Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Είναι πλέον ανάγκη για τον Έλληνα η πνευματική αφύπνιση

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για όλους τους Έλληνες να μάθουν εκείνη την κρυφή και άγνωστη μέχρι σήμερα πτυχή των προγόνων τους.
Να αναζητήσουν την γνώση και να αφεθούν σε ένα άκρως μαγευτικό ταξίδι στα Ελληνικά Ιερά και Ιδεώδη!
Είναι πλέον ανάγκη για τον Έλληνα η πνευματική αφύπνιση και επανασύνδεση του με την κοσμοαντίληψη εκείνη όπου γεννήθηκε στην Ελλάδα χιλιάδες χρόνια πριν.
Εκείνα που σκοπίμως του έκρυβαν τόσο καιρό πλέον έχουν φωνή και είναι αυτά που κάνουν τον κάθε άνθρωπο που φέρει Ελληνικά γονίδια να ανατριχιάζει στο άκουσμα τους.
Η πνευματική καθοδήγηση ενός έθνους είναι εκείνη που αποτελεί τον μεγαλύτερο κοινονικοποιητή σε μια κοινωνία.
Τα τόσα χρόνια σκοταδισμού έδειξαν πλέον σε αποτελέσματα τι αντιπροσώπευαν και φάνηκαν ανάξια να ανεγείρουν τον πνευματικό κόσμο του Έλληνα και γενικά του ανθρώπου.
Μόνο οι Αρχαίοι Έλληνες παραδέχεται ομόφωνα όλη η ανθρωπότητα, κατάφεραν να αναπτύξουν αξιοζήλευτη κοινωνία και υψηλό πνεύμα συνδυάζοντας τόσο την ζωή τους όσο και την κοινωνία τους με τα ιδεώδη τους. Αυτό πλέον σήμερα προσπαθούμε όλο και περισσότεροι Έλληνες να κάνουμε.
Να ανακαλύψουμε όσα περισσότερα μπορούμε για τα Ιερά των προγόνων μας και να επαναφέρουμε την πραγματική θεολογία των Ελλήνων.
Πλέον ξέρουμε ότι αυτό το σεμνότυφο και κάλπικο σύστημα προωθεί την προβατοποίηση και τον σκοταδισμό των Ελλήνων. Όμως πλέον ο Έλληνας ξυπνά. Η φύσις του είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει άλλο λήθαργο.
Ναι θα το βροντοφωνάξουμε σε όλο τον κόσμο.
ΝΑΙ οι θεοί μας είναι εδώ και είναι ζωντανοί!
Ναι ο Ελληνισμός παρά την καταστροφή του και την παραποίηση του ποτέ δεν πεθαίνει και είναι έτοιμος πλέον για την κάθαρση του από όλα τα στοιχεία που τον λέρωσαν τόσους αιώνες!
«Χαίρε Νύμφαι, χαίρε συ Βάκχε χαίρεται εσείς Θεοί» φωνάζουμε και πάλλεται όλο το σύμπαν!
Η ειμαρμένη είναι κοντά μας και η Θέμιδα πλέον κοίτα κατάματα τα παιδιά της! Είσαι έτοιμος;
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/einai-pleon-anagkh-gia-ton-ellhna-h-pnevmatikh-afypihsh.html

Νέα στοιχεία για τη «φυσαλίδα» που προστατεύει τη Γη

Η εντυπωσιακή εικόνα της μαγνητόσφαιρας που συνέθεσαν οι ειδικοί της NASA
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή εικόνα της μαγνητόσφαιρας, της γιγάντιας μαγνητικής «φυσαλίδας» μέσα στην οποία βρίσκεται η Γη και μέσω της οποίας προστατεύεται από τα σωματίδια του Ήλιου. Στην εικόνα απεικονίζεται η αλληλεπίδραση της φυσαλίδας με τα σωματίδια του Ήλιου που προσπαθούν να διεισδύσουν σε αυτή και να φτάσουν τον πλανήτη μας.
Η τομογραφία
Ειδικοί της Κέντρου Διαστημικής Πτήσης Goddard συνέθεσαν τη νέα εικόνα της μαγνητόσφαιρας μελετώντας τα δεδομένα που στέλνει το διαστημικό σκάφος WIND. Το σκάφος παρατηρεί τα φαινόμενα που σχετίζονται με τον λεγόμενο «ηλιακό άνεμο», το ρεύμα φορτισμένων σωματιδίων που εκτοξεύεται από την ανώτερη ατμόσφαιρα του Ήλιου.
Στην εικόνα, όπου η Γη βρίσκεται στην καρδιά του κοσμικού φαινομένου, απεικονίζεται η αναπήδηση των φορτισμένων σωματιδίων στη «φυσαλίδα» η οποία κινείται στο διαπλανητικό (ή μεσοπλανητικό) Διάστημα. Κατά την κίνηση της μαγνητόσφαιρας δημιουργούνται διάφορα δυναμικά συστήματα που αλληλεπιδρούν με τα σωματίδια του Ήλιου.
Οι απαντήσεις
Η μορφή που έχει η μαγνητόσφαιρα είναι προϊόν της πίεσης που ασκεί ο ηλιακός άνεμος. Η περιοχή όπου αρχίζει η αλληλεπίδραση ηλιακού ανέμου με το γεωμαγνητικό πεδίο ονομάζεται Τοξοειδές Κύμα Κρούσης (Bow Shock).
Πριν από αυτό υπάρχει το Εμπρόσθιο Κύμα Κρούσης (Foreshock) . Η εικόνα και τα δεδομένα που τη συνοδεύουν αναμένεται να βοηθήσει τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα τι συμβαίνει στο Εμπρόσθιο Κύμα Κρούσης και να βρουν απαντήσεις για το πώς η ενέργεια από το Διάστημα βρίσκει τον δρόμο για να φτάσει στη μαγνητόσφαιρα.
Οι συνθήκες στο Εμπρόσθιο Κύμα Κρούσης μεταβάλλονται εξαιτίας της επαφής με τα σωματίδια του Ήλιου των κινούμενων μαγνητικών πεδίων και των μαγνητικών κυμάτων.
«Η μπροστινή πλευρά της μαγνητόσφαιρας βρίσκεται στη περιοχή του Διαστήματος ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο. Είναι λοιπόν μια κρίσιμη περιοχή για να κατανοήσουμε ποια μικρά πράγματα μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα επακόλουθα. Το τι συμβαίνει στο μαγνητικό πεδίο της Γης εξαρτάται από τι συμβαίνει στο Τοξοειδές Κύμα Κρούσης. Και αυτό που συμβαίνει είναι δραματικό. Επηρεάζει το πόση ενέργεια προωθείται στη μαγνητόσφαιρα.
Από τη στιγμή που η ενέργεια αυτή θα διεισδύσει στη μαγνητόσφαιρα θα δημιουργήσει ισχυρές ηλιακές καταιγίδες που μπορεί να επηρεάσουν τους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους» αναφέρει ο Ντέιβιντ Σίμπεκ, μέλος της ερευνητικής ομάδας.
H Γη μοιάζει στον μακρινό παρατηρητή γαλήνια ενώ στην πραγματικότητα γύρω της υπάρχει έντονη κοσμική δραστηριότητα
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/nea-stoixeia-gia-th-fysalida-pou-prostateyei-th-gh.html

Την μεγάλη σημασία που απέδιδαν οι Αρχαίοι Έλληνες στα μυστήρια επιβεβαιώνουν τα λόγια του Σωκράτη

Στα Μεγάλα Ελευσίνια Μυστήρια ο μυούμενος ερχόταν σε επαφή με τον θάνατο. Στα Αιγυπτιακά, που γίνονταν μέσα στη μεγάλη πυραμίδα, ο μυούμενος έμπαινε μέσα σε σαρκοφάγο και με καθοδηγούμενη αστρική προβολή (το ψυχικό σώμα έβγαινε από το φυσικό, χωρίς να σπάσει ο σύνδεσμος μ' αυτό, δηλ. ήταν ενωμένο δια μέσου της αργυρής χορδής μ' αυτό) ερχόταν σ' επαφή με τον κόσμο των ψυχών, βιώνοντας την μεταθανάτια εμπειρία, κι έτσι έφευγε ο φόβος του θανάτου.
Παρόμοια εμπειρία είχαν όσοι εισέρχονταν στο Τροφώνιο Άντρο στην Αρχαία Λιβαδειά.
(Επαφή με τον υπερβατικό χώρο)
Την μεγάλη σημασία, που απέδιδαν οι Αρχαίοι Έλληνες στα Μυστήρια επιβεβαιώνουν τα λόγια του Σωκράτη:
«Και κινδυνεύουσι και οι τας τελετάς ημίν ούτοι καταστήσαντες ου φαύλοι είναι, αλλά τω όντι πάλαι αινίττεσθαι ότι ός αν αμύητος και ατέλεστος εις ’ιδου αφίκηται εν βορβόρω κείσεται, ο δε κεκαθαρμένος τε και τετελεσμένος εκείσε αφικόμενος μετά θεών οικήσει. Εισί γαρ δη, ως φασιν οι περί τας τελετάς, "ναρθηκοφόροι μεν πολλοί, βάκχοι δε τε παύροι". Ούτοι δ' εισί κατά την εμήν δόξαν ουκ άλλοι ή οι πεφιλοσοφηκότες ορθώς. Ών δή και εγώ κατά γε το δυνατόν ουδέν απέλιπον εν τω βίω αλλά παντί τρόπω προυθυμήθην γενέσθαι».
Απόδοση: Φαίνεται μάλιστα ότι και εκείνοι οι οποίοι οργάνωσαν σε εμάς τις μυστηριακές τελετές, δεν ήσαν άνθρωποι άνευ αξίας, αλλά πράγματι κάποιο βαθύ νόημα κρύβεται από παλαιούς χρόνους μέσα στα λόγια τους, ότι αν κανείς έρθει στον Άδη χωρίς να μυηθεί στη διδασκαλία των Μυστηρίων και να υποβληθεί στις τελετουργικές διατυπώσεις, η θέση του θα είναι στο βόρβορο, ο δε κεκαρθαμένος και μεμυημένος με όλες τις διατυπώσεις, όταν φτάσει εκεί, θα συγκατοικήσει με τους θεούς. Διότι υπάρχουν, καθώς λέγουν οι εντεταλμένοι στις μυστηριακές τελετές, πολλοί μεν οι φέροντες τους νάρθηκας, ολίγοι δε οι πραγματικά εμπνεόμενοι από το θεό Βάκχο. Αυτοί δε οι τελευταίοι δεν είναι, κατά την ιδική μου γνώμη άλλοι, παρά όσοι φιλοσοφούν κατά την ορθή έννοια της λέξης. Για να ανήκω κι εγώ στο κύκλο αυτών των ανθρώπων τίποτε, καθ' όσον μου ήτο δυνατόν, δεν παρέλειψα στο βίο μου, αλλά απεναντίας κατέβαλα κάθε προσπάθεια.
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/megalh-shmasia-apedidan-arxaioi-ellhnes-mysthria-logia-swkrath.html

Economist - Η ανθρωπότητα χρωστάει στους Εβραίους τραπεζίτες 50 τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε 2 χρόνια!

Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα Eλληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές".
Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη. Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές".
Όλοι οι οικονομολόγοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοι μας δανείζουν στην λέξη "αγορές".Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις(ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο ρολόι του παγκόσμιου χρέους του "Economist"
Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, των απανταχού εθνικών κυβερνήσεων.
Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουμε δημοσιεύσει τα ονόματα στο παρελθόν.
Δείτε τα ξανά:
Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York(Morgan)
Goldman Sachs of New York
Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες; Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή.
Για αυτό κανείς οικονομολόγος δεν τολμά να πει ποιοί αποτελούν στην πραγματικότητα τις αγορές.
Για να μην ξεσηκωθούν οι λαοί εναντίον τους μόλις καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι που έχουν παίξει εις βάρος της ανθρωπότητας.
Δείτε και διαδώστε το ντοκιμαντέρ που τους ξεσκεπάζει! Το Money Masters μιλάει για το πως οι κεντρικοί τραπεζίτες μας οδηγούν στην παγκόσμια κυβέρνησή τους! Από το 1996 υπάρχει το ντοκιμαντέρ!
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/Economist-anthrwpothta-xrwstaei-evraious-trapezites.html

Γερμανία - Χώρα χτισμένη πάνω στο αίμα των ανθρώπων

Η γαλλική εφημερίδα La Croix, στον πρωτοσέλιδο τίτλο της, αναρωτιέται: «Η Γερμανία είναι στ’ αλήθεια χώρα- μοντέλο;» Στις εσωτερικές σελίδες της, η εφημερίδα φιλοξενεί εκτενές άρθρο για τα χρέη της Γερμανίας προς τις χώρες που ζημίωσε κατά τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους.
Στο άρθρο αναπτύσσονται οι θέσεις του Γερμανού ιστορικού και καθηγητή στο London School of Economics, Albert Ritschl. Σύμφωνα με τον καθηγητή, «το γερμανικό οικονομικό θαύμα μετά τον Πόλεμο, οφείλεται στη μη αποπληρωμή των χρεών της χώρας του μετά από δύο Παγκοσμίους πολέμους».
«Η ειρωνεία της ιστορίας είναι, ότι από μια αντιστροφή των δεδομένων, η Γερμανία ξαναβρίσκεται απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους της, στην κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι τελευταίοι, μετά το πέρας του Α’ και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου: μια χώρα-πιστωτής, που θα πρέπει να επιλέξει κατά πόσο θα απαιτήσει να την ξεπληρώσουν ή όχι» εξηγεί ο καθηγητής,
Ο κ. Ριτσλ επισημαίνει ότι, το 1929, το εξωτερικό χρέος της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης ανερχόταν στο 75%-80% του ΑΕΠ της, εξαιτίας των αποπληρωμών των αποζημιώσεων για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Προκειμένου να εξοφλήσει, η γερμανική κυβέρνηση προσπάθησε να δημιουργήσει εμπορικά πλεονάσματα, βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα μέσω μιας πολιτικής αποπληθωρισμού, δηλαδή μέσω μείωσης κατά 30% των μισθών, με προκαθορισμένες τιμές και καταπολεμώντας τα μονοπώλια.
«Όπως στην Ελλάδα σήμερα, αυτή η πολιτική υπήρξε οικονομικά επιτυχής, αλλά πολιτικά καταστροφική, εφόσον άνοιξε το δρόμο προς την εξουσία στους Ναζί, οι οποίοι στη συνέχεια μπλόκαραν τις αποζημιώσεις», σχολιάζει ο καθηγητής.
Μετά το 1945, για να διασφαλίσει μια γρήγορη ανάταξη της οικονομίας της Δυτικής Γερμανίας, νέου συμμάχου τους έναντι των Σοβιετικών, οι ΗΠΑ επέβαλαν στα κράτη που επωφελούνταν από το Σχέδιο Μάρσαλ να μην ζητήσουν αμέσως τις οφειλές των Γερμανών.
Κατά συνέπεια, το 1953, οι συμφωνίες του Λονδίνου προέβλεπαν να εξοφληθούν τα χρέη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου -περίπου το 100% του γερμανικού ΑΕΠ, το 1938, χωρίς να υπολογίζονται οι αποζημιώσεις, για τις οποίες δεν δόθηκαν νούμερα- μόνο μετά την ενδεχόμενη επανένωση των δύο Γερμανιών.
«Παραδόξως, δεν έγινε αναφορά στο ζήτημα αυτό, κατά τις διαπραγματεύσεις που κατέληξαν στην επανένωση της Γερμανίας, από καμιά άλλη χώρα πλην της Ελλάδος» λέει ο καθηγητής.
Ο δε Χέλμουτ Κολ είχε πει, αυτοπροσώπως, ότι αν χρειαζόταν οι πιστωτές του 1945 να απαιτήσουν τα οφειλόμενα τους, η χώρα του θα χρεοκοπούσε. Συνεπώς, η Γερμανία δεν πλήρωσε, ούτε και πρόκειται να πληρώσει. Το να πληρώσει η Γερμανία αυτά χρωστάει είναι γι αυτήν αυτοκτονία, οικονομική, πολιτική, είναι εθνική αυτοκτονία. Απλώς δεν θα το κάνει κι αν πιεστεί με οιονδήποτε τρόπο, αυτό θα ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου.
Στα μάτια του ιστορικού, σε αυτή την πολιτική οφείλεται το γερμανικό οικονομικό θαύμα μετά τον Πόλεμο, δηλ. το δεν πληρώνω αυτά που χρωστάω άρα έχω λεφτά να σας δανείζω!!!! Ένα θαύμα, που βασίζεται στο γερμανικό πλεόνασμα εξωτερικού εμπορίου, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα τη διεύρυνση των χρεών των άλλων χωρών. Μήπως να έκαναν και οι άλλες χώρες το ίδιο;
Έτσι προκύπτει και το δίλημμα για το Βερολίνο που -πάντα σύμφωνα με τον καθηγητή- συνοψίζεται στη φράση: «να υποχρεώσει τα κράτη να πληρώσουν, με κίνδυνο να τα κάνει να ματώσουν μέχρι θανάτου ή να δεχθεί να διαγράψει τα δάνεια που έχει δώσει για να τα σώσει και να σωθεί και η ίδια;», όπως εύστοχα σημειώνεται στο άρθρο στη La Croix
Πολύ σωστά επίσης το περιστέρι κουτσουλάει, στην εικόνα, το απόλυτο σύμβολό του 4ου ΡΑΙΧ της Γερμανίας.
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/germania-xwra-xtismenh-panw-sto-aima-twn-anthrwpwn.html

Δελφική Αμφικτυονία - Μια αρχαία μικρογραφία της Κοινωνίας των Εθνών

Η Δελφική Αμφικτυονία ήταν μια ομοσπονδία δώδεκα φυλών της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας που αποτελούσε αρχικά θρησκευτική ένωση, ενώ αργότερα απέκτησε και πολιτική σημασία.
Το Αμφικτυονικό Συνέδριο λάμβανε χώρα δύο φορές τον χρόνο και κάθε φυλή είχε δύο ψήφους. Κατά τα Ρωμαϊκά χρόνια η επίδραση της μειώθηκε μέχρι που ο Αδριανός ίδρυσε το Πανελλήνιο. Η δύναμη που απέκτησε ήταν τέτοια που πρωταγωνίστησε στην περιοχή έως τουλάχιστον τον 4ο αιώνα π.Χ. Αποτέλεσε, κατά κάποιο τρόπο, μια μικρογραφία της Κοινωνίας των Εθνών και του σημερινού ΟΗΕ.
Ίδρυση
Ήδη από τον 7ό αιώνα π.Χ. υπήρχε μία αμφικτυονία των φυλών της κεντρικής Ελλάδας και της Θεσσαλίας, οι οποίοι είχαν αρχικά και τη μεγαλύτερη επιρροή στο συνέδριο. Κέντρο της ήταν το ιερό της Δήμητρας στην Ανθήλη, κοντά στις Θερμοπύλες. Στην αμφικτυονία αυτή προσχώρησαν και οι Δελφοί. Με τον καιρό απέκτησε μεγάλες αρμοδιότητες στην διοίκηση του ιερού του Απόλλωνα στους Δελφούς και ταυτόχρονα ισχυρές πολιτικές δυνάμεις.Λειτουργία
Στο Αμφικτυονικό Συνέδριο συμμετείχαν δώδεκα ελληνικές φυλές. Αυτές ήταν οι Θεσσαλοί, οι Βοιωτοί (με κυρίαρχη την Θήβα), οι Δωριείς (με κυρίαρχη την Σπάρτη), οι Ίωνες (με κυρίαρχη την Αθήνα), οι Περραιβοί, οι Μάγνητες, οι Λοκροί, οιΟιταίοι, οι Αχαιοί, οι Φωκείς, οι Δόλοπες και οι Μαλιείς. Αυτοί αποτελούσαν και τα μόνιμα μέλη του Συνεδρίου. Κάθε μια από αυτές τις δώδεκα φυλές είχε δύο ψήφους.
Στο Συνέδριο εκπροσωπούνταν ακόμα οι Αιτωλείς, οι Ακαρνάνες, οι Αρκάδες, οι Ηλείοι, οι Τριφύλιοι και η μικρή φυλή των Δρυόπων, χωρίς όμως δικαίωμα ψήφου. Κάθε φυλή έστελνε 2 αντιπροσώπους σε κάθε συνέδριο. Από αυτούς, ο ένας ονομαζόταν "Πυλαγώρας" και κύριος ρόλος τους ήταν η συζήτηση των προς ψήφιση αιτημάτων και η αντιπροσώπευση της πόλης του και ο άλλος ονομαζόταν "Ιερομνήμονας" και ήταν αυτός που ψήφιζε. Για τους μεν Λοκρούς μία ψήφος άνηκε στους Οζολούς και μία στους Οπούντιους.
Μετά τον τρίτο Ιερό πόλεμο και την ήττα των Φωκέων, οι Μακεδόνες απόκτησαν τις ψήφους τους. Επίσης εκλεγόταν ένας γραμματέας και υπήρχε και ο θεσμός της αμφικτυονικής εκκλησίας που αποτελούταν από τους ιερομνήμονες, τους πυλαγόρες όσους βρίσκονταν στο ιερό την εποχή που λάμβανε χώρα η συνάντηση, με σκοπό την έκδοση των ψηφισμάτων και ουσιαστικά δεν είχε κάποια δύναμη. Απο τον 4ο αιώνα το Συμβούλιο στεγαζόταν σε ειδικό κτήριο με το όνομα Πυλέα. Το Συνέδριο λάμβανε χώρα δύο φορές το χρόνο. Την άνοιξη στους Δελφούς, στο ιερό του Απόλλωνα. Το φθινόπωρο στην μαλιακή πόλη Ανθήλη, κοντά στις Θερμοπύλες στο ιερό της Δήμητρας.
Αρμοδιότητες
Αρχικά το Συνέδριο αφορούσε μάλλον πιο πολύ την επιτήρηση του ιερού της Δήμητρας στην Ανθήλη, η οποία μάλιστα ονομαζόταν Αμφικτυονίς. Στη περιοχή υπήρχε επίσης ιερό του Αμφικτύονα. Οι δε συνάξεις και στους Δελφούς και στις Θερμοπύλες, ονομάζονταν "Πυλαίαις" ("Πυλαία εαρινή" και "Πυλαία μεταπωρινή" αντίστοιχα) από το Πύλες (Θερμοπύλες).
Στην συνέχεια, και αφού άρχισαν να συνέρχονται και στους Δελφούς ανέλαβαν και την εποπτεία του ιερού του Απόλλωνα, μέχρι που έγινε το κύριο έργο της. Αργότερα, ανέλαβαν και την διοργάνωση των Πυθίων. Η δελφική αμφικτυονία είχε τον έλεγχο της περιουσίας και λειτουργίας του ιερού, αφού όριζε τους ιερείς και τους άλλους αξιωματούχους, εκλέγοντάς τους πάντα από κατοίκους των Δελφών.
Δύναμη
Η δημιουργία της αμφικτυονίας σε μια εποχή κατά την οποία ακόμα τόσο η Αθήνα, όσο και η Σπάρτη ή η Θήβα δεν είχαν αποκτήσει την δύναμη που απέκτησαν αργότερα, είχε σαν αποτέλεσμα φυλές με ελάχιστη δύναμη όπως οι Μαλιείς ή οι Περραιβοί να έχουν τις ίδιες δυνατότητες και την ίδια αξία με τις ισχυρές δυνάμεις εντός του συμβουλίου. Ακόμα και όταν οι Θεσσαλοί κατέλαβαν τους γειτονικούς τους λαούς Περραιβούς, Μαλιείς, Μαγνήτες, Δόλοπες και Αχαιούς αυτοί μπορούσαν να μετέχουν ως ίσοι με τους Θεσσαλούς και με καθαρό το δικαίωμα ψήφου.
Αυτό τελικά, καθώς και η αίγλη του μαντείου των Δελφών, έδωσε τεράστια δύναμη στο συνέδριο, ιδίως κατά την εποχή πριν και μετά τους Περσικούς Πολέμους. Ωστόσο, με την είσοδο των Μακεδόνων και αργότερα την αύξηση της επιρροής των Αιτωλών (οι Οζολοί Λοκροί προσχώρησαν στην ισχυρή Αιτωλική Συμπολιτεία) και των Ρωμαίων καθώς και οι διάφορες συμμαχίες και αντιπαλότητες μεταξύ των πόλεων δεν άφησαν ανεπηρέαστη την ομοσπονδία.
Ιεροί Πόλεμοι
Τον 6ο αι. π.Χ. οι Αμφικτύονες αποφασίζουν να τιμωρήσουν τους κατοίκους της Κρίσσας που εκμεταλλεύονταν τους προσκυνητές και τους επίσημους απεσταλμένους των πόλεων στους Δελφούς που έφταναν από το λιμάνι της Κίρρας, επιβάλλοντας τους φορολογία. Η Αμφικτυονία μαζεύει στρατό και διαλύει τις δύο πόλεις, απαγορεύοντας κάθε δραστηριότητα στην Κίρρα και το Κρισσαίο Πεδίο. Το 458 π.Χ. οι Φωκείς καταλαμβάνουν τους Δελφούς και οι Σπαρτιάτες τους διώχνουν (δεύτερος ιερός Πόλεμος).
Οι Φωκείς με την βοήθεια των Αθηναίων ανακαταλαμβάνουν τους Δελφούς μέχρι το 421 π.Χ. που τα ιερό ξαναβρίσκει την αυτοδυναμία του. Το 356 π.Χ. η Αμφικτυονία επιβάλλει πρόστιμο στους Φωκείς γιατί καλλιέργησαν εκτάσεις που άνηκαν στο ιερό (τρίτος ιερός πόλεμος). Αθηναίοι και Λακεδαιμόνιοι συμμαχούν υπέρ των Φωκέων, φοβούμενοι την ανάμιξη του Φιλίππου Β' της Μακεδονίας στις υποθέσεις της Νότιας Ελλάδας.
Οι Φωκείς καταλαμβάνουν τους Δελφούς με αρχηγό τον Φιλόμηλο. Όμως ο Φίλιππος, το 346 π.Χ., επεμβαίνει και απελευθερώνει τους Δελφούς. Το Συμβούλιο τιμωρεί σκληρά τους Φωκείς, οι πόλεις τους καταστρέφονται, υποχρεώνονται σε μεγάλη αποζημίωση για τις ζημιές που προκάλεσαν στους Δελφούς και χάνουν τις ψήφους τους στο Συμβούλιο. Αυτές δίνονται στον Φίλιππο και τους Μακεδόνες.
Υπό την εξάλειψη του φόβου για τους Φωκείς, οι Αμφισσείς αρχίζουν να καλλιεργούν εκτάσεις στο Κρισσαίο πεδίο και να δημιουργούν κτίρια στην πόλη της Κίρρας. Υποστηρίζοντας τους συμμάχους τους Θηβαίους στο Αμφικτυονικό Συνέδριο και παρασυρόμενοι από αυτούς προσπαθούν να κατηγορήσουν τους Αθηναίους για ιεροσυλία.
Ο πυλαγόρας της Αθήνας, όμως, ρήτορας Αισχίνης κατάφερε να αντιστρέψει τις κατηγορίες και να τους καταγγείλει για καταπάτηση της γης του Απόλλωνα και της απαγορευμένης Κίρρας. Ο Φίλιππος αναλαμβάνει το 339 π.Χ. να τιμωρήσει τους Αμφισσείς εκ μέρους της Αμφικτυονίας (τέταρτος Ιερός Πόλεμος) και η Άμφισσα καταστρέφεται.
Σημασία
Η Δελφική Αμφικτυονία αποτέλεσε την πιο σημαντική αμφικτυονία της αρχαίας Ελλάδας. Σε αυτή αντιπροσωπευόταν σχεδόν όλα τα ελληνικά φύλα και η πολιτική δύναμη που απέκτησε ήταν τεράστια. Συχνά προσομοιάζεται με την Κοινωνία των Εθνών και τον ΟΗΕ.
Πηγή ellinikoarxeio.com
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/delfikh-amfiktyonia-mia-arxaia-mikrografia-ths-koinwnias-twn-ethnwn.html

Ο ήχος της επανάστασης - Βίντεο αφύπνισης

Έφτασε η ώρα της Αφύπνισης και της εξέγερσης.
Η ώρα να σηκώσουμε την κουρτίνα και να δούμε τον πραγματικό κόσμο των γεγονότων στο παρασκήνιο.
Η ώρα να δούμε την αλήθεια γυμνή!
Να συνειδητοποιήσουμε τον κόσμο που κάποιοι άλλοι ετοίμασαν για μας, εν αγνοία μας.
Ήρθε η ώρα αυτόν τον κόσμο να τον αντιμετωπίσουμε κατάματα... έτσι όπως πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε εφιάλτη!
Με την ΓΝΩΣΗ!
Για να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε την ΣΩΤΗΡΙΑ μας!




http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/o-hxos-ths-epanastashs-video-afypnishs.html

Τεράστιες κατασκευές στον Ήλιο; - Βίντεο

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, υπάρχει ακόμη έστω και μια μικρή πιθανότητα να υπάρχουν «Κατασκευές» στον Ήλιο μας; Τρελά πράγματα πυροδοτούν τη φαντασία σου όταν σκέφτεσαι ότι ίσως υπάρχουν πραγματικές κατασκευές στον Ήλιο.
Θα μπορούσε αυτό να εξηγήσει το UFO σε σχήμα "Angel" που έχουμε δει σε εικόνες του SDO και το οποίο διέσχιζε τον Ήλιο; Ή θα μπορούσε αυτό να εξηγήσει το ποσό των άλλων "Τεράστιων" αντικείμενων που παρατηρήθηκαν τυχαία στις εικόνες; Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να επιβιώσει τόσο κοντά στον Ήλιο;
Ίσως οι περιορισμένες γνώσεις μας δεν μας επιτρέπουν ως ανθρώπινα όντα να καταλάβουμε τι θαύματα μπορεί να δημιουργήσει το σύμπαν, ίσως να υπάρχουν μορφές ζωής που μπορούν να επιβιώσουν το απίστευτο ποσό της θερμότητας και ενέργειας, ακόμη και ενδεχομένως να το χρειάζονται για να επιβιώσουν.
Θα μπορούσε αυτό το "φαινόμενο" να εξηγηθεί ως pixelation; Όμως, σύμφωνα με ορισμένους, το θόλωμα της εικόνας δεν αντανακλάει το φως και τις σκιές.
Υπάρχουν πολλές θεωρίες από Ρώσους επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν τεράστια άγνωστα αντικείμενα που βρίσκονται σε τροχιά ή ακόμη εισέρχονται και εξέρχονται από τον Ήλιο.
 
 
triklopodia
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/terasties-kataskeves-ston-hlio.html

Η μεγάλη λεηλασία των Eλληνικών αρχαιοτήτων

Οι λεηλασίες των Ελληνικών αρχαιοτήτων την περίοδο της κατοχής από του Γερμανούς είναι αναρίθμητες.
Μάλιστα, για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της καταστροφής που υπέστησαν οι θησαυροί μας αρκεί να λάβει υπόψη του τη δήλωση του δημοσιογράφου Γιώργου Λεκάκη στην εφημερίδα Real News ότι μόνο τα κινητά κλεμμένα αντικείμενα είναι βάσει των καταλόγων πάνω από 8.500. Όσο για την αξία τους, αν πωλούνταν σήμερα σε οίκους δημοπρασιών αυτή θα έφτανε το 1 τρισ. ευρώ !
Ο κατάλογος των λεηλασιών είναι μακρύς. Οι Γερμανοί δε σεβάστηκαν ούτε τον Παρθενώνα. Εγκατέστησαν μέσα στην Ακρόπολη αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες το 1941. Εγκατέστησαν διμοιρίες στρατιωτών που επιδόθηκαν σε απερίγραπτες κακουργίες. Πυροβολούσαν τα αγάλματα και χρησιμοποιούσαν ως αφοδευτήριο τα Προπύλαια.
Το μουσείο της Λιβαδειάς το μετέτρεψαν σε συνεργείο επισκευής ποδηλάτων. Χρησιμοποίησαν επιστρατευμένους αρχαιολόγους για να ληστεύουν μουσεία, για να κάνουν ανασκαφές όπου θέλουν και να τρομοκρατούν την Ελληνική Αρχαιολογική Υπηρεσία, επιστρέφοντας τις αγωνίες των Ελλήνων αρχαιολόγων ως απαράδεκτες.
Το 1944, όταν έφευγαν από την Αθήνα, πυροβόλησαν στον Κεραμεικό και ακρωτηρίασαν το ανάγλυφο του Χάρωνος. Στη Θήβα, στη Χαιρώνεια και στην Τανάγρα άρπαξαν θησαυρούς. Στις Μυκήνες πυροβολούσαν τους Λέοντες της Πύλης και προκάλεσαν σημαντικές φθορές στον θησαυρό του Ατρέως.
Όργια όμως έγιναν και στην Κνωσό, όπου ο στρατηγός Ρίνγκελ κατάκλεψε το μουσείο, καθώς νύχτα-μέρα στρατιώτες μετέφεραν στην έπαυλή του κιβώτια με μινωικά, χάλκινα και λίθινα αγάλματα.
Όπως επισημαίνει ο κ. Λεκάκης, τα εγκλήματα αυτά είναι εγκλήματα κατά του πολιτισμού, τα οποία σύμφωνα με την UNESCO είναι απαράγραπτα, αλλά η Γερμανία είναι η μοναδική χώρα που δεν έχει υπογράψει τη σχετική συμφωνία.
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/h-megalh-lehlasia-twn-ellhnikwn-arxaiothtwn.html

Από τον ισολογισμό του 2012 της Τράπεζας της Ελλάδας, η παρατήρηση των ορκωτών για την λαμογιοεγγραφή


Οι λαμογιές δεν θα τελειώσουν ποτέ στον τόπο μας

Από τον ισολογισμό του 2012 της Τράπεζας της Ελλάδας, η παρατήρηση των ορκωτών για την λαμογιοεγγραφή υπέπεσε πρώτα στην αντίληψη του Γιώργου Προκοπάκη, ο οποίος και την ανέλυσε...
http://www.bankofgreece.gr/BogEkdoseis/isologismos2012.pdf

Όμορφος κόσμος τραπεζικός, αγγελικά πλασμένος

Στον ισολογισμό της ΤτΕ που αναφέρεται παραπάνω ως λινκ, στο σημείο 8 στα αποτελέσματα χρήσης (συντάξεις) φαίνεται το ετήσιο κόστος κάλυψης των υποχρεώσεων της ΤτΕ προς τους (πρώην) εργαζομένους. Για το 2012 ήταν κάπου 112 εκατ.

Στο σημείο 12 στο Παθητικό (“προβλέψεις”) καταγράφονται προβλέψεις λίγο πάνω από 6 δισ.Στην προτελευταία σημείωση των ορκωτών “με επιφύλαξη”, αναφέρεται ότι τα 4 δισ σε άθροισμα ενεγράφησαν τη διετία 2011-2012. Η επιφύλαξη έχει να κάνει με το ότι δεν παρεσχέθη εξήγηση ούτε τρόπος υπολογισμού.

Αν καταλαβαίνουμε καλά, οι προβλέψεις επαρκούν για τις υποχρεώσεις της ΤτΕ για τουλάχιστον 100 χρόνια. Αυτός είναι προγραμματισμός αδελφάκι μου!

Τι σημαίνει όμως αυτό; Η ΤτΕ είχε αυξημένα έσοδα επιτοκίου λόγω χορηγιών ELA. Κέρδη δηλαδή!

Αν μοίραζε αυτά τα κέρδη της διετίας (είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο) το δημόσιο θα εισέπραττε από φόρους για τα 4 δισ το ευτελές ποσόν των 1.6 δισ περίπου (46% το 2011 και 36% το 2012). Αντ’ αυτού τα χρήματα μένουν καβάντζα για μελλοντικές παροχές προσωπικού. Ας πούμε, κάνα εφ’ άπαξ μερικών εκατομμυρίων, άμα λάχει.

Ο ELA χρησιμοποιήθηκε για να δανειοδοτηθεί το δημόσιο. Δηλαδή τους τόκους τους πλήρωσαν οι φορολογούμενοι για τους οποίους η κυβέρνηση δανείστηκε από την επάρατη τρόικα.

Έχει πλάκα πάντως. Το έχουν πιάσει οι ορκωτοί και δεν τρέχει τίποτε! Θα δούμε στη συνέλευση.

Καθένας για την πάρτη του και τους δικούς του. Την έχουμε πιεί εκ των προτέρων.

 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/2012.html

Έτοιμα τα πειράματα ψεκασμού της ατμόσφαιρας με θείο!

Πείραμα που χρηματοδοτείται από τον ιδρυτή της Microsoft Bill Gates θα συντελέσει στο να εκλυθούν στην ατμόσφαιρα του Νέου Μεξικού χιλιάδες τόνοι σωματιδίων θείου ως μέρος μίας μελέτης γεωμηχανικής, παρά τις έντονες προειδοποιήσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων σχετικά με τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει μία τέτοια ενέργεια για το οικοσύστημα του πλανήτη.

“Ο David Keith, ένας εκ των ερευνητών, υποστήριξε ότι η ηλιακή γεωμηχανική μπορεί να αποτελέσει μία λύση χαμηλού κόστους για τη μείωση του ρυθμού της ανάπτυξης της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά έτεροι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια μπορεί να έχει απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες για τα καιρικά συστήματα και τις προμήθειες τροφίμων της γης,” σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian που παρουσιάζει για τους αναγνώστες του το pentapostagma.gr.

“Το συγκεκριμένο πείραμα, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον James Anderson στην Αμερική θα ξεκινήσει περίπου σε ένα χρόνο και θα περιλαμβάνει την έκλυση δεκάδων ή εκατοντάδων κιλών σωματιδίων θείου στην ατμόσφαιρα ώστε να μετρηθεί η επίδραση στη χημική σύσταση του όζοντος. Από τη στιγμή που είναι αδύνατη η προσομοίωση της πολυπλοκότητας της στρατόσφαιρας σε εργαστηριακό περιβάλλον, ο Keith αναφέρει ότι το συγκεκριμένο πείραμα θα παρέχει μία ευκαιρία για τη βελτίωση των μοντέλων του στρώματος του όζοντος και πώς αυτό θα μπορέσει να αλλοιωθεί μέσω ενός εκτεταμένου ψεκασμού θείου.”

Το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Harvard, κατά το οποίο θα ψεκασθούν από υψόμετρο 80.000 ποδιών σωματίδια θείου πάνω από το Fort Sumner στο Νέο Μεξικό χρηματοδοτείται από τον Bill Gates o οποίος νωρίτερα μέσα στη χρονιά χρηματοδότησε αδρά το πρόγραμμα γεωμηχανικής για τη χειραγώγηση του κλίματος της γης... Οι συνέπειες των ψεκασμών με θείο θα είναι καταστροφικές για τους φτωχούς ανθρώπους του τρίτου κόσμου. Ο μετεωρολόγος του Πανεπιστημίου Rutgers Alan Robock έχει δημιουργήσει προσομοιωτές στον υπολογιστή οι οποίοι υποδεικνύουν ότι τς σύννεφα θείου μπορούν πιθανώς να αποδυναμώσουν τις Ασιατικούς και Αφρικανικούς μουσώνες μειώνοντας τη ποσότητα βροχοπτώσεων και καταστρέφοντας τις σοδειές δισεκατομμυρίων ατόμων...

“Φανταστείτε τι θα γινόταν αν προκαλούσαμε ξηρασία και πείνα ενώ προσπαθούσαμε να μειώσουμε τη θερμοκρασία της γής,” δήλωσε ο Robock σε συνέδριο γεωμηχανικής που πραγματοποιήθηκε το 2010.

Ας δούμε όμως και μία πιο άμεση πλευρά, που αφορά όλους μας.
Οι επιδράσεις του βομβαρδισμού της ατμόσφαιρας με διοξείδιο του θείου στην υγεία εγείρουν πάρα πολύ σημαντικά ερωτήματα και ενστάσεις σχετικά με το αν τέτοια προγράμματα θα πρέπει να προχωρήσουν.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες επιδράσεις στην υγεία από την έκθεση στο θείο:

- Νευρολογικές επιπτώσεις και αλλαγές στη συμπεριφορά
- Διατάραξη της κυκλοφορίας του αίματος
- Βλάβες στη καρδιά
- Επιδράσεις στα μάτια και την όραση
- Αποτυχίας αναπαραγωγής
- Βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα - το στομάχι και διαταραχή του γαστρεντερικού συστήματος
- Βλάβη στο συκώτι και τις λειτουργίες των νεφρών
- Προβλήματα ακοής
- Διαταραχή του μεταβολισμού των ορμονών
- Δερματολογικές επιδράσεις
- Κίνδυνος ασφυξίας και πνευμονικής εμβολής


pentapostagma.gr
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/blog-post_641.html

Προσοχή «Πειρατές» στο κινητό σας! Ειδικές συμβουλές για αποφυγή εξαπάτησης πολιτών

Σύμφωνα με καταγγελία ύποπτα τηλέφωνα αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τα περιουσιακά μας στοιχεία....
Αν κάποιος σας καλέσει από οποιοδήποτε αριθμό ξεκινώντας από 375, ή 371, κάνοντας ένα ''κουδούνισμα" και μετά το κλείσουν, αφήνοντας έτσι μια αναπάντητη κλήση ή μήνυμα ΠΡΟΣΟΧΗ‼!
Αν καλέσετε μετά ένα από αυτούς τους αριθμούς που σας άφησαν αναπάντητη κλήση θα χρεωθείτε 11.79 ή 23.57 και μπορούν να αντιγράψουν τη λίστα επαφών σας σε 3 δευτερόλεπτα.
Αν έχετε στο τηλέφωνό σας τραπεζικά ή τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, μπορούν να τα αντιγράψουν πάρα πολύ εύκολα.
375 είναι ο κωδικός από τη Λευκορωσία και το Αφγανιστάν .
371 είναι ο κωδικός για τη Λετονία ...
Μην απαντήσετε ή μην καλέσετε πίσω.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών, σε διάφορες περιοχές της χώρας, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, η Ελληνική Αστυνομία συνιστά:
Να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας "πλησιάζουν" ως γνωστοί συγγενικών - φιλικών προσώπων.
Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε άγνωστα άτομα που επιχειρούν με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα να εισέλθουν στην οικία σας.
Εφόσον άγνωστο άτομο εισέλθει στην οικία σας με οποιαδήποτε πρόφαση (π.χ. διεξαγωγή έρευνας, πώληση κάποιου προϊόντος, ανάγκη να πραγματοποιήσουν μια κλήση κ.λπ.), να μην επιτρέπετε να μεταβαίνει σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, πέραν αυτών που χρειάζεται και ποτέ να μην χάνετε την οπτική επαφή μαζί του.
Στην περίπτωση αυτή, να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αφαίρεσής τους με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού - φιλικού προσώπου (π.χ. νοσηλεία σε νοσοκομείο). Το ίδιο μπορεί να προσπαθήσουν και τηλεφωνικά. Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδετε σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.).
Σε περιπτώσεις που άγνωστοι επικαλούνται έκτακτη ανάγκη γνωστού -συγγενικού σας προσώπου, να επιδιώκετε πάντα οι ίδιοι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γνωστό-συγγενικό σας πρόσωπο, προς επιβεβαίωση των όσων επικαλούνται. Η επικοινωνία να γίνεται με δικό σας τηλέφωνο και κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας και να μην δέχεστε να μιλάτε με άτομο, το οποίο κάλεσαν οι άγνωστοι.
Σε κάθε περίπτωση, να δηλώνετε ότι δεν πρόκειται να παραδώσετε χρήματα, εάν δεν εμφανιστούν οι γνωστοί-συγγενείς σας.
Να μην δέχεστε σε καμία περίπτωση άγνωστα άτομα να σας οδηγήσουν σε Πιστωτικό Κατάστημα ή ΑΤΜ για ανάληψη χρηματικού ποσού.
Να μην πείθεσθε εύκολα σε ευκαιριακές αγορές προϊόντων που σας προτείνουν άγνωστα άτομα, ιδιαίτερα δε δίχως να δείτε πρώτα τα προϊόντα αυτά.
Να μην πείθεστε από άγνωστους, οι οποίοι εμφανίζονται ως υπάλληλοι Δημόσιας Υπηρεσίας ή άλλου φορέα για την επιδιόρθωση κάποιου τεχνικού προβλήματος, εάν δεν τους έχετε εσείς προηγουμένως καλέσει.
Να μην πείθεστε όταν άγνωστοι σας ζητούν να καταβάλλετε χρήματα για οφειλές γνωστών ή συγγενικών προσώπων σε δημόσιες υπηρεσίες ή σε καταστήματα-εταιρείες για αγορά αγαθών-προσφορά υπηρεσιών.
Επισημαίνεται ότι από νοσοκομεία ή από δημόσιες υπηρεσίες δεν χρησιμοποιείται η πρακτική υπάλληλοί τους να μεταβαίνουν σε οικίες ή σε δημόσιους χώρους και να ζητούν από πολίτες την καταβολή χρημάτων για υπηρεσίες που παρέχουν.
Να έχετε πάντα διαθέσιμους τους τηλεφωνικούς αριθμούς, με τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Νοσοκομεία, στενοί συγγενείς κ.α.).
Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα χαρακτηριστικά των δραστών, καθώς και τα οχήματα με τα οποία κινούνται (αριθμό κυκλοφορίας, μάρκα οχήματος, χρώμα κ.λπ.), για να βοηθήσετε το έργο των διωκτικών αρχών.
Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.
Οι δράστες χρησιμοποιούν συνήθως την εξής μεθοδολογία :
ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ)
Οι δράστες επιλέγουν κυρίως ηλικιωμένους ανθρώπους, για τους οποίους πληροφορούνται με οποιανδήποτε τρόπο τα στοιχεία ταυτότητας τόσο των ιδίων, όσο και προσφιλών συγγενικών τους προσώπων, συνήθως των παιδιών ή των εγγονιών τους.
Τους προσεγγίζουν «δήθεν» ως απεσταλμένοι των συγγενών τους και με το πρόσχημα άμεσης και επείγουσας ανάγκης χρημάτων, επιδιώκουν να τους αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Η προσέγγιση συνήθως γίνεται κατά την έξοδο ή λίγο πριν την είσοδο στην κατοικία τους, έξω από Τράπεζες ή εμπορικά καταστήματα κ.λπ.
Οι τεχνικές, που χρησιμοποιούν οι δράστες για να πείσουν τους ηλικιωμένους να τους δώσουν τα χρήματα για λογαριασμό των οικείων τους, είναι ο αιφνιδιασμός και η παρουσίαση μιας αληθοφανούς οικονομικής ανάγκης που πρέπει να ικανοποιηθεί χωρίς αναβολή. Με τον τρόπο αυτό, αλλά και με την αναφορά σε συγγενικά πρόσωπα με ιδιαίτερη οικειότητα, επιδιώκουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και να μην αφήσουν περιθώρια δεύτερης σκέψης. Σε αρκετές περιπτώσεις, οι δράστες για να ισχυροποιήσουν τα επιχειρήματά τους, προσποιούνται πως τηλεφωνούν στα οικεία πρόσωπα για να επιβεβαιώσουν την οικονομική ανάγκη, πλην όμως οι ηλικιωμένοι μέσα στην αναστάτωση τους δεν αντιλαμβάνονται ότι συνομιλούν με συνεργούς των δραστών και όχι με τους συγγενείς τους.
Οι λόγοι που επικαλούνται οι δράστες για να αποσπάσουν χρήματα είναι συνήθως η εξόφληση ενός χρέους, η πληρωμή ασφαλιστηρίων συμβολαίων, η αγορά ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λπ., για λογαριασμό «δήθεν» συγγενικών προσώπων.
Τα χρηματικά ποσά, που ζητούν οι δράστες κυμαίνονται από μερικές εκατοντάδες έως αρκετές χιλιάδες Ευρώ, ποσά τα οποία μεταβάλλονται και προσαρμόζονται ανάλογα με τη δεκτικότητα και ευπιστία των ηλικιωμένων. Ενδεικτικά αναφέρεται πως στο παρελθόν δράστες έχουν μεταφέρει με αυτοκίνητο ηλικιωμένους ακόμα και σε Τράπεζες, προκειμένου να αναλάβουν μεγάλα χρηματικά ποσά και να τους τα παραδώσουν.
ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Οι δράστες επιλέγουν συνήθως ηλικιωμένους και πληροφορούνται με οποιανδήποτε τρόπο τα στοιχεία ταυτότητας τόσο των ιδίων, όσο και προσφιλών συγγενικών τους προσώπων, συνήθως των παιδιών τους.
Ακολούθως, επικοινωνούν τηλεφωνικώς μαζί τους κυρίως τις νυχτερινές ώρες (συνήθως μετά τα μεσάνυχτα) και εκμεταλλευόμενοι την αναστάτωση που προκαλείται, τους αναγγέλλουν ότι ένας στενός συγγενής τους (π.χ. γιος, κόρη, γαμπρός ή νύφη) εισήχθη εσπευσμένα σε κάποιο νοσοκομείο, λόγω τροχαίου ατυχήματος ή κάποιου άλλου εκτάκτου λόγου και απαιτούν χρήματα για να γίνει άμεσα κάποια ιατρική πράξη, συνήθως χειρουργική επέμβαση.
Οι δράστες ζητούν από τους ηλικιωμένους να μεταβούν αμέσως σε συγκεκριμένο σημείο (που νωρίτερα οι ίδιοι έχουν επιλέξει ως κατάλληλο, συνήθως κοντά στο σπίτι τους), όπου τους «αναμένει» άνθρωπος του νοσοκομείου π.χ. ένας νοσηλευτής ή υπάλληλος του ΕΚΑΒ, για να παραλάβει τα χρήματα και να τα παραδώσει το ταχύτερο δυνατό στους γιατρούς.
Οι ηλικιωμένοι χρησιμοποιούν συνήθως την ίδια τηλεφωνική συσκευή στην οποία δέχθηκαν την κλήση για να καλέσουν στο κινητό τηλέφωνο το συγγενικό τους πρόσωπο, που «δήθεν» νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όμως, μέσα στη σύγχυση τους δεν αντιλαμβάνονται ότι η «γραμμή» είναι ακόμη ανοιχτή με τους δράστες, οι οποίοι δεν τερμάτισαν την προηγούμενη κλήση. Οι δράστες προσποιούνται ότι απαντούν στην κλήση των θυμάτων και «επιβεβαιώνουν» την άσχημη είδηση, παριστάνοντας για παράδειγμα κάποιον τραυματιοφορέα που κρατάει το κινητό του νοσηλευόμενου.
ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Η ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΤΙΜΗ
Οι δράστες εμφανίζονται συνήθως ως δικηγόροι Τραπεζών, οι οποίες προτίθενται να προχωρήσουν σε πλειστηριασμό κατασχεμένων ακινήτων και αυτοκινήτων. Με τη χρήση πλαστών εγγράφων και συνήθως με το πρόσχημα ότι οι ίδιοι ελέγχουν τη διενέργεια των πλειστηριασμών, πείθουν ότι μπορούν να μεσολαβήσουν στην κατακύρωση του πλειστηριαζόμενου αντικειμένου σε πολύ χαμηλή τιμή και αποσπούν έτσι μεγάλα χρηματικά ποσά.
Έχει παρατηρηθεί ότι μέλη αυτών των εγκληματικών ομάδων για να γίνονται περισσότερο πιστευτοί μισθώνουν πολυτελή διαμερίσματα και ακριβά αυτοκίνητα, προκειμένου να τα παρουσιάζουν ως προοριζόμενα για εκποίηση από τις Τράπεζες.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι δράστες «αλιεύουν» υποψήφιους συναλλασσόμενους, ακόμα και μέσα από τον κύκλο γνωριμιών άλλων ατόμων που έχουν εξαπατήσει, πριν αυτά αντιληφθούν την απάτη.
ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΑΤΜ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ)
Οι δράστες προσεγγίζουν ένα άτομο τη στιγμή που πραγματοποιεί συναλλαγή σε ΑΤΜ και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί υποκλέπτουν οπτικά το «ΡΙΝ» κατά την πληκτρολόγησή του, ενώ στη συνέχεια περιμένουν να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.
Τη στιγμή της εξόδου της κάρτας από το ΑΤΜ ένας από τους δράστες ρίχνει στα πόδια του συναλλασσόμενου ένα χαρτονόμισμα και τον προτρέπει να το πάρει με το πρόσχημα ότι του έπεσε από τη τσέπη.
Οι δράστες εκμεταλλεύονται το χρονικό διάστημα που ο συναλλασσόμενος απασχολείται με το πεσμένο χαρτονόμισμα και αφαιρούν την κάρτα του από το στόμιο εξόδου του ΑΤΜ, τοποθετώντας στη θέση της μία άλλη.
Μετά την αποχώρηση του συναλλασσόμενου, που δεν έχει αντιληφθεί τη αλλαγή της κάρτας, οι δράστες αφαιρούν το υπόλοιπο του λογαριασμού.
makeleio.gr
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/prosoxh-peirates-kinhto-symvoules-apofygh-eksapathshs-politwn.html

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Προς: Αρχηγούς Ενόπλων Δυνάμεων

Θέμα: Κατάργηση των Σωμάτων Στρατού:
-----------------------------------------------------
Αποδεχόμενοι τη κατάργηση και διάλυση των Α! & Β!
Σωμάτων Στρατού, που εδρεύουν στη Μακεδονία μας, αλλά και άλλων μονάδων, πέσατε στη παγίδα των Σιωνιστών δοσίλογων πολιτικών, και των Σιωνιστικών «Ελληνικών;;;» «δεξαμενών σκέψεως» (Think Tanks). ΕΛΙΑΜΕΠ & ΙΣΤΑΜΕ τα λένε τα ΜΜΕ. Έτσι θέτετε σε άμεσο κίνδυνο την εθνική άμυνα και ασφάλεια της χώρας, ενώ οι Βαλκάνιοι εχθροί μας εξοπλίζονται!

Η Τουρκία συγκεντρώνει μεγάλες δυνάμεις στα σύνορά μας στον Έβρο, και στο Αιγαίο, και εμείς μειώνουμε τις δυνάμεις μας. Εάν αυτό δεν λέγεται Εθνική προδοσία, τότε τι είναι;;;;

Τα σχέδια και προγράμματα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, (Rothschilds, Rockefellers, Soros, κ.λ.π.),
είναι να δώσουν την Ελληνική Μακεδονία, στα Σκόπια, ώστε να ιδρύσουν το Μακεδονικό κράτος, υπό Σλαβική διοίκηση των Σκοπίων, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, ώστε αργότερον, να κατοικήσει εδώ ο «περιούσιος και εκλεκτός λαός του Θεού»…Πάντα μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι,
με αφορμή την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν οι δοσίλογοι και εφιάλτες πολιτικοί, να διαμελίσουν τη πατρίδα μας, την Ελλάδα μας.
Ίνα πληρωθεί το ρηθέν υπό κυρίας Μπενάκη!............

Τελικά τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, μόνο η Ελλάδα θα τη πληρώσει, λόγω προδοτικών πολιτικών ηγεσιών, αφού oi άλλες γείτονες δυνάμεις μεγαλώνουν αποκτώντας Ελληνικά εδάφη. Τέτοια υποτέλεια στη Σιωνιστική παγκόσμια δικτατορία
είναι πρωτοφανής. Από κοντά και η Στρατιωτική ηγεσία……..

Εσείς τώρα, αποδεχόμενοι τη διάλυση και κατάργηση των σωμάτων Στρατού που εδρεύουν στη Μακεδονία μας, στην ουσία αφοπλίζετε τη Μακεδονία μας, ώστε να είναι εύκολο το έργο του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, να αποκόψει τη Μακεδονία μας, από το κεντρικό κορμό της Ελλάδος, και να την ενσωματώσει στα Σκόπια, ιδρύοντας έτσι το νέο κράτος, με το όνομα, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», για να κατοικήσουν οι «περιούσιοι», όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου.

Δεν βλέπετε το ΝΙΜΙΤΣ;;; το πηγαίνει σιγά-σιγά…..

Το ίδιο λάθος έκαναν και οι τότε αφελείς και επιπόλαιοι πολιτικοί, και απέσυραν τη Μεραρχία από τη Κύπρο, με αποτέλεσμα να «μπουκάρουν» οι Τούρκοι μέσα στο νησί.
Το ίδιο σφάλμα από αφέλεια και επιπολαιότητα διαπράττετε και Υμείς σήμερον, αφοπλίζοντας και αποστρατικοποιώντας τη Μακεδονία μας.
Oi πολιτικοί κατάντησαν πιόνια της Σιωνιστικής Τρόϊκα, και μαριονέτες του υπαλλήλου των δανειστών Tomsen.

Δυστυχώς σήμερα οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις έγιναν πιόνια των δοσίλογων πολιτικών, υπαλλήλων του Rothschild της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Οι πολιτικοί εκείνοι που εισηγούνται τέτοια μέτρα είναι απλώς δοσίλογοι, εφιάλτες, ανθέλληνες και προδότες!!!

Καλά οι πολιτικοί, είτε είναι αφελείς, είτε προδότες, είναι πιστοί στα αφεντικά τους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Εσείς όμως γιατί αποδεχθήκατε αυτά τα σχέδια, με τη δικαιολογία της «Νέας δομής των Ενόπλων Δυνάμεων» και «Εκσυγχρονίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις»;;;

Όταν τα άλλα κράτη ετοιμάζονται για παγκόσμιο πόλεμο, εμείς
αφοπλίζουμε το στρατό!! Τρελοκομείο η Ελλάς!!!

Τώρα που η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τα σύνορά μας στο Αιγαίο, σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης του 1923, (βλέπε δηλώσεις Νταβούτογλου), εσείς διαλύετε τις ένοπλες δυνάμεις, «των προδοτών πολιτικών ρήμασι πειθόμενοι».

Αυτό είναι ή δεν είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;

Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτά τα σχέδια είναι παγίδα, για να
τελειώσουν οι Σιωνιστές εχθροί μας, την Ελλάδα μας;;;;

Ίνα πληρωθεί το ρηθέν υπό κυρίας Μπενάκη προς Παπούλια!!

Καλά οι εφιάλτες πολιτικοί προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα Σιωνιστικά αφεντικά τους, δεν λογαριάζουν τίποτε.

Οι προϊστάμενοί Σας εφιάλτες πολιτικοί, είναι μαριονέτες του
Rothschild, από τον οποίον αντλούν τη δύναμή τους.

Εσείς όμως τι κάνετε;;;; Εσείς ορκιστήκατε σαν Αξιωματικοί να υπερασπίζεστε τη πατρίδα!!! Η ευθύνη σας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Θα κλάψουμε νέες χαμένες πατρίδες!!! Δεν φοβάστε την Ιστορία;;;; Δεν φοβάστε τη Δικαιοσύνη του λαού;;;;;

Μετά τιμής

Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Αρθρογράφος εφημερίδων και Διαδικτύου.

Y.Γ. Από τη λέσχη BILTERBERG αποφασίστηκε ο διαμελισμός της Ελλάδος. Βλέπε εφ. «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» 27/04/13



Κοινοποίηση: Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Θεσσαλονίκης

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5897.html

Στα Τρίκαλα τα …600 δις ευρώ της υπόθεσης «Αρτέμης Σώρρας»

Στα Τρίκαλα τα …600 δις ευρώ της υπόθεσης «Αρτέμης Σώρρας» 
Μια έκπληξη περίμενε όσους περνούσαν σήμερα από την κεντρική πλατεία των Τρικάλων, καθώς υπήρχε μια ασυνήθιστη εικόνα.
Εκεί, είχε στηθεί εγκατάσταση μέσα από την οποία επιχειρούνταν να ενημερωθούν οι Τρικαλινοί πολίτες για την περίφημη υπόθεση της END και τα 600 δις ευρώ που ισχυρίζεται ο Αρτέμης Σώρρας ότι υπάρχουν στην διάθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αποπληρωμή του Ελληνικού χρέους που δημιούργησε τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης μέσω Μνημονίων για τους Έλληνες.
Πέρα των όποιων απόψεων έχει ο καθένας για την υπόθεση, υπάρχει κάτι που είναι γεγονός και «σημαία» για όσους πιστεύουν ότι υπάρχουν αυτά τα χρήματα.
Το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη 4 εξώδικα προς την ελληνική κυβέρνηση, το υπουργείο Οικονομικών και την τράπεζα της Ελλάδας, έχουν όλα κοινοποιηθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά η υπόθεση αυτή «πνίγεται» από τα μεγάλα ΜΜΕ…
Από μόνο του αυτό, «φουντώνει» τις υποψίες και από την στιγμή που η Κυβέρνηση, δεν αντικρούει ούτε η ίδια ούτε ελεγχόμενα από αυτή ΜΜΕ τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά Σώρρα.
Σύμφωνα με τα εξώδικα, ο κ. Σώρρας ισχυρίζεται πως ανεκόπη με ψευδή δημοσιεύματα στον Τύπο και το διαδίκτυο η προσπάθειά του να βοηθήσει με τα χρήματα την Ελλάδα. Μάλιστα αναφέρεται σε προσπάθεια συνεργασίας με την κυβέρνηση η οποία ποτέ δεν επιτεύχθηκε.
«Από τα Τρίκαλα ξεκινάμε την προσπάθεια μιας Πανελλαδικής εκστρατείας ενημέρωσης του Ελληνικού λαού που θα κορυφωθεί με μια πανελλαδική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί και δεν σκοπεύουμε να ΄΄θάψουμε΄΄ τα 600 δις ευρώ που θα οδηγήσουν στην σωτηρία της χώρας με την πληρωμή του χρέους και την απαλλαγή της Ελλάδας από τα Μνημόνια», ανέφεραν στο trikalanews.gr οι διοργανωτές της σημερινής ενημερωτικής εκστρατείας στα Τρίκαλα.
bg
Media
 
 
http://www.trikalanews.gr/ta_nea_tis_polis/sta_trikala_ta_a600_dis_euro_tis_upo8esis_aartemis_sorrasa.html 

Sirius: Η μεγαλύτερη ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ - To πολυαναμενόμενο Ντοκιμαντέρ

Ο Δρ Steven Greer, ιδρυτής του παγκόσμιου Κινήματος Αποκάλυψη με κέντρο τη μελέτη της εξωγήινης νοημοσύνης, και κερδίζοντας βραβείο Emmy σαν σκηνοθέτης του Amardeep Kaleka μαζί με την ομάδα του στο Neverending Light Productions, ετοίμασαν την παραγωγή μίας από τις πιο σημαντικές ταινίες της εποχής μας.
Αυτή η ταινία εκθέτει τη μεγαλύτερη ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ:
Την Γη την έχουν επισκεφτεί άνθρωποι από άλλους κόσμους που δεν είναι κακόβουλοι, αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται για το μέλλον της ανθρωπότητας.
Μια κλίκα των στρατιωτικών, βιομηχανικών και οικονομικών συμφερόντων έχουν κρατήσει την επαφή αυτή κρυφή για πάνω από 60 χρόνια.
Η "επαφή" έχει ως στόχο να καταστείλει τη γνώση που μπορεί να απελευθερώσει τον κόσμο από το ζυγό του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, του άνθρακα και της πυρηνικής ενέργειας και να αντικαταστήσει την τρέχουσα παγκόσμια τάξη, με μία Νέα Ενέργεια και αληθινή ελευθερία.
Δείτε το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ (Προς το παρών δεν διατίθενται Ελληνικοί υπότιτλοι)






Αποκάλυψη
http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/Sirius-h-megalyterh-istoria-eipwthei-pote-polyanamenomeno-dokimanter.html

Σαμαράς ο Ψεύτης... Πόσο θα μας κοστίσει πραγματικά το τζαμί;;

Τη στιγμή που η χώρα παραπαίει και ο Ελληνικός λαός φυτοζωεί κάτω από τα δεινά της τρόικας του ΔΝΤ, κάποιοι θέλουν με το ζόρι να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ το Τζαμί.

Σας παρουσιάζουμε το ενημερωτικό σημείωμα του ΑΝΣ προς τον ΥΕΘΑ, στο οποίο αναφέρονται εκτιμώμενα κόστη για την μετακίνηση των εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού από την περιοχή του Βοτανικού (θέση Ελαιώνας), θέση στην οποία έχει αποφασιστεί να ανεγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος.



Μιλώντας, πάντα, οι ναύαρχοι του ΑΝΣ για εκτιμώμενα κόστη (και όχι πραγματικά) αποφάσισαν ότι η μεταφορά των εγκαταστάσεων του ΠΝ από το Ναυτικό Οχυρό Βοτανικού, θα στοιχίσει στον Ελληνικό λαό 91.000.000 ευρώ.

Η κατασκευή του τεμένους έχει προβλεφθεί περί τα 15.000.000 ευρώ, λεφτά που θα παρθούν (σύμφωνα με τον Υ/ΓΕΝ) από λογαριασμούς του Ναυτικού οι οποίοι προορίζονται για συντήρηση κτιρίων και εγκαταστάσεων του ΠΝ.

Συνολικό "εκτιμώμενο" κόστος 106.000.000 ευρώ!!!

Και πάντα "εκτιμώμενο", γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα τίποτε δεν κατασκευάζεται σύμφωνα με το προβλεπόμενο κόστος του. Όλα στοιχίζουν παραπάνω!


Την στιγμή που μειώνονται συντάξεις των 400 ευρώ, την στιγμή που μειώνονται μισθοί ιδιωτικών & δημοσίων υπαλλήλων, την στιγμή που δεν διατίθενται κονδύλια για συντήρηση υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων, με το οποίο υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας μας, οι "πολιτικοί" αυτής της χώρας έχουν βάλει αυτοσκοπό την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους με λεφτά του ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!
ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Και για την ιστορία οφείλουμε να γράψουμε ότι η περιοχή του ελαιώνα είχε ζητηθεί το 2006 από τον δήμο Αθηναίων για ανάπλαση, αναβάθμιση της περιοχής με στόχο την καλυτέρευση της ζωής των Αθηναίων πολιτών. 

Αλλά η τότε κυβέρνηση, με απόφαση του Αρείου Πάγου, ακύρωσε την εκποίησή της.


Αυτή είναι η γραμμή των πολιτικών αυτού του τόπου.

Μεριμνούν για την καλυτέρευση της ζωής των παρανόμως ερχόμενων μεταναστών σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.


http://asimpiestos.blogspot.com/2013/04/blog-post_26.html
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7225.html

Έλληνες αξιωματικοί μασώνοι;

Έλληνες ανώτατοι αξιωματικοί μασόνοι! Πάνω από 50.000 σατανιστές υψηλά ιστάμενοι!
Γέμισε η βουλή των Ελλήνων από μασόνους!
Δηλώσεις Ταξίαρχου (Ε.Α) Γ ΜΕΛΑ για το Σιωνισμό.
Δείτε το βίντεο:



http://www.apocalypsejohn.com/2013/04/ellhnes-aksiwmatikoi-maswnoi.html

ΠΩΣ Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ?

Τίποτα δεν είναι ασφαλές. Η είδηση προκαλεί ρίγη τρόμου και δεν έρχεται από τη μακρινή Κίνα ή το Ιράν. Χιλιάδες Έλληνες χρήστες του διαδικτύου είναι υπό την παρακολούθηση των Ελληνικών αρχών του «Μεγάλου Αδελφού»!! Το BriefingNews κατ’ αποκλειστικότητα σας αποκαλύπτει ότι, στις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες τηλεφωνίας και διαδικτυακής πρόσβασης οι Ελληνικές Αρχές στέλνουν καθημερινά εκατοντάδες αιτήματα για να παραλάβουν στοιχεία σχετικά με τις IP (Internet Protocol) διευθύνσεις χιλιάδων χρηστών, ελλήνων πολιτών που για κάποιο λόγο θεωρούν… επικίνδυνους. Μάλιστα δεν τα ζητούν απλώς, τα απαιτούν επιτακτικά με συνέπειες για όποιον αντισταθεί!!

Θα πρέπει να δοθούν επαρκείς εξηγήσεις για ποιο λόγο χρειάζεται η παρακολούθηση και ο εντοπισμός χρηστών.
Τι ιεραρχούν ως ύποπτο και για ποιο λόγο ζητούν να συλλέξουν στοιχεία περί των «διαδικτυακών ταυτοτήτων» χιλιάδων χρηστών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι πριν από λίγο καιρό τα αιτήματα αυτά των αρχών ήταν σπάνια και αφορούσαν σε θέματα εθνικής σημασίας με την ΕΥΠ να είναι αυτή κυρίως που τα υποβάλλει.
To BriefingNews σας μεταφέρει τη δήλωση υψηλόβαθμου στελέχους συγκεκριμένης εταιρείας. Υπό το καθεστώς της ανωνυμίας το στέλεχος έμπειρο στα θέματα των τηλεπικοινωνιών κάνει λόγο «για μια πραγματική εκτροπή που δεν έχει προηγούμενο, καθώς τα αιτήματα έρχονται στις εταιρείες με καταιγιστικό ρυθμό και χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου έρχονται αντιμέτωποι με το ‘’τέρας’’ της λογοκρισίας και έναν τρομακτικό έλεγχο άλλων εποχών.»
Καταπατώντας κάθε έννοια προστασίας των προσωπικών δεδομένων φαίνεται να έχει απλωθεί ένα τεράστιο δίχτυ πάνω από όλους τους Έλληνες, που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το internet προκειμένου να εκφράσουν την αντίδρασή τους σε ό,τι συμβαίνει στη χώρα και το λαό της.
Υπενθυμίζεται ότι, έχουν ήδη προηγηθεί η σύλληψη νεαρού για ανάρτησή του στο Facebook, όπως και η προσαγωγή στελέχους εταιρείας, που αρνήθηκε να παράσχει τις IP διευθύνσεις χρηστών επικαλούμενος τον σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Καλό θα ήταν οι ελληνικές αρχές να πάρουν θέση σε αυτό το μείζονος σημασίας θέμα που άπτεται εν τέλει στον σεβασμό προς τη Δημοκρατία.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com via
http://greeknation.blogspot.gr/2013/04/blog-post_100.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Αρτέμης Σώρρας



ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ (Τ-bills )ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΑΞΙΑΣ 600ΔΙΣ U.S. $ ΑΜΕΣΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ

ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ
(100ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% λόγω μνημονίου
και στη συνέχεια ΑΤΟΚΟ!)

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ή ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ
(στην περίπτωση που θα είχε μία πιό συμφέρουσα προσφορά)!

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ
ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ
ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ

ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΟΣΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ 'η ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ...
ΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ, ΑΝ ΚΟΡΟΪΔΕΎΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,,,, “ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΡΧΕΙΑ,
http://www.artemis-sorras.com/?p=437

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
http://www.artemis-sorras.com/
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_67.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΑΙ ΕΣΕΙΣ!!! ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!!!



ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΑΙ ΕΣΕΙΣ!!! ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!!!


ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ 

ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΙΩΝΕΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΝ... ΣΤΗΡΊΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 

ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!!!

 
Οραματιστής μα όχι ονειροπόλος. Εκφραστής μιας Ελλάδας ισχυρής και υπερήφανης με παγκόσμια ακτινοβολία. Μια Ελλάδα αυτοδιοικούμενη με σίγουρο μέλλον και αποκατεστημένη ιστορία. Μια Ελλάδα που τιμά τους Ήρωες και εξοστρακίζει τους προδότες. Που τα παιδιά της διδάσκονται ιστορία που γράφουν Έλληνες. Που ο λαός της είναι κυρίαρχος και υπερήφανος για τότε,τώρα και πάντα! Για μια Ελλάδα που θα φωτίσει τον πλανήτη παράγοντας αξιωματικά  πολιτισμό, σοφία και πλούτο σε μία λογική δίχως όρια σαν… Φως
και όρια δίχως λογική σαν Σύμπαν!

Αρτέμης Σώρρας

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ


Αρτέμης Σώρρας


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΑΚΟΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΕΕΕΕΕΕΕ?????? ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΦΥΤΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΠΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ = ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ = ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΗΖΟΥΝ ΤΗΝΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ { ΠΟΛΙΤΗ} ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ )ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ?ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΩΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΩΣ ΜΕΣΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣhttps://www.facebook.com/sorrasartemis?fref=ts
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣhttps://www.facebook.com/pages/Artemis-Sorras-%CE%91%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%A3%CF%89%CF%81%CF%81%CE%B1%CF%82/559585590731904?fref=ts
http://alfeiospotamos.blogspot.gr
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters