Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ: Η ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Επιταχύνετε τα εγκαίνια του Ισραήλ ως την παγκόσμια πρωτεύουσα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που κυβερνατε από την Ιερουσαλήμ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ(2)
Στην έκθεση αυτή, ο Σπύρος Σκουράς συνοψίζει τα γεγονότα που οδήγησαν στο σημερινό ξέσπασμα του παγκόσμιου ιού κορώνας και εξετάζει την επικείμενη οικονομική κρίση και την πιθανή ευθύνη του ιού για την κάλυψη των εγκλημάτων που διαπράττουν οι κεντρικοί τραπεζίτες.

Ο πραγματικός «Ιντιάνα Τζόουνς» που ανακάλυψε χαμένα ελληνικά βασίλεια στη Βακτρία και την Ινδία Δρ Ο. Μποπεράτσι

Ο δρ Όσμουντ Μποπεράτσι είναι καθηγητής των Πανεπιστημίων Σορβόννης και Μπέρκλεϊ, διευθυντής του Τμήματος Αρχαιολογίας «Ελληνισμός και Πολιτισμοί της Ανατολής» του Γαλλικού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (CNRS-ENS).

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ 6 «ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΙ ΣΥΜΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ;

Έξι «κέντρα υποδοχής προσφύγων» (hotspots), χωρητικότητας 30.000 ατόμων, ετοιμάζει η κυβέρνηση της Αλβανίας, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν «έκτακτες καταστάσεις»!


Στις σχετικές συσκέψεις συμμετέχουν η υπηρεσία εκτάκτων αναγκών της Αλβανίας, η κρατική αστυνομία, το υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Άμυνας, ενώ οι πιθανότεροι τόποι για να στηθούν τα hotspots είναι το Ελμπασάν, το Αργυρόκαστρο, η Κορυτσά και η Λέζα, ενώ «χώροι υποδοχής» θα βρίσκονται στις συνοριακές διαβάσεις των συνόρων στην Κακαβιά, στο Ρίπς των Αγίων Σαράντα,

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ! ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ; ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ «ΑΠΟΠΕΙΡΑ» ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΚΤΗ [ΒΙΝΤΕΟ]


Η απύθμενη ..»ευφυΐα» των Τούρκων που θέλουν να περάσουν τον Έβρο !Μπουνταλάδες..

ΔΕΙΤΕ όλοι με τι τιτανοτεράστιους μαλάκες έχουμε μπλέξει. 
Έναν λαό που του έχουν φουσκώσει τα μυαλά με τα περί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αλλά το μόνο που είναι, ένας λαός ηλιθίων και χαμηλού επιπέδου IQ.               Δείτε το βίντεο και κλάψτε ελεύθερα>>

Πολυεθνική η ομάδα αναρχικών που προκάλεσε φθορές στον σταθμό του μετρό «Ακρόπολη»


Πολυεθνική αποδείχθηκε η ομάδα των αναρχικών που το βράδυ της Τετάρτης προκάλεσε φθορές στον σταθμό του μετρό «Ακρόπολη» καθώς και σε τρία ATM τραπεζών στη γύρω περιοχή. Για συμμετοχή στο συμβάν προσήχθησαν 56 άτομα, από τα οποία τα 43 συνελήφθησαν.
Στους συλληφθέντες συγκαταλέγονται συνολικά 10 αλλοδαποί από εννέα διαφορετικές χώρες και συγκεκριμένα, την Αλβανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Τουρκία, τη Γερμανία, την Ισπανία, το Ιράν, τη Συρία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Σοκ! Αναγνωρίσθηκε η πρωτη ιδιωτική Νομική Σχολή στην Ελλάδα! Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Οταν κατεβαίνει κανείς την οδό Κηφισίας υπάρχει μια πινακίδα στο ύψος των διοικητικών δικαστηρίων, η οποια διαφημίζει “τις πρώτες αναγνωρισμένες σπουδές νομικής στην Ελλάδα”. Είναι ένα κολλέγιο....
Χωρίς διευκρίνηση η διαφήμιση.Ωστε να καταλαβαίνει κανείς ότι μπορεί να είναι πιο πρώτες αναγνωρισμένες και απο τις Νομικές Αθήνας,θεσσαλονίκης και Κομοτηνής.

Ο πόλεμος ενάντια στην φυλακή του κόσμου


(Απόσπασμα από το βιβλίο του Παντελή Β. Γιαννουλάκη, ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ, από το κεφάλαιο “Τα Μυστικά της Ευγένειας”, Εκδ. Αόρατο Κολλέγιο)
«………….Η φυλακή του κόσμου είναι τεχνητή, αυτό είναι το μυστικό της, δεν είναι φυσική, είναι μια κατασκευασμένη πραγματικότητα στην οποία ζούμε αγνοί και ανυπεράσπιστοι, αθώοι μέσα στην άγνοιά μας, όπως τα αθώα γουρούνια εμπιστεύονται το χέρι που τα ταΐζει χωρίς να ξέρουν πως ακονίζει το μαχαίρι της σφαγής –αλλά γενναία πρέπει να ενημερωθούμε ότι υπάρχει ένας πνευματικός πόλεμος ενάντια σ’ αυτήν την φυλακή.

Τα Νούμερα Μιλήσαν: Πτώση 17% Στις Εξαγωγές Της Κίνας!

Η επιδημία του κορωνοϊού μετράει πλέον αρκετές εβδομάδες στην Κίνα για να αποτυπωθεί στα επίσημα στοιχεία - και δεν είναι καλά

Οι εξαγωγές της Κίνας κατακρημνίστηκαν το πρώτο δίμηνο του έτους, καθώς η επιδημία του κορωνοϊού έσπασε τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού, αποδυνάμωσε την επιχειρηματική δραστηριότητα και παρεμπόδισε τις μεταφορές σε ολόκληρη την έκταση της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας του κόσμου.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters