Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός…Ταλαίπωρε λαέ. Περίμενε να σωθείς από αυτούς που σ’ έφεραν εδώ που είσαι!

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός… Βρείτε τις ομοιότητες! (Βίντεο)
Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μια ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφορικά με την σχέση του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού.
Μετά από μια σύντομη έρευνα του logiosermis προέκυψε λοιπόν, ότι μερικά ιστολόγια, είχαν δημοσιεύσει το θέμα το Μάϊο του 2013 ισχυριζόμενοι πως ο Παύλος Τσίπρας ήταν αδερφός της γυναίκας του Παττακού.
Ποιο αναλυτικά όπως διαβάζουμε στο ιστολόγιο :
Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του σύζυγο της κόρης του) να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.
Η οικονομική άνεση του Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νυν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»!
Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι’ αυτό και σκίστηκε να πάει στην κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα
Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.
Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή: Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η θεωρία ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη…Μέγα ψεύδος ότι ο Παύλος Τσίπρας ήταν Αντιστασιακός και τον είχε συλλάβει η Χούντα.Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαριστός Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι.
Όταν ήρθε η 21η Απριλίου, οι Αξιωματικοί προσπάθησαν να βρουν και να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος ως στέλεχος της ΕΔΑ. Δεν τον βρήκαν και γι’ αυτό συνέλαβαν τον Παύλο Τσίπρα, τον οποίο και άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες! Αυτή ήταν η περίφημη αντιστασιακή δράσις του μπαμπά του Αλέξη, ο οποίος τσάκωνε ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα της Χούντας δια του «Σκαπανέως ΑΤΕ»!..
Όσο για τον Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρει με την 21η Απριλίου, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Παναθηναϊκού!Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιία που τον οδήγησε (2 Ιουνίου 1971) στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, υπεύθυνος του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και… Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!!..Μάλιστα ο Γ. Καρατζαφέρης είχε αναφερθεί στο εν λόγο θέμα λέγοντας, ότι συγγενής του Αλέξη Τσίπρα τοποθετήθηκε αρχηγός του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της χούντας.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε τις δηλώσεις του στο Βήμα:
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επιτιθέμενος προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Η δική μου οικογένεια δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου».
Δήλωσε ακόμη ότι είναι αλήθεια πως, σε ηλικία 25 ετών, είχε κάνει και τον κονφερανσιέ, προσθέτοντας ότι έχει δουλέψει σκληρά και αυτό είναι το «διαβατήριό» του. «Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο.
Τα παραπάνω στοιχεία για τον Ηρακλή Τσίπρα έρχεται να επιβεβαιώσει η ίδια του η οικογένεια, μέσω επιστολής/απάντησης της, στον κ. Καρατζαφέρη που απεστάλλει στην εφημερίδα Αυγή. Διαβάστε τα πιο καίρια αποσπάσματα από την επιστολή:
«Ο Γ. Καρατζαφέρης σε ομιλία του στη Βουλή στις 08/02/2010 και απευθυνόμενος στον Α. Τσίπρα είχε πει πως «συγγενής δικός σας είχε διοριστεί από τον Παπαδόπουλο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού». Φωτογράφιζε έτσι τον δικό μας πατέρα και σύζυγο Ηρακλή Τσίπρα, αποφεύγοντας ταυτόχρονα για ευνόητους λόγους να τον κατονομάσει ευθέως, αφού γνωρίζει καλά πως ό,τι είπε το έβγαλε από το κεφάλι του. [...]
Ο Ηρακλής Τσίπρας είχε ένα μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα ήταν ένας άνθρωπος που κέρδιζε την εκτίμηση πολύ κόσμου που τον γνώριζε και είχε ικανότητες που τον ξεχώριζαν. Τα στοιχεία αυτά καθώς και το ότι ενίσχυε οικονομικά τον Παναθηναϊκό από το περίσσευμά του, τον έφεραν στο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ‘60. Μετά το ’69 που εγκαταστάθηκε ξανά στην Αθήνα έγινε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος (όχι «γενικός αρχηγός»). [...]
[...] Επονίτης στα παιδικά του χρόνια, κάπου ανάμεσα στην ΕΔΑ και την Ένωση Κέντρου αργότερα, με προβλήματα στη δουλειά του λόγω των πολιτικών του φρονημάτων, ο Η. Τσίπρας καταζητείται το ’68 στο Ηράκλειο από τη χούντα για την υπόθεση της Δημοκρατικής Αντίστασης Κρήτης και κρύβεται για λίγους μήνες, ενώ συλλαμβάνονται και κρατούνται αντί γι’ αυτόν η γυναίκα του, ο αδερφός του (πατέρας του Α. Τσίπρα) και άλλοι συγγενείς. Τελικά παραδίδεται στην Ασφάλεια και καταδικάζεται σε φυλάκιση με αναστολή από Στρατοδικείο στα Χανιά στη δίκη των Φ. Ιωαννίδη, Δ. Σκουλά και άλλων 29 συνολικά κατηγορουμένων. Μετά απ’ αυτό αδρανοποιήθηκε πολιτικά όπως και άλλοι την περίοδο εκείνη. Δεν απαρνήθηκε όμως τις ιδέες του, και τον Νοέμβρη του ’73 ανήκε σ’ όσους έτρεξαν να ενισχύσουν όπως μπορούσαν τους εξεγερμένους φοιτητές του Πολυτεχνείου. Αμέσως μετά τη μεταπολίτευση έγινε ενεργό μέλος και ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ, με πλούσια δράση στη γενέτειρά του Άρτα (Αθαμάνιο). Η ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού υπήρξε πάντοτε ανιδιοτελής. Σταμάτησε όταν ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έγινε ΠΑΕ.
Έχουμε πλήρη συναίσθηση ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα από μια δημοκρατική, αριστερή σκοπιά το αν ο Η. Τσίπρας έπρεπε να επιδιώξει ή να αποδεχτεί τη θέση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος μιας ομάδας της Α’ Εθνικής σε συνθήκες δικτατορίας, ζήτημα όμως που δεν αφορά διόλου τον Καρατζαφέρη και την παράταξή του και όχι μόνο. [...].
Όταν πριν ένα χρόνο λοιπόν, αναρτούσαμε στον «Λόγιο Ερμή» με πολύ …”φόβο και πάθος” μια – το λιγότερο – περίεργη ανάρτηση που ήρθε στο facebook, σχεδόν το…90% του διαδικτύου, έπεσε πάνω μας να μας φάνε ζωντανούς, εί δυνατόν! Δεχτήκαμε γι αυτό, εκτός απο την… ”κόσμια” κριτική, και βρισιές ανομολόγητες, απειλές και …τόνους λάσπης από όλους τους …”ελεύθερους” διαδικτυακούς …”συναγωνιστές” μας!
Γιατί τόση μούγκα στη “στρούγκα” της μπλογκόσφαιρας σχετικά με την πραγματική συγγένεια του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του Αλέξη, και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού;
Προφανώς γιατί κάποιοι θέλουν πολιτικούς πιόνια και θάβουν ότι πληροφορία αποκαλύπτει τον Τσίπρα.
Τελευταία διαβάσαμε τι έκαναν και με τον Αντρέα που του ζητούσαν επίμονα 2 πράγματα οι Εβραίοι: τις ταυτότητες, και να αναγνωρίσει de jure το Κράτος του Ισραήλ. Αυτός τους πέταξε έξω από το γραφείο. Την επομένη άρχισε ο πόλεμος με τις φωτογραφίες της Λιάνη, κ.ο.κ
Τελικά έβγαλαν το Σημίτη και αυτός “τακτοποίησε” το θέμα των ταυτοτήτων. Το άλλο ζήτημα, της αναγνώρισης του κράτους του Ισραήλ, την έκανε ο Μητσοτάκης, με υπουργός εξωτερικών τότε, ποιον άλλον από τον Αντώνη Σαμαρά.
Να θυμίσουμε επίσης, ότι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός ότι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου “ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ” και μάλιστα κατά κάποιον τρόπο… λοιδόρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) ότι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή… ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη …λεγόμενη Άρχουσα Τάξη και όχι στη …λαϊκή (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε).



Λένε ότι η εξουσία διαφθείρει, αλλά το πιο σωστό είναι
ότι η εξουσία προσελκύει τους διεφθαρμένους.
Και συ λαέ βασανισμένε μη ξεχνάς τον Ωρωπό.
Ταλαίπωρε και βλάκα λαέ.
Περίμενε να σωθείς από αυτούς που σ’ έφεραν εδώ που είσαι!



http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/04/aleksis-tripras-paploutos-mpampas.html

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ :

Γιάννης Καλογερόπουλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ :
Τσιπρας : Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές,
Αυτό που η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους είναι μια νέα συμφωνία σ’ ένα «πρόγραμμα-γέφυρα» μέχρι και τον Ιούνιο.
[ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ]

Ούτως ώστε να έχουμε το δημοσιονομικό χώρο που απαιτεί μια ειλικρινής διαπραγμάτευση για την αναδιάρθρωση του χρέους και για ένα νέο πρόγραμμα συνεργασίας και ανάπτυξης μεταξύ της Ελλάδας και των Ευρωπαίων εταίρων
[ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ .....ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ 600 ΔΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ BRΕΤΟΝ WOOD KAI ΔΝΤ ..... ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑΧΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ..... ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ;;;;; ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ]

Ρωτάνε πολλοί καλοπροαίρετα :
Είναι αυτό εφικτό να γίνει τις επόμενες 15 ημέρες;
[ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ !!!! ]

Οι επαφές που είχα με τους θεσμικούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με έπεισαν ότι παρά τις δυσκολίες, είναι εφικτό.
Βεβαίως μπορούν να υπάρξουν αρκετά θέματα που ενδεχομένως θα απαιτήσουν χρόνο διαπραγμάτευσης.
Όπως για παράδειγμα το ζήτημα του χρέους.
[ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ 600 ΔΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ BRΕΤΟΝ WOOD KAI ΔΝΤ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑΧΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ !!! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ !!! ]

Τα περισσότερα, όμως, ζητήματα είμαστε απολύτως έτοιμοι με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και προτάσεις να τα συμφωνήσουμε τώρα.
[ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .... ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ .... ]
Η ελληνική κυβέρνηση έχει σχέδιο, έχει προτάσεις, ρεαλιστικές και ικανές να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο συμφωνίας αμοιβαία αποδεκτό .
[ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ !! ]

Το νέο Συμβόλαιο μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης που θα αποτυπωθεί σε ένα Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την Εθνική Ανασυγκρότηση,
[ ΤΟΚΩΝ ]

θα σέβεται τους κανόνες λειτουργίας της Ευρωζώνης,
[ ΤΟΚΟΥΣ - ΧΡΕΟΥΣ ]

αλλά δεν θα καταδικάζει την ελληνική οικονομία σε αιώνια ύφεση με προβλέψεις για παράλογα και εξωπραγματικά πρωτογενή πλεονάσματα, που αποτελούν το άλλο όνομα της λιτότητας.
[ ΑΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ]

Θέλω να διαβεβαιώσω την Εθνική Αντιπροσωπεία αλλά και τον Ελληνικό λαό, ότι επιδιώκουμε σταθερά και αταλάντευτα τη βιώσιμη συμφωνία με τους εταίρους.
[ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ]


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=275953052613403&set=gm.755052094530246&type=1&theater

Αόρατα Όπλα


Σιωπηλά Όπλα για Αθόρυβους Πολέμους
Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων
«Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα». (David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατα τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).
«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει απο κατάκτηση ή απο συγκατάθεση». (Paul Warburg, Χρηματιστής, μέλος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων).
Ο ιστορικός του μέλλοντος είναι πολύ πιθανόν ότι θα γράφει για την εποχή μας: «Στο ξεκίνημα του 21ου μ.κ.ε. αιώνα, ένα πανίσχυρο παγκόσμιο καθεστώς άρχισε να αιχμαλωτίζει με τα ορατά και αόρατα πλοκάμια του ολόκληρο τον πλανήτη. Η Γη μεταμορφώθηκε σταδιακά σε μία πλανητικών διαστάσεων αόρατη φυλακή με τις πιο εξελιγμένες και εκλεπτυσμένες μεθόδους καταστολής».
Πράγματι, η αλήθεια είναι ταυτόχρονα απλούστερη αλλά και πιο απίστευτη απ’ ό,τι μπορούμε να διανοηθούμε: Οι Επικυρίαρχοι [1] [2] μία απάνθρωπη υπερεθνική ελίτ, έχουν καταστήσει δέσμια την ανθρωπότητα και επιβάλλουν το σχέδιο της Νέας Τάξης μιλώντας για «ανοχή» «πολυπολιτισμικότητα» «ανθρώπινα δικαιώματα» και «παγκοσμιοποίηση».
Αυτά τα Παγκόσμια Αφεντικά προσπαθούν με δόλιες μεθοδεύσεις να ορίσουν ξανά την πραγματικότητα και να εξουσιάσουν τον πλανήτη. Κατέχοντας μία τεράστια μερίδα του παγκόσμιου πλούτου, διαφθείρουν σταδιακά και προετοιμάζουν τις ανύποπτες μάζες να δεχθούν το παγκόσμιο αστυνομικό κράτος (Novus Ordo) [3]
Μας αποκοιμίζουν και μας αποσπούν την προσοχή ενώ αυτοί εξαλείφουν μία μία τις ελευθερίες μας [4] και προετοιμάζονται για γενικευμένη καταστολή, χρησιμοποιώντας την «τρομοκρατία» ως ψευδές πρόσχημα. Διδάσκουν τις μάζες ότι ο θεός, η αλήθεια και η δικαιοσύνη είναι καθαρά υποκειμενικά θέματα, για να αποδείξουν άτι ο άνθρωπος είναι απλώς ένα ζώο προορισμένο να υποδουλωθεί ή να καταστραφεί. Ελέγχουν όλους τους μοχλούς εξουσίας: το πιστωτικό σύστημα, τα Μέσα Ενημέρωσης, την εκπαίδευση, τις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς -νεοφιλελεύθερους, σοσιαλιστές, εκσυγχρονιστές, ροζ κομμουνιστές- ώστε να μπορούν εύκολα να μας εξαπατούν.

Μια φυλακή για το μυαλό (Matrix)
Από τη στιγμή που ένας άνθρωπος αφήνει τη μήτρα της μητέρας του, κάθε προσπάθεια του είναι να δημιουργήσει, να διατηρήσει και να αποσυρθεί μέσα σε μία τεχνητή μήτρα, σε διάφορα είδη προστατευτικών «κουκουλιών» – υποκατάστατων. Αντικειμενικός σκοπός αυτής της τεχνητής «μήτρας» είναι να παρέχει ένα σταθερό περιβάλλον για κάθε δραστηριότητα, ασφάλεια για ελευθερία και αμυντική προστασία από την επιθετική δράση.
Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια η δημοκρατία, όπως εξελίσσεται, είναι πλέον μία ψευδαίσθηση που λειτουργεί εγκλωβιστικά καθώς οι πολίτες συνεχίζουν να ψηφίζουν, αλλά η ψήφος τους δεν έχει κανένα περιεχόμενο. Ψηφίζουν για εκπροσώπους που δεν έχουν πραγματική εξουσία. Κι αυτό, γιατί το μόνο που έχει μείνει είναι να αποφασίζουν για πολιτικά προγράμματα της «δεξιάς» και της «αριστεράς» που είναι πια ταυτόσημα σε όλες τις δυτικές χώρες.
Οι πραγματικοί κυρίαρχοι του κόσμου δεν είναι πλέον οι εθνικές κυβερνήσεις, αλλά οι επικεφαλής των οικονομικών ή βιομηχανικών πολυεθνικών ομίλων και των αδιαφανών Διεθνών Ιδρυμάτων (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, G8, NATO κ.λπ.) [5]
Οι υπεύθυνοι των Οργανισμών αυτών -οι οποίοι ασκούν την πραγματική εξουσία δεν είναι εκλεγμένοι, αλλά εκλεκτοί της παγκόσμιας συνωμοτικής ελίτ, και το κοινό δεν ενημερώνεται καν για τις αποφάσεις τους. Σε διεθνές επίπεδο, οι Οργανισμοί αυτοί, που είναι πιο πλούσιοι από τα κράτη, αλλά και βασικοί χρηματοδότες πολιτικών κομμάτων όλου του φάσματος στις περισσότερες χώρες, είναι ουσιαστικά υπεράνω νόμων και πολιτικής εξουσίας, υπεράνω και της δημοκρατίας.
Το ότι οι ισχυροί της γης, εκπρόσωποι αυτών των Οργανισμών και Εταιρειών, αισθάνονται τους πολίτες ως εχθρό τους, φαίνεται από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουν για την προστασία τους από αυτούς. Οργανώνουν εναντίον των πολιτών πολεμικά αντίμετρα, όπως έγινε και στη Σύνοδο της G8 στο Heiligendam της Γερμανίας.
Εξάλλου, το περιθώριο δράσης των κρατών μειώνεται όλο και περισσότερο από τις διεθνείς οικονομικές συμφωνίες για τις οποίες κανένας δεν συμβουλεύθηκε ούτε πληροφόρησε τους πολίτες. Όλες οι διεθνείς συνθήκες που υπογράφηκαν τα τελευταία χρόνια (GATT, OMC, ΜΙΑ, ΝΤΜ, NAFTA) έχουν ένα μοναδικό σκοπό: τη με ταφορά της εξουσίας από τα κράτη προς τους μη εκλεγμένους οργανισμούς, μέσω της «παγκοσμιοποίησης».
Αν όμως οι πολίτες υποψιασθούν ότι δεν υπάρχει δημοκρατία, μπορεί να προκληθεί εξέγερση. Γι’ αυτό αποφασίστηκε να διατηρηθεί μία βιτρίνα δημοκρατίας και η πραγματική εξουσία να μετατοπισθεί προς νέα υπερεθνικά κέντρα. Στην πραγματικότητα, βιώνουμε μία «νέα σκλαβιά» με δεξιό ή αριστερό προσωπείο.
Σε μία διάλεξη το 1961, ο Άλντους Χάξλεϊ περιέγραψε το αστυνομικό κράτος του μέλλοντος ως την «τελική επανάσταση» [3] μία «δικτατορία χωρίς δάκρυα» όπου οι άνθρωποι «αγαπούν την δουλεία τους». Ο στόχος, είχε πει, είναι να δημιουργηθεί «ένα είδος ανώδυνων στρατοπέδων συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες έτσι ώστε να χάσουν ουσιαστικά οι άνθρωποι τις ελευθερίες τους αλλά, δεν θα σκέπτονται σε καμία περίπτωση να εξεγερθούν λόγω της προπαγάνδας ή της πλύσης εγκεφάλου, που θα ενισχύεται με φαρμακευτικές μεθόδους».



Ο «Αθόρυβος Πόλεμος» εναντίον της Ανθρωπότητας
Σήμερα έχει ξεκινήσει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος. Πρόκειται για-έναν κοινωνικό και εσωτερικό πόλεμο, έναν πόλεμο εξόντωσης που διεξάγεται από τις υπερεθνικές ελίτ εναντίον όλων των εθνών. Αυτός ο πόλεμος που χαρακτηρίζεται από την παλινόρθωση μιας νέας δουλείας, ονομάζεται «νεοφιλελεύθερη, παγκοσμιοποίηση» και διεξάγεται με μία σειρά εξελιγμένων τεχνικών και τεχνολογιών υποταγής και παραπλάνησης του μέσου πολίτη ώστε τελικά αυτός να υποταχθεί. Σιωπηλά όπλα και ψυχοκυβερνητική διαχείριση του φόβου, τηλενάρκωση, mind control, μη φονικά όπλα, υποτάσσουν για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία το πνεύμα και το φαντασιακό ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Ένα ντοκουμέντο με τίτλο «Σιωπηλά Όπλα για Αθόρυβους Πολέμους» («Silent Weapons for Quiet Wars») επιβεβαιώνει ότι όλα αυτά είναι μέρος ενός προσχεδιασμένου πολέμου κατά της ανθρωπότητας. [6] Μιλά για
«Ελεγχο του κοινού, με το να το διατηρούν, διαλυμένο, αδαές, συγχυσμένο, αποδιοργανωμένο και διασπασμένο. Το κοινό δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτά τα όπλα και συνεπώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δέχεται επίθεση και χαλιναγωγείται από ένα όπλο. ‘Οταν το σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, το κοινό προσαρμόζεται»
Το ντοκουμέντο αυτό, που αποτυπώνει τις πρώτες φάσεις του Σχεδίου της Παγκόσμιας Χειραγώγησης, είναι το προϊόν μιας επιχείρησης με το όνομα «Operations Research» που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου για επίθεση κατά των εχθρικών πληθυσμών χρησιμοποιώντας εργαλεία κοινωνικής μηχανικής και ψυχολογικού πολέμου.
Το 1954, σύμφωνα με το ντοκουμέντο, η «υπερεθνική ελίτ» αποφάσισε να εξαπολύσει έναν «σιωπηλό πόλεμο» αρχικά κατά του αμερικανικού λαού και στη συνέχεια κατά ολόκληρης της ανθρωπότητας, με στόχο την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας οικονομίας. Το ντοκουμέντο μοιάζει με κωδικοποιημένο κείμενο που χρησιμοποιεί τεχνολογικούς και ηλεκτρονικούς όρους για να περιγράψει τον οικονομικο-πολιτικά έλεγχο της κοινωνίας από την υπερεθνική συνωμοτική ελίτ. Οι συντάκτες του το χαρακτηρίζουν ως ένα «εισαγωγικό εγχειρίδιο προγραμματισμού» που δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές για τον έλεγχο των μαζών, της πολιτικής και της οικονομίας.
Το εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτό έγγραφο υποτίθεται ότι βρέθηκε τυχαία στις 7 Ιουλίου του 1986, μέσα σε ένα μεταχειρισμένο φωτοτυπικό μηχάνημα IBM που αγόρασε ένας υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας Boeing. Ως ημερομηνία σύνταξης του εμφανίζεται το έτος 1979. Φαίνεται σαν να περιγράφει μία στρατηγική που αποφασίστη κε το 1954 (έτος ίδρυσης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ) κατά τη διάρκεια μιας μυστικής συνάντησης αυτού του είδους των ελιτίστι κων φόρουμ όπου παίρνονται οι αποφάσεις των δια-καπιταλιστικών στρατηγικών και του μακροπρόθεσμου κοινωνικού προγραμ ματισμού, σε διεθνές επίπεδο.
Απ’ ό,τι λέει το έγγραφο, αλλά και από την μοναδική ανάλυση γύρω από αυτό που υπάρ χει στο βιβλίο «Behold the Pale Horse» του William Cooper, που κυκλοφόρησε το 1991, φαίνεται ότι η στρατηγική των «Σιωπηλών Όπλων» συντονίστηκε προς όφελος των υπερεθνικών Παγκόσμιων Αφεντικών από το βρετανικό Ινστιτούτο, γνωστό ως «Chatham House» (Τσάταμ Χάουζ). Το όνομα Chatham House συχνά χρησιμοποιείται ως αναφορά στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Royal Institute of International Affairs – ΜΙΑ) που είναι το ανάλογο του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations – CFR) της Αμερικής.
To «Chatham House» οι υπερπόντιοι δορυφόροι του και οι συναντήσεις τους, όπως και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, χαρακτηρίζονται από τη συνύπαρξη ενός κλειστού εσωτερικού κύκλου μυημένων οι οποίοι, μαζί με έναν εξωτερικό κύκλο συνεργατών, εργάζονται σταθερά με στόχο την άσκηση επιρροής σε σημαντικά κυβερνητικά στελέχη, γραφειο κράτες, διπλωμάτες και επιχειρηματίες. Το συγκεκριμένο έγγραφο υποτίθεται πως ήταν φωτοτυπημένο αντίγραφο που προοριζόταν για κάποιον αποδέκτη του κλειστού κύκλου, διότι είχε την ένδειξη:
«Έχετε επιλεγεί για το πρόγραμμα αυτό, λόγω της ικανότητας σας να εξετάζετε την ανθρώπινη κοινωνία με ψυχρή αντικειμενικότητα και να αναλύετε και να συζητάτε τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα σας με άλλους ανάλογης πνευματικής ικανότητας»
Αν δεν πιστέψουμε, όπως οφείλουμε άλλωστε, ότι το ντοκουμέντο εγκαταλείφθηκε τυχαία, τότε μπορεί να είναι δουλειά κάποιου «whistleblower», όπως έχει συμβεί και με άλλες αποκαλύψεις για συνωμοσίες τέτοιου είδους.
Δεν αποκλείεται επίσης να είναι άλλη μία «προβοκάτσια» του τύπου των γνωστών «Πρωτοκόλλων» [4]  κάποιοι που θέλουν, δηλαδή, να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για τα μυστικά αυτά σχέδια χωρίς να στηρίζονται στην αυθεντικότητα των κειμένων τους. Άλλωστε η πραγματική «συνωμοσία» ποτέ δεν αποδεικνύεται.
Τα πιο σημαντικά αποσπάσματα του απόρρητου αυτού εγγράφου, μαζί με τα δικά μας σχόλια, παραθέτουμε παρακάτω:
Top Secret: Σιωπηλά όπλα για Αθόρυβους Πολέμους
Η τεχνολογία των σιωπηλών όπλων εξελίχθηκε από την Operations Research (O.R.) μία απόρρητη στρατηγική και τακτική μεθοδολογία που αναπτύχθηκε την Μεγάλη Βρετανία κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Αρχικός σκοπός της Operations Research ήταν η μελέτη των στρατηγικών και τακτικών προβλημά των επίγειας και εναέριας άμυνας, με αντικειμενικό σκοπό την αποτελεσματική χρήση περιορισμένων στρατιωτικών πόρων κατά ξένων εχθρών (π.χ. επιμελητεία, διοικητική μέριμνα).
Σύντομα ωστόσο, αξιωματούχοι με θέσεις ισχύος κατάλαβαν ότι οι ίδιες μέθοδοι μπορεί να ήταν χρήσιμες για τον πλήρη έλεγχο μιας κοινωνίας, αλλά υπό την προϋπόθεση να αναπτυχθούν καλύτερα εργαλεία. Η κοινωνική μηχανική (η ανάλυση και ο αυτοματισμός μιας κοινωνίας) απαιτεί τη συσχέτιση μεγάλων ποσοτήτων σταθερά με ταβαλλόμενων οικονομικών πληροφοριών (δεδομένων), γι’ αυτό χρειάζεται ένα σύστημα υψηλής ταχύτητας ψηφιακής επεξεργασίας δεδομένων:
Ορόσημα: Οι παλαιοί υπολογιστές ήταν πολύ αργοί, αλλά ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, που επινοήθηκε το 1946 από τους J. Presper Eckert και John W. Mauchly, ικανοποιούσε τις προϋποθέσεις. Το επόμενο ορόσημο ήταν η ανάπτυξη του γραμμικού προγραμματισμού (μέθοδος Simplex) το 1947 από τον μαθηματικό George B. Dantzig. Τέλος, στις αρχές του 1948, το τρανζίστορ, που κατασκευάστηκε από τους J. Bardeen, W.H. Brattain και W. Shokley, έφερε μεγάλες ελπίδες για εξάπλωση του πεδίου των υπολογιστών μειώνοντας τον αναγκαίο χώρο και την απαιτούμενη ισχύ.
Με αυτές τις τρεις ανακαλύψεις στα χέρια τους, οι ισχυροί της Δύσης υπέθεσαν ότι ήταν δυνατόν να ελέγξουν ολόκληρο τον κόσμο με το πάτημα ενός κουμπιού. Αμέσως, η ναυαρχίδα της παγκοσμιοποίησης, το Ίδρυμα Ροκφέλλερ μπήκε στο παιγνίδι δίνοντας μία τετραετή επιχορήγηση στο Κολλέγιο Harvard, ιδρύοντας το Πρόγραμμα Οικονομικής Ερευνας Harvard (Harvard Economic Research Project) για τη μελέτη της δομής της αμερικανικής οικονομίας. Έναν χρόνο αργότερα, το 1949, συνέπραξε και η Αμερικανική Αεροπορία.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν τότε ο αδιαμφισβήτητος διάδοχος της Βρετανικής Αυτόκρατορίας, η οποία στις, αρχές του 20ού αιώνα ήλεγχε το 1/4 του πλανήτη. Οι ΗΠΑ κληρονόμησαν από τη θαλασσοκράτειρα Μεγάλη Βρετανία όλες σχεδόν τις σημαντικές γεωστρατηγικές περιοχές που ήλεγχε, αλλά δεν είχαν την απαιτούμενη αυτοκρατορική αντίληψη για να αναλάβουν τις αντίστοιχες υποχρεώσεις. Έτσι, ουσιαστικά οι ΗΠΑ έγιναν το έθνος-κράτος, πιλότος των Επικυρίαρχων για το μοντέλο της παγκόσμιας Αυτοκρατορίας. Ο έλεγχος του πλανήτη προϋπόθετε τον έλεγχο της Αμερικής από τα μέσα.
Πολιτική Εισαγωγή
Το 1952 έληξε η περίοδος της επιχορήγησης και έγινε μια υψηλού επιπέδου συνάντηση της Ελίτ ώστε να καθοριστεί η επόμενη φάση της έρευνας σχετικά με τα σχέδια της κοινωνικής χειραγώγησης. Το πρόγραμμα Harvard υπήρξε πολύ καρποφόρο και αυτό επιβεβαιώθηκε από τη δημοσίευση ορισμένων εκ των αποτελεσμάτων του το 1953, τα οποία μιλούσαν για τη δυνατότητα εφαρμογής της οικονομικής (κοινωνικής) μηχανικής.
Η νέα μηχανή Αθόρυβου Πολέμου που αναπτύχθηκε το δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας του ’40, ήταν το νέο απόκτημα που μπήκε σε εφαρμογή το 1954. Με τη δημιουργία του μέιζερ (διάταξη ενίσχυσης η παράγω γης μικροκυμάτων με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας) το 1954, η υπόσχεση για «ξεκλείδωμα» απεριόριστων πηγών ατομικής ενέργειας σύντηξης, από το βαρύ υδρογόνο στο θαλασσινό νερό και η επακόλουθη διαθεσιμότητα απεριόριστης ηλιακής ενέργειας ήταν μία δυνατότητα που φαινόταν ότι θα επιτευχθεί μέσα στις επόμενες δεκαετίες. Ο συνδυασμός ήταν ακαταμάχητος.
Ο Αθόρυβος Πόλεμος κηρύχθηκε σιωπηλά από τη Διεθνή Ελίτ σε μία συνδιάσκεψη που έγινε το 1954. Το σύστημα σιωπηλών όπλων ήταν έτοιμο σχεδόν 13 χρόνια μετά. Τα Παγκόσμια Αφεντικά είχαν καταλάβει άτι ήταν απλώς θέμα χρόνου, μερικές δεκαετίες μόνο, πριν οι αφυπνισμένες μάζες να είναι σε θέση να τους ανατρέψουν και να καταλάβουν την εξουσία, γιατί τα ίδια τα στοιχεία της τεχνολογίας σιωπηλών όπλων, που εξυπηρετούσαν τα σχέδια τους, θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν και για την ουτοπία των πολλών. Επομένως, για να αποκλεισθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο και να εξασφαλισθεί η κυριαρχία τους, δόθηκε προτεραιότητα στον τομέα των επιστημών ενέργειας.

Ο ρόλος της Ενέργειας
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι το κλειδί για κάθε δραστηριότητα στον πλανήτη μας. Οι φυσικές επιστήμες ασχολούνται με τη μελέτη των πηγών και του ελέγχου της φυσικής ενέργειας, και οι οικονομικο-κοινωνικές επιστήμες ασχολούνται με τη μελέτη των πηγών και τον έλεγχο της κοινωνικής ενέργειας. Και οι δύο είναι κυρίως λογιστικά συστήματα, δηλ. μαθηματικά. Συνεπώς, τα μαθηματικά είναι η πρωταρχική επιστήμη ενέργειας. Και ο «λογιστής» κατέχει ηγεμονική θέση όταν το κοινό αγνοεί τη μεθοδολογία των «λογιστικών». Η επιστήμη γίνεται το μέσο για έναν στόχο.
Το μέσον είναι η γνώση και ο στόχος είναι ο έλεγχος.
Πέραν αυτών παραμένει ένα ζήτημα μόνο: «Ποιος επωφελείται» («Qui bonoi?») To 1954, αυτό ήταν το πρωταρχικό ζήτημα. Προς το συμφέρον της τάξης, της ασφάλειας και της ησυχίας του μελλοντικού κόσμου της υπερεθνικής ελίτ, αποφασίστηκε να ξεκινήσει παρασκηνιακά και χωρίς να το γνωρίζουν κατ’ ανάγκην οι εκλεγμένοι «αντιπρόσωποι» του λαού, ένας σιωπηλός πόλεμος κατά του αμερικανικού λαού με απώτατο στόχο τη μόνιμη μεταφορά της φυσικής και κοινωνικής ενέργειας (του πλούτου) των πολλών ανοργάνωτων και ανεύθυνων, στα χέρια των λίγων που «διαθέτουν αυτοπειθαρχία, αίσθημα ευθύνης και είναι άξιοι» δηλαδή των Ολιγαρχών
Προκειμένου να εκπληρωθεί ο σκοπός αυτός, ήταν απαραίτητο να δημιουργήσουν, να κατοχυρώσουν και να εφαρμόσουν νέα όπλα τα οποία, όπως αποδείχτηκε, ήταν μία κατηγορία όπλων τόσο έξυπνων και σοφιστικέ ως προς τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας και της παρουσίας τους, που τα αποκάλεσαν «αθόρυβα όπλα».
Για να επιτευχθεί μία απολύτως προβλέψιμη οικονομία, τα μέλη των χαμηλότερων τάξεων της κοινωνίας πρέπει να μπουν υπό απόλυτο έλεγχο, δηλαδή να «εξημερωθούν», να εκπαιδευθούν και να δεσμευθούν με βάρη και μακροχρόνια κοινωνικά καθήκοντα από πολύ νεαρή ηλικία, πριν έχουν την ευκαιρία να αναρωτηθούν για την πραγματική φύση των υλικών αγαθών και να αμφισβητήσουν το σύστημα. Αρκετούς πονοκεφάλους είχαν προκαλέσει οι «γενιές της αμφισβήτησης»
Για να εξασφαλισθεί μία τέτοια υπακοή, έπρεπε να διαλυθούν οι παραδοσιακές οικογένειες των μέσων και κατώτερων τάξεων μέσα από την εντατικοποίηση της απασχόλησης και των δύο γονέων και την καθιέρωση κρατικών κέντρων ολοήμερης απασχόλησης και εκπαίδευσης (δηλαδή προσαρμογής) των παραμελημένων παιδιών τους.
Η ποιότητα της εκπαίδευσης που δίνεται στις κατώτερες τάξεις πρέπει να είναι η χειρότερη του είδους, έτσι ώστε το τείχος της άγνοιας που θα τη διαχωρίζει από την ελίτ, να είναι και να παραμένει αδιαπέραστο για τα παιδιά της.
Με μία τέτοια υστέρηση εξ αρχής, ακόμα και τα ευφυή άτομα της κατώτερης τάξης θα έχουν ελάχιστες δυνατότητες να ξεφύγουν από τον ρόλο που τους επιφυλάσσεται. Αυτή η μορφή υποδούλωσης είναι βασική για τη διατήρηση σε έναν ικανοποιητικό βαθμό της κοινωνικής ειρήνης που επιθυμούν οι νεόπλουτες ελίτ και που, εν τέλει, έχουν καταφέρει να έχουν σήμερα στη Δύση σε ασύγκριτο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν, χάρη στην κατευθυνόμενη πρωτοφανή παθητικοποίηση και συντηρητικοποίηση της νεολαίας.
Περιγραφή του Σιωπηλού Όπλου
Οι δημιουργοί του σιωπηλού όπλου περιμένουν απ’ αυτό ό,τι θα περίμεναν κι από ένα συνηθισμένο όπλο, αλλά με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο λειτουργίας. Το όπλο αυτό πυροδοτεί καταστάσεις αντί για σφαίρες. Ως μέσο προώθησης χρησιμοποιεί την επεξεργασία δεδομένων, αντί τη χημική αντίδραση (έκρηξη). Η πυροδότηση του προέρχεται από πληροφορίες, αντί για κόκκους πυρίτιδας. Το χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών και όχι ένας σκοπευτής.
Τίθεται υπό τις διαταγές ενός μεγαλοτραπεζίτη και όχι ενός στρατηγού. [7] Δεν κάνει θόρυβο κατά την εκπυρσοκρότηση, δεν προκαλεί εμφανή σωματικά ή πνευματικά τραύματα και παρεμβαίνει καταφανώς στην καθημερινή κοινωνική ζωή. Αυτό το αντιλαμβάνεται μόνο ο εξασκημένος παρατηρητής που γνωρίζει τι να παρατηρήσει.
Το κοινό δεν μπορεί να αντιληφθεί πλήρως αυτό το όπλο και συνεπώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δέχεται επίθεση και υπο τάσσεται από κάποιο όπλο. Το κοινό μπορεί να αισθάνεται ενστικτωδώς ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά αυτό οφείλεται στην τεχνική φύση του σιωπηλού όπλου. Δεν μπορούν, όμως, να εκφράσουν το αίσθημα τους με λογικό τρόπο ή να αντιμετωπίσουν εγκεφαλικά το πρόβλημα. Συνεπώς, δεν ξέρουν από πού να ζητήσουν βοήθεια και πώς να συντονισθούν με άλλους για να αμυνθούν από αυτό.
Όταν εφαρμόζεται σταδιακά ένα σιωπηλό όπλο, το κοινό προσαρμόζεται (συνηθίζει) στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται τη διείσδυση του στη ζωή του, μέχρις ότου η πίεση (ψυχολογική μέσω της οικονομικής) γίνει πολύ μεγάλη και καταρρεύσει. Άρα, το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Πλήττει τη ζωτικότητα, τις επιλογές και την κινητικότητα των ατόμων μιας κοινωνίας με τη γνώση, την κατανόηση, τη διαχείριση και την επίθεση στις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας των πολιτών, καθώς επίσης και στις φυσικές, διανοητικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες τους!
Θεωρητική Εισαγωγή
«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της» Mayer Amshell Rothschild
Η τεχνολογία των σημερινών σιωπηλών όπλων είναι παράγωγο μιας ιδέας που επινοήθηκε, εκφράσθηκε επιγραμματικά και εφαρμόσθηκε αποτελεσματικά από τον Μάγιερ Άμσελ Ρότσιλντ (Mayer Amshell Rothschild), ιδρυτή της παγκόσμιας δυναστείας των τραπεζιτών Ο Ρότσιλντ ανακάλυψε έναν βασικό κρίκο της οικονομικής θεωρίας που είναι η «επαγωγικότητα».
Δεν προέβλεψε, βέβαια, ο ίδιος ότι η ιδέα του, με όρους μαθηματικής ανάλυσης του 20ού αιώνα, θα έπρεπε να περιμένει τη Δεύτερη Βιομηχανική Επανάσταση, την εμφάνιση της θεωρίας της μηχανικής και της ηλεκτρονικής και, τελικά, την επινόηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή πριν μπορέσει να εφαρμοσθεί αποτελεσματικά για τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας. Οι οικονομικοί ορισμοί του κειμένου παραπέμπουν στο βιβλίο «Beyond the Pale Horse» Αυτό που είχε ανακαλύψει ο Ρότσιλντ ήταν η βασική αρχή της εξουσίας, της επιρροής και του ελέγχου επί των ανθρώπων, όπως αυτή εφαρμόζεται στην οικονομία.
Η αρχή αυτή είναι η εξής: «όταν παριστάνεις ότι κατέχεις την εξουσία, τότε οι άνθρωποι σου την παραχωρούν πραγματικά σε σύντομο διάστημα».
Ο Ρότσιλντ ανακάλυψε ότι το νόμισμα ή οι λογαριασμοί καταθέσεων και τα δάνεια είχαν την απαιτούμενη επίφαση εξουσίας που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να πείσει τους ανθρώπους (όπως η έλξη που ασκεί ένα μαγνητικό πεδίο) να παραδώσουν τον πραγματικό τους πλούτο, με αντάλλαγμα μία υπόσχεση για περισσότερο πλούτο (αντί για πραγματική αμοιβή). Να τοποθετήσουν ως υποθήκη ένα πραγματικό εχέγγυο με αντάλλαγμα τραπεζογραμμάτια. [6]
Ο ευφυής Σιωνιστής Ρότσιλντ κατάλαβε ότι μπορούσε να εκδώσει περισσότερα χαρτονομίσματα από αυτά που είχε ως εγγύηση, στον βαθμό που είχε τα αποθέματα χρυσού κάποιου άλλου ανθρώπου ως όπλο για να τα επιδεικνύει στους πελάτες του. Ο Ρότσιλντ δάνειζε τα τραπεζογραμμάτια του σε άτομα και σε κυβερνήσεις. Έτσι δημιουργείτο υπερβολική εμπιστοσύνη. Μετά έκανε δυσεύρετα τα χρήματα, ασκούσε ασφυκτικότερο έλεγχο στο σύστημα και μάζευε τις υποθήκες βάσει των υποχρεώσεων των συμβάσεων. Ύστερα, ο κύκλος αυτός επαναλαμβανόταν.
Οι πιέσεις αυτές μπορούσαν, με τον κατάλληλο χειρισμό, να προκαλέσουν πόλεμο. Τότε έλεγχε τη διαθεσιμότητα του νομίσματος (χρήματος) για να καθορίσει ποιος θα κέρδιζε χον πόλεμο. Η κυβέρνηση που θα συμφωνούσε να του δώσει τον έλεγχο του οικονομικού της συστήματος είχε την υποστήριξη του. Η είσπραξη των χρεών ήταν εγγυημένη μέσω της οικονομικής βοήθειας προς τον εχθρό του οφειλέτη. Το κέρδος που προέκυπτε από αυτή την μέθοδο έδινε στον Ρότσιλντ τη δυνατότητα να αυξάνει όλο και περισσότερο τον πλούτο του.
Ο Ρότσιλντ ανακάλυψε ότι το χαρτονόμισμα του έδινε τη δύναμη να ανασκευάσει τη δομή της οικονομίας προς όφελος του, να αλ λάξει την οικονομική επαγωγικότητα σε τέτοιες οικονομικές θέσεις που θα προκαλούσαν την μεγαλύτερη δυνατή οικονομικά αστάθεια και κλυδωνισμό. Για τον τελικό έλεγχο της οικονομίας έπρεπε να προηγηθεί η συλλογή αρκετών σχοιχείων και η ανάπτυξη υπολογιστών υψηλής ταχύχητας που θα παρακολουθούσαν στενά τις οικονομικές διακυμάνσεις που δημιουργούνται από την πτώση των τιμών και το πληθωριστικό χρήμα. [7]

Η εξαφάνιση της ενημέρωσης
Πληροφορίες χωρίς πληροφόρηση
Η αρχή της νεοταξικής λογοκρισίας είναι να εξαφανίζει τις ουσιαστικές πληροφορίες μέσα σε έναν κυκεώνα ασήμαντων πληροφοριών που διαχέονται μέσα από ένα ευρύτατο δίκτυο Μέσων Ενημέρωσης με παρόμοιο περιεχόμενο. Αυτό επιτρέπει στη νέου τύπου λογοκρισία να εμφανίζεται πλουραλιστική και δημοκρατική. Αυτή η στρατηγική εφαρμόζεται κατ’ αρχάς στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, τη βασική πηγή ενημέρωσης του κοινού.
Όλοι οι ψυχολόγοι και οι ειδικοί της νευροεπιστήμης γνωρίζουν ότι η απομνημόνευση πληροφοριών από τον εγκέφαλο γίνεται καλύτερα όταν αυτές παρουσιάζονται με δομημένο και ιεραρχημένο τρόπο. Όμως, τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων κάνουν ακριβώς το αντίθετο, ανακατεύοντας άναρχα ετερόκλητα θέματα διαφορετικής σπουδαιότητας (διάφορα θέματα: λίγο πολιτική, αθλητικά, ένα κοινωνικό θέμα, κάτι διασκεδαστικό, μετά ξανά λίγο πολιτική κ.λπ.), επειδή επιδιώκουν τη λιγότερη δυνατή απομνημόνευση των πληροφοριών από το κοινό.
Έτσι, είναι πολύ εύκολο να χειραγωγήσεις έναν πληθυσμό. Όπως οι εκλογές, έτσι και οι τηλεοπτικές «εφημερίδες» συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά έχουν χάσει το περιεχόμενο τους. Ένα τηλεοπτικό δελτίο περιέχει το πολύ 2 με 3 λεπτά πραγματικής ενημέρωσης. Η υπόλοιπη αποτελείται από θέματα περιοδικών, ρεπορτάζ ανούσια, διάφορα περιστατικά, κουτσομπολιά και «ριάλιτι» γύρω από την καθημερινότητα. Οι αναλύσεις από εξειδικευμένους δημοσιογράφους, όπως και οι ενημερωτικές εκπομπές έχουν σχεδόν εξαφανιστεί ολοκληρωτικά.
Η ενημέρωση παρέχεται πλέον από τα περιθωριακά και ειδικά έντυπα [περίπου 2000 Ελληνες είναι οι αγαγνώστες τους, με γενικά ενδιαφέροντα ειδικού τύπου] και τα φανζίν, τα οποία διαβάζονται από μία μειοψηφία πολιτών. Η εξαφάνιση της ενημέρωσης είναι το απτό σημάδι ότι η φύση του πολιτικού καθεστώτος που ζούμε έχει ήδη αλλάξει.
Το Οικονομικό Μοντέλο
Άμεσος στόχος του προγράμματος Harvard Economic Research Program που ξεκίνησε το 1948, ήταν ν’ ανακαλύψει τη δομή της οικονομίας, ποιες δυνάμεις αλλάζουν αυτή τη δομή, πώς η συμπεριφορά της δομής μπορεί να προβλεφθεί και πώς μπορεί να ελεγχθεί. Αυτό που χρειαζόταν ήταν μία καλά οργανωμένη γνώση των μαθηματικών δομών και των διασυνδέσεων της επένδυσης, της παραγωγής, της διανομής και της κατανάλωσης.
Εν συντομία, ανακαλύφθηκε ότι η οικονομία υπακούει στους ίδιους νόμους όπως ο ηλεκτρισμός και ότι όλη η μαθηματική θεωρία και πρακτική και η τεχνογνωσία των υπολογιστών που αναπτύχθηκαν για το ηλεκτρικό πεδίο μπορεί να εφαρμοσθεί άμεσα στη μελέτη της οικονομίας! Αυτή η ανακάλυψη δεν κοινοποιήθηκε και τα πιο περίπλοκα συμπεράσματα της παραμένουν απόρρητα. Για παράδειγμα, το ότι σε ένα οικονομικό μοντέλο, η ανθρώπινη ζωή μετριέται σε δολάρια και ότι ο ηλεκτρικός σπινθήρας που δημιουργείται όταν ανοίγεις έναν διακόπτη που συνδέεται με έναν αγωγό είναι το μαθηματικό ανάλογο της κήρυξης πολέμου.
Έλεγχος Οικονομικού Συγκλονισμού
Στη σύγχρονη εποχή, η εφαρμογή του Operations Research στη μελέτη της παγκόσμιας οικονομίας ήταν φανερή για οποιονδήποτε που κατανοεί τις αρχές της «δοκιμής του σοκ» Στη «δοκιμή σοκ» του σκελετού ενός αεροσκάφους, η δύναμη επαναφοράς ενός πυροβόλου όπλου πάνω σ’ αυτό το αεροπλάνο προκαλεί ωστικά κύματα στη δομή του τα οποία δείχνουν στους μηχανικούς αεροσκαφών τις συνθήκες υπό τις οποίες ορισμένα μέρη του αεροπλάνου ή ολόκληρο το σκάφος ή τα φτερά του θα αρχίσουν να ταλαντεύονται ή να ταράζονται σαν την χορδή μιας κιθάρας και θα αρχίσουν να αποσυνδέονται ή να αποκολλώνται κατά την διάρκεια της πτήσης.
Με την χρήση της μεθόδου ελέγχου του συγκλονισμού της ατράκτου ενός αεροπλάνου, οι οικονομικοί «μηχανικοί» πέτυχαν το ίδιο αποτέλεσμα, μελετώντας την συμπεριφορά της οικονομίας και του καταναλωτικού κοινού επιλέγοντας προσεκτικά ένα προϊόν-δείγμα όπως τον καφέ, την βενζίνη ή την ζάχαρη. Προκαλώντας μια απότομη αλλαγή ή σοκ (συγκλονισμό) στην τιμή ή την επάρκεια του συγκεκριμένου προϊόντος, ανατρέπουν τον προϋπολογισμό και τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών.
Στην συνέχεια παρατηρούν τα ωστικά κύματα που ακολουθούν, καταγράφοντας τις αλλαγές στην διαφήμιση, τις τιμές και τις πωλήσεις αυτού και των άλλων προϊόντων. Τα δεδομένα που προκύπτουν επεξεργάζονται από σούπερ-υπολογιστές και καταγράφεται έτσι η ψυχο-οικονομική δομή της οικονομίας.
Αντικειμενικός σκοπός των μελετών αυτών είναι η απόκτηση της τεχνογνωσίας για το πώς τίθεται η παγκόσμια οικονομία σε μια προβλέψιμη κατάσταση κίνησης ή αλλαγής, ακόμα και σε μια αυτοκαταστροφική τέτοια κατάσταση που θα πείσει το κοινό ότι κάποιοι «ειδικοί» χρειάζεται να αναλάβουν το νομισματικό σύστημα και να αποκαταστήσουν την ασφάλεια πάνω από την ελευθερία και την δικαιοσύνη, για όλους. Όταν οι πολίτες γίνουν ανίκανοι να ελέγξουν τις οικονομικές τους υποθέσεις, τότε υποδουλώνονται ολοκληρωτικά και γίνονται φθηνή εργατική δύναμη.
Για παράδειγμα, υπάρχει μια μετρήσιμη ποσοτική σχέση μεταξύ της τιμής της βενζίνης και την πιθανότητας ένα άτομο να πάθει πονοκέφαλο, να αισθανθεί την ανάγκη να παρακολουθήσει ένα φιλμ (πορνό ή βίαιο) ή να καπνίσει ένα τσιγάρο.
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι παρατηρώντας και εκτιμώντας τα οικονομικά μοντέλα με τα οποία το κοινό προσπαθεί να ξεφύγει από τα προβλήματα του και από την πραγματικότητα και εφαρμόζοντας την μαθηματική θεωρία του Operations Research, είναι δυνατόν να προγραμματισθούν υπολογιστές για να προβλέπουν τον πιο πιθανό συνδυασμό δημιουργημένων γεγονότων (σοκ) που θα έχουν σαν αποτέλεσμα τον πλήρη έλεγχο και την υποδούλωση του κοινού.
Στρατηγηκές για τον παγκόσμιο έλεγχο της κοινωνίας
Παραπλάνηση, η βασική στρατηγική
Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι η απλούστερη μέθοδος εξασφάλισης της λειτουργίας ενός σιωπηλού όπλου και απόκτησης ελέγχου του κοινού είναι να το διατηρούν ασυντόνιστο και με άγνοια για τις βασικές αρχές του συστήματος από την μια και συγχυσμένο, αποδιοργανωμένο, απογοητευμένο και διασπασμένο με πράγματα που δεν έχουν πραγματική σημασία, από την άλλη. Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής:
(1) Διαλύοντας το μυαλό τους, υπονομεύοντας την πνευματική δραστηριότητα τους, παρέχοντας μια χαμηλού επιπέδου δημόσια παιδεία (κρατώντας μόνο για την ελίτ την υψηλή γνώση) στα μαθηματικά, την λογική, τον σχεδιασμό συστημάτων και την οικονομία και αποθαρρύνοντας την τεχνική δημιουργία.
(2) Κατευθύνοντας τα συναισθήματα τους, αυξάνοντας την μαλθακότητά τους (την νοητική και την φυσική) με: (α) συνεχή βομβαρδισμό (νοητικός και συναισθηματικός βιασμός) με σεξ, βία και τρομοκρατία στα Μέσα Ενημέρωσης -ειδικά την τηλεόραση και τις εφημερίδες. (β) το να τους δίνουν -σε υπερβολή «σκουπίδια για νοητική τροφή» στερώντας τους ταυτόχρονα αυτό που πραγματικά χρειάζονται.
(3) Ξαναγράφοντας την Ιστορία και τους νόμους και υποβάλλοντας το κοινό σε αποκλίνουσα συμπεριφορά έτσι ώστε να μπορούν να μεταστρέψουν την σκέψη τους από τις πραγματικές τους ανάγκες σε πολυτελείς, μη απαραίτητες, προτεραιότητες.
Όλα αυτά αποτρέπουν τους πολίτες να ενδιαφερθούν και να ανακαλύψουν τα σιωπηλά όπλα της τεχνολογίας του κοινωνικού αυτοματισμού. Ο γενικός κανόνας είναι ότι υπάρχει κέρδος από την σύγχυση: όσο περισσότερη σύγχυση υπάρχει, τόσο μεγαλύτερο είναι το κέρδος. Άρα, η καλύτερη μέθοδος είναι να δημιουργούνται προβλήματα και μετά να προσφέρονται έτοιμες λύσεις γι’ αυτά. [ σ.σ. Η σύγχυση δεν είναι το Χάος]
Ανακεφαλαίωση Παραπλάνησης
• Μέσα Ενημέρωσης: Απομακρύνετε την προσοχή του ενήλικου κοινού από τα πραγματικά κοινωνικά ζητήματα και στρέψτε την σε ανούσια ριάλιτυ.
• Σχολεία: Διατηρείστε ασχοιχείωτα τα νεαρά παιδιά σε τομείς όπως τα μαθηματικά, τα οικονομικά, το δίκαιο, την φιλοσοφία και την Ιστορία.
• Διασκέδαση: Κρατείστε σε πολύ χαμηλό επίπεδο την διασκέδαση του κοινού.
• Εργασία: Κρατείστε απασχολημένο συνεχώς το κοινό, χωρίς να του αφήνετε χρόνο να σκεφθεί.«Πίσω στην φάρμα με τα υπόλοιπα ζώα».
Το ανθρώπινο σώμα
Για τους Επικυρίαρχους, το ανθρώπινο σώμα έχει πάψει να είναι ένα περιχαρακωμένο φυσικό κάστρο. Μέσα από τους ιδεολογικούς τους μηχανισμούς και με τον έλεγχο των δύο μεγάλων σύγχρονων βιομηχανιών, του θεάματος και της μόδας, έχουν αυξήσει την σύγχυση του κοινού πάνω στο τι διαχωρίζει τα έμβια όντα από τις μηχανές. Οι διαδεδομένες συζητήσεις για την αντιμετώπιση και την χρήση των εμβρύων, τον κλωνισμό, την ευθανασία, την γενετική μηχανική συμβάλλουν στην κατάρρευση των καθιερωμένων πιστεύω για το ανθρώπινο σώμα.
Τα σύγχρονα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προπαγανδίζουν μια κουλτούρα που λατρεύει το καλογυμνασμένο σώμα: αρσενικά και θηλυκά σούπερ μοντέλα πρέπει να γίνουν τα πρότυπά σας, μας λένε. Οι οθόνες του σινεμά μάς βομβαρδίζουν με μηχανοποιημένα τέρατα των οποίων τα μέλη αντικαθίστανται, όπως το Σάϊμποργκ (cyborg) Τ-800 που έπαιζε ο Σβαρτσενέγκερ στον Εξολοθρευτή 2 (Terminator 2).
Η ρητορεία των θεωρητικών της Τεχνης της Νοημοσύνης, όπως ο Μάρβιν Μίνσκυ, συναγωνίζεται την κυβερνοκουλτούρα, που προπαγανδίζει θεραπευτικές τεχνικές οι οποίες αντιλαμβάνονται τον νου σαν ένα «βιουπολογιστη» ικανό να επαναπρογραμματιστεί με τις σωστές εντολές. Ορισμένα σχέδια και στόχοι των Επικυρίαρχων για τον έλεγχο των ανθρώπων και της κοινωνίας αποτελούν ήδη πραγματικότητα. Άλλα σχέδια αφορούν το άμεσο μέλλον μας.
Α. Η κουλτούρα του Μετανθρώπου
Η εποχή των Σάιμποργκ δεν είναι τόσο μακρινή, αν πιστέψουμε τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Πίζας που μετέχουν στο απόρρητο ευρωπαϊκό επιστημονικό πρόγραμμα «Παλόμα» (Περιστερά) αντικείμενο του οποίου είναι η κατασκευή ρομπότ τα οποία μιμούνται την ανθρώπινη συμπεριφορά. Η ιταλική επιστημονική ομάδα ανακοίνωσε ήδη ότι τελειοποιεί ένα ρομπότ-μωρό με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ιδιαίτερη σημασία αυτής της εξέλιξης έγκειται στην πιθανή επικείμενη δημιουργία από την τεχνολογία οντοτήτων με ευφυΐα μεγαλύτερη από την ανθρώπινη. Θεωρείται ότι υπάρχουν αρκετά μέσα με τα οποία η τεχνολογία μπορεί να επιτύχει αυτή την επαναστατική πρόοδο:
1. Πρόκειται να αναπτυχθούν υπολογιστές που «αντιλαμβάνονται» και θα είναι ευφυέστεροι από τον άνθρωπο. Σήμερα υπάρχει με γάλη διαμάχη γι’ αυτό το ζήτημα.
2. Μεγάλα δίκτυα υπολογιστών και οι συνδεδεμένοι χρήστες τους, μπορεί να «αφυπνισθούν» ως μια ευφυής οντότητα ανώτερη του ανθρώπου.
3. Η αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή μπορεί να γίνει τόσο στενή, ώστε οι χρήστες να θεωρούνται υπεράνθρωπα ευφυείς.
4. Οι βιολογικές επιστήμες, βιοτεχνολογία, γενετική θεραπεία, βλαστική γονιδιακή θεραπεία, γενετική ιατρική κ.ά. ίσως προσφέρουν τα μέσα για την βελτίωση της φυσικής ευφυίας.
Υπάρχουν, λοιπόν, οι προϋποθέσεις ώστε μια μεγάλη ομάδα από την παγκόσμια ιντελιγκέντσια να πιστεύει ότι, πραγματικά, μια ημέρα θα μπορεί να γίνει παντοδύναμη. Τελευταίως, έχει ξεπεταχτεί στην Δύση ένα νέο ρεύμα που ονομάζεται μετανθρωπισμός και το οποίο πρεσβεύει ότι το ανθρώπινο είδος μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί με κάθε δυνατό τρόπο μέσω της ελεύθερης ανάπτυξης και της χρήσης της τεχνολογίας.
Η καταστροφή της φύσης είναι σκόπιμη!
Η εξαφάνιση του φυσικού περιβάλλοντος είναι αναπόφευκτη, γιατί είναι επιβεβλημένη από τη νέα οικονομική εξουσία για τους εξής λόγους:
1. Η εξαφάνιση της φύσης και η αύξηση της μόλυνσης θα κάνουν τους ανθρώπους ακόμα πιο εξαρτημένους από το οικονομικό σύστημα για την επιβίωση τους και θα επιτρέψουν τη δημιουργία νέων κερδών, κυρίως στους τομείς των ιατρικών υπηρεσιών, κλιματιστικών μηχανημάτων, κλειστών εμπορικών κέντρων κ.λπ.
2. Η αστικοποίηση του περιβάλλοντος επιτρέπει την τοποθέτηση των πληθυσμών σε εντελώς ελεγχόμενο τεχνητό περιβάλλον, επιτηρούμενο, όπου το άτομο είναι πλήρως ενταγμένο στην προοπτική της Νέας Τάξης. Αύριο, πιθανόν οι πόλεις θα είναι μέσα σε κλειστούς θόλους, καλά προστατευμένες από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και ως εκ τούτου καλά φρουρούμενες από παντού.
3. Η επαφή με τη φύση είναι επικίνδυνη διότι συνιστά αναφορά σε μία άλλη αρχή, συμπαντική. Ο θαυμασμός της αρμονίας, της ομορφιάς και της τελειότητας αυτής της αρχής είναι καταστρεπτικός για τους Επικυρίαρχους, οδηγεί τον άνθρωπο στο να απορρίψει την ασχήμια του περιβάλλοντος των σημερινών πόλεων και να αμφισβητήσει τη σημερινή κοινωνική τάξη που πρέπει να αποτελεί τη μόνη αναφορά του.
4. Ο θαυμασμός της φύσης κρατά ζωντανό το όνειρο και εντείνει την εσωτερική ζωή των ατόμων, αναπτύσσοντας την ευαισθησία τους και συνεπώς την αυτεξουσιότητά τους. Παύουν λοιπόν να συναρπάζονται από τα καταναλωτικά αγαθά, γυρίζουν την πλάτη στα τηλεοπτικά σκουπίδια που σκοπό έχουν να τους αποβλακώσουν και να ελέγξουν το πνεύμα τους. Απελευθερωμένοι από τις αλυσίδες τους, αρχίζουν να φαντάζονται μία άλλη εφικτή κοινωνία, που βασίζεται σε αξίες διαφορετικές από το κέρδος και το χρήμα.
Όλα αυτά που μπορούν να ωθήσουν τα άτομα να σκέπτονται και να ζουν αυτόνο μα είναι δυνάμει ανατρεπτικά. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη Νέα Τάξη είναι η πνευματικότητα γιατί αυτή οδηγεί το άτομο στην ανατροπή του συστήματος αξιών του και συνεπώς της συμπεριφοράς του, εις βάρος των αξιών και της συμπεριφοράς που του έχει επιβάλλει η κοινωνική εξάρτηση.
Λίγος χρόνος μας μένει να αντιδράσουμε, γιατί όλα τα απαραίτητα μέσα ελέγχου για μια μελλοντική δικτατορία είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία.
Η κουλτούρα αυτή αντανακλά ένα βαθύτερο σκεπτικό των Επικυρίαρχων, ότι για να επιζήσουν πρέπει να γίνουν δυνατότεροι από τα μέταλλα και τις μηχανές, ακριβώς όπως οι πρωτόγονοι έπρεπε να αποκτήσουν μεγαλύτερη δύναμη από τα άγρια θηρία.
Το εφιαλτικότερο σενάριο είναι η νέα κάστα των όποιων «υπεράνθρωπων» «η γκρίζα φυλή» [8] να αποτελέσει την «φυσική» εξέλιξη -προς το χειρότερο- των σημερινών Επικυρίαρχων. Τη νέα ελίτ της αυριανής τεχνοφεουδαρχίας ή κυβερνοκρατίας, που θα εκμεταλλευθεί την δύναμη των νέων τεχνολογιών για να επιβληθεί στους αδύναμους «Λουδίτες» τους «μη προσαρμόσιμους» με έναν πρωτοφανή τεχνοφασισμό.
Στόχοι
• Έλεγχος του σώματος και του ψυχισμού από ηλεκτρονικά εμφυτεύματα και βιονικά προσθετικά μέλη.
• Δημιουργία ανθρώπων με τροποποιημένες λειτουργίες.
• Προετοιμασία του εδάφους ώστε το κοινό να δεχθεί τα μελλοντικά εμφυτεύματα εντοπισμού και αναγνώρισης ταυτότητας που θα έχουν τοποθετηθεί κάτω από το δέρμα.
• Γενίκευση της εφαρμογής των εμφυτευμάτων σε υπαλλήλους για αύξηση της επαγγελματικής τους απόδοσης (νευρωνικά εμφυτεύματα για βελτίωση της μνήμης και της ικανότητας υπολογισμών, βιονικά για αύξηση της μυϊκής δύναμης ή των φυσικών ικανοτήτων. Σύντομα, η καταφυγή σε «επαγγελματικά εμφυτεύματα» θα είναι αναπόφευκτη για να έχει κανείς πιθανότητες να βρει μια δουλειά.

Μέσα που θα χρησιμοποιηθούν
• Απλοποίηση και πολλαπλασιασμός των μηχανών που θα μιμούνται την εμφάνιση ή την συμπεριφορά των έμβιων όντων: ρομπότ-παιγνίδια, ταμαγκότσι / εικονικές πραγματικότητες, αβατάρ / εικονικοί τηλεοπτικοί παρουσιαστές (τύπου Μαξ Χέντρουμ) / στον κινηματογράφο: ήρωες ανδροειδή ή άνθρωποι με βιονικά εμφυτεύματα, δημιουργήματα μισά-μηχανές, μισά-άνθρωποι (cyborgs). Σταδιο υλοποίησης: προχωρημένο.
• Προβολή της μόδας του πήρσινγκ, τατουάζ, διάφορά τρυπήματα για σκουλαρίκια, για να συνηθίσει το κοινό στην εισαγωγή ξένων μεταλλικών σωμάτων στο σώμα του. Στάδιο υλοποίησης: τελικό.
• Να γίνουν υποχρεωτικά τα εμφυτεύματα για την αναγνώριση των κατοικίδιων ζώων. Στάδιο υλοποίησης: προχωρημένο.
• Ευρεία χρήση των εμφυτευμάτων για ιατρικούς λόγους, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ενστικτώδης δυσπιστία του κοινού ως προς την εισβολή μηχανών στο σώμα του. Στάδιο υλοποίησης: σχεδόν ολοκληρωμένο.
• Να οργανωθεί (ή ν’ αφήσουν να οργανωθεί) περιορισμένη πυρηνική επίθεση σε μια δυτική πόλη, πράγμα που θα κάνει υποχρεωτική την τοποθέτηση εμφυτευμάτων εντοπισμού και αναγνώρισης για κάθε άτομο, στο όνομα της «ασφάλειας» και του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας». Στάδιο υλοποίησης: προχωρημένο.
Β. Γενετικές παρεμβάσεις- Το τέλος της φυσικής ανθρώπινης αναπαραγωγής
Στόχοι:
• Γενετική μετάλλαξη της «ανθρώπινης φύσης»
• Γενετικός περιορισμός της αυτεξουσιότητας, του αντικομφορμισμού, της φαντασίας.
• Περιορισμός της αίσθησης ευτυχίας, του αισθήματος της συναδέλφωσης με τους άλλους ή της ένωσης με την φύση.
• Δημιουργία ανθρώπων με «ελεγχόμενα» ψυχικά χαρίσματα.
• Δημιουργία μεταλλαγμένων ανθρώπων εξειδικευμένων, ανάλογα με το επάγγελμα και την κοινωνική τάξη για την οποία τους προορίζουν.
• Ανάπτυξη μιας νέας αγοράς: με παιδιά-προϊόντα, που θα πωλούνται κατά παραγγελίαν, με φυσικές και νοητικές ικανότητες ανάλογες με την τιμή πώλησης τους, τα όμορφα και έξυπνα παιδιά θα πωλούνται πολύ ακριβά στους πλούσιους, τα υπόλοιπα θα είναι πιο φθηνά, για τους φτωχούς.
Μέσα που θα χρησιμοποιηθούν
• Μαζική μόλυνση του περιβάλλοντος με φυτοφάρμακα, PCB (πολυχλωροδιφαινύλια) και άλλες ρυπογόνες ουσίες, γνωστές για τις επιπτώσεις τους στην αύξηση της ανδρικής στειρότητας.
Αυτό γίνεται είτε με την τεχνολογική ρύπανση είτε με την οργανωμένη διασπορά chemtrails. Στον βαθμό που ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων θα αντιμετωπίσει προβλήματα στειρότητας, η επιλογή τους θα είναι η καταφυγή στην τεχνητή αναπαραγωγή. Στάδιο υλοποίησης: σχεδόν ολοκληρωμένο. Ήδη, στον ανεπτυγμένο κόσμο το ανδρικό σπέρμα έχει εξασθενήσει, σύμφωνα με επίση μες ιατρικές ανακοινώσεις.
Απώτατα μέσα
• Χρήση γενετικά μεταλλαγμένων ιών για εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων γονιδίων στο DNA των ανθρώπων, εν αγνοία τους και παρά την θέληση τους. Η γενετική μετάλλαξη θα εξαπλωθεί ακριβώς όπως μια επιδημία.
Τα φαρμακευτικά εργαστήρια θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την μέθοδο αυτή για να δημιουργήσουν νέες ασθένειες για τις οποίες το φάρμακο (αντίδοτο) θα διαθέτουν μόνο αυτά). Στάδιο υλοποίησης: προκαταρκτική φάση.
Γ. Εξασθένιση της αυτόβουλης ενέργειας των ατόμων – Αποβλάκωση του πληθυσμού.
Η κατοχή μυστικής γνώσης ισοδυναμεί με περισσότερη εξουσία και το τελικό αποτέλεσμα είναι ο καλύτερος έλεγχος των μαζών. Κατ’ αναλογίαν, στον βαθμό που ό,τι σκεπτόμαστε βασίζεται σε ό,τι μαθαίνουμε, η χειραγώγηση ενός νου, ή ενός έθνους από νόες, μπορεί να επιτευχθεί μέσω του ελέγχου των πληροφοριών. Ο έλεγχος της σκέψης ως αποτέλεσμα του ελέγχου των πληροφοριών είναι ένα είδος «ήπιου mind control».
Με λίγα λόγια, η κατευθυνόμενη «υπερ πληροφόρηση» στις Δυτικές κοινωνίες δεν είναι παρά ένα στοιχείο ελέγχου του νου. Αυτά που δεν ξέρουμε, όπως αποδεικνύεται, είναι πολύ πιο σημαντικά από τον όγκο των σκουπιδοπληροφοριών που μετα δίδονται.
Ο Big Brother Μίκυ Μάους και το Mind Control
Τα Παγκόσμια Αφεντικά έχουν βρει έναν ιδανικό τρόπο να ελέγχουν και να κατευθύνουν την κοινή γνώμη. Η παγκόσμια αγορά των Μέσων Ενημέρωσης ελέγχεται από επτά έως εννέα (όπως οι 7 αδελφές του πετρελαίου) πολυεθνικές επιχειρήσεις, τις: Ντίσνεϋ/ABC, AOL-Time Warner, Sony, Viacom/CBS, την News Corporation/Fox του Μέρντοχ, την General Electric/NBC, την Universal/Seagram, την Tele-Communications και AT&T, και τις Vivendi και Bertelsman. [9]
Σε αυτές ανήκουν όλα τα μεγάλα αμερικανικά. Εβραϊκά κατα 96% όπως έχει αποδειχθεί απο έρευνες και κινηματογραφικά στούντιο, όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα, περισσότερο από το 80% της παγκόσμιας μουσικής αγοράς, οι μεγαλύτεροι δορυφόροι που εκπέμπουν διεθνώς, ένα μεγάλο μέρος της αγοράς των εκδόσεων βιβλίων και περιοδικών ποικίλης ύλης, η μεγάλη πλειοψηφία των εμπορικών καλωδιακών καναλιών στις ΗΠΑ και διεθνώς, η μερίδα του λέοντος της ευρωπαϊκής τηλεόρασης και ένας θεός ξέρει τι ακόμα.
Η CIA είχε διεισδύσει σε όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης με δεκάδες χιλιάδες δικούς της «stay behind» ανθρώπους από την δεκαετία του ’50, όταν ξεκίνησε ένα μυστικό σχέδιο με την ονομασία «Επιχείρηση Κοτσύφι» Operation Mockingbird – μίμος ο πολύγλωσσος, κοτσύφι της Αμερικής.
Ο παγκόσμιος έλεγχος της πληροφορίας από μια χούφτα μεγα-πολυεθνικών επιχειρήσεων κάνει ακόμα πιο εύκολο τον επηρεασμό, με το αμπαλλάρισμα και την παραμόρφωση της «πραγματικότητας», των καταναλωτών. Οι τελευταίοι, μέσα από το προγραμματισμένο τηλεοπτικό mind-control, γίνονται παθητικοί δέκτες μιας «πληροφοριο-διασκεδαστικής» ["info-tainment"] κουλτούρας μέσα στην οποία μπερδεύονται διασκέδαση και διαφήμιση, προπαγάνδα και ειδήσεις, αλήθεια και ψέματα!
Χρησιμοποιούνται εικόνες διαμορφωμένες έτσι ώστε να προξενούν ορισμένους συνειρμούς και συναισθηματικές αντιδράσεις, οι οποίες επηρεάζουν και αλλάζουν τις φυσικές διεργασίες και την συγκρότηση του εγκεφάλου. Αυτό συμβαίνει με την γρήγορη εναλλαγή εντυπωσιακών εικόνων, που κατακλύζουν το κέντρο του εγκεφάλου μας πριν εμείς μπορέσουμε να αναλύσουμε ή να επεξεργασθούμε το μήνυμα τους. Στην ουσία εισβάλλουν στα κεφάλια μας, αλλάζοντας μας, ακόμα και καταστέλλοντας τις αντιδράσεις μας και εξασθενίζοντας την ενέργεια μας.
Οι βιολόγοι έχουν αποδείξει ότι το στρες και το χαμηλό επίπεδο σωματικής και πνευματικής ενέργειας εμποδίζουν την δράση, βλέπε τις εργασίες του νευροβιολόγου Henri Laborit ή την ταινία του Αλαίν Ρενέ «Ο θείος μου από την Αμερική». Η εξασθένιση της ενέργειας των ατόμων ελαττώνει την δυνατότητα προβληματισμού και οργάνωσης του πληθυσμού και η παρεμπόδιση της δράσης εκμηδενίζει την δυνατότητα οργανωμένης αντίδρασης των πολιτών και κάνει την εξέγερση τους πολύ πιο δύσκολη.
Η απίστευτη καταλήστευση του πλούτου. Μερικοί αριθμοί για να προβληματιστείτε.
Σύμφωνα με ειδική αναφορά του Προγράμματος Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών:
• Οι τρεις πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο σήμερα κατέχουν τόσο πλούτο όσο και οι 48 φτωχότερες χώρες μαζί!
• Στις ΗΠΑ, οι 100 πιο σημαντικοί πρόεδροι πολυεθνικών εταιρειών κερδίζουν ο καθένας κατά μέσον όρο… 1.000 φορές περισσότερα απ’ ό,τι ένας «μέσος» υπάλληλος τους.
• Η προσωπική περιουσία του Μπιλ Γκαίητς (50 δισεκατομ. δολλάρια) είναι ίση με τη συνολική περιουσία των 106.000.000 ασθενέστερων οικονομικά Αμερικανών…
• Ο προϋπολογισμός μόνο των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων μόνο για το έτος 2004 ανήλθε στα 480 δισεκατομ. δολλάρια, που αντιπροσωπεύουν δαπάνη 27.342 δολλαρίων την ώρα από το έτος γέννησης του Χριστού έως σήμερα… Φανταστείτε πόσα προβλήματα λύνονται με 27 χιλιάδες δολλάρια την ώρα!
• 122 επιχειρήσεις αποτελούν την πηγή του 80% όλων των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.
• Για να κατασκευασθεί ένα γιοτ πολυτελείας απαιτούνται 200.000 ώρες εργασίας, δηλαδή 96 χρόνια εργασίας ενός ατόμου (8 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες τη εβδομάδα). Έτσι, με αυτά που κερδίζει σε μερικές ημέρες, ένας δισεκατομμυριούχος μπορεί να καθορίσει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου.
• Τα υπάρχοντα των 84 πλουσιότερων ατόμων στον κόσμο ξεπερνούν το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της Κίνας με τα 1,2 δισεκατομ. πληθυσμό.
• Τα 225 πλουσιότερα άτομα στον κόσμο διαθέτουν περιουσία ισοδύναμη με το ετήσιο συνολικό εισόδημα του 47% των φτω χότερων ανθρώπων του πλανήτη, δηλαδή άνω των 3 δισεκατομ. ατόμων.
• Σύμφωνα με το ίδιο όργανο των Ηνωμένων Εθνών, θα έφθανε λιγότερο του 4% του συνολικού πλούτου αυτών των 225 μεγαλύτερων περιουσιών (που υπολογίζονται σε 1.000 δισεκατομ. δολλάρια) για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες σε σίτιση, ένδυση, εκπαίδευση και ιατρική περίθαλψη ολόκληρου του πληθυσμού του πλανήτη Γη. Αυτά τα στοιχεία είναι του ’98. Σήμερα είναι ακόμα μεγαλύτερες οι ανισότητες.
Στόχοι
* Ο ολοκληρωτικός έλεγχος των ανθρώπων.
* Να εμποδίζεται το κοινό να σκέπτεται και να θέτει ευφυή ερωτήματα για την κατά σταση του και τον τρόπο με τον οποίο είναι οργανωμένη και διευθύνεται η κοινωνία.
* Να γίνει πιο εύκολα χειραγωγίσιμο το κοινό αποδυναμώνοντας την αναλυτική και κριτική του ικανότητα.
* Ο ηλεκτρονικός έλεγχος της ψυχικής διάθεσης και της συμπεριφοράς του πληθυσμού.
* Δυνατότητα επηρεασμού ενός πλήθους, κάνοντας το παθητικό, ή αντιθέτως, βίαιο ξαφνικά. Τέτοια τεστ έχουν γίνει στην Ρουάντα, το Μπουρούντι και στην πρώην Γιουγκοσλαβία και μάλλον γίνονται τώρα και στο Ιράκ.
Πιλοτικό πρόγραμμα για κοινωνία δυτικού τύπου αποτελεί και η Ελλάδα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που συζητούνται σε εναλλακτικούς κύκλους, γιατί ο Έλληνας θεωρείτο, όταν μπήκαμε στην Ευρώπη, ιδιαιτέρως απείθαρχος και πολιτικοποιημένος. Η εντολή ήταν: αν καταφέρουμε αυτούς να τους κάνουμε φυτά, τότε τους έχουμε όλους στο χέρι. Γι’ αυτό έπεσαν πολλά δις σε ευρω-πακέττα και χτίστηκαν πολλές νεόπλουτες επαύλεις/πρότυπα για να γίνουν λιώμα τα μυαλά των Νεοελλήνων.
Μέσα που θα χρησιμοποιηθούν
* Αύξηση του στρες των ατόμων. Να γίνει η οικονομική τους επιβίωση όλο και πιο δύσκολη και επισφαλής, ένταση της «οικονομικής πίεσης»
* Μαζική διάδοση τηλεοπτικών σκουπιδιών και προώθηση αποβλακωτικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων για την μάζα.
Λογοκρισία μέσα από την υπερπληροφόρηση. Απόκρυψη των πληροφοριών και της σημαντικής ενημέρωσης μέσα σε έναν καταιγισμό ασήμαντων πληροφοριών.
• Μείωση του προϋπολογισμού για την δημόσια εκπαίδευση και ενθάρρυνση ανά πτυξης συνθηκών χάους και ανασφάλειας στα σχολεία, που θα κάνουν αδύνατη την ποιοτική διδασκαλία. (Στάδιο υλοποίησης: προχωρημένο).
• Περιορισμός της διάδοσης των φιλοσοφικών και επιστημονικών ιδεών ιδιαίτερα στους τομείς της κβαντικής φυσικής, της νευροβιολογίας και κυρίως της κυβερνητικής -της επιστήμης που ελέγχει τα έμβια ή μη έμβια συστήματα. Περιορισμός επίσης της διάδοσης επαναστατικών απόψεων και ιδεών σε σχέση με την οικονομία, την κοινωνιολογία ή την φιλοσοφία. Πρέπει να γίνεται κουβέντα στο κοινό περισσότερο για την τεχνολογία παρά για την επιστήμη. Στάδιο υλοποίησης: τελικό.
• Δημιουργία άσχημου και απάνθρωπου αστικού περιβάλλοντος όπου η φύση απουσιάζει παντελώς. Διατήρηση των εξοντωτικών, αγχωτικών, συνθηκών στις δημόσιες συγκοινωνίες και στο κυκλοφοριακό. Να επιτραπεί να αναπτυχθεί μόνιμη βία στις υποβαθμισμένες γειτονιές των πόλεων.
• Μη αποτροπή της αύξησης της ρύπανσης.
• Να γίνουν οι άνθρωποι μισο-άρρωστοι χάρη στην βιομηχανοποιημένη διατροφή. Μετά, να επιβαρυνθεί η κατάσταση τους λόγω των παρενεργειών των φαρμάκων που υποτίθεται ότι θα τους θεραπεύσουν. Η γεωργική βιομηχανία, η βιομηχανία τροφίμων και οι φαρμακοβιομηχανίες συγχωνεύονται κάτω από τα ίδια συμφέροντα, όλα αυτά θα χρηματοδοτηθούν από τους ίδιους τους πληθυσμούς μέσω των συστημάτων ασφάλισης και περίθαλψης.
• Ενθάρρυνση της κατανάλωσης υπνωτικών και ηρεμιστικών φαρμάκων.
• Να επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ χωρίς περιορισμούς και σε προσιτές τιμές. Η Ελλάδα πρωτοστατεί και σε αυτή την περί πτωση γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο ηλικίας για την κατανάλωση οινοπνεύματος. Γι’ αυτό έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αλκοολισμός στην νεολαία.
• Κορεσμός της ατμόσφαιρας από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που βλάπτουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες: κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ραδιοκύματα, ηλεκτρικές γραμμές υψηλής τάσης. Στάδιο υλοποίησης: τελικό.
• Εκπομπή ψυχοτρονικών κυμάτων κυμάτων χαμηλής ή πολύ υψηλής συχνότητας, ικανών να επηρεάσουν την λειτουργία του εγκεφάλου παρεμβαίνοντας στα κύματα που χρησιμοποιούνται από τις εγκεφαλικές λειτουργίες. Σχετικά πειράματα: το πρόγραμμα HAARP, που αναπτύχθηκε από τον αμερικα νικό στρατό στην Gakona της Αλάσκα και τα πειράματα που γίνονται στην αμερικανική βάση του Pine Gap στην Αυστραλία. Στάδιο υλοποίησης: προχωρημένο.
• Μόλυνση του νερού και των τροφών με ουσίες που επηρεάζουν την διάθεση και την συμπεριφορά του πληθυσμού. Στάδιο υλοποίησης: προχωρημένο.
• Διάχυση στο νερό ή τις τροφές μικρο-ρομπότ ή «νανομηχανές» αόρατες με γυμνό μάτι. Μόλις καταναλωθούν, εκατοντάδες μικρο-ρομπότ -φορείς ενός ηλεκτρονικού μικροτσίπ- θα μπορούν να εγκαθίστανται στους νευρώνες όπου θα αναλαμβάνουν τον έλεγχο. Αόρατα στο γυμνό μάτι νανο-ρομπότ έχουν ήδη κατασκευασθεί και η διεπαφή νευρώνα-μικροεπεξεργαστή έχει ήδη δοκιμασθεί στο εργαστήριο με επιτυχία. Η τεχνολογία των εξαιρετικά μικροσκοπικών μικροεπεξεργαστών υφίσταται εδώ και μερικά χρόνια. Στάδιο υλοποίησης: προκαταρκτικό.
Δ. Η Παγκόσμια Ηλεκτρονική Φυλακή
Όσο προχωράει η παγκόσμια χειραγώγηση, τόσο οι «χεραγωγοί» γνωρίζουν όλο και πιο λεπτομερώς τι κάνουμε, πώς σκεπτόμαστε, πώς κινούμαστε, τι τρώμε, αν εργαζόμαστε, αν ερωτευόμαστε. Η ελευθερία μας είναι σταθερά υπό υψηλή ηλεκτρονική επιτήρηση και η απανθρωποίηση γενικεύεται.
Οι δραστηριότητες μας, οι προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα μας αφήνουν ίχνη στα πολλαπλά συστήματα πληροφορικής που πολιορκούν την καθημερινή μας ζωή. Όλα τα δεδομένα συλλέγονται, επεξεργάζονται και αποθηκεύονται από δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς που μπορούν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή το «προφίλ» κάθε ατόμου.
Ηλεκτρονικοί φάκελλοι, κινητά τηλέφωνα, Ίντερνετ, συνδυασμός πιστωτικής κάρτας και γραμμικού κώδικα (bar code), δίκτυο Echelon, αυτά είναι τα μέσα με τα οποία καταλύεται η ελευθερία μας.
Η παρακολούθηση με κάμερες: Στις περισσότερες πόλεις, πάντοτε υπό το πρόσχημα της ασφάλειας, οι κάμε ρες παρακολούθησης πολλαπλασιάζονται, εγκατεστημένες στους δρόμους, στους σταθμούς, στο μετρό, μπροστά από τα δημόσια κτίρια και τις υπηρεσίες. Στις κάμερες αυτές προστίθενται και οι αυτόματες φωτογραφικές μηχανές των ραντάρ που βρίσκονται σε διάφορες οδικές αρτηρίες.
Τεχνικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συστηματική αναγνώριση όλων των οχημάτων που περνούν από μπροστά τους. Μόνο στην Μεγάλη Βρετανία υπάρχουν αυτή την στιγμή πάνω από 4 εκατομ. κάμερες. Στο Λονδίνο, ένας πολίτης που κινείται στους δρόμους καταγράφεται 300 φορές κατά μέσον όρο καθημερινώς.
Η αναγνώριση συγκεκριμένων ατόμων μεταξύ ενός πλήθους είναι πλέον δυνατή εάν εφοδιασθούν οι κάμερες με λογισμικό βιομετρικής αναγνώρισης προσώπων. Αυτό το λογισμικό μπορεί να αναγνωρίζει ταυτόχρονα πολλά άτομα μεταξύ πλήθους άλλων, συγκρίνοντας τα με πρόσωπα αποθηκευμένα σε μια βάση δεδομένων. Έτσι, η υπόθεση της παρακολούθησης γίνεται αυτόματη, άρα και συστηματική.
Με την επιβολή των βιομετρικών διαβατηρίων και δελτίων ταυτότητας, το πρόσωπο κάθε ατόμου καταχωρείται ψηφιακά σε μια βάση δεδομένων. Στο άμεσο μέλλον, θα είναι δυνατόν να παρακολουθείται συνεχώς η μετακίνηση ενός συγκεκριμένου ατόμου μέσα σε μια πόλη ο κεντρικός υπολογιστής θα μεταπηδά αυτόματα από την μια κάμερα στην άλλη ώστε να «βλέπει» πάντα στην οθόνη του τον άτυχο πολίτη-στόχο.
Το δίκτυο Echelon: Το δίκτυο Echelon έχει τεθεί σε λειτουργία πάνω από 20 χρόνια και με μεγάλη μυστικότητα από 5 αγγλοσαξονικές χώρες: τις ΗΠΑ, την Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία και διευθύνεται κυρίως από την περιβόητη NSA, την αμερικανική υπηρεσία ηλεκτρονικών πληροφοριών.
Η ιδιοφυής ιδέα πίσω από το Echelon είναι η χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης φωνής ώστε να εντοπίζονται αυτόματα λέξεις-κλειδιά στις παρακολουθούμενες συνομιλίες. Αυτές οι λέξεις-κλειδιά επιλέγονται από τα στελέχη του Echelon ανάλογα με την επικαιρότητα και τις περιστάσεις.
Με την αυτοματοποίηση το Echelon παρεμβαίνει στις μισές από τις 10 δισεκατομ. επικοινωνίες που πραγματοποιούνται καθημερινώς στον πλανήτη. Έχει την δυνατότη τα να αναλύσει 2 εκατομ. συνομιλίες το λεπτό.
Ηλεκτρονικοί φάκελλοι: Οι φάκελλοι των δημόσιων υπηρεσιών και των ιδιωτικών εταιρειών συγκεντρώνουν τεράστιο αριθμό προσωπικών δεδομένων για εκατομμύρια πολίτες ή καταναλωτές. Τα στοιχεία αυτά υποτίθεται ότι δεν είναι αξιοποιήσιμα στον βαθμό που είναι διασκορπισμένα σε πολυάριθμα ηλεκτρονικά συστήματα. Αλλά, οι «οργανισμοί’» που διαθέτουν τα μέσα μπορούν να διεισδύσουν στα συστήμα τα αυτά ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες μέσα από πολλές ογκώδεις εθνικές τράπεζες δεδομένων.
Πολυάριθμες εταιρείες που ιδρύθηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν εξειδικευθεί στην συγκέντρωση, προσωπικών δεδομένων, επισήμως για εμπορικούς σκοπούς. Αλλά οι προσωπικοί ηλεκτρονικοί φάκελλοι έχουν αρχίσει να σχηματίζουν το ακριβές προφίλ εκατομμυρίων καταναλωτών, που ζουν στις δυτικές χώρες κυρίως. Οι πληροφορίες των φακέλλων αυτών πωλούνται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να τις αγοράσει.
Η πιστωτική κάρτα σε συνδυασμό με τον γραμμωτό κώδικα (bar code) Οι λογαριασμοί που πληρώνουμε με μια πιστωτική κάρτα επιτρέπουν την καταγραφή των κινήσεων μας, αλλά επίσης και να γνωρίζουν με μεγάλη ακρίβεια τα προϊόντα που αγοράζουμε. Αν, για παράδειγμα, το προϊόν είναι ένα βιβλίο, στην πιστωτική κάρτα «περνά» ο γραμμωτός κώδικας πάνω στο βιβλίο και αυτό τους επιτρέπει να ξέρουν ακριβώς ποιο βιβλίο αγοράσαμε, άρα να γνωρίζουν το μορφωτικό ή πολιτικό προφίλ του αγοραστή. Ο συνδυασμός του γραμμικού κώδικα και του αριθμού της πιστωτικής κάρτας σηματοδοτούν τον αυτόματο συσχετισμό του συγκεκριμένου προϊόντος με τον συγκεκριμένο αγοραστή.
Τα κινητά τηλέφωνα: Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι με έναν δέκτη τύπου «σκάννερ» (του οποίου η χρήση είναι παράνομη αλλά η πώληση είναι ελεύθερη), είναι πολύ εύκολο για οποιονδήποτε να ακούσει τι λέμε όταν συνομιλούμε στο κινητό τηλέφωνο. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι ότι το κινητό τηλέφωνο επιτρέπει τον γεωγραφικό εντοπισμό του κατόχου του ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό. Το κινητό τηλέφωνο, συνεπώς, είναι μια πραγματική ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού μας, την οποία μάλιστα χρησιμοποιούμε οικειοθελώς και την πληρώνουμε κιόλας.
Τα μικροτσίπ RFID, Τα εμφυτεύματα, τα μικροτσίπ «Digital Angel» και «Verichip»
Ίντερνετ: Δεν υπάρχει πιο διάτρητο μέσον από το Διαδίκτυο. Με το ανάλογο λογισμικό, ο οποιοσδήποτε μπορεί να συλλέξει εμπιστευτικά στοιχεία των χρηστών. Το λειτουργικό σύστημα, λ.χ. των Windows και το εργαλείο πλοήγησης Internet Explorer της Microsoft περιλαμβάνουν έναν αριθμό αναγνώρισης του χρήστη, το GUID (Globally Unique Identifier).
Τα Windows και ο Internet Explorer ενσωματώνουν και άλλες ειδικές εντολές που επιτρέπουν το «διάβασμα» του περιεχομένου του σκληρού δίσκου του χρήστη, εν αγνοία του, κατά την διάρκεια της σύνδεσης του στο Ίντερνετ. Η Microsoft έχει αναγνωρίσει την ύπαρξη αυτών των ειδικών εντολών και του GUID. Από την πλευρά της, η Intel έχει επίσης τοποθετήσει έναν αριθμό αναγνώρισης εξ αποστάσεως, στους επεξεργαστές Pentium III και Xeon.
Μια παγκόσμια δικτατορία του μέλλοντος δεν θα χρειάζεται παρά να «αποκλείσει» ένα άτομο από τα ηλεκτρονικά συστήματα, οπότε αυτός δεν θα μπορεί να αγοράσει τίποτα για να τραφεί ούτε να μετακινηθεί.
ΣΤ. Οργανωμένη Σχιζοφρένεια. Τα 6G της παγκοσμιοποίησης
Η αληθινή παγκοσμιοποίηση είναι τα 6G όπως τα έχουν κατηγοριοποιήσει οι επικριτές της:
1) Global warming (υπερθέρμανση του πλανήτη)
2) Global poverty (παγκόσμια φτώχεια)
3) Global corruption (παγκόσμια διαφθορά – μαφιοζοποίηση)
4) Global immigration (παγκόσμια προσφυγιά)
5) Global seduction (παγκόσμια παραπλάνηση)
6) Global terror (παγκόσμιος φόβος)
Την ώρα, όμως, που τα δημοκρατικά, οικονομικά, γεωπολιτικά και οικολογικά προβλήματα επιδεινώνονται επικίνδυνα, το χάσμα μεγαλώνει μεταξύ των πραγματικών προβλημάτων που βιώνουν οι πολίτες και των ψευδοπροβλημάτων που τους παρουσιάζουν τα Παγκόσμια Αφεντικά και τα ηλεκτρονικά (και έντυπα) Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχουν. Σκοπός αυτής της οργανωμένης σχιζοφρένειας είναι να τους κάνουν να ξεχάσουν τα μειονεκτήματα της παγκοσμιοποίησης και των θιασωτών της, φορτώνοντας τα σε αποδιοπομπαίους τράγους και «τραβώντας την προσοχή στα δέντρα έτσι ώστε να χάνεται το δάσος».
Τα προβλήματα που μεγεθύνει περισσότερο το σύστημα των πολιτικών και των Μέσων Ενημέρωσης
- η οδική ασφάλεια (θεωρείται συνήθως εθνική προτεραιότητα)
- η τρομοκρατία (που είναι ένα φαινόμενο εν πολλοίς κατευθυνόμενο)
- Επιδημίες όπως η γρίππη των πτηνών
- οι σέκτες
- ο αγώνας κατά των διακρίσεων όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι στην υποδούλωση μας!
- η προπαγάνδα της δήθεν ισότητας των δύο φύλων
- η συζήτηση για τα ναρκωτικά, που συνήθως αφορά τους χρήστες και αφήνει στο απυρόβλητο τσυς μεγαλέμπορους
- το ντόπινγκ των αθλητών
- η διαμάχη για το δικαίωμα ή όχι της καύσης των νεκρών και του γάμου των ομοφυλόφυλων.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Οδεύοντας προς έναν τεχνολογικό μεσαίωνα
«Κάτι άλλο πρέπει να αντικαταστήσει τις κυβερνήσεις και η ιδιωτική εξουσία μου φαίνεται ότι είναι η κατάλληλη οντότητα για να το κάνει». [David Rockfeller, Συνέντευξη στο περιοδικό Newsweek τον Φεβρουάριο του 1999].
Πριν από 7 χρόνια, τον Ιούνιο του 2000, μια ομάδα ερευνητών από όλο τον κόσμο που «αισθάνονταν ότι κάτι δεν πάει καλά» με την παγκοσμιοποίηση -και αφού είχαν ήδη προηγηθεί τα γεγονότα του Σηάτλ τον Δεκέμβριο του 1999, που ήταν η πρώτη αντίδραση- επικοινώνησαν μέσω του Ίντερνετ και συναίνεσαν στο να βρουν αυτό που ουσιαστικά διάβρωνε το πλανήτη μας. Άρχισαν να ανταλλάσσουν τις απόψεις τους και τις έρευνες τους προκειμένου να αποκτήσουν μια σφαιρική αντίληψη.
Η ομάδα αυτή ήταν εξ’ αρχής αντιιεραρχική και δημοκρατική, χαλαρά οργανωμένη και συντονισμένη, έτσι ώστε να μην μπορεί να χειραγωγηθεί ή να υπονομευθεί. Τα μέλη της, από όλο τον κόσμο, προήρχοντο από κάθε κοινωνικό τομέα και σε κανέναν τους δεν μπορούσε να μπει συγκεκριμένη πολιτική «ταμπέλλα».
Η ομάδα κατέληξε τελικά στο ότι τα παγκόσμια «αρπακτικά» και οι «βαμπίρ» υπερεθνικοί μηχανισμοί μάς πηγαίνουν «σηκωτούς» προς έναν τεχνολογικό Μεσαίωνα, όπως είχαν προβλέψει ορισμένοι φιλόσοφοι από την δεκαετία του ’60. Κοινοποίησαν τα συμπεράσματα τους σε επιλεγμένους ερευνητές και συγγραφείς διεθνώς με την προτροπή να χρησιμοποιήσουν το υλικό αυτό για να ενημερώσουν το ευρύ κοινό όπως αυτοί νομίζουν.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά τα συμπεράσματα, ο πολιτισμός μας, αφού πέρασε από τέσσερις διαδοχικές εποχές που χάραξαν τέσσερις μορφές πολιτικής εξουσίας (η εποχή των φυλών / Η εποχή των αυτοκρατοριών και των βασιλείων / Η εποχή των εθνών-κρατών / Η εποχή του ύστερου καπιταλισμού), κατευθύνεται προς έναν τεχνολογικό Μεσαίωνα.
Η εξουσία δεν είναι πλέον ούτε αντιπροσωπευτική ούτε αιρετή, και δεν είναι γεωγραφικά περιορισμένη (σε αντίθεση με τις φυλές, τα βασίλεια ή τα έθνη-κράτη). Είναι παγκόσμια, πλανητική. Δεν υπάρχει συνεπώς ούτε εναλλακτική ούτε διαφυγή. Συνιστά ένα νέο επίπεδο οργάνωσης του πολιτισμού, ένα είδος υπερ-οργανισμού.
Ασκείται απευθείας από εκείνους που ελέγχουν το οικονομικό σύστημα και την παράγωγη των αγαθών. Εργαλεία της εξουσίας αυτής είναι ο έλεγχος της τεχνολογίας, της ενέργειας, του χρήματος και της πληροφορίας. Όπως κάθε νέα εξουσία, εγκαθιδρύεται αντικαθιστώντας την παλαιότερη, που υποχρεωτικά εξαφανίζεται. Οι ιδιωτικοί πολυεθνικοί οργανισμοί αποκτούν προοδευτικά όλα τα χαρακτηριστικά της κρατικής εξουσίας: δίκτυα επικοινωνιών, δορυφόρους, υπηρεσίες πληροφοριών, φακέλλωμα των πολιτών, δικαστικούς θεσμούς με βάση τις υπερεθνικές συμφωνίες, σύμφωνα με τις οποίες μια πολυεθνική μπορεί να σύρει ένα κράτος σε ειδικό διεθνές δικαστήριο.
Το επόμενο στάδιο -και το τελικό- για τους πολυεθνικούς αυτούς οργανισμούς θα είναι να αποκτήσουν την στρατιωτική και αστυνομική δύναμη που αντιστοιχεί στην νέα τους εξουσία, δημιουργώντας τις δικές τους ένοπλες δυνάμεις, γιατί ο εθνικός στρατός και η αστυνομία δεν εγγυώνται τα συμφέροντα τους παγκοσμίως.
Θα ενισχυθεί η προπαγάνδα για μια υπερ-φιλελεύθερη οικονομία και η προβολή των ιδιωτικών στρατών ως τρόπου μείωσης των δαπανών διατήρησης εθνικού στρατού με ταυτόχρονη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του. Στάδιο υλοποίησης: προχωρημένο.
Οι στρατοί καλούνται να γίνουν ιδιωτικές επιχειρήσεις, που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα κράτη κατόπιν συμβολαίου, όπως και σε κάθε ιδιώτη που θα μπορεί να πληρώσει για τις υπηρεσίες τους. Αλλά στο τελικό στάδιο του σχεδίου, αυτοί οι ιδιωτικοί στρατοί θα υπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων πολυεθνικών και θα επιτίθενται στα κράτη που δεν θα υποτάσσονται στους οικονομικούς κανόνες της Νέας Τάξης.
Οι ιδιωτικοί στρατοί υπάρχουν ήδη στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τις εταιρείες DynCorp, CACI και MPRI, πρότυπα των μελλοντικών ιδιωτικών στρατών. Η DynCrop έχει παρέμβει σε πολλές περιοχές για λογαριασμό των ΗΠΑ (Νότιο Αμερική, Σουδάν, Κουβέιτ, Ινδονησία, Κοσσυφοπέδιο, Ιράκ κλπ). Στα τέλη του 2002, η DynCorp εξαγοράσθηκε από την Computer Sciences Corporation, μια από τις σημαντικότερες αμερικανικές εταιρείες πληροφορικής. Τον Μάϊο του 2004, οι DynCorp και MPRI ενεπλάκησαν στον βασα νισμό Ιρακινών κρατουμένων. Οι ιδιωτικοί στρατοί που αποκαλούνται «υπεργολάβοι» από το Πεντάγωνο, αντιπροσωπεύουν ήδη το 10% των ένστολων Αμερικανών που έχουν αποσταλεί στο Ιράκ.
Τα Παγκόσμια Αφεντικά προέρχονται όλοι σχεδόν από την ίδια μήτρα, το ίδιο κοινωνικό περιβάλλον, τις ίδιες Λέσχες. Γνωρίζονται μεταξύ τους, συναντιούνται μυστικά, μοιράζονται τις ίδιες απόψεις και τα ίδια συμφέροντα. Έχουν συνεπώς το ίδιο σχέδιο για το πώς πρέπει να είναι ο ιδανικός γι’ αυτούς κόσμος του μέλλοντος. Όπως είναι φυσικό, συμφωνούν σε μια στρατηγική και συντονίζουν συνωμοτικά την δράση τους, προωθώντας τις κατάλληλες οικονομικές καταστάσεις γι’ αυτούς. Ανακεφαλαιώνουμε:
* Αποδυνάμωση των κρατών και την πολιτικής δύναμης. Πολιτική απορρύθμιση. Ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών.
* Πλήρης αποδέσμευση της οικονομίας από τα κράτη, ακόμα και των τομέων της παιδείας, της έρευνας και αργότερα της αστυνομίας και του στρατού, που προορίζονται να γίνουν σώματα ελεγχόμενα από τις ιδιωτικές υπηρεσίες.
* Υπερχρέωση των κρατών λόγω μίζας και διαφθοράς, άχρηστων δημοσίων έργων, επιδοτήσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις χωρίς αντισταθμιστικά οφέλη ή λόγω μεγάλων αμυντικών δαπανών. Μόλις συγκεντρωθεί ένα βουνό χρεών, οι κυβερνήσεις υποχρεώνονται σε ιδιωτικοποιήσεις και στο ξεχαρβά λωμα των δημόσιων υπηρεσιών με το παραμύθι του οικονομικού φιλελευθερισμού. Όσο περισσότερο μια κυβέρνηση βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Επικυρίαρχων, τόσο αυξάνεται το χρέος της χώρας της.
* Προσωρινή απασχόληση των εργαζομένων και διατήρηση υψηλού ποσοστού ανεργίας, που προκαλείται από τις μετεγκαταστάσεις των επιχειρήσεων και την παγκοσμιοποίηση της αγοράς εργασίας. Είναι τόση η οικονομική πίεση των μισθωτών, που είναι πλέον έτοιμοι να δεχθούν οποιονδήποτε μισθό ή οποιεσδήποτε συνθήκες εργασίας προκειμένου να δουλέψουν κάπου.
* Μείωση των παροχών κοινωνικής προνοίας, για να υποχρεωθεί ο άνεργος να δεχθεί οποιαδήποτε δουλειά με οποιουσδήποτε όρους. Οι υψηλές παροχές κοινωνικής προνοίας του μεταπολεμικού ευρωπαϊκού κοι νωνικού κράτους και ο δυνατός συνδικαλισμός δεν άφηναν την ανεργία να πιέζει την αγορά εργασίας.
* Αποτροπή διεκδικήσεων για άνοδο των μισθών στον Τρίτο Κόσμο, διατηρώντας έτσι τα εκεί ολοκληρωτικά και διεφθαρμένα καθεστώτα. Αν οι εργαζόμενοι του Τρίτου Κόσμου αμοίβοντο καλύτερα, αυτό θα ανέτρεπε πάραυτα την αρχή των μετεγκαταστάσεων και της πίεσης που ασκείται στην αγορά εργασίας και την κοινωνία της Δύσης. Αυτή συνεπώς είναι η απαραίτητη στρατηγική της ασφαλιστικής δικλείδας που πρέπει να διατηρηθεί πάση θυσία από τους Επικυρίαρχους. Η περιβόητη «ασιατική κρίση» του 1998 προκλήθηκε ακριβώς για να διατηρήσει αυτή την ασφαλιστική δικλείδα.
* Το χρήμα είναι σήμερα ουσιαστικά εικονικό. Η πραγματικότητα του είναι ένας συνδυασμός των ψηφίων Ο και 1 μέσα στους υπολογιστές των Τραπεζών. Το μεγαλύτερο μέρος του παγκοσμίου εμπορίου πραγματοποιείται χωρίς χαρτονομίσματα και μόνο το 10% των καθημερινών οικονομικών συναλλαγών αντιστοιχούν σε οικονομικές δοσοληψίες στον «πραγματικό κόσμο».
* Οι ίδιες οι χρηματοπιστωτικές αγορές (κεφαλαιαγορές) συνιστούν ένα σύστημα δημιουργίας εικονικού χρήματος, με κέρδος που δεν βασίζεται στην δημιουργία πραγματικού πλούτου. Χάρη στο παιγνίδι των κεφαλαιαγορών (που επιτρέπουν την μετατροπή των διακυμάνσεων των χρηματιστηριακών αξιών σε κέρδη), οι «ενημερωμένοι» επενδυτές μπορούν να γίνουν πλουσιότεροι με μια απλή ανταλλαγή δεδομένων μέσα από τους υπολογιστές.
Αυτή η δημιουργία χρήματος χωρίς την ανάλογη δημιουργία πλούτου είναι ακριβώς ο ορισμός της τεχνητής δημιουργίας πλαστού χρήματος. Αυτό που ο νόμος απαγόρευε στους παραχαράκτες, και αυτό που η αστική οικονομία απαγόρευε στα κράτη, καθίσταται συνεπώς δυνατό και νόμιμο για τα αρπακτικά Παγκόσμια Αφεντικά, στα πλαίσια της παγκοσμιοποιημένης χρηματιστηριακής κλεπτοκρατίας. Άρα πλαστικό χρήμα ισοδυναμεί με πλαστό χρήμα!
Τα κοινά σημεία μεταξύ του Μεσαίωνα και της σημερινής περιόδου:
- τρομακτικό άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ πλουσίων και φτωχών
- μια κοινωνία που διοικείται από μια ελίτ που κατάγεται από μια κληρονομική κάστα
- η μικρή αξία της ανθρώπινης ζωής
- η επιστροφή του νόμου του ισχυροτερου (winners και losers)
- η επιστροφή των απολυταρχικών αυτο κρατοριών (ΗΠΑ και Κίνα)
- η επιστροφή του φονταμενταλισμού (Άραβες ισλαμιστές και Αμερικανοί ευαγγελιστές)
- η επιστροφή στους θρησκευτικούς πολέμους (ισλαμική σαρία και πόλεμοι του Μπους εμπνευσμένοι από τον «Θεό»)
- οπισθοδρόμηση της κλασσικής κουλτούρας και της μόρφωσης, πρόσβαση στην ανώτερη εκπαίδευση μόνο για τους πλουσίους
- επιστροφή στην ανασφάλεια των μεταφορών. Επανεμφάνιση των «συμμοριών των εθνικών οδών» και των πειρατών στην θάλασσα!
- επιστροφή των επιδημιών και των ασθενειών που είχαν εξαλειφθεί εδώ και έναν αιώνα. Ο τυφοειδής πυρετός, η φυματίωση, η διφθερίτιδα και η ψωρίαση έχουν κάνει την επανεμφάνιση τους στην Δύση λόγω της αύξησης της φτώχειας. Η πανούκλα και η χολέρα εμφανίζονται ξανά σε ορισμένες περιοχές του Τρίτου κόσμου.
- η επιστροφή των πρακτικών των φυλών, πήρσινγκ, τατουάζ, οργάνωση των περιθωριακών σε φυλές
- η μόδα του «γκόθικ» οι μόδες συχνά αποκαλύπτουν τις επερχόμενες κοινωνικές τάσεις.
- επιστροφή της μαγείας, της αστρολογίας και των τελετών μαύρης μαγείας
- ισχυρή επιρροή αποκρυφιστικών ταγμάτων και μυστικιστικών εταιρειών μεταξύ των κυρίαρχων ελίτ, Skull and Bones, Λέσχη των Bohemian
- φτωχός και ακαλλιέργητος πληθυσμός του οποίου μόνη αποστολή είναι να τροφοδοτεί την ελίτ με σκλάβους φθηνή παιδική εργασία, σεξοτουρισμός, εμπόριο λευκής σαρκός, εμπόριο οργάνων κ.λπ.
Η εμπειρία του βατράχου και η «τελική λύση»
Ένας από τους στρατηγικούς στόχους των Επικυρίαρχων είναι να επιτύχουν τον πλήρη έλεγχο των φυσικών πόρων και της παραγωγής ενέργειας, αντικαθιστώντας προοδευτικά το σύνολο των εργαζομένων με μηχανές. Το ντοκουμέντο για τα «Σιωπηλά Όπλα» είναι σαφέστατο σ’ αυτό το θέμα:
«Αν η άνοδος των κατώτερων τάξεων μπορεί να συγκρατηθεί επί μακρόν, η ελίτ θα μπορέσει να κυριαρχήσει επί της ενέργειας, και ο λαός, με την συγκατάθεση του, δεν θα έχει καμμιά πρόσβαση στους απαραίτητους ενεργειακούς πόρους. Μέχρις ότου επικρατήσει απόλυτα ο έλεγχος αυτός, πρέπει να έχει εξασφαλισθεί η συγκατάθεση του κόσμου να δουλέψει, και να μην εμποδίσει του συνωμότες να πάρουν στα χέρια τους τις υποθέσεις του. Μια λάθος κίνηση, όμως, θα κάνει τους ανθρώπους να αντισταθούν κατά την τελική μετάβαση των ενεργειακών πηγών στον έλεγχο της ελίτ».
Τα τελευταία χρόνια όλα είναι έτοιμα για τον αυτοματισμό ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής. Για να προετοιμάσουν την αντι κατάσταση του ανθρώπου από τον υπολογιστή και τις μηχανές, οι Επικυρίαρχοι αποφάσισαν να συγχωνεύσουν τον τρόπο εργασίας του ανθρώπου και των μηχανών. Για τον λόγο αυτόν οι επιχειρήσεις βοηθούνται από μια «μηχανοποίηση» των μεθόδων εργασίας, ακόμα και του τέταρτου τομέα. Οι εργαζόμενοι έχουν όλο και λιγότερα περιθώρια αποφάσεων. Η εργασία τους περιορίζεται στο να ακολουθούν αυστηρές και προκαθορισμένες διαδικασίες που προσεγγίζουν αυτές του υπολογιστή, έτσι ώστε στο μέλλον να διευκολυνθεί η αντικατάσταση τους από τις μηχανές.
Χάρη στην ρομποτοποίηση, την πληροφορική και την τεχνητή νοημοσύνη, η παραγωγή και η μεταφορά της ενέργειας και των προϊόντων θα μπορεί σύντομα να διεκπεραιώνεται σχεδόν αποκλειστικά από αυτόματα συστήματα. Ο αριθμός των ατόμων που θα είναι πραγματικά απαραίτητοι για την καλή λειτουργία του συστήματος παραγωγής θα είναι πολύ κατώτερος του αριθμού των σημερινών εργαζομένων. Κυρίως αν η παγκόσμια ζήτηση και κατανάλωση ενεργειακών πόρων μειωθεί από την εξόντωση του άχρηστου πληθυσμού.
Συνεπώς έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος εξόντωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Αφού οι άνθρωποι έχουν γίνει άχρηστοι, δεν τους εξοντώνουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά μέσω του περιορισμού του ζωτικού τους χώρου, της τροφής, της υγείας, της εκπαίδευσης, των πληροφοριών και της ενέργειας. Η τρομερή αύξηση κατά 40% των τιμών των τροφίμων, η συμπίεση ή η μείωση του ποσοστού ανεργίας με επιδοτούμενες προσλήψεις, οι χαμηλές συντάξεις, το ξεχαρβάλωμα του εκπαιδευτικού συστήματος και της δημόσιας υγείας και η ιδιωτικοποίηση της αγοράς του ηλεκτρικού είναι επίσης πρόσφατα μέτρα προς αυτή τη κατεύθυνση.
Ο πλεονάζων πληθυσμός θα μπορεί ακόμα να εξοντωθεί από τις επιδημίες σκόπιμη διασπορά ιών στον αέρα, το νερό ή τις τροφές και από τους πολέμους κατά της τρομοκρατίας.
Σε όλες τις δυτικές χώρες, η «ασφάλεια» θα αποτελέσει σίγουρα πρόσχημα για την αύξηση της καταστολής και μιας πρωτοφανούς ύφεσης της δημοκρατίας. Το τέλος της δημοκρατίας, η ένταση της καταστολής και η εγκαθίδρυση ενός αστυνομικού κράτους θα είναι τα απαραίτητα «αξεσσουάρ» της νεοφιλελεύθερης οικονομίας, προκειμένου να προλάβουν ογκούμενες και βίαιες ή παράνομες αντιδράσεις της μάζας των εκμεταλλευόμενων, των φτωχών και των περιθωριοποιημένων, κλοπές, λεηλασίες, εξεγέρσεις και για να ενισχύσουν επίσης την υποταγή και την παραίτηση των πολιτών από τα δικαιώματα τους, έτσι ώστε να αποτρέψουν μια επανάσταση κατά της υπονόμευσης και της «κοινωνικής ισοπέδωσης» στην οποία έχουν αποδυθεί οι κυβερνήσεις και οι πολυεθνικές.
Η υποταγή στην οικονομία της Νέας Τάξης διευκολύνθηκε από την αποβλάκωση του κόσμου που προηγήθηκε χάρη στα Μέσα Ενημέρωσης, την εξασθένιση της κριτικής του ικανότητας χάρη στην προπαγάνδα και την χειραγώγηση, από έναν τρόπο ζωής που δεν αφήνει ούτε χρόνο ούτε ενέργεια για σκέψη, το στρες, την χημική και ηλεκτρομαγνητική μόλυνση, τα νοθευμένα τρόφιμα, τα υπνωτικά και ηρεμιστικά χάπια, τις παρενέργειες των φαρμάκων.
Φαντασθείτε ένα καζάνι γεμάτο κρύο νερό μέσα στο οποίο κολυμπά ανέμελα ένας βάτραχος. Ανάβει η φωτιά κάτω από το καζάνι. Σε λίγο το νερό γίνεται χλιαρό. Ο βάτραχος αισθάνεται ακόμα ευχάριστα και συνεχίζει να κολυμπά. Η θερμοκρασία αρχίζει να ανε βαίνει. Το νερό ζεσταίνεται. Ο βάτραχος αρχίζει να κουράζεται αλλά προς το παρόν δεν ανησυχεί. Σε λίγο το νερό ζεσταίνεται πραγματικά. Ο βάτραχος αισθάνεται πλέον δυσάρεστα, αλλά είναι και αποκαμωμένος, οπότε το ανέχεται και δεν κάνει τίποτα. Η θερμοκρασία του νερού συνεχίζει να ανεβαίνει μέχρι την στιγμή όπου ο βάτραχος βράζει και πεθαίνει, χωρίς να μπορέσει ποτέ να βγει από το καζάνι.
Η εμπειρία αυτή είναι πλούσια σε διδάγματα. Δείχνει ότι στον βαθμό που μια αρνητική αλλαγή επιβάλλεται με σταδιακό τρόπο, ο νους δεν την συνειδητοποιεί και δεν κινητοποιείται ο μηχανισμός της αντίδρασης, ούτε της εξέγερσης. Έτσι επιβάλλεται η παγκόσμια Νέα Τάξη, το πλανητικό οργουελλικό υπερκράτος και ο νέος ρατσισμός, ένας πρωτοφανής κοινωνικός ρατσισμός από τους Επικυρίαρχους, την υπερεθνική ελίτ, τους «διεθνείς υπαλλήλους» της, τα κατά τόπους φερέφωνα τους. Ένας «νέος βαρβαρισμός» ένας κόσμος πέραν του ανθρώπινου όπου οι «υπάνθρωποι» θα υπηρετούν τους «υπεράνθρωπους».
@Λεωνίδας Αποσκίτης στο περιοδικό «Τρίτο Μάτι» του 2007
***

http://www.terrapapers.com/?p=68144&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29

Οργανικές Πύλες

Utopia Bseries 
Άνθρωπε, αναγκασμένος να ζεις, μέσα σε αυτόν τον κόσμο,
πρέπει να είσαι σαν μια σταγόνα λάδι,
που επιπλέει στο νερό, χωρίς να αναμιγνύεται μαζί του.
Πυθαγόρης.
Όλοι οι άνθρωποι, φαίνεται, να έχουν δημιουργηθεί με ίσα δικαιώματα απέναντι στην ζωή, όμως μια απλή παρατήρηση δείχνει πως όλοι οι άνθρωποι ΔΕΝ έχουν δημιουργηθεί με ίση αξία για τον εαυτό τους και την ζωή. Η φαινομενικότητα δεν δείχνει να ταιριάζει πάντα με την πραγματικότητα. Ας δούμε γιατί συμβαίνει αυτό.
Μια από τις πιο δύσκολες έννοιες που είναι δύσκολο να συζητηθούν, πόσο μάλλον να κατανοηθούν, είναι η έννοια των  Organic Portals «Οργανικών Πυλών». Συνήθως λαμβάνουμε στο www.miastala.com τώρα και στο www.terrapapers.com ακόμη και στο www.orgonodrome.gr πολλά μηνύματα, μίσους, κυρίως από διάφορους φανατικά θρησκόληπτους τύπους και άβουλους νεοεποχίτες πιστούς, αλλά έχουμε λάβει ακόμη περισσότερα μηνύματα και τηλεφωνήματα, από ανθρώπους που σχεδόν φωνάζουν από ανακούφιση, έχοντας πια μια εξήγηση για πράγματα και καταστάσεις, που έχουν παρατηρήσει ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ, σε όλη τους τη ζωή και απλά έψαχναν μια επιβεβαίωση. Τι στο καλό γίνεται με τους ανθρώπους;
Αυτό που φαίνεται να προσβάλει, αυτό που φαντάζει σκληρό και βέβηλο, είναι η θεώρηση, ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα, είδη ανθρώπων. Ας γίνω σαφέστερος σε αυτό το σημείο, ΔΕΝ εννοώ αυτό που είναι κοινώς ή παραδοσιακά κατανοητό ως φυλή -χρώμα, γλώσσα, θρησκεία, κλπ- και απεχθάνομαι κάθε προσπάθεια ταμπελοποίησης και υπαγωγές σε λίστες ελέγχου. Τι εννοώ ακριβώς θα διευκρινιστεί περαιτέρω. Να διευκρινίσω επίσης πως δεν αναφέρομαι σε αλλόκοσμα ή διαφορετικού DNA, όντα, αλλά μονάχα σε ανθρώπινες φυλές και λέγοντας «άψυχοι», δεν το εννοώ υποτιμητικά.
Πρέπει εδώ, να σας πω, πως, από τα γεγονότα που παίζουν έξω στην παγκόσμια σκηνή – πολιτική, θρησκευτική, κοινωνική, κλπ αλλά και από πολύ προσωπικές επιθέσεις, έχουμε μια δυνατή συνειδητοποίηση, πως Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος ανθρώπου και σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε  για το ένα είδος ανθρώπου, του Επιτυχημένου Ψυχοπαθή ή αλλιώς της Οργανικής Πύλης. Όπως επίσης και τρόπους εντοπισμού τους.
Ας  μην ξεχνάμε πως συνυπάρχουμε μαζί τους, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μην τους επιτρέπουμε να επηρεάζουν την ζωή μας, την οικογένεια μας, την εργασία μας και μπορούμε πολύ εύκολα να το πετύχουμε. Γιατί τίποτα δεν θα σου φορέσει τον ζουρλομανδύα, πιο γρήγορα και πιο νοικοκυρεμένα από τον γάμο σου με ένα επιτυχημένο ψυχοπαθή, από την συνεργασία σου με πολλές ή με μια Οργανική Πύλη.
Ολόκληρη η δημιουργία, είναι βασισμένη στα έμψυχα όντα, χωρίς την δυναμική της ψυχής δεν νοείται ύπαρξη δημιουργίας. Δίνουμε επομένως προσοχή και περιγράφουμε τα άψυχα όντα, στην προσπάθεια μας να προστατέψουμε τα έμψυχα όντα από την ολέθρια  και καταστροφική επιρροή τους. Επιγραμματικά μπορούμε να πούμε πως αντεστραμμένα τα χαρακτηριστικά των ΟΠ είναι τα χαρακτηριστικά των Έμψυχων ανθρώπων αν και οφείλουμε να τα δούμε αναλυτικά και αυτό κάνουμε.
Ο Cleckley περιγράφει τον  ‘’Επιτυχημένο Ψυχοπαθή’’ στο βιβλίο του «the mask of sanity” δίνοντας κάποια χαρακτηριστικά του.
> Ο παρατηρητής έρχεται αντιμέτωπος με μια πειστική μάσκα λογικής.
> Δεν είναι όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά αυτής της μάσκας άθικτα.
> Δεν μπορεί εύκολα, να διαπεραστεί από ερωτήσεις που κατευθύνονται προς τα βαθύτερα επίπεδα της προσωπικότητας.
> Ο εξεταστής, ποτέ δεν πετυχαίνει να στοχεύσει το χάος, που εμφανίζεται κατά την αναζήτηση, κάτω από την εξωτερική επιφάνεια, ενός Επιτυχημένου Ψυχοπαθή.
> Οι λογικές διεργασίες, διατηρούν την φυσιολογική πλευρά τους, κάτω από ψυχιατρικές έρευνες και τεχνικές δοκιμές, που έχουν σκοπό ν’ αποκαλύψουν στοιχεία διαταραχής.
> Οι εξετάσεις αποκαλύπτουν, όχι απλώς μια συνηθισμένη δισδιάστατη μάσκα, αλλά αυτό που φαίνεται να είναι μια σταθερή και ουσιαστική διαρθρωτική εικόνα μια υγιούς και ορθολογικής προσωπικότητας.
Θα μπορούσε τότε να θεωρηθεί, με την πλήρη κυριολεκτική έννοια του όρου, ως παράδειγμα του τι εννοούσε ο Trélat όταν προσδιόριζε τον εκφραστικό όρο, la folie lucide (Διαυγή Τρέλα). Επιπλέον, αυτή η δομή της προσωπικότητας σε όλες τις θεωρητικές καταστάσεις λειτουργεί κατά τρόπο φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό της κανονικής, υγιούς λειτουργίας. Οι λογικές διεργασίες σκέψης μπορούν να ειδωθούν σε πλήρη λειτουργία, ασχέτως το πόσο έχουν ενισχυθεί ή αντιμετωπίζονται υπό πειραματικές συνθήκες.
Ο Cleckley περιγράφει ένα άτομο που
«είναι σε θέση να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα, αλλά που αφήνει την εντύπωση ότι ‘κάτι δεν πάει καλά εκεί’. Έχει μια δομή προσωπικότητας που λειτουργεί κατά τρόπο φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό της κανονικής, υγιούς λειτουργίας, αλλά ακόμα και όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, έχουμε να κάνουμε εδώ, όχι με ένα ολοκληρωμένο άνθρωπο σε όλα, αλλά με κάτι που υποδηλώνει μια ευέλικτη κατασκευαστικά ανακλαστική μηχανή που μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα τέλεια και αυτό κάνει, μέχρι το σημείο πού, κανείς που τον εξετάζει σε κλινικό περιβάλλον δεν μπορεί να διατυπώσει με επιστημονική ή αντικειμενική ορολογία γιατί, ή πώς, δεν είναι πραγματική προσωπικότητα.»
Όσοι από εσάς έχουν δει την ταινία “Ο άνθρωπος που δεν ήταν εκεί” από τους Coen Brothers και με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, θα αναγνωρίσουν αυτήν την περιγραφή. Επίσης την ταινία με την Τζούλια Ρόμπερτς «Νύχτες με τον εχθρό μου», ή την ταινία με την Τζένιφερ Λόπεζ «Αρκετά», ή την ταινία με τον Σάμιουελ Τζάκσον «Η Παρακολούθηση» δες τις, και πολλές ακόμη ταινίες που σε αφθονία προσφέρει το Χόλυγουντ. Το ζητούμενο είναι να μπορείς να διακρίνεις τα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ γνωρίσματα και τα χαρακτηριστικά ενός Επιτυχημένου Ψυχοπαθή, αλλά και το πόσο εύκολα οι έμψυχοι άνθρωποι του περιβάλλοντος τους τα αγνοούν, τα απορρίπτουν και φυσικά το πληρώνουν. Στις ταινίες όπως και στα παραμύθια πάντα νικάει το καλό, αλλά στην ζωή συνήθως, δεν συμβαίνει αυτό. Χρειάζεται αυξημένη προσοχή.
Επιπλέον, πρέπει να θυμόμαστε ότι Cleckley ασχολείται με κλινικές περιπτώσεις, δηλαδή τους ψυχοπαθείς που έχουν πιαστεί, οι οποίοι έχουν μια δυσλειτουργία προγράμματος !!!, αλλιώς δεν θα ήταν στο γραφείο του, θα βρίσκονταν έξω, στο πεδίο δράσης τους. Αυτοί οι άνθρωποι, ακόμη και με μεγάλες δυσλειτουργίες, μπορούν να περάσουν σχεδόν ανεπαίσθητα ανάμεσά μας,  όπου όλα τα χαρακτηριστικά είναι εκεί, Ολοφάνερα.
Ο Παρατηρητής του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ,  διαπιστώνει λεκτικές ικανότητες και εκφράσεις προσώπου, ήχους φωνής, καθώς και όλα τα άλλα σημάδια που έχουμε φτάσει να θεωρούμε ότι υποδεικνύουν, λογική, πεποιθήσεις και συναισθήματα της κανονικής ζωής που βιώνουν όπως την ξέρουμε εμείς και όπως υποθέτουμε λανθασμένα, ότι είναι ίδια και στους επιτυχημένους ψυχοπαθείς.
Όλες οι εκτιμήσεις των αξιών και των συναισθηματικών εκτιμήσεων είναι λογικές και κατάλληλες όταν ο ψυχοπαθής δοκιμάζεται σε λεκτικές εξετάσεις. Μόνο με πολύ αργούς ρυθμούς και με πολύπλοκες εκτιμήσεις, που βασίζονται σε πολυπληθείς μικρές εντυπώσεις, η ανακάλυψη έρχεται σε εμάς, ότι, παρά τις άθικτες ορθολογικά διαδικασίες, αυτές οι φυσιολογικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, καθώς και η πιστή εφαρμογή τους προς όλες τις κατευθύνσεις, μας υποδεικνύει ότι εδώ, δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο σε όλα, αλλά με κάτι, που υποδηλώνει μια επιδέξια κατασκευασμένη ανακλαστική μηχανή, που μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα τέλεια. Τον Επιτυχημένο Ψυχοπαθή.
Αυτή η εύρυθμη λειτουργικά ψυχική συσκευή, αναπαράγει με συνέπεια, όχι μόνο δείγματα της καλής ανθρώπινης συλλογιστικής, αλλά και κατάλληλες προσομοιώσεις των φυσιολογικών ανθρώπινων συναισθημάτων, σε απάντηση σχεδόν όλων των ποικίλων ερεθισμάτων της ζωής. Τόσο τέλεια είναι αυτή η αναπαραγωγή, των συνολικών εκδηλώσεων, λεκτικών ή συναισθηματικών, ενός φυσιολογικού ανθρώπου, που κανείς που εξετάζει μια Οργανική Πύλη, σε κλινικό περιβάλλον, ΔΕΝ μπορεί να επισημάνει με επιστημονικούς ή αντικειμενικούς όρους, γιατί, ή πώς, δεν είναι πραγματικός άνθρωπος και όμως, τελικά έρχεται η ώρα, που μαθαίνουμε να γνωρίζουμε ή αισθανόμαστε πως γνωρίζουμε, ότι η πραγματικότητα, με την έννοια της πλήρους, υγιούς έλλογης βίωσης της ζωής, δεν υπάρχει στον επιτυχημένο ψυχοπαθή.
 Υπάρχει μονάχα αυτό που ονομάζουμε «ποικιλία» επιτυχημένου ψυχοπαθή. Είναι ο ψυχοπαθής που είναι «επιτυχημένος» με την έννοια ότι δεν τον πιάνουν, δεν τον καταλαβαίνουν. Λειτουργεί αόρατα στην κοινωνία. Καταφέρνει όλοι οι υπόλοιποι να τον θεωρούν φυσιολογικό, αν και ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ δεν είναι. Μοιάζει και ενεργεί ακριβώς όπως «εμείς» όπως τα έλλογα έμψυχα όντα, συμμετέχοντας στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής, πολλές φορές και με μεγάλη επιτυχία και όμως υπάρχει κάτι που «λείπει.»
Ο τύπος που αναφέρεται ως επιτυχημένος Ψυχοπαθής ή «Οργανική Πύλη» (ΟΠ, για τους λόγους που θα καταστούν σαφείς αργότερα και χάριν ευκολίας θα τους αποκαλούμε πλέον Ο.Π.), είναι «άνθρωποι» των οποίων οι ικανότητες της μίμησης των έμψυχων ανθρώπων, είναι τόσο ανεπτυγμένες, τόσο αναπόσπαστο μέρος του ποιοί είναι, που μπορούν ν’ ανακαλυφθούν μόνο μετά από χρόνια παρατήρησης, με οδυνηρά για την ψυχική υγεία ενός έμψυχου, παρ ότι τα χαρακτηριστικά τους είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ. Ο ψυχοπαθής που φτάνει στα ψυχιατρικά ιδρύματα ή στην καρέκλα του ψυχολόγου, είναι μια αποτυχημένη οργανική πύλη,  με δυσλειτουργικό πρόγραμμα. Σε μερικές περιπτώσεις στο ντιβάνι του ψυχίατρου φτάνει και ένας έμψυχος, μετά από αλόγιστη συναναστροφή, χωρίς έλεγχο, με τους Ο.Π.
Οι περισσότερες οργανικές πύλες δεν έχουν καμία διάθεση να παραβούν τους νόμους, δεν υπάρχει στον προγραμματισμό τους, στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία δεν έχει κλίση άλλη, από το να συνεχίσει το «A influences» (Mouravieff’s term), γνωστό και ως κοινωνική νόρμα, όπως το χρήμα, το σεξ, το γάμο, τα παιδιά, τη δόξα ή οποιαδήποτε από μια σειρά «ιδανικά» που όλοι ενθαρρύνονται (προγραμματίζονται) να αγωνιστούν γι αυτά, από νεαρή ηλικία. Η επίτευξη αυτών των στόχων, πραγματοποιείται στην παγκόσμια κοινωνία, ως το αποκορύφωμα για την εύρεση της ευτυχίας, αλλά είναι προφανές, από την κατάσταση του κόσμου μας σήμερα, ότι η αληθινή ευτυχία παραμένει απατηλή και ουτοπική, όσο ποτέ άλλοτε, τουλάχιστον για όσους έχουν μια ιδέα, ότι υπάρχει «κάτι περισσότερο».
Οπότε, από πού προέρχονται όλοι αυτοί οι “στόχοι ζωής” που εξυπηρετούν  και απασχολούν τον άνθρωπο, τόσο άσχημα; Είναι δυνατόν να είναι στην πραγματικότητα κάποιου άλλου, οι ιδέες και οι στόχοι, για εμάς, είναι στο συμφέρον κάποιου άλλου, το ότι οι περισσότεροι από εμάς, σπαταλάμε την πολύτιμη ενέργειά μας, τις προσπάθειές μας, την θέληση μας, για μια άκαρπη καταδίωξη μιας χιμαιρικής ουτοπικής ευτυχίας;
Η έννοια αυτή δεν είναι καινούργια και είναι, επομένως, μια ιδέα που δεν ακούγεται παράξενη στους τακτικούς αναγνώστες της ιστοσελίδας, www.miastala.com, και του www.terrapapers.com  αλλά αυτό που ΕΙΝΑΙ νέο και μάλιστα πολύ παράξενο είναι η ιδέα ότι …
Υπάρχουν δισεκατομμύρια από αυτές τις Οργανικές Πύλες,  που έχουν προγραμματιστεί, ώστε να συντηρούν την άγνοια των ανθρώπων, ως προς αυτό το σχέδιο, της ουτοπικής ευτυχίας,  το οποίο είναι χαμένο στο «Φρακταλικό Χάος», εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της παραγωγής του «χαλαρού’’ ολόκληρης της ανθρωπότητας. Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι δεν μιλάμε από κάποια μορφή κακοήθειας ή διαβολικού κακού από την πλευρά των Οργανικών Πυλών, μάλλον φαίνεται ότι απλώς κάνουν και ενεργούν σύμφωνα με τις προγραμματισμένες φύσεις τους, η οποία φύση τους φαίνεται πως είναι  «Α-ψυχη».
Είναι φανερό, κατόπιν προσεκτικής, Παρατήρησης του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ, ότι πολλά  δισεκατομμύρια οργανικές πύλες  συνυπάρχουν στον πλανήτη Γη, μαζί με έμψυχα όντα. Αυτό που είναι σκληρό, ακατανόητο και απίστευτο,  είναι πως ο αριθμός των άψυχων όντων είναι σε αναλογία  50-50  …και συνεχώς η ζυγαριά γέρνει υπέρ των ΟΠ.
Οι Αδαμικές και Προ-Αδαμικές Φυλές: Στο Book III του Gnosis, ο Mouravieff συζητά γι αυτό που ονομάζει «προ-Αδαμική ανθρωπότητα» και «Αδαμική ανθρωπότητα». Ορίστε μερικά αποσπάσματα από αυτά που έχει πει ο Mouravieff :
…Στον πρώτο τόμο του Γνώσις, έχουμε ήδη αναφερθεί αρκετές φορές στη συνύπαρξη δύο ουσιαστικά διαφορετικών φυλών: η μια των Ανθρώπων και η άλλη των Ανθρωποειδών. Οφείλουμε να τονίσουμε το γεγονός ότι από εσωτεριστική άποψη η δεύτερη έννοια δεν έχει υποτιμητική έννοια. Μπορούμε μάλιστα να πούμε ότι ολόκληρη η δραματική ιστορία της ανθρωπότητας, από την πτώση του Αδάμ μέχρι σήμερα, χωρίς να εξαιρούμε την προοπτική της νέας εποχής, έχει επισκιαστεί από τη συνύπαρξη αυτών των δύο ανθρώπινων φυλών των οποίων ο διαχωρισμός θα επέλθει μόνο κατά την Τελική Κρίση.
… Η φυλή των ανθρωποειδών είναι οι απόγονοι των προ-Αδαμικών φυλών. Η θεμελιώδης διαφορά ανάμεσα στο σύγχρονο προ-Αδαμικό άνθρωπο και στον Αδαμικό άνθρωπο – μια διαφορά η οποία ΔΕΝ γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις – είναι ότι ο πρώτος δεν διαθέτει την υψηλότερη ανάπτυξη Ενεργειακών κέντρων (chakras) που υπάρχουν στον δεύτερο, ο οποίος, αν και έχει αποκοπεί από την γνώση της συνείδησης, μετά την πτώση του, έχει μια πραγματική δυνατότητα εσωτεριστικής εξέλιξης.  (σελ 107)
Εκτός από αυτό, οι δύο φυλές είναι παρόμοιες: έχουν τα ίδια χαμηλότερα κέντρα, την ίδια δομή της προσωπικότητας και το ίδιο φυσικό σώμα, αν και αυτό, τις περισσότερες φορές, είναι ισχυρότερο στον προ-Αδαμικό άνθρωπο απ’ ότι στον Αδαμικό. Όσον αφορά την ομορφιά , δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο προ-Αδαμικός άνδρας και η γυναίκα δημιουργήθηκαν από τον Θεό την έκτη ημέρα, κατ ‘εικόνα και καθ’ ομοίωση Του, και πως οι κόρες αυτής της φυλής ήταν πολύ όμορφες. (Σελ. 108-109)
Με τον προσδιορισμό του εαυτού του ως το «ΕΓΩ» της προσωπικότητάς του, ο Αδάμ έχασε την αίσθηση του πραγματικού του «ΕΙΝΑΙ» και έπεσε από την Εδέμ που ήταν η πρωταρχική του κατάσταση, στην ίδια με εκείνη των προ-Αδαμικών … Οι δύο ανθρωπότητες, που προέρχονται από δύο διαφορετικές δημιουργικές διεργασίες, αργότερα συμπτύχθηκαν σχετικά με το επίπεδο της οργανικής ζωής στη Γή … Από τότε και στο εξής, η συνύπαρξη αυτών των δύο ανθρώπινων τύπων, καθώς και ο ανταγωνισμός που ήταν το αποτέλεσμα αυτής, έγινε ο κανόνας … μπορούμε να δούμε ότι στο πέρασμα των αιώνων, ακόμα και στις ημέρες μας, οι Αδαμικοί στην, -μετά την πτώση-, κατάστασή τους, είναι γενικά σε υποδεέστερη θέση σε σχέση με τους προ-Αδαμικούς.
Προς το παρόν θα περιοριστούμε στο να επαναλάβουμε ότι ο σύγχρονος Αδαμικός άνθρωπος, έχοντας χάσει την επαφή με τα υψηλότερα Ενεργειακά κέντρα του, και ως εκ τούτου με το πραγματικό του “ΕΙΝΑΙ” φαίνεται σχεδόν ίδιος με τον ομόλογό του προ-Αδαμικό. Πάντως, σε αντίθεση με τον προ-Αδαμικό, ο Αδαμικός, εξακολουθεί να έχει τα υψηλότερα Ενεργειακά κέντρα, τα οποία διασφαλίζουν, ότι έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει το μονοπάτι της εσωτερικής ανέλιξης. Αν το θελήσει.
Ο Mouravieff  επίσης λέει ότι:
«Υυπήρχαν αρχικά δύο φυλές που εξελίχθηκαν στη γη, και αυτές οι δύο φυλές, ενώ είναι σωματικά σχεδόν ταυτόσημες, ήταν πολύ διαφορετικές από άποψη ψυχής. Φαίνεται ότι ένας είχε τη δυνατότητα να αναπτύξει μια ανώτερη και ολοκληρωμένη ψυχή σε αυτή τη ζωή, σε σύγκριση με τους άλλους που ήταν άδεια δοχεία και ήταν προορισμένοι να περιμένουν άλλη μια ‘’στροφή του τροχού» ή κοσμικό κύκλο. Η Αδαμική φυλή είναι η φυλή που υπέστη την Πτώση, πράγμα που σήμαινε τη διακοπή της σύνδεσης μεταξύ των υψηλότερων κέντρων (η οποία δίνει την πρόσβαση στην ανώτερη γνώση/συνειδητότητα) και τα χαμηλότερα κέντρα (τα οποία διέπουν τη φυσική ύπαρξη), και τα οποία άφησαν τον Αδαμικό άνθρωπο στην ίδια «παιδική χαρά», με τον προ-Αδαμικό άνθρωπο, στην πραγματικότητα κάνοντας όλους μας Οργανικές Πύλες, μέχρι να μάθουμε πώς ν’ αναπτύξουμε την ψυχή.
Για να καταλάβουμε τον ορισμό του Mouravieff για τις δύο φυλές, είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσουμε την περιγραφή του Cleckley για τον τρόπο με τον οποίο μια ΟΠ όπως αναφέρεται παραπάνω, συγκρίνεται με ένα  έμψυχο ανθρώπινο ον. Αυτό το κάτι που λείπει από την ΟΠ, συνδέεται με τη δυνατότητα κάποιου να έχει επαφή με τα υψηλότερα ενεργειακά κέντρα. Ο Mouravieff προσεγγίζει το θέμα των ΟΠ με βιβλικό τρόπο και αυτό είναι λίγο άβολο, για όσους δεν έχουν σε εκτίμηση την Βίβλο, παρ όλα αυτά  συνοψίζοντας το νέο είναι ότι …
Οι προ-Αδαμικοί ανθρώπινοι τύποι  δεν έχουν «ψυχή», ούτε καμία δυνατότητα ν’ αποκτήσουν. Αυτό είναι σίγουρα συγκλονιστικό, αλλά έχουν υπάρξει πολλές πρόσφατες ακαδημαϊκές συζητήσεις για το θέμα αυτό, με βάση αυτά που φαίνεται να είναι κλινικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι, πράγματι, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι μόνο «μηχανικοί» και δεν έχουν καθόλου «εσωτερικό» ή «ανώτερο εαυτό». Ο Γκουρτζίεφ μίλησε για αυτό και το ίδιο έκανε και ο Δον Χουάν Μάτους στον Καστανέντα.
«Ένα σημαντικό ποσοστό των ανθρώπων που συναντάμε στον δρόμο, είναι  άνθρωποι  κενοί ψυχικά, στην πραγματικότητα είναι ήδη νεκροί.  Είναι ευτύχημα για εμάς που δεν τους βλέπουμε και που αυτοί δεν το γνωρίζουν. Αν ξέραμε τον  αριθμό των ατόμων που είναι πραγματικά νεκροί και τι αριθμός αυτών των νεκρών ανθρώπων κυβερνούν τις ζωές μας, θα πρέπει να τρελαθούμε από  φρίκη. » – Γ. Ι. Γκουρτζίεφ
Αυτό, φυσικά, θέτει και το ζήτημα του κατά πόσον ή όχι, το να προσπαθούμε να «βοηθήσουμε» ή να «σώσουμε» τέτοια άτομα, είναι χάσιμο χρόνου. Είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά τους το ότι δεν επιδέχονται καμία βοήθεια ή βελτίωση. Άρα το «σώσιμο» αποκλείεται και επιπλέον η συναναστροφή με ΟΠ κατεβάζει το έμψυχο άνθρωπο στο επίπεδο τους και ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν ανεβαίνει ένας ΟΠ επίπεδο. Αυτός είναι και ο λόγος που στο περιβάλλον των ΟΠ, υπάρχουν άρρωστοι, αποτυχημένοι, συνήθως έμψυχοι.
Τα περισσότερα από τα ΟΠ όντα, είναι πολύ αποδοτικά μηχανήματα. Αυτοί που συνήθως ταυτοποιούμε ως ψυχοπαθείς είναι «αποτυχίες» ή θύματα τους. Οι καλύτεροι εξ αυτών δεν μπορούν να διακριθούν, εκτός μόνο από  προσεκτική παρατήρηση, επειδή τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ.
Αν σκεφτούμε ότι ο πληθυσμός είναι ανακατεμένος, αυτή είναι  η αρχική έννοια της «ρύπανσης της γραμμής αίματος» τότε γίνεται αντιληπτό, ότι κατά τη διάρκεια της ζωής ενός συνηθισμένου “έμψυχου” ατόμου, το εν λόγω άτομο θ’ αντιμετωπίσει διπλάσια περισσότερες απ’ το μισό, οργανικές πύλες, παρά  έμψυχα άτομα.
ΑΛΛΑ, όταν κάποιος ΈΜ-ΨΥΧΟΣ, βρίσκεται στη διαδικασία της «ανάπτυξης» και της ενδυνάμωσης της ψυχής, το Σύστημα Ελέγχου των άψυχων, επιδιώκει και  προσθέτει ακόμη πιο πολλές «μονάδες ΟΠ» στη ζωή αυτού του ατόμου.
Είναι σαφές ότι το έργο του εντοπισμού αυτών των “οργανικών πυλών” από τους έμψυχους ανθρώπους είναι ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για την Πνευματική  «ανύψωση» ακόμη και για την ουσιαστική υλική επιβίωση. Τώρα, μην αρχίσεις να «κυνηγάς μάγισσες» χωρίς τη δέουσα περισυλλογή. Να θυμάσαι ότι πολύ συχνά το άτομο που εμφανίζει αντιφατική ή μηχανιστική συμπεριφορά μπορεί να είναι ένα έμψυχο άτομο σε εσωτερική διαμάχη ή κάτω από την επήρεια ενός ή πολλών ΟΠ.
Το κυριότερο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι τους πραγματικά καλούς ΟΠ – ποτέ δεν θα μπορούσες να τους ξεχωρίσεις, εκτός από την παρατήρηση του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ. Ένα γνώρισμα,  που ανακαλύφθηκε από τη μελέτη των ψυχοπαθών, ήταν ότι οι πράξεις τους δεν ταιριάζουν με τα λόγια τους. Τι γίνεται όμως αν αυτό είναι ένα σύμπτωμα κάποιου αδύναμου και χωρίς βούληση; Πως μπορώ να γνωρίζω αν έχω ψυχή; Είναι βασικά ερωτήματα που έρχονται αυτόματα στον Νου διαβάζοντας ως εδώ.
Το αν είναι ή όχι άψυχα, τα άτομα που ονομάστηκαν Οργανικές Πύλες δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα. Μπορεί κάλλιστα κάποιοι να είναι έμψυχα άτομα που δεν έχουν ακόμη κατορθώσει να δουν πίσω από το ψέμα της ταυτότητας του ΕΓΩ. Όσο αυτό δεν έχει ακόμα συμβεί, τα έμψυχα άτομα θα λειτουργούν, θα ζουν και θα βλέπουν τον κόσμο σαν και οι ίδιοι να ήταν Οργανικές Πύλες. Άρα δεν έχει καμία διαφορά ή σημασία το αν κάποιος είναι έμψυχος όταν συμπεριφέρεται, ζει, σκέφτεται, νοιώθει, και δρα σαν άψυχος..
Εύκολο γνώρισμα των ΟΠ. Είναι η απουσία ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ, η ΣΤΟΡΓΗΣ, δεν θα μιλήσω για την αγάπη, γιατί έγινε λέξη των ΟΠ κενή και χωρίς ουσία.. Αυτοί, οι άψυχοι άνθρωποι, οι ΟΠ,  απλά δεν ενδιαφέρονται, δεν νοιώθουν τίποτε,  για το τι συμβαίνει σε κάποιο άλλο άτομο. Εάν ένα άλλο άτομο πονάει ή είναι δυστυχισμένο, δεν ξέρουν πώς να ενδιαφερθούν, πώς να νοιώσουν. Τους λείπουν τα ενεργειακά κέντρα, από της καρδιάς και πάνω.
Σε ένα άτομο των ΟΠ, τα λεγόμενα υψηλότερα chakras είναι «παραπροϊόντα» κλοπής ενέργειας έμψυχων όντων. Αυτό είναι που τους δίνει τη δυνατότητα να μιμούνται τα έμψυχα όντα. Ως αποτέλεσμα αυτού, το έμψυχο ον αντιλαμβάνεται έναν καθρέφτη της δικής του ψυχής, όταν αποδίδει “χαρακτηριστικά ψυχής” σε τέτοια όντα.
Ο μόνος πόνος που βιώνουν είναι η απόσυρση,  η στέρηση της τροφής, της άνεσης, του σεξ, ή αυτών που θέλουν, όλα σε σχέση με τα κάτω τρία chakras. Είναι, επίσης άψογοι στη διαστροφή της αντίληψης των άλλων, έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι άτομα συμπονετικά. Όμως, σε γενικές γραμμές, δρουν έτσι απλά για να διατηρούν τον έλεγχο.
Οι προ-Αδαμικές φυλές, επιτυχημένοι ψυχοπαθείς ή Οργανικές Πύλες,  χρησιμεύουν ως πύλες μεταξύ των διαστάσεων, (περισσότερα στο βιβλίο) Πρόκειται για «πολύ αποδοτικά μηχανήματα» και τα καλύτερα από αυτά δεν μπορούν να διακριθούν, εκτός από την παρατήρηση του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ.
Ανακάτεμα Γενετικής Λίμνης: Υπάρχει ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να κατανοήσουμε πριν μπορέσουμε να προχωρήσουμε περισσότερο:  οι δύο φυλές διασταυρώνονται γενετικά για πάρα πολύ καιρό. Το DNA των δύο αυτών φυλών είναι τόσο μικτό, που έμψυχοι και άψυχοι, (ή αλλιώς Αδαμικοί και προ- Αδαμικοί) μπορούν να βρεθούν στην ίδια οικογένεια. Ο αδερφός σου, η αδελφή, η μητέρα, ο πατέρας, η κόρη ή ο γιος.
Όχι απαραίτητα κάποιος «άλλος άνθρωπος» στην άλλη άκρη του κόσμου ή στο απέναντι πεζοδρόμιο, που λατρεύει ένα διαφορετικό θεό ή έχει διαφορετικό χρώμα δέρματος. Μπορεί να είναι κάποιος με τον οποίο ζεις κάθε ημέρα της ζωής σου, και να θυμάσαι πως, ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκονται εδώ, είναι να στραγγίξουν, αποσπάσουν και να εκτρέψουν τα έμψυχα όντα από το να ανελιχθούν.
Είναι όλα, στην Γη, οργανωμένα για να μας αποτρέψουν από την Πνευματική Εξέλιξη, να μας αποσπάσουν, να μας κρατήσουν απασχολημένους με ένα σύζυγο, μια σύζυγο, μητέρα, πατέρα, κόρη ή γιό, που είναι πέρα από την ικανότητά να τον «σώσετε» επειδή αυτός ή αυτή δεν μπορεί και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να «σωθεί».  Είπαμε το «σώσιμο» αποκλείεται.
Είναι θεμελιακά διαφορετικοί από τα έμψυχα όντα, δεν έχουν το DNA, που θα επέτρεπε σε μια ψυχή να «ενσωματωθεί», έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η κατανόηση της δυνατότητας μιας ανώτερης Πνευματικής ζωής.
Ακόμη χειρότερα, σας αποστραγγίζουν από τη ζωτική  ενέργεια (ΨΥΧΗ) και, επομένως, σας αρνούνται κάθε πιθανότητα ανάπτυξης του μαγνητικού σας κέντρου, με τον τελικό προορισμό της ενέργειας αυτής να γίνεται 4D S.T.S. (Service To Self – υπηρεσία στον εαυτό, ικανοποίηση του  ΕΓΩ, και των κατώτερων ενεργειακών κέντρων ). Σε αυτές τις αλληλεπιδράσεις, δεν είστε τίποτα άλλο από μια μπαταρία και οι οργανικές πύλες στη ζωή σας είναι οι «σωλήνες τροφοδοσίας».
Εδώ στην Γη, είναι ο κόσμος των ανθρωποειδών, των μαριονεττών κρέατος, των νεκρών που νομίζουν ότι ζουν, τον κόσμο των οργανικών πυλών, ένα κόσμο της ύλης και υλιστικών εξηγήσεων της ύπαρξης. Είναι μια φάρμα που λειτουργεί και ελέγχεται από τους 4D STS για την παραγωγή της τροφής τους και όχι πάντα ενεργειακής.
Είναι ο κόσμος από τα τρία χαμηλότερα κέντρα και ένα σεξουαλικό κέντρο που περιορίζεται σε ρόλο της αναπαραγωγής μέσω του σαρκικού έρωτα. Είναι ένας κόσμος οργανωμένος σε μια βάση πείνας, σεξ και φόβου. Η έμψυχη φυλή ήρθε σε αυτόν τον κόσμο και έγινε μέρος του, διασταυρώθηκε γενετικά με την τοπική φυλή μέχρι που η γενετική λίμνη αναμείχθηκε εντελώς. Τώρα, οι δύο φυλές είναι τόσο ανάμικτες ώστε μπορεί και οι δύο να βρεθούν εντός της ίδιας οικογένειας.
Αν ενώσουμε τα επιμέρους θέματα και υφάνουμε ένα «χαλί» αυτόματα  καταδεικνύεται, μεγαλόπρεπα ορατή, η τωρινή μας πλανητική κατάσταση.
Με το να «κυνηγήσουμε τον Χρυσό» ο οποίος είναι επιθυμητός ώστε να πειραματιστούμε η συνείδησή μας ξέπεσε από την κατάσταση της «πνευματικότητας», η οποία είναι, μια 3D (Τρίτη διάσταση) ύπαρξη STO ( Service To  Others, υπηρεσία προς τους άλλους, με την χρήση των ανώτερων ενεργειακών κέντρων) σε ένα «ημι / είδος 4D διάστασης ευθυγραμμισμένης με τους 4D STS(Service To Self – υπηρεσία στον εαυτό, ικανοποίηση του  ΕΓΩ, και των κατώτερων ενεργειακών κέντρων ), σε ένα 3D κόσμο STS ο οποίος ήδη αποτελείται από μια ανθρωποειδή φυλή, που υπηρετεί ως Οργανικές Πύλες, τη γέφυρα που συνδέει τη 2η και την 3η διάσταση STS.
Έχοντας ξεπέσει, και επομένως έχοντας χάσει την συνείδηση της σύνδεσής της με τα υψηλότερα κέντρα, η έμψυχη φυλή δε διαφέρει σε καμία περίπτωση από την ανθρωποειδή άψυχη φυλή, παρατηρούμενη εξωτερικά. Διαφέρει μόνο στο ότι έχει τη δυνατότητα να επανασυνδεθεί με τα υψηλότερα κέντρα, μέσω της Ενεργειακής Πνευματικής ανάπτυξης των chakras.  Το DNA που φιλοξενούσε αυτά τα υψηλότερα κέντρα κάηκε – αποσυνδέθηκε και διασπάρθηκε στη δομή των κυττάρων. Ωστόσο, η ικανότητα για να το ξαναενεργοποιήσει παραμένει, αφανής αλλά είναι εκεί.
Αυτός ο 3ης διάστασης κόσμος στον οποίο «ξύπνησε» ο Αδαμικός έμψυχος άνθρωπος δεν ήταν το φυσικό του ενδιαίτημα. Δεν είναι ο δικός του κόσμος.
Ο 3ης διάστασης κόσμος, είναι ο κόσμος των ανθρωποειδών, των μαριονεττών κρέατος, των νεκρών που λένε, ότι ζουν, είναι ο κόσμος των Οργανικών Πυλών, ένας κόσμος της ύλης και των υλιστικών εξηγήσεων της ύπαρξης. Είναι μια φάρμα που λειτουργεί και ελέγχεται από τους 4D STS για την παραγωγή της τροφής τους, ενεργειακής και μη. Είναι ο κόσμος που ελέγχεται από τα τρία χαμηλότερα ενεργειακά κέντρα,  με κυριότερο το σεξουαλικό κέντρο που περιορίζεται σε ρόλο της αναπαραγωγής μέσω του σαρκικού (ύλη) έρωτα. Είναι ένας κόσμος οργανωμένος, τακτοποιημένος, σε μια βάση πείνας, σεξ και φόβου.
Η έμψυχη φυλή «ξύπνησε» σε αυτόν τον 3D κόσμο και έγινε μέρος του, διασταυρώθηκε γενετικά με την τοπική φυλή μέχρι που η γενετική λίμνη αναμείχθηκε εντελώς. Τώρα, οι δύο φυλές είναι τόσο ανάμικτες, ώστε και οι δύο να βρίσκονται εντός της ίδιας οικογένειας.
Περισσότερο από αυτό, τα μοντέλα που διδασκόμαστε και αναγκαζόμαστε να εσωτερικεύουμε βασίζονται στον «φυσικό» κάτοικο αυτού του βασιλείου, την Οργανική Πύλη, τον προ-Αδαμικό, τον επιτυχημένο ψυχοπαθή. Έτσι, οι υλιστικές εξηγήσεις είναι ο κανόνας. Η εσωτερική «πνευματική» ζωή της Οργανικής Πύλης, η οποία είναι αποκομμένη από τα υψηλότερα ενεργειακά κέντρα, είναι το «κανόνας».
Δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι ζούμε σε ένα κόσμο, που γίνεται ολοένα και πιο «μηχανικός», ο οποίος αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως «μονάδες», όπου «η δημιουργικότητα» είναι η αντιγραφή των υφιστάμενων ιδεών όπως σε μια γραμμή παραγωγής,  εκεί που το «franchising» και το «branding» είναι τόσο σημαντικά στον οικονομικό κόσμο, όπου η δημοκρατία είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών κάθε λίγα χρόνια και όχι η δημιουργική συμβολή των ανθρώπων όσον αφορά την οργάνωση της ζωής τους.
Όπου οι άνθρωποι που «βλέπουν» άλλα όντα, άλλους κόσμους, μεταφέρονται σε στρατόπεδα φυλάκισης για τους «διανοητικά διαταραγμένους», όπου ο πολιτισμός αποτελείται από ατελείωτα αντίγραφα του ίδιου προϊόντος με ελαφρές τροποποιήσεις για να ξεγελάσουν τον καταναλωτή ότι πρόκειται για κάτι «νέο» και «επαναστατικό» και πάει λέγοντας.
Ποιοί υποφέρουν από αυτά τα άψυχα όντα; Μπορούμε να σκεφτούμε ότι τα συνειδητοποιημένα έμψυχα άτομα είναι αυτά που «υποφέρουν» …και μερικοί από αυτούς που υποφέρουν περισσότερο, θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να «act out», και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «τρελοί» ή οτιδήποτε άλλο, διότι απλά δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις κενότητα της 3D STS ζωής.
Αλλά βέβαια, επειδή έχουν επίσης μια ισχυρή δημιουργική / επεκτατική-επιβιωτική παρόρμηση, μπορούν να μάθουν να υποτάσσονται, να «παίζουν το παιχνίδι,» να «κάνουν το σωστό.» Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι έμψυχοι ζουν ζωές σιωπηλής απελπισίας. Μπορούν να προγραμματιστούν τόσο νωρίς ώστε η δύναμη της ψυχής τους να διοχετεύεται στα κανάλια των «συστημάτων πίστης», έτσι ώστε, όπως έχει επισημανθεί, η ενέργεια της ψυχής τους να είναι αυτή που διατρέφει και συντηρεί το Matrix. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα, ακόμη και ο μοναδικός σκοπός των ΟΠ.
Ο Χορός της Τρέλας: Χρειάζεται ο έμψυχος  να προσδιορίσει τις ΟΠ εξαρχής και ΠΡΙΝ από κάποια σημαντική πράξη του (γάμος, παιδιά, συνεταιρισμός…) Γιατί με το να «χορεύουμε» μαζί τους – ή με το να συνδεόμαστε συναισθηματικά μαζί τους, αγνοώντας την πραγματική φύση της αλληλεπίδρασης μαζί τους – είναι αυτό που μας κρατάει ρουφηγμένους και ανίκανους να επιτύχουμε «Ανύψωση».
ΑΝ – και αυτό είναι ένα μεγάλο «ΑΝ» – μπορούμε πραγματικά και αληθινά ν’ αλληλεπιδράσουμε με αυτούς χωρίς να μας αποστραγγίζουν από την ενέργειά μας – όλα ωραία και καλά. Θα μάθουμε μέσα στο βιβλίο εφικτούς τρόπους δράσης προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως, το πιο πιθανό είναι ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό μέχρι να μπορέσουμε πραγματικά να ΔΟΥΜΕ – και δεν μπορούμε ποτέ να ΔΟΥΜΕ μέχρι να έχουμε αρκετή ενέργεια για να το κάνουμε αυτό.
Δεν μπορούμε να έχουμε την ενέργεια να  δούμε
όσο «χορεύουμε» με τις ΟΠ στη ζωή μας.
Δεν μπορείτε να τις δείτε μέχρι να σταματήσετε την αλληλεπίδραση μαζί τους. Δεν μπορείτε να σταματήσετε να αλληλεπιδράτε μαζί τους μέχρι να μπορέσετε να τις δείτε. Έτσι, πρέπει να ανακαλύψετε τα στοιχεία για να τις εντοπίζετε – και να «πειραματιστείτε» να παρακολουθήσετε τις «αντιδράσεις» στο Matrix – και να βασίσετε κάποιες επιλογές σας, πάνω στα πιο ορατά αποδεικτικά στοιχεία.
Εάν η απόφασή σας να σταματήσετε την αλληλεπίδραση με τις Ο.Π. είναι σωστή, θα έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση αρκετής ενέργειας, για να μπορέσετε να δείτε ότι η απόφασή σας ήταν σωστή! Είναι δικής σας η ψυχή σας, και είναι δικαίωμα σας να την διεκδικήσετε, να την διατηρήσετε να την ανυψώσετε. Αλλά για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να σταματήσετε αυτό «το χορό του θανάτου, της τρέλας» με τις οργανικές Πύλες στην ζωή σας.
Κι άλλα σχετικά με τις Ο.Π για μεγαλύτερη αύξηση της παρατήρησης [1] Οι περισσότεροι “κορυφαίοι επιστήμονες”, στις θεωρίες τους, δεν λαμβάνουν υπόψη τους την πνευματική διάσταση, ή απορρίπτουν αμέσως οποιεσδήποτε «αντισυμβατικές»  θεωρίες, πόσο μάλλον «μεταφυσικές».
Ο ΟΠ επιστήμονας (και πόσοι ακριβώς ΟΠ επιστήμονες υπάρχουν συζητείται αναλυτικότερα παρακάτω) δεν έχει καμία απολύτως ιδέα περί «πνεύματος» ή για την ύπαρξη των υψηλότερων ενεργειακών κέντρων. Είναι ανίκανος να βιώσει αυτά τα υψηλότερα κέντρα, και ως εκ τούτου οι περιγραφές του για τον κόσμο δεν τις συμπεριλαμβάνουν. Επειδή δεν μπορεί να τα βιώσει, αμφισβητεί την ύπαρξή τους για όλους, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είναι σε θέση να «δουν» αυτά που οι ΟΠ είναι ανίκανες να δουν.
Σε έναν υλιστικό κόσμο, όπου οι ΟΠ είναι στο Φυσικό τους Στοιχείο, και οι Έμψυχοι ΔΕΝ είναι, με την επιστήμη των ΟΠ να καθορίζει το όριο μεταξύ του τί είναι αλήθεια και τί είναι λάθος, δεν υπάρχει χώρος για Υψηλότερες σφαίρες. Είναι «ψευδείς» σε σχέση με την αυτονόητη «αλήθεια» του υλισμού, όπως τη βιώνουν σε όλα τα επίπεδα οι ΟΠ.
Τρομακτικά στοιχεία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα δείχνουν ότι το 60% όλων των ιατρικών και επιστημονικών εγγράφων δημοσιεύονται από την ίδια μικρή ομάδα ακαδημαϊκών, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν μόλις το 6% του συνολικού αριθμού. Αν το πάρουμε ως ρεαλιστικό, ότι η πραγματικότητά μας χειραγωγείται σε μεγάλο βαθμό, τότε το λογικό βήμα για τη διατήρηση του επιστημονικού κόσμου υπό έλεγχο, είναι για να διασφαλιστεί ότι είναι γεμάτη με ανθρώπους, που εκφράζουν τις απόψεις και τις γνώμες που ταιριάζουν σε μια συγκεκριμένη ατζέντα.
Το ίδιο ισχύει για τον πνευματικό και εσωτερικό κόσμο. Οι 4ης  STS εξασφαλίζουν ότι οι θρησκείες, οι πνευματικές έννοιες, και σχεδόν το σύνολο του μεταφυσικού «κόσμου» κυριαρχείται από ΟΠ για τη διατήρηση του «κοπαδιού μέσα στο μαντρί»
Πράγματι, μια ιδανική στρατηγική είναι, να εξασφαλιστεί ότι τα κορυφαία πόστα, κατέχονται από οργανικές πύλες, επιτρέποντας σ’ αυτούς που μας ελέγχουν, να είναι εφησυχασμένοι, γνωρίζοντας ότι όλες οι θεωρίες γενικής εκπαίδευσης και έρευνας θα έχουν έναν σαφή υλιστικό και μη-πνευματικό προσανατολισμό, πράγμα το οποίο συντηρεί την Δαρβινική θεωρία ότι «είμαστε μαϊμούδες προσκολλημένες σε ένα άθεο κομμάτι βράχου που στριφογυρίζει στο διάστημα» και κρατώντας αυτά τα ενοχλητικά έμψυχα όντα κάτω απ’ τα μαγικά κολπάκια τους, υπάκουα μέσα στο μαντρί.
> Οι δύο φυλές οφθαλμοφανώς υπάρχουν, και εξαιρώντας το κομμάτι της βιβλικής περιγραφής, η περιγραφή του Mouravieff είναι ακριβής. Μπορούμε να εμβαθύνουμε την κατανόησή μας με το να τοποθετήσουμε την προ-Αδαμική φυλή εντός της υπερδιαστατικής πραγματικότητας και του συστήματος ελέγχου του Matrix. Ας ρίξουμε μια ματιά στα τέσσερα σημεία που τέθηκαν:
> Οι προ-Αδαμικές φυλές χρησιμεύουν ως πύλες μεταξύ των επιπέδων των διαστάσεων, γι αυτό και η ονομασία Οργανικές Πύλες, όσο για το τι περνάει μέσα από αυτές της πύλες, συστήνω αν αντέχεις, να διαβάσεις Howard Phillips Lovecraft.
> Πρόκειται για «πολύ αποδοτικά οργανικά μηχανήματα» και «Τα καλύτερα από αυτά δεν μπορούν να διακριθούν, εκτός από την χρήση της παρατήρησης του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ»
> Κλέβουν την ενέργεια από τα έμψυχα όντα, ώστε να μπορούν να τους μιμούνται.
Γνωρίζω πως αυτοί που φοβούνται από τις πληροφορίες περί άψυχων όντων, είναι έμψυχα όντα που συνειδητοποιούν πως οι αγαπημένοι τους είναι Ο.Π. Δεν το αντέχουν και εν ριπή οφθαλμού, το διαγράφουν από το «λογισμικό» τους. Αυτοί οι ΟΠ όμως εξακολουθούν να υπάρχουν, είτε διαγράψετε τις πληροφορίες είτε όχι και εξακολουθούν να σας χρησιμοποιούν σαν μπαταρίες. Συστήνω να ερευνήσετε το θέμα χωρίς προκαταλήψεις και παρωπίδες.
Αν προσεκτικά παρατηρήσεις γύρω σου, θα δεις κάποιον άψυχο να κάνει πολύ καλή δουλειά. Υπολογιστικά, επίμονα, ακατανόητα, παράλογα. Γνωρίζοντας τα εμφανέστατα χαρακτηριστικά ενός άψυχου, θα κατανοήσεις τι και γιατί γίνεται. Αρκεί να δεις το Ολοφάνερο. Όχι το φανερό, αλλά το Ολοφάνερο. Αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σου και δεν το βλέπεις, είτε γιατί δεν θέλεις να το δεις, είτε γιατί δεν το πιστεύεις, είτε γιατί δεν σε αφήνουν οι πεποιθήσεις σου, είτε γιατί δεν σε βολεύει.
Ανεξάρτητα όμως, από το αν το πιστεύεις ή όχι -το ζητούμενο είναι να γνωρίζεις κάτι και όχι να πιστεύεις, γιατί και η πίστη, ανήκει στο πεδίο δράσης των ΟΠ.- είναι πιθανόν ο συνεταίρος σου, ο αδελφός, ο φίλος, ο σύζυγος, ο συνεργάτης, η μνηστή, η μητέρα, ο πατέρας, ο δάσκαλος, ο εραστής, ο παπάς, ο γείτονας, ο συγκάτοικος, ο υιός, η κόρη, ο γαμπρός, να είναι αυτοί που πιθανώς, να ανήκουν στην φυλή των προ-Αδαμικών, να είναι μια Οργανική Πύλη, να ανήκουν στην φυλή των άψυχων όντων. Είναι επιτακτικό να ξέρεις, ποιός από αυτούς, έχει ψυχή και ποιός είναι Άψυχος.  Γιατί νοιώθοντας στοργή γι’ αυτούς ξεχνάς, πως είναι επίκτητη ετικέτα, ο τίτλος σύζυγος ή αδελφός και απευθύνεται σε κάποιο άλλο ανθρώπινο όν, που μπορεί να μην είναι, όπως ΕΣΥ θέλεις να πιστεύεις.
Φαντάζει απίστευτο; Μα γι αυτό και είναι Οφθαλμοφανές.
Αν θέλεις να κρύψεις κάτι, να το κάνεις μυστικό, κάνε το Ολοφάνερο.
Κανείς δεν βλέπει, αυτό, που είναι μπροστά στα μάτια του.
***
© Ιων Μάγγος άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό strange τεύχος 141
Δες τις ταινίες (στις εικόνες) για να καταλάβεις τι είναι και πως λειτουργούν οι Οργανικές Πύλες
***

http://www.terrapapers.com/?p=14709
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters