Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Αξιωματούχος του ΠΟΥ παροτρύνει τους παγκόσμιους ηγέτες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το κλείδωμα ως κύρια μέθοδο ελέγχου ιών

Ο ειδικός απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το COVID-19 κάλεσε τους παγκόσμιους ηγέτες αυτήν την εβδομάδα να σταματήσουν να "χρησιμοποιούν το λοκνταουν ως την κύρια μέθοδο ελέγχου σας".

«Εμείς στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεν υποστηρίζουμε το ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ως το πρωταρχικό μέσο ελέγχου αυτού του ιού», δήλωσε ο Δρ David Nabarro στον Andrew Neil του The Spectator . 

Η νίκη του φωτός είναι γεγονός !!! Έχουν απομείνει λιγότερες από 10 χιλιάδες συλλήψεις από τα 158 χιλιάδες μέλη της Cabal.

Αγαπημένα παιδιά:

Η πτώση της Cabal θα είναι το τέλος των θεσμικών οργάνων της διεθνούς διακυβέρνησης που κατάφεραν μόνο να επιτύχουν τους μοχθηρούς στόχους τους ενάντια στο ανθρώπινο γένος. NATO, OAS, UN και όλων των ανεξάρτητων συνδεδεμένων οργανισμών μεταξύ των οποίων είναι:
Η Παγκόσμια Τράπεζα

Καναδοί ερευνητές έδωσαν 7.500 $ σε άτομα χωρίς σπίτι - και τα αποτελέσματα δείχνουν τη δύναμη του καθολικού βασικού εισοδήματος

''ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜAΤΟΣ''

ΔΗΛΩΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ NEW LEAF ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ

Το έργο New Leaf μελέτησε τι θα συνέβαινε εάν οι άνθρωποι χωρίς σπίτι είχαν μia ισχυρή ενίσχυση μετρητών. Alexey Malgavko / Reuters

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018 ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΤΩΠΟΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΟΡΑΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ZΑP SURGICAL SYSTEMS ΣΤΟ WINSCONCIN USA

Γκάμπε Μπέικερ
H Z.S.P. Χρησιμοποιει τεχνολογια ορατής εικονικής πραγματικότητας για την παρουσία των προϊοντων της.
Η Zap Surgical Systems, είναι ένας παγκόσμιος κατασκευαστής ιατρικών συσκευών, και χρησιμοποιεί το Vizible για να σχεδιάσει και να παρουσιάσει εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που είδαμε την Zap να παρουσιάζει την εμπειρία Vizible VR στην εκδήλωση εγκατάστασης του εργοστασίου Foxconn στο Ουισκόνσιν στις 28 Ιουνίου 2018.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ κλπ.

ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ.
Οι Deepfakes μπορεί να φαίνονται σαν μάστιγα στο Διαδίκτυο, αλλά οι λεγόμενες «υπερρεαλικές» μάσκες έχουν ξεγελάσει τους ανθρώπους στην πραγματική ζωή και έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε εγκλήματα.

ΤΑ 33,000 ΜΕΙΛΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

 ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters