Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΕΡΙΤΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ'' ΑΦΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!!
ΩΣΤΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;;;;;;;;
Ο ''ΧΡΙΣΤΟΣ'' (ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ) ΣΤΗΝ «ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ» ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΛΑΦΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ:

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ;;;;;;

Ως μετανάστευση ορίζεται η μόνιμη ή προσωρινή μεταβολή του τόπου εγκατάστασης ενός ατόμου ή ενός κοινωνικού συνόλου .

Ως συνεχής ροή προσώπων από και προς μία περιοχή η μετανάστευση είναι μία από τις τρεις βασικές δημογραφικές διαδικασίες επιφέροντας καταλυτικά κοινωνικά αποτελέσματα μερικές φορές στον τόπο υποδοχής της.
Είναι η διαδικασία εκείνη, η οποία συνεπάγεται την μηχανική (την τεχνητή) ανανέωση και φθορά ενός

Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

Υπάρχει η άποψη πώς κάπου κάπως κάποτε, οι Έλληνες πήραν τις γνώσεις τους από λαούς της Ανατολής, τού Βορρά, της Δύσης, του Νότου, ίσως και από λαούς άλλων πλανητών, αρκεί να μην ήταν δικές τους και κατόπιν θεμελίωσαν με τάξη μεν αλλά φαντασία δε όλες τις θετικές και κλασσικές επιστήμες!!

Ωστόσο όσο και αν ψάξει κάποιος δεν υπάρχει περίπτωση να βρει ούτε έναν - ούτε έναν σημαντικό αστρονόμο με συγγράμματα πού να έστειλε «εξ ανατολών το φώς» στους Έλληνες!!!!
Ο ελληνικός πολιτισμός είναι σημείο αναχώρησης όλων των πολιτισμών του κόσμου!!!!
Ο Γερμανός φιλόσοφος Γκαίτε αφού μελέτησε χρόνια τους αρχαίους έλληνες συγγραφείς καταλήγει:
«Όπως τα άνθη στολίζουν την γη και οι αστέρες τον ουρανό, έτσι και ή Ελλάς κοσμεί την οικουμένη».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters