Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ο «Νεκρός Από Τον Κορωνοϊό» Τελικά Ήταν... Αρνητικός Στον Ιό!

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα δεν ανέφερε νέο θάνατο από τον κορωνοϊό, παρόλα αυτά είχε γίνει γνωστό λίγη ώρα νωρίτερα ότι ένας 72χρονος είχε χάσει τη ζωή του από τον κορωνοϊό το βράδυ της Τετάρτης, κάτι που δημιούργησε τελικά σύγχυση.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο ηλικιωμένος πέθανε από κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 236.

Ο Τραμπ εκδίδει σφραγισμένο κατηγορητήριο για τον Δρ Anthony Fauci - Breaking

Ο Τραμπ εκδίδει σφραγισμένο κατηγορητήριο εναντίον του Dr. Anthony Fauci
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών, εκ μέρους του Προέδρου Donald J. Trump, ολοκλήρωσε ένα σφραγισμένο κατηγορητήριο με το όνομα του Δρ Anthony Fauci, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων και μέλος της ειδικής ομάδας κοροναϊού, προδότης της Αμερικής, σύμφωνα με πηγές της Ουάσιγκτον εξοικειωμένοι με το θέμα.

AG Barr: 1.500 συνελήφθησαν, 200+ ομοσπονδιακά σε επιχείρηση καταστολής εγκλημάτων DOJ

Ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Μπιλ Μπαρ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει κατηγορήσει ομοσπονδιακά περισσότερα από 200 άτομα σε σχέση με μια επιχείρηση για την παροχή ομοσπονδιακής βοήθειας σε πόλεις που αγωνίζονται με κύματα εγκλημάτων.

Ο Barr παρείχε ενημερώσεις για την προσπάθεια του DOJ, γνωστού ως Operation Legend, σε δήλωση τύπου της Τετάρτης , σηματοδοτώντας το σήμα των έξι εβδομάδων από την έναρξη της επιχείρησης στην πόλη.

Η απόδειξη του εγκλήματος εκ προμελέτης, της φιάσκο "επιχείρησης κορονοϊός"

Covid 19. Ενα παγκόσμιο έγκλημα εκ προμελέτης.1 Φεβρουαρίου 2020, ολομόναχος τότε, έγραψα πρώτος στην Ελλάδα δημόσια για την παγκόσμια απάτη της πανδημίας, έχοντας επίγνωση των στοιχειωδών γνώσεων επιδημιολογίας & Δημόσιας Υγιεινής & Προληπτικής Ιατρικής, παρακολουθώντας τότε τα γεγονότα της Κίνας, & έχοντας προβλέψει σοβαρή επικείμενη παραβίαση του ανθρωπίνου προσώπου.

Απάτη ο ντόρος για τον κορονοϊό.
"Ευτυχώς" 5 μήνες μετά, επιβεβαιώνομαι πανηγυρικά, από έγκριτους επιστήμονες της Υγείας.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters