Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι ξέρουν τον Τραμπ , από τις σκιαγραφίσεις και τις δημοσιεύσεις των χαζάρικων Μ.Μ.Ε.


Τους λέω ότι τον γνωρίζω από το 2005-2006 μέσα από το βιβλίο του Why we want you to be reach , και παρακολούθησα 2 μήνες μαθήματα στο Πανεπιστήμιο επενδύσεων Trump University . 

Είμαι σε θέση να γνωρίζω την φιλοσοφία του περισσότερο από χιλιάδες αδαείς επικριτές του , που έχουν σχηματίσει το προφίλ του από όσα τους λένε οι προπαγανδιστές της παγκοσμιοποίησης .

Ντ.Τραμπ: «Μου έκλεψαν 3 εκατ. ψήφους και τις έβαλαν στον Μπάιντεν» – Σοκάρει το μέγεθος της νοθείας

Σοκάρει το μέγεθος της νοθείας κατά του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ,

καθώς αυτή δεν συνέβη μόνο μέσω της της επιστολικής ψήφου αλλά και ηλεκρονικά(!), καθώς όπως επεσήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτηση στο Twitter η καναδική εταιρεία επεξεργασίας της ψηφοφορίας των εκλογών διέγραψε 2,7 εκατομμύρια ψήφους υπέρ του σε εθνικό επίπεδο, με κάποιες από αυτές μάλιστα να περνούν στον Τζο Μπάιντεν! 

ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ! βίντεο

 

ΠΕΙΡΑΪΚΉ: Μπαζώνουν το ταφικό μνημείο του Θεμιστοκλή! "Βροχή" από μηνύματα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

"Βροχή" από μηνύματα στέλνονται από ενεργούς πολίτες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων για το μπάζωμα της θάλασσας δίπλα από το ταφικό μνημείο του Θεμιστοκλή...
στην Πειραϊκή.

«"Μεταφορά" χιλιάδων ψήφων από Ν.Τραμπ σε Τ.Μπάιντεν σε Γεωργία-Πενσυλβάνια-Μίσιγκαν-Γουϊσκόνσιν»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις ΗΠΑ σε ό,τι αφορά τις αμερικανικές εκλογές οι οποίες ακόμα επισήμως δεν έχουν τελειώσει καθώς όπως αναφέρουν αμερικανικές πηγές στο  Wisconsin αποκαλύφθηκε ότι μετρήθηκαν υπέρ του Τ.Μπάιντεν χιλιάδες μη νόμιμοι ψήφοι ενώ ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Τέξας, Dan Patrick, προσφέρει το ιλιγγιώδες ποσό του 1 εκ. δολαρίων σε όποιον προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για το ότι έγινε νοθεία στις εκλογές!

Ο Τραμπ αναπτύσσει επίθεση. Η νίκη του Trump δεν είναι μόνο η νίκη στις εκλογές, αλλά και η τιμωρία των υπευθύνων για απάτη.

Ο Τραμπ αναπτύσσει επίθεση. Ο διευθυντής της CIA δεν έχει ακόμη απολυθεί. 
Ο Γενικός Εισαγγελέας Μπαρ εκδίδει μνημόνιο στο οποίο απαιτεί από περιφερειακούς εισαγγελείς να ξεκινήσουν έρευνα για απάτη μεγάλης κλίμακας κατά την καταμέτρηση ψήφων. 

Ορισμένοι από τους Κλίντον στο Υπουργείο Δικαιοσύνης παραιτήθηκαν.

ΗΠΑ: Trump 80%, Biden 20% Το ανακοίνωσε ο καθηγητής Igor Panarin από την Διπλωματική ακαδημία της Μόσχας και πρώην πράκτορας του KGB. βίντεο

Όλα πάνε όπως πρέπει στις ΗΠΑ.
Η πρόβλεψη ότι ο Τραμπ θα κερδίσει το 80% στις εκλογές και ο Μπάιντεν - 20%, φαινόταν πρόσφατα μη ρεαλιστικός. 

Από νέες πηγές έγινε γνωστό: 73,9 εκατομμύρια - για τον Trump, για τον Biden - 25,9 εκατομμύρια. Ο επικεφαλής της Γερουσίας των ΗΠΑ υποστήριξε πλήρως τον Τραμπ. 

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Pfizer Inc.

Η Pfizer βρίσκεται στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων σχετικά με τις τιμές της για περισσότερα από 50 χρόνια.
Το 1958 ήταν μία από τις έξι εταιρείες ναρκωτικών που κατηγορήθηκαν από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου ότι καθορίζουν τις τιμές των αντιβιοτικών. Η εταιρεία κατηγορήθηκε επίσης ότι έκανε ψευδείς δηλώσεις στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ για να αποκτήσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την τετρακυκλίνη.
Το 1961, το Τμήμα Δικαιοσύνης υπέβαλε ποινικές αντιμονοπωλιακές κατηγορίες εναντίον των Pfizer, American Cyanamid, Bristol-Myers και ανώτατων στελεχών των τριών εταιρειών.
Δύο χρόνια αργότερα, η FTC έκρινε ότι οι έξι εταιρείες που αναφέρονται στην καταγγελία του το 1958 είχαν πράγματι συνωμοτήσει να καθορίσουν τις τιμές στην τετρακυκλίνη. Η επιτροπή διαπίστωσε επίσης ότι «ακάθαρτα χέρια και κακή πίστη έπαιξαν σημαντικό ρόλο» στην έκδοση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας τετρακυκλίνης στην Pfizer.

Το 1964 η FTC διέταξε τις έξι εταιρείες να επαναφέρουν τις τιμές τους και είπε στην Pfizer να χορηγήσει άδεια παραγωγής τετρακυκλίνης σε οποιαδήποτε εταιρεία που την υπέβαλε αίτηση. Το 1967 μια ομοσπονδιακή κριτική επιτροπή έκρινε τους Pfizer, American Cyanamid και Bristol-Myers ένοχους για συνωμοσία για τον έλεγχο της παραγωγής και της διανομής του περιορισμού του εμπορίου, συνωμοσία για μονοπώλιο και πραγματικό μονοπώλιο. Στις εταιρείες επιβλήθηκε πρόστιμο το μέγιστο των 150.000 $, αλλά η πληρωμή καθυστέρησε ενώ άσκησαν έφεση.

Αυτή η προσπάθεια ήταν καρποφόρα για τις εταιρείες. Το 1970 ένα ομοσπονδιακό εφετείο διέταξε την υπόθεση να αποσταλεί στο περιφερειακό δικαστήριο για αυτό που είπε ήταν λάθη στις οδηγίες της κριτικής επιτροπής από τον δικαστή. Τρία χρόνια αργότερα, ένας άλλος ομοσπονδιακός δικαστής, χωρίς συνεδρίαση κριτικής επιτροπής, απέρριψε τις κατηγορίες. Εν τω μεταξύ, η Pfizer και άλλες εταιρείες συμφώνησαν να πληρώσουν περίπου 136 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσουν μια υπόθεση αγωγής κατηγορίας και άλλες αστικές αγωγές που είχαν ασκηθεί για λογαριασμό καταναλωτών και κρατικών και τοπικών κυβερνήσεων. Αργότερα οι οικισμοί έφθασαν το ποσό σε περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολάρια.

Η Pfizer, μαζί με τις άλλες μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, στοχεύουν αργότερα σε μια σειρά αγωγών που ασκήθηκαν από γενικούς εισαγγελείς και άλλα μέρη που αμφισβητούν τις πρακτικές τιμολόγησης του κλάδου. Το 1996, η Pfizer ήταν μία από τις 15 μεγάλες εταιρείες ναρκωτικών που συμφώνησαν να πληρώσουν περισσότερα από 408 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσουν μια αγωγή κατηγορίας κατηγορίας ότι συνωμότησαν για να καθορίσουν τις τιμές που χρεώνονται σε ανεξάρτητα φαρμακεία.

Το 1999, η Pfizer παραδέχθηκε ένοχη για εγκληματικές αντιμονοπωλιακές κατηγορίες ότι η πρώην μονάδα της Επιστήμης Τροφίμων συμμετείχε σε δύο διεθνείς συνωμοσίες καθορισμού τιμών - η μία αφορούσε το συντηρητικό τροφίμων ερυθροβορικό νάτριο και το άλλο τη βελτιωμένη γεύση μαλτόλη. Η Pfizer συμφώνησε να πληρώσει πρόστιμα συνολικού ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Υπουργείο Δικαιοσύνης Σφραγίδα

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΣΤΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 1999

(202)616-2777

WWW.USDOJ.GOV

TDD (202) 514-1888
ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η Pfizer Inc. Συμφωνεί να πληρώσει ποινικά πρόστιμα συνολικού ύψους 20 εκατομμυρίων $

Ουάσιγκτον, DC - Ο φαρμακευτικός γίγαντας της Pfizer Inc. με έδρα τη Νέα Υόρκη, συμφώνησε να ομολογήσει ένοχο και να καταβάλει ποινικά πρόστιμα συνολικού ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων για συμμετοχή σε δύο διεθνείς συνωμοσίες καθορισμού τιμών στη βιομηχανία προσθέτων τροφίμων, ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η Pfizer - η τέταρτη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες - είναι υπεύθυνη για συμμετοχή σε μια συνωμοσία για αύξηση και καθορισμό τιμών και κατανομή μεριδίων αγοράς στις ΗΠΑ για ένα συντηρητικό τροφίμων που ονομάζεται ερυθροβορικό νάτριο και για την κατανομή πελατών και περιοχών για μια γεύση πράκτορας που ονομάζεται μαλτόλη.

Σε διμερή ποινική υπόθεση που κατατέθηκε στο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ στο Σαν Φρανσίσκο, το τμήμα αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας του Τμήματος κατηγόρησε την Pfizer για συνωμοσία με έναν ανώνυμο παραγωγό ερυθροβορικού νατρίου για τον καθορισμό τιμών και την κατανομή μεριδίων αγοράς στις πωλήσεις ερυθορβικού νατρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1992 έως το 1994. Η υπόθεση κατηγόρησε επίσης την εταιρεία για συνωμοσία με έναν ανώνυμο παραγωγό μαλτόλης για την κατανομή πελατών και περιοχών για τις πωλήσεις μαλτόλης στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού από το 1989 έως το 1995.

Το ερυθορβικό νάτριο είναι ένα χημικό συντηρητικό τροφίμων που χρησιμοποιείται για την προστασία του χρώματος και της γεύσης του κρέατος, των λαχανικών και των μεταποιημένων τροφίμων. Το Maltol είναι ένας χημικός παράγοντας γεύσης τροφίμων που χρησιμοποιείται κυρίως σε καραμέλες και ποτά με γεύση φρούτων και καραμέλας. Οι δύο συνωμοσίες επηρέασαν περισσότερα από 65 εκατομμύρια δολάρια στο εμπόριο των Ηνωμένων Πολιτειών.

"Το Υπουργείο θα συνεχίσει να αναζητά και να διώκει όλες τις διεθνείς συνωμοσίες που εξαπατούν τους Αμερικανούς καταναλωτές και εμποδίζουν άδικα τον ελεύθερο και ανοιχτό ανταγωνισμό στις αγορές μας", δήλωσε ο Joel I. Klein, Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας του Τμήματος Αντιμονοπωλιακής Διεύθυνσης του Τμήματος.

Η υπόθεση χρεώνει την Pfizer με:

  • Συμμετοχή σε συναντήσεις και συνομιλίες για να συζητήσουμε τις τιμές του ερυθορβικού νατρίου που πρόκειται να πωληθούν στις ΗΠΑ ·
  • Συμφωνώντας, κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων και συνομιλιών, να χρεώνουν τιμές σε ορισμένα επίπεδα και να αυξάνουν και να διατηρούν τις τιμές του ερυθροβορικού νατρίου που θα πωληθούν στις ΗΠΑ
  • συμφωνία, κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων και συνομιλιών, για την κατανομή μεριδίων αγοράς ερυθροβορικού νατρίου στις ΗΠΑ · και
  • την έκδοση ανακοινώσεων τιμών και τιμών σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί.

Η υπόθεση χρεώνει επίσης την Pfizer με:

  • συμμετοχή σε συναντήσεις και συνομιλίες για να συζητηθεί η κατανομή πελατών και περιοχών για maltol που θα πωληθούν στις ΗΠΑ και αλλού · και
  • συμφώνησε, κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων και συνομιλιών, να διαθέσει πελάτες και περιοχές για πώληση μαλτόλης στις ΗΠΑ και αλλού.

"Η σημερινή υπόθεση επιβεβαιώνει ότι ακόμη και μεγάλες, καλά-συμβουλευτικές εταιρείες πρέπει να επαγρυπνούν για την πρόληψη των αντιμονοπωλιακών παραβιάσεων", δήλωσε ο Γκάρι Ρ.

Η Pfizer κατηγορείται για παραβίαση της Ενότητας 1 του Sherman Act, η οποία επιφέρει μέγιστο πρόστιμο 10 εκατομμυρίων δολαρίων για εταιρείες. Το μέγιστο πρόστιμο μπορεί να αυξηθεί στο διπλάσιο του κέρδους που προέρχεται από το έγκλημα ή στο διπλάσιο της απώλειας που υπέστησαν τα θύματα του εγκλήματος, εάν οποιοδήποτε από αυτά τα ποσά είναι μεγαλύτερο από το νόμιμο μέγιστο πρόστιμο.

Με ετήσια έσοδα 1998 ύψους 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Pfizer είναι η τέταρτη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στις ΗΠΑ και η έκτη μεγαλύτερη παγκοσμίως.

Οι σημερινές κατηγορίες είναι αποτέλεσμα μιας συνεχιζόμενης έρευνας που διεξήχθη από το Γραφείο Σαν Φρανσίσκο του Τμήματος Αντιμονοπωλιακών και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών στο Σαν Φρανσίσκο.

###

πηγη: https://www.justice.gov





«Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»...

«ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και «ΒΕΡΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ»...

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ PFIZER,

ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΑΜΟΥΘ 2.3 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ «ΔΟΛΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ»...

ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ BILL AND MELINDA GATES

ΟΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ Ο «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΓΚΕΙΤΣ ΕΒΓΑΖΕ ΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ WINDOWS ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ANTIVIRUS

ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ MICROSOFT ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΑ 70 ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΛΟΓΙΑ...

ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ,

ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ... «ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ»

ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ «ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ... ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟΙ» ,

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΩΡΩΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PFIZER ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ,

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ (!)

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΛΗ,

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ!!!

Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΤΙΣ 11-3-2020 ΨΗΦΙΣΕ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪ́Α ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ELIAIH MOOUSES κατα κόσμον «ΗΛΙΑ ΜΟΣΙΑΛΟ»

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ «ELLINIKA HOAXES»...

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟ GEORGE SOROS...

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ «ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ» ΚΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΩΣ «ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ»...

Theofilos Varytimidis



Πρόστιμο 2,3 δισ. δολαρίων στην αμερικανική Pfizer για διάθεση επικίνδυνου φαρμάκου

Πρόκειται για το υψηλότερο πρόστιμο που επιβλήθηκε ποτέ από την αμερικανική Δικαιοσύνη στον τομέα της υγείας

ΤοΒΗΜΑ Team

Πρόστιμο 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα αναγκαστεί να καταβάλει η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Pfizer, καθώς πραγματοποιήθηκαν εις βάρος της καταγγελίες για «δόλιες εμπορικές πρακτικές»«Πρόκειται για το υψηλότερο πρόστιμο που επιβλήθηκε ποτέ από την αμερικανική Δικαιοσύνη στον τομέα της υγείας», ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι δόλιες εμπορικές πρακτικές αφορούν το αντιφλεγμονώδες Bextra της Pfizer, το οποίο είχε αποσυρθεί από την αγορά το 2005 λόγω ανησυχιών για την δημιουργία παρενεργειών ιδιαίτερα στην καρδιά. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η Pfizer «προώθησε το Bextra για πολλές χρήσεις και δόσεις τις οποίες ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) είχε αρνηθεί να πιστοποιήσει λόγω κινδύνων που συνδέονται με αυτό το αντιφλεγμονώδες».

https://www.tovima.gr


Ο Μπάιντεν και οι Οικογένειες των 500 Πλουσιότερων Πέφτουν στην Παγίδα

 

Benjamin Fulford 9/11/2020

Το πραξικόπημα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, που ακόμη συνεχίζεται, φαίνεται πως είναι μια τεράστια παγίδα για τις οικογένειες που κατέχουν τις 500 Πλουσιότερες Επιχειρήσεις (Fortune 500), όπως συμφωνούν πολλές πηγές. Είναι μόνο θέμα χρόνου ο Μπάιντεν και οι συνάδελφοί του εγκληματίες να κατηγορηθούν και να δικαστούν για προδοσία, αναφέρουν πηγές από το Πεντάγωνο.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters