Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΦΕΚ 633/2018 Τράπεζα της ανατολής – Τράπεζα των Ελλήνων ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ beekei


ΦΕΚ 633/2018 Τράπεζα της ανατολής – Τράπεζα των Ελλήνων

Εδώ κατεβάστε το ΦΕΚ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ. 633 29 Μαΐου 2018 σε μορφή pfd

Έκπληξη! Υπάρχει και διόρθωση του ΦΕΚ 633 στο ΦΕΚ 1015!
Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το ΦΕΚ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ. 1015 22 Νοεμβρίου 2018 σε μορφή pdf

Αν έχετε την αίσθηση ότι οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.. δίκιο έχετε, απλώς συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου(Στο τέλος του άρθρου θα βρείτε και το γενικό συμπέρασμα της έρευνάς μου).

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ?



Είναι γνωστή σε όλους η ανθελληνική δήλωση που αποδίδεται σε ομιλία του Χένρυ Κίσσιγκερ, ότι: «ο ελληνικός λαός είναι ένας λαός δυσκολοκυβέρνητος, για αυτό πρέπει να χτυπηθεί βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Δηλαδή την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερωθεί η δυνατότητά του ν’ αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει κλπ».

ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

Γεώργιος Κοσμόπουλος
Επί Βυζαντίου η εκκλησία ήταν ο απηνής διώκτης του Ελληνισμού, τύραννος και δήμιος μαζί, αφού έκλεισε όλες τις φιλοσοφικές σχολές και καταδίωκε τους φιλοσόφους ή τους εκτελούσε.

Ο γιος του Κωνσταντίνου o Κωνστάντιος, θέσπισε νόμους και επέβαλε την ποινή θανάτου, όχι μόνο στους Έλληνες διανοούμενους αλλά και στους Ελληνίζοντας Χριστιανούς.

155.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΩΣ 155.000 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΙΝΟΥΝ 12 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ Παύσης και Διακοπής/Έναρξης Σύμβασης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ

Με το παρόν ανακοινώνεται δημόσια η Ειδοποίηση Παύσης και Διακοπής/Έναρξης Σύμβασης που στάλθηκε από το E.U.L.C. Trust προς Διευθύνοντα Σύμβουλο Αλέξη Τσίπρα, ενεργώντας υπό την θέση του “Πρωθυπουργού” της “Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε.”, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενεργώντας υπό την θέση του “Υπουργού Οικονομικών” της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε.,

Πτολεμαΐδα Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 - ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ

"Δεν είναι από το Μακεδονικό αγώνα στα Γιαννιτσά , ούτε από το 1922 στην Τραπεζούντα και τη Σμύρνη , δεν είναι από το ύψωμα 731 το 1940-1941, τα Καλάβρυτα και το Δίστομο το 1943 και την Κύπρο το 1974. Είναι από τη Μακεδονία, την Πτολεμαΐδα, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019....."

ΚΚΕ: ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ!

Είναι κάτι που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στο… τιμημένο κουκουέ και το… ομολογούμε: μένει αταλάντευτα σταθερό στην προδοτική του γραμμή σε όλα τα εθνικά θέματα, ικανοποιώντας έτσι τα μέγιστα τα υπερατλαντικά αφεντικά του!

Οργισμένος ο Απόλλων Συμπίεσε τον Χώρο, Έγινε Αόρατος


Art Picture by ArcosArt
Στους στίχους 43-52 της Ιλιάδας, ο Όμηρος περιγράφει την κατάβαση του οργισμένου Απόλλωνα από τον Όλυμπο και το ξέσπασμα της οργής του πάνω στους Αχαιούς. Η εικόνα έχει εκπληκτική δύναμη. Συμπιέζοντας τον χώρο, αφού δεν περιγράφει τη διαδρομή την οποία ακολουθεί ο Απόλλων, ο ποιητής στέκεται στον ηχητικό και οπτικό απόηχο των κινήσεων του θεού.
Με κάθε κίνηση του Απόλλωνα τα βέλη βροντούν πάνω του και ο ίδιος μοιάζει με τη νύχτα καθώς προχωρεί προς το στρατόπεδο των Αχαιών.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters