Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Μιλούν για τροποποίηση του καιρού απο το 1966! Τα πειράματα ξεκίνησαν από το 1946 πριν 67 χρόνια!!!Το έγγραφο ντοκουμέντο έχει ημερομηνία Νοέμβριο του 1966.

Αναφέρει ότι τα πειράματα τροποποίησης καιρού έχουν ξεκινήσει 20 πριν δηλαδή το 1946!

Είναι ένα προτεινόμενο εθνικό πρόγραμμα για την τροποποίηση του καιρού. 

Αναφέρει εκτενώς τα δυνητικά οφέλη της εφαρμογής αυτών των πειραμάτων σε τομείς όπως η γεωργία, ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων κ.α. 

Προτείνει υποεπιτροπές οι οποιες θα μελετήσουν τις επιμέρους πτυχές του "προγράμματος" όπως βιολογικές, σωματικές, οικολογικές, κοινωνικοοικονομικές, νομικές και νομοθετικές, διοικητικές αλλά και τις πηγές χρηματοδότησης του όλου εγχειρήματος.

Μέσα στο έγγραφο επίσης αναφέρεται η επέκταση του "επιτυχημένου" προγράμματος σε διεθνή κλίμακα προτείνοντας επιχειρήματα καθώς επίσης και τρόπους συνέναισης των κρατών στα εδάφη των οποίων θα πραγματοποιείται.

Δείτε εδώ.. απο το 1946 έχουν ξεκινήσει να διεξάγονται τα πειράματα! 

Χρηματοδότης του προγράματος και το υπουργείο Άμυνας!
Μπορείτε να δείτε όλο το κέιμενο εδώ

Τώρα θα μου πείτε.. μα για καλό σκοπό γίνονται.. ή τουλάχιστον για καλό σκοπό ξεκίνησαν.

Κι εγώ θα σας απαντήσω.. και η πυρηνική ενέργεια για καλό σκοπό ξεκίνηση και απειλεί με καταστροφή τον πλανήτη.
Επίσης αναλογιστείτε αν έκαναν αυτά πριν απο 67 χρόνια τι θα κάνουν σήμερα! Για να γίνει πιο κατανοητή η πρόοδος των τεχνολογιών φανταστείτε ότι πριν 30 χρόνια δεν είχαμε καν υπολογιστή, internet και κινητό τηλέφωνο.Σημειωτέον ότι την τεχνολογία που υπάρχει στα εργαστήρια δε μπορούμε να τη φανταστούμε καν!
Κράτησα και μια απορία για το τέλος...
Η κλιματική αλλαγή εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια. Τα πρόσφατα τελευταία χρόνια για την ακρίβεια. Είναι μήπως το αποτέλεσμα των πειραμάτων που γίνονται τα τελευταία 67 χρόνια ή μια απάτη που στήθηκε ώστε να πωλούνται "υπηρεσίες τροποποίησης καιρού;

Υ.Γ. Ας το διαβάσει και κανένας από τους μετεωρολόγους μας γιατί η τροποποίηση του καιρού ξεκίνησε πριν γεννηθούν και ακόμα να το πάρουν χαμπάρι!


ΠΗΓΗ http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/05/1966-1946-67.html
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/1966-1946-67.html

ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ

cyprus

ΓΙΑ 6 ΔΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ...ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΛΕΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
του Μάκη Βραχιολίδη

Αυτό που βιώνει η Κύπρος τα τελευταία 24ωρα είναι εγκληματική-γκανγκστερική ενέργεια από την ΕΕ και τα γεράκια της παγκοσμιοποίησης που θέλουν να αρπάξουν στο πι και φι την Μεγαλόνησο και τον ορυκτό της πλούτο.
Ελλάδα και τώρα Κύπρος, έχουν μπει στο στόχαστρο των εγκληματιών της τοκογλυφίας και των σχιζοφρενών της παγκόσμιας τάξης. Με μοχλό το ευρώ και την τρομοκρατική προπαγάνδα περί άτακτης χρεωκοπίας, εφαρμόζουν πρωτοφανές στα χρονικά της ΕΕ σχέδιο. Αρνούνται να δώσουν 6 δις ευρώ για την στήριξη της Κύπρου, την ώρα που οφείλουν να κάνουν και έχουν κάνει ανάλογες κινήσεις στήριξης ευρωπαϊκών οικονομιών! Διαπράττουν την εν ψυχρώ δολοφονία ενός κράτους-μέλους, οδηγώντας το στην κατάρρευση. Για 6 δις ευρώ, παρακαλώ! Πρωτοφανές, όσο και δηλωτικό των ξεδιάντροπων προθέσεών τους. Ακόμη και η γιαγιά του χωριού ή ο βλάχος από τα κατσάβραχα, έχουν αντιληφθεί ότι πάνω στην Κύπρο έχουν πέσει οι ληστοσυμμορίτες δανειστές για να την εξαφανίσουν. Και ως οικονομία και ως κρατική οντότητα.
Προκειμένου να προσφέρουν τη ...στήριξή τους στην Κύπρο απαιτούν να κλέψουν τις τραπεζικές καταθέσεις (περί αυτού ακριβώς πρόκειται) των φυσικών προσώπων. "Θέλετε να σας βοηθήσουμε; Δώστε μας τις αποταμιεύσεις των πολιτών, αξίας 5,8 δις ευρώ;"!
Έγκλημα! Αντί να δώσουν 6 δις ευρώ για να στηρίξουν την οικονομία ενός καράτους-μέλους, ζητούν να τα πάρουν από τους καταθέτες του νησιού περίπου 6 δις ευρώ και μετά να τους τα επιστρέψουν ως δάνειο, εμφανιζόμενοι και ως σωτήρες!!! Και για ποιο λόγο δεν παίρνουν το δάνειο οι Κύπριοι απευθείας από τους καταθέτες, παρά πρέπει να κάνουν αυτή την απάτη σε βάρος του λαού, που τους επιβάλλουν οι κωλοδανειστές;
Αυτά τα απολύτως εγκληματικά, χυδαία και χωρίς προσχήματα, συμβαίνουν στην ΕΕ των ισότιμων μελών. Μιλάμε για φασισμό και δικτατορία που κανείς δεν υποπτευόταν ότι θα ζούσε η Ενωμένη ευρωπαϊκή οικονομία. Βιώνουμε όμως εδώ και τρία χρόνια, την Ευρωπαϊκή Δικτατορία η οποία θα οδηγήσει αναπότρεπτα και στον πόλεμο.
Με επίκεντρο την περιοχή Ελλάδος-Κύπρου, στήνεται πολεμικό σκηνικό απρόβλεπτης εξέλιξης. Παίζεται ένα δόλιο παιχνίδι σε βάρος του Ελληνισμού με τα δικά μας πολιτικά σκύβαλα κι ανδρείκελα,να σκύβουν το κεφάλι στις αποφάσεις των παρανοϊκών εγκεφάλων της ΕΕ. «Πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι στους εταίρους μας» μηρυκάζουν αδιαλείπτως οι οσφυοκάμπτες πολιτικοί μας. Έχουν μάθει το ποίημα, όπως τους έχουν προστάξει οι κατακτητές της χώρας μας.
Μόνο και μόνο το μήνυμα του Έλληνα Πρωθυπουργού προς την Κύπρο, να διαβάσει κανείς, μπορεί να κατανοήσει για ποιους καταγέλαστους-καρπαζοεισπράκτορες πολιτικούς μιλάμε:
«Η Ελλάδα συμπαραστάθηκε και συμπαραστέκεται στη δοκιμασία της Κύπρου. Άλλωστε περνάει και η Ελλάδα σκληρή δοκιμασία εδώ και τρία χρόνια. Να θυμόμαστε όμως. Η Ευημερία και η Ανάπτυξη θα επιστρέψουν σύντομα. Και στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Η ικανότητα του Ελληνισμού να αντέχει στα δύσκολα και να προοδεύει έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Θ' αποδειχθεί και πάλι. Αρκεί να μην χάνουμε την πίστη στον εαυτό μας και να παραμείνουμε όρθιοι. Από την κρίση θα βγούμε πιο ισχυροί και πιο ενωμένοι»!!!
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ¨Η ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αυτό λέγεται μήνυμα συμπαράστασης Πρωθυπουργού ή παρηγοριά στον ετοιμοθάνατο; Πώς θα βγούμε από την κρίση, πώς θα βγούμε ενωμένοι και πιο ισχυροί και με πιο μαγικό βότανο θα έρθει η Ανάπτυξη και η Ευημερία, δεν το εξηγεί ο κ. Σαμαράς. Απλά ευχολόγια, χωρίς αντίκρισμα, εκτοξεύει. Κυρίως όμως δεν τολμά να στείλει στον διάολο όλους αυτούς τους εγκληματίες που με τεχνητό τρόπο έστειλαν στον καιάδα την Κύπρο. Μια Κύπρος, της οποίας το νόμισμά της ήταν ισχυρότερο του ευρώ, το ισχυρότερο της Ευρώπης, αλλά από την ώρα που μπήκε στην ευρωζώνη, τέθηκε μπροστά η μηχανορραφία της Γερμανίας για κατάκτηση της Κύπρου και αρπαγή του φυσικού, ορυκτού της πλούτου. Για να τον μοιραστεί τελικά η Μέρκελ με τα γεράκια της διεθνούς συνωμοσίας-παγκοσμιοποίησης, απέναντι στα οποία αντιστάθηκε η Κύπρος, λέγοντας το «όχι» στο σχέδιο Ανάν.
Αυτό το «όχι» πληρώνει σήμερα ο Κυπριακός λαός. Την αντίστασή του στα διεθνή καθίκια.
Όλες αυτές τις αλήθειες όμως, ο Πρωθυπουργός Σαμαράς, δεν τόλμησε να τις πει. Δεν τόλμησε και κιοτεύει να καταγγείλει το εγκληματικό σχέδιο σε βάρος της Κύπρου το οποίο έρχεται ως συνέχεια του δόλιου, κατά της Ελλάδος σχεδίου. Ο κ. Σαμαράς, προτίμησε για μια ακόμη φορά να ...κάτσει στα τέσσερα. Να φανεί αξιόπιστος στους γκάνγκστερς της Ευρώπης, περιφρονώντας εισέτι τα δίκαια του έθνους μας.
Ο Σαμαράς και οι συν αυτώ, όχι μόνο δεν προφέρουν λόγο αντίθετο σε βάρος των δολοφόνων του ελληνισμού, αλλά έχουν πάρει το όπλο που τους έχουν δώσει οι δανειστές, εξοντώνοντας τον λαό και κατατρομοκρατώντας όσους επιθυμούν να αντισταθούν: «Όσοι θέλουν να επιστρέψουμε στη δραχμή συνωμοτούν σε βάρος της χώρας, θέλουν την καταστροφή της Ελλάδος. Εμείς αγωνιζόμαστε για την σωτηρία του τόπου», λένε οι πολιτικοί ολετήρες οι οποίοι με τη στάση τους δεν καταστρέφουν μόνο την οικονομία αλλά ξεδοντιάζουν το ηθικό και την άμυνα της Πατρίδας μας απέναντι σε ενδεχόμενη επίθεση της Τουρκίας. Και αυτό δυστυχώς, είναι το χειρότερο!
Σήμερα, όσο ποτέ, η Ελλάδα και η Κύπρος κινδυνεύουν να δεχτούν επίθεση από την γείτονα χώρα. Το σκηνικό είναι δραματικότερο και από της Κύπρου το 1974 και των Ιμίων του 1996. Και το χειρότερο είναι ότι η Ελλάς είναι πολύ αποδυναμωμένη σε σχέση με τις προαναφερθείσες περιόδους.
Με ποιο ηθικό άραγε, οι εθνοπροδότες-δωσίλογοι θα πάνε για πόλεμο; Όταν, το μόνο που κοιτάζουν είναι να φανούν αρεστοί στα καθίκια-τοκογλύφους, έχοντας εγκαταλείψει τον λαό και τις ανάγκες της χώρας, πώς είναι δυνατόν να αντισταθούν στις επιβουλές του εχθρού;
Αυτοί που πέφτουν στα τέσσερα μπροστά στους χαρτογιακάδες-υπαλλήλους του ΔΝΤ και της Μέρκελ, είναι δυνατόν να διατάξουν επίθεση κατά του Τούρκου που θα εισβάλει στην Κύπρο ή σε άλλο ελληνικό νησί;
Ο ελληνικός λαός τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, δεν είναι αντιμέτωπος μόνον με τους τοκογλύφους-γκάνγκστερς της ΕΕ και του ΔΝΤ. Δεν είναι αντιμέτωπος μόνον με τη διεθνή παγκόσμια τάξη που θέλει τον λαό υπόδουλό τους. Το ελληνικό έθνος είναι αντιμέτωπο με τα πολιτικά σκύβαλα που κρατούν στα χέρια τις τύχες του, ως πρόθυμοι υπηρέτες των εχθρών της χώρας μας.
"Ελεύθερη Ώρα"
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5168.html

Τέσσερα UFO πάνω από την Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα!


Περιμένεις μια ζωή την ευκαιρία κι όταν τη βλέπεις μπροστά σου κάτι συμβαίνει και τη χάνεις! Αυτό ακριβώς μου συνέβη ανήμερα Κυριακής του Πάσχα ώρα 9 το βράδυ, όταν για κάποια άγνωστη αιτία –που μάλλον έχει να κάνει με την ταραχή μου και την… ανικανότητά μου στη χρήση των ηλεκτρονικών αξεσουάρ- δεν κατάφερα να καταγράψω ένα θέαμα που είχα πάψει να ελπίζω ότι θα έβλεπα!

Βρισκόμουν στο αυτοκίνητό μου, όταν είδα ξαφνικά στον ουρανό ένα έντονο πορτοκαλί προς το κόκκινο φως να κινείται με κατεύθυνση από τον Υμηττό προς τον Πειραιά. Χρειάστηκα λίγα λεπτά ώσπου να μπορέσω να παρκάρω και να βγω με το κινητό στο χέρι, προσπαθώντας να θέσω σε λειτουργία την κάμερα ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσα το σφαιρικό αντικείμενο που άλλοτε μεγάλωνε και άλλοτε μίκραινε σαν να παλλόταν. Ξαφνικά, έκανε μια στροφή αριστερά και χάθηκε προς την πλευρά της θάλασσας.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, από την ίδια κατεύθυνση και στο ίδιο ακριβώς ύψος που δεν μπορούσα να υπολογίσω –αλλά πάντως δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό- εμφανίστηκαν άλλα δυο όμοια ιπτάμενα αντικείμενα σε μικρή απόσταση το ένα από το άλλο! Ακολούθησαν την ίδια πορεία και χάθηκαν και αυτά, τη στιγμή που πίσω έκανε την εμφάνισή του ένα τέταρτο! Αυτό το τελευταίο πρόλαβα τουλάχιστον να το δείξω σε έναν αυτόπτη μάρτυρα, που το παρακολούθησε αποσβολωμένος να ακολουθεί το ίδιο δρομολόγιο με τα προηγούμενα. Έτσι, είχα έστω μια μαρτυρία, μια και εικόνα δεν κατάφερα τελικά να διαθέτω…

«Και πώς να πιστέψουμε, ρε φίλε;» θα αναρωτηθείτε δικαίως. Δυστυχώς, όσο κι αν έψαξα στο Ίντερνετ, δεν κατάφερα να βρω κάποια σχετική ανάρτηση. Θεωρώ αδύνατο να μην είδαν και άλλοι αυτό το εντυπωσιακό θέαμα. Ίσως, όμως, απέφυγαν να το αναφέρουν ή δεν το κατέγραψαν…

Πάντως, κάποια πράγματα είναι σίγουρα:
• Τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα δεν έκαναν τον παραμικρό θόρυβο
• Το μοναδικό παλλόμενο πορτοκαλοκόκκινο χρώμα τους δεν υπάρχει σε κανένα άλλο ιπτάμενο μέσο
• Η πτήση τους ήταν αργή -αναγνωριστική, θα έλεγα- και επιτάχυναν μόνο προς το τέλος της οπτικής μου επαφής
• Δεν υπήρχε περίπτωση να είναι αεροπλάνα, καθώς το ύψος τους ήταν αρκετά χαμηλό και άλλωστε τα αεροπλάνα διαθέτουν άσπρα, κόκκινο και πράσινο φώτα
• Δεν ήταν δυνατό να είναι ελικόπτερα γιατί δεν ακουγόταν θόρυβος και γιατί εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει ποτέ τέσσερα ελικόπτερα το ένα πίσω από το άλλο
Αναζητώντας αντίστοιχα φαινόμενα και ενδεχομένως οπτικό υλικό για να το συγκρίνω με αυτό που είδα, διαπίστωσα έκπληκτος ότι ένα παρόμοιο αντικείμενο –αν και πολύ μικρότερο από αυτά που είδα εγώ- έγινε ορατό στη Νεάπολη Λασιθίου το βράδυ της Μ. Παρασκευής! Το είδαν τρεις οικογένειες σε κοντινή απόσταση πάνω από τα κεφάλια τους και το κατέγραψαν με ερασιτεχνική κάμερα. Δείτε το βίντεο:


Απ’ ό,τι φαίνεται, δεν ήταν η πρώτη φορά… Στο http://erenzw.blogspot.gr φιλοξενούνται μαρτυρίες, φωτογραφίες και βίντεο και από άλλες παρόμοιες θεάσεις! Το απόγευμα της 13ης Οκτωβρίου 2012, η εμφάνιση ενός UFO πάνω από την πρωτεύουσα καταγράφεται σε βίντεο. Και αυτό προέρχεται από τον Υμηττό και χάνεται σε χαμηλό ύψος στη νοτιοδυτική πλευρά του Λυκαβηττού!


Να τι δήλωσε μια γυναίκα από τον Πειραιά πριν από ένδεκα μήνες:


«Την Παρασκευή 15 Ιουνίου (2012), περίπου στις 22:50 το βράδυ, στον Πειραιά βγήκα στο μπαλκόνι μου (4ος όροφος) και είδα μία μεγάλη πορτοκαλί μπάλα σε ύψος πολύ χαμηλότερο (τόσο χαμηλά τώρα που το σκέφτομαι αφού το κεφάλι μου δεν ήταν στραμμένο στον ουρανό προς τα επάνω αλλά λίγο πιο πάνω από τον ορίζοντα μπροστά μου), από ότι πετούν αεροπλάνα, με κατεύθυνση νοτιοανατολικά. Έμεινα με ανοιχτό το στόμα γιατί μετά μέτρησα από πίσω να εμφανίζονται άλλες 6. Σαν να έρχονται-σκάνε από το πουθενά πηγαίνοντας πάρα πολύ αργά και να χάνονται πάλι στο πουθενά. Δεν ακουγόταν ήχος δεν ήταν φωτοβολίδες. Δεν ξέρω τί μπορεί να ήταν…»


Παράξενα αντικείμενα που ακολουθούν μία διαδρομή από τον Υμηττό ως το Φάληρο εμφανίστηκαν και τον Σεπτέμβριο του 2012, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα UFOs & ALIENS TRUTH (Greek community):

«Σήμερα τα είδα και εγώ από το σπίτι μου, προς τον Υμηττό. Ήταν δύο και όπως τις προηγούμενες φορές το χαρακτηριστικό τους ήταν ότι άλλαζαν χρώματα. Τα χρώματα τους εναλλάσσονταν κόκκινο-μπλε και σε κάποιες φάσεις έσβηναν τελείως. Σε κάποιο διάστημα έμεναν ακίνητα, ενώ είχαν πορεία οριζόντια και κάθετα».

Για το ίδιο φαινόμενο υπήρχε και δεύτερη μαρτυρία:
«Στις 24/9 η γυναίκα μου είδε πολύχρωμα περίεργα φώτα (πορτοκαλί, μπλε, κόκκινα κλπ.)προερχόμενα από την περιοχή του Υμηττού, σίγουρα όχι από αεροπλάνο, ενώ εκείνη βρισκόταν στο Παλιό Φάληρο».

Ο αριθμός των φωτεινών αντικειμένων που είδα εγώ, είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστος. Ωστόσο, καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε που να δικαιολογεί μια τέτοια εμφάνιση συμβατικών μέσων. Τι συνέβη, λοιπόν; Έγινε και η Αττική στόχος εξωγήινων επισκέψεων; Κι αν ναι, για ποιο λόγο;

ΠΗΓΗhttp://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/05/ufo.html
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/ufo.html
Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters