Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Τι “χαρτιά” έχει στα χέρια του ο Πούτιν και έχει μετατρέψει σε μαριονέτα του τον Ερντογάν;

Το ζήτημα των S-400: Ο Ερντογάν μετατράπηκε σε παιχνίδι στα χέρια του Πούτιν!

του Ergun Babahan

Όταν διαβάζει κανείς μεμονωμένα τις ειδήσεις, χωρίς να τις συνδυάζει, τότε είναι δύσκολο να αντιληφθεί το πραγματικό πλαίσιο.
Αυτό ισχύει σε κάθε τομέα, από τα οικονομικά έως τη διπλωματία.

ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.. ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Αρίστανδρος
Χαιρετώ όλα τα υπερνοήμονα φωτεινά αδέρφια μου.

Παρακάτω δεν θα ασχοληθώ με το αν δεν υπάρχει όντως ένας μεταλλαγμένος ιός γρίπης ή αν υπάρχει, σε τι βαθμό είναι θανατηφόρος που να αποκαλείται πανδημία όλο αυτό.

Η ομάδα βιοηθικής του Προέδρου Trump απορρίπτει 13 έργα που χρησιμοποιούν μέρη του σώματος από τα ματαιωμένα μωρά

Ένα νέο συμβουλευτικό συμβούλιο βιοηθικής που διορίστηκε από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε την πρώτη έκθεσή του την Τρίτη, συνιστώντας στην κυβέρνηση να απορρίψει τη χρηματοδότηση 13 από 14 ερευνητικών έργων που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν ακυρωμένα μέρη του μωρού.

Οι New York Times χαρακτήρισαν τις συστάσεις του διοικητικού συμβουλίου προς τον υπουργό Υγείας και Ανθρώπινης

30 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως σαν την Ιαπωνία δεν υπάρχει καμία άλλη χώρα στον κόσμο


Η Τεράστια Σημασία Της Ανακαλύψεως Της «ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ», Στην Θήβα !!

Η εποχή μας είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή που οι Μεσανατολικοκεντρικές θεωρίες μεσουρανούν και επιβάλλουν τις επιδράσεις και τις παραμέτρους τους σε πάρα πολλούς τομείς και της φανερής και της αφανούς καθημερινότητας.

Όμως στην άσημη σημερινή Θήβα, ακριβώς στο σημείο που η αρχαία Παράδοση αλλά και όλες οι γραπτές μαρτυρίες τον τοποθετούσαν, έγινε πριν τριάντα περίπου χρόνια από τον αρχαιολόγο Θεόδωρο Σπυρόπουλο μια κοσμοϊστορικής σημασίας ανακάλυψη, που ωστόσο μένει άγνωστη και παραγκωνισμένη, αν και μπορεί να αλλάξει όλα τα μέχρι σήμερα ιστορικά -και όχι μόνο- δεδομένα: Βρέθηκε ο πανάρχαιος τάφος των Διόσκουρων, Ζήθου και Αμφίονος, που σύμφωνα με όλες τις πηγές είχαν ταφεί μαζί!
Γιατί όμως αυτή η ανακάλυψη είναι τόσο σημαντική;

Dr Ιωαννίδης: η ανθρωπότητα πληρώνει τα «αστρονομικά σφάλματα» των ειδικών

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν ο Ιωαννίδης αποδεικνύεται σωστός στις εκτιμήσεις του. Αλλά ακόμα κι αν είναι κατά το ήμισυ σωστός, αυτό θα σήμαινε ότι οι ειδικοί απέτυχαν και πάλι.
Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν ο Ιωαννίδης αποδεικνύεται σωστός στις εκτιμήσεις του. Αλλά ακόμα κι αν είναι κατά το ήμισυ σωστός, αυτό θα σήμαινε ότι οι ειδικοί απέτυχαν και πάλι.
Ο Ιωαννίδης δεν χαρίστηκε ούτε στους δημιουργούς μαθηματικών μοντέλων, που προέβλεπαν ότι θα πέθαιναν έως και 40 εκατομμύρια άνθρωποι.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters