογούνται με βάση τον εταιρικό φόρο, ο οποίος θα μειωθεί

2.Όλη η επιχειρηματική δραστηριότητα θα φορολογείται με βάση βιβλία και στοιχεία και θα σταματήσουν να εφαρμόζονται οι τεκμαρτές και αυτοτελείς φορολογίες

3.Εισαγωγή νέας φορολογικής κλίμακας με λιγότερα κλιμάκια

4.Εξίσωση προς τα κάτω των ανώτατων φορολογικών συντελεστών στα εισοδήματα από εργασία και επιχειρηματική δραστηριότητα

 5.Διασταυρώσεις και χρήση όλων των «εργαλείων» που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Οικονομικών και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί έως τώρα.

 Το ίδιο υψηλόβαθμο στέλεχος, αναφερόμενο στον «κεφαλικό φόρο», τον αιτιολόγησε, λέγοντας ότι «αυτό που ακούστηκε ως πρόταση Στουρνάρα, δεν ήταν παρά ένα παράδειγμα τού τι θα μπορέσει να αποφέρει μια πολύ χαμηλή φορολόγηση, ώστε να γίνει αντιληπτό ότι η κλιμάκωση αυτής της φορολογίας προς τα επάνω θα μπορούσε να αποφέρει ακόμη περισσότερα έσοδα με δικαιότερο τρόπο».

 Όπως πρόσθεσε ο συγκεκριμένος παράγοντας, το υπουργείο μελετά τον εκσυγχρονισμό του φορολογικού συστήματος, για να «χτυπήσει» τη μεγάλη φοροδιαφυγή. Σκοπός της φορολογικής μεταρρύθμισης, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να δημιουργηθεί ένα σύστημα απλό και μόνιμο, και κυρίως ένα σύστημα που θα κατανέμει δίκαια τα φορολογικά βάρη. Επίσης, να «κλείνει» τις «τρύπες» του παρόντος διάτρητου φορολογικού συστήματος και να εγκαταστήσει ένα δίκαιο, διαφανές και αποτελεσματικό σύστημα.


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/t_21.html

Τζαμπατζήδες λαμόγια και Ρουφιάνοι όλου του κόσμου Ενωθείτε


Το ΙΚΑ και ο ΟΓΑ έχουν σταματήσει να πληρώνουν κάπου 8.800 «μαιμού-συντάξεις» διότι «δεν πληρούσαν όπως αποδείχτηκε τις προϋποθέσεις» .

Σώπα καλέ!
Τα 100.000 λαμόγια, οι ντενεκέδες ψηφοφόροι ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ, που εισπράττουν τις «σημιτικές συντάξεις Εθνικής Αντίστασης» ποιες προϋποθέσεις έχουν;
Του απατεώνα κομματικού πλαστογράφου; Του Τσάτσου; Του Νταβατζή της Δημοκατίας;
Και όλοι αυτοί, οι χιλιάδες εικονικά ασφαλισμένοι αλλοδαποί λαθρομετανάστες, που έβγαζαν ένσημα ,άνευ καταβολής εισφορών, ποιες προϋποθέσεις πληρούσαν και είχαν τζάμπα φάρμακα;
Και αφού έγινε αντιληπτή η ύπαρξη «κυκλωμάτων», μετά την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού ελέγχου του ΙΚΑ, που εντόπισε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που δεν είχαν καταβάλλει εισφορές τα τελευταία χρόνια. Το 20% των επιχειρήσεων αυτών, δήλωνε έδρες σε ανύπαρκτα ακίνητα, ενώ εκπροσωπείτο από αλλοδαπούς που δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστούν και πολλοί εξ αυτών δεν βρίσκονται πλέον καν στην Ελλάδα. Οι παραπάνω εταιρείες, ασφάλιζαν εικονικά αλλοδαπούς και υπέβαλαν στο ΙΚΑ Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις, χωρίς όμως να καταβάλλουν εισφορές. Η «κομπίνα» αυτή γινόταν για να εμφανίζονται οι αλλοδαποί ως εργαζόμενοι και να παίρνουν βεβαιώσεις από το ΙΚΑ, με τις οποίες αποκτούσαν αυτοί και οι συγγενείς τους ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ενώ από τις εταιρείες-φαντάσματα, έπαιρναν «αντίγραφο σύμβασης εξαρτημένης εργασίας». Τα έγγραφα αυτά ήταν απαραίτητα για τη χορήγηση ή ανανέωση άδειας παραμονής.
Γιατί λοιπόν δεν έκοψαν αμέσως την δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη στους αλλοδαπούς;
Εν τω μεταξύ, ο «ΓΕΝΟΠ επαναστάτης» Νίκος Φωτόπουλος, πρότεινε «μπαράζ καταλήψεων», σε υπουργεία, δημόσια κτίρια και οργανισμούς προκειμένου «να νεκρώσουν τα πάντα» και επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες με καθημερινή συγκέντρωση των απεργών στο Σύνταγμα, για να συνεχιστεί προφανώς η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθραίων και για συνεχίσουν να εισπράττουν τα λαμόγια συντάξεις «αγωνιστών Εθνικής αντίστασης», και για πληρώνουν στους τοκογλύφους τις δόσεις του φόρου εισοδήματος στην ώρα τους.
Άντε ρε ξεφτιλισμένοι κομπιναδόροι - συνδικαλιστές. Κομματόσκυλα του κερατά.

Σπύρος Χατζάρας


http://deltio11.blogspot.gr/2012/09/blog-post_2980.html

Αγωγή κατά Άννας Παναγιωταρέα για συκοφαντική δυσφήμηση

Ζητείται η καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ, η οποία θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.

Με αφορμή την συκοφαντική επίθεση της Άννας Παναγιωταρέα από τις στήλες του Ελεύθερου Τύπου, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε αγωγή κατά της δημοσιογράφου και της εφημερίδας.


Το επίμαχο υβριστικό κείμενο έχει ως εξής: « …

Όποιος άκουσε τον παραλογισμό του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής- ωρυόμενος κατά του έντιμου και ικανού υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια τον είπε «εκπρόσωπο εβραϊκών συμφερόντων ως δικηγόρο των Ρότσιλντ» καταλαβαίνει ότι διακατέχεται από ψυχοπάθεια η οποία εκτρέφεται από άρρωστη μήτρα που δεν έχει σχέση με την ελληνική παιδεία, τις ελληνικές παραδόσεις, το χριστιανικό ήθος. Είναι καταγγελίες με τις οποίες στάλθηκαν στα κρεματόρια χιλιάδες αθώοι…» .

 Και ακολουθεί το αιτιολογικό της αγωγής: Επειδή από το παραπάνω δημοσίευμα υπήρξε βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου τόσο ως φυσικού προσώπου, επιστήμονα και επαγγελματία, όσο και με την ιδιότητα του εκπροσώπου τύπου του πολιτικού φορέα και ως εκ τούτου δικαιούμαι να αναζητήσω χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστην, πρέπει δε οι εναγόμενοι σε ολόκληρο έκαστος να υποχρεωθούν να καταβάλουν το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ (300.000) αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, ποσό που θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.





http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4026.html

Ομογενείς δίνουν 600 δισ. δολάρια στην Ελλάδα, υπό όρους...

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Συγκεκριμένα, η οργάνωση End Νational Debt που έχουν ιδρύσει ομογενείς -κυρίως από την Αμερική- υποστηρίζει ότι βρίσκονται ήδη κατατεθειμένα σε τράπεζες του Καναδά αμερικανικά ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων που προορίζονται για την εξαγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές.

Οπως τόνισε όμως ο πρόεδρος της οργάνωσης Μανώλης Λαμπράκης που μίλησε στο tv creta τα χρήματα αυτά θα δοθούν με δύο όρους:

-Πρώτον να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους και

-Δεύτερον να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας και να προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές. 

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Λαμπράκη σε ένα δεύτερο λογαριασμό έχουν συγκεντρωθεί 50 δισ. για το χρέος της Κύπρου. Ηδη, είπε, μια αντιπροσωπεία 8 ατόμων επισκέφθηκε την Κύπρο προσκεκλημένη το προέδρου Δημήτρη Χριστόφια και συζήτησε μαζί του την προσφορά και τους όρους της.

Ο κ. Λαμπράκης, τέλος, υποστήριξε ότι στελέχη του οργανισμού κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξαγοράσουν το ελληνικό χρέος που μέσω ομολόγων βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών επενδυτών.

Διαβάστε επίσης:
Οι Ομογενείς θα μας σώσουν από το χρέος


ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "END"

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/search/label/END
 
 
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/ 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ – «END» ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»


ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ1ον) ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΑΚΡΎΒΡΕΧΤΗ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΥΠΕΡ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΩΡΑ Η ΜΕΡΚΕΛ "ΜΑΤΩΝΕΙ, ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ (ΤΩΡΑ ...ΣΩΘΗΚΕΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!)....

2ον) ΕΠΙΣΗΣ Ο "ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ" ΗΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ "ΔΝΤ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ..
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ...
3ον) Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ "ΦΤΩΧΟΤΕΡΕΣ" ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΧΡΕΟΥΣ.
Ντράγκι: "Η Ευρωζώνη βρίσκεται σε καλό δρόμο"
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 12/9/2012 ΟΠΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΗΣ END ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΣΤΙΣ 9/9/2012 Η END ΠΡΟΣΦΕΡΕ 400 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ "ΑΤΟΚΟ" ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ (!!!) ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ..
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ E.N.D.: USD $50 δισεκατομμύρια δολάρια κυρίαρχο δάνειο στη Δημοκρατία της Κύπρου για 100 χρόνια (400 δις. Ευρώ προσφέρονται για την Ελλάδα από τις 9 Σεπτεμβρίου 2012 με παρόμοιο με την Κύπρο διακανονισμό)
Η END ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗΣ ΥΠΕΡΙΚΑΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ή ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!!!! (Ή ΟΣΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ", ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ)!!!!!
ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΚΑΘ'ΌΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ...ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ!!
ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΙΣΗΤΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ "END" ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΣ ΠΟΥΣΤΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERPOL ΔΙΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ (ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΕ ΠΟΥΣΤΑΓΓΕΛΕ???)
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ 40 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 50 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ !!!!!!!! (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΕΝΩ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΖΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ "ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ" ΑΞΙΑ), ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΩΡΙΣΕΙ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΣ "END" ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο "ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ":
Αυτα ειναι παλια ξινα (ισως και οχι) σταφυλια.
Η ιστορια εχει να κανει με τις μετοχες της παλαι ποτε τραπεζας της Ανατολης, που ηταν σε χρυσο με εγγυηση της τραπεζας της Γαλλιας.
Ο αντιπροεδρος τηε END καθηγητης οικονομικων σε πανεπιστημιο των ΗΠΑ κος Καρυωτης, εχει αποφανθει οτι μονο μια τετοια μετοχη, με ρητρα χρυσου, κοστιζει σημερα 670 δισ. ευρω.
Η οικογενεια Σωρρα λεει οτι διαθετει 40 τετοιες μετοχες. Αγνωστο πως ηλθαν στην κατοχη της. Δωρισε στην ΕND 4 μετοχες και θελησε να καταβαλει τον απαιτουμενο φορο του 0,5%, που αντιστοιχει σε 13 και κατι λιγα δις ευρω.
Σ' αυτο το σημειο κολλησε η υποθεση.
Παραλληλα υπαρχει και η ΜΚΟ END Αμερικης, που με πρωτοβουλια του καθ. Καρυωτη ανταλλαξε αλλες 4 μετοχες που δωρισε ο Σωρρας στην END Αμερικης, με Αμερικανικα ομολογα υψους 2,8 τρις δολλαρια. (Αυτο ισχυριζεται ο προεδρος της END Αμερικης κος Λαμπρακης, επιφανης καρδιοχειρουργος στη Νεα Υορκη.).
Αν αληθευουν αυτοι οι ισχυρισμοι, μιλαμε για τρελη αλλαγη σκηνικου. Φωσκολος και βαλε.
Αποψη μου ειναι οτι ο Σωρρας ριχνει στο τραπεζι 8 συνολικα μετοχες και αν οι ''λαγοι'' που τρεχουν το ζητημα βγαλουν κερδος απο την υποθεση, εχει καβαντζα αλλες 32, για να κανει το μεγαλο κολπο.
Η "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" (ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ... ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΑΡΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΒΑΡΒΑΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!.. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ "ΜΜΕ".. Η ZOUGLA.GR ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕ, ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΠΑΣΟΥΝ..
(απο τοτε πουλησε το σαιτ στο βγενοπουλο κι αλλαξε εντελως γραμμη..εκτος του οτι δεν ξανακουμπησε το θεμα,εγινε και τελειως καθεστωτικος.Μαλιστα εφτασε σε σημεο να καλεσει τη Μπακογιαννη σε συνεντευξη οταν πριν απο λιγο οποτε ερχοταν το μητσοτακεικο στο αλτερ εκανε αγιασμο.Ο δε μασονος Πετρος Δουκας εχει κατασκηνωσει στο ζουγκλα gr. πιπιλιζωντας τα μυαλα μας με νεοταξιτικη προπαγανδα.Κι αλλα πολλα..
)
ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Δικαίωσε τους κατόχους μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΧΡΕΟΥΣ - Ε.N.D.
ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ END... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ N.S.A. ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΟΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΑΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΙΝΕΖΙΚΟ ΒΙΕΤΝΑΜ!! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ Η ΡΩΣΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΛΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΣΚΑΝΙΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕΦΑΡΝΤΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ Ν.Υ. (ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ HONG), ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ Ή ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ "ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΚΙΝΑ-ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ  ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ - ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.
Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΑ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΚΟΙΝΩΣ ..."ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ"..ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΕΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΡΩΣΙΑ.
NEW ORDER: TOTAL COSMIC ETNA --- FOR PLANET SECURITY RUSIAN SECURITY
ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.
Υ.Γ. Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ "END" ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΑΪΚΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ...ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ: http://omniatv.com/blog/2350-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%BF%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%80-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82  , ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ "ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΛΙΚΟ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΑΝ Η ΧΩΡΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΟΠΩΣ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΤΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ...


http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/end_19.html

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ όσοι πιστεύουν ότι θα μας σώσουν «οι φίλοι μας», ας μην διαβάσουν αυτό το κείμενο)




του Δ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΌΠΟΥΛΟΥ

Τον Νοέμβριο θα έχουμε ισχυρές αναταράξεις.
Η έξοδος από τη Ευρωζώνη δεν είναι ένα σενάριο. Οι πιθανότητα είναι πάνω από το 90%. Δεν σας φαίνεται παράξενο, εκεί που μας έβριζε όλη η Ευρώπη ξαφνικά άρχισαν τα καλά λόγια; Τι άλλαξε; 

Ποιος είναι ο λόγος της Αλλαγής στάσης των Ευρωπαίων και ...
τα καλά λόγια της Goldman Sachs; Μήπως είμαστε παγιδευμένοι σε μια εικονική βελτίωση του κλίματος;

Η  αλλαγή στάσης απέναντι στην Ελλάδα ξεκίνησε από την σύσταση  που έκανε ο Obama, ο πρόεδρος των ΗΠΑ όταν ζήτησε από τους ευρωπαίους έως τις εκλογές του Νοεμβρίου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για καλό κλίμα.

Η Merkel και ο Hollande Γερμανία και Γαλλία δέχθηκαν την πρόταση – πρόκληση των ΗΠΑ και ξαφνικά ενώ λίγες μέρες πριν τις συναντήσεις Σαμαρά με της ηγεσίες της Γερμανίας και Γαλλίας όλοι μας είχαν καταδικάσει, στην κυριολεξία ξαφνικά μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο ουσιαστικά η Ελλάδα «μετατράπηκε σε μια ικανή χώρα, που τηρεί τις δεσμεύσεις της, που θα τα καταφέρει, μια χώρα που διαθέτει θέληση να μείνει στο ευρώ».

Ποια είναι η σημερινή κατάσταση της οικονομίας;


Το καλοκαίρι μάθαμε ότι το χρέος ξαναπέρασε τα 300 δις παρ όλο που την άνοιξη το  PSI μείωσε το χρέος κατά 100 δις περίπου. Βρισκόμαστε σε ένα σπιράλ ύφεσης χωρίς τέλος.

Σύμφωνα με το μακροοικονομικό σενάριο των ξένων που θα περιλαμβάνεται και στην έκθεση αξιολόγησης που θα συντάξουν το επόμενο διάστημα και η οποία θα είναι έτοιμη έως τις 8 Οκτωβρίου, το πρωτογενές έλλειμμα για το 2012 αναμένεται να ανέλθει στα 2,2 με 2,3 δις. ευρώ. Θα ξεπεράσει δηλαδή το 1% του ΑΕΠ. Στο κείμενο του συμπληρωματικού προϋπολογισμού που είχε καταθέσει η προηγούμενη κυβέρνηση τον Φεβρουάριο του στην Βουλή προέβλεπε φέτος πρωτογενές έλλειμμα 1,1 δις. ευρώ. 

Μάλιστα, πριν από αυτό το σχέδιο στο υπουργείο Οικονομικών έκαναν όνειρα ακόμη και για πρωτογενές πλεόνασμα... Στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν ότι η ύφεση για το 2012 δεν θα ξεπεράσει το 6,2% με 6,3% σε μέσα επίπεδα. 


Στοιχείο το οποίο δεν ασπάζεται η Τρόικα η οποία σε κάθε περίπτωση θεωρεί ότι θα είναι μεγαλύτερη. Πιθανα η ύφεση θα είναι στο 7%-8% στο τέλος του χρόνου. Τον Μάιο, η ανεργία ήταν 24.5%  Τον Οκτώβριο, όταν χαθούν και οι θέσεις του Τουρισμού μπορεί να αντέξει η χώρα ανεργία πάνω από 30%; Αντίθετα τα μέτρα που προτείνονται   θα την στραγγαλίσουν ακόμη περισσότερο ενώ δραματικές θα είναι και οι συνέπειες για την κοινωνία.


 Όταν το τραπεζικό σύστημα είναι παγιδευμένο θα χρωστάει 40 δις σε κεφάλαια και 131 δις σε ρευστότητα ποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα μπορεί να διασωθεί; 


Όταν οι καταθέσεις μειώθηκαν κατά 82,5 δις ευρώ ή 35%, ο κοινωνικός πλούτος μειώθηκε κατά 35% και θα συνεχίσει να μειώνεται ποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα μπορεί να διασωθεί; 


Όταν οι τράπεζες δεν μπορούν να χορηγήσουν δάνεια για τους αντικειμενικούς λόγους της εξαρτημένης ρευστότητας των 131 δις ευρώ ποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα μπορεί να διασωθεί; Υπάρχει ένας σοβαρός Έλληνας πολίτης που να πιστεύει ότι οι πολιτικοί της Ελλάδος  μπορούν να διασώσουν την οικονομία;

Αυτό που μου επιβεβαίωσε όμως τους φόβους μου ήταν ένα άρθρο στην  (The Daily Telegraph, 02 Sep 2012) που αφορούσε το πετρέλαιο. Το άρθρο αναφέρονταν στην αύξηση της παραγωγής του πετρελαίου στην Ρωσία η οποία κατά τον μήνα Αύγουστο ξεπέρασε για πρώτη φορά την παραγωγή της πρώην Σοβιετικής  Ένωσης. Το κείμενο λέει: 

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η αύξηση της παραγωγής  έγινε γιατί οι εταιρείες πετρελαίου θέλουν να επωφεληθούν από τις αυξημένες τιμές του πετρελαίου και την αναταραχή που θα δημιουργηθεί  από τις επιπτώσεις της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη στους μήνες που έρχονται  (..from the impact of a mooted Greek withdrawal from the eurozone in the months to come.) 

Προχθές  το επανέλαβε και ο Γκόρντον Μπράουν ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ μέχρι τις αμερικανικές εκλογές, επιπλέον η  Daily Telegraph αναφέρει γιατί  το σχέδιο Ντράγκι, (την απεριόριστη δηλαδή αγορά κρατικών ομολογων από την ΕΚΤ, με την εξαίρεση των Ελληνικών ομολόγων) διευκολύνει την Ευρώπη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες μίας ελληνικής χρεοκοπίας κι εξόδου της από το ευρώ.
Τι συμβαίνει λοιπόν! Απλά είναι μια επιχείρηση συσκότισης, παραπλάνησης και εξαπάτησης έχει στηθεί εις βάρος της Ελλάδας.  Η Ελλάδα είναι παγιδευμένη σε μια εικονική βελτίωση της πραγματικότητας. Το επόμενο διάστημα θα ακούσουμε πολλά καλά λόγια από Έλληνες και ξένους, να είστε όχι μόνο επιφυλακτικοί αλλά και καχύποπτοι. Δυστυχώς η χρεοκοπία θα έρθει όταν κανείς δεν θα την πιστεύει, όταν οι περισσότεροι θα έχουν ξεγελαστεί από την δήθεν ευφορία.

Και κάτι από την Ιστορία.

Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς επί πέντε συνεχή χρόνια απειλούσε ότι θα εισβάλει στην Αυστρία. Με διάφορα σήματα  απειλές, συγκεντρώσεις στρατευμάτων, επεισόδια «προάγγελε» την εισβολή. Οι Αυστριακοί θεωρούσαν την εισβολή επικείμενη και όλοι ήταν έτοιμοι να αντιδράσουν ανάλογα. Η εισβολή όμως αναβάλλονταν. Ακολουθούσε μια περίοδος ειρηνοφιλίας και εφησυχασμού. Όταν στο τέλος ήρθε πραγματικά η εισβολή η χιτλερική Γερμανία κατάλαβε την Αυστρία χωρίς να βρει καμιά αντίσταση.

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Ας μην μας βρει οποιαδήποτε κατάσταση απροετοίμαστους.
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9374.html

Θα ζήσετε 3 μήνες κολασμένους -Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο.... Θα χυθεί αίμα στην Αθήνα.

O Tim  κάτω από το εφηβικό χαμόγελο κρύβει έναν πολύ σκληρό και πειθαρχημένο χαρακτήρα.  Όταν γκρεμίζονταν  η Lehman Brothers ο  Geithner, ήταν από εκείνους που έβαλαν πλάτη για να σωθεί το οικοδόμημα των ΗΠΑ. Αυτό τουλάχιστον οφείλεις να το γνωρίζεις...

Στο living room  του σπιτιού του Έλληνα υπουργού οι δύο άνδρες μιλούσαν χαμηλόφωνα, με τα κινητά αφημένα στο τραπέζι του κήπου. Οι μπαταρίες τους είχαν αφαιρεθεί.

Στην είσοδο, Έλληνες και Αμερικανοί συνοδοί ασφάλειας έκαναν έναν μορφασμό δυσφορίας  κάθε φορά που τα φώτα διερχόμενου αυτοκινήτου έπεφταν πάνω τους και καθώς ο οδηγός περνούσε από μπροστά τους τον παρατηρούσαν εξονυχιστικά.

Ο Αμερικανός επισκέπτης είχε φτάσει αργά το απόγευμα από την Ουάσιγκτον και ο Έλληνας συνομιλητής του ήταν ο πρώτος στην λίστα των 7 που έπρεπε να συναντήσει. Παλιά καραβάνα της αμερικάνικης διπλωματίας, γνώριζε την Αθήνα καλύτερα από το μενού των McDonald's, εδώ όπου συνήθιζε να γευματίζει καταναλώνοντας 1,5  λίτρο κόκα κόλας.  Στο πρόσωπο ήταν φτυστός ο παλιός ηθοποιός Τζακ Πάλανς-αυτό ήταν το παρατσούκλι του-λίγο πιο κοντός από τον διάσημο σταρ και με μια κοιλιά Έλληνα ταβερνιάρη στην Αστόρια.

 Το αντίθετο από τον τρελαμένο με τα σπορ Τim, ο οποίος ακόμη κι όταν κατέρρεε η  Lehman  φορούσε το σορτσάκι του και έτρεχε σαν παλαβός στους δρόμους της Ουάσιγκτον. Στον «Τζακ» δεν άρεσαν τα σπορ που απαιτούσαν φυσική κόπωση. 

Μπορούσε όμως να αντέξει τρία μερόνυχτα ξύπνιος ώσπου ο συνομιλητής του να υποταχθεί ολοκληρωτικά στο έλεός του. 


Ο Τζακ βρέθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα τον χειμώνα του 1975, έφηβος ακόμη, όταν η «17 Νοέμβρη» είχε εκτελέσει τον Ρίτσαρντ Γουελς. Η οικογένειά του και η οικογένεια του σταθμάρχη Γουέλς μοιραζόντουσαν τα καλοκαίρια τα διπλανά εξοχικά σε συγκρότημα του Long Island  και ο Τζακ ήταν φίλος με την κόρη του Μόλυ.

Στην Αθήνα ο Τζακ είχε κάποιους πολύ καλούς φίλους, δυο τρεις παλιές οικογένειες επιχειρηματιών, οι οποίες είχαν μεσουρανήσει στην κοινωνική ζωή της πόλης στη δεκαετία του 1970. Στη συνέχεια, τρομαγμένες από την επέλαση του νεοπλουτισμού και τα κουμπούρια που είχαν πάρει φωτιά, κράτησαν χαμηλούς τόνους κλείνοντας ακόμη και τις επιχειρήσεις τους.  


Μιλώντας μαζί τους ο Αμερικανός είχε όλο το παζλ της εγχώριας πολιτικής ζωής.  Όσο για τους αριθμούς οι οποίοι συχνά αποτελούν τον αδιάψευστο μάρτυρα ο Τζάκ τους είχε όλους. Τις δύο προηγούμενες φορές βρέθηκε στην Αθήνα σαν μέλος της αποστολής που συνόδευε τα στελέχη της νομικής φίρμας  Debevoice & Plimpton  αλλά και της BlackRock που ακολούθησε. 

Οι αριθμοί που είχε ο Τζακ στην κατοχή του ήταν τα ποσά με τα οποία είχαν λαδωθεί από την  Siemens οι συγκεκριμένοι (πολλοί) Έλληνες πολιτικοί. Ήταν επίσης τα ποσά που είχαν βγάλει στο εξωτερικό πολιτικοί, επιχειρηματίες και απλοί πολίτες  τα τελευταία χρόνια-κάπου κοντά στα 70 δις. Από σε στιγμή θα έφτανε στα χέρια του και η λίστα με τις offshore που είχαν στήσει σε 47 χώρες του κόσμου «επιφανείς» συμπολίτες μας.

Οι γνώσεις του Τζακ δεν επέτρεπαν στον συνομιλητή του να ψελλίσει καν λέξεις όπως ηθική, πατρίδα, ιδανικά.

-Είστε ένα μάτσο σκατά, γαμιόληδες, πουλάτε και την μάνα σας,  φτάσατε ως εδώ ληστεύοντας τους προγόνους σας και λεηλατώντας το μέλλον των παιδιών σας...
Το στόμα του ξερνούσε ακατάπαυστα μπινελίκια για την σκατοφάρα των Ελλήνων.
Αφού ο υπουργός άκουσε όλο το πρελούδιο ο Αμερικανός μπήκε στο ψητό:

O Tim  και ο Barack  πιστεύουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα δει την Άνοιξη. Θα ζήσετε 3 μήνες κολασμένους -Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο- με τον κόσμο στους δρόμους και με νεκρούς.  Θα χυθεί αίμα στην Αθήνα.  

Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει και το περιβάλλον θα είναι τόσο εκρηκτικό που δεν θα τολμάτε να οδηγηθείτε σε εκλογές. Αλλά ακόμη κι αν παίξετε, μετά από τόσο αίμα, το χαρτί των εκλογών η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι ο νικητής, δεν θα αντέξει πάνω από δύο μήνες. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να επιλέξω τον κορμό της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας-έτσι θα ονομαστεί-η οποία θα αναλάβει τον Ιούλιο του 2013. 

Θέλω να είσαι μέσα στους 7. Για τον ρόλο σου και την θέση σου θα τα πούμε στο επόμενο ταξίδι μου. Το υπολογίζω στα μέσα του Φεβρουαρίου κι ενώ στην Αθήνα θα κηδεύετε τους νεκρούς από την εξέγερση. 
 

Τότε αναγκαστικά θα βγουν από το καβούκι τους κάποιοι δικοί σας που σήμερα λουφάζουν. Ως τότε, αφού μιλήσω με όλους σας, θέλω να σχηματισθεί μια άτυπη «Κυβέρνηση του Βουνού», όπως είχατε στον εμφύλιο και να έχετε τακτικές συναντήσεις παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις για να μην διαρρεύουν ονόματα και καεί το εγχείρημα. 

 Είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσετε τον εμφύλιο και τον διαμελισμό. Οι Τούρκοι καραδοκούν σαν κοράκια για να κερδίσουν την μισή Θράκη και το μισό Αιγαίο στα Διεθνή Δικαστήρια. Αυτή τη φορά δεν θα χρειασθεί να ρίξουν ούτε μια σφαίρα. Τόσο μαλάκες είστε...
.Θεωρείς ξοφλημένη την κυβέρνησή Σαμαρά;, τόλμησε να ρωτήσει ο Έλληνας υπουργός. 

-Σκατά. Είναι κιόλας νεκρή...

. Τζακ, εγώ είμαι μέσα...Θα κάνω ότι μου πεις...







 http://kourdistoportocali.com/articles/14293.htm


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/3_20.html

ΠΥΛΟΣ -ΠΕΙΡΑΜΑ NESTOR

Η ονομασία " Πύλος" σχετίζεται ετυμολογικά με την λέξη "πύλη ".

 Π-έρασμα απο την Π + ΥΛΗΝ.
 Η Ομηρική Πύλος όπως σήμερα αποδέχονται οι περισσότεροι επιστήμονες βρίσκονταν στον λόφο του Επάνω Εγκλιανού της Μεσσηνίας, 17 χλμ. βόρεια από την σημερινή Πύλο. Στην περιοχή αυτή έχει ανασκαφεί ένα θαυμάσιο ανάκτορο του 13ου αιώνα π. Χ. μεγαλύτερο ακόμη και από αυτό των Μυκηνών. Στις πινακίδες με γραμμική γραφή Β που βρέθηκαν στο αρχείο του, το όνομα Πύλος (pu-ro) διαβάζεται συχνά.
Η δυτική Πελοπόννησος αριθμεί πέντε διαφορετικές τοποθεσίες με αυτό το όνομα.
Στην αρχαιότητα ο Πύλος ήταν ένας άλλος τύπος της λέξης πύλη και έχει ονοματοθετήσει πολλές περιοχές, όπως Θερμοπύλες, Πύλαι Γαδειρίδες (Γιβραλτάρ) Πύλαι Κάσπιαι κλπ.
Μια πύλη λοιπόν η Πύλος και ο Νέστορας θυσίαζε στο θεό της θάλασσας 81 μαύρους ταύρους. Κατά τον Frobenius ο μαύρος ταύρος ταυτίζεται με τον κατώτερο ουρανό, δηλαδή με το θάνατο. Ήταν λοιπόν η πράξη του Νέστορα μια συμβολική κατάλυση του θανάτου ή κάτι, περισσότερο;
Όμως επίσης, στο Λεξικό των Συμβόλων διαβάζουμε μεταξύ των άλλων πως η ιδέα του ταύρου που ζωογονεί με τη δύναμη του τις μορφές όλων των σφαιρών είναι ριζωμένη σε πολλούς μύθους και πως «…η
θυσία του ταύρου συμβόλιζε τη διείσδυση στη θηλυκή αρχή από την αρσενική και του υγρού από το πύρινο των ηλιακών ακτίδων που αποτελούν την καταγωγή και την αιτία της γονιμότητας.
NESTOR: NEutrinos from Supernovae and Tev sources Ocean Range.
Ινστιτούτο Τεχνολογιών και Ερευνών Βαθιάς Θαλάσσης και Αστροσωματιδιακής Φυσικής Νετρίνο.
Στην Πύλο της εποχής του Οδυσσέα ο βασιλιάς Νέστορας είχε το προνόμιο να χειρίζεται το πέρασμα μεταξύ ουρανού και γης. Στην εποχή της σημερινής Πύλου το ίδιο προνόμιο έχει ένα, συνώνυμο προς τιμήν του, ερευνητικό πρόγραμμα, η τελευταία εξέλιξη της αστρονομίας, που βασίζεται στην ανίχνευση σωματιδίων. Είναι το πρόγραμμα ανίχνευσης, σε ωκεάνια  βάθη, της «Οδύσσειας» των νετρίνο που εκπέμπονται από Super Nova και άλλες πηγές μεγάλης ενέργειας και διεξάγεται από μια ομάδα Άγγλων, Γάλλων, Ρώσων και Ελλήνων επιστημόνων.
Στην θαλάσσια περιοχή δεκαπέντε μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου βρίσκεται το φρέαρ των Οινουσσών με βάθος έξι χιλιάδων μέτρων και είναι το βαθύτερο σημείο της Μεσογείου. Εκεί ποντίσθηκε το Μάιο του 1997 το πρώτο παγκοσμίως, υποθαλάσσιο τηλεσκόπιο νετρίνο σε βάθος 5.200 μέτρων. Ο υπερκείμενος όγκος του θαλάσσιου νερού είναι απαραίτητος ως φίλτρο για την συγκράτηση της υπόλοιπης κοσμικής ακτινοβολίας, που δυσχεραίνει την ανίχνευση τους.
Το τηλεσκόπιο του NESTOR θα έχει την δυνατότητα της έμμεσης ανίχνευσης των νετρίνο μετρώντας την ακτινοβολία Cherenkov, η οποία παράγεται από την διέλευση μιονίων μέσα από τον όγκο του νερού. Τα μιόνια είναι παράγωγα μόνο των νετρίνο σ’ αυτά τα μεγάλα βάθη, όπου εξουδετερώνεται η επίδραση της κοσμικής ακτινοβολίας.
Τα νετρίνο, τα πιο παράξενα ίσως από τα υποατομικά σωμάτια, δεν έχουν σχεδόν καθόλου μάζα αδρανείας, ούτε φορτίο, αλλά ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός  και μεταφέρουν πληροφορίες από το παρελθόν, αλλά και για το μέλλον του Σύμπαντος. Από τα μέχρι σήμερα δεδομένα γνωρίζουμε πως είναι μόνον αριστερόστροφα και είναι τα μόνα γνωστά σωματίδια στη φύση που  έχουν μόνο ένα είδος στροφορμή.
 Με άλλα λόγια, τα νετρίνο δεν έχουν ιδιότητες! Είναι στην ουσία αριστερόστροφες δίνες που μεταφέρουν πληροφορία, με αμφιλεγόμενη μάζα που πιθανόν και να ανιχνεύεται εξ αιτίας της φυγοκέντρου που αναπτύσσεται από την στροφορμή τους.
Πέρα από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν τα νετρίνο από την πλευρά της Φυσικής στοιχειωδών σωματιδίων, τα σωμάτια αυτά έχουν επίσης μεγάλη σημασία για την αστροφυσική και την κοσμολογία, μια και μπορούν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη του σύμπαντος, από την αρχική Μεγάλη Έκρηξη έως και σήμερα. Πιστεύεται πως, κατά την διάρκεια της, για κάθε δημιουργημένο πρωτόνιο ή ηλεκτρόνιο παρήχθησαν περίπου 109 νετρίνο, τα οποία περιπλανώνται ακόμη μέσα στο Σύμπαν.
Nετρονια   που εκπέμφθηκαν από εκρήξεις των υπερκαινοφανών αστέρων (supernova) πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, φτάνουν στη γη τώρα. Tα νετρίνο αυτά μεταφέρουν το 99% της ενέργειας του αστέρα προς τα έξω και δίνουν πληροφορίες για το σύμπαν πολύ πριν την γέννηση του ανθρώπου στη γη. Εκτός αυτού, από τις αρχές της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας, επικρατούσαν δύο απόψεις για το σύμπαν:
Σύμφωνα με την πρώτη το σύμπαν είναι στατικό, ενώ αντίθετα η δεύτερη υποστηρίζει ότι διαστέλλεται συνεχώς, μετά από την αρχική στιγμή της δημιουργίας του από τη μεγάλη έκρηξη. H δεύτερη άποψη ενισχύθηκε από τις παρατηρήσεις του Edwin Hubble, στις πρώτες δεκαετίες του εικοστού αιώνα, οι οποίες απέδειξαν ότι οι σχετικές αποστάσεις ανάμεσα στους γαλαξίες μεγαλώνουν. H οριστική της επικράτηση όμως σημειώθηκε το 1964, όταν οι Penzias και Wilson ανακάλυψαν το εναπομείναν αέριο φωτονίων με θερμοκρασία περίπου 3ο Kelvin, το οποίο προβλεπόταν από τη Θεωρία. H θεωρία προβλέπει επίσης μικρές διαταραχές στην ομοιογένεια του φωτονικού αερίου, που παρατηρήθηκαν το 1992 από το διαστημικό παρατηρητήριο COBE.
Oι διαταραχές αυτές σχετίζονται με την παρουσία νετρίνο σε ποσοστό 25% στην λεγόμενη “σκοτεινή ύλη” (darkmatter), η οποία πιστεύεται ότι αποτελεί το 90% περίπου της συνολικής ύλης του σύμπαντος. Αν είναι σωστή η υπόθεση αυτή, τότε πράγματι το νετρίνο είναι ένα σωμάτιο αβάσταχτα ελαφρύ. Tα ταχέως κινούμενα νετρονια, απαρτίζουν την λεγόμενη “σχετικιστική ή θερμή σκοτεινή ύλη” (hot dark matter) ενώ βαρυόνια και πιθανώς άγνωστα σωμάτια με μεγάλη μάζα και συνεπώς μικρή ταχύτητα συνθέτουν την μη σχετικιστική ή ψυχρή σκοτεινή ύλη (cold dark matter).
Οι επιστήμονες, «μάχονται» αναζητώντας πληροφορίες που φθάνουν από μακριά, πιστεύοντας πως με αυτές θα μπορέσουν να χαρτογραφήσουν το Σύμπαν και να ανακαλύψουν αν υπάρχουν σ’ αυτό αντικείμενα πέρα από αυτά που γνωρίζουμε σήμερα. Όπως εξηγεί, ο φυσικός και τότε πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, κ. Σιώτης, «…η ενέργεια και η ύλη, η ακτινοβολία και τα σωματίδια είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Μπορούμε να φανταστούμε την ύλη σαν τοπική συμπύκνωση της ενέργειας και τα σωματίδια σαν τοπική συμπύκνωση της ακτινοβολίας.»
Πέντε ακριβώς χρόνια μετά την έναρξη του Σχεδίου NESTOR στις 20/5/2002, η Πύλος βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο με μια παράξενη είδηση, που απασχόλησε όλα τα δελτία ειδήσεων.
Σε δύο γειτονικά μεταξύ τους σπίτια της περιοχής, παρουσιάστηκαν αντιβαρυτικά φαινόμενα μπροστά στα έκπληκτα μάτια δέκα περίπου αυτόπτων μαρτύρων. Μικρά και μεγάλα αντικείμενα των σπιτιών, ανάμεσα στα οποία το τραπέζι όπου εκείνη την ώρα έτρωγαν οι ένοικοι του ενός και ένας καθρέφτης, ανυψώθηκαν, αιωρήθηκαν και μετακινήθηκαν χωρίς  κανένα από αυτά να καταστραφεί ή να πάθει κάποια ζημιά. Του γεγονότος προηγήθηκε black out. Η είδηση έκανε το γύρο των καναλιών χωρίς να δοθεί φυσικά κάποια εξήγηση και ξεχάστηκε.
Όμως την επομένη του συμβάντος, στις 21/5/02, σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, ταρακούνησε την περιοχή νότια της Πελοποννήσου ενώ την ίδια ημέρα (21/5) και κατά διαβολική σύμπτωση, το γνωστό μας Σεισμίκ έκοβε βόλτες ανατολικά της Κρήτης.
Γιατί ο Όμηρος αποκαλεί τον Ποσειδώνα «της γης μαυρομάλλη Σείστη»; (Οδύσσεια, ραψωδία γ)
Υπερβαρύτητα & Θεωρία Μ: 
Ήδη από το 1926 ο μαθηματικός Θ. Καλούζα και ο φυσικός Ο. Κλάιν συνδύασαν με τις θεωρίες τους τον ηλεκτρομαγνητισμό και την βαρύτητα σε μια ενιαία κβαντική θεωρία επεκτείνοντας την γενική σχετικότητα στις 5 διαστάσεις. Μια από τις νέες δυνάμεις που δημιουργήθηκαν από τις θεωρίες Καλούζα-Κλάιν ήταν αυτή της υπερβαρύτητας. «…οι σύγχρονοι μαθηματικοί επεξεργάζονται την υπερβαρύτητα για να δουν πως θα έμοιαζε με περισσότερες διαστάσεις. Αποδεικνύεται ότι η απλούστερη και κομψότερη περιγραφή περιλαμβάνει 11 διαστάσεις. Στις 11 διαστάσεις υπάρχει μια μοναδική θεωρία που μπορεί να είναι η αναζητούμενη υπερδύναμη. Αλλά και η θεωρία Καλούζα-Κλάιν χρειάζεται 11 ακριβώς διαστάσεις για να συμπεριλάβει όλες τις γνωστές δυνάμεις της Φύσης και τα πεδία τους, τις 4 γνωστές του χώρου και άλλες 7 συμπληρωματικές. …Σύμφωνα με αυτήν την άποψη το σύμπαν δημιουργήθηκε σε μια 11διάστατη κατάσταση στην οποία δεν υπήρχε διάκριση μεταξύ δύναμης και ύλης και ακόμα περισσότερο μεταξύ των διαφορετικών δυνάμεων. Ήταν απλώς μια καθαρή 11διάστατη ενέργεια. Καθώς αυτή η ενέργεια διασκορπίζονταν, μερικές διαστάσεις αναδιπλώθηκαν και δημιούργησαν, σαν δονούμενα κύματα μέσα τους, τις υλικές δομές που ονομάζουμε σωματίδια, τα οποία με τη σειρά τους δημιούργησαν τις δυνάμεις στη Φύση, οι οποίες εκδηλώνονται σαν παραμορφώσεις της ενυπάρχουσας γεωμετρίας.»
Κάθε φορά λοιπόν που κάποιος Νέστορας «παίζει» με τις κβαντικές διακυμάνσεις εκδηλώνονται ως αποτέλεσμα παραμορφώσεις της ενυπάρχουσας γεωμετρίας, κάτι που στο επίπεδο του Γήινου υλικού Κόσμου (και όχι μόνο) μεταφράζεται ως σεισμός. Μήπως ο αρχαίος Νέστορας λαμβάνοντας υπόψη του εκείνη την παράμετρο του 9,81 τα κατάφερε καλύτερα από το σύγχρονο NESTOR που πιθανόν αγνόησε της γης το μαυρομάλλη Σείστη; Τι περισσότερο μπορεί να γνώριζε για την εμφάνιση σωματιδίων αλλά και θερμικού φάσματος από το κενό ως συνέπεια της επιτάχυνσης; (Bill Unruh 1970)
Να θυμίσω πως το 81 είναι το τετράγωνο του 9 και πως στη λατινική αρίθμηση 9=ΙΧ και αντιστρέφοντας σε ΧΙ έχουμε 11; Ω Μεγαλοδύναμε Ποσειδώνα! Τι μπλέξιμο! Και με την ευκαιρία να σημειώσουμε πως το 9 είναι ένας αριθμός παραδοσιακά συνδεδεμένος με τη Μεγάλη Θεά, (εκείνη με τα πολλά ονόματα: Ντέβι, Ινάνα, Ιστάρ, Αστάρτη, Άρτεμης,Αφροδίτη…) σαν Μητέρα (Mater) της κοσμικής διαδικασίας σε Μακροκοσμικό, αλλά και σε Μικροκοσμικό επίπεδο. (Κάμπελ / Μύθοι και Παραδόσεις σελ. …56 )
Από το 1926 έως σήμερα οι έρευνες των θεωρητικών φυσικών, περνώντας μέσα από τις δικές τους δαιδαλώδεις διαδρομές για μια θεωρία ενιαίου πεδίου, έχουν καταλήξει στην Θεωρία Μ2 η οποία, αν αποδειχθεί, φαίνεται μέχρι στιγμής η επικρατέστερη να δώσει την σφαιρικότερη απάντηση στα ερωτήματα που ταλανίζουν την φυσική επιστήμη.
Η θεωρία Μ είναι μια ενοποιημένη θεωρία χορδών η οποία προβλέπει ότι «ο Κόσμος δύναται να βρεθεί σε μεγάλη ποικιλία φάσεων. Στις φάσεις αυτές οι νόμοι της φύσης φαίνεται πως είναι διαφορετικοί. Το Σύμπαν μας βρίσκεται σε μία από αυτές.»
Ο Lee Smolin, θεωρητικός φυσικός, μας εξηγεί πως αν οι θεωρίες χορδών περιγράφουν διαφορετικές φάσεις μίας θεωρίας, τότε υπό κατάλληλες συνθήκες θα ήταν δυνατή η μετάβαση από μια φάση σε άλλη και πως υπάρχει το ενδεχόμενο διαφορετικές περιοχές του Σύμπαντος να βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις. Δεδομένων αυτών των δυνατοτήτων πιθανόν να υπάρχει κάποια διαδικασία που δημιουργεί πολλά Σύμπαντα. Σε αυτή την περίπτωση η Μεγάλη Έκρηξη δεν ήταν η αρχή του Κόσμου αλλά κάποια αλλαγή φάσης, που δημιούργησε μια νέα περιοχή χωροχρόνου διαφορετική από εκείνη από την οποία προήλθε. Η νέα περιοχή στη συνέχεια ψύχθηκε και διεστάλη. Κάτω από αυτές τις συνθήκες θα μπορούσαν να έχουν συμβεί πολλές «Μεγάλες Εκρήξεις» δημιουργώντας πολλά σύμπαντα τα οποία θα έχουν διαφορετικές διαστάσεις, διαφορετική γεωμετρία (οι παράξενες γωνίες του Λάβκραφτ;) και διαφορετικά σύνολα στοιχειωδών σωματιδίων που θα αλληλεπιδρούν υπακούοντας σε διαφορετικά σύνολα νόμων.
Αντιβαρύτητα:
 1996 η NASA ξεκίνησε ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα, αυτό της φυσικής των Επαναστατικών Συστημάτων Προώθησης. Σκοπός της, να μελετήσει την βαρύτητα ειδικά από την άποψη της αναζήτησης καινοτομιών για τα συστήματα προώθησης, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει καμιά επιστήμη που να λέει ότι είναι αδύνατος ο έλεγχος της βαρύτητας!
«Πρώτα απ’ όλα γνωρίζουμε ότι η βαρύτητα και ο ηλεκτρομαγνητισμός είναι συνεζευγμένα φαινόμενα. Είμαστε αρκετά ειδήμονες στον έλεγχο των ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, έτσι μπορεί κάποιος να αναμένει ότι αυτή η σύνδεση μπορεί να μας οδηγήσει τελικά στη χρησιμοποίηση του ελέγχου μας πάνω στον ηλεκτρομαγνητισμό για να ελέγξουμε τη βαρύτητα. Η γενική θεωρία της σχετικότητας είναι ένας τρόπος για να περιγράψουμε αυτές τις συνδέσεις. Ένας άλλος τρόπος είναι μέσα από νέες θεωρίες από την κβαντομηχανική που συνδέουν τη βαρύτητα και την αδράνεια με κάτι που ονομάζεται διακυμάνσεις του κενού.» !!
Αν και έχουν γίνει από πολλούς ανεξάρτητους ερευνητές επιτυχημένα πειράματα αντιβαρύτητας, αναφέρομαι στην NASA για δύο λόγους. Πρώτον για να επισημάνω την επίσημη στροφή της προς την εξωτική, όπως την αποκαλούν, τεχνολογία και δεύτερον γιατί στο συγκεκριμένο απόσπασμα του κειμένου τους μιλούν για την σύνδεση της βαρύτητας και των διακυμάνσεων του κβαντικού κενού, στις οποίες αναφερθήκαμε πιο πάνω.
Και υπενθυμίζω πως σύμφωνα με τα γενικά χαρακτηριστικά του, αυτή η «κατάσταση» που οι καμπαλιστές αποκαλούν Ντάαθ, θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε αυτό που ο Στίβεν Χόκινγκ αποκαλεί κβαντική διακύμανση. Είπαμε επίσης πως μέσα από αυτές ξεπηδούν στοιχειώδη σωματίδια και αυτό μας παραπέμπει στην προσπάθεια ανίχνευσης των νετρίνο με το Σχέδιο NESTOR που εξελίσσεται στην Πύλο.
Υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις από την πλευρά των επιστημόνων για την κατανόηση της φύσης της βαρύτητας και τον χειρισμό της και μια από αυτές είναι η αναζήτηση της αρνητικής μάζας. Μια άλλη, είναι να βρεθεί κάποια πιθανή σχέση μεταξύ της βαρύτητας και της θερμότητας, και μια τρίτη, να βρεθεί η σύνδεση μεταξύ της βαρύτητας και των ζευγών των σωματιδίων. Εάν η αρνητική μάζα καθιερωθεί, θα μπορέσει γρήγορα να προσδιοριστεί ο ακριβής ρόλος που παίζουν τα υποατομικά σωματίδια. Ισχύουσες θεωρίες έχουν ενισχυθεί για να εξηγήσουν πώς οι αρνητικές μάζες θα αποκρούονταν από τις θετικές και πώς τα ζεύγη των σωματιδίων θα επιταχύνονταν, κερδίζοντας σε κινητική ενέργεια έως ότου φθάσουν στην ταχύτητα του φωτός, για να αναλάβουν στη συνέχεια το ρόλο των υψηλά ενεργειακών σωματιδίων. Αυτό ίσως μπορέσει να εξηγήσει το ρόλο του νετρίνο, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει κάποια εξήγηση της αριστερόστροφης  περιστροφής που του αποδίδεται. Η περαιτέρω μελέτη των νετρίνο θα σχετίζονταν άμεσα με τα προβλήματα διατύπωσης μιας θεωρίας της βαρύτητας. Εάν, επομένως, η NASA θεωρεί την αντιβαρύτητα ως τμήμα των ερευνών της, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με την φυσική υψηλών ενεργειών ή με τα νετρίνο. Όμως απ’ ότι φαίνεται δεν είναι μόνον η NASA που ενδιαφέρεται για τα εξωτικά νετρίνο κι έτσι φτάσαμε στα αντιβαρυτικά φαινόμενα της 20ης Μαΐου του 2002 στην Πύλο και τον σεισμό της επομένης.
(c) Hupeng | Dreamstime.com
Ωστόσο, εδώ και δεκαετίες ανεξάρτητοι ερευνητές και επιστήμονες (κάποιοι από αυτούς νομπελίστες) έχουν ασχοληθεί και έχουν καταφέρει να τεκμηριώσουν πειραματικά διάφορες μεθόδους αντιβαρυτικών ανυψώσεων παρέχοντας παράλληλα ενέργεια στα συστήματα χωρίς την χρήση οποιουδήποτε καυσίμου. Φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται να σχολιάσω τις τύχες ορισμένων από αυτούς, αλλά και των εφαρμογών τους.
Μια από αυτές τις μεθόδους στηρίζεται στην Ηλεκτροβαρύτητα την οποία εισήγαγε ο Τόμας Τ. Μπράουν. Σύμφωνα με τον πυρηνικό επιστήμονα Bradford Shank, «οι ηλεκτροβαρυτικές επιδράσεις δεν υπακούν στις γνωστές αρχές του ηλεκτρομαγνητισμού. Η ηλεκτροβαρύτητα πρέπει να κατανοηθεί σαν ένα εντελώς νέο πεδίο επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης.»
Φορτίζοντας με υψηλές τάσεις το πειραματικό σώμα (από ένα πυκνωτή έως ένα διαστημόπλοιο) παράγεται γύρω του ένα δικό του ηλεκτροβαρυτικό πεδίο το οποίο δημιουργεί μια κυματοειδή παραμόρφωση του τοπικού πεδίου βαρύτητας, με τον αρνητικό πόλο στην κορυφή του κύματος και τον θετικό πόλο στην βάση του. Στο «φρέαρ» δυναμικού βαρύτητας που δημιουργείται έτσι στην βάση είναι συγκεντρωμένα τα θετικά ιόντα (+ φορτισμένα σωματίδια, πρωτόνια) τα οποία έλκουν την ύλη. Στον «λόφο» δυναμικού βαρύτητας (κορυφή κύματος) συγκεντρώνονται τα αρνητικά ιόντα (- φορτισμένα σωματίδια, ηλεκτρόνια ) τα οποία απωθούν την ύλη. Σαν αποτέλεσμα έχουμε το πειραματικό σώμα να ωθείται «κυλώντας» προς τον θετικό πόλο, προς όποια κατεύθυνση και αν αυτός στραφεί, εκδηλώνοντας φαινόμενο αντιβαρύτητας.
Όπου υπάρχουν υψηλά ηλεκτρικά φορτία, όπως και στην προκειμένη περίπτωση, εκδηλώνεται μια ηλεκτρική κορώνα με μια χαρακτηριστική μπλε-λουλακί λάμψη η οποία σημειωτέον, έχει παρατηρηθεί επανειλημμένα γύρω από ΑΤΙΑ. Έχουμε λοιπόν «λόφους» αντιβαρύτητας που δονούνται στην συχνότητα του ιώδους. Όμως ένας λόφος μπορεί να ιδωθεί και ως θόλος. Άλλωστε και στις πειραματικές συσκευές αντιβαρύτητας οι πειραματιστές κατέληξαν πως τα πιο αποτελεσματικά ηλεκτρόδια για τους θετικούς πόλους ήταν αυτά στο σχήμα θόλων. Όπως γνωρίζουμε, μια από τις ιδιότητες των θόλων είναι να συγκεντρώνουν τις ακτινοβολίες.
Μιλώντας για «λόφους» αντιβαρύτητας που δονούνται στην συχνότητα του ιώδους –το χρώμα που συνδέεται με τα ανώτερα τσάκρα της Φώτισης- ίσως θα έπρεπε να επισημάνουμε τους παραδοσιακούς συμβολισμούς του «Βουνού» και τις προεκτάσεις του καθώς όλες σχεδόν οι πολιτιστικές παραδόσεις χρησιμοποιούν αυτό το σύμβολο. Δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να τις αναλύσουμε και αυτές αν και συνάδουν με όσα έχουμε αναφέρει έως τώρα, προσδίδοντας τους περαιτέρω τεκμηρίωση.
Και στο σημείο αυτό έρχεται να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον μας, ύστερα από την ίσως κουραστική ως εδώ πορεία μας, ένα εντυπωσιακό φαινόμενο που στάθηκε δυνατό να παρατηρηθεί από τον άνθρωπο μόλις πριν μερικά χρόνια με την βοήθεια της τεχνολογίας. Αφορά μία από τις Ιδέες που θα μας απασχολήσουν στην συνέχεια του άρθρου, βοηθώντας μας να ολοκληρώσουμε την εικόνα της αλληλεπίδρασης τους ώστε να δημιουργήσουμε εκείνο το επιστημονικής φαντασίας και απόκρυφου μυστηρίου σενάριο…
ΣΤΟ  στό περιοδικό STRANGE διαβασαμε το παρακάτω κείμενο
ΠΥΘΙΟΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ Β - Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣΔημοσιεύθηκε στό περιοδικό STRANGE τεῦχος 3, Αὔγουστος 1998H κατανόηση καί αὐτοῦ τοῦ Πυθιονικοῦ Χρησμοῦ θά εἶναι δύσκολη. Στή δύσκολη ἐννόησή του συμβάλλει σαφῶς καί πρόχειρη καί δυσνόητη ἐπίσης ἑρμηνεία του. Τούτη ὅμως δέν εἶναι δυνατόν νά γίνει εὐκολονόητη. Ακόμη καί ὁ γράφων πού τήν ἐπιχειρεῖ, ἀδυνατεῖ νά τήν ἐννοήσει. Ἀδυνατεῖ νά τήν ἑρμηνεύσει, ἀλλά καί νά τήν διατυπώσει μέ κατανοητές λέξεις, φράσεις καί προτάσεις. Τήν ἀδυναμία τοῦ αὐτή ἐνισχύει καί διευρύνει διδαχή τοῦ θειοφόρου Ἠράκλειτου: «Ὁ ἄναξ εἰς τόν ὁποῖον ἀνήκεί το ἐν Δελφοίς μαντεῖον, οὔτε ἀποκαλύπτει τά πράγματα, οὔτε τά ἀποκρύπτει, ἀλλά μόνον δίδει σημεῖα περί αὐτῶν ...».Αὐτή μεγάλη διδαχή ἀποτελεῖ ἕνα ἀκόμη ἀνυπέρβλητο φραγμό στό νά ἐπιχειρηθεῖ καί κυρίως νά κατορθωθεῖ ἑρμηνεία καί κατανόηση ἑνός προαναγγελτικοῦ χρησμοῦ, πού εἰπώθηκε πρίν ἀπό μιά δεκαετία ἀπό τό γράφοντα, πού οὔτε καί ὁ ἴδιος δέν μπορεῖ νά ἐννοήσει. Ὁ χρησμός αὐτός ἔλεγε καί λέγει: «...Αὐτή εἶναι μία ἐκ τῶν βασικῶν αἰτιῶν ἀναστολῆς καί ὁριστικῆς ματαιώσεως τοῦ προγράμματος Πόλεμος τῶν Ἄστρων, διότι τό πρόγραμμα αὐτό ἔχει στηριχθεῖ «εἰς τήν ἐνιαία ἀρνητικήν δυναμικήν τοῦ πεδίου αὐτοῦ καί τῶν κυρίων καί δευτερευόντων διαύλων του». Ἐκεῖνοι -ὅποιοι κι ἄν εἶναι αὐτοί -οἱ ὁποίοι ἔχουν κατορθώσει νά ἐνεργοποιήσουν το πεδίον αὐτό καί τούς διαύλους του, δύνανται δι' αὐτῶν, ὅπως ἔχουν ἀποδείξει, νά προκαλέσουν (κυρίως εἰς τό δυτικόν ἠμισφαίριο) ἀλλεπάλληλους καταστρεπτικούς τυφῶνες καί σεισμούς καί ἄλλα δεινά...». (βλ. Τά (Πρό)Μηνύματα τῶν Δελφῶν, σέλ. 114).Ὁ χρησμός τοῦτος γράφτηκε τό Νοέμβριο τοῦ 1988. Τά λαληθέντα ἀπ' αὐτόν, τήν περίοδο ἐκείνη, ἀποτυπωμένα γεγονότα ἦταν ἀκατανόητα καί «ἀποκυήματα τῆς σχιζοφρενικῆς φαντασίας ἑνός τρελοῦ...». Ἀνεξαρτήτως ὅμως ἀπό τό ἄν αὐτά ἦταν «ἀποκυήματα...», συνέβησαν: Τό πρῶτο ἀπό τά προαναγγελθέντα τούτα γεγονότα, εἶναι το περί τῆς «ματαιώσεως τοῦ προγράμματος Πόλεμος τῶν Ἄστρων ἀπό τούς Ἀμερικανούς (βλέπε τούς ἐπικυρίαρχους τῶν κατοικούντων στίς Η.Π.Α. καί στίς ἀποκαλούμενες «πολιτισμένες χῶρες τῆς Δύσης», ὑποχθονίους Γκρίζους ἤ Τουρανοσημίτες)...». Τό δεύτερο ἀπό τά προαναγγελθέντα αὐτά ἐπικείμενα (γιά τότε) γεγονότα εἶναι « εἰς τό δυτικόν ἠμισφαίριον πρόκλησις ἀλλεπάλληλων καταστρεπτικῶν τυφώνων καί καταιγίδων». Γιά τήν ἤδη ἐξελισσόμενη πορεία τοῦ δεύτερου ἀπ' αὐτά τά γεγονότα, ὅσα χαράσσονται ἀκόμη ἀπό τό «Μικρό Θεό» (Ἔλ Νίνιο) , τά μηνύματα καί σήματα εἶναι πολλά. Αὐτά ὅμως δέν ἔγιναν καί δέν γίνονται κατανοητά οὔτε καί ἀπό τούς ἐξειδικευμένους ἀστροφυσικούς, γεωφυσικούς κ.α. ἐπιστήμονες. Αὐτά τά ἐννοοῦν μόνο οἱ μή ἐπιστήμονες αἰθεροβάμονες. Μόνο αὐτοί, «πετώντας καί διαβιώντας εἰς τά σύννεφα», μποροῦν νά τά διαβάσουν, νά τά ἀποκρυπτογραφήσουν καί νά τά ἐννοήσουν.Οἱ ἴδιοι ἐπίσης, μποροῦν νά μελετήσουν, νά ἀποκρυπτογραφήσουν καί νά ἐννοήσουν τή σκοπιμότητα καί τούς ἀντικειμενικούς στόχους τῆς κοινοποίησης καί διαρροῆς ἀπό τούς ἀστροφυσικούς κ.λπ. ἐπιστήμονες, τῶν σχετικῶν τούς ἐπιλεκτικῶν μελετῶν, ἀνακοινώσεων καί πληροφοριῶν, οἱ ὁποῖες ἀναφέρονται στήν ἀποστολή καί πορεία τοῦ (κατ' αὐτούς) «Μικροῦ Θεοῦ» (Ἔλ Νίνιο) καί τοῦ κατά τούς αἰθεροβάμονες: «Τέκνου τῆς Στυγός καί Υἱοῦ τοῦ Πάλλαντος Ζήλου». Θά εἶναι πολύ ἀργά γιά τούς ἐπιστήμονες αὐτούς καί κυρίως γιά τούς πατρόνους τους, Γκρίζους Τουρανοσημίτες Ἱερεῖς, ὅταν θά ἀρχίσουν νά ἀντιλαμβάνονται ποιός πράγματι εἶναι ὁ «Μικρός Θεός» καί ποιῶν τήν προαναγγελτική ἀποστολή ἐκτελεῖ.Τόν Ἰούνιο τοῦ 1996, σέ συνέντευξή μου στό περιoδικό Τρίτο Μάτι (πού παραδόξως δημοσιεύτηκε τόν Aπρίλιο τοῦ '97, βλ. τεῦχος 61, σέλ. 13) ὁ διακεκριμένος συγγραφέας καί μελετητής Παντελής Γιαννουλάκης, μοῦ ἔθεσε τήν ἐξῆς ἐρώτηση: «Μιλᾶτε γιά τήν ἄμεση «ἐπιστροφή τῶν θεῶν», ὅπως ἄλλωστε πολλοί ἐρευνητές ὁ Νταίνικεν λ.χ. ἐπίσης ἐπισημαίνει παρόμοια πράγματα. Ἔχετε ἐπίσης μιλήσει στό παρελθόν γιά τήν ἀλλαγῆ τῆς γωνίας ἐκλειπτικῆς τῆς Γῆς, πού ἐπιτρέπει στήν ἀκτινοβολία τοῦ Σείριου νά ἐπιδρᾶ ἐντονότερα στόν πλανήτη. Ἔχετε ἀκόμη ἀναφερθεῖ στίς διαφοροποιήσεις στό γενετικό κώδικα τῶν ἀνθρώπων, πού ὀφείλονται σέ ἀστρικές ἐπιρροές καί -κάτι γιά τό ὁποῖο ἐπιβεβαιωθήκατε πανηγυρικά -ἕναν κομήτη ποῦ θά ἔρθει! Σήμερα, πῶς τά συνδέετε ὅλα αὐτά;...». Στήν ἐρώτηση τούτη, ἔλαβε τήν ἀκόλουθη ἀπάντηση:Ὁ Nταίνικεν εἶναι ἐπίσης ἐνημερωμένος πολύ καλά γιά ὅλα αὐτά, καί δέν εἶναι τυχαῖο τό περιβόητο ταξίδι τοῦ στήν Κρήτη καί εἰδικά στόν Τσούτσουρο. Ἐκεῖ κρύβονται μεγάλα μυστικά τῆς φυλῆς... Λοιπόν, γιά ἐρευνῆστε νά μάθετε γιά τό εἰδικό ἀεροπλάνο ποῦ ἔχει τό Πανεπιστήμιο Θράκης, τό ὁποῖο τό χρησιμοποιεῖ γιά νά ἐρευνήσει τή στρατόσφαιρα! Τί ἐρευνοῦν; Πρόκειται γιά ἕνα ἀπό τά πολλά σχετικά προγράμματα πού γίνονται αὐτή τή στιγμή καί τό συγκεκριμένο τοῦ Πανεπιστημίoυ Θράκης γίνεται σέ συνεργασία μέ γνωστό εὐρωπαϊκό πανεπιστήμιο. Τό ἀερoπλάνo εἶναι πολύ προηγμένης τεχνολογίας καί εἶναι εἰδικά κατασκευασμένο στή Γερμαvία, γι' αὐτόν τό σκοπό. Ψάξτε νά βρεῖτε τί σχέση ἔχουν αὐτά μέ τό ἀστεροσκοπεῖο τῆς Πύλου, πού βρίσκεται 4.000 πόδια κάτω ἀπό τή θάλασσα, πού τό στήνει τό Πανεπιστήμιο Κρήτης! Κι ἔχω νά σᾶς πῶ πολλά γιά τό Πανεπιστήμιο Κρήτης καί ἐτοιμάζoυν ἐκεῖ... Τό ξέρετε ὅτι αὐτό τῆς Πύλου, εἶναι ἀκριβῶς στόν ἀντίποδα τοῦ ἀντίστοιχου ἀστεροσκοπείου τῆς Χαβάης; Γιατί ἄραγε τό ἀστεροσκοπεῖο στήν Ἀθήνα, ὅλο τό καλοκαίρι ἦταν στραμμένο συνεχῶς στόν πλανήτη Δῖα; Τί σήματα εἶναι αὐτά ποῦ συλλαμβάνουν ἀπό τό διάστημα οἱ προηγμένης γερμανικῆς τεχνoλoγίας κεραῖες του; Γιά ποιόν λόγο ἔγινε ἀπό ἀστροναῦτες ἐπαναρρύθμισή του διαστημικού τηλεσκοπίου Χαμπλ ποῦ βρίσκεται σέ τροχιά; Τί προσπαθοῦν νά δοῦν πού δέν τό εἶχαν συμπεριλάβει στή ρύθμιση τοῦ τηλεσκοπίου καί ἔκαναν αὐτή τήν ἐπιχείρηση γιά νά τo στρέψουν πρός τά ἐκεῖ, λέγοντας τή δικαιολογία ὅτι, «Οἱ φακοί τοῦ ἤταv στραβοί» καί πῆγαν νά τούς διορθώσουν; Μήπως ὅλα αὐτά καί ἄλλα τόσα εἶναι ἕνα συνδυασμένο πρόγραμμα; Καί ποῦ στοχεύει; Τί ψάχνουν νά βροῦν; ἤ μήπως -λέω μήπως -θέλουν νά ἐντοπίσουν καί νά ἐπιβραδύνουν τήν ἔλευση τῶν θεῶν; Μήπως ὅλα αὐτά σχετίζονται μέ τήν «ἀποστολή» ἑνός οὐρανίου σώματος πού πλησιάζει τή Γῆ, πού ἔρχεται γιά νά ἀλλάξει τό γεvετικό κώδικα πολλῶν εἰδικῶν ἀνθρώπων στόν πλανήτη καί νά ἐπιφέρει ἀλλαγές στόν πολιτισμό;...».Ἡ περί τοῦ ἀστεροσκοπείου τῆς Πύλου ἀνωτέρω ἀπάντηση ἦταν καί εἶναι ἀναμφισβήτητα Πυθιονικός Χρησμός. Τούτη, ἑπομένως, δέν ἔγινε ἀπόλυτα κατανοητή οὔτε καί ἀπό αὐτόν πού ἔθεσε τό ἐρώτημα καί τήν ἔλαβε. 'Ὅπως. καί ὁ διατυπωμένος ἀπ' αὐτή χρησμός ἦταν ἀκατανόητος, ἔτσι καί παρακάτω προσπάθεια ἑρμηνείας του θά εἶναι -ἄν ὄχι πλέον τελείως ἀκατανόητη τουλάχιστον δυσνόητη. Οὔτε οἱ ἐξειδικευμένοι ἀστροφυσικοί ἐπιστήμονες, ἀλλά οὔτε καί οἱ ἐξ αὐτῶν συμμετέχοντες στό πρόγραμμα τοῦ ἀστεροσκοπείου τῆς Πύλου, Πρόγραμμα Σούπερ Καμιοκάντε.... (!), γνωρίζουν ἤ μποροῦν νά κατανοήσουν, τούς ἐναντίον τοῦ πλανήτη μας καί τῶν ἀνθρωπίνων ὑπάρξεων πού τόν κατοικοῦν, πολυδιάστατους στόχους αὐτῶν πού σχεδίασαν, χρηματοδότησαν, δημιούργησαν καί ἔχουν ὑπό τόν ἀπόλυτο ἔλεγχό τους τό ἀστεροσκοπεῖο τῆς Πύλου καί τό προαναφερθέν πρόγραμμα.Τό ποιοί κατευθύνουν αὐτό τό πρόγραμμα, μποροῦν νά τό κατανοήσουν μόνο μερικοί μή ἐπιστήονες, ἀλλά «τρελοί» καί αἰθεροβάμονες. Μόνον αὐτοί ἔχουν τή δυνατότητα νά ἑρμηνεύουν κάποιους ἐπιστημονικούς δήθεν χρησμούς, πού κατά καιρούς δίνονται ὑπό μορφή εἰδήσεων, ἐπιστημονικῶν ἀναφορῶν, συνεντεύξεων καί ἀνακοινώσεων σέ ἐπιστημονικά συνέδρια. Μιά τέτοιας μορφῆς καί σκοπιμότητας ἀνακοίνωση εἶναι καί ἐξ ὀνόματος 120 ἀστροφυσικῶν ἐπιστημόνων, πού δόθηκε στίς 5 Ἰουνίου 1998 στό Τόκιο, ἀπό τόν πρόεδρο τοῦ τμήματος Φυσικῆς τοῦ Πανεπιστημίου τῆς Πενσυλβάνια των Η.Π.Α., Πώλ Λάνγκακερ. Aποσπάσματά της, καθώς καί σχετικές φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν καί σέ μερικές ἑλληνικές ἐφημερίδες. Σέ μιά ἀπ' αὐτές (Ἐλευθεροτυπία, 06/06/98), σέ δημοσίευμα μέ τίτλο: «Βρήκαν τή Χαμένη Μάζα τοῦ Σύμπαντος», ὑπάρχει μιά φωτογραφία τμήματος τῶν ἐγκαταστάσεων στό βυθό τῆς θάλασσας τῆς Πύλου, τοῦ ὑποθαλάσσιου ἀστεροσκοπείου.Στή φωτογραφία αὐτή φαίνονται τεράστια βυθισμένα μπαλόνια. Ἡ λεζάντα τῆς γράφει: «Φωτοπολλαπλασιαστές τοῦ τηλεσκοπίου Νέστωρ πού ἀνιχνεύει Νετρίνο στό διάστημα ἀπό τό βαθύτερο σημεῖο τοῦ Ἰονίου, ἀνοικτά τῆς Πύλου. Μέ τό πείραμα Σοῦπερ Καμιοκάντε σέ δεξαμενή ἀνακάλυψαν ὅτι τά Νετρίνο πάλλονται, ἄρα ἔχουν μάζα...». Στό σχετικό ἄρθρο πού ἀκολουθεῖ τό ὁποῖο στάλθηκε ἀπό τό Τόκιο μεταξύ ἄλλων ἀναφέρεται: «Τό κομμάτι πού ἔλειπε ἀπό τό Σύμπαν, προκαλώντας τήν ἀπορία τῶν ἐπιστημόνων καί ἀποτελώντας ἕνα ἀπό τά μεγαλύτερα μυστήρια τῆς Φυσικῆς, ἀνακοίνωσε ὅτι ἀνακάλυψε μιά διεθνής ὁμάδα ἐπιστημόνων, διαπιστώνοντας ὅτι ἕνα μικροσκοπικό ὑποατομικό σωματίδιο, τό Νετρίνο, ἔχει μάζα. ...Τό πείραμα Σούπερ Καμιοκάντε τῶν 120 ἐπιστημόνων προκάλεσε μεγάλη αἴσθηση στόν ἐπιστημονικό κόσμο... Τά Νετρίνο εἶναι πολύ δύσκολο νά ἐπισημανθοῦν. Δέν ἔχουν ἠλεκτρική φόρτιση καί εἶναι τόσο μικρά, ὥστε διαπερνοῦν τήν ὕλη χωρίς νά ἀφήνουν σημάδια. Ἡ ὁμάδα Καμιοκάντε, στήν ὁποία συμμετέχουν ἐπιστήμονες ἀπό Ἰαπωνία, Η.Π.Α., Γερμανία, Πολωνία, Χρησιμοποίησε μιά τεράστια δεξαμενή μέ 50.000 τόνους νερού, προκειμένου νά ἐντοπίσει μερικά ἀπό τά τρισεκατομμύρια Νετρίνο πού φτάνουν στή Γῆ κάθε δευτερόλεπτο. Ἄν καί δέν μπόρεσαν νά μετρήσουν τή μάζα τοῦ Νετρίνο, διαπίστωσαν ὅτι ὁρισμένα ἀπ' αὐτά πάλλονται ἤ ἀλλάζουν τύπο, καθώς περνοῦν μέσα ἀπό τό διάστημα ἤ τήν ὕλη. Ἡ θεωρία λέει ὅτι ὁτιδήποτε πάλλεται, διαθέτει μάζα...».Μετά ἀπό τρεῖς μέρες, στίς 10/06/98, ἴδια ἐφημερίδα δημοσιεύει ἕνα ἐκτενέστερο καί κάπως ἀναλυτικότερο σχετικό κείμενο, μέ τίτλο: «Νετρίνο: τό Κλειδί γιά τήν Κατανόηση τοῦ Σύμπαντος». Σ' αὐτό, ἐπαναδημοσιεύει τήν ἴδια μέ φωτογραφία, μόνο πού αὐτή τή φορά εἶχε τή λεζάντα: «Οἱ ἐγκαταστάσεις στήν Πύλο, ὅπου γίνονται σημαντικά πειράματα μέ τή συμμετοχή Ἐλλήνων καί ξένων εἰδικῶν γιά τήν ἀνίχνευση Νετρίνο σέ μεγάλο βάθος...». Στό ἄρθρο, μεταξύ ἄλλων ἀναφέρεται: «Καί τό Κλειδί πού τώρα θά Χρησιμοποιηθεῖ γιά νά ἀνοίξει Σφραγισμένες Πύλες Γνώσης, ἴσως νά εἶναι τά Νετρίνο...». Ὅταν μέσω τοῦ προαναφερθέντος Πυθιονικοῦ Χρησμοῦ εἶχε γίνει προτροπή: «Ψάξτε νά βρεῖτε τί σχέση ἔχουν ὅλα αὐτά μέ τό ἀστεροσκοπεῖο τῆς Πύλου... πού εἶναι ἀκριβῶς στόν ἀντίποδα τοῦ ἀστεροσκοπείου τῆς Χαβάης... », δέν διευκρινίστηκε πώς καί γιατί Πύλος εἶναι -ἐπί τοῦ ἑλλαδικοῦ μόνο γεωφυσικού χώρου -μία ἐκ τῶν τεσσάρων Πυλῶν διέλευσης τῶν Προπομπῶν (Ἀγγέλων) τῆς ἐπί τῆς Ἕλλα (=Θεῶν Καθέδρα) ἐπανερχόμενων Θεῶν.Ὅταν πρίν ἀπό πολλά χρόνια, ὁ τότε πρύτανης τοῦ Πανεπιστημίου Κρήτης, διάσημος ἀστροφυσικός κ. Γεώργιος Γραμματικάκης, ἀνακοίνωσε τήν κατασκευή καί ἐγκατάσταση στήν Πύλο τοῦ ἀστεροσκοπείου αὐτοῦ, κανένας ἀπό τούς Ἀστροφυσικούς καί ἄλλους ἐπιστήμονες, ἀλλά καί ἀπό τούς πολιτικούς καί δημοσιογράφους, δέν ἀντιλήφθηκε τόν πραγματικό ἀντικειμενικό στόχο τῆς ἐγκατάστασης αὐτής στήν Πύλο. Κανένας ἀπό τούς αὐτοαποκαλούμενους ἐπιστήμονες, καί εἰδικότερα κανείς ἀπ' αὐτούς πού πλαισιώνουν τά Ὑπουργεῖα Τεχνολογίας, Εθνικής Ἄμυνας καί Παιδείας τῆς Ἑλλάδας, δέν ἀναρωτήθηκε: Γιατί ἐπελέγη θαλάσσια περιοχή τῆς Πύλου γιά τήν ἐγκατάσταση αὐτοῦ τοῦ «Ἀστεροσκοπείου»; Δέν τό ἀναρωτήθηκε ὄχι μόνο γιατί Ὁ «πολιτισμένος» δυτικός κόσμος καί ὁ ἐξουσιαστικός ἐκφραστής του «Ενωμένη Εὐρωπαϊκή Κοινότητα» τοῦ ἀπαγορεύει νά σκέφτεται καί νά διερωτᾶται, ἀλλά καί γιατί δέν ἔχει μελετήσει (ἤ δέν ἔχει κατανοήσει) τή Μῦ-θολογία τῶν Ἔλ-λήνων, δηλαδή τή σύνοψη τῆς Οἰκουμενικῆς Θεογονίας, Κοσμογονίας καί Ἀνθρωπογονίας, Ἀστρονομίας, Φυσικῆς, Τεχνολογίας καί πάσης ἐπιστήμης. Ἄν τήν εἶχε μελετήσει καί ἐννοήσει, θά εἶχε διερωτηθεῖ: Τό ὄνομα «Πύλος» πότε καί γιατί δόθηκε στό νησί αὐτό;Ἄν εἶχε ἀναρωτηθεῖ θά μάθαινε ὅτι αὐτό τοῦ δόθηκε ἀπό τόν πρῶτο τῆς Βασιλέα τόν Πύλαν(ὅν).Ἴσως μετά ἀναρωτιόταν: ἅ) Πότε βασίλευσε ὁ Πύλας(ὅς) καί ποιανού γιός ἦταν; β) Εἶναι τό ὄνομα τοῦτο σύνθετο, κι ἄν εἶναι, ρίζα του ἀπό ποιό ρῆμα παράγεται; Οἱ ἀπαντήσεις θά ἦταν: ἅ) Πρῶτος βασιλιάς τῆς νήσου τούτης ἦταν ὁ γιός τοῦ βασιλιᾶ Ἀττικῆς καί Μεγάρων Πανδίωνος Β' ἤ τοῦ βασιλιᾶ τῶν Μεγάρων Κτήσωνος, ἐγγονός τοῦ Λέλεγος καί πατέρας τοῦ Πελία Πύλας(ὅς). Υἱός τοῦ θεοῦ 'Αρη καί τῆς θυγατέρας τοῦ Ἀγήνορος, Δημονίκης. β) Τό ὄνομα αὐτό εἶναι σύνθετο καί παράγεται ἀπό τό -σύνθετο ἐπίσης -ρῆμα: πύλ-ὠρέω. Ἡ ρίζα τοῦ Πύλ- δηλώνει καί προσδιορίζει τήν «Πύλη». Τό θέμα τοῦ -ὠρέω δηλώνει καί προσδιορίζει τό Φύλακα, δηλαδή τό «θύρ-ὡρό», Τό «φύλακα τῆς πύλης».«Στή νῆσο Πύλο, στό βασίλειο τοῦ θεϊκοῦ Νέστωρος, Υἱοῦ του Νηλέως, πρωτοβασίλευσε (ἐγκαταστάθηκε καί κυριάρχησε) ὁ Πύλας (ὅς), αὐτός πού τήν Οὐράνιαν Πύλην ἄνοιξε καί φυλάττει...». Ἄν οἱ ἐν λόγῳ κύριοι λάμβαναν αὐτές τίς ἀπαντήσεις, θά ἔπρεπε νά ἐπιχειρήσουν τήν ἀναζήτηση καί ἀνασύνταξη τοῦ γενεαλογικοῦ πίνακα τῶν προγόνων τοῦ Πύλου καί κυρίως τήν ἐτυμολογική καί προσδιοριστική ἑρμηνεία τῶν ὀνομάτων πού θά συγκροτοῦσαν τόν πίνακα αὐτόν. Τότε θά ἐπεσήμαναν ὅτι: «Ὁ πατήρ τοῦ Πήλου Ἀγήνωρ εἶχε πατέρα τόν Πλεύρων, πού πατήρ τοῦ ἦταν ὁ Αἰτωλός, πού πατήρ τοῦ ἦταν ὁ Ἐνδυμίων, πού πατήρ τοῦ ἦταν ὁ Ἀέθλιος, πού πατήρ τοῦ ἦταν ὁ Αἴολος ἤ ὁ Ζεύς. Πατήρ τοῦ Αἰόλου ὁ Ἕλλην...». Ἔπειτα ἴσως ἀναζητοῦσαν τίς θεϊκές δυνάμεις καί ἰδιότητες πού ἀποδίδονται στό καθένα ἀπ' αὐτά τά ὀνόματα, κι ἔπειτα ἴσως ἐπιχειροῦσαν τήν ἑρμηνεία τους. Ἄν τίς ἐρμήνευαν μέ ἐπιτυχία, θά διαπίστωναν ὅτι μέ αὐτά τά ὀνόματα δηλώνονται καί προσδιορίζονται συμπαντικές, οὐράνιες, ἀστρικές καί ἠλιακές δυνάμεις καί ἰδιότητες (γιά τίς ὁποῖες ὅμως καμιά ἐρμηνευτική ἀναφορά δέν ἐπιτρέπεται ἐδῶ νά γίνει...). Ἄν αὐτοί οἱ ἐπιστήμονες καί οἱ ὑπόλοιποι ἄνοες μανδαρίνοι ἔθεταν τό ἐρώτημα: Γιατί τό -ἀπολύτως ὄμοιο μέ αὐτό τῆς Πύλου ἀστεροσκοπεῖο, ἐγκαταστάθηκε στό γεωφυσικό ἀντίποδά της στή Χαβάη; Τότε ἴσως νά τούς βοηθοῦσε στό ἐρώτημά τους αὐτό, τό ὅτι δομή τῆς γλώσσας τοῦ Πολυνησιακοῦ Ἀρχιπελάγους ὄπου ἀνήκει καί Χαβάη συγκροτεῖται ἀπό τήν πρωτοελληνική καί ἑλληνική, καί νά ἐπιχειροῦσαν τήν ἐννοιολογική καί ἐτυμολογική ἀνάλυση καί ἑρμηνεία τοῦ ὀνόματος Χαβάη. Ἴσως τότε νά ἐπεσήμαναν ὅτι: Μέ τό ὄνομα Χαβάη δηλώνεται «Πόρευσις (βάη=βαινω) Ἴωνα (Χαβᾶν = Ἴωνας = 'Ελλην»>.Οἱ Πύλες τῶν Συμπαντικῶν (Θεϊκῶν) Διαύλων ἀνοίγουν καί πάλι. Ἡ «διά τήν Χρυσῆν Ἀμνάδα διένεξις Ἀτρέως-Θυεστου» ἐπαναλαμβάνεται. Οἱ Ἀτρειδεῖς καί οἱ Ηρακλειδείς ἐπανέρχονται στήν «Πατρόαν Ἑστίαν». Τήν μία ἀπό τίς τέσσερις αὐτές Πύλες, αὐτήν τοῦ Πύλα-Νέστορα, δέν θά μπορέσει «Κοινότητα» (Ε.Ε.) οὔτε νά τήν κλείσει, οὔτε μέσω τῆς ἐγκατάστασης -τοῦ ἑνός ἐκ τῶν δυό ἐπί τοῦ πλανήτη μας ὑπερσύγχρονων δῆθεν ἀστεροσκοπείων θά μπορέσει νά φαλκιδεύσει καί νά παραποιήσει τήν ἀποστολή τῶν «Νοητοφόρων καί Ἀφυπνηφόρων Προπομπῶν (Ἀγγέλων) τῶν εἰς τήν Καθέδραν τῶν ἐπανερχόμενων Θεῶν, Ἀντιθέων, Ἡμιθέων καί Ἡρώων».
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 'Ισως νά μήν εἶναι πολύ ἀργά, ὅταν κάποτε (κι αὐτό τό «κάποτε» δέν θά εἶναι πολύ μακρινό), ὄχι μόνο οἱ Ἕλληνες, ἀλλά καί ἀνθρωπότητα πληροφορηθοῦν ὅτι τό Πανεπιστήμιο Κρήτης δημιουργήθηκε καί χρηματοδοτήθηκε (καί χρηματοδοτεῖται) ἀπό τή Διεθνῆ Τράπεζα, δηλαδή ἀπό ἔναν ἀπό τούς πολιτικοοικονομικούς πόλους τῶν Γκρίζων Τουρανοσημιτῶν, μέ ἀντάλλαγμα νά μήν ἀποκαλύψει ποτέ Ἑλλάδα τί ἦταν ἐκεῖνα τά «ἀρχαιολογικά εὐρήματα», τά ὁποῖα τό 1970 καί τό 1983 «ἀμερικανική ἀρχαιολογική ἀποστολή» ἀφαίρεσε ἀπό σπήλαια τοῦ Τσούτσουρου, στά Ἀστερούσια Ὅρη τῆς Κρήτης. Ἐπιπλέον, στό Πανεπιστήμιο Κρήτης, μέσω τῶν μεγάλων Ἑλλήνων ἐπιστημόνων του, δέν ἐτοιμάζεται μόνο ἕνα σημαντικότατο τμῆμα τοῦ προγράμματος Κλωνοποιήσεως, τοῦ ὁποίου ὁ ἀντικειμενικός στόχος ἀποβλέπει στήν ἀλλοίωση καί παραποίηση τοῦ εἰδικοῦ γενετικοῦ κώδικα τῶν Ἑλλήνων, στόν ἀφανισμό τῆς (Eλ)ληνικῆς φυλῆς καί στή συνέχεια τῆς Ἄριας (Αἰγαιοκρητικῆς), ἀλλά καί πρωταγωνιστεῖ στήν ἐκτέλεση τοῦ προγράμματος βραχυκύκλωσης τῶν ἐπανανοιγόμενων Συμπαντικῶν Διαύλων καί Πυλῶν, ἀπό τίς ὁποῖες πρόκειται ἐντός τῆς πρώτης εἰκοσαετίας τῆς Νέας Ὑδροχοϊκῆς Χιλιετίας -νά ἐπανέλθουν οἱ Ἕλληνες θεοί, οἱ Πατέρες τῶν Ἑλλήνων, καί νά ὁλοκληρωθεῖ Ἐπαναγέννηση τοῦ Ἑλληνισμοῦ, πού ἤδη πραγματοποιεῖται.
NESTOR Είναι το πείραμα ανίχνευσης νετρίνων, με την ονομασία Νέστωρ (λόγω του βασιλιά της περιοχής στην αρχαιότητα), που προβλέπει την τοποθέτηση ενός τεράστιου τηλεσκοπίου 12 ορόφων με διάμετρο 32 μέτρα και συνολικό ύψος 330 μέτρα, μεγαλύτερο και από τον πύργο του Αϊφελ. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το ομώνυμο πρόγραμμα NESTOR (Neutrino Extended Submarine Telescope with Oceanographic Research) που συγχρηματοδοτείται από τη γενική γραμματεία έρευνας και τεχνολογίας και τον ΟΟΣΑ (Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη) έχει στόχο να φτιάξει έναν νέο χάρτη του ουρανού μελετώντας νετρίνα υψηλής ενέργειας, μια μορφή ακτινοβολίας που δεν έχει μελετηθεί καθόλου και της οποίας οι ιδιότητες μπορεί να αλλάξουν άρδην την αντίληψη για τη δημιουργία του σύμπαντος. Ετσι λοιπόν, σε απόσταση μόλις 7,5 ναυτικών μιλίων από το νησί Σαπιέντζα και 11 ν.μ. από τη Μεθώνη, σε βάθος 5.000 μ. εντοπίστηκε ένα τεράστιο υποθαλάσσιο πηγάδι ικανό να «παγιδεύσει» τα ίχνη αυτών των κοσμικών πληροφοριοδοτών. Είναι το λεγόμενο «φρέαρ των Οινουσσών» που κατεβαίνει ώς τα 5.200 μ., ενώ τα νερά του είναι εξαιρετικά διαυγή. Σε αυτό το βάθος στήνεται αργά αλλά σταθερά το τηλεσκόπιο του προγράμματος NESTOR που περιλαμβάνει έξι ζεύγη ευαίσθητων φωτοπολλαπλασιαστών, συλλέγοντας δεδομένα που αποστέλλονται μέσω ενός υποθαλάσσιου καλωδίου οπτικών ινών μήκους 30 χλμ. στον επιστημονικό σταθμό στην ξηρά, καταγράφονται και αξιολογούνται. «Τώρα συλλέγουμε πληροφορίες για νετρίνα που έρχονται από την άλλη μεριά της Γης, διότι γι’ αυτά τα σωματίδια η Γη είναι διαφανής. Περνάνε από τη μια μεριά και βγαίνουν από την άλλη» λέει στην «Espresso» ο Λεωνίδας Ρεσβάνης, καθηγητής Πειραματικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής του Ινστιτούτου Νέστωρ
ΤΥΧΑΙΟ;;;
ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΗΧΟΙ ΜΗΠΩΣ ΣΕΣΧΕΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ;;
ΠΗΓΕΣ:http://www.nestor.noa.gr/
http://genesisxresearch.wordpress.com/2011/05/19/the-experiment-nestor-at-pylos/
http://www.fourakis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=80:2010-01-30-13-23-25&catid=37:2010-01-30-03-22-53&Itemid=30

ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/09/nestor.html#ixzz272wjejpc
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters