Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Οι πυρκαγιές της Καλιφόρνιας αυξάνουν τον αγώνα για την κλιματική αλλαγή πριν από την επίσκεψη του Τραμπ

 

 Με πληρώματα μάχεται πυρκαγιές που έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 35 άνθρωποι, καταστράφηκαν γειτονιές και τύλιξε τη Δυτική Ακτή στον καπνό, ένας άλλος αγώνας έχει προκύψει: οι ηγέτες των Δημοκρατικών υπό την ηγεσία των κρατών και ο πρόεδρος Donald Trump συγκρούστηκαν πάνω από το ρόλο της κλιματική αλλαγή πριν από την επίσκεψή του τη Δευτέρα στην Καλιφόρνια.

Ο ΧΑΛΚΟΣ..... Ο ΚΑΠΝΟΣ..... ΚΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ..... Η ΚΡΥΦΗ ΣΧΕΣΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ .....

Συντονισμένοι και συνασπισμένοι οι δοτοί άρχοντες των δεσμίων χωρών, επιτίθενται με ανείπωτη…. σατανικότητα εναντίον των ανθρώπων, εκτελώντας προθύμως και άνευ αντιλογίας τις διαταγές τῶν δημιουργών τους οι οποίοι επιθυμούν άμεσα την εδραίωση της Παγκόσμιας δικτατορίας σε έναν πλανήτη, που μεταξύ άλλων, φαντάζονται ότι θα είναι χωρίς την Ελλάδα και τους Έλληνες. 

Μέσα στις ενέργειές τους είναι και η εξάπλωση των κορωνοϊού, έστω και αν αυτές τελέσθηκαν εν αγνοία τους.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΜΕΛΟΣ ΜΚΟ..Διαβάστε και φρίξτε..

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες μιας Γερμανίδας ακτιβίστριας για την οργανωμένη πυρπόληση της Μόρια.
Την ώρα που σύσσωμος ο «θαυμαστός κόσμος» των ελληνικών ΜΜΕ προσπαθεί με συντονισμένες καμπάνιες και ψευδοανθρωπισμούς να βομβαρδίσει το έτσι κι αλλιώς ευάλωτο από τις κρίσεις θυμικό μας και να εκβιάσει φιλάνθρωπα συναισθήματα για όσα θλιβερά

Πανδημία υγιών "κρουσμάτων" προκαλούν τα τεστ PCR (βίντεο)

 Η πραγματικότητα για τα τεστ PCR - Η περίπτωση της Ελλάδας
Ο Γερμανός γιατρός Bodo Schiffmann αναλύει το πώς λειτουργούν τα τεστ PCR, και τι ακριβώς συμβαίνει με τα στατιστικά των μαζικών ελέγχων με αυτά τα τεστ, για τη διάγνωση της λοίμωξης COVID-19. Τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας, που αναλύονται σε αυτό το βίντεο, όπως και των άλλων χωρών, φανερώνουν την προσπάθεια να συντηρηθεί το κλίμα πανδημίας, μέσω του εντοπισμού "κρουσμάτων" δηλαδή ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί στο τεστ PCR και όχι ασθενών ή νεκρών λόγω του SARS-COV-2. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters