Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Καρκίνος του προστάτη: Ποιο το μυστικό για να μην εμφανίσετε ποτέ! (βίντεο)

ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Νέα έρευνα η οποία δημοσιεύεται στην «Αμερικανική Επιθεώρηση Κλινικής Διατροφής» (AJCN) φέρνει στο φως νέα δεδομένα αναφορικά με την προστασία των ανδρών από τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη.
Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Λόμα Λίντα, στην Καλιφόρνια, παρακολούθησαν επί πέντε χρόνια την πορεία της υγείας 26.346 ανδρών, ηλικίας άνω των 30 ετών.

Ως πότε θα είσαι υπήκοος; Ελληνική Δημοκρατία - Ιδιωτική Εταιρία - Ψευδοκράτος.

ΕΛΕYΘΕΡΟΣ Η ΔΟYΛΟΣ???? ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ; ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ..ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΠΟΙΝΗ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ!!

«ΠΑΝΗΓΥΡΙ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!! Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για την μεγάλη ικανοποίηση της Τουρκίας στις προτεινόμενες αλλαγές στα βιβλία της ιστορίας στα ελληνικά σχολεία, κάνουν λόγο σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ. 

Γιατί ο κόσμος δεν μισεί τον Κομμουνισμό όσο τον Ναζισμό;

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/05/blog-post_96.html

....Η τραγωδία θα ολοκληρωθεί με τον πλήρη αφελληνισμό της χώρας.

Η κυβέρνηση είχε δύο λύσεις στη διάθεση της: την εφαρμογή των μνημονίων βασιλικότερα του βασιλέως με αντάλλαγμα την υπεσχημένη διαγραφή μέρους του δημοσίου χρέους ή τη σύγκρουση με τη Γερμανία. Έχοντας δηλώσει προεκλογικά πως θα επέλεγε τη δεύτερη, συμβιβάστηκε με την πρώτη – οπότε, εάν δεν τιμήσουν το λόγο τους οι δανειστές, είναι πια υποχρεωμένη να ακολουθήσει το δεύτερο δρόμο.


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΑ" ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ

TΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΓΗΡΑΣ

Ο Αμερικανός διανοούμενος Oliver W. Holmes κάποτε είπε το σοφό: «Ο άνθρωπος δεν σταματάει να παίζει επειδή γερνάει, αλλά γερνάει επειδή σταματάει να παίζει». Το κλείσιμο των Ολυμπιακών αγώνων και των φιλοσοφικών σχολών από τον Θεοδόσιο σηματοδοτεί αυτό το γήρας του Ελληνικού κόσμου. Και όπως ένας γέροντας
ρέπει προς κάποια μεταφυσική σωτηρία και προς τον δογματισμό, έτσι και κατ'
αυτή την Πρωτοχριστιανική Περίοδο, η ερμηνεία του θείου υφίσταται μία
μετάλλαξη. Παύει να θέει, να κινείται. Με το θρησκευτικό «μπόλιασμα» του
Ιουδαϊσμού, αυτό που κάποτε ερωτοτροπούσε στην φαντασία των Ελλήνων, τώρα πλέον τοποθετείται στον ουρανό ως κριτής και τιμωρός...

ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ;

Το σκηνικό των ελληνοπαίδων που κόπτονται να «μοιάσουν» σε πρότυπα ενός πρόωρου
γερασμένου κόσμου, είτε ροκάροντας, είτε χορεύοντας χιπ χοπ στις πλατείες μας,
πρέπει να μας προβληματίσει ως προς τι σύνθεση του ανθρωπίνου είδους θα θέλαμε
για τον τόπο μας - έναν τόπο που κάποτε παρήγαγε αγάλματα πάνω στα πρόσωπα των
οποίων αναγνώριζε κανείς την απόλυτη ευπρέπεια.

Τι προβλέπει η Συνθήκη της Γενεύης για τους πρόσφυγες–μετανάστες. Η χώρα μας έχει παραιτηθεί στην πράξη από τα δικαιώματα που της παρέχει η Συνθήκη.

Διεθνή/Γεωστρατηγική 5/17/2016 01:45:00 μ.μ.

Γιώργος Ρωμανός / Περίληψη: Η χώρα μας δέχτηκε (-εται) στυγνή δουλεμπορική επίθεση προσφύγων–μεταναστών από την Τουρκία, με αβέβαιη ακόμη τελική έκβαση. Η επίθεση αυτή ενορχηστρώνεται από Διεθνείς Οργανισμούς και στελέχη του ΟΗΕ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters