Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Σε ποιους επώνυμους έσβησε πρόστιμα 137.000.000 ευρώ το ΚΕΦΟΜΕΠ ! Όλα τα βαριά ονόματα – Παρεμβαίνει Εισαγγελέας Διαφθοράς!

Επανελέγχονται με κατεπείγουσα εισαγγελική παραγγελία, σύμφωνα με αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento και της δημοσιογράφου Σοφίας Αναστασίου, όλες οι αποφάσεις της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ) με τις οποίες μειώθηκαν ή και διαγράφηκαν στο σύνολό τους πρόστιμα 137.401.000 ευρώ

Στη Χιλή έδωσαν σε σταθμό του Μετρό το όνομα «Ελλάδα» -Γεμάτο αντίγραφα από ελληνικές αρχαιότητες, εντυπωσιάζει [εικόνες]

Σαν ένα μικρό μουσείο όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τον ελληνικό πολιτισμό, ο σταθμός Grecia στο μετρό του Σαντιάγκο στη Χιλή, «κλέβει» τις εντυπώσεις. Η έκθεση αυτή, κάτω από τη γη, λειτουργεί από το 2014, με αντίγραφα της αρχαίας ελληνικής Τέχνης, ως αποτέλεσμα συνεργασίας του ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού και της κυβέρνησης της Χιλής. Οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με αγάλματα, προτομές, αγγεία, μάσκες και γλυπτές αναπαραστάσεις της αρχαίας Ελλάδας, σε έναν σταθμό αφιερωμένο στην χώρα μας.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ...

ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠ' ΕΞΩ. Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιαν. Καλογερόπουλος απο το Ε.ΣΥ. συνέντευξη στο Greek Pulse Radio Stuttgart 5ο μέρος 16.03.2017

ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΡΟΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 18.3.2017

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ' ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ κας ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΡΟΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ "ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ" ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MOTEL NATASSA" ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Ελευθερία του Τύπου & Ελεγχόμενη Προπαγάνδα


Ελευθερία του Τύπου & Ελεγχόμενη Προπαγάνδα 

Η χειραγώγηση της ανθρωπότητας έχει γίνει μια εκλεπτυσμένη επιστήμη. Τα ΜΜΕ διαστρεβλώνουν λέγοντας μαζί μισές αλήθειες μιας διαστρεβλωμένης πραγματικότητας κι επιλεγμένα ψέματα, μπλοκάροντας την Λογική ικανότητα και την αναλυτική σκέψη -δεν μιλώ καν για Διάκριση- έτσι ώστε οι άνθρωποι να εμπιστεύονται μόνο τις επίσημες εκθέσεις της κυβέρνησης, ειδικά όταν είναι κόντρα στην λογική, π.χ. πόσο λογικό είναι σε έναν οργανισμό που νοσεί αντί να υποστηρίζεις το ανοσοποιητικό του σύστημα και τον μηχανισμό της αυτοϊασης του να του δίνεις κι άλλα επιπλέον φαρμάκια, χημικά κι ακτινοβολίες; Ρητορική η ερώτηση. Αν ο άνθρωπος είχε καλλιεργήσει την ΛΟΓΙΚΗ του δεν θα τον κορόιδευαν τόσο ολοφάνερα, εύκολα κι απλοϊκά.

Ερωτηματολόγιο Τεχνικών Επιθέσεων.... τι περιλαμβάνει σε αυτό το άρθρο ?

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα έγγραφα που διέρρευσαν τη προηγούμενη εβδομάδα από τη CIA (Central Intelligence Agency, Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών) των ΗΠΑ. 

Είναι ένα έγγραφο με τίτλο «Fine Dining (Case Officer Toolset) Concepts» (Θέματα Καλού Δείπνου (Εργαλειοθήκη Αξιωματικού Υπόθεσης) και θα δούμε σε βάθος τι περιλαμβάνει σε αυτό το άρθρο.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΒΑΔΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ

Η Μυθολογία είναι η ιστορία των προ της σημερινής γέννησης των Ελλήνων (Αριστοτέλης). 
Η Ελληνική ιστορία πρέπει να ξαναγραφεί για να διορθωθεί και να γραφούν τα πραγματικά γεγονότα, της πάνω από 25.000 χρόνια πορείας της Ελληνικής φυλής.
 
Η επιστήμη έχει διαθέσει δισεκατομμύρια δραχμών για την αναζήτηση του εξωπραγματικού. 
Οι Ουράνιοι ή Εξωγήινοι ή Ολύμπιοι, βρίσκονται μέσα στις αναζητήσεις.

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ - Η ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗΣ - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ


Λες και εμπεριέχουν την συλλογική συνειδητή ή μη, Γνώση του Νόμου. Του Νόμου που αναφέρουν ο Αριστοτέλης και ο Στράβωνας, που καθόριζε την θέση και την ίδρυση των ιερών.
Η Εαρινή Ισημερία σηματοδοτεί την έναρξη μιας εποχής, που η ημέρα όλο και μεγαλώνει, όλο και ζεσταίνει. Ο Ήλιος, με το φως του και την θέρμη του, ξυπνάει όλη τη ζωή στη Φύση. Οι σπόροι που είχαν κουρνιάσει τον χειμώνα κυοφορώντας, τώρα γεννούν νέα ζωή.

Αυτές είναι οι 15 πιο αρχαίες πόλεις στην Ευρώπη 8 από αυτές είναι στην Ελλάδα

 
Την ώρα που πολλές από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, βρίσκονται στην εύφορη ημισέληνο της Μέσης Ανατολής και είναι αρκετά δύσκολο κανείς να τις επισκεφτεί λόγω της επικινδυνότητας που υπάρχει στην περιοχή, όσοι από εσάς είστε λάτρεις των αρχαίων πόλεων θα βρείτε αρκετές στην Ευρώπη.
 
Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε 15 από αυτές. Οι οκτώ βρίσκονται στην Ελλάδα και πρόκειται για την Μυτιλήνη, την Χαλκίδα, τη Θήβα, τα Τρίκαλα, την Πάτρα, τα Χανιά, την >.

Γιατί όμως; – Ελληνικά μνημεία σε όλον τον πλανήτη! Ο Δίας στο Μουσείο του Βατικανού... Κένταυρος στο πάρκο Pavlovsk Park, Αγία Πετρούπολη Η Άρτεμις στο πάρκο Hyde Park, Λονδίνο Ο Απόλλων Στην πλατεία Place Maccena, Νίκαια – Γαλλία Ο Ποσειδώνας στο Βερολίνο Ο Προμηθέας στην πλατεία του κέντρου Rockefeller, Νέα Υόρκη – ΗΠΑ Ο Εγκέλαδος. Γλυπτό που τον αναπαριστά στον κήπο του Ανακτόρου των Βερσαλλιών, Γαλλία Ο Απόλλωνας ως «Άγαλμα της Ελευθερίας» … Η Αστραία, κόρη του Δία και της θεάς της δικαιοσύνης Θέμιδας. Στο Castiglione delle Stiviere, Ιταλία. Φρανκφούρτη Γερμανίας Ο Δαίδαλος και ο Ικαρος έξω από το μουσείου των Καλών Τεχνών στο Σαντιάγο, Χιλή Ο Προμηθέας στο Τόκιο, Ιαπωνία. Ο Ηρακλής (και οι στήλες) έξω από το κοινοβούλιο στην Ανδαλουσία, Ισπανία. Ηράκλειες στήλες Γιβραλτάρ, Ισπανία. Πυθέας ο Μασσαλιώτης έξω από το μέγαρο του χρηματιστηρίου στη Μασσαλία, Γαλλία Ευθυμένης ο Μασσαλιώτης έξω από το μέγαρο του χρηματιστηρίου στη Μασσαλία, Γαλλία O Ίκαρος στο κτίριο της πολεμικής Αεροπορίας στο Βελιγράδι, Σερβία. Ο Περσέας με την νεκρη Μέδουσα στα ποδια του στο κτιριο Loggia dei Lanzi στην Φλωρεντία, Ιταλία Ο Ερμής, ο Ηφαιστος και η Αθηνά στον σταθμό Grand Central Terminal στο Μανχάταν Νέας Υόρκης, Αμερική. Ο Δημοσθένης και Λυκούργος (αντίστοιχα) στα Δικαστήρια των Βρυξελλών Η Θεά Αθηνά στο καπιτώλιο των Η.Π.Α Η Θεά Αθηνά στο κτίριο της Αυστριακή Βουλής στην Βιέννη, Αυστρία

Γιατί όμως; – Ελληνικά μνημεία σε όλον τον πλανήτη!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters