Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Η Απαγορευμένη Συνέντευξη του Νίκολα Τέσλα. Ήταν Κρυμμένη για 116 χρόνια

Είναι αυτή η συνέντευξη αυθεντική; Φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη διαδικτυακή διαμάχη σχετικά. J.P. Το 1899, ο Nikola Tesla έδωσε μια συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο τον John Smith και οι ιδέες που εξέφρασε ο Tesla σε αυτή τη συνέντευξη ήταν τόσο επαναστατικές, που το περιεχόμενό της αποκρύφθηκε για πάνω από 100 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο επιστήμονας και εφευρέτης εξήγησε πως «όλα είναι φως» και ότι οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να ξεδιπλώσουν τα οράματά του για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Τώρα, αρχίζει ο δράκος να δείχνει τα δόντια του. Το παραμύθι έφτασε στο τέλος του.

Νίκος Πρασσάς

Χτες παρακολούθησα την ταινία «Soylent Green» (ή «Πράσινο σόγιας» σε δική μου μετάφραση μιας και δεν παίχτηκε ποτέ στην Ελλάδα), όπου πρωταγωνιστούσε ο Τσάρλτον Ίστον, και η οποία αναφερόταν σε ένα δυστοπικό μέλλον πεθαμένων ωκεανών και υγρασίας όλον το χρόνο λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου, με αποτέλεσμα να υποφέρει ο πλανήτης Γη από ρύπανση, φτώχεια, υπερπληθυσμό, ευθανασία και εξαντλημένους

Μπορούν οι εμβολιασμοί να γίνονται ενδορινικά, μέσω της μπατονέτας, όπως τα τέστ;;

από Silviu «Silview» Costinescu_Δεν ξέρω αν το κάνουν, γιατί κανένας ανεξάρτητος ερευνητής δεν εξετάζει αυτά τα επιχρίσματα, αλλά πάντα έχω επισημάνει ότι οι άρχοντες μας φαίνεται να ενδιαφέρονται περισσότερο για τις δοκιμές παρά για τον εμβολιασμό. Σχεδόν σαν τα εμβόλια ήταν το δόλωμα και οι δοκιμές ήταν ο διακόπτης.

Ο Ομπάμα, Ο Μπάιντεν και η Διευθύντρια της CIA, Τζίνα Χάσπελ, Φαίνεται ότι Συνελήφθησαν για Κατασκοπεία & Εκλογική Νοθεία

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Από τη blogger: πρόκειται για μια είδηση που τα συστημικά ΜΜΕ διαψεύδουν έντονα, όπως είναι αναμενόμενο. Στο άρθρο αναφέρεται πως έχει επιβληθεί απαγόρευση σχετικών δημοσιεύσεων σε αμερικανικά ΜΜΕ. Μέχρις αποδείξεως των λεγομένων, θεμιτό είναι να διατηρούμε πάντα επιφυλάξεις.
Προφανώς ο Μπαράκ Ομπάμα συνελήφθη στη Χαβάη και κατηγορήθηκε για κατασκοπεία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Εθνικής Ασφάλειας, John C. Demers  το Σάββατο 28 Νοεμβρίου.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters