ΦΕΚ 633/2018 Τράπεζα της ανατολής – Τράπεζα των Ελλήνων
Αν έχετε την αίσθηση ότι οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.. δίκιο έχετε, απλώς συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου(Στο τέλος του άρθρου θα βρείτε και το γενικό συμπέρασμα της έρευνάς μου).
Είναι γνωστή σε όλους η ανθελληνική δήλωση που αποδίδεται σε ομιλία του Χένρυ Κίσσιγκερ, ότι: «ο ελληνικός λαός είναι ένας λαός δυσκολοκυβέρνητος, για αυτό πρέπει να χτυπηθεί βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Δηλαδή την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερωθεί η δυνατότητά του ν’ αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει κλπ».
Γεώργιος Κοσμόπουλος
Επί Βυζαντίου η εκκλησία ήταν ο απηνής διώκτης του Ελληνισμού, τύραννος και δήμιος μαζί, αφού έκλεισε όλες τις φιλοσοφικές σχολές και καταδίωκε τους φιλοσόφους ή τους εκτελούσε.
Ο γιος του Κωνσταντίνου o Κωνστάντιος, θέσπισε νόμους και επέβαλε την ποινή θανάτου, όχι μόνο στους Έλληνες διανοούμενους αλλά και στους Ελληνίζοντας Χριστιανούς.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΩΣ 155.000 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΙΝΟΥΝ 12 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ
Με το παρόν ανακοινώνεται δημόσια η Ειδοποίηση Παύσης και Διακοπής/Έναρξης Σύμβασης που στάλθηκε από το E.U.L.C. Trust προς Διευθύνοντα Σύμβουλο Αλέξη Τσίπρα, ενεργώντας υπό την θέση του “Πρωθυπουργού” της “Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε.”, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενεργώντας υπό την θέση του “Υπουργού Οικονομικών” της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε.,
"Δεν είναι από το Μακεδονικό αγώνα στα Γιαννιτσά , ούτε από το 1922 στην Τραπεζούντα και τη Σμύρνη , δεν είναι από το ύψωμα 731 το 1940-1941, τα Καλάβρυτα και το Δίστομο το 1943 και την Κύπρο το 1974. Είναι από τη Μακεδονία, την Πτολεμαΐδα, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019....."
Είναι κάτι που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στο… τιμημένο κουκουέ και το… ομολογούμε: μένει αταλάντευτα σταθερό στην προδοτική του γραμμή σε όλα τα εθνικά θέματα, ικανοποιώντας έτσι τα μέγιστα τα υπερατλαντικά αφεντικά του!
 |
Art Picture by ArcosArt |
Στους στίχους 43-52 της Ιλιάδας, ο Όμηρος περιγράφει την κατάβαση του οργισμένου Απόλλωνα από τον Όλυμπο και το ξέσπασμα της οργής του πάνω στους Αχαιούς. Η εικόνα έχει εκπληκτική δύναμη. Συμπιέζοντας τον χώρο, αφού δεν περιγράφει τη διαδρομή την οποία ακολουθεί ο Απόλλων, ο ποιητής στέκεται στον ηχητικό και οπτικό απόηχο των κινήσεων του θεού.
Με κάθε κίνηση του Απόλλωνα τα βέλη βροντούν πάνω του και ο ίδιος μοιάζει με τη νύχτα καθώς προχωρεί προς το στρατόπεδο των Αχαιών.