Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Η Margareta Griesz-Brisson σχετικά με τα μέτρα του κορωνοϊού. Η λανθάνουσα έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο οδηγεί στο γεγονός ότι τα εγκεφαλικά κύτταρα καταστρέφονται αμετάκλητα.

Δρ. Δρ. Δρ. Margarite Griesz-Brisson MD, PhD είναι σύμβουλος Νευρολόγος και Νευροφυσιολόγος με Διδακτορικό στη Φαρμακολογία, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νευροτοξικολογία, το περιβαλλοντικό φάρμακο, τη νευρογέννηση και τη νευροπλαστική. Αυτό έχει να πει για τις μάσκες και τις επιπτώσεις τους στους εγκεφάλους μας:

′′ Η αναπνοή του αναπνευσμένου αέρα μας θα δημιουργήσει χωρίς αμφιβολία έλλειψη οξυγόνου και πλημμύρες διοξειδίου του άνθρακα. Γνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πολύ ευαίσθητος στην εξαπάτηση οξυγόνου. Υπάρχουν νευρικά κύτταρα για παράδειγμα στον ιππόκαμπο, που δεν μπορεί να είναι περισσότερο από 3 λεπτά χωρίς οξυγόνο - δεν μπορούν να επιβιώσουν.
Τα οξεία προειδοποιητικά συμπτώματα είναι πονοκέφαλοι, νωθρότητα, ζάλη, προβλήματα συγκέντρωσης, επιβράδυνση του χρόνου αντίδρασης - αντιδράσεις του γνωστικού συστήματος.
Ωστόσο, όταν έχεις χρόνια εξακρίβωση οξυγόνου, όλα αυτά τα συμπτώματα εξαφανίζονται, επειδή το συνηθίζεις. Αλλά η αποτελεσματικότητά σας θα παραμείνει μειωμένη και η υποβοήθηση οξυγόνου στον εγκέφαλό σας συνεχίζει να προοδεύει.
Γνωρίζουμε ότι οι νευροεκφυλιστικές ασθένειες χρειάζονται χρόνια με δεκαετίες για να αναπτυχθούν. Εάν σήμερα ξεχάσεις τον αριθμό τηλεφώνου σου, η κατάρρευση του εγκεφάλου σου θα είχε ήδη ξεκινήσει πριν από 20 ή 30 χρόνια.
Ενώ σκέφτεσαι, ότι συνήθισες να φοράς τη μάσκα σου και να αναπνέεις τον δικό σου αναπνευσμένο αέρα, οι εκφυλιστικές διαδικασίες στον εγκέφαλό σου ενισχύονται καθώς η στέρηση οξυγόνου συνεχίζεται.
Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλό σας αδυνατούν να διαιρέσουν τα ίδια κανονικά. Έτσι σε περίπτωση που οι κυβερνήσεις μας επιτρέψουν απλόχερα να ξεφορτωθούν τις μάσκες και να επιστρέψουν στην αναπνοή του οξυγόνου ελεύθερα ξανά σε λίγους μήνες, τα χαμένα νευρικά κύτταρα δεν θα αναγεννηθούν πλέον. Ό, τι έφυγε έφυγε έφυγε.
- - - Δεν φοράω μάσκα, θέλω να σκεφτώ το μυαλό μου. Θέλω να έχω καθαρό κεφάλι όταν ασχολούμαι με τους ασθενείς μου, και να μην είμαι σε αναισθησία που προκαλεί το διοξείδιο του άνθρακα.
- - - Δεν υπάρχει αβάσιμη ιατρική εξαίρεση από μάσκες προσώπου, επειδή η στέρηση οξυγόνου είναι επικίνδυνη για κάθε εγκέφαλο. Πρέπει να είναι η ελεύθερη απόφαση κάθε ανθρώπου αν θέλει να φορέσει μάσκα που είναι απολύτως αναποτελεσματική για να προστατευτεί από έναν ιό.
Για παιδιά και εφήβους, οι μάσκες είναι ένα απόλυτο όχι-όχι. Παιδιά και έφηβοι έχουν ένα εξαιρετικά δραστήριο και προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα και χρειάζονται μια διαρκή αλληλεπίδραση με το μικροβίωμα της Γης. Ο εγκέφαλός τους είναι επίσης απίστευτα δραστήριος, καθώς έχει τόσα πολλά να μάθει. Ο εγκέφαλος του παιδιού, ή ο εγκέφαλος της νεολαίας διψά για οξυγόνο. Όσο πιο μεταβολικά ενεργό είναι το όργανο, τόσο περισσότερο οξυγόνο απαιτεί. Σε παιδιά και εφήβους κάθε όργανο είναι μεταβολικά ενεργό.
Το να στερείτε τον εγκέφαλο ενός παιδιού ή ενός εφήβου από το οξυγόνο ή να τον περιορίζετε με οποιονδήποτε τρόπο, δεν είναι μόνο επικίνδυνο για την υγεία του, είναι απολύτως εγκληματικό. Η έλλειψη οξυγόνου αναστέλλει την ανάπτυξη του εγκεφάλου, και η βλάβη που έχει συμβεί ως αποτέλεσμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ αντιστραφεί.
Το παιδί χρειάζεται τον εγκέφαλο για να μάθει, και ο εγκέφαλος χρειάζεται οξυγόνο για να λειτουργήσει. Δεν χρειαζόμαστε κλινική μελέτη για αυτό. Αυτή είναι απλή, αδιαμφισβήτητη φυσιολογία. Η συνειδητή και σκόπιμη έλλειψη οξυγόνου που προκαλείται είναι ένας απολύτως σκόπιμος κίνδυνος για την υγεία και μια απόλυτη ιατρική αντενδείκνυση.
Μια απόλυτη ιατρική αντενδείκνυση στην ιατρική σημαίνει ότι αυτό το φάρμακο, αυτή η θεραπεία, αυτή η μέθοδος ή το μέτρο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται - δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται. Για να εξαναγκαστεί ένας ολόκληρος πληθυσμός να χρησιμοποιήσει μια απόλυτη ιατρική αντενδείκνυση με τη βία, πρέπει να υπάρχουν οριστικοί και σοβαροί λόγοι για αυτό, και οι λόγοι πρέπει να παρουσιαστούν σε αρμόδιους διεπιστημονικούς και ανεξάρτητους φορείς που θα επαληθευτούν και θα
Όταν σε δέκα χρόνια, η άνοια θα αυξηθεί εκθετικά, και οι νεότερες γενιές δεν μπορούσαν να φτάσουν στις θεόσταλτες δυνατότητές τους, δεν θα βοηθήσει να πούμε ′′ δεν χρειαζόμασταν τις μάσκες ".
- - - Πώς μπορεί ένας κτηνίατρος, ένας διανομέας λογισμικού, ένας επιχειρηματίας, ένας κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ένας φυσικός να αποφασίζουν για θέματα που αφορούν την υγεία όλου του πληθυσμού; Παρακαλώ αγαπητοί συνάδελφοι, όλοι πρέπει να ξυπνήσουμε.
Ξέρω πόσο βλάπτει το οξυγόνο η εξαφάνιση του εγκεφάλου, ο καρδιολόγος το ξέρει για την καρδιά, ο πνευμονολόγος το ξέρει για τους πνεύμονες. Η στέρηση οξυγόνου βλάπτει κάθε όργανο.
Πού είναι τα τμήματα υγείας μας, η ασφάλιση υγείας μας, οι ιατρικοί μας σύλλογοι; Θα ήταν καθήκον τους να είναι έντονα ενάντια στο κλείδωμα και να το σταματήσουν και να το σταματήσουν από την αρχή.
Γιατί τα ιατρικά συμβούλια τιμωρούν τους γιατρούς που δίνουν εξαιρέσεις στους ανθρώπους; Το άτομο ή ο γιατρός πρέπει σοβαρά να αποδείξει ότι η εξαχρέωση οξυγόνου βλάπτει τους ανθρώπους; Τι είδους φάρμακο αντιπροσωπεύουν οι γιατροί και οι ιατροί μας;
Ποιος ευθύνεται για αυτό το έγκλημα; Αυτοί που θέλουν να το επιβάλουν; Αυτοί που το αφήνουν να συμβεί και παίζουν μαζί, ή αυτοί που δεν το εμποδίζουν;
- - - Δεν έχει να κάνει με μάσκες, δεν έχει να κάνει με ιούς, σίγουρα δεν έχει να κάνει με την υγεία σας. Πρόκειται για πολλά περισσότερα. Δεν συμμετέχω. Δεν φοβάμαι.
- - - Μπορείτε να παρατηρήσετε, ήδη παίρνουν τον αέρα μας για να αναπνεύσουν. Η επιτακτική ανάγκη της ώρας είναι προσωπική ευθύνη. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που νομίζουμε, όχι για τα ΜΜΕ. Είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που κάνουμε, όχι για τους ανωτέρους μας. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την υγεία μας, όχι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Και εμείς είμαστε υπεύθυνοι για ό, τι συμβαίνει στη χώρα μας, όχι για την κυβέρνηση."Η νευρολόγος Margareta Griesz-Brisson σχολιάζει τα μέτρα της κορώνας. 

Ειδικότερα, προειδοποιεί για την απαίτηση μάσκας για τα παιδιά. 

Η χρήση μάσκας θα προκαλούσε μη αναστρέψιμη και βίαιη βλάβη ειδικότερα στα παιδιά. 

Η λανθάνουσα έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο οδηγεί στο γεγονός ότι τα εγκεφαλικά κύτταρα καταστρέφονται αμετάκλητα.ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μεταφορτώσεις (από 27 Σεπτεμβρί


Μεταφορτώσεις (από 27 Σεπτεμβρίου 2020): https://youtu.be/e6K-Ci3ghgk, https://youtu.be/e6K-Ci3ghgk, https://youtu.be/KlmuhwnwYss - Αποθηκεύστε, επειδή το Youtube θα διαγράψει τα βίντεο της Margareta Griesz-Brisson ("Αυτό το βίντεο καταργήθηκε επειδή παραβαίνει τους Όρους Χρήσης του YouTube")

(Προσθήκη 2 Οκτωβρίου: Το βίντεο δημοσιεύεται επίσης εδώ: https://www.bitchute.com/video/ Bg5WHcnMaX75 / - Συνέντευξη: https://www.youtube.com/watch?v=2WHVJUYIj8g )

Δρ. Margareta Griesz-Brisson

Δρ. Η Margareta Griesz-Brisson είναι ένας από τους κορυφαίους συμβουλευτικούς νευρολόγους στην Ευρώπη, με έδρα την Harley Street στο Λονδίνο , σύμφωνα με το topdoctors.co.uk . Είναι η Ιατρική Διευθύντρια της Κλινικής Νευρολογίας & Πόνου του Λονδίνου, όπου αυτή τη στιγμή θεραπεύει ασθενείς.

Ο γιατρός ειδικεύεται στη νευρολογία, τη νευροαναγέννηση, τη νευροπλαστικότητα, τη νευροτοξικολογία, την περιβαλλοντική ιατρική και τη θεραπεία πόνου. Μεταξύ άλλων, η Margareta Griesz-Brisson είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Νευρολογικών Εταιρειών και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Περιβαλλοντικής Ιατρικής. Εργάζεται επίσης ως ιατρός και νομικός εμπειρογνώμονας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, τη Γερμανία, την Ελβετία και τις ΗΠΑ.

Κώδικας δεοντολογίας για όλους τους γιατρούς

Γιατί ένας διάσημος γιατρός εκθέτει τον εαυτό του στη φασαρία των κριτικών της; Γιατί δεν συγκρατεί; Επειδή είναι γιατρός και ως εκ τούτου αφοσιωμένη στον λαό και όχι στην πολιτική.

Στην εξήγηση ενός δικηγορικού γραφείου που εδρεύει στη Μαδρίτη, λέει: «Υπάρχει συναίνεση μεταξύ των εμπειρογνωμόνων ότι τα τρέχοντα μέτρα είναι δυσανάλογα με την επακόλουθη ζημία. Ζητήσαμε από μερικούς από αυτούς τους πολύ αξιόπιστους ειδικούς γιατί δεν δημοσίευσαν τις απόψεις τους και κάθονταν σε τηλεοπτικές εκπομπές και παρουσίαζαν τα γεγονότα από διαφορετική οπτική γωνία. Εκπληκτικά, η απροθυμία δικαιολογείται από τη μία με αβεβαιότητα, αλλά κυρίως με ανησυχίες σχετικά με τον αποκλεισμό ως θεωρητικός συνωμοσίας. "

Υπάρχουν καλοί λόγοι να φοβούνται περισσότερο εκείνους που είναι υπεύθυνοι για τα μέτρα της κορώνας παρά για τον ιό της κορώνας. Περισσότεροι γιατροί πρέπει να έχουν το θάρρος να πάρουν θέση. Γιατροί σε όλο τον κόσμο επικαλούνται τον όρκο της Γενεύης. Σε πολλές χώρες είναι μέρος του ιατρικού επαγγελματικού κώδικα, σε ορισμένες έχει ακόμη και χαρακτήρα νόμου. Σύμφωνα με το Ärzteblatt, η Παγκόσμια Ιατρική Ένωση (WMA) αναμένει ότι η αναθεωρημένη έκδοση θα αναγνωριστεί παγκοσμίως ως ηθικός κώδικας για όλους τους γιατρούς. Επίσημη μετάφραση της Γερμανικής Διακήρυξης της Γενεύης, η οποία εγκρίθηκε από την Παγκόσμια Ιατρική Ένωση, 2017

Μεταξύ άλλων, ο όρκος του γιατρού της Γενεύης δηλώνει:

"Δεν θα χρησιμοποιήσω τις ιατρικές μου γνώσεις για να παραβιάσω τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες, ακόμη και υπό απειλή ."

Γιατροί για την Ειρήνη

«Εμείς, μερικοί γιατροί, έχουμε στείλει μια ανοιχτή επιστολή στον ιατρικό σύλλογο που είναι υπεύθυνος για εμάς. Μετά από απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου του Würzburg στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, έχουμε δει τον ιατρικό απόρρητο σε μεγάλο κίνδυνο: μια διάγνωση είναι εξίσου λίγο να βρεθεί σε ένα δημόσια προσβάσιμο έγγραφο όπως και σε μια ασθένεια! Επιπλέον, θέλουμε να δούμε το ζήτημα της ευθύνης για οποιαδήποτε ζημία ρυθμίζεται κατηγορηματικά, το οποίο, κατά τη γνώμη μας, έχει ανατεθεί "προς τα κάτω" από τους πολιτικούς. "
Http://www.bitchute.com/video/Fs4oB9fmb7vt/

Νόμος περί προστασίας των λοιμώξεων - IfSG

Νόμος για την πρόληψη και τον έλεγχο των μολυσματικών ασθενειών στον άνθρωπο ( Νόμος περί προστασίας των λοιμώξεων - IfSG)

Τμήμα 5 Επιδημική κατάσταση εθνικού πεδίου
(1) Το γερμανικό Bundestag καθορίζει μια επιδημική κατάσταση εθνικού πεδίου. Το γερμανικό Bundestag ακυρώνει τον προσδιορισμό της επιδημίας της εθνικής εμβέλειας, εάν δεν υπάρχουν πλέον οι προϋποθέσεις για τον προσδιορισμό της. Η κατάργηση θα ανακοινωθεί στην Εφημερίδα της Ομοσπονδιακής Νομοθεσίας.

Σύνδεσμοι για γιατρούς


Προσθήκη 3 Οκτωβρίου 2020

Προσθήκη 25 Σεπτεμβρίου 2020


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://ruhrkultour.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters