Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Οἱ «μεγάλες δυνάμεις» πάντα ἴδιες καί ΠΑΝΤΑ ἐναντίον μας...


Ο πράκτωρ Βενιζέλος στις 17/30 Μαΐου 1913, πούλησε τσάμπα τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

Είναι δυνατόν; Φέρνουν 1000 «μετανάστες» και τις ΜΚΟ τους, ΚΟΛΗΤΑ με το Στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων... ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και όχι μόνο για το ΚΕΕΔ.!!


Οριστική φαίνεται να είναι η απόφαση των αρμοδίων μεταναστευτικών φορέων που υπάγονται στο Υπουργείο Μηταράκη, όπως αποκάλυψε ο "Στόχος" για την εγκατάσταση ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΩΝ λαθρομεταναστών στους χώρους της πρώην 75 Μ.Ε. (Μοίρα επιστρατεύσεως των Ειδικών Δυνάμεων) στο Μεγάλο Πεύκο που γειτνιάζει άμεσα με το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων....

Στο ΚΕΕΔ μάλιστα αυτή την στιγμή έχουν την έδρα τους και οι δύο πλέον επίλεκτες μονάδες τους Στρατού Ξηράς. Ένα σημείο ιδιαίτερο για την Εθνική Ασφάλεια, όχι μόνο για τις ευαίσθητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις αλλά και γιατί βρίσκεται ακριβώς επάνω στον εφεδρικό άξονα σύνδεσης της Πελοποννήσου με την υπόλοιπη Ελλάδα και μόλις 300 μέτρα από τον κεντρικό Άξονα σύνδεσης δηλαδή τη Νέα Εθνική Οδό.

Τώρα το SpaceX Εκτοξεύθηκε η επανδρωμένη αποστολή προς το Διάστημα!. ΒΙΝΤΕΟ



Επιτυχημένη ήταν η δεύτερη απόπειρα της Space Χ καθώς εκτοξεύτηκε η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! Η εκτόξευση του πυραύλου από τη Φλόριντα των ΗΠΑ...
προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) έγινε τις 22:22 (ώρα Ελλάδας). Οι δύο αστροναύτες Μπομπ Μπένκεν και Νταγκ Χέρλεϊ έγραψαν ιστορία.

Έκλεισε ο Λ. Οίκος- Προσπάθησαν να εισβάλουν μέσα – Θέλουν να ρίξουν τον Τραμπ οι αριστεροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Καζάνι που βράζουν οι ΗΠΑ, μετά τον θάνατο του George Floyd.
 Ο θάνατος του Floyd χρησιμοποιείται ως εργαλείο πολιτικής πίεσης για να φύγει ο Ν.Τρμαπ από την μέση και το Βαθύ Κράτος να ανακτήσει τον Λευκό Οίκο.
Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, θα πράγματα θα χειροτερεύουν.

Η Ισπανία κάνει «τεράστιο βήμα» στο εγγυημένο ελάχιστο εισόδημα


Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος

29 ΜΑΪΟΥ 2020 ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΆΠΑ ΣΤΙΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ 850.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ 30% ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
María Jesús Montero
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
"ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΒΗΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ"

Θυμάμαι τον George Dilboy: Πρώτος Ελληνοαμερικανός που έλαβε το Μετάλλιο Τιμής

ΜΕΤΑΦΡΑΜΕΝΟ ΜΕ GOOGGLE TRANLATE
γραμμένο από τον Darden Livesay
Ο Γιώργος Ντάλομπι (Γιώργος Ντέλμπος) γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1896 στην ελληνική πόλη Αλατσάτα κοντά στη Σμύρνη στη Μικρά Ασία (σύγχρονη Τουρκία).
Ο Dilboy και η οικογένειά του μετανάστευσαν στο New Hampshire στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1908. Το 1912, σε ηλικία 16 ετών, επέστρεψε και πολέμησε για την Ελλάδα στους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13.

ΛΕΜΕ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..


Η ¨καρδια¨μας έχει νοημοσύνη και παίζει σημαντικό ρόλο στην αντίληψη της πραγματικότητας.Ειναι από τα πιο σημαντικά όργανα μας ,άλλο αν εμεις την καταστρεφουμε βλακωδως. Ετσι λοιπον Εκτός από την άντληση του αίματος, η καρδιά έχει ¨μια δική της νοημοσύνη¨για την οποια οι neuro cardiologists, βεβαιωνουν πως το 60 έως 65% τοις εκατό των κυττάρων της  είναι νευρώνες, κι όχι μ υ ς .Αυτή η ανακάλυψη τους οδηγησε σε πειράματα που αποδεικνυουν ότι η καρδιά λειτουργεί π α ρ ό μ ο ι α  με τον εγκέφαλο και κατά κάποιον τρόπο, ισως είναι ανώτερη κι απ αυτον.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΟΓΩ COVID-19! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ

Η ΓΙΑΤΡΟΣ Katrin Kord από το Oldenburg ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΓΙΑ COVID-19 ΚΑΙ ΕΜΒΌΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!

Εκπληκτικό: Εφτιαξαν κουβανέζικο, χορευτικό τραγούδι που διηγείται όλη την ιστορία της Αθήνας [βίντεο]



Santas Palabras
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
Ενα τραγούδι που εξιστορεί την ιστορία της Αθήνας από την.... εποχή του Περικλή ως τη γερμανική κατοχή, σε ρυθμό... κουβανέζικο, έφτιαξε το συγκρότημα Santa Palabra.

Οι Santa Palabra οι οποίοι είναι γνωστοί από τα live τους που κάνουν στην Αθήνα και φυσικά την κουβανέζικη μουσική τους, αφιέρωσαν ένα από τα τραγούδια τους στην ελληνική πρωτεύουσα!

Μητσοτάκης στη Bild: Τα λουκέτα στις ελληνικές λιγνιτικές μονάδες θα ωφελήσουν τις... γερμανικές εταιρείες!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και κείμενο
Καλά νέα κόμισε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στους Γερμανούς επιχειρηματίες καθώς στην πρόσφατη συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild διαβεβαίωσε ότι «κλείνουμε όλα τα ανθρακωρυχεία μας στη βόρεια Ελλάδα, νωρίτερα από τη Γερμανία» και ότι από αυτή την ενέργεια «βεβαίως, θα επωφεληθούν και γερμανικές εταιρείες»!

Ο ιός της Πείνας ξεκίνησε και είναι πιο δυνατός από τον Κορωνοιό!!!

Κάποιοι νομίζουν ότι Μένουν ασφαλείς με τα μέτρα της Κυβέρνησης…Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Κουλης με τον Τσιόρδα μας έσωσαν… Το σίγουρο είναι ότι το έργο το παίζουν αλλά μπάζει από παντού.
Ο Κούλης και η παρέα του μαζί με τα υποταγμένα κόμματα της Αντιπολίτευσης εφαρμόζει το σχέδιο της Φτωχοποίησης. Η εκατόμβη ανέργων καταπίνει καθημερινά εκατοντάδες. To βατερλώ στην εστίαση και στις καφετέριες και η μείωση του τζίρου δείχνει ΠΕΙΝΑ!!!!

Το Facebook έχει απειλήσει το Brighteon σε μια προσπάθεια να μας αναγκάσει να αφαιρέσουμε το βίντεο ‘Plandemic’ με τήν Δρ Judy Mikovits. Παλεύουμε για το δικαίωμά σας να μιλάτε ελεύθερα. Και δεν θα υποχωρήσουμε στούς τεχνοφασίστες.

Χαίρετε συναγωνιστές! Βρήκα αφορμή να δημοσιοποιήσω το παρακάτω μήνυμα πού μού ήρθε στό e-mail μου, οχι για να διαφημίσω τήν πλατφόρμα Brighteon.com, ( παρ’ολο πού εχω εκεί κανάλι, αλλα και πολλοί ακόμα Ελληνες συναγωνιστές ), αλλά για να αναδείξω τήν ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΟΊΑ πλέον τού facebook, σε χρήστες πού αγωνίζονται να κάνουν έρευνες καί να τίς δημοσιοποιούν, άσχετα εάν είναι αληθινές ή όχι.

Αδειάζουν τις δομές από 1η Ιουνίου: Aκόμα 11.237 αλλοδαποί ελεύθεροι ανάμεσά μας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, από την 1η Ιουνίου 11.237 αλλοδαποί που μέχρι στιγμής «φιλοξενούνται» σε δομές στην ενδοχώρα, διαμερίσματα του προγράμματος «ESTIA», Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ξενοδοχεία του προγράμματος «Filoxenia» θα αρχίσουν σταδιακά να αποχωρούν και να κυκλοφορούν ελεύθερα στην ελληνική κοινωνία.

Ο Τραμπ κήρυξε τον ''πόλεμο'' στα συστημικά ΜΜΕ: Σύλληψη σε live μετάδοση του συνεργείου του CNN

Δείτε βίντεο
Σε εξέλιξη βρίσκεται ''βρώμικο'' σχέδιο κατά του Ν. Τραμπ από ακροαριστερούς και διάφορες ομάδες.
Θέλουν πάση θυσία να ''ρίξουν'' τον Αμερικανό πρόεδρο και έτσι εδώ και ώρες έχουμε μία στημένη ''εξέγερση''.

H αστυνομία της Μινεσότα συνέλαβε έναν δημοσιογράφο του CNN ζωντανά στην τηλεόραση την ώρα που κάλυπτε τις διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει στη Μινεάπολις μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη σύλληψή του από λευκούς αστυνομικούς.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters