Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ έχει κρυφτεί και χειραγωγηθεί για να μας κρατήσει αδαείς. Είναι καιρός να απελευθερωθούμε.

ΑΠΟ ΤΟΝ TERE WADE

Υπάρχει μια μάχη με τις δυνάμεις του σκότους και του φωτός για τον έλεγχο αυτού του πλανήτη και της ανθρώπινης συνείδησης, καθώς και για τη χρήση του ανθρώπινου σώματος και του DNA μας. 
Οι άνθρωποι που γνωρίζουν αυτόν τον πνευματικό πόλεμο βιώνουν έντονη πίεση καθημερινά καθώς αυτή η μάχη ξεδιπλώνεται σε διαστατικά επίπεδα.

Αυτός είναι ένας τεράστιος πόλεμος και οι παίκτες δεν είναι ανθρώπινοι και ξεπερνούν την πλανητική ελίτ.

«ΔΕΝ ΜΙΣΩ» δεν σημαίνει «ΞΕΧΝΩ»! «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» δεν σημαίνει «ΜΙΣΩ»! ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!

- «Επειδή...
ΜΟΝΟΙ εμείς, αντίθετα προς τους βαρβάρους, ΠΟΤΕ δεν μετρήσαμε τον εχθρό στη μάχη» (AΙΣΧΥΛΟΣ)

- Επειδή...
τα γραπτά μένουν και οι αριθμοί λένε ΠΑΝΤΑ την ωμή αλήθεια...
- Και επειδή...
η κοντή μας μνήμη, όλο και κονταίνει -όχι τυχαία- και σε λίγο θα γίνει... ζουμπάς...
Ας θυμηθούμε, μέρες που έρχονται, μερικά facts & figures (εις άπταιστον... Ελληνικήν, βεβαίως - βεβαίως!).
Ενα σχόλιο πριν:
Κατά την ταπεινή μου άποψη, όλα όσα ακολουθούν (και πολλά άλλα) θα πρέπει, να υπάρχουν μονίμως στο πίσω μέρος του μυαλού, αλλά και στην μνήμη όλων των υπολογιστών, κάθε Ελληνα.

Δραματικές ανατροπές ολόγυρα περνάνε στα «ψιλά» – Γιατί;

Του Θανάσης Κ. Βροχή οι εξελίξεις που μας αφορούν άμεσα, είτε δεν γίνονται «ειδήσεις» μέσα στην Ελλάδα, είτε αφυδατώνονται και περνάνε εντελώς «στα ψηλά»

Πρώτη είδηση, η στροφή της Γαλλίας κατά της «Πολιτικής ορθότητας»! Με το χτύπημα του ισλαμοφασισμού μέσα στη χώρα. Μετά τον αποτρόπαιο αποκεφαλισμό Γάλλου καθηγητή, από νεαρό ισλαμιστή…

— Διώκονται όσοι μουσουλμάνοι αρνούνται να ενσωματωθούν στον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.

ΤΟ 5G ΈΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ! ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΏΡΑ 432HZ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΚΎΤΤΑΡΑ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΜΕΝΤΜΠΝΤΣ!

Φανταστείτε έναν κόσμο που περιβάλλεται στα 432hz. Όλοι θα δονήσαμε με τη θεραπευτική ενέργεια απευθείας στα κύτταρα μας. 432 Hz είναι σε θέση να φιλτράρει και να εναρμονίσει την ακτινοβολία 5G που βγαίνει από τους πύργους και να κάνει την ενέργεια ευεργετική για τα κύτταρα μας!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters