Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

"Νευρολόγος προειδοποιεί: 'Το αλουμίνιο των chemtrails προκαλεί εκρηκτική αύξηση της νόσου, στις Νευρο-εκφυλιστικές ασθένειες'!"

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από ιστορίες για τις «χημικές ουρές» της γεωμηχανικής για την καταπολέμηση της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» μέχρι πρόσφατα.

Είναι μεγάλα και σταθεροποιούνται σε ένα καλά καθορισμένο πρότυπο που τα μετατρέπουν αργά σε τεχνητά σύννεφα. Κύριο μέλημα είναι ότι εκτόξευαν τόνους ενώσεων αργιλίου νανο-μεγέθους. Έχει αποδειχθεί στην επιστημονική και ιατρική βιβλιογραφία ότι τα νανοκλίμακα σωματίδια είναι απείρως πιο αντιδραστικά και παράγουν μια έντονη φλεγμονή σε έναν αριθμό ιστών.

 
 Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι η επίδραση που έχουν αυτά τα νανοσωματίδια στον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό, και σε μια αυξανόμενη λίστα των νευροεκφυλιστικών ασθενειών συμπεριλαμβανομένης της άνοιας του Alzheimer, της νόσου του Parkinson και η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), οι οποίες συσχετίζονται ισχυρώς της περιβαλλοντικής έκθεσης με το
αλουμίνιο.
Τα νανοσωματίδια αλουμινίου δεν είναι μόνο απείρως περισσότερο φλεγμονώδη, αλλά εύκολα διεισδύσουν στον εγκέφαλο μέσω μιας ποικιλίας οδών όπως το αίμα και οσφρητικά νεύρα (τα νεύρα της όσφρησης στη μύτη).

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι αυτά τα σωματίδια περνούν κατά μήκος των οσφρητικών νευρικών οδών που συνδέονται άμεσα με την περιοχή του εγκεφάλου που δεν είναι μόνο η περιοχή που επηρεάζεται περισσότερο από Αλτσχάιμερ, αλλά επίσης και το πρώτο όργανο να αρρωσταίνουν. Η ενδο-ρινική οδό της έκθεσης καθιστά τον ψεκασμό των τεράστιων ποσοτήτων νανο-αλουμινίου στον ουρανό ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς εισπνέονται από τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών και των μικρών παιδιών, για πολλές ώρες, αν όχι συνεχώς. Γνωρίζουμε ότι οι ηλικιωμένοι έχουν μεγαλύτερη αντίδραση σε αυτή την έκθεση στο αλουμίνιο. Λόγω των μικρο-σωματιδίων από αλουμίνιο, ακόμη και τα συστήματα φιλτραρίσματος των σπιτιών όπου ζούμε δεν φεύγει το αλουμίνιο, παρατείνοντας έτσι την έκθεση ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους.Εκτός από την εισπνοή, τα νανοσωματίδια αλουμινίου είναι στο έδαφος, του νερού και της βλάστησης με πολύ υψηλά επίπεδα, έως και 100 φορές πάνω από το όριο που επιτρέπεται από το νόμο.

Συνήθως το αλουμίνιο απορροφάται ελάχιστα από το γαστρεντερικό σωλήνα, αλλά το νανο-αργιλίο απορροφάται σε μεγάλες ποσότητες. Το αλουμίνιο που απορροφάται είναι κατανεμημένο σε μεγάλο αριθμό οργάνων και ιστών, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού, και των αιτίων των τεράστιων φλεγμονωδών αντιδράσεων στους πνεύμονες. Προσεύχομαι ότι οι οδηγοί που ψεκάζουν αυτή την επικίνδυνη ουσία κατανοούν πλήρως ότι καταστρέφουν τις ζωές και την υγεία των οικογενειών τους. Το έδαφος, τα φυτά, και οι πηγές νερού έχουν μολυνθεί σε μεγάλο βαθμό και δεν θα υπάρχει τρόπος να αντιστραφεί η ζημιά που προκλήθηκε. Αντίμετρα πρέπει να ληφθούν τώρα για για να αποτρέψουν την εμφάνιση μιας καταστροφής για τη δημόσια υγεία. Εάν το έργο των αερολυμάτων δεν σταματήσει αμέσως θα δείτε μια εκρηκτική αύξηση των νευροεκφυλιστικών ασθενειών που υπάρχουν σήμερα σε ενήλικες και ηλικιωμένους σε πρωτοφανείς ρυθμούς, καθώς και της νευρολογικές διαταραχές των παιδιών μας.


Ο Δρ Russell L. Blaylock

Πηγή:
psekasmata.blogspot.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/08/chemtrails.html

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ … (Γ)ΚΑΖΑΚΗ: ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ … ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ !

Νικη Σιμογλου ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ – Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ………………….
……ΠΕΡΙ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ Π.Α.Μ.Ε :

Γιάννης Καλογερόπουλος  Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΚΡΕΥ ΣΚΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΗΤΑΝ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ JP MORGAN !
KAI ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΣΩΝΟΣΚΥΛΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ . . . ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ;
 

ΠΟΙΟΣ …. ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ … ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ … ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ JP MORGAN .

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ; .. ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ;
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ;;; .. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ;;;;…
 


ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ … ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ …
.. ΕΝΩ ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ !


ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ … ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 1944 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ 98–99 ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ; . ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 980.000 ΕΥΡΩ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΛΛΙΑΣ ;


ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΓΚΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !


ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΔΕΛΤΑΣ … ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΛΑΤΣΗΣ [ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ] ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ !


ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ — ΜΕΤΟΧΗ– ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ … ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ – ΜΕΤΟΧΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΑ ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ !


ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ !


ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ … Η ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ … Η ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ !

 
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΤΕ !
ΚΑΙ Ο ΦΕΡΩΝ [ ΚΟΜΙΣΤΗΣ ] ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ !


ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ … ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ … ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΙΣΧΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ;;;


ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!


ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ … ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ … Η ΚΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ . . ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ !!!
ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΟΙ !
ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ … ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ;;;; .. ΟΧΙ .. ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ !!! 


ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ 1932 Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 7% ΕΤΗΣΙΩΣ !
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ … Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΤΟΚΑ ΑΠΟ 1– 1– 1933 !

 
ΤΕΛΟΣ ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !
ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΟΚΩΣ! ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ !


ΜΟΝΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΟΚΩΣ ! ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ !


Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ [ η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ] Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ [ η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ .. ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ] !


ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ !


ΤΟ 1922 ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ … Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 1919 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ [ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ] ΕΩΣ ΤΟ 1922 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ… ΚΑΙ …ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ! 


ΤΟ 1904 ΚΑΙ ΤΟ 1910 ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΦΑΙΜΑΞΕΙΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !

ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ . . . 280 .000 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟ η 280 ΤΟΝΟΥΣ ΤΟ 1910 !
ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΟΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ !


ΤΟ 1926 ΙΔΡΥΟΥΝ[ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ] ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ …. ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ! .
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠHΣΕΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΣΕΙ !


ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1926 ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ . ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ….. ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !


ΤΟ 1932 ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ …. ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;;;;
ΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝ@@@Α ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!! 


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ … ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ;; 


ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟ 1932 .. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ … ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1910 ΕΩΣ ΤΟ 1932 ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1932 !

 
ΤΗΝ 1 — 1– 1933 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ … 1160 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ !
ΧΙΛΙΟΙ ΕΚΑΤΟΝ ΕΞΗΝΤΑ .. ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ !!!! …. ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΟ 1933 ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 7% !
ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 1933 ΚΑΝΕΙ …….. ΠΤΩΧΕΥΣΗ [ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ]. !
ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΟΥΠΕΡ !


ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟ ΜΕΤΑΞΑΣ ΣΤΙΣ 4 — ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1936 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1936 ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΝΕΡΗ ΤΟΥ 1940 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΝ Β ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΗΣ JP MORGAN ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!… ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !


ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΟΛΟΙ … ΟΛΟΙ ! ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ! ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ …. ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ .. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ …. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ … ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ . 

 
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ 1ΔΙΣ 175 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!



http://alfeiospotamos.gr/?p=19351

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ.... !!!! Π Α Ρ Α Ι Τ Ε Ι Τ Α Ι !!!! ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ


Χρήστος Μπαλαντίνας
ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ....
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ....
!!!! Π Α Ρ Α Ι Τ Ε Ι Τ Α Ι !!!! ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ(ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΕΣ ΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ) ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ Α Σ Υ Λ Ι Α Σ ΕΝΑΝΤΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ - !!!! ΚΑ Τ Α Σ Χ Ε Σ Η Σ !!!! ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ Ή ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!!!!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΥΤΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ....
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΛΟΓΟ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ Ή ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ !!!! Κ Α Τ Α Σ Χ Ε Ι !!!!
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΜΕ....
ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝΕ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΑΝΙΣΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.....ΚΑΙ ΓΙΑ NA ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣEI ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΦΟΡΟ(ΕΝΟΙΚΙΟ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ.

ΕΓΩ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ" ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΡΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ.
ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑΣ.


ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ".

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1724840704402137&id=100006286716949

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ! ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ !

απόσπασμα τελευταίας σελίδας του εξωδίκου

ΑΡΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ… ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥ !!! Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ;;; ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ !!! ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ;;; ΟΡΙΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ !!! ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΑΣ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΣΩΝ !!! 

[ Σε κατασχέσεις «εξπρές» για τους οφειλέτες του Δημοσίου με χρέη άνω των 70.000 ευρώ προχωρά το υπουργείο Οικονομικών. Με απόφαση που εξέδωσε ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Ι. Μπάκας, σε διάστημα το πολύ 7 ημερών η εφορία θα «τραβάει» από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τα οφειλόμενα στο ελληνικό Δημόσιο ή τμήμα αυτών. ]

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 13 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΠΣΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 600δις ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!!

ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ !!!

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΟΥΜΕ !!! … ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ !!! ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕ ΙΣΟΠΟΣΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!  
…………………………………………..

Κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για χρέη άνω των 70.000 ευρώ στο Δημόσιο http://www.kathimerini.gr/842962/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/katasxeseis-trapezikwn-logariasmwn-gia-xreh-anw-twn-70000-eyrw-sto-dhmosio
Σε κατασχέσεις «εξπρές» για τους οφειλέτες του Δημοσίου με χρέη άνω των 70.000 ευρώ προχωρά το υπουργείο Οικονομικών. Με απόφαση που εξέδωσε ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Ι. Μπάκας, σε διάστημα το πολύ 7 ημερών η εφορία θα «τραβάει» από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τα οφειλόμενα στο ελληνικό Δημόσιο ή τμήμα αυτών. Συγκεκριμένα, θα δίνει εντολή στις τράπεζες για δέσμευση σε πρώτη φάση των λογαριασμών και εν συνεχεία τα χρήματα που είναι κατατεθειμένα θα κατάσχονται μέχρι το ύψος της οφειλής (εκτός και αν πρόκειται για μισθούς και συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ).
Η δέσμευση των καταθέσεων θα γίνεται εντός 2 ημερών από τις τράπεζες και η κατάσχεση θα ολοκληρώνεται μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή του ηλεκτρονικού κατασχετηρίου από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι κατασχέσεις θα ολοκληρώνονται σε τρία στάδια:

1. Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ δημιουργεί ηλεκτρονική λίστα στην οποία αποτυπώνονται τα στοιχεία όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 70.000 ευρώ και την αποστέλλει σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα. Στον κατάλογο δεν περιλαμβάνονται οφειλές οι οποίες έχουν τακτοποιηθεί κατά νόμιμο τρόπο, με αναστολή πληρωμής ή διευκόλυνση ή ρύθμιση τμηματικής καταβολής βάσει νόμου ή δικαστικής απόφασης ή πράξης διοικητικού οργάνου.

2. Κάθε τράπεζα που παραλαμβάνει τη σχετική λίστα εντός 2 ημερών αποστέλλει στη ΔΗΛΕΔ απαντητικό αρχείο μόνο με τους οφειλέτες για τους οποίους έχει γίνει η δέσμευση χρηματικών απαιτήσεων και το ύψος αυτών. Το μέτρο της δέσμευσης παρέχει το δικαίωμα στη Φορολογική Διοίκηση να ικανοποιεί κατά προτεραιότητα έναντι μεταγενέστερων της δέσμευσης αποκτηθέντων δικαιωμάτων τρίτων, τις απαιτήσεις της από τις δεσμευθείσες χρηματικές απαιτήσεις, με επίσπευση των προβλεπόμενων διαδικασιών αναγκαστικής εκτέλεσης.
Σημειώνεται ότι η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών δεν εφαρμόζεται:

α) για χρηματικά ποσά που εμπίπτουν στα ακατάσχετα σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις,

β) για ποσά που καταβάλλονται με χρέωση των τηρούμενων, από τον οφειλέτη, λογαριασμών σε αντίστοιχη πίστωση λογαριασμών του Δημοσίου για την εκπλήρωση φορολογικών ή άλλων υποχρεώσεών του προς αυτό,

γ) για ποσά που προορίζονται για την έκδοση τραπεζικών επιταγών σε διαταγή Δημοσίου.

3. Οι φορολογικές αρχές δημιουργούν κατάσταση με τα στοιχεία των φορολογουμένων οι οποίοι έχουν ταυτόχρονα μεγάλες οφειλές και καταθέσεις με βάση τις απαντήσεις των τραπεζών, στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα Τaxis στο οποίο έχουν πρόσβαση τα τμήματα δικαστικού κάθε μηχανισμού της ΓΓΔΕ με αρμοδιότητα είσπραξης (ΔΟΥ, ΚΕΦΟΜΕΠ, ΚΕΜΕΕΠ κ.λπ.), ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της κατάσχεσης σε διάστημα πέντε ημερών.

Ακατάσχετοι λογαριασμοί
Οπως προαναφέρθηκε δεν μπορούν να δεσμευθούν μισθοί και συντάξεις μέχρι ενός ορίου, εφόσον οι φορολογούμενοι δηλώσουν τον σχετικό ακατάσχετο λογαριασμό. Σύμφωνα με τη νομοθεσία το ακατάσχετο ποσό στις καταθέσεις φυσικών προσώπων σε πιστωτικά ιδρύματα για έναν και μοναδικό ατομικό ή κοινό λογαριασμό και σε ένα μόνο πιστωτικό ίδρυμα έχει μειωθεί από τα 1.500 ευρώ σε 1.250 ευρώ μηνιαίως.
Το ακατάσχετο όριο για μισθούς, συντάξεις και ασφαλιστικά βοηθήματα μειώθηκε από τα 1.500 ευρώ στα 1.000 ευρώ και ισχύουν τα εξής:

Για ποσά άνω των 1.000 ευρώ και έως 1.500 ευρώ επιτρέπεται η κατάσχεση επί του 50% αυτών.

Για ποσά άνω των 1.500 ευρώ επιτρέπεται η κατάσχεση επί του συνόλου του υπερβάλλοντος των 1.500 ευρώ ποσού.

Στην περίπτωση που ο οφειλέτης του Δημοσίου λαμβάνει σύνταξη, μισθό ή ασφαλιστικό βοήθημα από δύο ή περισσότερους φορείς, για την επιβολή της κατάσχεσης, λαμβάνεται υπόψη το συνολικό ποσό αυτών. Τα φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν γνωστοποιήσει τον μοναδικό τραπεζικό λογαριασμό τους στο πληροφοριακό σύστημα της Φορολογικής Διοίκησης, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική δήλωση, με την οποία θα γνωστοποιείται ο μοναδικός ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός. Στην περίπτωση που υπάρχει λογαριασμός περιοδικής πίστωσης μισθών, συντάξεων και ασφαλιστικών βοηθημάτων θα πρέπει να γνωστοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ο λογαριασμός αυτός.

Ληξιπρόθεσμα χρέη
Οπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο ανέρχονται στο ποσό των 82,3 δισ. ευρώ. Εξ αυτών τα 10,38 δισ. ευρώ δημιουργήθηκαν μέσα στο 2015 εξαιτίας κυρίως της οικονομικής αδυναμίας των φορολογουμένων να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Από τις αρχές του έτους μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις δεν πληρώνουν φόρους σχεδόν 1 δισ. ευρώ κάθε μήνα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών:

Χρέη έως 5.000 ευρώ έχουν 3.346.000 φυσικά πρόσωπα και 371.000 επιχειρήσεις και συνολικά οφείλουν 2,3 δισ. ευρώ.

Πάνω από 1 εκατ. ευρώ οφειλές έχουν 6.500 οφειλέτες (4.000 επιχειρήσεις και 2.500 φυσικά πρόσωπα) και χρωστούν 60,4 δισ. ευρώ.

• Από τα 82,3 τα 29,4 δισ. ευρώ είναι οφειλές που δημιουργήθηκαν έως το 2009 και είναι πάρα πολύ δύσκολο να εισπραχθούν.

• Στα έξι χρόνια των μνημονίων έως και τον Οκτώβριο του 2015 έχουν δημιουργηθεί οφειλές ύψους 52,9 δισ. ευρώ.

Αυστηρότερο το πλαίσιο για τις ρυθμίσεις
Οσοι έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων και επιθυμούν να παραμείνουν σε αυτή θα πρέπει να εξοφλούν ή να ρυθμίσουν εντός 30 ημερών όλες τις νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές τους. Σε διαφορετική περίπτωση, θα χάνουν τη ρύθμιση αλλά θα αναβιώνουν και όλες οι προσαυξήσεις που διαγράφηκαν καθώς και τα πρόστιμα. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που κάποιος έχει ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων και είναι υπόχρεος σε ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) και δεν πληρώσει την τρίτη δόση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα πρέπει να το πράξει το αργότερο έως τις 30 Ιανουαρίου 2016 ή διαφορετικά μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου να έχει υποβάλει αίτηση να ενταχθεί η τρίτη δόση του ΕΝΦΙΑ στην πάγια ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών. Σημειώνεται ότι στην πάγια ρύθμιση (των 12 δόσεων) από τις 15 Οκτωβρίου 2015 το επιτόκιο έχει μειωθεί από το 8% στο 5,05%. Από την 1η Ιουλίου 2016 η νομοθεσία γίνεται ακόμα σκληρότερη για τους οφειλέτες, καθώς όσοι είναι ενταγμένοι στην ρύθμιση των 100 δόσεων και θα δημιουργήσουν νέες οφειλές για το χρονικό διάστημα από 1η Ιουλίου 2016 έως 31 Δεκεμβρίου 2017, η προθεσμία των 30 ημερών μειώνεται στις 15 ημέρες. Από την 1η Ιανουαρίου 2018 προϋπόθεση για τη διατήρηση της ρύθμισης είναι η εξόφληση των νέων οφειλών εντός της νόμιμης προθεσμίας καταβολής τους, δηλαδή ακριβώς με την καταληκτική ημερομηνία. Οσοι καθυστερήσουν την πληρωμή της νέας οφειλής έστω και μία μέρα, τότε η ρύθμιση χάνεται. Σε κάθε περίπτωση, η ρύθμιση διατηρείται μόνο αν ο φορολογούμενος ρυθμίσει τις νέες οφειλές του σε 12 δόσεις πριν αυτές καταστούν ληξιπρόθεσμες.
…………………………………….

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… 
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=19348

ΣΟΚ – Οι Ομοφυλοφιλικοί Γάμοι άλλοθι για τη νομιμοποίηση Παιδοφιλίας και Κτηνοβασίας!


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ «ΝΑΙ-ΝΕΚΟΥΣ» ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ…

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ: ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ… ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ… ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…


 

Αηδιαστικό! «Η παιδοφιλία είναι φυσική και Κανονική»
 
 
 
 

Επειδή δεν είναι όλοι οι καθηγητές απάτριδες νεοταξίτες μισέλληνες, πάρτε δείγμα καθηγητού που αντιστέκεται (Βίντεο)

Επειδή δεν είναι όλοι οι καθηγητές απάτριδες νεοταξίτες μισέλληνες, πάρτε δείγμα καθηγητού που αντιστέκεται στην έξωθεν και άνωθεν επιβληθείσα λαίλαπα της λεγομένης «LGBT κοινότητας»(Lesbians,Gays,Bisexuals,Transexuals).

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Δημήτρης Πατέλης έριξε το γάντι στο καθηγηταριό του κερατά που προωθεί τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία υπέρ των ομοφυλοφίλων, των λεσβιών και των υιοθεσιών τέκνων από δαύτους.

Βάλλεται το πρωτόγονο κοινωνικό κύτταρο που είναι η οικογένεια και ο κόσμος όπως τον γνωρίζαμε αλλάζει άρδην.

Ο ίδιος θαρραλέος καθηγητής φωτογραφίζει τα τσακάλια τύπου George Soros και τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούν παγκοσμίως αυτές τις κοινότητες των σαρδανάπαλων για λόγους χειραγώγησης των μαζών .Εντοπίζει τις ψυχοσωματικές βλάβες που υφίστανται άτομα που υποβάλλονται σε ορμονικές θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις από μικρή ηλικία και από τον ψυχολογικό πόλεμο που υποβάλλεται το παιδάκι από τρυφερή ηλικία από τους gay θετούς γονιούς του.

Ο Νεοφιλελευθερισμός περνάει σε ανώτερα στάδια και πέρα από το να διαλύει κράτη με οικονομικά μέσα (ΔΝΤ,δημόσιο χρέος ,Παγκόσμια Τράπεζα, ΝΑΤΟ κτλ), πέρα από την οικονομική αποθέωση της ατομικότητας και του φιλοτομαρισμού, παρεμβαίνει και στην βιολογική υπόσταση του ανθρώπου με μορφές ευγονικής .Εργαλείο τους για αυτή την « κοινωνική μηχανική» η LGBT κοινότητα και είναι ο απόλυτος Δούρειος Ίππος για την καταστροφή της οικογένειας όπως τη γνωρίζαμε, με αλλαγές στα πάντα ακόμα και στα νομικά κείμενα (θα αναφέρεται πλέον Γονέας Α και Γονέας Β για τα τέκνα και όχι μητέρα και πατέρας για να εμπεριέχονται στις τεχνηέντως δημιουργηθείσες «οικογένειες» και αυτές των ομοφυλόφιλων ).

Το θέμα αυτό έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στις ΗΠΑ, όπου η κατάσταση έχει ξεφύγει και είναι σε προχωρημένο στάδιο σήψης και παρακμής, και δια πυρός και σιδήρου επιβάλλονται σιγά σιγά και στην ΕΕ από τους αχυρανθρώπους τους .

Το απόσπασμα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον μιας και ο κύριος Πατέλης δεν είναι εθνικιστής αλλά είναι θεωρητικός του «κλασικού επιστημονικού μαρξισμού» και από τους πιο διαβασμένους στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΙΤΛΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ..ΟΙ GAY ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Κ#ΛΟΥ



Είναι πολύ σημαντικό να το κοινοποιήσετε γιατί ο καθηγητής έχει ήδη στοχοποιηθεί από τις gay κοινότητες και από την γνωστή «ομάδα ομοφοβία και τρανσφοβία στην εκπαίδευση» ως τρανσφοβικό άτομο και έχουν κάνει τις κινήσεις τους για την φίμωση και πιθανώς την απομάκρυνση του καθηγητή .
Αυτοί λειτουργούν δολίως και εξοντώνουν τους εχθρούς τους με πλάγια μέσα .Επειδή οσονούπω θα τον απολύσουν θα χρειαστεί να έχουμε λάβει γνώση για τις τοποθετήσεις του και για το ποιόν του για να τον στηρίξουμε .Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σας


eglimatikotita.gr
thesecretrealtruth
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/12/blog-post_382.html

ΒΟΜΒΑ: Ποια τράπεζα κατέβασε ρολά και τι θα συμβεί με τις καταθέσεις σας;

ΒΟΜΒΑ: Ποια τράπεζα κατέβασε ρολά και τι θα συμβεί με τις καταθέσεις σας;
Τίτλοι τέλους έπεσαν για Τράπεζα η οποία δεν κατάφερε να καλύψει τις κεφαλαιακές της ανάγκες στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης. Πρόκειται για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε, το σύνολο των καταθέσεων της οποίας (περίπου 95 εκατ.ευρώ ) -  όπως ανακοινώθηκε -  μεταβιβάζονται στην Εθνική τράπεζα...

Σε ανακοίνωσή της η ΤτΕ σημειώνει ότι «οι καταθέσεις όλων των πελατών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. είναι διασφαλισμένες στο ακέραιο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τραπέζης της Ελλάδας
Θέμα: Μεταβίβαση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. του συνόλου των καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. δεν διαθέτει τα ελάχιστα ίδια κεφάλαια που απαιτούνται κατ’ εφαρμογήν του Κανονισμού (ΕΕ) 575/2013, ούτε κατόρθωσε να αντλήσει τα απαιτούμενα κεφάλαια μετά και την άπρακτη παρέλευση και της προθεσμίας που της είχε δοθεί γι΄ αυτό το σκοπό. Κατόπιν αυτού, η άδεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. ανακλήθηκε κατά τη διαδικασία που προβλέπεται στον Κανονισμό (ΕΕ) 1024/2013.
Η Τράπεζα της Ελλάδος, με γνώμονα τη διασφάλιση των καταθέσεων των πελατών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. και της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, διερεύνησε, στο πλαίσιο των διαδικασιών εξυγίανσης που προβλέπει ο νόμος 4335/2015, το ενδιαφέρον άλλων πιστωτικών ιδρυμάτων για την απόκτηση του συνόλου των καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. και προέκρινε τη μεταβίβασή τους στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., μετά από σχετική πρόταση της τελευταίας, που έλαβε την έγκριση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Οι καταθέσεις όλων των πελατών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. είναι διασφαλισμένες στο ακέραιο και η οργάνωση της μεταφοράς τους στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. έχει ήδη ξεκινήσει. Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. θα ενημερώσει με ανακοίνωσή της το κοινό για τις σχετικές λεπτομέρειες.
Η διαφορά μεταξύ της αξίας των στοιχείων παθητικού και ενεργητικού που μεταφέρονται στο ανάδοχο πιστωτικό ίδρυμα καλύπτεται από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (ΤΕΚΕ). Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου ΣΥΝ.Π.Ε. τέθηκε σε ειδική εκκαθάριση, από το προϊόν της οποίας θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τρίτων με τη σειρά που ορίζει ο νόμος. Εκκαθαριστής ορίστηκε ο κος Άθως Στυλιανού.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/12/blog-post_215.html

Sorras T.V EKΔΗΛΩΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 19-12-2015

 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 18/12/2899 βίντεο Sorras T.V

1934048_10208560953840087_4075995738599372972_n

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «… ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ , κυρία Πρόεδρε να πάμε τώρα στην ΤτΕ να ρευστοποιήσουμε τα χρήματα να πληρωθεί το χρέος! Βεβαίως , λέει, πολύ καλή ιδέα , αυτή την στιγμή τώρα , λέει ο εισαγγελέας ! … ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ … ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ , ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ , ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ , όχι κύριοι θα συνεχιστεί η δίκη… »
 
………………..
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ
 
 

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=19347

Τώρα κατάλαβα γιατί επανασυστήθηκε η ΜΟΜΑ – Και φυσικά δεν ήταν για λόγους «εθνικούς» που έλεγε ο ΨευτοΚαμμένος


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Πριν μερικούς μήνες πανηγυρίζαμε ακόμα και εμείς οι αφελείς την επανασύσταση της θρυλικής ΜΟΜΑ, της Υπηρεσίας του Στρατού που επί Παπαδόπουλου άνοιξε τους περισσότερους δρόμους και συνέδεσε τα χωριά με τον «πολιτισμό».

Μέγας πανηγυρικός εκφωνήθηκε την ημέρα εκείνη από τον Ψευτο-Καμμένο, τον πολιτικό προϊστάμενος της ένδοξης ΜΟΜΑ .

Σήμερα όμως τι γίνεται;


Οι μηχανικοί της ΜΟΜΑ μόλις γίνονται αντιληπτοί χτυπούν οι καμπάνες στα χωριά. Συναγερμός…

Επίσκεψη ΜΟΜΑ = νέο κέντρο μεταναστών.

Η Υπηρεσία που προοριζόταν για τα έργα εθνικού συμφέροντος και θα μας γλίτωνε από τους γνωστούς εθνικούς εργολάβους – λαμόγια, σήμερα ασχολείται ΜΟΝΟ με την κατασκευή οικισμών – καταυλισμών αλλοδαπών.

Το έργο το είδαμε στην Κω, στη Λέρο, στη Χίο, στη Μυτιλήνη, στο Ελληνικό…

Ο Στρατός μας αντί να προστατεύει τα σύνορα της χώρας ασχολείται με την κατασκευή καταυλισμών…

Τελικά αυτό το βαρέλι της αριστεράς είναι άπατο…



https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

http://katohika.gr/
http://kyklwpas.blogspot.gr/2015/12/blog-post_146.html?spref=fb
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters