Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΙ E.N.D.ΞΑΝΘΗΣ 29/9/2013 ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΜΙΛΙΩΝ artfm





HOTEL CASINO XANTHI


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνουν ενεργοί πολίτες υποστηρικτές της ΕΙ-END Ξάνθης, την Κυριακή 29-9-2013 στο Hotel Cazino και ώρα 18.30, στο πλαίσιο ενημέρωσης των συμπολιτών μας, σχετικά με τις προτάσεις του κου Αρτέμη Σώρρα και της ΕΙ-ΕΝD για την επίτευξη της Οικονομικής Απελευθέρωσης της Πατρίδας μας.
Στην συνάντηση θα μιλήσουν σε απ' ευθείας σύνδεση τα μέλη της ΕΙ-ΕΝD οι οποίοι θα ενημερώσουν για τις προτάσεις χρηματοδότησης που κατατέθηκαν στην Ελληνική κυβέρνηση και θα εξηγήσουν επίσης την πρόταση χρηματοδότησης έργων στους Δήμους όλης της Ελλάδος.


Με τιμή
Ενεργοί Πολίτες

Πλάτων Πισατίδης | 28/9/2013 12:00

Αρτέμης Σώρρας.jpg

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΙ E.N.D.ΞΑΝΘΗΣ 29/9/2013 ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΜΙΛΙΩΝ artfm





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνουν ενεργοί πολίτες υποστηρικτές της ΕΙ-END Ξάνθης, την Κυριακή 29-9-2013 στο Hotel Cazino και ώρα 18.30, στο πλαίσιο ενημέρωσης των συμπολιτών μας, σχετικά με τις προτάσεις του κου Αρτέμη Σώρρα και της ΕΙ-ΕΝD για την επίτευξη της Οικονομικής Απελευθέρωσης της Πατρίδας μας. Στην συνάντηση θα μιλήσουν σε απ' ευθείας σύνδεση τα μέλη της ΕΙ-ΕΝD οι οποίοι θα ενημερώσουν για τις προτάσεις χρηματοδότησης που κατατέθηκαν στην Ελληνική κυβέρνηση και θα εξηγήσουν επίσης την πρόταση χρηματοδότησης έργων στους Δήμους όλης της Ελλάδος. 
Με τιμή Ενεργοί Πολίτες

Θα συνδεθούμε για να μας μιλήσει ο Πρόεδρος της EI-END Μανώλης Λαμπράκης,ο Εκπρόσωπος Τύπου Βαλσαμάκης, πιθανά και ο κος Μαμαγκάκης,η Βίκη Χαραλάμπους και αν είναι εφικτό λόγω ταξιδίου και ο κος Αρτέμης Σώρρας!!!! 
Κορυφαία Στελέχη όλοι της EI-END που θα μας κάνουν την τιμή να είναι μαζί μας. 
Στο πάνελ επίσης θα είναι για να εξηγήσει και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις ο Χρήστος Τσάπος.
END.jpg

Γ.Καρδαμίτσης - Ράδιο Αρμονία Σάμο στις 26.9.2013 E.N.D. και Αρτέμη Σώρρα

BRICS "Ανεξάρτητο Internet" Cable.Κατά... "ΗΠΑ-Centric Internet" NESARA LAW ΤΩΡΑ

untitled(5).jpg

internet1


Πλάτων Πισατίδης
 | 28/9/2013 20:03


BRICS "Ανεξάρτητο Internet" Cable.Κατά... "ΗΠΑ-Centric Internet" NESARA LAW ΤΩΡΑ


internet1
(σε μετάφραση...google)
Η Πρόεδρος της Brazil, Dilma Rousseff ανακοινώνει δημοσίως τη δημιουργία ενός συστήματος στο διαδίκτυο κόσμο Ανεξάρτητα από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία (η "ΗΠΑ-centric internet").
Δεν υπάρχουν πολλά να καταλάβουν ότι, ενώ η άμεση έναυσμα για την απόφαση (σε συνδυασμό με την ακύρωση της συνάντησης κορυφής με τον πρόεδρο των ΗΠΑ) ήταν οι αποκαλύψεις για NSA κατασκοπεία, ο λόγος για τον Ρούσεφ μπορεί να πάρει ένα τέτοιο ιστορικό βήμα είναι ότι η εναλλακτική υποδομή:  Οι χώρες BRICS καλώδιο από το Βλαδιβοστόκ, Ρωσία προς Shantou, Κίνα προς Τσενάι της Ινδίας στο Cape Town, Νότια Αφρική προς Φορταλέζα, Βραζιλία , χτίζεται και είναι, στην πραγματικότητα, στην τελική φάση υλοποίησής της.
Κανένα ποσό της πρόκλησης και προσπάθησε "Springs" destabilizations και Επανάσταση χρωμάτων στη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία ή τη Βραζιλία μπορεί να σταματήσει αυτή τη διαδικασία.Η τεράστια βυθισμένο τμήμα του σχεδίου BRICS δεν είναι ακόμη γνωστά στο ευρύτερο κοινό. 
Παρ 'όλα αυτά είναι πολύ πραγματική και εξαιρετικά αποτελεσματική. Έτσι, πραγματικά ότι οι διεθνείς επενδυτές έχουν πλέον το άλμα με τα δύο πόδια σε αυτή την άνευ προηγουμένου ευκαιρία για πραγματική οικονομία. Η αλλαγή ... έχει ήδη συμβεί.
Βραζιλία σχεδιάζει να χωρίσει από τις ΗΠΑ-centric Internet μέσω ευρείας επιγραμμικής Ουάσιγκτον κατασκοπεία, μια κίνηση που πολλοί φοβούνται οι εμπειρογνώμονες θα είναι ένα δυνητικά επικίνδυνο πρώτο βήμα προς την πολιτική διασπώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο χτισμένο με ελάχιστη παρέμβαση από τις κυβερνήσεις.
Πρόεδρος Dilma Rousseff έχει παραγγείλει μια σειρά μέτρων που στοχεύουν σε μεγαλύτερη Βραζιλίας απευθείας σύνδεση ανεξαρτησίας και της ασφάλειας μετά τις αποκαλύψεις ότι η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας υποκλαπούν επικοινωνιών της, hacked στο δίκτυο της κρατικής εταιρείας πετρελαίου Petrobras και κατασκοπεύουν Βραζιλιάνοι που έχουν ανατεθεί τα προσωπικά τους δεδομένα στις ΗΠΑ εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, όπως το Facebook και το Google.
..
BRICS Cable!
http://www.bricscable.com/ (δείτε το βίντεο) BRICS Cable ... ένα 34 000 km, 2 ζεύγη ινών, 12,8 TBIT / s ικανότητα, σύστημα οπτικών ινών καλωδίων
netw_geo 
  • Για οποιαδήποτε  παγκόσμια επενδυτή , δεν υπάρχει  καμία κρίση  - υπάρχει αφθονία της ανάπτυξης. Είναι απλά δεν είναι στον παλιό κόσμο
  • BRICS είναι ~ 45% του παγκόσμιου πληθυσμού  και το ~ 25% του ΑΕΠ στον κόσμο
  • BRICS  από κοινού δημιουργία μιας οικονομίας του μεγέθους της  Ιταλίας κάθε χρόνο ... αυτή είναι η 8η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο
  • Οι  χώρες BRICS  παρουσιάζει  βαθιές ευκαιρίες  στην  παγκόσμια γεωπολιτική και το εμπόριο
  • Links Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία, η Νότια Αφρική, η Βραζιλία - οι οικονομίες των BRICS - και οι Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Διασυνδέονται με τις περιφερειακές και άλλα ηπειρωτικά συστήματα καλωδίων στην Ασία, την Αφρική και τη Νότια Αμερική για τη βελτίωση της παγκόσμιας κάλυψης
  • Άμεση πρόσβαση σε 21 αφρικανικές χώρες και να δώσει τις αφρικανικές χώρες να έχουν πρόσβαση στις οικονομίες BRICS.
  • Προβλεπόμενη έτοιμη για την ημερομηνία των υπηρεσιών είναι μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2015.
Βλέπε επίσης
Βραζιλία σχεδιάζει να πάει offline από ΗΠΑ-centric internet
Βραζιλία αναμένει να σπάσει από ΗΠΑ-centric Internet


...........................................

EI E.N.D. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ Ράδιο Λασίθι...




Στα πλαίσια των ομιλιών των εκπροσώπων του οργανισμού E.N.D (End National Dept ή τέλος στο εθνικό χρέος) οι πρωταγωνιστές του, βρέθηκαν αποκλειστικά στο Ράδιο Λασίθι 92.3.
Ο πρόεδρος της ομάδας που χρηματοδοτεί ο κ.Αρτέμης Σώρας, κ. Μανώλης Λαμπράκης, ο εκπρόσωπος τύπου του E.N.D κ.Βαλσαμάκης Αντώνης και ο κ. Μαμαγκάκης Χάρης μέλος του οργανισμού, βρέθηκαν για περίπου μία ώρα στο στούντιο όπου και ανάλυσαν ξανά, το σχέδιο τους για την αποπληρωμή του Ελληνικού, κατηγόρησαν τα κεντρικά ΜΜΕ για το "θάψιμο" της προτασής τους, κατήγγειλαν τον Πρωθυπουργό, αλλα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ότι φοβούνται την ρητή προϋπόθεση του κ.Σώρρα για την διεξαγωγή λογιστικού και νομικού ελέγχου όλων όσων έχουν κυβερνήσει την χώρα τα τελευταία χρόνια και έθεσαν μια νέα πρόταση, προς τους Δήμους που αφορά τους Δήμους όλης της χώρας, η οποία αφορά στο πως μπορούν οι Δήμοι να χρηματοδοτηθούν από τον E.N.D προκειμένου να πραγματοποιηθούν διάφορα έργα.
Οι εκπρόσωποι, στην συνέχεια επρόκειτο να πραγματοποιήσουν συνάντηση με το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ.Αναστασάκη προκειμένου να του θέσουν την πρόταση τους που όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, έχει ήδη βρεί θετικούς, αρκετούς Δήμους στη χώρα και οι επαφές συνεχίζονται.
Παρακολουθήστε στα βίντεο που ακολουθούν το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης που παρέθεσαν στην Κατερίνα Μαρκάκη.

http://www.radiolasithi.gr/lasithi/epikairotita/item/

Ρ.Λ | Συνέντευξη E.N.D - ΜΕΡΟΣ 1ο



Ρ.Λ | Συνέντευξη E.N.D - ΜΕΡΟΣ 2ο





http://www.radiolasithi.gr/lasithi/epikairotita/item/15681-%CE%BF%CE%B9-

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/09/end_27.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΑ,ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ!
Αρτέμης Σώρρας:
"Γεμίστε την Ελλάδα με έντυπα!Μοιράστε στον κόσμο,παντού,να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας στο πιο απομακρισμένο χωριό!Σκέφτομαι να νοικιάσω ελικόπτερα και να τα πετάω σαν φεϊγ-βολάν!Διαδώστε παντού αυτό το όπλο!Ενημερώστε μπλογκς,βγείτε και μιλήστε σε ραδιόφωνα,έχουμε τόσους συνέλληνες μεγάλα μυαλά,μην περιμένετε μόνο από μένα!"

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την πένα!Θα χρειαστώ μόνο υπογραφές!

Συνέλληνες,μοιράστε,αφήστε έντυπα παντού,στα μαγαζιά,στα καφενεία,στις καφετέριες,στους σταθμούς ΚΤΕΛ,στις λαϊκές αγορές,παντού...Δώστε τα σαν φέϊγ-βολάν να διαβάζει όποιος θέλει και αφήστε τον κόσμο να αποφασίσει μόνος του!Μην ανησυχείτε!Είτε κρυφά,είτε φανερά τα παίρνουν,τα διαβάζουν και οι πιο πολλοί τα υπογράφουν!
Πάνω απ' όλα σημασία έχει να μάθουν!
ΠΑΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΠΕΝΑ!!!
ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ!!!
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ
ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ
END.jpg

Αλέξανδρος Μακεδών

ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ 1.020.000, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ.
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ...
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png


Αλέξανδρος Μακεδών

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ.

ΟΙ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ END ΕΙΝΑΙ 5 ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, (ΜΙΛΑΩ 5 ΑΠΟ ΤΑ 13 ΜΕΛΗ ΤΗΣ END).

ΑΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.

ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΗΝ ΓΡAΦΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,

ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ, ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΡΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ.

ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ

ΑΛΗΘΕΙΕΣ, (ΑΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΕΙΝΑΝ ΠΛΕΟΝ 4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5).


ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 600 δις ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ!!!

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/artemhs-swrras-gemiste-thn-ellada-me-entypa-na-mathei-kai-o-tele.html

Ο Τέσλα και η απόκρυφη μυστική Ελεύθερη Ενέργεια - Πράνα!!

…Μπορεί ο άνθρωπος να ελέγξει τη μεγαλοπρεπέστερη, την πλέον γοητευτικά εμπνευσμένη από όλες τις διαδικασίες της φύσης; Την Ενέργεια. Αν μπορούσε να το κάνει αυτό, θα είχε δυνάμεις σχεδόν απεριόριστες και υπερφυσικές… Θα μπορούσε να δημιουργεί τους ήλιους και τα αστέρια, τη θερμότητα και το φως. Θα μπορούσε να δημιουργεί ζωή και να την αναπτύσσει σε όλες τις άπειρες μορφές της… Τέτοιες δυνάμεις θα μπορούσαν να τον τοποθετήσουν δίπλα στο Δημιουργό του, κάνοντας τον ικανό να εκπληρώσει τον υπέρτατο προορισμό του... 


Θα είμαστε σε θέση να διασκορπίζουμε την ομίχλη με την ηλεκτρική δύναμη και με ισχυρές και διαπεραστικές ακτίνες. Θα δημιουργήσουμε ασύρματες εγκαταστάσεις με σκοπό τη φωταγώγηση των ωκεανών. Σύντομα θα επιτευχθεί η μετάδοση εικόνων με τις συνηθισμένες τηλεγραφικές μεθόδους. Μια άλλη σημαντική καινοτομία θα είναι μια ηλεκτρική γραφομηχανή, που θα καταγράφει την ανθρώπινη φωνή. Θα έχουμε τα εξουδετερωτές καπνού, απορροφητές σκόνης, αποστειρωτές του νερού, του αέρα, των τροφίμων και των ρούχων. Θα είναι επίσης αδύνατον να μεταδοθούν τα μικρόβια ασθενειών και οι άνθρωποι θα μπορούν να θεραπεύονται από αυτές.

…Αν χρησιμοποιήσουμε ορυκτά καύσιμα ύλες για να αντλήσουμε την ενέργειά μας τότε, ζώντας εις βάρος του κεφαλαίου μας, θα το εξαντλήσουμε γρήγορα. Αυτή η μέθοδος είναι βάρβαρη και επιπόλαια σπάταλη και θα πρέπει να σταματήσει για χάρη των ερχόμενων γενεών. Το αναπόφευκτο συμπέρασμα είναι ότι η υδροδυναμική είναι ο πολυτιμότερος ενεργειακός πόρος μας. Σε αυτήν η ανθρωπότητα πρέπει να εναποθέσει τις ελπίδες της για το μέλλον.
Με την πλήρη ανάπτυξή της καθώς και μ’ ένα τέλειο σύστημα της ασύρματης μετάδοσης της ενέργειας σε οποιαδήποτε απόσταση, ο άνθρωπος θα είναι σε θέση να λύσει όλα τα προβλήματα της υλικής του ύπαρξης.

Η απόσταση, που είναι το κύριο εμπόδιο στην ανθρώπινη πρόοδο, θα εκμηδενιστεί εντελώς όσον αφορά τη σκέψη, τη λέξη, και τη δράση. Η ανθρωπότητα θα ενωθεί, οι πόλεμοι θα γίνουν αδύνατοι, και η ειρήνη θα βασιλέψει ανώτατο επίπεδο.
Nikola Tesla.


Το αυτοκίνητο που κινείται με νερό είναι γεγονός αλλά το κρύβουν και όσοι το βρίσκουν ή το χρησιμοποιούν τους σκοτώνουν. Ο Νικολά Τέσλα είπε και απέδειξε, μεταξύ άλλων πολύ σημαντικών, πως η Ενέργεια παράγεται από το Ενεργό κενό. Εξαφάνισα…ν τον ίδιο και την εργασία του με συνοπτικές διαδικασίες. Ποιά Πράσινη Ενέργεια μας λένε?
Το σημαντικότερο είναι το ‘ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?

Με βάση τα δεδομένα της συμβατικής επιστήμης πολλές από τις ιδέες του Τέσλα φαντάζουν εξωπραγματικές, αλλά είναι επίσης γεγονός ότι τούτες οι ιδέες υλοποιούμενες σε τεχνολογία φαίνονται να δουλεύουν δίχως πρόβλημα. Το ερώτημα από εκεί και πέρα είναι από πού αντλούσε ο Τέσλα όλες αυτές τις εκπληκτικές ιδέες και ποιες ήταν εκείνες οι καθοριστικές επιρροές στη ζωή του που συνέβαλαν στη διαμόρφωσή τους. Ως προς το τελευταίο ερώτημα φαίνονται να αναδύονται κάποιες απαντήσεις αν μελετήσει κάποιος την πορεία της ζωής του.

Έτσι διαπιστώνει κανείς ότι ο Τέσλα είχε επηρεαστεί πολύ από τη μελέτη της Βεδικής φιλοσοφίας και ότι, ακόμη παραπέρα, χρησιμοποιούσε σανσκριτική ορολογία για να εκφράσει πολλές από τις ιδέες του που αφορούσαν στην περιγραφή των φυσικών φαινομένων.

Ήδη από το 1891 ο Τέσλα περιέγραφε το σύμπαν ως ένα δυναμικό και μη στατικό σύστημα γεμάτο με ενέργεια, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και από κάθε σημείο του. Ο Τέσλα έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις ιδέες του Σβάμι Βιβεκανάντα, ο οποίος ήταν ο πρώτος μιας σειράς γιόγκι που έφεραν τη Βεδική φιλοσοφία στο δυτικό κόσμο.

Κατά τα φαινόμενα, αφότου ο Τέσλα συνάντησε τον Σβάμι Βιβεκανάντα και άρχισε να μελετά τον τρόπο με τον οποίο οι ανατολικές φιλοσοφίες βλέπουν τη διαμόρφωση και τη δομή του υλικού κόσμου, άρχισε να χρησιμοποιεί σανσκριτικούς όρους για να εκφράζει τις ιδέες του. Έτσι, μεταξύ άλλων, άρχισε να χρησιμοποιεί τις λέξεις «¶κασα», «Πράνα», αλλά και την ιδέα του «φωτοβόλου αιθέρα» για να περιγράψει την προέλευση, την ύπαρξη αλλά και τη δομή της ύλης.

Οι Βέδες είναι μια συλλογή πανάρχαιων γραπτών που περιλαμβάνουν ύμνους, προσευχές, μύθους ιστορικές αφηγήσεις, διατριβές πάνω στην επιστήμη αλλά και τη φύση της πραγματικότητας. Χρονολογικά τα κείμενα αυτά τοποθετούνται τουλάχιστον πριν από 5.000 έτη και η γλώσσα στην οποία είναι γραμμένα είναι τα σανσκριτικά. Τα θέματα τα οποία πραγματεύονται είναι πάρα πολλά αλλά για τις ανάγκες του άρθρου είναι εντυπωσιακό να αναφέρουμε ότι στις Βέδες συμπεριλαμβάνονται και θέματα που σχετίζονται με τη φύση της ύλης, της αντιύλης, αλλά και της ατομικής δομής.

Ο Νικολά Τέσλα πρωτοσυνάντησε τον Σβάμι Βιβεκανάντα σε μια δεξίωση της ηθοποιού Σάρα Μπερνχάρντ (Sarah Bernhardt) η οποία εκείνη την περίοδο πρωταγωνιστούσε σε μια θεατρική παράσταση που είχε ως θέμα της τη ζωή του Βούδα. Σύμφωνα με τις αναφορές που υπάρχουν, όταν η Bernhardt είδε τον Βιβεκανάντα ανάμεσα στο ακροατήριο κανόνισε μια συνάντηση μαζί του, στην οποία παρευρισκόταν και ο Τέσλα. Ο ίδιος ο Βιβεκανάντα σε γράμμα προς φιλικό του πρόσωπο, με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου του 1896, αναφέρει τα εξής για τον Τέσλα:

«…ο Τέσλα άκουγε γοητευμένος για τις Βεδικές ιδέες των Πράνα, Ακάσα και Κάλπας, οι οποίες κατά την άποψή του είναι οι μόνες θεωρίες που η σύγχρονη επιστήμη μπορεί να μελετήσει…Ο Τέσλα πιστεύει ότι μπορεί να τα απεικονίσει όλα αυτά μαθηματικά καθώς και το ότι η δύναμη και η ύλη μπορούν να αναχθούν σε ενέργεια. Πρόκειται να τον συναντήσω την επόμενη εβδομάδα για να δω αυτή τη μαθηματική απεικόνιση». Ο Σβάμι Νικχιλανάντα αναφέρει για τον Τέσλα και τις συναντήσεις του με τον Βιβεκανάντα:

«Ο Νίκολας Τέσλα, ο μεγάλος επιστήμονας που ειδικεύεται στον τομέα του ηλεκτρισμού, άκουγε εντυπωσιασμένος τις ερμηνείες του Σβάμι σχετικά με την κοσμολογία της Samkhya καθώς και για τη θεωρία των (κοσμικών) κύκλων όπως αυτή δίδεται από τους Ινδουιστές. Συγκεκριμένα στάθηκε στην ομοιότητα ανάμεσα στη θεωρία της Samkya σχετικά με την ύλη και την ενέργεια και εκείνη της σύγχρονης φυσικής. Ο Σβάμι επίσης συνάντησε στη Νέα Υόρκη τον σερ Γουίλιαμ Τόμσον, και κατόπιν τον λόρδο Κέλβιν και τον καθηγητή Χέλμολτζ, δύο εξέχοντες αντιπροσώπους της δυτικής επιστήμης. Η Σάρα Μπερνχάρντ, η φημισμένη γαλλίδα ηθοποιός συναντήθηκε επίσης με τον Σβάμι και θαύμαζε πολύ τις διδασκαλίες του».


Ενέργεια – Πράνα
Ο Σβάμι Βιβεκανάντα ευελπιστούσε ότι ο Τέσλα μπορούσε να δείξει με επιστημονικό τρόπο ότι αυτό που αποκαλούμε ύλη είναι απλά μια μορφή ενέργειας, συνδυάζοντας έτσι τις διδασκαλίες που εμπεριέχονται στις Βέδες με τη σύγχρονη επιστήμη. Κάποιες βασικές αντιστοιχίες της κοσμοθεωρίας που βρίσκουμε στις Βέδες και ορισμένων βασικών ιδεών της σύχγρονης φυσικής, έτσι όπως έγιναν αντιληπτές από τον Τέσλα, φαίνονται στο παρακάτω διάγραμμα:

• Βράχμαν——————————————– το απόλυτο
• Μαχάτ ή Ισβάρα———————– πρωταρχική δημιουργική ενέργεια
• Πράνα και Ακάσα——————— ενέργεια και ύλη


Ο Βράχμαν ορίζεται ως το ένα αυθύπαρκτο και απρόσωπο πνεύμα, ως η Θειϊκή Ουσία από την οποία όλα τα πράγματα προέρχονται, από την οποία συντηρούνται και στην οποία επιστρέφουν.
Το Ισβάρα ορίζεται ως ο Υπέρτατος Κυβερνήτης, η υψηλότερη δυνατή αντίληψη του Απόλυτου, που βρίσκεται πίσω από κάθε σκέψη.

Το Μαχάτ σημαίνει κυριολεκτικά ο Μεγάλος Ένας και επίσης ερμηνεύεται ως ο κοσμικός νους ή κοσμική νοημοσύνη. Πράνα σημαίνει ενέργεια (συνήθως μεταφράζεται ως ζωτική δύναμη) ενώ Ακάσα σημαίνει ύλη (συνήθως μεταφράζεται ως αιθέρας)

Ο Τέσλα κατανοούσε εύκολα τη Σανσκριτική ορολογία και την ανατολική φιλοσοφία και διαπίστωσε ότι με τη βοήθειά τους μπορούσε να αντιληφθεί αλλά και να εκφράσει πληρέστερα τους μηχανισμούς του σύμπαντος. Και αυτή η διαπίστωση αποτελεί ένα σημείο κλειδί για όλους εκείνους που προσπαθούν να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκε στις εφευρέσεις του. Η μαθηματική απόδειξη αυτού έμελλε να έρθει μετά από μερικά έτη από την Θεωρία της Σχετικότητας. Έτσι εκείνο που ήταν γνωστό στη Ανατολή εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια έγινε τελικά γνωστό και στη Δύση.


Η Ελεύθερη Ενέργεια
Ένα από τα οράματα του Τέσλα ήταν να έχει ο κάθε άνθρωπος άμεση πρόσβαση στην άφθονη και πανταχού παρούσα ενέργεια του σύμπαντος η οποία εκτός των άλλων θα μπορούσε να συμβάλλει στην επίτευξη ενός καλύτερου βιοτικού επιπέδου, στην εκμηδένιση των κοινωνικών διαφορών αλλά και στην οικολογική διαχείριση του περιβάλλοντος. Έτσι, πραγματοποιούσε διαρκώς πειράματα πετυχαίνοντας αξιοθαύμαστα αποτελέσματα και είναι άξιο απορίας !! .. γιατί μέχρι σήμερα δεν χρησιμοποιούνται οι εφευρέσεις του σε ευρεία κλίμακα.!

Όπως διαφαίνεται από τα γραπτά του και τις δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς, ο Τέσλα δεν ήταν μόνο ένας λαμπρός επιστήμονας αλλά και ένας βαθιά σκεπτόμενος άνθρωπος του οποίου οι αναζητήσεις ξεπερνούσαν την ίδια του την επιστήμη. Από ότι φαίνεται χρησιμοποιούσε την επιστήμη ως μέσο για την επίτευξη ενός καλύτερου κόσμου. Η ζωή του ήταν αφιερωμένη σε τούτο το σκοπό αν και ο περισσότερος κόσμος τον γνωρίζει μόνο από τις αξιοθαύμαστες εφευρέσεις του. Ο άνθρωπος Τέσλα ήταν ένας ουσιαστικός υπηρέτης της ανθρωπότητας και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι οι αντιλήψεις του ξεπερνούσαν κατά πολύ την εποχή του.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε για τον Τέσλα ο Σβάμι Βιβεκανάντα στη διάρκεια μιας διάλεξης που έδωσε στην Ινδία:

«Συνάντησα ο ίδιος ορισμένους από τους καλύτερους επιστήμονες των ημερών μας και τους είπα πόσο λογικά είναι τα όσα αναφέρονται στις Βέδες. Γνωρίζω έναν από αυτούς προσωπικά, ο οποίος σπάνια είχε χρόνο να φάει, ή να βγει έξω από το εργαστήριό του, αλλά ο οποίος άκουγε επί ώρες τις διαλέξεις μου πάνω στις Βέδες. Διότι όπως το εξέφραζε ο ίδιος είναι τόσο επιστημονικές, εναρμονίζονται τόσο τέλεια με τα ιδανικά της εποχής και τα συμπεράσματά τους κάνουν τη σύγχρονη επιστήμη να προσεγγίζει το παρόν».

Ακόμη και σήμερα οι ιδέες του και οι εφευρέσεις του δεν έχουν γίνει πλήρως κατανοητές από το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας αν και σε αρκετές περιπτώσεις τα κοντόφθαλμα οικονομικά οφέλη προστάζουν τη μη εφαρμογή τους σε ευρεία κλίμακα.


«Απόκρυφη Φυσική του Αιθέρα»
Κατά πόσο άραγε όλα αυτά που παραδεχόμαστε σαν «επιστημονικές» αλήθειες είναι τέτοιες; Ποια συμφέροντα συναινούν στην απόκρυψη ανακαλύψεων και εφευρέσεων και με ποια συμφέροντα; Γιατί επιστήμονες και φιλόσοφοι διώκονται ενώ οι θεωρίες τους μπαίνουν στο περιθώριο; Γιατί η δουλειά του Tesla ή οι θεωρίες των αρχαίων φιλοσόφων επισήμως «δεν υπάρχουν», ενώ η γνώση τους χρησιμοποιείται από κάποια κέντρα δύναμης; Αυτά και άλλα τολμηρά ερωτήματα θέτει ο William Lyne σ’ ένα αποκαλυπτικό του βιβλίο που αναφέρεται στην «απόκρυφη Φυσική του Αιθέρα» και στην επιστημονική εργασία του Νίκολα Τέσλα που έχει επισήμως αποσιωπηθεί.
Ο τίτλος του βιβλίου είναι «OCCULT ETHER PHYSICS: Tesla’s Hidden Space Propulsion System and the Conspiracy to Conceal It» («Η Απόκρυφη Φυσική του Αιθέρα: Το μυστικό Σύστημα Διαστημικής Προώθησης του Τέσλα και η συνωμοσία της συγκάλυψής του».

Ο Νίκολα Τέσλα αυτός ο αινιγματικός επιστήμονας, έκανε στα τέλη του 19ου αιώνα μια θαυμαστή εργασία πάνω στις διάφορες μορφές ενέργειας και έδωσε λύσεις σε ζητήματα πάνω στα οποία η σύγχρονη Φυσική κατά κανόνα εθελοτυφλεί, βασιζόμενος σε ιδέες που τέθηκαν στο περιθώριο, άλλοτε χαρακτηριζόμενες ως «αντί-επιστημονικές» ή «απόκρυφες».
Παραδείγματα: Η ασύρματη μεταφορά ενέργειας και η ήλεκτρο-προώθηση ιπτάμενων αντικειμένων.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, παράλληλα προωθούνταν μια «ψευτο-επιστήμη» ή «επιστήμη της απόκρυψης» που καπέλωνε όποια πρωτοποριακή ανακάλυψη δεν ταίριαζε με τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα κάποιων κύκλων ενώ προωθούσε τον αποπροσανατολισμό της σκέψης των μαζών με ψευτο-επιστημονικά ερωτήματα αινίγματα για την ύπαρξη των εξωγήινων και των ιπτάμενων δίσκων τους.

Ποιος ο λόγος όμως για όλες αυτές τις συνωμοσίες και τις συγκαλύψεις; Ο έλεγχος των μαζών και η διαιώνιση του καπιταλιστικού συστήματος και των οικονομικών συμφερόντων κύκλων που θέλουν να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομική κίνηση, απαντά ο William Lyne. Και για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο επιβάλλεται η πλύση εγκεφάλου των μαζών μέσω των ΜΜΕ, αλλά και επιστημονικών και ερευνητικών κέντρων.

Με τον τρόπο αυτό η μεσαιωνική μάγισσα που πετούσε με τη σκούπα της, αντικαταστάθηκε στις μέρες μας με τα UFO και τους εξωγήινους επιβάτες τους που θέλουν να σκλαβώσουν το ανθρώπινο είδος, αλλά και με τον Άη-Βασίλη που ντυμένος με την κόκκινη στολή της Coca-Cola μοιράζει δώρα. Και απ’ την άλλη μεριά η ενέργεια φτηνής παραγωγής και μεταφοράς από τον Τέσλα ή ο συσσωρευτής οργόνης του Βίλχελμ Ράιχ μένουν στην αφάνεια, ενώ οι επιστήμονες αυτοί περιθωριοποιούνται, χαρακτηρίζονται τρελοί (όπως ο Ράιχ) ή απλά δεν βρίσκουν χρηματοδότη ή την υποστήριξη καμιάς κυβέρνησης (όπως ο Τέσλα). Στόχος όλων αυτών..

Η φυσική και νοητική σκλαβιά των μαζών, ο έλεγχος μέσα από πολιτικά συστήματα των διάφορων οικονομικών πόρων και η απομάκρυνση του ανθρώπου απ’ τη Φύση και συνεπώς απ’ την ελευθερία του και τη δυνατότητα να σκέφτεται και να δρα ελεύθερα!
Ένα τέλειο σύστημα ελέγχου της ενέργειας και της οικονομίας που θέτει στο περιθώριο κάθε ιδέα ή καινοτομία που δεν εξυπηρετεί το εκάστοτε οικονομικό κατεστημένο, οδηγώντας στην πλήρη εξάρτηση. Άραγε, ποιο σύγχρονο (ή και παλιότερο) κέντρο εξουσίας θα επέτρεπε την ύπαρξη και διαχείριση μιας σχεδόν δωρεάν πηγής ενέργειας?


Έτσι, όπως υποστηρίζει ο W. Lyne, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν (ή παραδέχονται) σήμερα ότι, οι ιπτάμενοι δίσκοι δεν είναι τα διαστημικά σκάφη κάποιων «μικρών πράσινων ανθρωπάκων», αλλά η μετεξέλιξη της επιστημονικής εργασίας του Τέσλα, πάνω στην ήλεκτρο-προώθηση ιπτάμενων συσκευών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για διαστημικά ταξίδια με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Είναι αλήθεια ότι ανακαλύψεις όπως αυτές του Τέσλα ή του Ράιχ θα γκρέμιζαν το οικονομικό-πολιτικό καπιταλιστικό σύστημα των εμπόρων που διακινούν συγκεκριμένες πηγές ενέργειας και αγαθά. Έτσι χαρακτηρίστηκαν «απόκρυφες» και περιθωριακές, και εξαφανίστηκαν από προσώπου γης, εκτός βέβαια απ’ τα αρχεία Μυστικών Υπηρεσιών όπου φυλάσσονται με τον χαρακτηρισμό «Αυστηρά Απόρρητο».

Η δικαιολογία που θα κόψει την πρόσβαση σε όσους ψάχνουν διόδους προς αυτή τη γνώση είναι ο κίνδυνος της χρήσης τους από τους «Ναζί», τους «Κομμουνιστές» και γενικότερα τους «τρομοκράτες»!

Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΥΠΗΡΧΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !
Είναι όμως αυτό το φαινόμενο μόνο σύγχρονο; Μήπως και στο παρελθόν επιστήμονες δεν διώχθηκαν και η γνώση τους αποσιωπήθηκε ή θεωρήθηκε κίβδηλη; Ο Lyne παρουσιάζει τη διαχρονικότητα του φαινομένου παρουσιάζοντας μια λίστα φιλοσόφων και επιστημόνων που υπέστησαν αυτή τη συμπεριφορά από κάποια κέντρα εξουσίας, αλλά και πρόσφατες περιπτώσεις επιστημόνων αγνώστων στον πολύ κόσμο που απλά «τοποθετήθηκαν στο ράφι» ή «στάλθηκαν στο σπίτι τους».
Ποια ήταν άραγε η μοίρα του Αρίσταρχου του Σάμιου τον 3ο αι. π.κ.χ, όταν υποστήριζε ότι η Γη είναι στρογγυλή και περιστρέφεται γύρω απ’ τον Ήλιο; Μήπως δεν ξεχάστηκε έως ότου ο Κολόμβος «υποψιασμένος» την σφαιρικότητα της Γης αποφάσισε να κάνει το ταξίδι του προς τη Δύση; Μήπως ο Αναξαγόρας δεν χαρακτηρίστηκε «αιρετικός» όταν υποστήριξε ότι η Σελήνη είναι ένα τεράστιο ουράνιο σώμα, ένας «διαστημικός βράχος»; Μήπως μετά δεν πέρασαν στην μάζα τα λόγια του Αρίσταρχου σαν λόγια του Κοπέρνικου;

Και ο W. Lyne συμπληρώνει αυτή την τεράστια λίστα περιπτώσεων με ονόματα όπως του Δημόκριτου, του Αρχύτα του Ταραντινού, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Τζορντάνο Μπρούνο, του Γαλιλαίου, του Ντα Βίντσι του Έκχαρτ, του Όργουελ, του Χάξλει κ.ά.

Οι αποκαλύψεις του όμως δεν σταματούν εδώ. Αναφέρει και πρόσφατες περιπτώσεις, όπως του (άγνωστου) επιστήμονα και φιλόσοφου Don Albert του οποίου η εργασία χαρακτηρίστηκε απ’ τις Αρχές των Η.Π.Α. «καταπληκτική»,αλλά του είπαν να«περάσει μετά από 300 χρόνια» ή του Ουκρανού Valery I. Titarenko του οποίου η εργασία καταχωρήθηκε σαν μια ευφυή ευρεσιτεχνία και «εξαφανίστηκε» απ’ τη δημοσιότητα.

Ο Valery I. Titarenko δημοσίευσε πρόσφατα (1997) μια εργασία, η εφαρμογή της οποίας οδηγεί σε τεχνολογικές καινοτομίες που φαντάζουν «θαύματα» αλλά δεν είναι και πολύ μακριά από τα επιτεύγματα του Τέσλα αναφέρεται λοιπόν στην ασύρματη μετάδοση της ενέργειας, τη δημιουργία ηλεκτρισμού απ’ το κενό, ένα είδος «καθαρής ενέργειας» άσχετης με το πετρέλαιο ή την ατομική ενέργεια, την κίνηση βαριών αντικειμένων, τη δημιουργία περιστρεφόμενων ιπτάμενων συσκευών, τη δημιουργία νέων υλικών και κραμάτων και πολλών άλλων «θαυμάτων».

Τι έγιναν όλα αυτά; Αρχειοθετήθηκαν σαν «τρέλες»! Γατί Άραγε;
Είναι απλή λογική, για όποιον ζει στην γειτονιά της. 



(tesla.esa

to-parakseno

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Γράφει ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Η επικάλυψη της επίσκεψης της τρόικας από τα κανάλια,η απάτη του πρωτογενούς πλεονάσματος και τα σημάδια που δείχνουν εκλογές...
αποδεικνύουν περίτρανα πως η σαπίλα που μας κυβερνάει τα τελευταία 40 χρόνια υποτιμάει την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού.
Και εξηγούμαι,εάν λέω αν υπήρχε πρωτογενές πλεόνασμα σήμαινε οτι η χώρα δεν χρειάζεται πλέον δανεικά άρα στηρίζεται στα πόδια της και οι πολιτικοί μας νάνοι, θα έκαναν πάρτι με τους εκπροσώπους της τρόικα.Μέχρι διάγγελμα θα έκανε ο προδότης-εθνικός μειοδότης Σαμαράς για να καμαρώσει την ΄΄επιτυχία'' του.Αντι αυτού μας υποσχέθηκε στην ΔΕΘ αλματώδη ανάπτυξη από το 2021.
Τα μέτρα φτωχοποίησης,εξαθλίωσης έχουν ήδη ψηφιστεί.Οι ξένοι δυνάστες μας έρχονται για να τσεκάρουν την υλοποίηση τους αρα ότι προτείνουν είναι καινούργιο μέτρο.Τα ΜΜΕ τεχνηέντως και καθημερινώς πετάνε την μπάλα στην εξέδρα και κρύβουν το αδιέξοδο.Πραγματικά μου φαίνεται περίεργη η αλληλουχία διχασμών
δημόσιος-ιδιωτικός,δραχμή-ευρώ,φοροφυγάς-έντιμος,μνημόνιο-αντιμνημόνιο,ακροαριστερός-ακροδεξιός,εμφύλιος-Σαμαροβενιζέλος με λίγο από ποιόν?Στρατηγική της έντασης,η θεωρία των δυο άκρων, η βιασύνη του success story μας δείχνουν οτι ο πόλεμος εναντίον στην Χ.Α και η μεταμόρφωση της από κόμμα σε εγκληματική οργάνωση είναι διάθεση για εκλογές και δημιουργία άλλης μιας τύπου Παπαδήμου-Πικραμένου κυβέρνησης για να κερδίσουν τα παλληκάρια μας χρόνο.
Για αυτό λοιπόν να πληροφορήσω τα καμάρια μας,οτι αυτοί που ψήφισαν Χ.Α. το έκαναν γιατι ήθελαν να σας δούν όλους φυλακή,με κατασχεμένες τις περιουσίες σας,μαζί με τα αφεντικά σας.Δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την ιδεολογία της,είναι πολύ απελπισμένοι γιατι δεν βλέπουν κανένα κόμμα ή ηγέτη να τους εκφράζει,δεν τους νοιάζει το πρωτογενές πλεόνασμα γιατι βλέπουν την επιβίωση τους να γίνεται πολύ δύσκολη.Εάν προσθέσεις οτι το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού άρχισε να καταλαβαίνει την προπαγάνδα και δεν ανέχεται πλέον το παραμικρό ψέμα,την φούσκα των δανείων και την οργή που κοχλάζει είναι πολύ πιθανό στις κάλπες που θα στηθούν, τα αποτελέσματα να μην σας αρέσουν καθόλου.Βγάλετε, δεν βγάλετε την Χ.Α. εκτός νόμου η οργή του κόσμου θα αποτυπωθεί και η ακυβερνησία μόνο καλό δεν θα κάνει.Αφήστε λοιπόν κατα μέρους τις εκλογές,και πάτε σπίτια σας οικιοθελώς όλοι ανεξαιρέτως,βάλτε στα υπουργεία ακομμάτιστους,μη ελεγχόμενους από εσάς ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο και οχι την πολιτική και η χώρα με αυτόματο πιλότο θα βγεί από το αδιέξοδο που την φέρατε.Είναι το μόνο καλό που μπορείτε να κάνετε για την πατρίδα σας,θα επιφέρει ηρεμία,συγκέντρωση στους πολίτες και μπορεί να δούμε θαύματα.Οι δικαστικοί θα κάνουν αυτό που πρέπει και ξέρουν,αυτοί που πρέπει θα τιμωρηθούν.Η δημοκρατία όπως λέτε και εσείς δεν έχει αδιέξοδα,αφήστε την λοιπόν να θριαμβεύσει.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4633.html

Καναδάς: Δημόσια επιστολή-«φωτιά» για τους αεροψεκασμούς από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανικής Κολούμπια



Ο Bill Vander Zalm, πρώην πρωθυπουργός της επαρχίας της Βρετανικής Κολούμπια, απέστειλε δημόσια επιστολή σε δεκάδες πολιτικούς στην συγκεκριμένη επαρχία αλλά και σε ολόκληρο τον Καναδά κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το ζήτημα των αεροψεκασμών:


Η επιστολή έχει ως εξής:


Μας λένε ότι η “Υπερθέρμανση του Πλανήτη”, που τόσο εύκολα «μεταλλάχθηκε» στον γενικό όρο “Κλιματική Αλλαγή”, αποτελεί σοβαρή απειλή για την Γεωργία και κατά αυτόν τον τρόπο αποτελεί ζήτημα Εθνικής Ασφαλείας. Ως ζήτημα Εθνικής Ασφαλείας, οτιδήποτε κάνουν για να καταπολεμήσουν την «κλιματική αλλαγή», μπορεί να μείνει εκτός του πλαισίου της δημόσιας σφαίρας.


Εδώ και χρόνια, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι “Con-Trails” ( ουρές συμπύκνωσης από τις μηχανές των αεροσκαφών), αν και είναι διαφορετικές από τις ουρές συμπύκνωσης όπως είχαμε συνηθίσει να παρατηρούμε. Αντί να διαλύονται γρήγορα στην ατμόσφαιρα, επεκτείνονταν και παρέμεναν σε αυτήν για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και πολλές εξ’αυτών δημιουργούσαν χιαστί σχήματα δημιουργώντας μεγαλύτερη συγκέντρωση σύννεφων στον ουρανό. Στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό τα σύννεφα που συγκεντρώνονται στην ατμόσφαιρα αποτελούν ένδειξη της επίδρασης των chemtrails, δηλαδή από ίχνη που δεν προκαλούνται από τη συμπύκνωση του νερού αλλά από τοξικές ουσίες, με υποτιθέμενο στόχο την καταπολέμηση της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη.


Στους κυβερνητικούς κύκλους τα προγράμματα αυτά αναφέρονται ως Γεω-μηχανική, η τροποποίηση δηλαδή του καιρικού συστήματος της Γης. Είναι τρομακτικό, ειδικότερα αν σκεφτούμε τις τεράστιες δυνατότητες της τεχνολογίας HAARP. Για τους σκοπούς της παρέμβασής μας, και για να επιζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες, η Γεωμηχανική και τα Chemtrails ορίζονται ως τα σύνθετα προγράμματα του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος σε συνεργασία με ιδιωτικούς εργολάβους και πιθανόν μεγάλους προμηθευτές καυσίμων και αεροπορικές εταιρίες, όπου τα αεροπλάνα ψεκάζουν σωματιδιακή ύλη στην ατμόσφαιρα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα συγκεντρωνόταν σε αυτήν.


Μπορεί να ακούγεται «υπερβολικό» για ορισμένους, αλλά μόλις πρόσφατα μάθαμε ότι ένα μη-επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) μπορεί να εντοπίσει ένα πρόσωπο με απόλυτη ευκρίνεια από ύψος 10.000 ποδιών, ότι η κυβέρνηση μπορεί να παρακολουθεί κάθε τηλεφώνημά μας και κάθε e-mail που αποστέλλουμε και ένας τρομοκράτης μπορεί να πυροδοτήσει μία βόμβα χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο από απόσταση πολλών μιλίων.


Τα Chem-Trails αποτελούνται από μικροσκοπικά σωματίδια εξαιρετικά βλαβερών τοξικών στοιχείων, όπως το Αλουμίνιο και το Βάριο. Είναι τοξίνες που αναπνέουμε, που δηλητηριάζουν τα ύδατα και καταστρέφουν την καλλιεργήσιμη γη. Μπορούμε να αποφύγουμε το καρκινογόνο παθητικό κάπνισμα αλλά δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε τα ακόμη πιο τοξικά σωματίδια που ψεκάζονται στον ουρανό. Ήδη παθήσεις όπως ο Καρκίνος, η Νόσος του Alzheimer, η νόσος Lou Gehrichs, Huntingtons, Parkinsons, ο Αυτισμός και οι Παθήσεις των Οστών βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Όλες αυτές οι παθήσεις μπορούν να συσχετιστούν άμεσα με το Αλουμίνιο.


Οποτεδήποτε ο άνθρωπος χειραγωγεί την φύση, είτε προσπαθώντας να αποκομίσει οικονομικό ή πολιτικό κέρδος, το κόστος και οι συνέπειες είναι καταστροφικές. Γεγονότα όπως οι Τυφώνες στην Ανατολή, οι Ανεμοστρόβιλοι στα Μεσοδυτικά ( Mid-West), οι πλημμύρες στο Toronto, οι τεράστιες πλημμύρες στο Calgary, η απώλεια τεράστιας δασικής έκτασης στο B.C., έχουν δικαιολογηθεί ως μέρος των συνεπειών της Κλιματικής Αλλαγής δίχως ουδεμία αναφορά στη Γεω-μηχανική.


Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από την Εθνική Ακαδημία Επιστημών, η CIA χρηματοδοτεί μία επιστημονική μελέτη για να καθορίσει την εφικτότητα ( feasibility study) της τροποποίησης του κλίματος της Γης, με στόχο να αναστραφεί η κλιματική αλλαγή. Όταν μία κυβέρνηση πραγματοποιεί μία τέτοια μελέτη είναι πολύ πιθανόν ότι την χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει ενέργειες που πραγματοποιούνται ήδη.


Καμία αντίστοιχη δραστηριότητα δεν θα πρέπει να λαμβάνει χώρα δίχως κυβερνητική συγκατάθεση είτε σε Ομοσπονδιακό, Πολιτειακό ή Επαρχιακό επίπεδο δίχως την αναλυτική συμφωνία που θα καθορίζει τις ώρες, τα μέρη και τα «υλικά» που χρησιμοποιούνται. Παραδείγματος χάριν η κυβέρνηση του Maui στη Hawaii σκέφτεται να ψηφίσει νόμο (Ordinance) που θα απαγορεύει την απελευθέρωση αερολυμάτων και άλλων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα δίχως την προγενέστερη πληροφορημένη συγκατάθεση από τους κατοίκους του Maui.


ΠΗΓΗ


ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Ομπάμα: "Η αυτοκρατορία των ΗΠΑ δεν υπάρχει πλέον"ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΕΝΟ ΗΓΕΣΙΑΣ


Μπροστά τους ηγέτες του κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί στα Ηνωμένη Εθνη, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρουσίασε τη χώρα του ως μια υπερδύναμη έτοιμη να αντιμετωπίσει τα χημικά του Ιράν και να σκοτώσει τους εχθρούς της αλλά και ως μια χώρα που δεν επιθυμεί πλέον να εμπλέκεται σε ατέλειωτες στρατιωτικές επεμβάσεις, όπως στη Συρία.


Και αυτό, όπως είπε, πρέπει να ανησυχήσει τον υπόλοιπο κόσμο.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έμαθαν την ταπεινότητα μέσα από μεγάλες δυσκολίες σε ό,τι αφορά την ικανότητά μας να καθορίζουμε την πορεία των γεγονότων σε άλλες χώρες» ομολόγησε ο Ομπάμα ενώπιον των 193 μελών του ΟΗΕ.



«Η ιδέα μιας αμερικανικής αυτοκρατορίας είναι ίσως μια χρήσιμη προπαγάνδα αλλά δεν ανταποκρίνεται πλέον στην πολιτική που ακολουθεί η Αμερική και στο τι επιθυμεί η κοινή γνώμη» πρόσθεσε.

Ο Ομπάμα εξήγησε ότι «η πρόσφατη συζήτηση που έγινε στις ΗΠΑ για το θέμα της Συρίας απέδειξε ξεκάθαρα ότι ο κίνδυνος για τον κόσμο δεν είναι μια Αμερική που σπεύδει να ανακατευθεί στις υποθέσεις άλλων χωρών ή στα προβλήματα μιας περιοχής σαν να ήταν δική της. Ο κίνδυνος για τον κόσμο είναι ότι οι ΗΠΑ, μετά από μια δεκαετία πολέμου -ανήσυχες για τα προβλήματα στο δικό τους έδαφος, έχοντας πλήρη συνείδηση της εχθρότητας που προκάλεσε η πιθανότητα επέμβασής τους σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο- θα αποδεσμευθούν και θα αφήσουν ένα κενό ηγεσίας που καμία άλλη χώρα δεν δείχνει διατεθειμένη να αναπληρώσει».


ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Γερμανία: Παραιτείται από όλα του τα αξιώματα ο Στάινμπρουκ

Την παραίτησή του από την ηγετική ομάδα των γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) και από κάθε κομματικό ή κοινοβουλευτικό αξίωμα, όπως η προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ή οποιασδήποτε Επιτροπής, φέρεται να ανακοίνωσε ο υποψήφιος του SPD για την καγκελαρία, Πέερ Στάινμπρουκ, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνδιάσκεψης 200 ηγετικών στελεχών του κόμματος απόψε στο Βερολίνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Der Spiegel επικαλούμενη μέλη του SPD που ήταν παρόντα στην συνάντηση, ο κ. Στάινμπρουκ θα παραμείνει βουλευτής, ενώ επιθυμεί να συμμετάσχει και στις διερευνητικές επαφές με τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU), κατά την διάρκεια των οποίων θα διαπιστωθεί εάν υπάρχει έδαφος προκειμένου να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, του λεγόμενου «μεγάλου συνασπισμού».

Το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων αναμένεται να τεθεί προς έγκριση στα περίπου 270.000 μέλη του SPD, πιθανότατα στις 10 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από το Συνέδριο του κόμματος στην Λειψία.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/242776/germania-paraiteitai-apo-ola-tou-ta-axiomata-o-stainbrouk-d/#ixzz2gAsFIwmx

 
 
 
Μετά το 153 στο βίντεο βάζει τα κλάματα αλλά ...το έκοψαν!

ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ ΑΠΟ ΙΠΤΑΜΕΝΑ...ΠΤΗΝΑ!!!


ΠΕΤΑΓΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ...ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ...ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ...

 
Ωϊμέ!...Φήμες...φήμες!!! Τιτίβιζαν μεταξύ τους κι έλεγαν..."ρε συ έκανε συμφωνία ο Δήμαρχος Καλαμάτας με τον Αρτέμη Σώρρα;"..."όχι ρε δεν άκουσες καλά"!..."το σκέφτεται"!!!..."ρε συ είσαι σίγουρος,γιατί άκουσα κάτι για...μεσσία"!..."ρε μήπως είπαν για Μεσσήνη και παράκουσες;"..."δεν ξέρω...με μπέρδεψες τώρα"!..."Έλα ρε...μάλλον δεν τρέχει τίποτα,φήμες θα είναι"!..."που να ξέρω ρε συ,τούτες τις μέρες με τα ψεκάσματα,άλλα λένε κι άλλα ακούγονται...,μάλλον οι ψεκασμοί μπερδεύουν τις κουβέντες"!..."είδες...αμέσως εσύ να το δέσεις κόμπο ότι...συμφώνησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας...ρε μπας και είναι της Μεσσήνης;"..."μπα...δε"!!!!
..................................................................
ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ!!!
ΠΑΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ!!!!

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 600 δις ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ!!!


Αλέξανδρος Μακεδών
ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ 1.020.000, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ. 
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ...
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013
.

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/epea-pteroenta-apo-iptamena-pthna.html



ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters