Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Κατάντια : Αξιωματικοί διατάζονται να κουβαλούν τα κρεβάτια των Λαθρομεταναστών !


ΚΕΡΒΕΡΟΣ: Η ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ & ΣΙΑ) ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ. ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ (4,20 € !!!!!!!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ζητάνε από τους φαντάρους να επιστρέψουν το Δώρο Πάσχα των 4,2 ευρώ ) ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ Ε.Σ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ: “Δυστυχώς επτωχεύσαμεν”! Τα Γενικά Επιτελεία με άδεια ταμεία το Μάϊο λόγω προσφυγικού 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ Ε.Σ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΑ ΠΟΙΝΗ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ......xios-kentro_(2) 
Τα πράγματα στο Στράτευμα  σχετικά με το λαθρομεταναστευτικό φαίνεται να  έχουν ξεφύγει και αυτό  έχει συμβεί και με ευθύνη της Στρατιωτικής Ηγεσίας ,ειδικά στο Στρατό ξηράς … Και εξηγούμαστε!


Αξιωματικοί που τοποθετήθηκαν από Πολεμικές Μονάδες την ώρα που» οι Τούρκοι έχουν ξεσαλώσει στο Αιγαίο «σε Hot-Spot της Μακεδονίας, διατάχθηκαν να κουβαλήσουν τα κρεβάτια των λαθρομεταναστών αφού  η διαταγή Ανωτάτου Αξιωματικού που προήχθη από τις τελευταίες Κρίσεις σε Ταξίαρχο ήταν σαφέστατη : «Όλοι  πρέπει να βοηθήσουμε «.

Δεν γνωρίζουμε αν κάποιοι Αξιωματικοί χτίζουν καριέρες  με το λαθρομεταναστευτικό  και ονειρεύονται να γίνουν επικεφαλής των Hot- Spot ,αλλά καλά θα κάνουν  να ηρεμήσουν μερικοί ,μερικοί γιατί ο διάβολος έχει κοντά ποδάρια και δεν θέλουμε να το πάμε παραπέρα …Χρονιάρες ημέρες !

kammenos12

Να θυμίσουμε όμως  στον ΥΕΘΑ  κ.Πανο Καμμένο που έχει και την ευθύνη , οτι στο Στράτευμα αυτός κάνει Κουμάντο και όχι στους Λαθρομετανάστες …Ή μήπως  δεν είναι έτσι κ Υπουργέ ;

Απο την Άλλη τα στοιχεία που είναι επίσημα  για την συμμετοχή του  Στρατεύματος στο λαθρομεταναστευτικό έχει ξεπεράσει κάθε σοβαρότητα …Κατάντια είναι  η Μοναδική λέξη που αρμόζει  και με Ντοκουμέντα!
 Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι ΕΔ στη διαχείριση του λαθροπροσφυγικού  είναι τα ακόλουθα στοιχεία:
α.         Διαμένοντες Λαθροπρόσφυγες / Λαθρομετανάστες για τις 27 Απριλίου 2016 ανά χώρο φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι ΕΔ :
    (1)       Λέσβος: 3.545
                        (2)       Χίος: 1.250
                        (3)       Σάμος: 700
                        (4)       Λέρος:   305                       
                        (5)       Σχιστό : 1.850
                        (6)       Λαύριο: 395
                        (7)       Μαλακάσα, Στρδο «ΓΕΡΑΚΙΝΗ»: 1.290
                        (8)       Ριτσώνα: 800
                        (9)       Διαβατά: 2.100
                        (10)     Νέα Καβάλα, Κιλκίς:  3.980
                        (11)     Χέρσο Κιλκίς, Στρδο «ΜΑΖΑΡΑΚΗ»: 3.987
                             (12)     Αγ. Ανδρέας: 193
                             (13)     Κουτσόχερο, Στρδο «ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ»: 814
                        (14)     Δολιανά, Ιωάννινα: 220
                        (15)     Κατσικάς, Ιωάννινα: 1.096
                        (16)     Φιλιππιάδα, Στρδο «ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ»: 608
                        (17)     Καλύβια Πιερίας, Camping «ΝΗΡΕΥΣ»: 347
(18)     Νέα Χράνη Πιερίας: 307
(19)     Κτήμα «ΗΡΑΚΛΗ», Πιερία: 198
                             (20)     Γιαννιτσά: 943
(21)     Βέροια, Στρδο «ΑΡΜΑΤΩΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ»: 397
(22)      Κυλλήνη:    315
(23)      Αλεξάνδρεια, Στρδο «Τχη Γ. ΠΕΛΑΓΟΥ»: 750   
(24)       Προβλήτας περιοχή Σκαραμαγκά: 2.256
(25)       Οινόφυτα Βοιωτίας, Παλαιό Εργοστάσιο: 54
(26)       Ψυχιατρείο, Πέτρα Ολύμπου: 960
(27)       Νέα Καρβάλη, Καβάλας: 293
(28)       3o χλμ Βόλου-Λάρισας: 83
(29)       Τσεπέλοβο Ιωαννίνων, «Μαθητική Εστία»: 139

                         Σύνολο διαμενόντων στις ανωτέρω δομές 30.175 άτομα  …Απίστευτο!

            β.       Πέραν των ανωτέρω οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 27 Aπριλίου έχουν αναλάβει το έργο της παροχής 36.000 μερίδων φαγητού (ήτοι 108.000 γεύματα περίπου) για κάλυψη αναγκών προσφύγων-μεταναστών.
 γ.       Επίσης για την υγειονομική κάλυψη των δομών φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών διατίθενται 27 Ιατροί και 17 Νοσηλευτές ενώ υφίσταται και περιοδική κάλυψη με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (π.χ παιδίατροι, γυναικολόγοι, ψυχίατροι).

πηγη

kerberos-hellas

NASA: Ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο φωτίζει τον Γαλαξία μας! (photo)

 
 
Aς ξανά δούμε την εκπληκτική φωτογραφία της NASA που ο ναός του Σουνίου «φωτίζει» τον Γαλαξία!

Μια φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε στις 8 Ιουνίου από τον Αλέξανδρο Μαραγκό «δανείστηκε» η NASA για να… δείξει τον Γαλαξία μας!
Η φωτογραφία αυτή δείχνει στο βάθος αριστερά τον φωτισμένο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και σε όλο το υπόλοιπο τμήμα της έχει χαρτογραφηθεί ο Γαλαξίας στον οποίο βρίσκεται και η Γη μας.

Οι ακτίνες που βλέπετε στον Ναό, προέρχονται από τον φωτισμό του και είναι εντυπωσιακό ότι αντανακλώνται και στη θάλασσα!

Όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα της NASA ο ναός του Σουνίου μοιάζει με φάρο και τα φώτα του φαίνονται να επισημαίνουν σημεία στον ουρανό!

Για παράδειγμα η μεγάλη ακτίνα προς τα δεξιά «οδηγεί» στο Νεφέλωμα Λιμνοθάλασσας (Lagoon Nebula) που είναι ένα διάχυτο νεφέλωμα, βρίσκεται στον αστερισμό του Τοξότη (στην κεντρική ζώνη του Γαλαξία μας) και είναι ορατό με γυμνό μάτι υπό καλές συνθήκες ορατότητας.

Άλλη ακτίνα «οδηγεί» στο σμήνος της Αγριόπαπιας που βρίσκεται στον αστερισμό της Ασπίδας σε απόσταση περίπου 6.200 ετών φωτός.

Περιλαμβάνει 2.900 άστρα (ηλικίας περίπου 220 εκατομμυρίων ετών) και ονομάστηκε έτσι διότι τα λαμπρότερα άστρα του σχηματίζουν ένα τρίγωνο, σαν το σχηματισμό πτήσης των αγριόπαπιων!

Παράλληλα όμως, όπως γίνεται σαφές, άλλες ακτίνες από τον Ναό Ποσειδώνα δείχνουν σε άλλα σημεία του Γαλαξία μας!

Δείτε τη φωτογραφία με τη χαρτογράφηση του Γαλαξία μας: 
http://www.notioanatolika.gr/images/new2/koe/sounio_xartis.jpg
notioanatolika.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters