Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρία κρούσματα κορωνοϊού απο την Ηλεία; - Σε καραντίνα το νοσηλευτικό προσωπικό

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της Ηλείας για τον κορωνοϊό. Ο άνδρας που έχει καταγραφεί ως επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού, το ένατο στην Ελλάδα και που διαμένει μόνιμα στην Αμαλιάδα (πρόκειται για γνωστό πρόσωπο) νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο σε απομόνωση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters