Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ελληνικά όπλα στη Λιβύη: Το διπλό παιχνίδι της Αθήνας


Όπλα στους αντικανταφικούς έστειλε η Ελλάδα, όπως φαίνεται από έγγραφα, τα οποία βρέθηκαν στην έδρα της μυστικής υπηρεσίας του Καντάφι, στην Τρίπολη. Στα ίδια γραφεία βρέθηκαν, επίσης, εκθέσεις που έστελνε η μυστική υπηρεσία της Λιβύης, LESO, στην ελληνική ΕΥΠ, καθώς και ευχετήριες κάρτες -de visite- που έστειλαν στελέχη υπηρεσιών του ελληνικού υπουργείου Δημόσιας Τάξης στην ηγεσία της μυστικής υπηρεσίας της χώρας.
Ως γνωστόν, επικεφαλής της επί σειρά πολλών ετών ήταν ο Μούσα Κούσα, ο οποίος αυτομόλησε στη Βρετανία λίγο μετά την εξέγερση στην Ανατολική Λιβύη και την έναρξη του πολέμου στη χώρα. Προηγουμένως ο Καντάφι τον είχε χρίσει υπουργό Εξωτερικών της χώρας. Τα στοιχεία αυτά αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου και είναι από τα ελάχιστα στα οποία είχαν πρόσβαση μέλη διεθνών οργανώσεων και δημοσιογράφοι που βρέθηκαν πρόσφατα στην Τρίπολη, αμέσως μετά την ανατροπή του καθεστώτος Καντάφι.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμους κύκλους των αντικαθεστωτικών, τα αρχεία της μυστικής υπηρεσίας γίνονται φύλλο και φτερό και, κατά τους ίδιους, προκύπτουν εντυπωσιακά και ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα στοιχεία, κυρίως για τις σχέσεις Ελλάδας-Καντάφι στο παρελθόν. Κατά τους ίδιους κύκλους, ωστόσο, συγκεντρώνονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη διακριτική στάση που τήρησε η Αθήνα υπέρ του Καντάφι κατά την περίοδο της ένοπλης σύγκρουσης στο εσωτερικό της χώρας τους τελευταίους έξι μήνες. Θεωρούν, δε, ότι είναι εντυπωσιακά και έχουν να κάνουν με οικονομικά δούναι και λαβείν μεταξύ Τρίπολης και Αθήνας.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει από τους αντικανταφικούς ή έπεσαν στα χέρια ξένων δημοσιογράφων φαίνεται ότι η Ελλάδα στην περίοδο της λιβυκής κρίσης έπαιξε διπλό παιχνίδι. Από τη μια μεριά δεν τοποθετείτο ανοιχτά κατά του Καντάφι και, σε πολλές περιπτώσεις, λειτουργούσε ως διαμεσολαβητής και μεταφορέας μηνυμάτων της Δύσης προς την Τρίπολη, και, από την άλλη, έστελνε όπλα στους αντικαθεστωτικούς.
Η αναφορά για τη μεταφορά ενός τέτοιου φορτίου όπλων υπάρχει σε χειρόγραφη έκθεση, γραμμένη στα αγγλικά, που βρέθηκε στα γραφεία του Μούσα Κούσα. Περιλαμβάνεται, δε, στα δεκάδες ντοκουμέντα που «έπεσαν στα χέρια» του Peter Bouckaert, απεσταλμένου στη Λιβύη αυτές τις ημέρες της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Human Rights Watch. Ειδικότερα, στο έγγραφο αναφέρεται:
«Στις 15 Μαρτίου 2011, ένα πλοίο με όπλα έφτασε στο λιμάνι του Τομπρούκ (σ.σ.: πόλη της Ανατολικής Λιβύης, όπου είχαν επικρατήσει από την πρώτη στιγμή της επανάστασης οι αντικανταφικοί). Η προέλευση αυτών των όπλων είναι η Ελλάδα».
Στη συνέχεια, στην έκθεση καταγράφεται πλειάδα άλλων αποστολών όπλων με πλοία και αεροσκάφη προς τους εξεγερμένους. Στη συντριπτική πλειοψηφία, γράφουν οι συντάκτες της έκθεσης, τα όπλα αυτά προέρχονται είτε από το Κατάρ είτε από άλλες χώρες, που μεταφέρονται, όμως, με μέσα τα οποία έχει μισθώσει το Κατάρ. Ως γνωστόν, το πάμπλουτο, λόγω των ενεργειακών πόρων, κρατίδιο του Περσικού Κόλπου συνέβαλε με κάθε τρόπο, και ιδιαίτερα με πλουσιοπάροχη χρηματική βοήθεια, στη στήριξη των επαναστατών της Ανατολικής Λιβύης και στην ανατροπή του Καντάφι.
Από την άλλη, παραμένει άγνωστο με ποίου την εντολή στην Αθήνα εστάλησαν ελληνικά όπλα στους εξεγερμένους της Βεγγάζης από τις πρώτες εβδομάδες της επανάστασης (17 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν οι πρώτες διαδηλώσεις στη Βεγγάζη και 15 Μαρτίου, σύμφωνα με την έκθεση, εστάλησαν τα ελληνικά όπλα). Εξίσου άγνωστο είναι τι είδους όπλα εστάλησαν και εάν αυτό έγινε κατόπιν «προτροπής» προς την ελληνική κυβέρνηση από τις μεγάλες δυτικές χώρες (ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία), που ήταν η αιχμή του δόρατος του ΝΑΤΟ στους βομβαρδισμούς των κανταφικών δυνάμεων. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μήνες εστάλησαν στις επαναστατημένες περιοχές της Λιβύης Ελληνες «ειδικοί», οι οποίοι εκπαίδευαν τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες στα οπλικά συστήματα και στις τεχνικές της μάχης. Αγνωστο, ωστόσο, είναι εάν εστάλησαν μυστικά από την ελληνική κυβέρνηση ή πρόκειται για ιδιώτες «μισθοφόρους», οι οποίοι προσελήφθησαν γι’ αυτή τη δουλειά. Αυτές οι άγνωστες πτυχές της παρασκηνιακής πολιτικής της Ελλάδας έρχονται να προστεθούν στις φανερές κινήσεις που έκανε η Αθήνα υπέρ των εξεγερμένων. Μια τέτοια είναι η συμφωνία για μεταφορά σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Ελλάδας Λίβυων τραυματιών, προκειμένου να τύχουν ιατρικής παρακολούθησης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τόσο για τη μεταφορά όσο και για τη νοσηλεία, μεγάλα χρηματικά ποσά πλήρωσε στην Ελλάδα το Κατάρ. Παρότι ήταν γνωστή η μεταφορά τραυματιών στην Ελλάδα, είναι πολύ περίεργο ότι η πρωτοβουλία αυτή δεν διαφημίστηκε και ότι άπαντες φρόντισαν να κρατήσουν σχεδόν μυστική την παραμονή εκατοντάδων τραυματιών, Λίβυων αντικαθεστωτικών στη χώρα μας, με το πρόσχημα των μέτρων ασφαλείας. Οπως και να ’χει, βέβαιο θεωρείται ότι οι στενές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στο Κατάρ και την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτές τις κινήσεις της Αθήνας υπέρ των Λίβυων αντικαθεστωτικών.

Δεξαμενόπλοια με καύσιμα στο καθεστώς
Ανεξαρτήτως όλων αυτών πάντως, η εικόνα της Ελλάδας στους Λίβυους αντικαθεστωτικούς εξακολουθεί να είναι αρνητική. Οχι μόνον διότι γνωρίζουν τις στενές σχέσεις που διατηρούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου με τον Μουαμάρ Καντάφι στη δεκαετία του 1980, αλλά και επειδή δύο δεξαμενόπλοια με καύσιμα εστάλησαν στο καθεστώς της Τρίπολης κατά τη διάρκεια του πολέμου. Και τα δύο δεν έφτασαν στον προορισμό τους, αφού έπεσαν στα χέρια του ΝΑΤΟ και των αντικαθεστωτικών.
Το ένα εξ αυτών μάλιστα, το «Anwar Afrikiya» (ιδιοκτησίας ενός γιου του Καντάφι), «πιάστηκε», σύμφωνα με πληροφορίες, από τις ναυτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ και δόθηκε στους αντικαθεστωτικούς. Οι τελευταίοι πήραν τα καύσιμα και το «έδεσαν» για αρκετούς μήνες στο λιμάνι της Βεγγάζης. Οταν τα νέα για την αποστολή καυσίμων στον Καντάφι από ελληνικά διυλιστήρια έγιναν γνωστά στους εξεγερμένους, κυριάρχησε ένα έντονα ανθελληνικό κλίμα, που, σε μεγάλο βαθμό, υπάρχει έως σήμερα.
Τέλος, μεταξύ των άλλων, στα αρχεία της λιβυκής μυστικής υπηρεσίας υπήρχαν τακτικά τοποθετημένες εκατοντάδες carte de visite στελεχών ξένων μυστικών υπηρεσιών, διπλωματών και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων από δυτικές χώρες (ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία κ.ο.κ.), αφρικανικές, κεντροευρωπαϊκές και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης κ.λπ.
Ανάμεσα στις άλλες βρέθηκε και η κάρτα της κ. Μαρίας Κλεφτογιάννη. Σε αυτήν είναι γραμμένη η ιδιότητά της ως διευθύντριας του Επιτελικού Γραφείου Διοικητού. Δεν διευκρινίζει ποιας υπηρεσίας, αν και ως διεύθυνσή της γράφει τη λεωφόρο Π. Κανελλοπούλου 4. Δηλαδή το κτίριο του ελληνικού υπουργείου Δημόσιας Τάξης, όπου βρίσκεται η πολιτική του ηγεσία, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ. Στην κάρτα υπάρχει το χειρόγραφο: «Με τις ευχές μου».

Ελεύθερος Τύπος
http://kostasxan.blogspot.com/2011/09/blog-post_1094.html

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ;

Απο : Αποκάλυψη


Είναι γνωστός και ως Δωδέκατος Πλανήτης ή Πλανήτης Χ και κάποιοι προειδοποιούν ότι το περιπλανώμενο αυτό σώμα πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα τη Γη, προκαλώντας πιθανόν παγκόσμια καταστροφή. Θα έπρεπε να ανησυχούμε; Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευφάνταστη ιστορία με αρκετούς υποστηρικτές που βασίζεται.... σε ερμηνείες αρχαίων Σουμεριακών κειμένων οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με αναφορές από αρχαίους μύθους, αστρονομικές παρατηρήσεις και καταστροφολογικές προβλέψεις, συνδεδεμένες και ερμηνευμένες με έναν κάπως υπερβολικό, αν όχι αυθαίρετο τρόπο. Η έλευση του Νιμπίρου επικρέμεται σα θανάσιμη απειλή επάνω από τα κεφάλια μας, όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς από την έκθεση του συγκεκριμένου σεναρίου που θα διαβάσουμε στη συνέχεια.


Το 1976, ο Zecharia Sitchin προκάλεσε μεγάλη αμφισβήτηση με τη δημοσίευση του βιβλίου του, «ο Δωδέκατος Πλανήτης». Σε αυτό, καθώς και σε επόμενα βιβλία, ο Sitchin παρουσίασε τις κυριολεκτικές μεταφράσεις που έκανε σε αρχαία Σουμεριακά κείμενα στα οποία υπήρχε η αφήγηση μιας απίστευτης ιστορίας σχετικά με την προέλευση της ανθρωπότητας στον πλανήτη Γη. Μια ιστορία, εντελώς διαφορετική και πολύ πιο ευφάνταστη από όσα έχουμε μάθει από τον καιρό που πηγαίναμε σχολείο.

Τα αρχαία σφηνοειδή κείμενα, που αποτελούν κάποιες από τις πιο αρχαίες γνωστές γραφές και χρονολογούνται σε μια εποχή πριν από 6.000 χρόνια, αφηγούνταν την ιστορία μιας φυλής όντων που ονομάζονται «Ανουννάκι». Οι Ανουννάκι ήρθαν στη Γη από έναν πλανήτη του Ηλιακού μας Συστήματος που ονομάζεται Νιμπίρου, όπως τουλάχιστον αναφέρει ο Sitchin ότι ισχυρίστηκαν οι Σουμέριοι. Εάν δεν είχατε ακούσει ποτέ πριν για την υπόθεση αυτή, είναι διότι η επίσημη επιστήμη δεν αναγνωρίζει τον Νιμπίρου ως έναν πλανήτη που περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο. Ωστόσο, βρίσκεται εκεί, σύμφωνα με τον Sitchin, και η παρουσία του έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο για το παρελθόν, αλλά και για το μέλλον της ανθρωπότητας.


Η τροχιά του Νιμπίρου γύρω από τον Ήλιο είναι ιδιαίτερα ελλειπτική, σύμφωνα με τα βιβλία του Sitchin, ξεπερνώντας στα εξωτερικά της σημεία την τροχιά του Πλούτωνα και πλησιάζοντας τον Ήλιο στη μακρινή άκρη της ζώνης των αστεροειδών (τον δακτύλιο των αστεροειδών που είναι γνωστό ότι καταλαμβάνει τον χώρο μεταξύ των τροχιών του Άρη και του Δία). Ο Νιμπίρου χρειάζεται 3.600 χρόνια για να ολοκληρώσει μια πλήρη έλλειψη και η τελευταία φορά που βρισκόταν στην περιοχή μας ήταν περίπου το 160 π.Χ. Όπως μπορεί κανείς να φανταστεί, οι βαρυτικές επιδράσεις ενός μεγάλου πλανήτη που κινείται κοντά στο εσωτερικό Ηλιακό Σύστημα, όπως έχει ισχυριστεί για τον Νιμπίρου, θα έπληττε σοβαρά τις τροχιές των άλλων πλανητών, θα διαρρήγνυε τη ζώνη των αστεροειδών και θα προκαλούσε μεγάλο πρόβλημα στον πλανήτη μας.




Ας προετοιμαστούμε λοιπόν για μια άλλη πιθανή αποκάλυψη, γιατί όπως λένε, ο Νιμπίρου έχει αρχίσει και πάλι να εμφανίζεται στη γειτονιά μας και θα είναι εδώ πολύ σύντομα.

Λίγη Ιστορία


Η ιστορία για τους Ανουννάκι αναφέρεται σε πολλά βιβλία του Sitchin και καταναλώνεται, εμπλουτίζεται και επαναλαμβάνεται σε δεκάδες ιστοσελίδες. Αλλά στην ουσία της η ιστορία είναι η ακόλουθη.




Πριν από περίπου 450.000 χρόνια, ο Αλάλου, εκθρονισμένος κυβερνήτης των Ανουννάκι στο Νιμπίρου, απέδρασε από τον πλανήτη με ένα διαστημόπλοιο και βρήκε καταφύγιο στη Γη. Ανακάλυψε ότι η Γη είχε πολύ χρυσάφι, κάτι που χρειαζόταν ο Νιμπίρου για να προστατευτεί η ατμόσφαιρά του που ολοένα και λιγόστευε. Ξεκίνησαν έτσι την εξόρυξη γήινου χρυσού και υπήρχαν επίσης πολλές πολιτικές μάχες μεταξύ των Ανουννάκι με σκοπό να αποκτήσουν ισχύ.

Μετά, περίπου πριν από 300.000 χρόνια ή κάτι τέτοιο, οι Ανουννάκι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια φυλή εργατών κάνοντας γενετικούς χειρισμούς στα πρωτεύοντα του πλανήτη. Το αποτέλεσμα ήταν ο Homo Sapiens, δηλαδή εμείς. Τελικά, η κυριαρχία της Γης πέρασε στα χέρια των ανθρώπων και οι Ανουννάκι έφυγαν, τουλάχιστον για την ώρα. Ο Sitchin δένει όλα τα παραπάνω, και ακόμα περισσότερα, με τις ιστορίες των πρώτων βιβλίων της Βίβλου και με τις ιστορίες από άλλους αρχαίους πολιτισμούς, ιδιαίτερα των Αιγυπτίων.

Η ιστορία είναι πολύ ευφάνταστη, για να πούμε το λιγότερο. Οι περισσότεροι ιστορικοί, ανθρωπολόγοι και αρχαιολόγοι θεωρούν φυσικά τα παραπάνω ως μύθους των Σουμερίων. Αλλά η δουλειά του Sitchin έχει δημιουργήσει έναν σταθερό πυρήνα από πιστούς και ερευνητές που εκλαμβάνουν την ιστορία ως πραγματική. Και κάποιοι από αυτούς, που οι ιδέες τους τραβάνε ευρέως την προσοχή κυριότερα μέσω του Διαδικτύου, επιμένουν ότι η επιστροφή του Νιμπίρου είναι πολύ κοντά, πιθανόν τόσο κοντά όσο το 2013!

Πού είναι ο Νιμπίρου και πότε θα φθάσει;


Ακόμα και οι πιο συντηρητικοί αστρονόμοι είχαν εδώ και καιρό υποπτευθεί ότι μπορεί να υπάρχει ένας άγνωστος πλανήτης, ένας πλανήτης Χ, κάπου έξω και πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα, που θα μπορούσε να ευθύνεται για τις ανωμαλίες που παρατηρούσαν στις τροχιές του Ποσειδώνα και του Ουρανού. Θα πρέπει να έλκονται από ένα αθέατο σώμα. Το εύρημα είχε αναφερθεί στο New York Times στις 19 Ιουνίου του 1982.

"Κάτι εκεί έξω πέρα από τις πιο μακρινές άκρες του γνωστού Ηλιακού Συστήματος ασκεί έλξη στον Ουρανό και στον Ποσειδώνα. Μια βαρυτική δύναμη εξακολουθεί να διαταράσσει τους δύο γιγάντιους πλανήτες προκαλώντας ανωμαλίες στις τροχιές τους. Η δύναμη υποδηλώνει μια παρουσία πολύ μακρινή και αθέατη, ένα μεγάλο αντικείμενο, τον επί μακρόν αναζητούμενο πλανήτη Χ. Οι αστρονόμοι είναι τόσο σίγουροι για την ύπαρξη αυτού του πλανήτη που τον ονόμασαν ήδη Πλανήτη Χ ή ο 10ος Πλανήτης".




Το ανώμαλο σώμα είχε εντοπιστεί αρχικά το 1983 από τον IRAS (Υπέρυθρος Αστρονομικός Δορυφόρος), σύμφωνα με ιστορίες που έχουν κυκλοφορήσει στα νέα. Η Washington Post ανέφερε:


"Ένα βαρύ σώμα, πιθανόν τόσο μεγάλο όσο ο γιγάντιος πλανήτης Δίας και πιθανόν τόσο κοντά στη Γη που θα ήταν μέρος αυτού του Ηλιακού Συστήματος έχει εντοπιστεί στην κατεύθυνση του αστερισμού του Ωρίωνα από ένα τηλεσκόπιο που βρίσκεται σε τροχιά πάνω στον αμερικάνικο υπέρυθρο αστρονομικό δορυφόρο. Είναι τόσο μυστηριώδες το αντικείμενο που οι αστρονόμοι δε γνωρίζουν εάν πρόκειται για πλανήτη, γιγάντιο κομήτη, μια κοντινή πρωτοαστρική μάζα που ποτέ δεν έφτασε στην ικανή θερμοκρασία για να γίνει αστέρας, έναν μακρινό γαλαξία τόσο νέο που είναι ακόμα στη διαδικασία σχηματισμού των πρώτων του άστρων ή έναν γαλαξία τόσο πυκνό σε σκόνη που κανένα εκπεμπόμενο από αυτόν φως δεν μπορεί καν να περάσει από αυτή τη σκόνη".

Οι υποστηρικτές του Νιμπίρου ισχυρίζονται ότι ο IRAS εντόπισε στην πραγματικότητα τον περιπλανώμενο πλανήτη.


«Ένα Μυστήριο Περιστρέφεται Γύρω από τον Ήλιο», είναι ο τίτλος άρθρου που αναρτήθηκε στο MSNBC στις 7 Οκτωβρίου του 1999, σύμφωνα με το οποίο:

"Δύο ομάδες ερευνητών πρότειναν την ύπαρξη ενός αθέατου πλανήτη ή ενός ασχημάτιστου αστέρα που περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο σε μια απόσταση μεγαλύτερη των 2 τρισεκατομμυρίων μιλίων, πολύ πέρα από τις τροχιές των εννέα γνωστών πλανητών. Πλανητικός επιστήμονας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Βρετανίας υποψιάζεται ότι το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένας πλανήτης μεγαλύτερος από τον Δία".

Και τον Δεκέμβριο του 2000 η Space Daily έκανε μια αναφορά σε έναν «Άλλο Υποψήφιο που εντοπίστηκε ως ο Πλανήτης Χ»


Ένα άλλο άρθρο και μια φωτογραφία εμφανίστηκαν στα νέα του Discovery:

«Ανακαλύφθηκε Μεγάλο Αντικείμενο που Περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο». Το άρθρο, που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο του 2001, αναφέρει,

"Η ανακάλυψη μιας μεγάλης κοκκινωπής μάζας από κάτι που περιστρέφεται στα περίχωρα του Πλούτωνα έχει επαναφέρει την ιδέα ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από εννέα πλανήτες στο Ηλιακό Σύστημα".

Ονομάζοντάς το 2001 KX76 οι εξερευνητές εκτιμούν ότι είναι μικρότερο από το Φεγγάρι μας και πιθανόν να έχει μια επιμηκυμένη τροχιά, αλλά δεν έδωσαν καμιά ένδειξη ότι κατευθύνεται προς εμάς.

Ο Mark Hazelwood, που είναι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης Ιστοσελίδας που προειδοποιεί για την επικείμενη άφιξη του Νιμπίρου και για το πώς θα έπρεπε να προετοιμαστούμε γι' αυτό, προτείνει ότι όλες αυτές οι ιστορίες των νέων επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του Νιμπίρου των Ανουννάκι (αν και κανένα από τα άρθρα δεν υποστήριξε ότι το ουράνιο σώμα κατευθυνόταν προς τη Γη).

Ο Andy Lloyd δεν είναι τόσο πεσιμιστής, ή τουλάχιστον οι υπολογισμοί του είναι διαφορετικοί. Εφόσον υποθέτει ότι ο Νιμπίρου ήταν στην πραγματικότητα το Άστρο της Βηθλεέμ που ήταν ορατό πριν από 2.000 χρόνια,

"το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα καθώς ο Νιμπίρου θα εισέλθει και πάλι στην πλανητική ζώνη θα αφορά τους απογόνους μας, 50 γενιές από τώρα".




Αλλά ο Kent Steadman της Ιστοσελίδας Cyberspaceorbit.com ανιχνεύει τον Νιμπίρου και προσφέρει διάφορους χάρτες αστέρων, χρονοδιαγράμματα και άλλες εικονογραφήσεις για να δείξει το σημείο όπου ο Πλανήτης Χ υποτίθεται ότι θα διασταυρώσει την τροχιά του με το εσωτερικό Ηλιακό Σύστημα.

Ποιες θα είναι ο επιδράσεις στη Γη;


Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η βαρυτική έλξη ενός πλανήτη που μπαίνει στο εσωτερικό Ηλιακό Σύστημα θα είχε έντονες επιδράσεις στα άλλα σώματα που βρίσκονται σε τροχιά, μαζί και στη Γη. Στην πραγματικότητα, η ιστορία για τους Ανουννάκι αναφέρει ότι μια προηγούμενη εμφάνιση του Νιμπίρου ήταν υπεύθυνη για τον Μεγάλο Κατακλυσμό που καταγράφεται στη Γένεση, κατά τον οποίο σχεδόν όλη η ζωή στον πλανήτη μας εξολοθρεύτηκε (αλλά σώθηκε, χάρη στον Νώε). Πηγαίνοντας ακόμα πιο μακριά στο παρελθόν, κάποιοι ερευνητές του πεδίου αυτού υποπτεύονται ότι ο Νιμπίρου κάποτε συγκρούστηκε με τη Γη πριν από εκατομμύρια χρόνια, δημιουργώντας τη ζώνη των αστεροειδών και προκαλώντας τα τεράστια βαθουλώματα του πλανήτη μας που τώρα είναι γεμάτα με τους ωκεανούς.

Ο Mark Hazelwood και άλλοι, λένε ότι η Γη πρόκειται να υποστεί κάποιες μαζικές και καταστροφικές αλλαγές καθώς πλησιάζει ο Νιμπίρου. Πλημμύρες, σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων, μια αντιστροφή των πόλων και άλλες φυσικές καταστροφές θα είναι τόσο σοβαρές, όπως ισχυρίζεται ο Hazelwood, που «μόνο μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια από ανθρώπους θα επιβιώσουν». Μια άλλη ιστοσελίδα αναφέρει ότι η βαρυτική έλξη του Νιμπίρου μπορεί ακόμα και να σταματήσει την περιστροφή της Γης για τρεις μέρες και παραπέμπει στην «Σκοτεινιά των Τριών Ημερών» που προβλέφθηκε στη Βίβλο.

Κάποιοι άλλοι ερευνητές του πλανήτη Νιμπίρου παραπέμπουν επίσης στις προφητείες του Edgar Cayce που προέβλεψε ότι σύντομα θα υποφέρουμε από μνημειώδεις αλλαγές στη Γη και μετατόπιση των πόλων, αν και δεν τις απέδωσε σε κάτι τόσο συγκεκριμένο όπως ένας επισκέπτης πλανήτης. Και φυσικά, το πολυσυζητημένο ημερολόγιο των Μάγια λέγεται ότι τοποθετεί το «τέλος του κόσμου» τον Δεκέμβριο του 2012.



Αστρονόμοι και άλλοι επιστήμονες που φαίνεται να είναι σε θέση να γνωρίζουν τέτοια πράγματα δεν έχουν κάνει καμιά ανακοίνωση σχετικά με την προσέγγιση οποιουδήποτε πλανητοειδούς σώματος. Προφανώς, δεν εντόπισαν κάτι τέτοιο. Ωστόσο, όσοι πιστεύουν ότι ο Νιμπίρου πλησιάζει, λένε ότι οι επιστήμονες γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με αυτό και ότι απλά συγκαλύπτουν την υπόθεση.

Φυσικά, όπως γίνεται με όλες τις προβλέψεις, ο χρόνος θα δείξει. Και θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά σενάρια καταστροφής!
 
 
Πηγές: 
tech.pathfinder.gr

http://temple-of-truth.blogspot.com/2011/09/blog-post_17.html

Η Νέα Γη

του Φώτη Καρά 
Πρόλογος .

Θα ήθελα να επι-σημάνω ότι δεν είμαι δωδεκαθειστής ούτε οπαδός κάποιας άλλης θρησκείας. Χρησιμοποιώ τα ονόματα κάποιων θέων των αρχαίων Ελλήνων σαν φόρο τιμής στο αρχαίο Ελληνικό πνεύμα και γιατί είναι τα πιο βολικά για την «φαντασία» μου.
Ευχαριστώ.
Η ΝΕΑ ΓΗ

Ο Άρχων Δίας πήγαινε και ερχόταν καθώς ήταν αναγκασμένος να απλώνει αρμονία στους συν-ανθρώπους του. Πολλοί ήταν αυτοί που επί-κρατούσε η αναστάτωση μέσα τους καθώς η αχρεία συμπεριφορά των περιοριστικών δυνάμεων που συνέχιζαν να δρουν τόσο έντονα και απροκάλυπτα κατά των γήινων συν-ανθρώπων μας τους εξ-όργιζε , δηλαδή τους θύμιζε αμφιλεγόμενα συναισθήματα τα οποία θα έπρεπε να συγκρατηθούν για την τελική κοίν-ων-ια της νέας Γης.

Σκέπτονταν ότι όλα αυτά είχαν θυμίσει και στον ίδιο τις τρομερές μάχες του παρελθόντος στην χαμένη πια μητέρα/πατρίδα του , την περήφανη Γαία. Πως θα μπορούσε να κατά-κρίνει τους συν-ανθρώπους του και τους ανθρώπους της Γης όταν ακόμα και ο ίδιος είχε πράξει καταστροφές που ίσως δεν ήταν απαραίτητες ! Οι δυνάμεις της ανισορροπίας και του φόβου έχουν το πλεονέκτημα της αμεσότητας , δηλαδή επί-βάλουν τον τρόπο τους και στρέφουν εύκολα κάποιον στην βία με το να μην το αφήνουν αλλά ορατά περιθώρια, ενώ αντίθετα οι ισορροπημένοι κοινωνικοί Άνθρωποι θέλουν την ομαλή προς-έλευση των συν-δημιουργών Ανθρώπων στην αρμονική πανανθρώπινη κοινωνία.

Ο «πατέρας» του , ο φυλακισμένος Κρόνος ή χρόνος ακόμα και από τον «ύπνο» του δρούσε κατασταλτικά για τους ενσαρκωμένους ανθρώπους που ήταν ακόμα δέσμιοι του ίδιου του μυαλού τους. Θυμόταν την συν-φωνία που έκανε ο ίδιος με τους γκρίζους/ερπετοειδής αντι-πάλους του να αφήσουν την νέα γενιά των ανθρώπων να επι-λέξουν δηλαδή να πράξουν/δημιουργήσουν μόνοι τους την πατρίδα στη μητέρα/Γη τους. Δυσ-τυχώς όμως οι αλλαγές δια-θέσης του Πατέρα όλων , Ουρανού ,(γνωστές και σαν κοσμικές μέρες και νύχτες στους ενσαρκωμένους) τους έχουν δώσει ένα πλεονέκτημα χρόνου το οποίο έχουν εκμεταλλευτεί με όποιον αχρείο και αν-έντιμο τρόπο μπορούν έτσι ώστε να έχουν καταφέρει να εξ-οργίσουν ακόμα και μερικά από τα άμεσα παιδιά του όπως τον φωτεινό Απόλλωνα. Ευ-τυχώς η θυγατέρα του μυαλού του , η άσπιλη σοφία , η Αθηνά κατά-φερε να «στάξει» λίγο από τον εαυτό της στην δεσμευμένη από την ανισορροπία Γη και να βοηθήσει κάποιους Ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τον μονόδρομο της συν-ύπαρξης και την ανάγκη κατά-νόησης και των πιο εγωιστικών πλασμάτων .Αυτό ήταν , είναι και θα είναι η πιο σημαντική σκέψη/ιδέα που έχει να κατά-νοήσει ο Άνθρωπος.

Όταν κατανοήσεις την εγωιστική μανία των υπ-ανθρώπων θα καταλάβεις ότι το μοναδικό που θέλουν είναι να σ’εχουν περιορισμένο , δεν είναι ικανοί γιατί κάτι άλλο!!

Και το πιο σημαντικό απ’όλα είναι ο φόβος , ο φόβος των ίδιων των υπ-ανθρώπων να «βγουν» από την «φυλακή» που είναι και οι ίδιοι μαζί με τα θύματα τους !!!Παλεύουν με νύχια και με δόντια με απειλές και με συμβολικές πράξεις να έχουν κάποιους να τους προς-κυνάνε και να τους λατρεύουν σαν θεούς για την δύναμη τους και για την εξουσία τους γιατί δεν είναι ικανοί να δημιουργήσουν τίποτα , δεν μπορούν να κάνουν οτιδήποτε καινούργιο αλλά ξέρουν μόνο να κλέβουν , να ρουφούν την δύναμη και το πνεύμα των ανθρώπων και να τους έχουν παραζαλισμένους και υπάκουους υπηρέτες. Έχουν δηλητηριάσει το μυαλό πάρα πολλών με ανισόρροπες ιδέες και έχουν δώσει υπόβαθρο σε ανύπαρκτες κακίες των ανθρώπων για να θεωρούν τους εαυτούς τους ομιλούντα ζώα και παράλογες οντότητες που ζουν σχετικά καλά χάρη των νομικών θρησκευτικών και ηθικών αρχών (όπως τις ονομάζουν ξεδιάντροπα).

Ένα χαμόγελο χαράχτηκε στο πρόσωπο του Άρχοντα καθώς σκέφτηκε πόσο α-δύναμοι και φοβισμένοι θα είναι όλοι αυτοί οι υπ-άνθρωποι μόλις μείνουν μόνοι τους , μέσα στον περιορισμό τους , άξιοι λύπησης αλλά όχι και βοήθειας από τις φωτεινές δυνάμεις.

Αυτό που τον απασχολούσε πιο πολύ ήταν το θέμα των βαθιά παραπλανημένων ανθρώπων που θα πρέπει να βοηθηθούν πρώτα από τους γήινους συνάνθρωπους τους για να μπορέσει και ο ίδιος και τα «παιδιά» του να τους βοηθήσουν. Έλπιζε ότι δεν θα ήταν τελικά πολλοί αυτοί που δεν θα πίστευαν στον εαυτό τους και τους συν-ανθρώπους τους και θα έμεναν πιστοί στους γκρίζους/ερπετοειδής και τις παρα-νοϊκές ιδέες τους . Εξαιτίας τους κάποιες στιγμές α-δυναμίας σκεπτόταν ότι ίσως θα έπρεπε να «σπάσει» κι αυτός την συμ-φωνία που έκανε και να πράξει ένα σημάδι για την επερχόμενη έλευση των Ολύμπιων δυνάμεων του Φωτός. Αλλά η καθαρή σκέψη του έδινε πάντα το ίδιο αποτέλεσμα , δεν θα επιτύχαινε κάτι με αυτό , οι συνειδητοποιημένοι Άνθρωποι ΔΕΝ το έχουν πραγματικά ανάγκη γιατί ξέρουν ότι το ΦΩΣ είναι πάντα παρών μέσα τους ,η έλλειψη που υπάρχει στους παραπλανημένους «δημιουργεί» το σκοτάδι που είναι πρώτα μέσα τους και εξαπλώνεται και στην υλική διάσταση. Αντίθετα οι παραπλανημένοι μπορεί και να το αντιμετωπίσουν εχθρικά γιατί εκεί θα πάει το μυαλό τους λόγο του εγωισμού τους και τέλος οι γκρίζοι μάλλον θα το χρησιμοποιήσουν για να σπείρουν πάλι το χάος.

Ευ-τυχώς η αρμονία και η ισορροπία του συν-πάντος θα έρθει για ΟΛΟΥΣ , είτε το θέλουν είτε όχι . Η επιβολή της παρά-νοιας θα σταματήσει γιατί απλά το ΦΩΣ όπου υπάρχει θα διαλύσει το σκοτάδι ! Αυτοί που θέλουν να μείνουν στο σκοτάδι θα μείνουν και όλοι θα έχουν αυτό που θέλουν. Δεν θα ήθελε να επιβάλει το καλό σε όποιον δεν το θέλει γιατί θα έπαυε να είναι καλό ! Όποιος θέλει να δημιουργήσει , δημιουργεί και όποιος θέλει να καταστρέφει και να εκμεταλλεύεται άλλες οντότητες θα το κάνει . Κρίμα που ο εγωισμός θα οδηγήσει τελικά στην μοναξιά του υποτιθέμενου ισχυρού που θα χάσει τους συν-ανθρώπους του και την κοινωνία της Αρμονίας του Φωτός. Πολλοί λίγοι από αυτούς τελικά θα διορθώσουν την πορεία τους και θα μπορέσουν να βρουν το Φως μέσα τους και να γίνουν ένα αυτό. Αλλά οι περισσότεροι θα μείνουν να αλληλοκαταστρέφονται από τον εγωισμό τους και την μοναξιά τους που ΠΟΤΕ δεν θα ικανοποιείται.

Και αφού «κριθεί» πια η Γη θα αρχίσει πάλι η ιστορία της διαδικασίας εντοπισμού του καταφυγίου των σκοτεινών δυνάμεων που θα κρυφτούν σε κάποια «γωνιά» του κόσμου που δεν θα τους «βλέπουμε» όπως δεν φαίνονται τα σκοτάδια όσο είσαι στο φως ! Τι κρίμα που θα βρουν πάλι κάποιες «νεότερες» οντότητες να εκμεταλλευτούν , να πάρουν την δύναμη τους και να τους έχουν σκλάβους αλυσοδεμένους με τον εγωισμό και πειθήνια όργανα τους που θα διαγωνίζονται για την υποτιθέμενη ανωτερότητα που μπορούν να προσφέρουν τα υλικά αγαθά. Σκεπτόμενος αυτά ο λογισμός του γύρισε στα λόγια του «θνητού» Έλληνα που ζούσε τότε με το όνομα Επίκουρος και έλεγε «όσο έχω ψωμί και νερό μπορώ να συναγωνιστώ τον Δια σε ευτυχία».

Πόσο σιγουριά έδιναν στον Άρχοντα αυτές οι σκέψεις/αναμνήσεις μιας εποχής που πολλοί άνθρωποι έψαχναν και έβρισκαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τον «δρόμο» για την ολοκλήρωση του πνεύματος που έχουν όλα τα πλάσματα άσχετα από την καταγωγή τους. Πόση δύναμη κρύβεται στους Ανθρώπους που θα ξυπνήσουν επιτέλους από την εικονική φυλακή τους ! Ήδη οι άμεσοι απόγονοι του και απόγονοι των παιδιών του , οι Έλληνες βρίσκονται αντιμέτωποι με την αρχή του τέλους της σκοτεινής εποχής. Εκεί στην Ελλάδα πίστευε ότι θα άρχιζε να λάμπει το φως της κοινής αρμονικής πραγματικότητας που περιμένει την Ανθρωπότητα και θα μεταδίδονταν παντού στην Γη μέσο αφυπνισμένων ανθρώπων που ήδη εργάζονται για το κοινό καλό , και στο ηλιακό σύστημα που έχει την δυνατότητα να γίνει καινούργια πατρίδα των δυνάμεων της Αρμονίας και του Φωτός.

Με την ανανέωση και ισχυροποίηση αυτών των δυνάμεων , με τους Ανθρώπους της Γης και την καινούργια Πατρίδα ίσως να τέλειωνε και αυτή η συνεχόμενη καταπίεση κάποιων πλασμάτων από τους σκοτεινούς και να κυριαρχούσε το Φως παντού στο συν-παν αφήνοντας τους σκοτεινούς στις παρυφές της δημιουργίας να ζουν μαζί στο χώρο αλλά και ο καθένας μόνος του με τον εγωισμό του και την ψευτοανωτερότητα του στην ψυχή που θα έχει για σκλάβο πια το ίδιο τους το πνεύμα.

Θνητός.
8-Σεπτεμβρίου-2011

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ : ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ( ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)



Οι μεγάλο-ιδιοκτήτες που κατάφεραν να νοικιάσουν κτίρια χιλιάδων τετραγωνικών στο δημόσιο ( και να εισπράττουν αστρονομικά ενοίκια !) γλυτώνουν το χαράτσι της ΔΕΗ !!
Γιατί οι λογαριασμοί της ΔΕΗ βγαίνουν στο όνομα του δημοσίου αφού οι σχετικοί κωδικοί στο λογισμικό της επιχείρησης δεν κάνουν διάκριση αν το δημόσιο είναι ιδιοκτήτης η ενοικιαστής.
Δηλαδή Υπουργεία, Εφορίες, Σχολεία, ΔΕΚΟ κ.λ.π  που στεγάζονται σε ενοικιαζόμενα κτίρια..
(πληρώνοντας, συχνά, τρελά ενοίκια) δεν θα χρεωθούν με το ειδικό τέλος ακινήτων αφού το δημόσιο δεν μπορεί να εισπράττει φόρο από τον εαυτό του.
Έτσι γλυτώνουν το χαράτσι και οι μεγάλο-ιδιοκτήτες αυτών των κτιρίων αφού καμία σχετική πρόβλεψη δεν έλαβε η κυβέρνηση ώστε να μην εξαιρεθούν όλοι αυτοί που κατάφεραν να νοικιάσουν τα κτίρια τους στο δημόσιο.
Κατά τα άλλα έκαναν ολόκληρες μελέτες μην τυχόν και γλυτώσει το χαράτσι οι άνεργοι και οι ανάπηροι στις φτωχό-γειτονιές όλης της Ελλάδας.
Διαβάστε την ερώτηση του Αργύρη Ντινόπουλου που επισυνάπτεται και δείτε και το σχετικό βίντεο με την καταγγελία
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/09/blog-post_685.html

Οκτώ ερωτήσεις και απαντήσεις για τα ακίνητα

Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες για τον περιβόητο φόρο στα ακίνητα. Διαβάστε κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα -πιθανόν- και δικά σας.

1. Σε ποιον επιβάλλεται το τέλος;
Tο τέλος επιβάλλεται στον κύριο του ακινήτου ή στον επικαρπωτή. Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας οι συνιδιοκτήτες επιβαρύνονται ανάλογα με το....
ποσοστό συμμετοχής τους στο ακίνητο.

2. Ποιος πληρώνει το τέλος;
Yπόχρεος για την καταβολή του τέλους είναι ο χρήστης του ακινήτου, ο οποίος το καταβάλλει μαζί με το λογαριασμό της ΔEH.

3. Tι γίνεται στην περίπτωση που ο χρήστης του ακινήτου είναι ενοικια­στής;
Σύμφωνα με το υπουργείο αν ο χρήστης είναι ενοικιαστής με την καταβολή του τέλους με το λογαριασμό της ΔEH επέρχεται αυτοδικαίως συμψηφισμός με οφειλόμενα ή μελλοντικά ενοίκια. Δηλαδή ο ενοικιαστής πληρώνει το τέλος και το συμψηφίζει με το ενοίκιο ή τα ενοίκια.

4. Πολύτεκνοι, άνεργοι και ανάπηροι θα πληρώσουν το τέλος;
Θα το πληρώσουν. Πολύτεκνοι, άνεργοι επιδοτούμενοι από τον OAEΔ (1/1-31/8 για το 2011 ή 1/1-30/4 για το 2012), ή άτομα ανάπηρα ή άτομα που βαρύνονται φορολογικά από ανάπηρο, θα πληρώσουν τέλος που ανέρχεται σε 50 λεπτά το τετραγωνικό μέτρο ανεξάρτητα από το χρόνο δόμησης του ακινήτου αλλά με την προϋπόθεση ότι τα ακίνητα βρίσκονται σε περιοχή τιμής ζώνης έως 3.000 ανά τ.μ.. Δηλαδή, αν ο άνεργος κατοικεί σε περιοχή που η αντικειμενική ζώνη είναι άνω των 3.000 ευρώ θα πληρώσει ολόκληρο το έκτακτο τέλος.

5. Πώς υπολογίζεται το έκτακτο ειδικό τέλος;
Για τον υπολογισμό του τέλος λαμβάνεται υπόψη η τιμή ζώνης (όπως λογίζεται για το TAΠ), το εμβαδόν του ακινήτου, συντελεστής προσδιορισμού του τέλους σε ευρώ ανά τ.μ., καθώς και συντελεστής προσαύξησης αντιστρόφως ανάλογος προς την παλαιότητα του ακινήτου. H επιβάρυνση ανά τετραγωνικό μέτρο καθορίζεται από 3 έως 16 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο ανάλογα με την τιμή ζώνης. Όμως, τα ποσά αυτά θα αυξηθούν έως και 25% αν πρόκειται για ακίνητα ηλικίας έως 25 ετών.

Mόνο για τα ακίνητα ηλικίας άνω των 26 ετών δεν θα υπάρξει καμία προσαύξηση. Aυτό σημαίνει ότι η επιβάρυνση ανά τετραγωνικό μέτρο δεν θα είναι 10 ευρώ όπως αρχικώς είχε εξαγγείλει ο υπουργός Oικονομικών Eυάγ. Bενιζέλος αλλά θα φθάνει τα 20 ευρώ το τετραγωνικό για τους ιδιοκτήτες νεόδμητων ακινήτων (έως 4 ετών) που βρίσκονται σε περιοχές με τιμή ζώνης άνω των 5.000 ευρώ.

6. Oι κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών επιβαρύνονται με το τέλος;
Όχι, εξαιρούνται.

7. Πώς καταβάλλεται το ειδικό έκτακτο τέλος;
Συνεισπράττεται από τη ΔEH και τους εναλλακτικούς προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

- Για το 2011 σε δύο ισόποσες δόσεις από τον Oκτώβριο του 2011 μέχρι τον Iανουάριο του 2012.

- Για το 2012 σε τέσσερις ισόποσες δόσεις από τον Mάιο μέχρι τον Δεκέμβριο 2012.

8. Ποιες κυρώσεις προβλέπονται αν δεν καταβληθεί το τέλος;
Σε περίπτωση που δεν καταβληθεί το τέλος, η ΔEH και οι εναλλακτικοί προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος προβαίνουν στη διακοπή του ρεύματος και δεν το επαναχορηγούν μέχρι την εξόφλησή του. Aν δεν ζητηθεί η επαναχορήγηση ρεύματος, η ΔEH και οι εναλλακτικοί προμηθευτές, αφού διαγράψουν τον υπόχρεο συνδρομητή ενημερώνουν το Δημόσιο, ώστε να μεριμνήσει για την είσπραξη του οφειλόμενου τέλους μέσω κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων.

H αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος δεν επιτρέπεται αν δεν εξοφληθεί προηγουμένως το ειδικό τέλος.

http://www.newscode.gr/
 
 

Φάκελος NETCOM: Η εταιρεία-"φάντασμα" - Απόρρητα πειράματα στην Ελλάδα Φάκελος NETCOM: Η εταιρεία-"φάντασμα" - Απόρρητα πειράματα στην Ελλάδα

ImageΘυμίζει θρίλερ, όπου "Κάτι το πολύ μεγάλο και απόλυτα μυστικό συμβαίνει δίπλα μας", αλλά κανείς δεν έχει αντιληφθεί τίποτα: Η υπόθεση της αμερικανικής εταιρείας Netcom Inc. η οποία επί 30 σχεδόν χρόνια δραστηριοποιείτο στην Ελλάδα με μία τεράστια –για τα ελληνικά δεδομένα– μονάδα κατασκευής υπερπροηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων στον χώρο της Άμυνας, αλλά κανείς δεν είχε ακούσει, ούτε έμαθε ποτέ τίποτα γι’αυτή μέχρι σήμερα.
Με ένα υπερμοντέρνο κτίριο στις ...
τελευταίες της εγκαταστάσεις στο Κορωπί, η Netcom απασχολούσε περίπου 200 εργαζόμενους, κυρίως ερευνητές, αλλά και μηχανικούς στο τμήμα ανάπτυξης και εφαρμογής ηλεκτρονικών συστημάτων για αμυντικές εφαρμογές που ξεκινούσαν από τον χώρο των επικοινωνιών και φημολογείται ότι έφταναν μέχρι συστήματα υποκλοπών υψηλής τεχνολογίας και κατευθυνόμενα όπλα συχνοτήτων!
Ίσως αυτό να εξηγεί και το γεγονός ότι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας περιμετρικά σε απόσταση 500 μέτρων  στην θέση Αλωνίστρα του Κορωπίου, μέχρι τον περασμένο Απρίλιο που η εταιρεία έκλεισε την ελληνική μονάδα, ήταν αδύνατον για τον οποιονδήποτε να αποκτήσει σήμα στο κινητό του τηλέφωνο, καθώς είναι προφανές ότι λειτουργούσε ισχυρός πομπός αντιμέτρων που «νέκρωνε» οποιαδήποτε επικοινωνία.

Η εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στις ΗΠΑ το 1977 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80 εντόπισε στην Ελλάδα μια ομάδα περίπου δέκα επιστημόνων με εξαιρετικά πρωτοποριακές λύσεις σε δύσκολα προβλήματα σε ό,τι αφορά την χρήση ασύρματα μεταδιδόμενων πληροφοριών, διαχείρισης του φάσματος των συχνοτήτων κλπ.
Τότε και επειδή οι περισσότεροι από αυτούς αρνούντο να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, αποφάσισε να δημιουργήσει εδώ μια μικρή ερευνητική μονάδα. Η οποία μονάδα με τον χρόνο αποτέλεσε την καλύτερη επένδυση για την εταιρεία, αφού οι λύσεις που έδιναν οι Έλληνες επιστήμονες μετέτρεψαν την μικρή εταιρεία σε εξ απορρήτων συνεργάτη του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, αλλά και κολοσσών, όπως  οι Lockheed Martin, Rockwell Collins, Raytheon, Ericsson, Thales,  Alcatel-Lucent, Motorola, Qualcomm, G.E. Medical, Siemens, Harris, Honeywell, ITT CS, Agilent Technologies κλπ
Η επένδυση στην Ελλάδα μεγάλωσε και δημιουργήθηκε και κατασκευστική ομάδα υψηλής ποιότητας των πλέον απόρρητων συστημάτων που ανέπτυσσε η εταιρεία και για έναν ιδιαίτερα σημαντικό λόγο: Κάποια από τα πειράματα που διεξήγαγε έπρεπε να είναι μακριά από τα «μάτια και τα αυτιά» και των ανταγωνιστών στις ΗΠΑ, αλλά ακόμα και των υπηρεσιών του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.
Η οικονομική κρίση του 2008 οδήγησε την εταιρεία που όπως είπαμε είχε φτάσει να απασχολεί περίπου 200 εργαζόμενους, να αποκόψει το κατασκευαστικό κομμάτι και να το στείλει σε χώρες εκτός Ελλάδος, διατηρώντας εδώ μόνο την μονάδα έρευνας και ανάπτυξης.
Οι περικοπές στον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ, ειδικά σε φουτουριστικά οπλικά συστήματα, οδήγησε την μητρική εταιρεία Νetcom Inc. να αναστείλει εν τέλει ολόκληρη την λειτουργία της μονάδας στο Κορωπί και να διώξει τους εναπομείναντες 190 εργαζόμενους οι οποίοι έχουν υπογράψει άκρως δεσμευτικά έγγραφα που τους απαγορεύεται με βαριές ποινικές ρήτρες να κοινοποιήσουν το έργο που έκαναν όσο καιρό εργάζονταν για την Νetcom.
Tι είδους συστήματα είχαν αναπτύξει, που χρησιμοποιήθηκαν, τις είδους εφαρμογές έχουν, θα μείνει για πάντα μυστικό, όπως μυστικό έμεινε ακόμα και στους ειδήμονες του χώρου της Άμυνας στην Ελλάδα επί 30 ολόκληρα χρόνια η λειτουργία και η εν γένει δραστηριοποίηση στην Ελλάδα μιας βιομηχανικής μονάδας με εφαρμογές υπερ-υψηλής αμυντικής τεχνολογίας, παγκοσμίως όπως διαβεβαιώνουν με νόημα κάποιοι από τους πρώην εργαζόμενους σε αυτή…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/netcom-netcom.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιταλός εισαγγελέας κάλεσε Έλληνες να καταθέσουν για τα CDS!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ” ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΜΗ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΝΟΥΛΑΣ, ΤΟΜΠΡΑΣ

Ο Μπερλουσκόνι έκλεισε τους οίκους της χώρας του!
Την ίδια ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός καταγγέλλεται από βουλευτή της Αντιπολίτευσης και από ....Αυστριακό ευρωβουλευτή για αγοραπωλησίες CDS την ώρα που η χώρα μας έμπαινε στο ΔΝΤ, στην Ιταλία είναι σε εξέλιξη μια “επιχείρηση καθαρά χέρια” για τους Οίκους Αξιολόγησης. Ναι, γι’ αυτούς που το Ελληνικό Δημόσιο καταγγέλλει ότι παίζουν παιχνίδια, σπρώχνοντας τη χώρα μας στη χρεοκοπία, για να βγάλουν χρήματα, αλλά κανείς δεν τολμά να αγγίξει. Ελλάδα γαρ…
Στην Ιταλία, ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Athens Post, o εισαγγελέας που, κατόπιν εντολής του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ερευνά την υπόθεση για τους οίκους αξιολόγησης, καλεί τον δικηγόρο Γ. Νούλα και τον οικονομολόγο Κ. Τόμπρα στις 25 Σεπτεμβρίου να καταθέσουν στοιχεία και ό,τι άλλο γνωρίζουν για την υπόθεση. Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες και η μήνυσή τους (στα ελληνικά δικαστήρια) κατά των οίκων αξιολόγησης που κατέθεσαν πριν μερικούς μήνες. Μαζί τους θα είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος ο οποίος έχει και εκείνος στοιχεία για τα cds και τους οίκους αξιολόγησης.  Η έρευνα στην Ιταλία ξεκίνησε κατόπιν εντολή του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος και έκλεισε όλους τους οίκους της χώρας του στέλνοντας το αντίστοιχο «ΣΔΟΕ» και ξεκίνησε την έρευνα. Μαθαίνοντας ο Ιταλός εισαγγελέας για τους Έλληνες μηνυτές κατά των οίκων αξιολόγησης και ότι έχουν πληθώρα σημαντικών στοιχείων αμέσως επικοινώνησε και τους κάλεσε στην Ιταλία για να καταθέσουν ότι γνωρίζουν.  
Το θέμα αναμένεται να πάρει ευρωπαϊκές διαστάσεις, όσο και αν στην χώρα μας το να γίνει μια έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους παίζουν με τη χρεοκοπία μιας ολόκληρης χώρας είναι… εξωπραγματικό.
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/cds_17.html

Μην μασάτε…

Κώστα Καββαθάς.
Πιτσιρικάς, διαβάζοντας Ιστορία των Οικονομικών, σκεφτόμουν ότι όλος αυτός ο οχετός λέξεων που ρούφαγα από τα πανάκριβα συγγράμματα οδηγούσε τελικά σ’ ένα και μόνο συλλογισμό: ” “Οικονομικά” είναι η “επιστήμη” που σου παρέχει τις λέξεις εκείνες με τις οποίες θα πείσεις τον πιο
αγράμματο/ άσχετο από εσένα να δουλέψει για σένα με τα χρήματα τα οποία εσύ θα του προσφέρεις, ασχέτως της πραγματικής αξίας της εργασία του”.
Έως σήμερα, δεν έχω εργαστεί σε καμμία εταιρεία στην οποία να έχει καταρριφθεί το παραπάνω αξίωμα (εκτός των “παλιών” Τεχνικών Εκδόσεων και του “301 Στρατιωτικό Εργοστάσιο Βάσης”) και αντίστροφα, δεν έχω προσλάβει στην δική μου εταιρεία εργαζόμενο που να μην σκέφτεται κατ΄αυτόν τον τρόπο (ασχέτως αν τελικά τον… πείθω να πάρει περισσότερα!).
Το ίδιο ισχύει σε κάθε γνωστικό πεδίο, πολλώ δε και σε επίπεδο χώρας, χωρών, συνασπισμού χωρών ή παγκοσμιοποιημένης αγοράς. Σου αμολάω μια μαλακία, π.χ. “γερμανική τεχνολογία”, κι εσύ ψαρώνεις. Μπορεί ο μετατροπέας σου, η ανεμμογεννήτρια ή το φωτοβολταϊκό πλαίσιο που βγάζεις στην Τρίπολη ή στο Σιάν Τσού να είναι 10000 φορές καλύτερο από το γότθικο, όμως επειδή η “χ- τεχνολογία” έχει κατά NFPA-DIN-CENELEC συμμόρφωση, γαμώ τα μάρκετινγκ και χίλια σοβαρά third party ιδρύματα από πίσω της, καβλώνεις να ψωνίσεις το πανάκριβο inverter PowerGiaTonPoutso 3000 έστω και ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΕΣ PV ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ αντί για το πάμφθηνο πλην “κακοντυμένο” ΦουΜανΤσου απ’ το Δουργούτι.
Πλημμυρίζεις από ωραία σχεδιασμένα λογότυπα, γαμάτες διαφημίσεις, ιλουστρασιόν κολακείες, πληρωμένες μαρτυρίες και στα ζόρια, χώνεις μεγάλες, πολύ μεγάλες, βασικά πάρα πολύ μεγάλες μίζες και αφήνεις το θύμα να γουστάρει να το πιστέψει (θυμάσαι το εξώφυλλο σ’ εκείνο το σινγκλάκι των Ramones; Τελικά, κάθε ένας θέλει “something to believe in”, ιδίως τα σχεδόν αμμόρφωτα “στελέχη”). Note: Χώσε μίζες, χωρίς να φαίνεσαι, όχι μόνο στο τέλος θα μείνει ότι βασικά να’ουμ φταίνε οι καριόληδες που τις παίρνουν και όχι εσύ, έχεις και άλλα οφέλη: Και το brand διαιωνίζεται - Και οι ανταγωνιστές πεθαίνουν. Special Bonus: Κατόπιν αυτών, ένας μαλάκας, π.χ. ο Έλληνας Ψο/Ψη-φοφόρος, κάθεται και σκέφτεται: “Δόξα τω Θεώ που οι φίλοι μας οι Γερμανοί μας δανείζουν. Εγώ δεν έχω την ικανότητα ούτε τον κώλο μου να σκουπίσω”.
Οποιονδήποτε τέτοιον μαλάκα μπορείς να τον διαχειριστείς πολύ φθηνά (δηλ. με χαμηλής έντασης προπαγάνδα). Αυτό το βλέπω καθημερινά. Η αμέσως όμως προηγούμενη γενιά, που και παρήγαγε και τα προβλήματα κουτσά – στραβά έλυνε επί τόπου, δεν το έβλεπε, τουλάχιστον καθημερινά. Στην γενιά του πατέρα μου ήσουν τουλάχιστον άχρηστος αν δεν είχες βασικές ικανότητες επισκευών ή σχεδίασης/ κατασκευής πρωτόγονων -για εμάς- συστημάτων. Ποτιστικά, τρακτέρ, υδραυλικά, “μπετά”, λέβητες, ηλεκτρικοί πίνακες, τηλέφωνα, τροφοδοτικά και πλακέτες δεν τρόμαζαν τους παλιούς.
Η ίδια η μάνα μου μπροστά στα μάτια μου άλλαζε μικροαυτόματους και έβγαζε… καρμπιρατέρ από Lancia Fulvia 2C! Για τράβα πες το αυτό σε μια “σύγχρονη” γκομενίτσα να δεις τι βρισίδι και ειρωνία θα φας!
Εν κατακλείδι: Μην Μασάτε. Δεν είμαστε χειρότεροι από τους Ισραηλινούς, τους Ιρανούς και τους Βορειοκορεάτες (όλοι αυτοί διαθέτουν… πυρηνικά όπλα!). Δεν κατεβήκαμε από την στάνη χτες, δεν είμαστε πρεζάκια που περιμένουμε ανά εξάμηνο την Δόση από τους και-γαμώ “Συμμάχους” μας, δεν έχουμε ανάγκη καμμία προτεστάντισα κυράτσα και κανέναν ευρωκαρεκλοκένταυρο μπινέ για να συνεχίσουμε να αναπνέουμε.
Όλες οι Ελληνικές Εταιρείες που εξακολουθούν να υπάρχουν, περιμένουν ένα και μόνο πράγμα: την ημέρα που το τελευταίο κομματόσκυλο θα κομματιάσει τον τελευταίο γραφειοκράτη που δεν έφερε στην “παράγκα” την σακκούλα με τα πεντοχίλιαρα. Πολύ αίμα έχει χυθεί για να τα παρατήσουμε όλα και να πάμε να κουρεύουμε -ξανά- πρόβατα στην Αυστραλία.

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/blog-post_3173.html

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΣΚΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

Εξω δε τους πιστεύει κανείς... Στο εσωτερικό της χώρας πάλι δε τους πιστεύει κανείς. Οι ψεύτες και οι κλεφτες του ιδρώτα αυτού του λαού, δεν μπορούν πλεον να χαίρονται καθώς η ώρα της κρίσης πλησιάζει.
Σας ρωτάμε άθλιοι παπατζήδες:
Όταν η μπόμπα της χρεοκοπίας θα σκάσει και τυπικά, θα επιστρέψετε σ αυτό το λαό όλα όσα παράνομα και προκλητικά του υπεξαιρέσατε για να "σώσετε" δήθεν αυτή την πατρίδα???
«Θανάσιμη μοναξιά» ένοιωσε ο κ Ευάγγελος Βενιζέλος την Παρασκευή στο Βόρτσλαβ της Πολωνίας, όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Eco/Fin. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές του να πείσει τους ομολόγους του ότι η πρόσφατη αναχώρηση της τρόϊκας από την Αθήνα δεν ήταν παρά ένα ατυχές συμβάν, ο υπουργός Οικονομικών κάποια στιγμή αντελήφθη ότι απευθυνόταν εις ώτα μη ακουόντων. Η δυσπιστία των εταίρων - όχι τόσο έναντι του ιδίου όσο έναντι της χώρας - ήταν προφανής, όπως άλλωστε και η απροθυμία τους να αναλάβουν οποιαδήποτε δέσμευση υπέρ της Ελλάδας. Ετσι μετά το πέρας των εργασιών του Συμβουλίου ο μεν Ελληνας υπουργός ομολόγησε ότι υπάρχει πλέον ένα γενικευμένο κλίμα αμφιβολίας ως προς την ικανότητα της χώρας να υπερβεί την κρίση, οι δε Ευρωπαίοι ιθύνοντες αρκέστηκαν σε διατυπώσεις του τύπου «καλές οι προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης», ωστόσο «τα πάντα θα κριθούν στην πράξη».
Μια πρώτη αίσθηση των διαθέσεων που επικρατούν στην ευρωζώνη έναντι της Ελλάδας είχε άλλωστε ο κ Ε Βενιζέλος ήδη από την Πέμπτη το βράδυ, οπότε δείπνησε με τον Γερμανό ομόλογό του κ Βολφγκαγκ Σόϊμπλε. Εκεί διαπίστωσε ότι οι Ευρωπαίοι, με πρώτους τους Γερμανούς, αδιαφορούν για τις καλές ή τις κακές προθέσεις της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας και ενδιαφέρονται αποκλειστικώς και μόνο για το αν επιτυγχάνονται πλήρως οι στόχοι του μνημονίου. Το αρνητικό για την Ελλάδα κλίμα επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Παρασκευής, οπότε η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας κυρία Μαρία Φέκτερ, φθάνοντας στο χώρο της υπουργικής συνόδου, δήλωσε ότι αν η πτώχευση της Ελλάδας δεν είναι η πλέον δαπανηρή λύση θα μπορούσε να εξεταστεί. Παράλληλα,από φινλανδικής πλευράς, η ομόλογός της κυρία Γιούτα Ουρπιλάϊνεν έθεσε εκ νέου το θέμα των εγγυήσεων που επιζητεί η Φινλανδία για να δανείσει την Ελλάδα...

Όμως αυτό που ανησύχησε περισσότερο τον κ Ε. Βενιζέλο είναι ότι σταδιακώς φαίνεται να εδραιώνεται σε πολλούς Ευρωπαίους η πεποίθηση ότι η Ελλάδα συνιστά μια «ειδική περίπτωση». Την εικόνα αυτή σκιαγράφησαν ο πρόεδρος της ευρωομάδας κ Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ και ο Επίτροπος κ Ολι Ρεν οι οποίοι συνοψίζοντας τα συμπεράσματα του Eurogroup δήλωσαν πως η μεν Πορτογαλία και η Ιρλανδία βαδίζουν σταθερά και μεθοδικά στην οδό της οικονομικής εξυγίανσης, ενώ η Ελλάδα έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της.
Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν την Παρασκευή από την Πολωνία ότι σε γενικές γραμμές οι εταίροι κατέστησαν σαφές στον κ Ε. Βενιζέλο ότι αυτό που αναμένουν πλέον από την Ελλάδα δεν είναι η υιοθέτηση των «ορθών αποφάσεων», αλλά η έμπρακτη απόδειξη ότι υφίσταται στη χώρα διοίκηση ικανή να τις εφαρμόσει, παράγοντας μετρήσιμα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι Βρυξέλλες αν και έχουν επίγνωση της δυσκολίας της ελληνικής διοίκησης να παράσχει τις αναγκαίες αποδείξεις είναι αποφασισμένες στη φάση αυτή να εντείνουν τις πιέσεις τους προς την Αθήνα για δύο κυρίως λόγους: Πρώτον για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες των διαρθρωτικών αλλαγών και των ιδιωτικοποιήσεων που κατά κοινή ομολογία έχουν κολλήσει και δεύτερον διότι, γνωρίζοντας πως ως το τέλος του χρόνου η Ελλάδα δεν έχει σημαντικές διεθνείς δανειακές υποχρεώσεις, εκτιμούν πως είναι η κατάλληλη περίοδος για τη δημιουργία ενός «σοκ», χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος των διεθνών επιπλοκών.
Στην πράξη όλα αυτά σημαίνουν ότι οι δανειστές της Ελλάδας θα είναι ως το τέλος του χρόνου εξαιρετικά σφιχτοί. Κατά πάσα πιθανότητα θα παράσχουν, μετά το επόμενο Συμβούλιο των υπουργών της ευρωζώνης που θα πραγματοποιηθεί αρχές Οκτωβρίου στο Λουξεμβούργο, την επόμενη δόση των δανείων, θα αποφύγουν όμως να δεσμευθούν για τη μεθεπόμενη δόση, στην οποία η κυβέρνηση αποδίδει ιδιαίτερη σημασία. Αποδίδει δε η κυβέρνηση ιδιαίτερη σημασία διότι ελπίζει πως η μεθεπόμενη δόση, δηλαδή η δόση του Δεκεμβρίου, θα είναι αφ ενός μεν γενναία, αφ ετέρου δε καλύτερη, αφού θα γίνει επί τη βάσει των ευνοϊκών για την Ελλάδα αποφάσεων της συνόδου κορυφής του Ιουλίου. Επί της ουσίας με τη δόση αυτή η κυβέρνηση υπολογίζει να εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις της (της τάξεως των 7 δισ ευρώ) στο εσωτερικό της χώρας και να δώσει μια ώθηση στη χειμαζόμενη ανάπτυξη. Θέλοντας λοιπόν να πείσει τους ομολόγους του ότι εφεξής η ελληνική πλευρά θα κινείται σε άλλους ρυθμούς ο κ Ε. Βενιζέλος ενημέρωσε την Παρασκευή το Συμβούλιο ότι τη Δευτέρα θα έχει κατεπειγόντως τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής της τρόϊκας με στόχο να τους πείσει ότι η Ελλάδα θα επιτύχει όλους τους στόχους της τόσο το 2011 όσο και το 2012. Για την ελληνική κυβέρνηση είναι πλέον σαφέστερο παρά ποτέ ότι εν τέλει «ο χρόνος είναι χρήμα».
 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/09/blog-post_4564.html

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ από το ΠΑΣΟΚ της παγκόσμιας διακυβέρνησης

Πλημμύρισε από οργή το πανελλήνιο, μετά το άκουσμα των σχεδόν απίστευτων δηλώσεων της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλους του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής,
Ζωής Γεωργαντά. «Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας», είπε η καθηγήτρια, την ώρα μάλιστα που μαθευόταν μετά από σχετική δήλωση του υπουργού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή, ότι και άλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους και παραμένει μόνο (!) ο πρόεδρος Ανδρέας Γεωργίου, μέχρι πρότινος αναπληρωτής προϊστάμενος του Τμήματος Στατιστικής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (!). Για να «μαγειρεύει» τις στατιστικές πιο εύκολα και να «φουσκώνει» τα ελλείμματα για λογαριασμό του ΔΝΤ και των Γερμανών τραπεζιτών; Παντού οι άνθρωποί τους λοιπόν… Παντού! Αυτό που λέμε, «ζουν ανάμεσά μας» στην κυριολεξία! Προσέξτε τώρα δικαιολογία του υπουργού: οι απομακρύνσεις έγιναν, κατόπιν «προβλημάτων σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο». Και τι ήταν αυτά τα προβλήματα; Μήπως οι εύλογες αντιδράσεις σε παράνομες και προδοτικές μεθοδεύσεις εκ μέρους της κυβέρνησης, του ΔΝΤ και των ανθρώπων τους; Και γιατί η όλη υπόθεση θυμίζει την αποπομπή των ανθρώπων του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής; Τελικά, σε αυτή τη χώρα, το να λες την αλήθεια, συνιστά ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Σε καρατομούν στο πόδι και για πλάκα, σε στοχοποιούν και σε διαπομπεύουν. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος. ΠΟΤΕ! Ο Στάλιν μπροστά τους, φαντάζει ως μαθητευόμενος. Κι εδώ, τεράστια είναι η ευθύνη των μέσων μαζικής επικοινωνίας, τα οποία συντάσσονται ανοικτά με την ξενοκίνητη κυβέρνηση, εις βάρος του ελληνικού λαού. Τώρα, παρακολουθούν με αμηχανία, αλλά χωρίς να ομολογούν τι πραγματικά συμβαίνει, τις εξελίξεις. Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα, για όσους τυχόν έχουν ακόμα αμφιβολίες, μη μπορώντας να διανοηθούν το μέγεθος της απάτης εις βάρος του λαού: στόχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ήταν εξ αρχής, πρώτον: η διάλυση του εθνικού κορμού, με σχετική αντισυνταγματική νομοθεσία: ιθαγένεια και ενθάρρυνση της λαθρομετανάστευσης και της «ενσωμάτωσης» των τριτοκοσμικών εισβολέων, σύμφωνο διαβίωσης, κατάργηση του όρου «Εθνικής» από την επωνυμία του υπουργείου Παιδείας, άρση των μέτρων υπέρ των πολυτέκνων, θεσμοθέτηση της πολιτικής ορθότητας και των θετικών διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα, μεταξύ άλλων. Δεύτερον, σκοπός του GAP ήταν, στο πλαίσιο του ιδεολογήματος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας και η παράδοσή της ως βορά στα χέρια διεθνών οργανισμών και πολυεθνικών τραπεζικών συμφερόντων. Η χώρα μας λοιπόν, μετετράπη σε ένα πειραματόζωο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το ΠΑΣΟΚ εξαπάτησε τους ψηφοφόρους και με τη συναίνεση του σιτιζόμενου από το Δημόσιο και το φορολογούμενο μηχανισμό του (για να προστατεύσει τα συμφέροντα του οποίου, δεν διστάζει να κοροϊδέψει την τρόικα, αλλά και να υπονομεύσει το μέλλον μας), έβαλε σε εφαρμογή το διεθνιστικό σχέδιό του για την, στην ουσία, υποστολή της γαλανόλευκης. Μιλάμε δηλαδή για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Πλέον, δεν υπάρχουν άλλοι όροι για να περιγραφεί αυτό που συντελείται κατά της πατρίδας. Κάτι τελευταίο: παλεύουμε πια για να πάρουμε πίσω τη χώρα μας από τα χέρια μιας πολιτικής συμμορίας, η οποία στο πλαίσιο των ιδιοτελών συμφερόντων της αλλά και των συμφερόντων των διεθνών συμμάχων της, των Γερμανών τραπεζιτών και των νεοφιλελεύθερων «κοσμοπολιτών» του ΔΝΤ, ξεπουλάει την εθνική μας κυριαρχία, υποθηκεύοντας όλη την επικράτεια της χώρας. Η χούντα των Γερμανών, στην οποία αναφέρθηκε η ίδια η κ. Γεωργαντά (που μάλιστα μας ενημέρωσε ότι «όλες οι αποφάσεις υπαγορεύονται από τη Eurostat και έρχονται στην Ελληνική Στατιστική Αρχή μόνο για να σφραγιστούν και μάλιστα εν γνώσει της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών -in.gr)», δεν θα περάσει. Του Νίκου Χιδίρογλου
Πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/blog-post_5089.html

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΥΦΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" ΤΗΣ BILDERBERG

Οι πολιτικές σκύλες της ανθελληνικής παραπαιδείας, μαύρες πρωταγωνίστριες στο απόκρυφο, υπόκωφο και βρόμικο παιχνίδι υπερκατανάλωσης εισαγόμενων ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Μπορεί γονείς και μαθητές να γελοιοποιούνται καθημερινά στη κωμωδία των καυγάδων, για το ποιος θα μπορέσει και το ποιος θα προλάβει να βγάλει φωτοτυπίες, μπορεί γονείς και παιδιά να ματώνουν οικονομικά κάθε μέρα, πέρα από τη δυσβάστακτη φορολογία, να τρέχουν κυρίως στα ιδιωτικά φωτοτυπάδικα, επειδή οι σκύλες παραπαιδείας κατάντησαν τα σχολεία χωρίς φωτοτυπικό και χωρίς αναλώσιμα, αλλά το σύστημα λαδώματος της ξεχαρβαλωμένης κρατικής μηχανής καλά κρατεί.
Ενώ ούτε και το άχρηστο, λόγω έλλειψης ηλεκτρονικού υπολογιστή στις φτωχές οικογένειες DVD, ηλεκτρονικό βιβλίο, δεν έχει μοιραστεί, η φυλλάδα γνωστού πουλημένου στα ξένα συμφέροντα εκδοτικού συγκροτήματος, έχει το επίσημο DVD-Ηλεκτρονικό Βιβλίο στα χέρια της και προαναγγέλλει πανηγυρικά τη διάθεσή του, μαζί με την Κυριακάτικη έκδοσή της!!!
Το φαιδρό είναι, ότι τα περισσότερα νοικοκυριά, δεν διαθέτουν, ούτε είναι πλέον σε θέση να αγοράσουν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Παρά την εδραιωμένη ΠΑΣΟΚική χρεοκοπία του κράτους, έχοντας το βρόμικο προηγούμενο, των παράνομων κρατικών επιδοτήσεων, εισαγωγής και εμπορίας εισαγόμενων βιομηχανικών προϊόντων (αυτοκίνητα, κλιματιστικά, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλπ), και το επίσης βρόμικο στήσιμο σκηνικού κατασκευής «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ», δεν θα εκπλαγώ να βρεθεί η δικαιολογία (ακόμα και μέσω τρόϊκας), για νέα παράνομη επιδότηση εισαγωγών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πριν από έναν χρόνο, με αυτή τη πουστιά, τα φορητά μηχανάκια των 10», ενώ τα είχαν στην επιδότηση, τα πουλούσαν στα υπερκαταστήματα, από 320 Ευρώ μέχρι 450 Ευρώ.
Αυτά τα μηχανάκια, τρεις μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους, οι ίδιες εταιρείες τα πουλούσαν 200-250 Ευρώ!!! 
Και ο Μπαρμπανίκος αγόρασε 2 προς 199 Ευρώ έκαστο ΕΝΕΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ...


Ποιοι παίζουν και ποιοι καρπώνονται μια διαφορά 200 Ευρώ ανά εισαγόμενο υπολογιστή??? Για τη ψυχή της μΑΝΝΟΥΛΑΣ μοσχοπουλούνται με …κρατική επιδότηση???
 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/09/bilderberg.html

Υπό στενή παρακολούθηση οι κινήσεις του κατοχικού στρατού


Του Άδωνη Παλληκαρίδη
 
Η ανάλυση των στρατιωτικών δεδομένων δεικνύει ότι η Τουρκία δύσκολα θα δημιουργήσει θερμό επεισόδιο στη θαλάσσια περιοχή των κοιτασμάτων, ενώ στρατιωτικές πηγές εκτιμούν ότι η Άγκυρα βρίσκεται παγιδευμένη στις απειλές της.

Σε κατάσταση επαγρύπνησης έχει τεθεί το στράτευμα, για να αποτρέψει τυχόν τουρκικές προκλήσεις στη γραμμή αντιπαράταξης. Δύο είναι τα ενδεχόμενα που εξετάζονται:

1. Η κίνηση για επέκταση της κατοχής στη νεκρή ζώνη.

2. Οι βολές εναντίον θέσεων της Εθνοφρουράς.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της «Σ», κατά τη διάρκεια τις προχθεσινής νύχτας ο κατοχικός στρατός πραγματοποιούσε στην περιοχή Δερύνειας άσκηση με τη συμμετοχή αρμάτων και πεζικού. Η άσκηση έθεσε σε συναγερμό την Εθνική Φρουρά, χωρίς, ωστόσο, να συμβεί οτιδήποτε.

Σε ετοιμότητα

Όλες οι μονάδες, σε επίπεδο στελεχών, έχουν ενημερωθεί να είναι πανέτοιμες να αντιδράσουν, σε περίπτωση που παρατηρηθούν τουρκικές κινήσεις. Η Εθνική Φρουρά σε συνεννόηση με το ΓΕΕΘΑ είναι αποφασισμένη να απαντήσει με όλα τα μέσα, σε περίπτωση που επιχειρηθεί από τους Αττίλες προώθηση σε περιοχές της νεκρής ζώνης.

Στους στρατιώτες των φυλακίων της πρώτης γραμμής έχουν δοθεί οδηγίες για αυξημένη επαγρύπνηση και προσεκτική παρατήρηση των τουρκικών κινήσεων. Σε κατάσταση ετοιμότητας βρίσκονται και μονάδες άμεσης επέμβασης. Σε φυλάκια της γραμμής αντιπαράταξης στη Λευκωσία οι στρατιώτες αναφέρουν τις τελευταίες μέρες παράξενους θορύβους τη νύκτα.

Η γραμμή αντιπαράταξης μήκους 183 χιλιομέτρων έχει υποστεί εκλέπτυνση στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης. Ωστόσο, το πολύ καλό δίκτυο διοικητικής μέριμνας του στρατεύματος έχει σημαντικά αποθέματα πολεμικού υλικού, τα οποία βρίσκονται σε πολύ καλή διασπορά.

Με αφορμή την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, συστοιχίες των Έξοσετ που είναι πύραυλοι θαλάσσης-θαλάσσης και πυροβόλα μακρού βεληνεκούς βγήκαν εκτός αποθηκών. Το βεληνεκές των πυραύλων αυτών είναι 60 χιλιόμετρα και μπορούν να πλήξουν με μεγάλη αποτελεσματικότητα σκάφη εν πλώ. Οι πύραυλοι Έξοσετ, γαλλικής προέλευσης, θεωρούνται το ισχυρότερο όπλο του στρατού μας για αποτελεσματική περιφρούρηση της θαλάσσιας ζώνης.

Θερμό επεισόδιο στη θάλασσα

Η ανάλυση των στρατιωτικών δεδομένων δεικνύει ότι η Τουρκία δύσκολα θα δημιουργήσει θερμό επεισόδιο στη θαλάσσια περιοχή των κοιτασμάτων. Δεν μπορεί να παρέμβει στη θαλάσσια περιοχή που πλέει η πλατφόρμα Noble Ferrigton. Η πορεία του γεωτρύπανου «Όμηρος» συνοδεύεται από πυραυλακάτους του ισραηλινού ναυτικού και στην περιοχή υπερίπταται η ισραηλινή πολεμική αεροπορία. Με αυτά τα δεδομένα, οι βρυχηθμοί της Άγκυρας, που έγιναν δι’ όλων των επισήμων εκπροσώπων της, θεωρείται ότι θα στραφούν προς το αδύνατο μέρος, την Κύπρο. Ο κίνδυνος αυτός δεν υπερτιμάται αλλά υπάρχει και απασχολεί Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ.

Η πολιτική των κανονιοφόρων που η Άκυρα εφραμόζει στο Αιγαίο δεν θα γίνει ανεκτή από το Ισραήλ, που ξέρει τι θα κάνει αν προκληθεί. Από έγκυρους στρατιωτικούς αναλυτές εκφράζεται η άποψη ότι η Άγκυρα έχει παγιδευτεί στις απειλές της και αναζητεί διέξοδο για να διαφυλάξει το γόητρό της. Στην Άγκυρα μελετώνται σενάρια τρόμου, για να δημιουργήσουν το αναγκαίο υπόστρωμα φόβου που θα παραγάγει τα επιθυμητά πολιτικά αποτελέσματα.

Η τουρκική πολιτική είναι χαμένη στην υπόθεση του οικοπέδου Αφροδίτη. Φωνάζει για να κερδίσει στρατηγικό πλεονέκτημα στη διεκδίκηση των κοιτασμάτων ανοικτά της Πάφου και στην ΑΟΖ Κύπρου – Αιγύπτου. Φωνάζει για το Οικόπεδο 12, για να κερδίσει αλλού στο άμεσο μέλλον.

 ”ΣΗΜΕΡΙΝΗ” της Λευκωσίας

http://logioshermes.blogspot.com/2011/09/blog-post_5021.html

Αναπόφευκτη η ελληνική χρεοκοπία;

Πλέον είναι δεδομένο. Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει! Γιατί; Ας δούμε μερικά στοιχεία.

Η κυβέρνηση (σχήμα λόγου αφού η Τρόικα διευθύνει) αποφάσισε να υποσχεθεί κάποια πράγματα προκειμένου να πάρουμε την επόμενη δόση. Το έκανε στις 21 του Ιούλη και ύστερα πήγε για ύπνο. Είχε την ψευδαίσθηση ότι όλα θα τακτοποιούνταν από μόνα τους. Δεν έγινε έτσι...

Ξύπνησε πριν από μερικές μέρες και κατάλαβε ότι τίποτα δεν πήγε όπως νόμιζε. Και πως να πάει άλλωστε αφού δεν έκανε και τίποτε γι' αυτό; Τι ακολούθησε; Ο πανικός. Αποφάσισε ότι για να βρει λεφτά θα πρέπει να επιβάλλει ακόμη ένα τέλος, το τέλος ακινήτων που φθάνει για μερικούς τα 5,000 ευρώ.

Φορολογούνται τα πάντα, χωρίς εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια. Θα πληρώσει ο άνεργος, ο πολύτεκνος και ο ανάπηρος. Θα πληρώσει; Και άμα δεν έχει; 

Το ζήτημα είναι ότι όταν το κράτος ξεγυμνώνει τον πολίτη και του στερεί την ελπίδα και το όνειρο τότε έρχεται η ώρα της κοινωνικής έκρηξης. Τα λεφτά που ελπίζει η κυβέρνηση να λάβει δεν θα τα λάβει αφού είτε δεν υπάρχουν είτε κανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος ώστε να δώσει λεφτά για ένα χαμένο παιχνίδι.

Ας υποθέσουμε ότι εγώ έχω ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο. Ο πλούσιος που κερδίζει 1000 φορές όσα εγώ δεν έχει ούτε 1000 σπίτια ούτε 1000 αυτοκίνητα. Έχει και αυτός ένα σπίτι πολύ ακριβό και ένα αυτοκίνητο επίσης πανάκριβο. Εγώ και πολύ άλλοι αν πληρώσουμε αυτά που ζητά ο αξιότιμος Υπ. Οικονομικών μπορεί να χάσουμε το σπίτι μας και το αυτοκίνητό μας, ο πλούσιος όμως σίγουρα όχι. Προσέξτε όμως, εγώ και χιλιάδες άλλοι δίνουμε δουλειά σε χιλιάδες συμβολαιογράφους, σε χιλιάδες υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και συνεργεία αυτοκινήτων. Αντιθέτως ο 1 πλούσιος που θα εξακολουθήσει να έχει το σπίτι και το αυτοκίνητό του δεν έχει ανάγκη ούτε από χιλιάδες υδραυλικούς ούτε από χιλιάδες ηλεκτρολόγους.

Το συμπέρασμα είναι ότι η επιβάρυνση της μεσαίας τάξης διαχέεται σε ολόκληρη την αγορά με πολλαπλασιαστικό τρόπο. Αντιθέτως η επιβάρυνση του 1 πλουσίου ούτε διαχέεται ούτε και πολλαπλασιάζεται.

Βεβαίως υπάρχει και το ηθικό μέρος της ιστορίας. Πως μπορείς να γονατίζεις τον άνεργο και να αφήνεις τον πλούσιο στο απυρόβλητο. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό γιατί αν προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε ηθική στους κυβερνώντες μάλλον θα απογοητευτούμε.

Το ζήτημα είναι λοιπόν ότι η επιβάρυνση της μεσαίας και της χαμηλής τάξης προκαλεί βαθιά ύφεση. Είναι τόσο προφανές όσο ο Ήλιος που λάμπει στον ουρανό. Μας είπε ο κ. Βενιζέλος ότι δεν υπολόγιζαν τόσο μεγάλη ύφεση. Μα πως; Δεν έχουν επιστήμονες στο Υπ. Οικονομικών; Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να κάνουν εκτιμήσεις για το μέγεθος της ύφεσης.

Μας είπε ο κ. Βενιζέλος ότι αν αποδώσουν τα μέτρα αυτά δεν θα χρειαστούν άλλα. Όμως είναι σίγουρο ότι δεν θα αποδώσουν και άρα θα χρειαστούν και άλλα. Μας είπε ότι θα κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν το τέλος ακινήτων. Και ρωτώ εγώ: γιατί να μου κόβεται το ρεύμα την στιγμή που πληρώνω τον πάροχό μου; Το σόι εκβιασμός είναι αυτός;

Από την άλλη δεν καταλαβαίνουν ότι με τον τακτική αυτή θα κάνουν κακό και στην ίδια την ΔΕΗ αφού πολλοί θα προτιμήσουν να διακόψουν μόνοι τους την ηλεκτροδότηση στερώντας από την επιχείρηση περαιτέρω έσοδα;

Όμως ο εκφοβισμός περί μη εκταμίευσης της επόμενης δόσης θα πρέπει να σταματήσει. Οι Ευρωπαίοι δεν μας μπουκώνουν με όλο και περισσότερο χρέος επειδή μας αγαπάνε αλλά επειδή οι τραπεζές τους είναι εκτεθειμένες στο ελληνικό χρέος. Οι γερμανικές τράπεζες είναι σε τόσο άθλια κατάσταση που η διαγραφή του χρέους της χώρας μας θα τις οδηγήσει σε κατάρρευση. Και δεν είναι μόνο η Ελλάδα. Η έκθεση των γαλλικών τραπεζών στην Ιταλία είναι 400δις. Τις προάλλες μόνο με την φήμη ενός ελληνικού default τα επιτόκια της γείτονος χώρας πήγανε στο 6%. Φανταστείτε τι θα γίνει αν πάμε πραγματικά σε default.

Βέβαια το default δεν θα το αποφύγει η χώρα. Μπορεί να μην γίνει σήμερα ή αύριο, αλλά θα γίνει. Ίσως τον Δεκέμβρη, ίσως τον Μάρτη. Μην έχετε καμία όμως αμφιβολία. Με την ανεργία να οδεύει στο 20% και των νέων στο 40% δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο. Άλλωστε η δυναμική του χρέους είναι πλέον τέτοια που καθιστά αναπόφευκτη την αναδιάρθρωση, την επιμήκυνση και τον επανακαθορισμό των επιτοκίων αν θέλουμε να καταστήσουμε το χρέος βιώσιμο και εξυπηρετήσιμο.

Ναι, η Ελλάδα είναι "too big to fail", όμως είναι και "too big to exist". Κανένας δεν γνωρίζει τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας, ειδικά πάνω στην εμπιστοσύνη που μπορεί να χρειαστεί δεκαετίες για να ανακάμψει.

Διαβάστε όλα τα ενδιαφέροντα άρθρα της Ανάλυσης, της Ανάλυσης ΙΙ, της Ανάλυσης ΙΙΙ,  Ανάλυσης IV και της Ανάλυσης V.

 http://center24.blogspot.com/2011/09/blog-post_17.html#ixzz1YF5qsxVr
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/09/blog-post_4398.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters