Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ

Περιτομή ονομάζεται η αφαίρεση της ακροβυστίας, 
δηλαδή του δέρματος που καλύπτει τη βάλανο του ανδρικού γεννητικού οργάνου ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ:
«Θα περιτέμνεται εσείς κάθε αρσενικό και θα κόπτεται τη σάρκα της ακροβυστίας του και θα είναι σαν σημείο διαθήκης μεταξύ εμού και εσού κάθε αρσενικό παιδί οκτώ ημερών να περιτέμνεται από εσάς σε όλες τις δικές σας γενεές». (Γένεση ΙΖ, 10 -12). 

Έρευνες της NASA στον Όλυμπο

Για μία ακόμη φορά ήρθε αποστολή της NASA
στην Ελλάδα, για έρευνες στον Όλυμπο.
Οι Πόρτες του Ολύμπου, είναι μία περιοχή με ένα από τα ισχυρότερα και αχαρτογράφητα μαγνητικά πεδία  της Ελλάδας. Σε αυτήν την περιοχή υπάρχουν οι μαρτυρίες για φώτα στον ουρανό, για ηλεκτρομαγνητικά πεδία αλλά κυρίως και για εξαφανίσεις κατοίκων της περιοχής.

ΖΕΠ ΤΕΠΙ = Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΟΧΗ = Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!!!

ΘΑ ΑΤΕΝΙΣΩΜΕΝ ΒΑΘΕΙΑ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΧΛΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
ΑΤΛΑΝΤΙΣ:
ΜΕΓΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΛΑΜΠΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ, ΑΝΕΥ ΦΡΑΓΜΩΝ, ΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ!
Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΙΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΕΛΥΣΕΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟΝ!
ΚΑΤΑΦΩΡΟΣ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ  ΕΝΟΣ!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 27.000 ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Αν και κάποιοι αμφισβήτησαν κάποια άρθρα μας για το ζήτημα των παιδιών που πέφτουν μαζικά θύματα της μαφίας του λαθρεμπορίου οργάνων στην Τουρκία, δυστυχώς, τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν αυτή την μεγάλη τραγωδία.

Ο Πόλεμος κατά της Ανθρωπότητας στο Τελικό Στάδιο – Το Σχέδιο Αποκαλύπτεται

Ο χρόνος για να ξεφύγουμε από το δόκανο του συστήματος τελειώνει γρήγορα, καθώς ο πόλεμος κατά των μετρητών καταστρέφει τα τελευταία απομεινάρια της Ελευθερίας… Έτσι σχεδιάζει η Ελίτ να σκλαβώσει την ανθρωπότητα…

«Η περίεργη ιστορία της Βασίλισσας και τα παιδιά που εξαφανίστηκαν από ιδρυματικά σχολεία ιθαγενών»

Canada,Canadian,Native American,Squamish,Squamish indians,indians,basket,archaeology,artiface,Squamish artifactΥπογεγραμμένη κατάθεση επιζώντα και αντίγραφο επιστολής η οποία επιδόθηκε στην Βασίλισσα τον Ιανουάριο του 2008 από επιζώντες του εν λόγω σχολείου στον Καναδά. (William Arnold Combes).

Υπογεγραμμένη κατάθεση επιζώντα

Εξαιρέθηκαν oι δικαστές από την υπoχρέωση να δηλώνουν τα λεφτά σε στρώμα ή θυρίδες

Οί κυρίες μέ τά γουνάκια καί τίς σαλιάρες, πού ζούν σέ έναν άλλον γυάλινο κόσμο, χωρίς νά μπορούν νά ακροαστούν τόν σφιγμό τής κοινωνίας καί όλων τών αδικιών πού  ιφίσταται, από τά Μνημόνια πού  οί ίδιες τά έβγαλαν νόμιμα, ήταν φυσικό νά εξαιρεθούν από τά αφεντικά τους, από τόν νόμο δήλωσης τών χρημάτων καί τών τιμαλφών πού οί πολίτες είναι υποχρεωμένοι νά δηλώσουν,

Ο ΤΥΦΩΝΑΣ

Φωτογραφία του χρήστη The Mythologists.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ
Πατέρας του ήταν ο Τάρταρος και μητέρα του η Γη. Ήταν μεγαλύτερος από όλα τα βουνά και το κεφάλι του έφτανε τα αστέρια. Τα ανοικτά του χέρια έφταναν από την Ανατολή ως τη Δύση. Στους ώμους του είχε εκατό κεφάλια δρακόντων. 

Υποκλινόμαστε!

Ο αμερικάνικος στρατός «έχασε» στρατιωτικό εξοπλισμό και όπλα αξίας 1 δισ. δολαρίων και αυτός όλως τυχαίως κατέληξε στο ISIS


Ο αμερικάνικος στρατός «έχασε» στρατιωτικό εξοπλισμό και όπλα αξίας 1 δισ. δολαρίων και αυτός όλως τυχαίως κατέληξε στο ISIS

Ο Σιωνιστής βαψομαλλιάς Ντόναλντ Τραμπ «έχασε» φορτίο και οπλικά συστήματα αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων κατά τη μεταφορά τους και έπεσαν όλως τυχαίως στα χέρια του στρατηγικού συνεργάτη του Ισραήλ, το ISIS.

Η παιδεία της Ελίτ και η σεξουαλική αγωγή της πλέμπας...

Η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία οδήγησε αποδεδειγμένα σε ...αύξηση των περιστατικών εγκυμοσύνης στην εφηβεία. Χιλιάδες χρόνια τώρα η ανθρωπότητα απέτρεπε το σεξ στην εφηβεία, γιατί είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή της για να διαπιστώσει τις επιπτώσεις της πρόωρης σεξουαλικότητας... Και ήρθαν οι φωστήρες να «εκσυγχρονίσουν» την παλιομοδίτικη παιδεία μιλώντας για σεξ σε παιδάκια που δεν ξέρουν να πλένουν καλά ούτε τα χέρια τους.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΙΛΛΙΝΟΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!;;;!!!

Ο Ράσελ βγαίνοντας από το σπήλαιο τάφο!!!!
Η παράξενη και απίστευτη αυτή είδηση έρχεται πριν χρόνια πίσω όταν ο Ράσελ Μπράους στις αρχές του 1980 υποστήριξε ότι έκανε μια τεράστια ανακάλυψη η οποία όμως έχει πολλά ερωτηματικά!!!! Είναι δυνατόν όπως ο ίδιος υποστήριζε ότι ανακάλυψε τον τάφο του Μέγα Αλεξάνδρου!!;;;!! Πρόκειται για κάποια απάτη!!;;!! Η για αληθινό γεγονός που μπορεί να ανατρέψει την ροή της ιστορίας όπως την ξέρουμε!!;;!!

ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ;;; ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΗ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟ - ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ... ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 

Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters