Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Αθώος ο Στελακάτος που είχε καταγγείλε τη μόλυνση ιχθυοτροφείου

 Αθωώθηκε ο Λοβέρδος Στελακάτος που είχε καταγγείλει τη μόλυνση από ιχθυοτροφείο
 
Αθωώθηκε από μονομελές πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας, ο Λοβέρδος Στελακάτος Χρήστος, ο οποίος σύρθηκε στα δικαστήρια και αρχικά είχε καταδικαστεί, όταν κατήγγειλε τη μόλυνση από ιχθυοτροφεία, ύστερα από μήνυση  του διευθυντή παραγωγικών μονάδων της Ανδρομέδας Ιχθυοκαλλιέργειες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters