Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Η Ελλάδα προχωράει ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ προς απώλεια ζωτικών συμφερόντων σε θαλάσσιες περιοχές


 

Όσοι φίλοι και επαφές διαβάζουν αυτό εδώ το προφίλ θα είχαν δεί πέρισυ τέτοια εποχή πώς έγραφα οτι λίγο πριν την ΔΕΘ αφιερωμένη στις ΗΠΑ η Βόρειος Ελλάδα θα γνωρίζει πρωτοφανή αναβάθμιση.
 
Μάλιστα, είχα αναφέρει, πώς αν δεν υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική από την κυβέρνηση, υπάρχει περίπτωση το όλο σκηνικό να προσελκύσει «λύκους» κάθε μορφής και σχήματος. Τότε είχα αναφέρει ως επιχειρήματα τους αγωγούς, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης καθώς και το δίκτυο logistics σταθερής τροχιάς σε συνδυασμό με τον Δούναβη που θεωρείται ήδη από Γερμανία ως πλωτή οδός για διάφορα θέματα.

ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΟΚ!!! Νομιμοποιούν όλους όσους μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα! ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του Ελληνισμού 20 Ιουλ 2018

Με απλά λόγια, οι «μετανάστες» που ήρθαν «παράτυπα» στην χώρα θα νομιμοποιηθούν και θα έχουν τις ευκαιρίες τους (που δεν φαίνεται να τις έχει ο Έλληνας άνεργος) στην εργασία και τις «βασικές υπηρεσίες και αγαθά 
Η ελληνική κοινωνία, δεν έχει καταλάβει ακόμα τίποτα...

Ζει τον ... μύθο  της... 

'Οταν όμως τα λαθροτζιχάντια πάρουν εντολή, και αρχίσουν να σφάζουν, να βιάζουν, να  καταστρέφουν τις περιουσίες των ελλήνων, τότε θα ξυπνήσει, μα θα είναι αργά.

Ειδικά Tραβηκτικά Δικαιώματα [SDR] του ΔΝΤ

Νίκος Κωσταδήμας
ΤΟ 2015 ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩN ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (SDR) ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ - ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1944 (BRETTON WOODS)!!!!

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ?

ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΗΜΟΙ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ)

ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΙΠΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

«ΚΟΙΤΑ….ΚΟΙΤΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΛΑ!!! »

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ …

ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.

ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ…ΤΑ ΔΑΣΗ ..ΤΑ ΒΟΥΝΑ…ΟΙ ΚΑΜΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ …ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ …

Πουθενά άλλου στον κόσμο δεν συμβαίνουν αυτά !!!! Iθαγένεια-εξπρές σε 800.000 αλλοδαπούς... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ .. ξέρετε τι σημαίνει 800.000 ;;; 8% του συνολικού μας πληθυσμού !!!!!


Iθαγένεια-εξπρές σε 800.000 αλλοδαπούς

Μειώνουν σε 3 από 6 έτη τον χρόνο απονομής - Προφανείς οι εκλογικοί στόχοι

Πολλά πράγματα περνάνε στα ψιλά .. αυτή η συνέντευξη τύπου σώθηκε φέτος στις 07/03/2018 μόλις δηλαδή πριν 4 μήνες .. μέσα σε όλη την αναστάτωση για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ .. που όλος ο κόσμος ήταν στους δρόμους και τα συλλαλητήρια μήπως και σώσουμε τα εθνικά μας ζητήματα ..

Γιατί άραγε δεν δέχονται οι ΠΓΔΜίτες σύγκριση με το DNA τάφων της Βεργίνας;

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιατί άραγε δεν δέχονται οι ΠΓΔΜίτες σύγκριση με το DNA τάφων της Βεργίνας;
Οι Σκοπιανοί υποστηρίζουν ότι είναι Μακεδόνες διότι ήρθαν σε επιμιξία με τον πληθυσμό που ζούσε στην Μακεδονία… Αν αυτό θα ήταν ποτέ δυνατόν, αν λέω, μου κάνει εντύπωση γιατί κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει τεστ DNA στους Σκοπιανούς συγκρινόμενο με DNA που έχει εντοπιστεί από αρχαίους μακεδονικούς τάφους.
Σήμερα ο Ελληνικός πληθυσμός στην Ελλάδα έχει κατά 97% όμοιο DNA με των αρχαίων Ελλήνων παρόλη την πάροδο χιλιετηρίδων και τις αναπόφευκτες επιμιξίες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΝΑ CHANNEL ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΝΑ CHANNEL ΚΑΒΑΛΑΣ

https://www.liberal.gr

«ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ….ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΜΕ….»

ΑΥΤΗ Η … ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΒΙΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ (ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;;) ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ.

Το κοινοβούλιο ενέκρινε ρατσιστικό νόμο που μετατρέπει τη χώρα αποκλειστικά σε «εβραϊκό κράτος»

Έναν άκρως ρατσιστικό νόμο περί «εβραϊκού έθνους-κράτους», που παραπέμπει σε καθεστώς απαρτχάιντ, ενέκρινε την Πέμπτη το κοινοβούλιο του Ισραήλ (Κνέσετ), παρά τις αντιδράσεις.

Ο νόμος αυτός αναγνωρίζει μόνο στους Εβραίους το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης στη χώρα, επιτείνοντας τις διακρίσεις κατά του αραβόφωνου πληθυσμού. «Το Ισραήλ είναι η ιστορική πατρίδα του εβραϊκού λαού και αυτός έχει το αποκλειστικό δικαίωμα στην εθνική αυτοδιάθεση σε αυτό», αναφέρει η απαράδεκτη νομοθεσία.

ΨΥΧΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΚΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΑΙΣΘΗΤΗΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΕΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ.

ΝΕΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ (ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ) ΦΕΚ ΑΡ. 301/31.12.1932 ``ΠΕΡΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ``, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ 147611 ΤΗΣ 19.12.1932 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ``ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ`` ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ``ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ``, (ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ``ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ``), ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΙΣ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΚΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ 7% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΤΕ, (ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 18.07.2018 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ), ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΙΣΟΠΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙΣΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΚΑΣΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ 125 ΧΡΥΣΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ,
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters