Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ" ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ O ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΕΜΑΛ ΝΤΕΡΒΙΣ!

Στο αποκαλυπτικό απόσπασμα που παραθέτουμε,ο Γιωργάκης Παπανδρέου ευχαριστεί τους συνεργάτες του για τη "μεγάλη επιτυχία" της επιμήκυνσης του τοκογλυφικού δανείου για 40 ολόκληρα χρόνια!



Όπως μπορείτε να ακούσετε,στα άψογα ελληνικά του Τζέφρυ,ένας από.....
τους συμβούλους του είναι ο Κεμάλ Τζερβίς,πρώην Υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας και υποψήφιος για την προεδρία του ΔΝΤ!

Σημειώνουμε πως την αποκάλυψη για την στενότατη σχέση Παπανδρέου-Τζερβίς είχε κάνει από τον Μάιο η εφημερίδα "New York Times",κάνοντας μάλιστα λόγια για "μακριές νυχτερινές τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ των δύο"!!!



Το επίμαχο απόσπασμα του δημοσιεύματος των "New York Times" για την στενή σχέση ΓΑΠ-Ντερβίς
Δηλαδή,για το ξεπούλημα της Ελλάδας ο Γιωργάκης "συμβουλεύεται" ιδιαίτερα έναν Τούρκο!

Και βέβαια,κανείς δεν ξέρει το μέγεθος της αμοιβής του "συμβούλου",όπως και τόσων άλλων που "απασχολεί" ο Ελληνοαμερικανοπολωνοεβραίος Πρωθυπουργός,με λεφτά που πληρώνει ο ελληνικός λαός!

Ο καθένας,μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/o_22.html

Τελικά, ο “Τιτανικός” βούλιαξε! – “Επικήδειοι” από τον ξένο Τύπο.


Από σήμερα η μεγάλη περιπέτεια της Ελλάδας, ξεκινά, καθώς κατάφεραν τελικά, τον “Τιτανικό” του Γ.Παπακωνσταντίνου να τον βουλιάξουν! Χωρίς να έχει διαρρεύσει το παραμικρό για το αποτέλεσμα των συζητήσεων μεταξύ ΕΚΤ και οίκων αξιολόγησης (τρεις οίκοι αν κρίνουν από τα γεγονότα ότι έχει συντελεστεί από την χθεσινή εξέλιξη επιλεκτική ή και ολοκληρωτική χρεοκοπία αυτομάτως είναι υποχρεωμένη να το δεχθεί και η ΕΚΤ) η γενική αίσθηση όπως καταγράφεται και στον ξένο τύπο είναι ότι από χθες η Ελλάδα τελεί υπό καθεστώς πτώχευσης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αποχωρεί από την Ελλάδα περιοριζόμενο σε μια συμβολική χρηματοδότηση: Απαγορεύεται από το καταστατικό του η χρηματοδότηση πτωχευμένων κρατών! Ήδη έχει ζητηθεί από τα μέλη του με επιστολή προς την γενική διευθύντρια Κριστίν Λαγκάρντ, έκτακτη σύσκεψη για σήμερα Παρασκευή για να ελεγχθεί το “άνοιγμα” προς την Ελλάδα και να κλείσει αυτό το συντομότερο!
Ελλάδα, η μοναδική χώρα που έφυγε από μόνο του το ΔΝΤ! Ουδέν κακόν αμιγές καλού…
Σε ότι αφορά τον ξένο Τύπο, Οι Financial Times, υπογραμμίζουν ότι το προσχέδιο«οδηγεί πιθανότατα στην πρώτη πτώχευση χώρας της ευρωζώνης» και αναφέρουν ότι «το σχέδιο διάσωσης που συζητείται για την Ελλάδα περιλαμβάνει συμμετοχή ιδιωτών στην αναδιάρθρωση του χρέους και υπό αυτό το πρίσμα συνιστά πολιτική νίκης της γερμανίδας καγκελαρίου».
Πηγές του γαλλικού πρακτορείου AFP, τονίζουν ότι «έχουμε επιλεκτική χρεοκοπία της Ελλάδας». Το πρακτορείο Bloomberg αναφέρει αν οι ευρωπαίοι ηγέτες δεν αποφασίσουν μια γενναία ενίσχυση του μηχανισμού τότε δεν θα μπορέσουν να αποτρέψουν την επέκταση της κρίσης εκτός των συνόρων της Ελλάδας. «Είναι εύκολο να λες ότι ο μηχανισμός θα κινηθεί με περισσότερη ευελιξία όμως δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό θα είναι το τέλος της κρίσης» δηλώνει στέλεχος διεθνούς χρηματοπιστωτικού μηχανισμού.
Ο μεν Ζ.Κ.Τρισέ τονίζει σε κάθε τόνο δημοσίως ότι “Είναι εθελοντική η αναδιάρθρωση και η συμμετοχή των ιδιωτών” αλλά ξέρει και αυτός ότι δεν είναι έτσι.
Το ζητούμενο είναι να δούμε πόσο καιρό θα κριθεί ότι τελούμε υπό πτώχευση. Κανείς δεν ξέρει, γιατί ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Τα πρώτα προβλήματα θα παρουσιαστούν στις τράπεζες που θα πάψει η αυτόματη χρηματοδότησή τους από την ΕΚΤ και σε όσους συναλλάσσονται με το εξωτερικό που θα πρέπει πλέον να πληρώνουν μετρητά τα όποια προϊόντα αγοράζουν…
Η συμμετοχή των ιδιωτών την περίοδο 2011-2020 αναμένεται να ανέλθει στα 135 δισ. ευρώ σε “εθελοντική βάση” κατά τους υπευθύνους ΕΚΤ και ευρωζώνης, προκειμένου να μη θεωρηθεί επιλεκτική χρεοκοπία από τους οίκους αξιολόγησης, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική: Είναι 100% αναγκαστική και
ακριβώς εκεί εδράζεται το καθεστώς της επιλεκτικής χρεοκοπίας.
Το μοναδικό θετικό γεγονός είναι ότι για τα νέα δάνεια θα υπάρχει περίοδος χάριτος 10 ετών για την έναρξη αποπληρωμής τους με καταβλητέες μόνο τις δόσεις. Ελπίζεται ότι μετά τα 10 χρόνια το επιτόκιο δεν θα είναι τέτοιο που θα πάρουν τα διπλά από αυτά που αρχικά “χαρίζουν”, όπως συμβαίνει πάντα με τις τράπεζες…
 
 

Νέα βόμβα Καμμένου>

Νέα βόμβα Καμμένου> Κερδίσαμε στη Χάγη αποζημίωση για τη σφαγή στο Δίστομο και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!..

Νέα βόμβα Καμμένου κατά Παπανδρέου.

Ο βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας σε σχόλιο αναγνώστη του olympia.gr, αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα κέρδισε στο δικαστήριο της Χάγης αποζημίωση για τη σφαγή του Διστόμου και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!...

"Διαβάζω τα σχόλια σας γιά τή siemens με ιδιαίτερη προσοχή

Πρέπει όμως νά σάς παρουσιάσω τή πλήρη εικόνα.....



1.Αγνόησαν όλα τα πρακτικά καί το πόρισμα ,προφανώς λόγω συνδιαλλαγής μέ τούς εμπλεκόμενους.

2.Όλα τά περί αγωγών ήταν παραμύθια τώρα κάνει η siemens αγωγή κατά τής Ελλάδος πού αφού ξεζούμισε ζητά καί τά ρέστα.


3. Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι καί παραδομένοι στούς γερμανούς χρηματοδότες τους πού ενώ κερδίσαμε γιά τό Δίστομο στή Χάγη καί πρέπει νά καταθέσουν προτάσεις γιά αποζημίωση έως 5 Αυγούστου ο αδελφός του andrikos ζήτησε συνάντηση με Μerkel για να διαβεβαιώσει ότι παραιτήται κάθε αξίωσης.

Είναι σίγουρο αυτό μου το ομολόγησε στενός συνεργάτης του ΓΑΠ πού τον έδωσε γιατί δέν αντέχει τήν προδοσία .
Κατόπιν τών παραπάνω πιά δέν υπάρχει περιθώριο κοινοβουλευτικού διαλόγου παρά μόνο ενεργοποίησης τού ακροτελεύτιου άρθρου τού Συντάγματος κατήργησαν τήν Βουλή σάς υπενθυμίζω ότι αρνούνται νά απαντήσουν στήν ερώτηση γιά τα CDS παρότι πέρασε τό συνταγματικό όριο των 30 ημερών."

Πάνος Καμμένος
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/07/blog-post_2429.html

Στους 232 Ανθυπολοχαγούς του Στρατού Ξηράς που αποφοίτησαν, οι 17 δεν είναι Έλληνες!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΕΛ 14
 
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/07/232-17.html

Εις Διόνυσον...

-
Ο Διόνυσος υπήρξε ο πλέον αγαπητός και δημοφιλής αρχαίος Θεός στην Μακεδονία.Είναι το αιώνιο σύμβολο της φύσης που πεθαίνει και ανασταίνεται.Γύρω από την σημερινή περιοχή του Παγγαίου,και μέσα από αρχέγονα Θρακικά μυστήρια και δρώμενα θα γεννηθεί η μορφή του Διονύσου.

Ο Διόνυσος θα χαρίσει στους ανθρώπους τον καρπό της ευθυμίας και της έκστασης,και αυτοί θα τον τιμήσουν με απέραντες καλλιέργειες αμπελιού,απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Μακεδονία,και θα χτίσουν αρκετά ιερά και Ναούς προς τιμήν του.

Σαν τον μεγαλοπρεπή Ναό "εν τη Κραστωνία παρά των Βισαλτών χώρα"που περιγράφει ο Αριστοτέλης στο "Περί θαυμασιων ακουσμάτων".

To κρασί θα αποτελέσει το ιερό ποτό που θα καταναλώνεται σε γιορτές και μυστήρια. Οι πιστοί του Διονύσου,εκστασιασμένοι και ζαλισμένοι από το κρασί του Βάκχου, με κύμβαλα τύμπανα και κρόταλα,θορυβούν, χορεύουν, χυδαιολογούν και σατιρίζουν.(Η κωμωδία και η σάτιρα είναι μια πρώτη μορφή θεάτρου που αναπτύχθηκε κατά τις Διονυσιακές αυτές τελετές).Από το Παγγαίο θα ξεκινήσουν και οι πρώτοι Διονυσιακοί θίασοι με τις Μαινάδες τους Σειληνούς και τους Σάτυρους,για να διδάξουν το θέατρο στον αρχαίο κόσμο.

Σήμερα του πνεύμα του Διονύσου συνεχίζει να επιζεί στην Μακεδονία,μέσα από Έθιμα,λαϊκά πανηγύρια,Αποκριάτικα Δρώμενα και γιορτές.
Ευοί Ευάν...

Βισάλτης 



visaltis.tv

http://visaltis.blogspot.com/2011/07/blog-post_22.html

Επικίνδυνοι ανόητοι ή απλώς προδότες;


Με τέτοια λαμπρή επιτυχία , πανηγυρίζουν τα αφεντικά της Ιπποκράτους και τα στελέχη των Τραπεζών που «μυρίζονται» νέο και φρέσκο ζεστό «αίμα» , προσφερόμενο στην αδηφάγα «προβοσκίδα τους, αφού τα «σφαχτά» προέκυψαν πολλά. Για πρώτη δόση καμιά δεκαριά εκατομμύρια Έλληνες, έξω η φύρα. Δηλαδή έξω οι Βαρδινογιάννηδες, Λάτσηδες και οι άλλοι του..
 ίδιου ή παρόμοιου βεληνεκούς , μεγαλο Έλληνες! Α! Να μην ξεχάσω! Έξω και Αχιλεο-Μάκηδες και οι λοιποί της αυτής συνομοταξίας!
Μέσα βεβαίως όλοι οι υπόλοιποι βλάκες, ηλίθιοι, που επιμένουν να τηρούν την καταστρεπτική νομιμότητα , την ώρα που οι τράπεζες, οι τοκογλύφοι, οι περί την πολιτική και μερικές άλλες «χρυσοφόρες» ασχολίες –που τις λένε τάχα και «περίεργες»- χτυπάνε καλά «μεροκάματα»!
Συνεπώς γιατί να μην πανηγυρίζουν την επιτυχία τους οι υπουργο-πρωθυπουργοί της χώρας; Άλλοι θα πληρώσουν το μάρμαρο ενώ οι ίδιοι και το σόι τους θα … βολοδέρνουν μέσα στη χλιδή των δισεκατομμυρίων δανεισμένων Ευρώ , με τα οποία αλυσοδένουν σφιχτά την χώρα μας και την παραδίνουν στις ορέξεις των δανειστών , των πάσης λογής κερδοσκόπων που καραδοκούν και βέβαια και των άσπονδων φίλων και γειτόνων σε ανατολή, δύση, βορά και νότο. Ας χαρούμε λοιπόν ανέφελα με τη χαρά των αφεντάδων μας, ντόπιων και ξένων. Ας χαρούμε, γιατί οι κυβερνήτες μας, μας σκούπισαν τον ιδρώτα της αγωνίας των αγορών τώρα, για να απολαύσουν ανέρωτα το αίμα των παιδιών μας και όσο απομείνει από μας, τα επόμενα χρόνια. Ακόμα και μετά από 30 χρόνια!

Αν γιαυτό τον εφιάλτη μας κάλεσαν οι δύο «συνπρωθυπουργοί» στην κυβέρνηση και συνπρόεδροι στο κόμμα , σημαίνει ή ότι δεν καταλαβαίνουν τι ψηφίζουν, οπότε είναι ανόητοι, ή καταλαβαίνουν πολύ καλά τι ψηφίζουν (με την ομίχλη των 30 και βάλε χρόνων υποτιθέμενης παράτασης του μαρτυρίου) και αποφάσισαν να σκλαβώσουν και τα παιδιά μας σε χρόνο που οι ίδιοι και η κυβερνητική παρέα θα έχουν «κρυφτεί» στη λήθη της λησμονιάς, έχοντας όμως καταστρέψει γενιές νέων Ελλήνων! Τότε όμως μιλάμε για προδοσία ! Είναι όμως δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο;

Εύλογα αναρωτιούνται οι απλοί πολίτες , που δεν είχαν το προνόμιο να είναι υπουργοί, «επενδυτές», μεγαλο-επιχειρηματίες, μεσάζοντες ή λαμόγια άλλου τύπου, δεν καταλαβαίνουν ότι μας παραδίδουν δέσμιους στις ορέξεις των κάθε λογής Μέρκελ και Σόρος; Δεν το καταλαβαίνουν, δεν τους νοιάζει ή μήπως αυτός ήταν ο τελικός σκοπός τους;

Συνέλληνες να το καταλάβουμε! Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, η χώρα που απελευθέρωσαν Κολοκοτρώνηδες , Καραϊσκάκηδες και Μακρυγιάννηδες έπαψε να υπάρχει! Η χώρα από την «Πρωϊα της 22 Ιουλίου 2011, έπαψε να είναι ελεύθερη! Κλείστε την Πατρίδα καλά στη καρδιά σας» μέχρι να ξανα- χαράξει. Μέχρι να απαλλαγεί από Βαγγελο-γιώργηδες μεταπράτες και δοσατζήδες των συμμάχων της διεθνούς κερδο-σκοπίας! Μέχρι ο νιρβάνας να διαλυθεί από το ξύπνημα μιάς νέας ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ!!!

Συν Έλληνες! Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη επιτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής ή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «Βατερλώ» πολύ πιο επώδυνο από εκείνο του Ναπολέοντα; Είναι η απόφαση της χρεοκοπίας μας –όπως και να τη σερβίρουν- επιτυχία και σωτηρία ή κόλαφος, αποτυχία , προδοσία και μειοδοσία; Δεν θα πρέπει να αποφασίσει ο λαός , έστω και τώρα; Ποιόν τελικά σώσαμε; Τη χώρα ή τα διεθνή λαμόγια και τους πονηρούς της εσπερίας που πασχίζουν να κρύψουν τη σειρά τους ,πίσω από την ανατίναξη της οικονομίας και της χώρας μας;

Κάποτε , αυτοί που έπαιρναν αποφάσεις ολοκαυτώματος έπεφταν πρώτοι στη φωτιά. Τώρα αυτοί που ανάβουν το φυτίλι της ανατίναξης της πατρίδας παίρνουν όλες τις προφυλάξεις ώστε να είναι ασφαλείς κάπου μακριά ,αυτοί και οι δικοί τους , την ώρα της ανατίναξης. Εμείς οι θλιβεροί υποτελείς τρωγόμαστε για το ποιοι θα είμαστε καλύτερο προσάναμμα στο πυροτέχνημα που πυροδότησαν!!! Ήμαρτον!!!!!!!!!

http://dimofantis.blogspot.com/
http://taxalia.blogspot.com/2011/07/blog-post_2078.html
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/blog-post_8728.html#more
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters