Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΡΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

αρχείο λήψης

Artemis Sorras ΠΑΡΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗ ΡΑΤΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΝΕ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ ΧΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ




 
 
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=17575

Η Γη χτυπήθηκε από κύμα μικροκυμάτων! Ήταν τεχνητό το κύμα; - βίντεο

 
Ένα γιγαντιαίο κύμα μικροκυμάτων που πιθανώς να προέρχεται από το διάστημα χτύπησε χθες τον πλανήτη μας.

 Ο παλμός των μικροκυμάτων -που αυτή τη φορά έχει και σχήμα ανάλογο με αυτό που βλέπουμε σε έναν παλμογράφο – φαίνεται να σαν ένα σήμα ραδιοσυχνότητας, που χτύπησε αρχικά την περιοχή του Ειρηνικού, επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ασία (Βόρειο Ινδικό Ωκεανό κατά μήκος του ισημερινού) και ακολούθως προς την Κεντρικό Αμερική και τον Ατλαντικό Ωκεανό.

 Ο παλμός στη συνέχεια
παίρνει ένα νέο σχήμα μέχρι την περιοχή των Καναρίων Νήσων, και αντηχεί πάνω από τον Ατλαντικό σαν ένα ημιτονοειδές.

Αυτός ο παλμός εγείρει πολλά ερωτήματα!

Θα μπορούσε αυτό να είναι κάτι που έρχεται στη Γη από το διάστημα;

Θα μπορούσε να είναι τεχνητός;

Θα μπορούσε απλώς να είναι κάποιο περίεργο σφάλμα δεδομένων; 





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Ρομποτικός οικοδόμος περνάει τούβλα τρεις φορές πιο γρήγορα από τους ανθρώπους

Ένα ρομπότ-οικοδόμο, το οποίο είναι σε θέση να περνάει τούβλα τρεις φορές πιο γρήγορα από ό,τι ένας άνθρωπος ανέπτυξε η Construction Robotics (Νέα Υόρκη) ως πρώτο προϊόν της.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του MIT Technology Review, ο SAM (Semi-Automated Mason) δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει, αλλά να βοηθά τους ανθρώπους οικοδόμους, καθώς θα αναλαμβάνει τις πιο απλές/ ανιαρές εργασίες, όπως το σήκωμα τούβλων, η τοποθέτηση τσιμέντου και η τοποθέτησή τους στην επιθυμητή περιοχή. Ο άνθρωπος θα κάνει σημαντικότερα πράγματα, όπως το στήσιμο του χώρου εργασίας, η τοποθέτηση τούβλων σε πιο «δύσκολα» σημεία (γωνίες) και ο χειρισμός ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την αισθητική, όπως το καθάρισμα του επιπλέον τσιμέντου.
Ωστόσο, ακόμα και στις πιο απλές, επαναλαμβανόμενες δουλειές, ο SAM πρέπει να έχει δυνατότητες προσαρμογής και να είναι ικανός να ολοκληρώνει με ακρίβεια εργασίες ενώ βρίσκεται πάνω σε σκαλωσιές- για αυτό και είναι σε θέση να κάνει διορθώσεις όταν έχει να κάνει με διαφορετικά κτίρια και δεδομένα στον χώρο της οικοδομής. Γενικότερα πάντως, το σύστημα ενδείκνυται περισσότερο για χρήση σε μεγάλους επίπεδους τοίχους, δηλαδή σε οικοδομές πανεπιστημίων, νοσοκομείων κ.α. Ωστόσο μπορεί να κάνει και πιο «λεπτές» εργασίες, όπως να ζωγραφίσει ένα εταιρικό logo πάνω σε έναν τοίχο. Ο «εγκέφαλός» του χρησιμοποιεί ένα σετ αλγορίθμων, μερικούς αισθητήρες που μετρούν τις γωνίες κλίσης και τον προσανατολισμό και ένα λέιζερ.
CONSTRUCTION-ROBOTICS.COM
Το ρομπότ μπορεί να περνάει 800-1.200 τούβλα ημερησίως, τη στιγμή που ένας άνθρωπος είναι στα 300-500. Παρόλα αυτά, οι δημιουργοί του υπογραμμίζουν ότι σκοπός είναι η ενίσχυση της εργασίας και όχι η αντικατάσταση των οικοδόμων, καθώς ένας άνθρωπος συν έναν SAM ισοβαθμούν με σε τέσσερις ή παραπάνω χτίστες που θα έκαναν την ίδια εργασία. Το κόστος μίας μονάδας ανέρχεται στο μισό εκατ. δολάρια. 

H ISIS ανατίναξε 3 ταφικούς πύργους « κοσμήματα » στην αρχαία Παλμύρα


11947689_1464408957220546_1501943388948820366_n

H oυαχαμπίτικη οργάνωση Ισλαμικό Κράτος κατέστρεψε 3 ταφικούς πύργους του αρχαιολογικού χώρου της Παλμύρα.Η Daesh όπως είναι τ΄αρχικά της οργάνωσης στην αραβική ανατίναξε 3 φημισμένους πύργους ταφικά μνημεία στην Παλμύρα ανακοίνωσε στο AFP ο Διευθυντής των Συριακών Αρχαιοτήτων Mammoun Abdelkarim.
« Ανατίναξαν 3 ταφικούς πύργους αυτούς που ήταν οι καλύτερα διατηρημένοι ,τους πιο ωραίους « ,διευκρίνισε.
Αυτή η νέα κατάφωρη καταπάτηση και καταστροφή μέρους της παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς επέρχεται μετά την καταστροφή από την ίδια οργάνμωση 2 από τους πιο καλαίσθητους ελληνιστικούς ναούς του αρχαιολογικού χώρου της Παλμύρα και μετά την απαγωγή ομηρία βασανισμό αποκεφαλισμό και διαπόμπευση του καθηγηυή αρχαιολογίας Khaled al-Assaad υπεύθυνου για μισό αιώνα των αρχαιοτήτων της.Το αμφιθέατρο της Παλμύρα έγινε το νεό Κολοσσαίο όπου εκτελέστηκαν τελετουργικά και ενώπιον πλήθους δεκάδες σύριοι στρατιώτες.
11924272_1464408963887212_4327881581529944486_n
Για τους ταφικούς πύργους ο Mammoun Abdelkarim προσθέτει ότι « δεχθήκαμε σχετικές αναφορές πριν 10 ημέρες αλλά τώρα επιβεβαιώνουμε την πληροφορία αφού αποκτήσαμε δορυφορικές εικόνες από Ινστιτούτο που εδρεύει στις ΗΠΑ που ελήφθησαν στις 2 Σεπτέμβρη ».
uyggygu
Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για τους φημισμένους τάφους του Elahbel, του Jamblique και του Khitôt, « δομημένους από πλούσιες οικογένειες της αρχαίας Παλμύρα και που αποτελούσαν το σύμβολο της οικονομικής αίγλης της πόλης κατά τη διάρκεια των πρώτων αιώνων μ.Χ « .
Η Παλμύρα ήταν γνωστή για τους ταφικούς πύργους της που είναι χαρακτηριστικοί της αρχιτεκτονικής της πόλης .Το πιο όμορφο σύμβολο της Συρίας καταστράφηκε. » 
Cfygyl
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/09/h-isis-3.html

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ !




Τζιμπουτί, μια μικρή αφρικανική χώρα στην Ερυθρά Θάλασσα, έχει διατάξει την Ουάσιγκτον να εγκαταλείψει τη στρατιωτική τους βάση στο Obock με το λιμάνι και το αεροδρόμιο, ώστε να μπορει να έρθει ο κινέζικος στρατός με 10.000 στρατιώτες. Η ΗΠΑ κινδυνευουν έτσι να χάσουν τη μεγαλύτερη στρατιωτική εγκατάσταση τους στην αφρικανική ήπειρο με το...
Καμπ Lemonnier, το οποίο φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 4.000 στρατιώτες και ένα στόλο από μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Οι Κινέζοι έτσι θα καταλάβουν μια πολύ σημαντική θέση στρατηγικής σημασίας στο Κέρας της Αφρικής, στην είσοδο από τον Ινδικό Ωκεανό στην Ερυθρά Θάλασσα και στη διώρυγα του Σουέζ.
 
Το Πεντάγωνο καταβάλλει ετησίως μέχρι σήμερα 63 εκατομμύρια $ για τη χρήση των βάσεων, αλλά η Κίνα έχει κάνει μια πολύ καλύτερη πρόταση, δηλαδή να επενδύσει το ποσό των 3 δις $ για μια νέα σιδηροδρομική γραμμή από την πρωτεύουσα της Αιθιοπία ς Αντίς Αμπέμπα στο Τζιμπουτί, συν 400 εκ. ευρώ για την επέκταση του λιμανιού της Obock. Υπάρχει κίνδυνος τώρα, αλλαγή του καθεστώτος απο την Ουάσιγκτον με το πρόσχημα του εκδημοκρατισμού της χώρας, όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, με την εγκατάσταση ενος πηθήνιου στις ΗΠΑ  αρχηγού κράτους.



Μετάφραση:kerberos-hellas

πηγη: http://alles-schallundrauch.blogspot.gr/2015/08/chinesen-ersetzen-amerikaner-in.html


kerberos-hellas


Νικολά Tέσλα O Άρχοντας Nicola Tesla ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Free energy


Αυτό το ντοκυμαντέρ αφηγήτε την ιστορία ενός ανθρώπου που άλλαξε το πρόσωπου του πλανήτη μας, βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι η ιστορία ενός σύγχρονου Προμηθέα, που έκλεψε το μυστικό του φωτός από τη Φύση και το χάρισε στην ανθρωπότητα. Ενός οραματιστή κι ανθρωπιστή επιστήμονα, που εξερεύνησε νέα και άγνωστα πεδία γνώσης, ήρθε σε ρήξη με το κατεστημένο της εποχής του και τόλμησε ν' αγγίξει τα άστρα.

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ (Κείμενο και Ανάλυση)



ΠΛΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΒΔΟΜΟ ΒΙΒΛΙΟ
Μετά από αυτά όμως, είπα, φαντάσου την ανθρώπινη φύση ως προς την παιδεία και την απαιδευσία, σαν μια εικόνα που παριστάνει μια τέτοια κατάσταση. Δες λοιπόν με τη φαντασία σου ανθρώπους που κατοικούν μέσα σε μια σπηλιά κάτω από τη γη, που να έχει την είσοδό της ψηλά στην οροφή, προς το φως, σε όλο το μήκος της σπηλιάς μέσα της να είναι άνθρωποι αλυσοδεμένοι από την παιδική ηλικία στα πόδια και στον αυχένα, έτσι ώστε να είναι καρφωμένοι στο ίδιο σημείο και να μπορούν να βλέπουν μόνο μπροστά τους και να μην είναι σε θέση, εξαιτίας των δεσμών, να στρέφουν τα κεφάλια τους ολόγυρα. Κι οι ανταύγειες της φωτιάς που καίει πίσω τους να είναι πάνω και μακριά από αυτούς. Και ανάμεσα στη φωτιά και στους δεσμώτες, προς τα πάνω, να υπάρχει ένας δρόμος που στο πλάι του να είναι χτισμένο ένα τοιχάκι, όπως τα παραπετάσματα που τοποθετούν οι θαυματοποιοί μπροστά από τους ανθρώπους, και πάνω απ’ αυτά τους επιδεικνύουν τα ταχυδακτυλουργικά τους.


Βλέπω, είπε.
Φαντάσου λοιπόν κοντά σε τούτο το τοιχάκι, ανθρώπους να μεταφέρουν αντικείμενα κάθε είδους, που προεξέχουν από το τοιχάκι, καθώς και ανδριάντες και κάποια άλλα αγάλματα ζώων, πέτρινα και ξύλινα και κατασκευασμένα με κάθε είδους υλικό, και, όπως είναι φυσικό, από αυτούς που τα μεταφέρουν άλλοι μιλούν και άλλοι μένουν σιωπηλοί.
Παράδοξη εικόνα περιγράφεις, και παράδοξους συνάμα δεσμώτες, είπε.
Μα είναι όμοιοι με μας, είπα εγώ και πρώτα και κύρια, νομίζεις πως αυτοί έχουν δει κάτι άλλο από τους εαυτούς τους και τους υπόλοιπους που είναι μαζί, εκτός από τις σκιές που δημιουργεί η φωτιά, και που αντανακλούν ακριβώς απέναντί τους στον τοίχο της σπηλιάς;
Μα πως είναι δυνατόν, είπε, αφού είναι αναγκασμένοι να κρατάνε ακίνητα τα κεφάλια τους εφ’ όρου ζωής;
Κι από αυτά που μεταφέρονται ; Δεν θα έχουν δει ακριβώς το ίδιο;
Τι άλλο;
Κι αν θα μπορούσαν να συνομιλούν μεταξύ τους, δεν νομίζεις πως σ’ αυτά που βλέπουν θεωρούν πως αναφέρονται οι ονομασίες που δίνουν;
Αναγκαστικά.
Τι θα συνέβαινε, αν το δεσμωτήριο τους έστελνε αντίλαλο από τον απέναντι τοίχο, κάθε φορά που κάποιος από τους περαστικούς μιλούσε, νομίζεις πως θα θεωρούσαν πως αυτός που μιλάει είναι τίποτε άλλο από τη φευγαλέα σκιά;
Μα το Δία, όχι βέβαια, είπε.
Και σε κάθε περίπτωση, είπα εγώ, αυτοί δεν θα θεωρούν τίποτα άλλο σαν αληθινό, παρά τις σκιές των αντικειμένων.
Απόλυτη ανάγκη, είπε.
Σκέψου όμως, είπα εγώ, ποια θα μπορούσε να είναι η λύτρωσή τους και η θεραπεία τους και από τα δεσμά κι από την αφροσύνη, αν τους συνέβαιναν τα εξής: Αν κάθε φορά, δηλαδή, που θα λυνόταν κάποιος και θ’ αναγκαζόταν ξαφνικά να σταθεί και να βαδίσει και να γυρίσει τον αυχένα του και να δει προς το φως, κι όλ’ αυτά θα τα έκανε με μεγάλους πόνους και μέσα από τα λαμπυρίσματα δεν θα μπορούσε να διακρίνει εκείνα, που μέχρι τότε έβλεπε τις σκιές τους, τι νομίζεις πως θ’ απαντούσε αυτός, αν κάποιος του έλεγε πως τότε έβλεπε φλυαρίες, ενώ τώρα είναι κάπως πιο κοντά στο ον και πως έχει στραφεί προς όντα που πραγματικά και βλέπει με σωστότερο τρόπο, και αν του έδειχνε το καθένα από αυτά που περνούσαν, ρωτώντας τον τι είναι και αναγκάζοντάς τον ν’ αποκριθεί, δεν νομίζεις πως αυτός θ’ απορούσε και θα νόμιζε πως αυτά που έβλεπε τότε ήταν πιο αληθινά από τα τωρινά που του δείχνουν;
Και πολύ μάλιστα, είπε.
Κι αν λοιπόν τον ανάγκαζε να βλέπει προς το ίδιο το φως, δεν θα πονούσαν τα μάτια του και δεν θα έφευγε για να ξαναγυρίσει σ’ εκείνα που μπορεί να δει καλά, και δεν θα νόμιζε πως εκείνα στην πραγματικότητα είναι πιο ευκρινή από αυτά που του δείχνουν;
Έτσι, είπε.
Και αν, είπα εγώ, τον τραβούσε κανείς με τη βία από εκεί, μέσα από ένα δρόμο κακοτράχαλο κι ανηφορικό, και δεν τον άφηνε, πριν τον τραβήξει έξω στο φως του ήλιου, δεν θα υπέφερε τάχα και δεν θα αγανακτούσε όταν τον έπαιρναν, κι αφού θα έφτανε στο φως, δεν θα πλημμύριζαν τα μάτια του από τη λάμψη και δεν θα του ήταν αδύνατο να δει ακόμα κι ένα απ’ αυτά που τώρα ονομάζονται αληθινά;
Όχι βέβαια, δεν θα μπορούσε έτσι ξαφνικά, είπε.
Έχω την εντύπωση πως θα χρειαζόταν να συνηθίσει, αν σκοπεύει να δει τα πράγματα που είναι πάνω. Και στην αρχή θα μπορούσε πολύ εύκολα να διακρίνει καλά τις σκιές, και μετά απ’ αυτό, πάνω στην επιφάνεια του νερού τα είδωλα των ανθρώπων και των άλλων πραγμάτων, και κατόπιν αυτά τα ίδια. Και μετά από αυτά, τ’ αντικείμενα που είναι στον ουρανό και τον ίδιο τον ουρανό θα μπορούσε να δει ευκολότερα τη νύχτα, βλέποντας το φως των άστρων και της σελήνης, παρά στη διάρκεια της μέρας, τον ήλιο και το ηλιόφως.
Πως όχι;
Τελευταίο θα μπορούσε νομίζω να δει τον ήλιο, όχι στην επιφάνεια του νερού ούτε σε κάποια διαφορετική θέση τα είδωλά του, αλλά θα μπορούσε να δει καλά τον ήλιο καθαυτό στο δικό του τόπο και να παρατηρήσει προσεκτικά τι είδους είναι.
Κατ’ ανάγκη, είπε.
Και μετά θα συλλογιζόταν τότε για κείνον, πως αυτός είναι που ρυθμίζει τις εποχές και τους χρόνους και που κανονίζει τα πάντα στον ορατό κόσμο, καθώς και ο αίτιος, κατά κάποιο τρόπο, όλων εκείνων που έβλεπαν αυτοί.
Είναι φανερό, είπε, πως αυτά θα συμπεράνει ύστερα από τα προηγούμενα.
Τι λες λοιπόν; Όταν αναλογίζεται την πρώτη του κατοικία και την εκεί σοφία που είχε αυτός και οι τότε συνδεσμώτες του, δεν νομίζεις πως θα καλοτυχίζει τον εαυτό του για τούτη την αλλαγή και θα οικτίρει τους άλλους;
Και πολύ μάλιστα.
Κι αν υπήρχαν μεταξύ τους τότε κάποιες τιμές και έπαινοι και βραβεία γι’ αυτόν που θα μπορούσε να διακρίνει πιο καθαρά αυτά που περνούσαν μπροστά από τα μάτια του και γι’ αυτόν που θα μπορούσε να θυμηθεί περισσότερο ποια συνήθως περνούσαν πρώτα, ποια μετά και ποια ταυτόχρονα, και έτσι θα μπορεί να προβλέπει τι θα έρθει στο μέλλον, νομίζεις πως αυτός θα κατεχόταν από σφοδρή επιθυμία και θα ζήλευε τους τιμημένους από κείνους και τους μεταξύ εκείνων κυρίαρχους ή θα είχε πάθει αυτό που λέει ο Όμηρος, και πολύ θα επιθυμούσε “να ήταν ζωντανός στη γη κι ας δούλευε για άλλον, που είναι ο φτωχότερος” και θα προτιμούσε να έχει πάθει τα πάντα, παρά να νομίζει εκείνα που νόμιζε και να ζει έτσι εκεί;
Έτσι νομίζω τουλάχιστον, είπε, πως θα προτιμούσε να πάθει οτιδήποτε παρά να ζει έτσι.
Και τώρα βάλε στο μυαλό σου το εξής, είπα εγώ. Αν κατέβει αυτός πάλι και καθίσει στον ίδιο θρόνο, δεν θα ξαναγεμίσουν τάχα τα μάτια του σκοτάδι, αφού ήρθε ξαφνικά από τον ήλιο;
Και πολύ μάλιστα, είπε.
Αν χρειαζόταν ν’ ανταγωνιστεί αυτός με κείνους τους παντοτινούς δεσμώτες, λέγοντας την άποψή του σχετικά με τις σκιές, καθόσον χρόνο η όρασή του είναι αμβλεία, πριν προσαρμοστούν τα μάτια του, και για να συνηθίσουν δεν θα χρειαζόταν και τόσο μικρός χρόνος, άραγε δεν θα προκαλούσε περιπαιχτικά γέλια και δεν θα έλεγαν γι’ αυτόν πως με το ν’ ανεβεί επάνω, γύρισε με καταστραμμένα τα μάτια του και πως δεν αξίζει ούτε να προσπαθήσουν καν να πάνε επάνω; Και αυτόν που θα επιχειρήσει να τους λύσει και να τους ανεβάσει, αν τους δινόταν κάπως η ευκαιρία να τον πιάσουν και να τον σκοτώσουν, δεν θα τον σκότωναν;
Αναμφίβολα, είπε.
Αυτή την εικόνα λοιπόν, φίλε μου Γλαύκωνα, είπα εγώ, πρέπει να την προσαρμόσεις σε όλα όσα είπαμε πρωτύτερα και να παρομοιάσεις τον ορατό κόσμο με την κατοικία του δεσμωτηρίου, και τη φωτιά που αντιφέγγιζε μέσα σ’ αυτή με τη δύναμη του ηλιακού φωτός. Αν όμως παρομοιάσεις την ανάβαση και τη θέα των αντικειμένων, που βρίσκονται στον επάνω κόσμο, με την άνοδο της ψυχής στον νοητό κόσμο, δεν θα σφάλεις ως προς τη δική μου άποψη, αφού επιθυμείς να την ακούσεις. Κι ο θεός τουλάχιστον ξέρει αν τυχαίνει να είναι αληθινή. Εμένα λοιπόν έτσι μου φαίνεται. Πως στην περιοχή του γνωστού η ιδέα του αγαθού είναι τελευταία και μετά βίας διακρίνεται, όταν όμως τη διακρίνει κανείς δεν μπορεί να μην συλλογιστεί πως αυτή είναι η αιτία για όλα γενικά τα σωστά και καλά πράγματα, γεννώντας μέσα στον ορατό κόσμο το φως και τον κύριο του φωτός, και γιατί μέσα στον νοητό κόσμο αυτή είναι που διευθύνει και παρέχει την αλήθεια και τον νου και πως πρέπει να την ατενίσει οπωσδήποτε αυτός που εννοεί να ενεργήσει φρόνιμα και στην ιδιωτική και στη δημόσια ζωή.

 
 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΜΑΘΗΣΗ με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ 

 

Λίλιθ - Θεά; Εξωγήινη; Γενετικό πείραμα - Ή, τι άλλο;


Γενικά

Στην μυθολογία, υπάρχουν αρκετές αναφορές για αυτό το όνομα. Ανάλογα με της προέλευση της χώρας υπάρχουν και διαφορετικές εκδοχές. Για παράδειγμα άλλη είναι άποψη στην Αίγυπτο και την Μεσοποταμία , άλλη είναι στην κίνα και στις Ινδίες και άλλη στην δύση. Όμως όλες έχουν κοινά χαρακτηριστικά, αλλά οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που αλλάζουν. Στην Αίγυπτο η μυθολογία θέλει
την Λίλιθ , να είναι ένα πανίσχυρο ον - Θεά, που κάθεται σε έναν θρόνο και να τρώει νέους ανθρώπους στην περιοχή της Βαβυλώνας. Στις Ινδίες θέλουν την Λίλιθ να κατοικεί σε μια από τις πιο ψηλές κορυφές των Ιμαλαίων σε έναν ναό και η εν λόγο περιοχή έχει χαρακτηριστεί από τους ντόπιους κατοίκους που αναπλάθουν τους μύθους, ως απαγορευμένη.

Στην πραγματικότητα όμως η ιστορία της Λίλιθ είναι λίγο μπλεγμένη και περίεργη, κυρίως με βάση τα αρχαία εβραϊκά κείμενα , την Γένεση και την Παλαιά Διαθήκη και/ή σε σχέση με τις ανατολικές θέσεις επί του θέματος.

Είναι σημαντικό να ειπωθεί ‘ότι πολλοί επιστήμονες ανά τον κόσμο έχουν κάνει έρευνες επί του θέματος. Στις γραφές εμφανίζεται μόνο το όνομα Εύα σαν το πρώτο θηλυκό, αλλά στις Εβραϊκές γραφές και στις Ινδικές (Μαχαμπαράτα - πανάρχαια Ινδικά κείμενα που φυλάσσονται κάτω από ειδικές συνθήκες φύλαξης ώστε να αντέχουν στον χρόνο), εμφανίζεται το όνομα Λίλιθ αντί της Εύας. Από αυτό συμπεραίνουν πολλοί ότι τα κείμενα ανά τους αιώνες έχουν παραποιηθεί σκοπίμως. Γιατί όμως και ποιοι θα είχαν συμφέροντα να κάνουν κάτι τέτοιο και τι συμφέροντα θα ήσαν αυτά; Σε αυτά τα δεύτερα λοιπόν και με βάση τα πρώτα της Γένεσης έχουμε συνοπτικά τα εξής παρακάτω.

Οι ελοχίμ (φωτεινοί αστέρες άκρως παραποιημένος όρος στην Αγία γραφή και στην Γένεση), εποίησαν τον πρώτο Θηλυκό άνθρωπο κατά την δημιουργία του σύμπαντος, αφού πρώτα φτιάχτηκαν τα φυτά και ξεχώρισε το ύδωρ από την γη. Σίγουρα αναφέρονται τα κείμενα για την δημιουργία του κόσμου στον οποίο ζούμε. Κατά την βασική θεολογική φιλοσοφία τα αρχικά σώματα των ανθρώπων ήταν άνευ γένους και υλικής υπόστασης. Οπότε υποθέτουμε ότι δημιουργήθηκε ένα νέο σύπμαν (το δικό μας) από μια ανάγκη που προέκυψε όποια και να ήσαν αυτή. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκαν τα γένη των ανθρώπων. Με βάση αυτά τα κείμενα, λίλιθ ήταν ο πρώτος θηλυκός άνθρωπος και ο Αδάμ ο πρώτος αρσενικός άνθρωπος. Ουσιαστικά δημιουργήθηκε το δυαδικό σύστημα. Έτσι λοιπόν η Λίλιθ εγκαταστάθηκε στην Μεσοποταμία όπου και εκεί αρχικά έδρασε.





Μυθολογία – (παραφιλολογία;)

Κατά τους μύθους, η Λίλιθ ήταν ένα πείραμα το οποίο απέτυχε. Δηλαδή δεν ήταν άνθρωπος όπως ο Αδάμ αλλά κάτι άλλο με παράξενη μορφή, η οποία είχε φτερά και πόδια αρπακτικού και με εκπληκτικές ικανότητες. Με βάση τα Ινδικά πανάρχαια κείμενα λοιπόν η Λίλιθ είχε ακόρεστη δίψα για ενέργεια. Από όπου και αν περνούσε τα πάντα πέθαιναν αφού ρουφούσε τη ενέργειά τους. Από αυτήν την ίδια, μυθολογείτε ότι δημιουργήθηκε το γένος των βρικολάκων, από την ένωσή της με έναν από τους Ελοχίμ (;). Μισούσε τους ανθρώπους κατά έναν περίεργο λόγο , ενώ εκείνοι φαίνεται να την είχαν σαν Θεά. Η Λίλιθ είχε υπερφυσικές ικανότητες, σχεδόν μπορούσε να κάνει ότι ήθελε ακόμη και όπως λένε οι θρύλοι να μεταβαίνει όποτε ήθελε στον υπερβατικό κόσμο και να επανέρχεται πίσω στον υλικό κόσμο! Χαρακτηρίστηκε μεταξύ άλλων και ως θεά της λαγνείας, αφού ζευγάρωνε ασταμάτητα καθώς ήθελε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους απογόνους (βρυκόλακες;). Έχει ονομαστεί επίσης και ως, η Πόρνη της Βαβυλώνας και ως η πόρνη του Σύμπαντος.


Σήμερα

Η μυθολογία στο Θιβέτ

Στα Ιμαλάια σε μια πολύ μυτερή κορυφή αυτών σε ύψος 6900 μέτρων υπάρχει ένας μυστήριος και μεγάλος ναός. Κάποιος δρόμος που να οδηγεί στον μεγάλο ναό, φυσικά δεν υπάρχει (ούτε για αστείο). Οι κάτοικοι του Θιβέτ λένε μυστήρια πράματα για αυτό το μέρος και με βάση των παραδόσεων τους, είναι άκρως απαγορευμένο σε οποιοδήποτε να πλησιάσει (ορειβάτη πιθανόν). Η κορυφή αυτή του βουνό λέγεται Δαλάι Σαγκάρ. Όπως φημολογείται από τους ντόπιους θιβετιανούς εκεί μένει ακόμα και σήμερα η Θεά Λίλιθ!!!

Στην Αμερική

Στην Αμερική και έστω και άτυπα στους πολλούς βασίζονται στην πίστη της Θεάς Λίλιθ όλα τα φεμινιστικά κινήματα. Είναι η απόκρυφη ηγέτιδά τους, ενώ μερικές από αυτές τις οργανώσεις δεν το κρύβουν καθόλου. Μια από τις μεγαλύτερες φεμινίστριες του κόσμου όπου προσπαθεί ακατάπαυστά να εφαρμόσει τα σχέδιά της είναι σίγουρα η Χίλαρι Κλίντον. Έχει οργάνωσει προς τιμήν της Θεά Λίλιθ (μόνο;), πάρα πολλές οργανώσεις , για την παιδοφιλία, για την πορνεία, για τον φεμινισμό, για τις εκτρώσεις, κ.α., βάζοντας σε θέσεις κλειδιά παράλληλα, γυναίκες με εξουσία και με πολύ άσχημο παρελθόν (κάποιες από αυτές), να τις διοικούν. Τα ντοκουμέντα για τις δράσεις τις Χίλαρι είναι πολλά και σίγουρα όχι κατάλληλα για να εξεταστούν σε αυτό το θέμα λεπτομερώς. Η επικράτεια των γυναικών εναντίον του άνδρα είναι έργο της ‘Λίλιθ’ όπως ισχυρίζονται κάποιοι γνώστες αυτών των θεμάτων.

Τι ισχύει τελικά για αυτόν τον μύθο;

Εκεί που ο μύθος μπερδεύετε με την πραγματικότητα, αρχίζει η θεωρία των συνωμοσιών...

Συνομοσιολογία 1

Η ταινία "ΕΠΑΦΗ ΤΕΡΤΑΤΟΥ ΤΥΠΟΥ" όπου προβλήθηκε στο σινεμά το 2010, βασιζόταν σε αληθινά γεγονότα και αληθινά βίντεο! Το τονίζω σε αληθινά γεγονότα και βίντεο, (όσοι την έχουν δει καταλαβαίνουν). Εκεί οι άνθρωποι όπου μαρτυρούσαν ότι κάτι το πολύ κακό τους πλησίαζε στα όνειρά τους είχε την αρχική εμφάνιση μιας κουκουβάγιας. Για κοιτάξτε παρακαλώ την αρχική εικόνα της Λίλιθ!!! Σε συνδυασμό με τον μύθο ότι μπορούσε να ταξιδεύει στον υπερβατικό κόσμο των "ονείρων".

Συνομοσιολογία 2

Έχει συνδεθεί από κάποιους τολμηρούς επίσης ότι η Λίλιθ και οι γιοι της έχουν σχέση με την κούραση με των ανθρώπων μετά των ύπνο τους(?). Η θεωρία βασίζεται απείρως σε ένα αφάνταστο στην κυριολεξία σενάριο, που θέλουν την Θεά όχι μόνο να υπάρχει στην πραγματικότητα, αλλά να δρα στο αστρικό σώμα των ανθρώπων κατά την διάρκεια του ύπνου, αντλώντας την ενέργεια τους (?).

Συνομοσιολογία 3

Πιστέυω ότι άκρως περίεργο το γεγονός ότι οι ειδικοί και οι επιστήμονες πάνω σε τέτοια θέματα που τα έχουν εξετάσει λεπτομερώς, έχουν καταλήξει στο ότι, τόσο η Αγία Γραφή, η απόκρυφη Παλαιά Διαθήκη όσο και η Γένεση είναι κείμενα τα οποία έχουν παραποιηθεί! Νομίζω ότι εαν το λένε οι ειδικοί τότε δεν μπορώ να τους αμφισβητήσω, όμως γιατί κάτι τέτοιο να έγινε; Αυτό όπως λένε έγινε σε δυο σημεία. Το πρώτο είναι στον όρο Ελοχίμ και το δεύτερο στον όρο Λίλιθ!

Συνομοσιολογία 4

Μία εκδοχή είναι ότι η Μόρα είναι η Λίλιθ (lilith) η πρώτη γυναίκα του Αδάμ, ή μια από της τρεις κόρες της. Όπως αναφέρουν τα γνωστικά κείμενα και τα απόκρυφα της Παλαιάς Διαθήκης η Λίλιθ αποχώρισε από τον Παράδεισο. Η Μόρα είναι ένα ανεξάρτητο πνεύμα. Σύμφωνα με τις περιγραφές είναι μία γυναίκα μαυροφορεμένη, η οποία εμφανίζεται στον ύπνο κάποιου συνήθως όταν κοιμάται ανάσκελα, του κρατάει τα χέρια και προσπαθεί να του πάρει την ανάσα.

Συνομοσιολογία 5

Η πέμπτη συνομοσιολογία είναι και η τελικά πιο "ακραία" αφού συμφωνεί σχεδόν με όλες τις προηγούμενες και προσθέτει ότι η Λίλιθ είναι μια βασίλισσα των νεφελίμ, εκ τών 72 το σύνολο και μάλιστα, όχι οποιαδήποτε αλλά η μοναδική αληθινή νεφελιμ και οι απόγονοί της είναι οι πραγματικοί (μοναδικοί) νεφελιμ. Αυτοί δε έφτιαξαν την βίβλο των βρυκολάκων ή των μπαχομεχ όπως αναφέρεται στην λοιπή ξένη και Ελληνική βιβλιογραφία, καθώς και ότι μέσω ειδικών τελετών μυούσαν ανθρώπους, ενώ τους υπόλοιπους και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, απλά τους σκότωναν τις νυχτερινές ώρες, με διάφορες τεχνηκές. Και για αυτό μάλιστα οι άνθρωποι έκτοτε, χωρίς να γνωρίζουν ή χωρίς να θυμούνται το γιατί, φοβούνται το σκοτάδι!


Η δική μου τοποθέτηση περί Νεφελίμ γενικά

Σε αυτή την τοποθέτηση θα δεχτώ ότι όλα περί των όντων νεφελιμ είναι αληθινά, έτσι ώστε να προχωρήσω στην παρακάτω τοποθέτηση. Το δικό μου ερώτημα είναι το εξής. Τι και αν όλα αυτά είναι αλήθεια; Δηλαδή τι θα χάσουμε ή τι θα κερδίζαμε εάν ήταν ψέματα; Πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής είναι μια πολύ καλή και εύκολη απάντηση. Ναι δεν λέω αλλά και τόσοι και τόσοι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί και έχουν φύγει από αυτόν τον κόσμο, τελικά τι τους εμπόδιζαν πραγματικά αυτά τα όντα; Η αλήθεια είναι κάπως περίεργη εδώ. Εαν δεχτούμε ότι υπάρχουν όλα αυτά και είναι όντως αληθινά, δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να σταματήσουν τον άνθρωπο από αυτό που θα πρέπει να κάνει. Βέβαια μιλώ χωρίς να λογίζομαι σωστά, αφού τα παλιά χρόνια (βασιζόμενοι πάντα στο ότι είναι αληθινά τα κείμενα), έδρασαν και μάλιστα ήταν υπαίτιοι για πολλούς θανάτους, δεν μιλώ όμως για θανάτους ενήλικων, αλλά αυτό που ενδιαφέρει ήταν οι θάνατοι των ανήλικων! Εκείνοι δεν πρόλαβαν...

Οπότε αυτό που θα έπρεπε να ενδιαφέρει τελικώς, είναι το πόσο επηρέασαν ή επηρεάζουν την ζωή των ανθρώπων από θεολογικής απόψεως, αυτά τα όντα. Και από θεολογικής απόψεως νομίζω μάλιστα, ότι συνέβαλαν να συμβαίνει το αντίθετο και όχι το προφανές. Το αν θα έρθει κάποιος και θα μου κάνει κακό είναι σίγουρα ένα πλήγμα για εμένα, μα όμως αυτό είναι το κυριότερο, που πρέπει να θέλουμε... να μην πληγωθούμε; Δηλαδή εαν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα "φανταστικά" και όλα ήταν καλά και γαλήνια στον κόσμο μας, αυτό θα μας χαροποιούσε και θα μας έκανε ευτυχισμένους παντοτινά ή μήπως θα έτσι τότε με αυτόν τον τρόπο θα χανόμασταν ακόμη περισσότερο μακριά από την έννοια του θεού και θα ξεχνάγαμε κάθε είδος μετάνοιας και πίστης έως ότου ένα ωραίο πρωί εγκαταλείπαμε αυτόν τον "ωραίο" κόσμο; Πίσω από κάθε σχέδιο υπάρχει το σχέδιο του Θεού. Το γιατί να γίνετε αυτό, εννοώντας το γιατί να υπάρχουν αυτά τα πλάσματα πρεσβεύοντας το κακό, θα το απαντούσαμε, με το να αναστρέψουμε την ερώτηση. Γιατί να υπάρχουν οι σιαμαίοι, οι τερατογενέσεις, πάσης φύσεως γενετικής αναπηρίας, γιατί να υπάρχουν οι διάφορες παθήσεις και οι αρρώστιες που ταλαιπωρούν και μαστιγώνουν τον κόσμο κάθε ημέρα; Ουσιαστικά είναι δυο ερωτήματα τόσο ίδια μεταξύ τους. Οπότε είτε υπάρχουν είτε όχι, μικρή σημασία έχει και περισσότερο για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Και αυτό γιατί η ίδια μας η πραγματικότητα είναι το ίδιο σκληρή με αυτή την που παρουσιάζετε στα βίντεο. Και επιτρέπεται από κάποιον Θείο μηχανισμό να συμβαίνουν όλα αυτά ή αν τους επιτρέπονται "εκείνοι" να τα κάνουν όλα αυτά (τότε και σήμερα), τότε και αυτό αποτελεί απλά μια ακόμη απόδειξη ότι ζούμε μακριά από τον Αγαθό, Αληθινό και Δίκαιο κόσμο του Θεού και πιο συγκεκριμένα ζούμε απλά στην... κόλαση (ή σε ένα προστάδιο αυτής κατά μιαν έννοια - προφήτης Ενώχ)! Και σε καμία περίπτωση στον κόσμο του Θεού που μας μίλησε ο Χριστός και όλοι οι προγενέστεροι σοφοί πριν Εκείνον!

Αυτό είμαι της γνώμης ότι είναι το πιο σημαντικό! Για αυτό και στον άνθρωπο επιτρέπεται πλέον να βασανίζεται, να υποφέρει και να πονάει! Για αυτό ο άνθρωπος έχει άγνοια, δεν έχει μνήμη και υπάρχουν οι διχογνωμίες μεταξύ αυτών. Όταν για ένα πράμα, υπάρχουν πάνω από μια απόψεις περί αυτού, τότε αυτό είναι ψεύτικο!

Οπότε καλύτερα θα ήταν να μην αναλωνόμαστε σε τέτοια θέματα σαν να ανακαλύψαμε τον τροχό, αλλά σε πιο ουσιαστικά. Και τα πιο ουσιαστικά είναι για αυτά που μίλησε μεταξύ άλλων και ο Σωκράτης, δηλαδή τα Υπερούσια!

Με σεβασμό στον συνάνθρωπο!

ΠΗΓΗ   ,    ypogeia-drasi
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/lilith-thea-eksoghini-genetiko-peirama.html#sthash.gQ2pbxEr.dpuf

Γιατί ο άνθρωπος είναι ξένος προς τον πλανήτη Γη ή... απλά είναι εξωγήινος


Οπως υποστηρίζει, ο άνθρωπος δεν γεννήθηκε στη Γη αλλά σε άλλον πλανήτη, γι' αυτό και εμφανίζει μια σειρά «δυσλειτουργίες» που σε περίπτωση που ήταν γήινο «προϊόν» δεν θα είχε. Εκτιμά ότι είμαστε από τη φύση μας απείθαρχα και επιθετικά όντα και γι' αυτό κάποιοι εξωγήινοι συγκέντρωσαν τον ανθρώπινο πληθυσμό και τον εξόρισαν στη Γη.

Εξωγήινη καταγωγή των ανθρώπων

Την εξαιρετικά... προωθημένη αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσα θεωρία ανέπτυξε ο καθηγητής Οικολογίας Ελις Σίλβερ. Τα «σημάδια» της εξωγήινης καταγωγής μας είναι αρκετά σύμφωνα με αυτήν. Οπως υποστηρίζει ο καθηγητής, ο άνθρωπος αντιμετωπίζει προβλήματα με την πλάτη του και έχει συχνά πόνους επειδή το είδος μας κατάγεται από έναν πλανήτη με χαμηλότερη βαρύτητα από αυτήν της Γης. Σύμφωνα με τον Σίλβερ, προβλήματα δημιουργούνται και όταν παραμένουμε ακόμη και σχετικά λίγη ώρα εκτεθειμένοι στο ηλιακό φως επειδή δεν σχεδιαστήκαμε για να ερχόμαστε σε τόσο άμεση επαφή με τον Ηλιο.

Ενα επιπλέον επιχείρημα του καθηγητή είναι οι δυσκολίες στον τοκετό και ειδικά αυτές που προκύπτουν από το γεγονός ότι το μέγεθος του κεφαλιού είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με την... πύλη εξόδου. Είμαστε το μόνο είδος στον πλανήτη με τόσο υψηλά ποσοστά επιπλοκών και θνησιμότητας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού, τονίζει, επισημαίνοντας ακόμη το γεγονός ότι ο άνθρωπος δεν είναι εξοπλισμένος για να αντιμετωπίζει το φυσικό περιβάλλον, π.χ. το κρύο ή τη ζέστη.

Θεωρεί επίσης παράδοξο το ότι ο άνθρωπος εμφανίζει ισχυρή αντιπάθεια για πολλά είδη τροφών που παρέχει η φύση. Ο Σίλβερ αναφέρει ότι ο άνθρωπος ασθενεί πολύ συχνά επειδή, εκτός των άλλων, το βιολογικό μας ρολόι έχει εξελιχθεί για ημέρα 25 ωρών, κάτι που έχουν υποδείξει και κάποιες μελέτες.

Από πού ήρθαμε και γιατί;

Η άποψη του Σίλβερ είναι ότι ο ανατομικά σύγχρονος άνθρωπος είναι ένα υβρίδιο που προέκυψε από τη διασταύρωση των ανθρώπων του Νεάντερταλ με ένα άλλο είδος ανθρώπων που έφθασαν στη Γη από κάποιον πλανήτη στο Αλφα του Κενταύρου, το πλησιέστερο σε εμάς αστρικό σύστημα. Κατά καιρούς το Αλφα του Κενταύρου έχει υποδειχθεί είτε ως τόπος καταγωγής του ανθρώπου είτε ως τόπος κατοικίας εξωγήινων. Ο Σίλβερ υποστηρίζει ότι αυτό το «άλλο» είδος ανθρώπων από το οποίο προερχόμαστε έφθασε στη Γη πριν από 60.000-200.000 έτη. Η εξήγηση που δίνει για την έλευσή μας στη Γη είναι ότι οι εξωγήινοι που ζούσαν μαζί μας δεν άντεξαν άλλο την απειθαρχία και την επιθετικότητά μας και μας έστειλαν εδώ για λόγους σωφρονισμού. Σαν να λέμε μας «φυλάκισαν» εδώ μέχρι να γίνουμε... άνθρωποι και όταν αυτό συμβεί - ποιος ξέρει; - μπορεί να επιστρέψουμε στο πραγματικό κοσμικό μας σπίτι...

ΠΗΓΗ  ,   iokh.gr -
 See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/o-anthropos-einai-eksoghinos.html#sthash.WfAT4gBf.dpuf

Δωρεάν ενέργεια από το ανθρώπινο σώμα

Επειδή η χρήση μπαταριών στα εμφυτεύματα ηλεκτρονικών συσκευών στο ανθρώπινο σώμα, κυρίως για ιατρικούς λόγους, είναι απαγορευτική διάφορες εταιρίες επιδιώκουν να εξελίξουν τεχνολογίες energy harvesting, μέσω των οποίων η συσκευή θα αντλεί την απαραίτητη ενέργεια για την λειτουργία της από το σώμα
Επιμέλεια: Γιάννης Μουρατίδης
Η αποστολή ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη και ο Jack Smith είχε ενημερωθεί για το ρίσκο που αναλάμβανε. Τώρα, καμουφλαρισμένος στην κολομβιανή ζούγκλα, περίμενε το ελικόπτερο διάσωσης, ελπίζοντας ότι ο πομπός που ήταν εμφυτευμένος κάτω από το δέρμα του μαζί με άλλα ηλεκτρονικά κυκλώματα προστασίας και ελέγχου θα είχε αρκετή ενέργεια για να στείλει το σήμα πάνω από τα πυκνά φυλλώματα των δέντρων.
Ακόμα και οι μικρότερες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως για παράδειγμα ένας βηματοδότης, χρειάζονται μια ελάχιστη ποσότητα ενέργειας για να λειτουργήσουν, την οποία απορροφούν από μια μπαταρία. Ενδεικτικά, η μπαταρία ενός βηματοδότη μπορεί να κρατήσει 5 έως 10 χρόνια.
Για τα σχέδια των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην αγορά των εμφυτευμένων ηλεκτρονικών συσκευών, όπως για παράδειγμα ένας μικρορυθμιστής γλυκόζης που θα απαλλάξει τους διαβητικούς από τις ενέσεις, η χρήση μπαταριών είναι ένα πρόβλημα. Για να το λύσουν εξελίσσουν τεχνολογίες energy harvesting, που θα δίνουν τη δυνατότητα στις ηλεκτρονικές συσκευές να απορροφούν ενέργεια από τις κινήσεις του ανθρώπινου σώματος.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις τεχνολογίες ονομάζονται πιεζοηλεκτρικά και ένα από τα πιο γνωστά είναι το οξείδιο του ψευδαργύρου, με το οποίο έχει επιτευχθεί παραγωγή ρεύματος τάσης μέχρι 1,6 Volt.
Οι βηματοδότες αναμένεται να είναι στις προτεραιότητες των κατασκευαστών, δεδομένου ότι η καρδιά είναι ένας μυς που βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση. Ο John Rogers, καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Illinois, έχει κατασκευάσει ήδη σε πρωτότυπο ένα εύκαμπτο ηλεκτρονικό κύκλωμα πάνω σε βιοσυμβατό πλαστικό, το οποίο μπορεί να απορροφά ενέργεια από την κίνηση της καρδιάς ή των πνευμόνων και να την αποθηκεύει σε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία.
Η κατασκευή ανήκει στην κατηγορία των ιατρικών συσκευών και έτσι θα χρειαστεί να περάσει από σκληρές κλινικές δοκιμές, οπότε θα χρειαστούν κάποια χρόνια μέχρι να γίνει διαθέσιμη στο εμπόριο.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου έρχονται τα κακά... (απο την 5 κομματική συγκυβέρνηση Ν.Δ. ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΛΕΒΕΝΤΗ, ΠΟΤΑΜΙ;;)


Σύμφωνα με την εφημερίδα Αγορά, η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, θα κληθεί να εφαρμόσει μέτρα τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Προφανως γνωρίζοντας τι έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας επέσπευσε τις διαδικασίες για να γίνουν εκλογές. Tα μέτρα είναι τα εξής:..

Επιβολή πλαφόν 2.00 ευρώ στις συντάξεις όλων των ταμείων
Ενοποίηση όλων των ταμείων κύριας ασφάλισης κάτω από την ομπρέλα του ΙΚΑ
Εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείματος που θα οδηγήσει σε περικοπές επικουρικών συντάξεων
Απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο
Εφαργμογή των αλλαγών στη ρύθμιση των 100 δόσεων με αύξηση του επιτοκίου και αυστηροποίηση των εισοδηματικών κριτηρίων
Μονιμοποίηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης με την ενσωμάτωσή της στη φορολογική κλίμακα
Αύξηση φόρων για αγρότες και εισοδήματα από ενοίκια
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/20_5.html

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ


 
ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
 

«Έλληνες» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΕΣΒΕΙΣ… Και Τούρκοι Συνεργάτες Τους Ήταν Έτοιμοι Να «Φάνε» Οικόπεδο Του Ελληνικού Δημοσίου Στην ‘Αγκυρα.

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ “ΣΧΕΔΙΑ” ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Πούτιν:η πολιτική των δυτικών ευθύνεται για το μεταναστευτικό ρεύμα των προσφύγων …αποτύχατε


Embedded image permalink

dimpenews:ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
Στο περιθώριο του οικονομικού forum του Vladivostok ο Πούτιν θύμισε ότι είχε προειδοποιήσει την Ευρώπη για τις καταστροφικές συνέπειες της εξωτερικής της πολιτικής που επέφερε κύμα ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό .

Η κατάσταση στην οποία σήμερα βρίσκεται η Ευρώπη ήταν αναπόφευκτη καθώς η Ευρώπη ακολούθησε μια πολιτική που αποδείχθηκε αποτυχία τόσο για τη Μέση Ανατολή όσο και για Β Αφρική.
Το πρωταρχικό λάθος αυτής της δυτικής πολιτικής είναι η «επιβολή των δικών τους στον κόσμο» χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τα ιδιαίτερα ιστορικά,θρησκευτικά,εθνικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά ανεξάρτητων περιοχών. Για τον ίδιο ο μόνος τρόπος να ανακοπεί αυτό το συνεχόμενο κύμα προς την Ευρώπη είναι να βοηθήσουμε να άτομα να λύσουν τα προβλήματά τους στη χώρα τους. Αυτό οφείλει ν΄αρχίσει από τη δημιουργία κοινού μετώπου και ενωμένου κατά των τζιχαντιστικών οργανώσεων όπως της Daesh για να χτυπηθεί το κακό στη ρίζα του.

Embedded image permalink
 
Επέμεινε στην επιθυμία του για σχηματισμό μιας αληθινής διεθνούς συμμαχίας κατά του Ισλαμικού Κράτους διαβεβαιώνοντας ότι οι συζητήσεις με τους αμερικανούς είναι σε εξέλιξη και ο ίδιος συναντήθηκε προσωπικά με τον Obama.
Σε κάθε πρίπτωση είναι πρόωρο να μιλάμε για συμμετοχή των ρώσων στη συμμαχία υπό την διεύθυνση των ΗΠΑ και συγχρόνως η Ρωσία εξετάζει και άλλες επιλογές είπε.



Ο Πούτιν δήλωσε ότι αν νικηθεί η τρομοκρατία στις σχετιζόμενες με το πρόβλημα περιοχές η τοπική οικονομία και το κοινωνικό επίπεδο θα ανακάμψουν και οι πρόφυγες θα επσιτρέψουν στις χώρες τους.
«Αν αντιδρούμε μονομερώς και βασιζόμαστε σε διαδικασίες ψευδοδημοκρατικές θα βρεθούμεσε ένα αδιέξοδο ακόμη μεγαλύτερο.»Ο σύριος πρόεδρος Bachar al-Assad δεν ανατιτίθεται σε πρόωρες εκλογές στο πλαίσιο πολιτικού διακανονισμού τόνισε ο Πούτιν.rt 4/9/15

Embedded image permalink
 


dimpenews.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/09/blog-post_5.html

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ - ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ…


ΞΕΝΟΣ
ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ

Αλίμονο σ’ εκειόν που δια του πνεύματος

ξεπέρασε οπωσούν την εποχή του^

βαριά καταφορά δημόσιου ρεύματος

θα του καταπικράνει τη ζωή του…


Θα τον αποστραφεί με ατιμασία

τότε η μωρή κι αχάριστη πατρίδα.

Και μες στην όλη αποδοκιμασία,

δεν θα ‘χει ειμή την άχαρην ελπίδα,

νάλθει άλλη γενεά με νοημοσύνη,

να κάμει μία μέρα δικαιοσύνη.


Ανδρέας
Λασκαράτος


Το χαρακτηριστικό αυτό ποίημα του έξοχου Ανδρέα Λασκαράτου συνοψίζει μέσα σε λίγα λόγια το στάλαγμα της άξιας ζωής που έζησε ο Γιώργος Γκιόλβας, αφήνοντας το
φωτεινό Απολλώνειο ίχνος του μόνο στις καρδιές εκείνες που είναι πάντα πρόθυμες
να ανοίξουν τις πύλες τους στο Αγαθό.

Ο Γιώργος Γκιόλβας ήταν ένα μεγάλο πνεύμα. Το πόσο μεγάλο είναι ένα πνεύμα,
μετριέται από το πόση αίσθηση προκαλεί. Η προσωπικότητα Γκιόλβα προκάλεσε
αίσθηση… πόση αίσθηση, αλήθεια… σε τόσους και τόσους, πόσο ενθουσιασμό, πόση ελπίδα… μα και πόση έχθρα σε όλους εκείνους που δεν εννοούν ποτέ να δεχθούν το φυσικό δικαίωμα ενός ανθρώπου να είναι δημιουργικός και συνάμα πνευματικά ελεύθερος. Να ακολουθεί πιστά την αρετή και τη φωνή της ψυχής. Κανείς μικρός κι ασήμαντος δεν απασχολεί ποτέ τα μυαλά των ανθρώπων, μόνο οι ισχυροί νόες είναι εκείνοι που εκτείνουν λαμπερά την προσωπικότητά τους στο χώρο και στο χρόνο. Κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί…

Ο Γιώργος Γκιόλβας ήταν μεγάλος για τις εφευρέσεις, αλλά και για τα οράματά του,
τα οράματα εκείνα που ενέπνευσαν και παρότρυναν. Ήταν μεγάλος γιατί από μέσα
του ανάβλυζε το θάρρος, η ειλικρίνεια και η θέρμη μιας ψυχής που ζητά να
πετάξει στο άπειρο, να ξεπεράσει την εποχή της και τα μειονεκτικά ανθρώπινα
όρια. Ήταν μεγάλος γιατί εποίησε και γιατί ονειρεύτηκε. Εποίησε έργα επιστημονικά.
Με γνώμονα το ήθος κι όχι το κέρδος, πάντα επ’ αγαθώ, για το σήμερα και για το
αύριο. Και ονειρεύτηκε. Ονειρεύτηκε ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα και για
τον κόσμο. Ο Γιώργος Γκιόλβας ήταν μεγάλος γιατί ήταν Έλληνας!

Γι’ αυτό και κυνηγήθηκε τόσο, γι’ αυτό και λοιδωρήθηκε, και χλευάστηκε… και
πικράθηκε… Γι’ αυτό, όμως, ήταν και τόσοι πολλοί όλοι εκείνοι που τον θαύμασαν…
Και τον θαυμάζουν.

Όταν τελείωσε την πορεία της εδώ ύπαρξής του, πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ούτε σε ένα δελτίο ειδήσεων δεν αναφέρθηκε η είδηση του θανάτου του. Αυτό δεν είναι
περίεργο για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο μιας κατεστημένης κοινωνίας που μόνο και πάντα ζητά, μα αρνείται επιδεικτικά να δώσει. Ναι, του έκαναν μετά θάνατον
κάποια αφιερώματα, αλλά γιατί; Όχι για να τον τιμήσουν. Αλλά για να ψάξουν, να
δουν μήπως υπήρχε και κάτι άλλο που ακόμη δεν το είχαν πάρει. Ή απλά για να
συλήσουν τη μνήμη του, κι όχι μόνο οι αντίθετοι, αλλά ακόμη και οι συμπνέοντες.
Είναι κι αυτή μια τεχνική, να πλάθεις το εγκώμιο κάποιου με τέτοιον τρόπο, ώστε
να προτρέπεις τον αποδέκτη των λεγομένων σε απαξίωση. Ειπώθηκαν έτσι πολλά.
Άλλα ακραία, άλλα γοητευτικά, άλλα μυστηριώδη κι άλλα φαιδρά. Ο άνθρωπος
Γκιόλβας, όμως, δεν εμφανίστηκε πουθενά...

Ο Γιώργος Γκιόλβας ξεχείλιζε από ευφυϊα. Ναι, ήταν ευφυής άνθρωπος, ιδιοφυής. Το
καταλάβαινες και στις παραμικρότερες κινήσεις ή λέξεις του. Όπως καταλάβαινες
αμέσως ότι γνώριζε πολλά. Αλλά μιλούσε για λίγα. Κι όχι πάντα γι’ αυτά που η
σκέψη του γνώριζε. Έλεγε μόνο όσα ήθελε να πει. Γιατί αυτά που έλεγε, ήθελε και
τα έλεγε. Η απόφασή του για τα λεγόμενά του ήταν συνειδητή. Και δεν τον
ενδιέφερε το τίμημα…



Σήμερα, είπα να ρίξω μια ματιά στο πρόγραμμα και τις θέσεις τού ΣυΡιζΑ- Γκουγκλάρω, λοιπόν και....


Σήμερα, είπα να ρίξω μια ματιά στο πρόγραμμα και τις θέσεις τού ΣυΡιζΑ, για να μη με λένε μονόχνωτο. Γκουγκλάρω, λοιπόν, βρίσκω το http://www.eklogika.gr/page/parties/syriza_theseis, λέω "εδώ είμαστε" και κλικάρω.

 Στο παράθυρο που ανοίγει, έχω δυο επιλογές: Για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πατήστε εδώ και Για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ πατήστε εδώ

Πατάω και στις δυο μεριές. Το αποτέλεσμα, δείτε το (κι αν δεν με πιστεύετε, δοκιμάστε μόνοι σας):

Οι "θέσεις" (αριστερά) και το "πρόγραμμα" (δεξιά) του ΣυΡιζΑ

Παραδέχομαι ότι γέλασα με τις "απαγορευμένες" θέσεις και το "ανύπαρκτο" πρόγραμμα αλλά συνέχισα το ψάξιμο. Μπήκα και στον επίσημο ιστοτόπο τού κόμματος (www.syriza.gr). Τζίφος. Αφού έφτασα στο σημείο να αναρωτιέμαι μήπως εκεί στην Κουμουνδούρου ντρέπονται για το πρόγραμμά τους και το κρατάνε κρυφό! Τελικά, βρήκα κάτι στο News247.gr και, διαβάζοντας, ξεχώρισα μερικά πάρα πολύ όμορφα πραγματάκια:

(α) "Η κατάργηση του ΕΚΑΣ αποτελούσε μόνιμο στόχο των δανειστών και η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να πετύχει την προσωρινή διατήρησή του".
- Πάμε να πούμε ένα ψέμα αλλά βάζουμε κι εκείνη την προσωρινή για να μη μας πούνε ψεύτες. Καθ' όσον, το νέο μνημόνιο προβλέπει "κατάργηση του επιδόματος αλληλεγγύης (EKAΣ) για όλους τους συνταξιούχους έως τα τέλη Δεκεμβρίου του 2019, αρχίζοντας με το ανώτερο 20% των δικαιούχων το Μάρτιο του 2016". Με απλά λόγια: διατηρούμε το ΕΚΑΣ μέχρι να το καταργήσουμε. Τόσο απλό!

(β) Εν όψει της -προβλεπόμενης από το μνημόνιο- ενοποίησης όλων των ασφαλιστικών ταμείων σε ένα ταμείο κύριας και σε ένα ταμείο επικουρικής ασφάλισης, ο ΣυΡιζΑ "εγγυάται ότι δεν θα προκύψουν νέες μειώσεις συντάξεων λόγω των ενοποιήσεων".
- Αυτό το "εγγυάται" σηκώνει πολλή κουβέντα. Πώς "εγγυάται", εφ' όσον από 1ης Ιανουαρίου 2015 ισχύουν αναδρομικά τα "μηδενικά ελλείμματα" των επικουρικών ταμείων, το οποίον σημαίνει πως συντάξεις θα χορηγούνται μόνο αν έχει λεφτά το ταμείο, απαγορευομένης απολύτως της κρατικής χρηματοδότησης; Καθ' όσον, σύμφωνα με το νέο μνημόνιο, "όλα τα επικουρικά συνταξιοδοτικά ταμεία θα χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από ίδιες εισφορές από την 1 η Ιανουαρίου 2015". Βέβαια, το πρόγραμμα προβλέπει πιο κάτω ότι θα βρεθούν πόροι επειδή θα παταχθεί η αδήλωτη εργασία και θα αυξηθούν οι εργοδοτικές εισφορές αλλά αυτά μου θύμισαν ένα άλλο με τον Τοτό κι έσκασα στα γέλια.

(γ) "Όσον αφορά τους φόρους περιουσίας, και ειδικότερα τον ΕΝΦΙΑ, θα προχωρήσουμε σε αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών και επιβολή προοδευτικών συντελεστών ώστε να μην υπάρξει απώλεια εσόδων".
- Κανονικά, ο ΣυΡιζΑ δεν έπρεπε να πει κουβέντα για τον ΕνΦΙΑ, μιας και μέχρι τις προηγούμενες εκλογές διατυμπάνιζε την πλήρη κατάργησή του, ως άδικου φόρου. Τώρα όχι μόνο για κατάργηση δεν μιλάει αλλά ούτε καν για προσωρινή επιβολή του. Το μόνο που λέει είναι ότι θα ανακατέψει τις αντικειμενικές αξίες και τους συντελεστές αλλά παραδέχεται πως στο τέλος θα πληρώσουμε τα ίδια λεφτά. Πόσα θα πληρώσουμε; Πάνω από 5 δισ. ευρώ, υγεία νά 'χουμε.

(δ) "Κεντρική δράση για την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας είναι η εισαγωγή των σχολικών γευμάτων στα δημοτικά σχολεία της χώρας, κατά προτεραιότητα με βάση τον χάρτη της φτώχειας. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2015 με υγιεινό κολατσιό στα δημοτικά σχολεία των μεγάλων αστικών κέντρων, το οποίο θα διευρυνθεί σταδιακά σε όλα τα σχολεία".
- Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι το πρόγραμμα ενός αριστερού κόμματος εξουσίας θα είχε στοιχεία εμπνευσμένα από τα συσσίτια της κατοχής. Ούτε ότι ένα τέτοιο κόμμα θα προσπαθούσε να καταπολεμήσει την παιδική φτώχεια με ένα "υγιεινό κολατσιό". Ένας αριστερός θα έπρεπε να ξέρει  ότι η παιδική φτώχεια δεν καταπολεμείται δίνοντας στο παιδί ένα φρούτο την ημέρα αλλά εξασφαλίζοντας σωστά αμειβόμενη δουλειά στους γονείς του.

(ε) "Θα προχωρήσουμε στην κατάθεση και ψήφιση τροπολογίας που θα απαγορεύει στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ να πετούν τρόφιμα που μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια, τα οποία θα διατίθενται σε δομές αλληλεγγύης, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και σε ιδρύματα".


- Αυτό είναι! Τέρμα πια στις εικόνες ντροπής χιλιάδων ανθρώπων που ψάχνουν στους κάδους σκουπιδιών για να βρουν κάτι να φάνε. Ο ΣυΡιζΑ υπόσχεται ότι θα αναλάβει για λογαριασμό τους την διαχείριση των σκουπιδιών και θα τους προσφέρει όσα σκουπίδια τρώγονται, μέσω πολιτισμένων συσσιτίων. Ή είμαστε ευρωπαίοι ή δεν είμαστε, διάβολε!



(στ) Αφού αναφέρεται πως 106.693 άνεργοι είναι ενταγμένοι σήμερα σε επιδοτούμενα προγράμματα, σημειώνεται: "Τους επόμενους δύο μήνες ο αριθμός αυτός θα ανέλθει σε 123.000 ανέργους, ενώ μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 οι θέσεις αυτές θα ανέλθουν σε 210.000".


- Το καταλάβαμε; Σε πλήρη εναρμόνιση με όσα λέει το νέο μνημόνιο περί "βέλτιστων πρακτικών" στην αγορά εργασίας, ο ΣυΡιζΑ δεν πολυνοιάζεται για το δικαίωμα στην εργασία αλλά προαναγγέλλει διπλασιασμό των voucher και των πενταμηνιτών. 


Οι οποίοι, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό, δεν είναι εργαζόμενοι αλλά "ωφελούμενοι". Δηλαδή, ενώ δουλεύουν κανονικά, πληρώνονται με πενταροδεκάρες, δεν έχουν κανένα εργασιακό δικαίωμα (αφού δεν είναι εργαζόμενοι!) και δεν κολλάνε ούτε ένα ένσημο. 

Με άλλα λόγια, ο ΣυΡιζΑ ζητάει την ψήφο μας με την υπόσχεση ότι θα διπλασιάσει τους σκλάβους που απασχολούν τζάμπα οι επιχειρήσεις!
(ζ) "Η δέσμευση για μείωση των συντάξεων του ΟΓΑ για το μη ανταποδοτικό μέρος τους μπορεί να οδηγήσει σε μειώσεις ακόμα και στις κατώτατες συντάξεις των 360 ευρώ. Είναι αυτονόητο ότι για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η υιοθέτηση ενός τέτοιου μέτρου δεν μπορεί να γίνει χωρίς την διεύρυνση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος που θα καλύψει τις απώλειες για αυτή την κατηγορία χαμηλοσυνταξιούχων".


- Άφησα το καλύτερο για το τέλος. Αφού τριπλασίασε τις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών, κατάργησε την μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο των αγροτικών μηχανημάτων, διπλασίασε τον φόρο των αγροτικών εισοδημάτων, μετάταξε τον ΦΠΑ των αγροεφοδίων, των σπόρων, των λιπασμάτων κλπ από το 13% στο 23% κλπ και αφού σμπαράλιασε τις -έτσι κι αλλοιώς, πενιχρές- συντάξεις τους, ο ΣυΡιζΑ υπόσχεται τώρα στους αγρότες ότι θα τους πετάξει κάτι ψίχουλα ώστε να μη πεθάνουν από την πείνα. Έτσι, για να μη την πάθουν σαν τον γάιδαρο του Χότζα οι άνθρωποι!


 Έχει κι άλλα ωραία το πρόγραμμα του ΣυΡιζΑ. Μέχρι και δωρεάν κάρτες για τα μέσα συγκοινωνίας, πάντα "με εισοδηματικά κριτήρια". Δυστυχώς, όμως, τόσο για τους εμπνευστές του όσο και για όλους μας, η αριστεροσύνη του δεν είναι απλώς "not found". Φαίνεται πως είναι και "forbidden".






teddy
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/09/blog-post_32.html

Θέλετε λοιπόν να μιλήσουμε γιατί «αυτό το παιδάκι κοιμάται στην παραλία»;

Θα το κάνουμε αφού το θέλετε. Γιατί όσο παίζετε βρώμικα το παιχνίδι με τις ψυχές των ανθρώπων… Όσο επιχειρείτε να στήσετε μελόδραμα ασελγώντας στο άψυχο κορμάκι του μικρού από τη Συρία…

Όσο συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την εικόνα του, μετατρέποντας το δράμα του σε παιδικό παραμύθι για να φορτώσετε ενοχές έναν λαό που δεν ευθύνεται για τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών αλλά και των ντελιβεράδων του θανάτου…

Όσο τολμάτε κάτω από την εικόνα του δολοφονημένου παιδιού να στήνετε φαιδρά αφηγήματα του στυλ: «Μαμά, γιατί το παιδάκι κοιμάται στην παραλία; Δεν το βλέπει η μαμά του που βρέχεται; Δεν ανησυχεί μην κρυώσει; Μαμά, τόση ώρα μέσα στο νερό θα αρρωστήσει και θα ανεβάσει πυρετό. Πρέπει κάποιος να το πάρει αγκαλιά, τώρα που κοιμάται. Να το βάλει να ζεσταθεί, να του κάνει ένα ζεστό μπάνιο, να του δώσει λίγη σούπα. Πόσο κακή μαμά έχει αυτό το παιδί που το αφήνει να κοιμάται μόνο του στην παραλία;… κλπ κλπ κλπ»

Εμείς θα σας ξεβρακώνουμε για την υποκρισία σας και την ψευτιά σας. Και θα το κάνουμε γιατί δε δίνετε δεκάρα τσακιστή γι αυτό το παιδί και το δράμα χιλιάδων άλλων παιδιών που δολοφονούνται στον πλανήτη, και ας κόπτεστε για το αντίθετο.

Θα το κάνουμε γιατί απλώς χρησιμοποιείτε ασελγώντας αυτό το παιδί, για να καθαγιάσετε τη δική σας ευθύνη, για να εμφανίσετε δικαιωμένη την ιδεοληπτική σας διαστροφή, για να σερβίρετε ενοχές στην κοινωνία που έστω και ενστικτωδώς αντιστέκεται στην ψευτοουμανιστική σας αθλιότητα, αλλά και για να βάλετε τελικά σε δεύτερο πλάνο τις κορυφαίες ευθύνες όλων αυτών που στήριξαν με τον τρόπο τους τις δολοφονικές επιδρομές, και σήμερα ξερνούν ψεύτικα δάκρια για τα θύματα, αλλά και για τις επιλογές που πυροδοτούν εθνικές τραγωδίες.

Πάμε λοιπόν να δούμε γιατί αυτό το παιδάκι κοιμάται στην παραλία, διευρύνοντας τα ερωτήματα που το «δικό σας» παιδάκι απευθύνει στην υποτιθέμενη «μαμά» του δακρύβρεκτου σεναρίου σας.

Μαμά, γιατί αυτές οι γυναίκες δε φέρνουν και τα δικά τους παιδάκια με τις βαρκούλες στην πατρίδα μας;


Απάντηση: Γιατί αυτές οι γυναίκες, είναι εθελόντριες Χριστιανές, στην πρώτη γραμμή του αγώνα εναντίον των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους στη Συρία! Αυτές αποφάσισαν πως δεν θα πουλάνε μπιχλιμπίδια, δεν θα γηροκομούν γέροντες που παράτησαν οι οικογένειες πολιτισμένων Ευρωπαίων, ούτε φθηνά εργατικά χέρια στις φάμπρικες της δύσης, ούτε πόρνες στην Ευρώπη των τραπεζιτών. Αυτή είναι η Συρία των Ελληνορθόδοξων και αυτές οι γυναίκες υπερασπίζονται την πατρίδα τους και δε βγάζουν σέλφι στα νησιά του Αιγαίου. Αλλά γι αυτές τις γυναίκες δε θα μιλήσει κανείς από αυτούς που χύνουν μαύρο δάκρυ υποκρισίας πάνω από το παιδάκι που «κοιμάται στην παραλία».

Μαμά, τι κάνουν αυτές οι χαμογελαστές γυναίκες με τις σημαίες σ αυτή την άγρια Γη, αφού εμείς μαθαίνουμε ότι τα γυναικόπαιδα έρχονται στη χώρα μας για να βρουν τη σωτηρία;


Απάντηση: Αυτές οι γυναίκες παιδί μου, είναι γυναίκες και μάνες μαζί. Είναι οι ηρωίδες της αντίστασης για τις οποίες κανείς δεν κλαίει και κανείς δε μιλά. Είναι οι γυναίκες που διάλεξαν να υπερασπιστούν στην πατρίδα τους μέσα σ' αυτή την άγρια Γη, και δε θέλησαν ν αναζητήσουν τη σωτηρία όπως μας λένε στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Κι αυτός ο χαμογελαστός τύπος με τα όπλο στο χέρι τι είναι μαμά και τι ακριβώς ήρθε να κάνει στη χώρα μας;


Απάντηση: Φονιάς των αδελφών του ήταν στη Συρία παιδί μου. Φονιάς αδίστακτος. Είναι ένας ακόμη από τους εκατοντάδες χιλιάδες που ήρθαν στον τόπο μας ως «δυστυχισμένοι», αλλά γι αυτούς δε θα ακούσεις κανέναν να μιλά. Δεν ξέρει κι ό ίδιος πόσες μαμάδες, πόσους μπαμπάδες και πόσα παιδάκια έχει δολοφονήσει, και τώρα ήρθε εδώ κυνηγημένος από τους αγωνιστές συμπατριώτες του για να κλάψει μαζί μας για το παιδάκι που κοιμάται μέσα στη θάλασσα.

Κι αυτός ο κύριος ποιος είναι μαμά; Δε φαίνεται και πολύ κακός άνθρωπος.


Απάντηση: Δεν ξέρω αν είναι κακός ή όχι παιδί μου. Ξέρω ότι τα όρνια όλου του πλανήτη έπεσαν πάνω του για να του διαλύσουν τη χώρα. Αλλά αυτός, συνεχίζει και αντιστέκεται. Δεν παραδόθηκε, δεν έσκυψα το κεφάλι. Συνεχίζει τον αγώνα για την υπεράσπιση της πατρίδας του, αλλά ούτε και γι αυτόν θ ακούσεις κανέναν από τους κλαψιάρηδες να μιλά.

Κι αυτός ο χοντρός κύριος ποιος είναι μαμά;


Απάντηση: Δικό μας θρεφτάρι είναι παιδί μου. Προοδευτικός του ανθρωπισμού δηλώνει κι αυτός. Κλαίει κι αυτός για το παιδάκι που κοιμάται στη θάλασσα. Αλλά εδώ, σ ένα διάλειμμα της συγκίνησης, χαριεντίζεται με αυτός που έχει δολοφονήσει δεκάδες χιλιάδες παιδάκια.

Το ίδιο κι εδώ. Περισσεύει η υποκρισία όπως βλέπεις παιδί μου.


Και θέλεις να ξέρεις και κάτι ακόμη; Έλα να δεις μερικές φωτογραφίες ακόμη για τα παιδάκια που κανείς δεν έκλαψε, γιατί το δράμα αυτών των παιδιών, δε προσφέρεται για μελόδραμα.

 
 
 
 
 


Αυτά τα παιδάκια λοιπόν, δε θα προλάβουν ποτέ να κοιμηθούν στη θάλασσα, όπως αυτό το παιδάκι που ασελγούν επάνω του οι μοιρολογίστρες της υποκρισίας, γιατί κοιμούνται στη Γη της πατρίδας τους, που την τίμησε ο αγώνας των πατεράδων τους, αλλά και ο δικός τους πρώιμος αγώνας. Αυτά τα παιδιά δε θα πνιγούν ποτέ στο Αιγαίο γιατί οι γονείς τους δεν άκουσαν τις σειρήνες των λαθρολάγνων του κίβδηλου "ουμανισμού"...

Γιατί οι δικοί τους γονείς, στάθηκαν αγέρωχοι απέναντι στις βόμβες των σιωνιστών, υπερασπιζόμενοι τη δική τους πατρίδα. Αλλά κι αυτά τα παιδιά, σκοτώθηκαν σημαδεύοντας με σφεντόνες τη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ η οποία στο τέλος τα δολοφόνησε.

Κατάλαβες τώρα γιατί γι αυτά τα παιδάκια, δε γράφονται συγκινησιάρικα μελοδράματα; Γιατί αυτοί που τα γράφουν, δε τιμούν τα παιδάκια… δεν καταδικάζουν τους δολοφόνου στους και τους παράπλευρους συνενόχους.

Όλοι αυτοί στοχεύουν τη δική σου και τη δική μου ψυχή. Εμάς θέλουν να φορτώσουν ενοχές για ένα έγκλημα που δεν κάναμε, για να μπορούν όλοι αυτοί να χορεύουν και να χαριεντίζονται με τους εγκληματίες.

Χρησιμοποιούν την εικόνα αυτού του παιδιού, για να κρύψουν αυτή την εικόνα. Την εικόνα των συμμοριτών που λιποτάχτησαν από τις πατρίδες τους, πρόδωσαν τους αδερφούς τους, και τώρα κρύβονται από τους οργισμένους συμπατριώτες τους, κι ας τρως εσύ κι εγώ ένα καλοστημένο παραμύθι. Γιά δες...





Είδες λοιπόν τι κρύβεται πίσω από τα περίφημα γυναικόπαιδα για τα οποία σου μιλούν;

Έλα τώρα να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι μικρέ για να δούμε μαζί ακόμη πιο γυμνή την αλήθεια.
Εσύ μικρέ, γι αυτή τη μαμά θα ήσουν περήφανος αν ήταν η μαμά σου;


Ή μήπως γιά κάποια από αυτές τις μαμάδες θα ήσουν περήφανος;


Όταν μεγαλώσεις λίγο ακόμη λοιπόν, ρίξε κι ΕΔΩ μια ματιά για να καταλάβεις πόσο βρώμικα στημένο είναι το παραμύθι του ανθρωπισμού τους.

Πηγή "Ελληνικό Φόρουμ"


kerberos-hellas
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters