Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Η Margareta Griesz-Brisson σχετικά με τα μέτρα του κορωνοϊού. Η λανθάνουσα έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο οδηγεί στο γεγονός ότι τα εγκεφαλικά κύτταρα καταστρέφονται αμετάκλητα.

Δρ. Δρ. Δρ. Margarite Griesz-Brisson MD, PhD είναι σύμβουλος Νευρολόγος και Νευροφυσιολόγος με Διδακτορικό στη Φαρμακολογία, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νευροτοξικολογία, το περιβαλλοντικό φάρμακο, τη νευρογέννηση και τη νευροπλαστική. Αυτό έχει να πει για τις μάσκες και τις επιπτώσεις τους στους εγκεφάλους μας:

′′ Η αναπνοή του αναπνευσμένου αέρα μας θα δημιουργήσει χωρίς αμφιβολία έλλειψη οξυγόνου και πλημμύρες διοξειδίου του άνθρακα. Γνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πολύ ευαίσθητος στην εξαπάτηση οξυγόνου. Υπάρχουν νευρικά κύτταρα για παράδειγμα στον ιππόκαμπο, που δεν μπορεί να είναι περισσότερο από 3 λεπτά χωρίς οξυγόνο - δεν μπορούν να επιβιώσουν.

COVID-19 - ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

Chryso Elenodorou

Ακούστε το μέχρι το τέλος...!
Αποζημιώσεις για οικονομικές απώλειες..!
Εν συντομία:
Γίνεται αναφορά στον κοροϊδοιό, στην ψευδο-πανδημία και στις καταστροφές που επέφερε - καθώς επίσης στις ευθύνες, στην απόδοση δικαιοσύνης (ευθύνονται ουκ ολίγοι) και στις οικονομικές αποζημιώσεις σε όλους όσοι επηρεάστηκαν.
Σκεφτείτε δικαιοσύνη και απόδοση ευθυνών, σε συνδυασμό με τον νόμο GESARA.

Νέο μήνυμα Τραμπ. Πλήρης επιβεβαίωση του The Flag Report!

 
Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Έτσι, θα τους πονάμε συνέχεια, όπως κάνουμε τόσο καιρό. Θα γράφουμε κάτι και αμέσως μετά, θα μας δικαιώνει ο Λευκός Οίκος! Ας μπει καλά στο μυαλουδάκι τους. Το The Flag Report, δημιουργήθηκε για να ανατρέψει καταστάσεις στην Ελλάδα, όχι για να τις διαιωνίσει.

Νέο τηλεοπτικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, έδωσε στη δημοσιότητα ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπου διαβεβαιώνει ότι είναι καλά και απόλυτα μάχιμος! Καμία ακυβερνησία δεν επικρατεί στις ΗΠΑ, όπως μετέδιδαν ψευδώς, για άλλη μία φορά, το CNN, ο Guardian και τα Ελληνικά σκουλήκια της συστημικής δημοσιογραφίας.

Σκουλήκια δημοσιογράφοι, πλησιάζει η ώρα της λογοδοσίας!

 

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Οι ηλίθιοι Έλληνες δημοσιογράφοι, χαίρονται και πανηγυρίζουν που νόσησε ο Πρόεδρος Τραμπ. Βγάζουν όλη τους την χαιρεκακία και το μίσος. Δεν καταλαβαίνουν, οι ηλίθιοι, ότι ο Τραμπ, προσωποποίησε την Κινέζικη επίθεση με τον Covid 19, για να την καθολικεύσει σε δεύτερο χρόνο.

Μήνυμα του Προέδρου Donald Trump από το Ιατρικό Κέντρο Walter Reed Σάββατο 3-10-2020. ΒΙΝΤΕΟ



Νικόλαος Αναξίμανδρος Γεωργιάδης
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ WALTER REED ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.....

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ......
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.......
ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.....

1. "ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....."
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕ.....ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ

2. "ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ, Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ "
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters