Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Εκδόθηκαν Εντολές “Πυρ Προς Εξόντωση” για τα Αφεντικά της Χαζαρικής Μαφίας

Benjamin Fulford   3/10/2022

Έχουν εκδοθεί παγκόσμιες εντολές πυρός προς εξόντωση εναντίον όλων των μελών της Χαζαρικής Μαφίας μέχρι να παραδοθούν άνευ όρων, βάσει μιας συμφωνίας που έγινε μεταξύ της MI6, της CIA, της Μοσάντ, της ρωσικής FSB και άλλων στρατιωτικών υπηρεσιών/υπηρεσιών πληροφοριών παγκοσμίως. Αυτό είναι νόμιμο επειδή η ΧΜ προσπαθεί επισταμένως να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters