Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΕΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΟΡΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ EI E.N.D. ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EI E.N.D. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/04/ei-end_28.html

ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – Σφοδρές αερομαχίες, στα όρια η τουρκική προκλητικότητα

20140428-194810.jpg
Στο κόκκινο πια η αντιπαράθεση…14 Τούρκικα μαχητικά σε όλο το Αιγαίο!
Κόκκινο χτυπά η αντιπαράθεση…14 Τούρκικα μαχητικά πέταξαν όλο το Αιγαίο με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πλέον ανοικτά και ορατά !
Δεν γνωρίζουμε πότε και αν έγινε το τηλεφώνημα για την νυχτερινή παραβίαση της Περασμένης Πέμπτης στον ΥΠΕΞ Νταβούτουγλου απο τον ΥΕΘΑ Αβραμόπουλο !
Δεν γνωρίζουμε αν έγινε ,τι ακριβώς ειπώθηκε αλλά ο ΥΕΘΑ της Ελλάδος πρέπει πάντα κατά την γνώμη μας να αλλάξει τακτική και να αφήσει την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει στην άκρη!


Μιλάς ευγενικά με ευγενείς αλλά όχι με Βαρβάρους, που καταλαβαίνουν μόνο την γλώσσα της Ψιλής Άμμου !
“Όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι υμών Πρόγονοι …Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος !
Δύο οι Τούρκικοι Σχηματισμοί με Οπλισμένα μαχητικά όργωσαν το Αιγαίο με το CN-235 να καταγράφει τα πάντα …Στο χορό και Επιθετικό Ελικόπτερο
Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν τάχιστα από τρία αεροδρόμια και αναχαίτισαν τα Τούρκικα που αν και ήταν μια ντουζίνα δεν ενεπλάκησαν σε αερομαχίες και εμπλοκές !
Δύσκολο και θερμό προβλέπεται το Καλοκαίρι
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ​Σ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (12 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (1 Ε/Π & 1 CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 14
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 4
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
 
 
olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9322.html

Ενρίκ Ντουράν: Ο άνθρωπος που «εξαπάτησε» τις τράπεζες για να στηρίξει κινήματα ενάντια στον καπιταλισμό.


Ο Ισπανός Ενρίκ Ντουράν, είναι γνωστός και ως Ρομπέν των Δασών, ο άνθρωπος που «εξαπάτησε» τις τράπεζες για να στηρίξει εναλλακτικά κινήματα ενάντια στον καπιταλισμό.

Κατάφερε στο όνομα μίας ψεύτικής εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών που δημιούργησε να αποσπάσει περίπου 500.000 ευρώ από τράπεζες, δάνεια, τα οποία εξαρχής δεν είχε καμία πρόθεση να αποπληρώσει.

Με τα χρήματα αυτά αποφάσισε να χρηματοδοτήσει εναλλακτικές δράσεις που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο, να σταθεί απέναντι στο καπιταλιστικό σύστημα. Σήμερα, κρύβεται από τις αρχές. Μιλώντας στον Guardian μέσω skype από άγνωστη τοποθεσία δηλώνει περήφανος για τις πράξεις του. Είναι η απάντηση στον όλεθρο που έχει σκορπίσει σε χιλιάδες ζωές ο καπιταλισμός αναφέρει.

Σε συνέντευξή του πριν από ένα χρόνο ο Ισπανός υποστηρικτής της ανυπακουής προς την εξουσία, εξηγούσε ότι προκειμένου να μπορέσουν τα αντικαπιταλιστικά συστήματα να λειτουργήσουν έπρεπε από κάπου να χρηματοδοτηθούν και η απόσπαση των χρημάτων αυτών από τις τράπεζες είναι ουσιαστικά χρήματα του ίδιου του λαού.

Ο Ντουράν συνελήφθη στην Ισπανία το 2009.
Εναντίον του είχαν κινηθεί δικαστικά έξι από τις 39 τράπεζες της χώρας από όπου κατάφερε να πάρει δάνεια. Έμεινε δυο μήνες στη φυλακή και αποφυλακίστηκε καταβάλλοντας εγγύηση 50000 ευρώ.

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, ο Ντουράν, αποφάσισε να φύγει από τη χώρα και να μην παραστεί στη δίκη. Γιατί το έκανε; Όπως εξηγεί: «Δεν βλέπω νομιμότητα σε ένα δικαστικό σύστημα μέσα στο ίδιο το σύστημα, γιατί δεν αναγνωρίζω την εξουσία του»

Ο Ντουράν ασχολείται με την πρωτοβουλία Cooperativa Integral Catalana, μια μεταβατική πρωτοβουλία με στόχο όπως σημειώνεται, τον κοινωνικό μετασχηματισμό από τα κάτω, μέσα από την αυτοδιαχείριση, την αυτοοργάνωση και δικτύωση.

Απαντώντας σε αυτούς που τον κατηγορούν ως απατεώνα, αναφέρει ότι για να υπάρξει απάτη, πρέπει ο ίδιος να έχει αποκομίσει κέρδη, κάτι που στην περιπτωση αυτή δεν έγινε.

Ο Ντουράν, δεν κράτησε τα χρήματα αυτά και όπως εξηγεί, τα ποσά αυτά ανακτήθηκαν από τις τράπεζες, τους οικονομικούς κλέφτες, όπως τους χαρακτηρίζει για να στηριχθούν στη συνέχεια οι ίδιοι πολίτες.

Ειδικότερα, με τα χρήματα αυτά, υποστηρίχθηκαν οικονομικά η πρωτοβουλία Cooperativa Integral Catalana, συνεταιρισμοί που προσφέρουν στέγαση, αυτοδιαχειριζόμενα πρωτοβάθμια κέντρα υγείας.

Υπηρεσίες, που όπως τονίζει, το καπιταλιστικό σύστημα, στερεί από τους πολίτες.

RAMNOUSIA

Όσμουντ Μποπεράτσι: Ο αληθινός «Ιντιάνα Τζόουνς» ανακαλύπτει χαμένα Eλληνικά βασίλεια στη Βακτρία και την Ινδία


Ο δρ Όσμουντ Μποπεράτσι είναι καθηγητής των Πανεπιστημίων Σορβόννης και Μπέρκλεϊ, διευθυντής του Τμήματος Αρχαιολογίας «Ελληνισμός και Πολιτισμοί της Ανατολής» του Γαλλικού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (CNRS-ENS).

Εδώ και δεκαετίες ερευνά τον ευρύτερο χώρο Ινδίας-Πακιστάν-Αφγανιστάν και οι ανακαλύψεις του για τον πραγματικά απέραντο και άγνωστο κόσμο των αρχαίων Ελληνιστικών βασιλείων της περιοχής, διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Γιατί ο αληθινός «Ιντιάνα Τζόουνς» δεν πήγε τελικά στην Αίγυπτο και στην Συρία να ανακαλύψει… ανύπαρκτους «θησαυρούς των Σταυροφόρων», αλλά στην αρχαία Βακτρία και Ινδία όπου ανακάλυψε έναν απέραντο χαμένο Ελληνικό κόσμο.

Ένας ολόκληρος χαμένος και άγνωστος Ελληνικός κόσμος. Μία «άλλη αρχαία Ελλάδα», μία χερσαία «Ατλαντίδα», την οποία ανακαλύπτει ένας ξένος και με δέος και θαυμασμό αναγνωρίζει το μεγαλείο του ελληνισμού.

Ένα ανεκτίμητης αξίας χρυσό νόμισμα που «φωτογραφίζει» τη μάχη του μεγάλου στρατηλάτη με τον Πώρο και αποτελεί το πρώτο «πορτρέτο» του, βρέθηκε από τον δρα Όσμουντ Μποπεράτσι, που ερευνά περιοχές όπως το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, φέρνοντας στο φως ολόκληρα βασίλεια.

Οι αρχαίοι δεν είχαν φωτογραφίες, είχαν όμως τους δικούς τους τρόπους «απεικόνισης» σημαντικών ιστορικών γεγονότων. Ένα τέτοιο «ενσταντανέ σε μέταλλο», ίσως αποτελεί χρυσό νόμισμα με τη μάχη ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο και τον Πώρο, στις όχθες του ποταμού Υδάσπη.

Ανεκτίμητο από πολλές απόψεις είναι αυτό το μοναδικό σωζόμενο χρυσό νόμισμα με το «πορτρέτο» του Αλεξάνδρου, που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της ζωής του μεγάλου στρατηλάτη. Το έχει εντοπίσει ο δρ Οσμουντ Μποπεράτσι (Osmund Bopearachchi).

Γεννημένος στη Σρι Λάνκα, με ακαδημαϊκές σπουδές στη Γαλλία και με πολύχρονες έρευνες σε βασίλεια της Βακτριανής και της Ινδίας, όπου κάποτε βασίλευσαν απόγονοι ή απόγονοι συμμάχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο «Ιντιάνα Τζόουνς» δρ Μποπεράτσι είναι καθηγητής των Πανεπιστημίων Σορβόννης και Μπέρκλεϊ, διευθυντής του Τμήματος Αρχαιολογίας «Ελληνισμός και Πολιτισμοί της Ανατολής» του Γαλλικού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (CNRS-ENS).

Εννιά βιβλία, πολλά άρθρα και πολλές ομιλίες είναι το αποτέλεσμα της επιστημονικής δουλειάς του. Όμως, ταυτοχρόνως, αναζητά αρχαιολογικούς θησαυρούς και μάλιστα εν μέσω τεράστιων δυσκολιών.

Η παρουσία του σε ταραχώδεις περιοχές του Αφγανιστάν και του Πακιστάν τον συνδέει με την ανακάλυψη νομισμάτων, που φέρουν ονόματα άγνωστων έως πρότινος Ελληνο-ινδών βασιλιάδων, με τον εντοπισμό αρχαίων Ελληνικών πόλεων, με τη μελέτη της ελληνικής επιρροής στα βασίλεια αυτά, καθώς και με την εξερεύνηση ενός θησαυρού νομισμάτων 4 τόνων και κοσμημάτων 250 κιλών, από τους μεγαλύτερους που έχουν βρεθεί ποτέ.

Ο δρ Μποπεράτσι ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα για να εγκαινιάσει την έκθεση «Τα ελληνικά βασίλεια της Βακτρίας και της Ινδίας» στο Νομισματικό Μουσείο, που θα διαρκέσει έως τις 16 Ιουνίου 2014.

Όπως επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το χρυσό αναμνηστικό μετάλλιο, είναι σίγουρος ότι κόπηκε μετά τη Μάχη του Υδάσπη Ποταμού και την ήττα του Ινδού βασιλιά Πώρου.

Θα πρέπει να υπήρχαν κι άλλα τέτοια μετάλλια με το ίδιο πορτρέτο, που διανεμήθηκαν μεταξύ των στρατηγών του. Λέει πως είναι το πρώτο πορτρέτο του Μεγάλου Αλεξάνδρου που απεικονίζει τον Μακεδόνα βασιλιά να φέρει στην κεφαλή τη δορά ενός ελέφαντα (σύμβολο της Ινδίας), ενώ διακρίνονται η αιγίδα της Γοργόνας και το κέρατο του Διός Άμμωνος.

Ωστόσο, η γνησιότητά του έχει αμφισβητηθεί από ορισμένους ερευνητές, τέσσερις για την ακρίβεια, όπως αναφέρει ο ίδιος ο δρ Μποπεράτσι. Εκείνος, όμως, έχει στο πλευρό του σημαντικότατους ιστορικούς, όπως ο Αντριου Στιούαρτ και ο Φρανκ Χολτ, τα αποτελέσματα από όλες τις αναλύσεις του μετάλλου, φυσικά και τις γνώσεις του επί της νομισματικής.

«Στη Μάχη του Υδάσπη το 326 π.Χ., ο Αλέξανδρος είχε να αντιμετωπίσει έναν στρατό από 250.000 ελέφαντες, οι οποίοι έρχονταν κατά μέτωπο», εξηγεί. «Ο ίδιος δεν είχε ελέφαντες, παρά μόνο ιππικό.

Έκανε λοιπόν κάτι πολύ ευφυές: Ένα τμήμα του ιππικού επιτέθηκε στη μέση και άλλα δύο από τα πλάγια. Οι ελέφαντες μέσα στη σύγχυσή τους άρχισαν να κάνουν σαν τρελοί, πετώντας και ποδοπατώντας τους Ινδούς στρατιώτες. Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ελέφαντες αν δεν είσαι ιδιοφυΐα και ο Αλέξανδρος ήταν».

Και αυτή είναι μία πολύ σημαντική δήλωση από έναν αρχαιολόγο-ιστορικό τέτοιου βεληνεκούς, διότι στις μέρες μας, δυστυχώς, έφθασε να ακουστεί ακόμα και το... ανήκουστο ότι ο Μ. Αλέξανδρος δεν σχεδίαζε ο ίδιος τις μάχες του...

Το νόμισμα εντοπίσθηκε το 1992 σε έναν σωρό νομισμάτων 4 τόνων, που αποτελούνταν από 550.000 νομίσματα (από τον 5ο αι. π.Χ. έως και τον 2ο αι. μ.Χ.), καθώς και από άλλα αντικείμενα, χρυσά, επίχρυσα, ασημένια.

Αυτός ο θησαυρός αναδύθηκε μέσα από ένα μεγάλο πηγάδι στο χωριό Mir Zakah του ανατολικού Αφγανιστάν. Αλλά 30.000 νομίσματα από το ίδιο πηγάδι είχαν ανελκυσθεί το 1947.

Κατέληξαν στο Εθνικό Μουσείο της Καμπούλ, από όπου εκλάπησαν το 1993 με την καταστροφή του. Αρκετά «παράλληλα» νομίσματα βρίσκονται στο γιαπωνέζικο μουσείο «Μίχο» το οποίο δεν έχει πάντοτε ξεκάθαρη προέλευση των αποκτημάτων του.

Ο ερευνητής πήγε το 1944 στο παζάρι του Πεσαβάρ, στο Πακιστάν, όταν οι πρώτοι σάκοι με τα νομίσματα και τα άλλα αντικείμενα του θησαυρού θα κατέφθαναν. Βρέθηκε μπροστά σε μια «βροχή» από νομίσματα.

Υπό κατάσταση εξαιρετικής πίεσης, άρχισε να τα ταξινομεί σε ομάδες, ανάλογα με τις κοπές τους: ινδικά, ελληνικά, ινδο-ελληνικά, ινδό-σκυθικά, της δυναστείας των Κουσάν. Το χρυσό μετάλλιο βρέθηκε σε αυτόν τον θησαυρό και το δημοσίευσε. Σήμερα ανήκει σε συλλέκτη, ο οποίος σκοπεύει κάποια στιγμή να το δωρίσει σε μουσείο.

Ο δρ Μποπεράτσι έχει κι άλλα εκπληκτικά πράγματα να διηγηθεί. Μεταξύ αυτών, η ανακάλυψη αρχαίων ελληνικών πόλεων σε περιοχές του Πακιστάν, όπως εκείνη που εντοπίστηκε συμπτωματικά από τον ίδιο στο χωριό Σαράι Σαλέχ του Χαριπούρ.

«Βρισκόμουν στο παζάρι του Πεσαβάρ όταν έμαθα ότι βρέθηκε ένας θησαυρός στο Σαράι Σαλέχ.

Είχαν αρχίσει οι εκσκαφές για το χτίσιμο του τάφου ενός μουλά, όταν η μπουλντόζα χτύπησε κάτι μεταλλικό, ένα δοχείο μέσα στο οποίο βρίσκονταν 2.500 νομίσματα - τα περισσότερα από τα οποία κατάφερα να δημοσιεύσω. Μόλις πήγα στην περιοχή κατάλαβα ότι πρόκειται για Ελληνο-ινδική πόλη.

Απευθύνθηκα άμεσα στους συναδέλφους μου στο πανεπιστήμιο του Πεσαβάρ και τους πρότεινα να ξεκινήσουν ανασκαφές, κάτι που έγινε.

Και πράγματι, βρέθηκε μια Ελληνο-ινδική πόλη, που χρονολογείται μεταξύ 2ου αι. π.Χ. και 1ου αι. μ.Χ., με κεραμική και κτίρια παρόμοια με εκείνα που υπάρχουν στην πόλη Τάξιλα, η οποία ανασκάφτηκε τη δεκαετία του '30 από τον Σερ Τζον Μάρσαλ», αναφέρει.

Οι έρευνες μέσω νομισμάτων του δρ Μποπεράτσι τον έχουν οδηγήσει στην αποκάλυψη ονομάτων δεκάδων Ελλήνων βασιλιάδων, άγνωστων μέχρι πρόσφατα, που κυβέρνησαν έως τα τέλη του 1ου αι. π.Χ. στη Βακτρία και στην Ινδία, δηλαδή βόρεια και νότια του Ινδικού Καυκάσου (Αφγανιστάν και Πακιστάν).

Όπως εξήγησε ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ερευνώντας τα νομίσματα, ανακύπτουν συνολικά 45 ηγεμόνες, όπως ο Λυσίας, ο Στράτων, ο Απολλόδωτος, ο Ιππόστρατος και ο Ηλιόδοτος, καθώς τα ονόματά τους είναι γραμμένα σε αυτά».

Οι βασιλιάδες της Βακτρίας «έκοβαν» νομίσματα στην ελληνική γραφή, καθώς οι λαοί της περιοχής γνώριζαν και μιλούσαν ελληνικά.

Τα νομίσματα που κυκλοφόρησαν νότια του Ινδικού Καυκάσου έφεραν δίγλωσσες επιγραφές: Ελληνικά στην εμπρόσθια όψη και Πράκριτ, δηλαδή αρχαία ινδικά, στην οπίσθια, καθώς οι λαοί της περιοχής δεν μιλούσαν ελληνικά.

Ο Ελληνικός πολιτισμός είχε τεράστια επίδραση στους λαούς της περιοχής (σημερινό Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν κλπ.).

«Ακόμα και όταν η ελληνική ισχύς στην Ινδία ήρθε στο τέλος της (περίπου το 20 μ.Χ.), το ελληνικό αλφάβητο χρησιμοποιήθηκε για ακόμα δύο αιώνες. Επιπλέον, από την ελληνική μυθολογία ο βουδισμός δανείστηκε θεούς, όπως ο Ηρακλής και ο Διόνυσος.

Οι Έλληνες είχαν τεράστια επίδραση στους λαού αυτούς, τόση που δεν μπορούμε να φανταστούμε», καταλήγει.

Για τη συγκεκριμένη μάχη υπάρχει και μια άλλη επετειακή κοπή, που έγινε στη Βαβυλώνα. Πρόκειται για τη σειρά «δεκάδραχμα του Πώρου» σε άργυρο.

Από αυτά τα δεκάδραχμα, ένα πωλήθηκε πριν από τρία χρόνια σε πλειστηριασμό.

«Θα πρέπει να παρήχθησαν σε μικρές οπωσδήποτε ποσότητες μεταξύ 326 και 324 π.Χ. - από τη μάχη στον Υδάσπη ποταμό έως την επιστροφή του εκστρατευτικού σώματος στη Βαβυλώνα», τονίζει ο κορυφαίος Έλληνας νομισματολόγος δρ Ιωάννης Τουράτσογλου στη μελέτη του «Συμβολή στην οικονομική ιστορία του βασιλείου της αρχαίας Μακεδονίας (6ος; 3ος αι. π.Χ.)».

Θεωρεί πως τα συγκεκριμένα νομίσματα συνιστούσαν «ειδικές αναμνηστικές εκδόσεις για τους παλαιοστρατιώτες της ινδικής εκστρατείας -αριστεία, τρόπον τινά- προς επιβράβευση εξαιρετικών υπηρεσιών στο πεδίο των μαχών».

Στη μία όψη του αργυρού τετράδραχμου παρουσιάζεται ο Αλέξανδρος έφιππος να κυνηγά εχθρούς στην πλάτη ενός ελέφαντα. Στην πίσω όψη, ο Αλέξανδρος απεικονίζεται και ως θεός και ως θνητός.

Φορά περικεφαλαία με φτερά, είναι ζωσμένος το σπαθί του και στο ένα χέρι κρατά δόρυ, ενώ στο άλλο τον κεραυνό του Δία. Είναι σαν να παρουσιάζεται σε δίπτυχο το πριν και το μετά τη μάχη.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!! ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!!



 Παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών θα ήταν θρασύτατο πραξικόπημα η απαγόρευση καθόδου της Χρυσής Αυγής...
Αν ο Άρειος Πάγος απαγορεύσει στην Χρυσή Αυγή την συμμετοχή στις εκλογές, η Ελλάδα θα οδηγηθεί βίαια σε πρόωρες εκλογές και σε επικίνδυνη αποσταθεροποίηση.
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι 7-8 ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Άρειος Πάγος ίσως να απαγορεύσει στην Χρυσή Αυγή την συμμετοχή στις εκλογές.
 
Έχουν ήδη γραφεί τέτοια αναφορές σε μερίδια του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου.
Αν ο Άρειος Πάγος λάβει μια τέτοια απόφαση ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές θα πρόκειται για ξεκάθαρη πολιτική απόφαση και θα αποδείξει ότι η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη αλλά αποτελεί θίασο θεάτρου σκιών και παραλόγου.
Θα χάσει κάθε αξιοπιστία και θα αποδείξει ότι εκτελεστική εξουσία και δικαιοσύνη δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία αλλά ένα και ταυτό εξέλιξη προφανώς επικίνδυνη για την δημοκρατία.

Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα και όπως κάθε συνδυασμός έχει δικαίωμα να κριθεί από τον λαό.
Η δικαιοσύνη δεν είναι ο ανώτερος κριτής στην δημοκρατία αλλά ο λαός.
Η κρίση του λαού είναι ανώτερη της δικαιοσύνης.
Η δικαιοσύνη στηρίζεται στην υποκειμενική κρίση των δικαστών αλλά οι εκλογές είναι η απόφαση του λαού.

Η κάθε εξουσία δικαστική ή εκτελεστική είναι κατώτερη της ετυμηγορίας του λαού...
Στις εκλογές δημοτικές και ευρωεκλογές θα κρίνει ο λαός αν η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο δημοκρατικό κόμμα ή εγκληματική οργάνωση.
Αν ο λαός δώσει διψήφιο ποσοστό στην Χρυσή Αυγή και σίγουρα ποσοστό υψηλότερο των βουλευτικών εκλογών του 2012 τότε η Χρυσή Αυγή έχει όχι μόνο την νομιμοποίηση αλλά το ηθικό, νομικό και συνταγματικό δικαίωμα να απαιτήσει την αποφυλάκιση της ηγεσίας.
Αν ο λαός στείλει στο πυρ των εξώτερον την Χρυσή Αυγή, τότε ο λαός θα έχει χαρακτηρίσει το κόμμα αυτό εγκληματική οργάνωση και ως τέτοιο θα πρέπει να δικαστεί.
Άρα λοιπόν δεν έχει καμία συνταγματική δικαιοδοσία ο Άρειος Πάγος και κανένα δικαστήριο να αποφασίσει αν η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα άπαξ και δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου.

Ο Άρειος Πάγος δεν έχει καμία συνταγματική, ηθική και νομική δικαιοδοσία.
Ο λαός υπερβαίνει τους νόμους και τις εξουσίες.
Ο λαός επιβάλει και εξ’ ονόματος του λαού κυβέρνηση και δικαιοσύνη λειτουργούν.
Αν όμως αντί της λογικής κυριαρχήσει η πολιτική διαπλοκή και η Χρυσή Αυγή τεθεί εκτός εκλογών, θα πρόκειται για πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας.
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.
Η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές με βίαιο τρόπο και προφανώς η κυβέρνηση θα έχει καταρρεύσει.
Επειδή ουδείς επιθυμεί την αποσταθεροποίηση η Χρυσή Αυγή θα κατέλθει στις εκλογές ως νόμιμο πολιτικό κόμμα. 

 
bankingnews.gr
http://www.volcanotimes.com/2014/04/blog-post_342.html

ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΣΟΚ! Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ

βεμπερ επιμελητηρια

 “Ο Σαμαράς μου είπε να παρακαλέσω την Μέρκελ για να μεσολαβήσει στην Τρόικα ώστε…”! (Βίντεο)… ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ!! Στο υποτιθέμενα κυρίαρχο κράτος, με κυρίαρχο λαό και δημοκρατικό πολίτευμα!

Η τρανταχτή απόδειξη της εκτροπής που συντελείται στην Ελλάδα, ελέω μνημονίου!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΒΕΜΠΕΡ: «Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ»

Χθες 25/4/2014 η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) είχε έκτακτη συνεδρίαση στο κτίριο του ΕΒΕΑ για το θέμα της συνδρομής στα Επιμελητήρια. Παρών ο πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων, Γερμανός, κ. Βέμπερ. Ήμουν παρών στο ακροατήριο και αυτά που άκουσα με άφησαν άναυδο.

Την προηγούμενη ημέρα ο κ. Βέμπερ επισκέφθηκε τον κ. Σαμαρά μαζί με τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Μίχαλο και τον γραμματέα των Ευρωεπιμελητηρίων. Συζήτησαν διάφορα θέματα και ανάμεσα στα άλλα το θέμα της συνδρομής των…

Επιμελητηρίων (που καταργείται από 1/1/2015).

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βέμπερ από το βήμα της ΚΕΕΕ, ο πρωθυπουργός του είπε «αν μπορείτε παρακαλέστε την κ. Μέρκελ για να μεσολαβήσει στην Τρόικα για να μου επιτρέψει να αλλάξω την νομοθεσία για τα Επιμελητήρια. Εγώ δεν μπορώ να αλλάξω την νομοθεσία μόνος μου»!!

Το ανωτέρω συνοδεύτηκε από κίνηση των χεριών του κ. Βέμπερ δείχνοντας τα χέρια δεμένα. Δεν γνωρίζω αν η κίνηση αυτή έγινε από τον πρωθυπουργό.

Η ανωτέρω ομολογία της «κατοχής» της Ελλάδας από ξένες δυνάμεις είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά του ΔΣ της ΚΕΕΕ, ακούστηκε από σχεδόν όλους τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Ελλάδος και φυσικά είναι αποτυπωμένη στην κάμερα που υπήρχε στον χώρο.

Δείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο (λεπτό 4:41 και μετα, η επίμαχη φράση στο 6:10)


Ο κ. Σαμαράς έμεινε μόνος του στο κάδρο, απαλλάσσοντας από ευθύνες των υπουργό του για Ανάπτυξη που έχει και την ευθύνη των Επιμελητηρίων.

Προσωπικά νοιώθω αηδία για το γεγονός ότι η χώρα μου βρίσκεται σε κατοχή και υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι με λαϊκή εντολή μας κυβερνούν.

Με εκτίμηση
Φλωράς Γιώργος
Πανεπιστημίου 59 Αθήνα
Τηλ. 2105232621-6974910050 george.floras@floras.gr

 olympiada

http://harryklynn.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4410.html

O μέγας γάϊδαρος και το μικρό σαμάρι

erga-kai-imerai-tou-stavrou-papastavrou-1-315x236
Του ΧΑΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ
Διαβάζω ότι επίκειται η μετακίνηση του κ. Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδας και ότι στη θέση του θα τοποθετηθεί ο έμπιστος σύμβουλος του πρωθυπουργού και στενός του συνεργάτης, κ. Σταύρος Παπασταύρου (η φτωχή αυτή περιγραφή του ανδρός δεν εκφράζει το μεγαλείο του το οποίο θα αναπτυχθεί παρακάτω).
Η Ελλάδα είναι η χώρα των θαυμάτων και όλα μπορούν να συμβούν χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση, ενώ το πρόσωπο του κ. Παπασταύρου συγκεντρώνει την απεριόριστη επιδοκιμασία όλων ανεξαιρέτως των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων, αλλά και των εταίρων μας στην Ευρώπη. Ενδεχόμενη γενική διεθνής έρευνα περί της αποδοχής του κ. Παπασταύρου στη θέση του υπουργού Οικονομικών θα αποκάλυπτε το τεράστιο μέγεθος του ανδρός, καθώς χώρες ειδικές σε καταθέσεις πλούτου...
(Ελβετία και άλλοι φορολογικοί ανά τον κόσμο παράδεισοι) όχι μόνο θα συνηγορούσαν χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη υπέρ των γνώσεών του, αλλά και θα τον διεκδικούσαν μέχρις εσχάτων.
Ο άνθρωπος είναι εις εκ των πλέον μεγαλυτέρων μυστών του χρήματος στον πλανήτη και βεβαίως ο κ. Σαμαράς τον εντόπισε εξ΄αρχής τοποθετώντας τον στη θέση του «πραγματικού αφεντικού» της χώρας, μια υπέρτατη θέση που θεσπίστηκε από τις μνημονιακές επικυρίαρχες δυνάμεις της Ελλάδας και της Ε.Ε.
Τίποτα δεν κινείται και δεν ανασαίνει στον τόπο μας χωρίς την επικουρία του κ. Παπασταύρου και φυσικά οι Γερμανοί που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς το συμφέρον μας και υπερασπίζονται λυσσωδώς την Ελλάδα και τους κατοίκους της, τον προωθούν στα ανώτατα θεωρήματα της πολιτικής και οικονομικής μας πραγματικότητας ως σωτήρα και λυτρωτή.
Πρόκειται για την προσωποποίηση μιας πολιτικής θεότητας, για την μετενσάρκωση μιας οικονομικής συμπαντικής διάνοιας και για την φυσιογνωμία που μπορεί να περιγραφεί μόνον μέσα από την ποίηση του δημιουργού των πάντων, ορατών τε και αοράτων.
Αυτός είναι ο Φωστήρας που μας αξίωσαν οι δυνάμεις της Τρισηλίου Θεότητος πάντων των γαλαξιών και παντός κόσμου να βρίσκεται και να λειτουργεί ανάμεσά μας, υπέρ της ευημερίας της χώρας και των κατοίκων της, ζώντων και ημιθανών.
Το υπέρτατον, όμως, μεγαλείο ανήκει και αποδίδεται στον Πλαστουργό της νέας πατρίδας μας, στον Δημιουργό και Μεγάλο Αρχιτέκτονα της Ελλάδας, σ' Αυτόν που μας δώρησε τον Σταύρο Παπασταύρου για να μας οδηγήσει στα υψηλά μας πεπρωμένα, τον Ένα και Μοναδικό Πρωθυπουργό κ.κ. Αντώνη Σαμαρά.
Η πατρίς θα είχε σωθεί από καιρό αν τους διαβήτες της οικονομικής μας γεωγραφίας χειριζόταν εξ΄αρχής ο Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος κ.κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος εντόπισε και ενανθρώπησε το θαύμα που ονομάζεται Σταύρος Παπασταύρου.
Δόξα και Αίνος ανήκει και στα κόμματα της αντιπολίτευσης της χώρας που κατανόησαν έγκαιρα το απέραντο μεγαλείο του Σταύρου Πασταύρου και τον διατήρησαν στα απρόσιτα Ιερά, στα Σα εκ των Σων, ως το Άγιο Δισκοπότηρο και το Γκράαλ της ύπαρξής μας, μετουσιωμένο και αέναο συνεχιστή της απροσμέτρητης δόξας του Πατρός Αυτού και Ποιητή των πάντων, τον Απέραντο Ιεχωβά και Καλ Ελ, τον Σχεδιαστή των Αιώνων, τον Πλαστουργό και την Άμπελον της Σιών, τον Σάμπι Μιώνη του ...ελληνισμού!
ΥΓ: «Η εκδίκηση είναι δική μου και εγώ θα ανταποδώσω», είπε ο Κύριος (Προς Ρωμαίους, 12,19)
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/o_27.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters