Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Τώρα, αρχίζει ο δράκος να δείχνει τα δόντια του. Το παραμύθι έφτασε στο τέλος του.

Νίκος Πρασσάς

Χτες παρακολούθησα την ταινία «Soylent Green» (ή «Πράσινο σόγιας» σε δική μου μετάφραση μιας και δεν παίχτηκε ποτέ στην Ελλάδα), όπου πρωταγωνιστούσε ο Τσάρλτον Ίστον, και η οποία αναφερόταν σε ένα δυστοπικό μέλλον πεθαμένων ωκεανών και υγρασίας όλον το χρόνο λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου, με αποτέλεσμα να υποφέρει ο πλανήτης Γη από ρύπανση, φτώχεια, υπερπληθυσμό, ευθανασία και εξαντλημένους

πόρους, γι’ αυτό και όταν πέθαιναν οι άνθρωποι δεν τους έκαιγαν, όπως φαινόταν ότι έκαναν, παρά τους φόρτωναν σε φορτηγά πίσω από το αποτεφρωτήριο και τους πήγαιναν στο εργοστάσιο για ανακύκλωση ..τροφής. Αν και γυρίστηκε το 1973 περιέγραφε την κατάσταση στην οποία θα βιώσει ο ανθρώπινος πληθυσμός το έτος 2022!

Ναι, το «φαινόμενο του θερμοκηπίου» από το οποίο πλουτίζουν ετησίως με το παραμύθι του από τους επιπρόσθετους φόρους ο Αλ Γκορ, ο Τρέβορ Μπάουντεν και ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ που παρέδωσε μίαν θνήσκουσα Αυτοκρατορία από την «αγαθοεργία» του Κομμουνισμού πίνοντας τα λεφτά του (μαλάκα) «εργάτη» σε γλέντια, άσωτη ζωή και σε χρυσό στην Ελβετία (του Big Brother που δεν άγγιξε ούτε ο «κακός» Χίτλερ). Όλα τους ορκισμένα υψηλόβαθμα μασονικά (και σιωνιστικά) στελέχη της Διεθνούς Μαφίας του Εγκλήματος των Banksters ή Gangsters για να ταλαιπωρείται ο μέσος «ιδιοκτήτης» πληρώνοντας ακόμη ένα ενοίκιο στην δήθεν περιουσία του –Agenda (20)21, ώστε να αποδεκατιστεί κοινωνικά και να δημιουργηθεί ένας Πλανήτης πλέον με τον (επιθυμητό) πληθυσμό 1.500.000 σκλάβων μετά τον έλεγχο του εμβολίου. Ο πατέρας μου στο τέλος της ζωής του μου έλεγε πώς «θα προτιμούσε να πεθάνει γρηγορότερα για να απαλλαγεί από αυτούς τους κερατάδες που κάνουν νόμους για την τσέπη τους, γι’ αυτό και δεν κρατούσε τα χρήματα ποτέ στην Τράπεζα».

Οι «μετανάστες» δεν είναι μόνον η εθνική απειλή που θα αφανίσει την Ελλάδα (κι όλον τον αποκαλούμενο Δυτικό Πολιτισμό που παρεκτράπη από τις αρχές της Αναγέννησης και του Διαφωτισμού), αλλά προστέθηκε κι ο κοροναϊός για να χρησιμεύσει ως προκάλυμμα που θα καλύψει το έγκλημα της μετάλλαξης του ανθρώπου σε Υπάνθρωπο, για να μην (ξανα)γίνει ποτέ Άνθρωπος.

Τότε, ήταν οι πειρασμοί μέσω των (οικογενειακών) σχέσεων της ανηθικότητος, και οι χίλιοι αναστεναγμοί για την όποια «επιτυχία» φτιάχνοντας τις «θρησκείες» για να καλύψουν τον Λόγο του Ιησού που τα είχε πει Όλα, όπως και οι Έλληνες Φιλόσοφοι που σήμερα εξαφανίστηκαν από τα (δικά τους) Πανεπιστήμια. Εξ ου και η «αναβάθμιση» του Matrix που υποβαθμίζει τον παράγοντα άνθρωπο σε ποίμνιον πιστό του ηλεκτρονικού μικρόκοσμου στην γωνιά του (μοναχικού) δωματίου του, για να μην κυκλοφορεί, να μην ερωτεύεται έξω από τον εαυτόν του (το ίδιο ίσχυε και πριν στην περίπτωση αυτή με ολίγην προσαρμογή), ώστε να μην είναι δυνατόν να ακούει τις διδασκαλίες των Ολίγων Αληθινών λόγων που υποβαθμίστηκαν και (από το έτος 2021) θα εξαφανιστούν ολότελα, αφού (θα) απαγορεύεται (ήδη δια ψηφισθέντος νόμου της ΕΕ) μετά την δια SMS μετακίνησή του, όσο και την συνύπαρξη ή συνεύρεση με συνανθρώπους, κάθε ομήγυρις πλην των κομμουνιστών ή οπαδών της Παγκοσμιοποίησης.

Που λειτούργησε ως πείραμα επιτυχές μετά το τείχος του Βερολίνου στην Ανατολική Ευρώπη, κι αφού αποκεφάλισε δι’ εκτελέσεως όλους τους αρίστους και πνευματικούς της τότε εποχής, τους αντικατέστησε με «εργάτες» δίχως γνώση και εξειδίκευση. Σήμερα γίνεται το ίδιο χωρίς αίμα, αλλά με την «ισότητα» δια μέσου της φτώχειας και την ανάμιξη των «μεταναστών». Δια της αστυνομικής επιτήρησης τυχόν κοινωνικής αντίδρασης και απαγόρευσης κυκλοφορίας με περιορισμούς, κατ’ οίκον σε όσους δεν λάβουν το «εμβόλιο», αφού το φάρμακο δεν υπόσχεται την ατομική παρακολούθηση εκάστου ατόμου εκτός μόνον της θεραπείας, η οποία δεν είναι επιθυμητή, όπως και η εξαφάνιση των τριών μεθόδων θεραπείας του καρκίνου από τον περασμένο αιώνα!

Γι’ αυτό και αντικαθίστανται πλέον η μετακίνησις στους δρόμους από τους καθυστερημένους, τους αγράμματους (μετανάστες) και τους έχοντες τυφλήν υπακοή εις το ...θρησκευτικό (ομογενοποιημένο) καθήκον ειρηνικής μετακίνησης του ποιμνίου τους (κομμουνιστές) και άνευ διαταράξεως της κοινής ησυχίας.

– Πώς;
– Θα σου απαντήσω με τα λόγια της Προέδρου της Κομισιόν. «Όπως οι πολίτες των ΗΠΑ αποδέχθηκαν με την πάροδο του χρόνου την νοοτροπία της κλιματικής δράσης, η λήψη του εμβολίου από πολίτες συνιστά δοκιμή για την αποδοχή του σχεδίου της Μεγάλης Επανεκκίνησης πάλι από τους πολίτες»! Αυτό ξεστόμισε η κατά τα άλλα «χριστιανοδημοκρατική» γερμανίδα Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, και συνέχισε, ότι «Πρέπει σίγουρα να γράψουμε νέο βιβλίο κανόνων για την ψηφιακή οικονομία και ψηφιακή κοινωνία. Να καλύψουμε τα πάντα, από τα (προσωπικά) δεδομένα μέχρι τις υποδομές. Αλλά όταν συζητάμε για την ασφάλεια, την δημοκρατία και την τεχνολογία αναφερόμαστε σε μια δικαιότερη φορολογία. Όλα αυτά τα θέματα είναι στο τραπέζι μαζί με την ψηφιακή αλλαγή.

Η ανάγκη για παγκόσμια συνεργασία και αυτή η επιτάχυνση για αλλαγή θα είναι οι οδηγοί για την μεγάλη επανεκκίνηση. Εγώ, αυτό το βλέπω ως μοναδική ευκαιρία. Τέλος, πρέπει να βρούμε νέους τρόπους να κάνουμε πράγματα. Αυτή η πανδημία μας έδειξε πώς πρέπει να δημιουργήσουμε πολυστρωματικές συμπράξεις που ενώνουν διαφορετικές μορφές εξουσίας. Τους διεθνείς θεσμούς, αλλά και τις κυβερνήσεις, την κοινότητα των επιχειρήσεων. Επίσης ρίχνω το βλέμμα μου σε φιλανθρώπους ή για παράδειγμα στην κοινωνία των πολιτών. Χρειαζόμαστε αυτή την πολυστρωματική προσέγγιση, έτσι ώστε να μπορέσουμε να παραδώσουμε μεγάλα ιδανικά στην βάση που αποτελείται από τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Άρα, σκεφτείτε παγκόσμια, δράστε τοπικά»! Και φυσικά με το «διαφορετικές μορφές εξουσίας», εννοεί την δικαστική, την δημοσιογραφική και την νομοθετική «εξουσία», που δεν εξουσιάζεται από τον κακόμοιρο τρισάθλιο λαό, που αποτελεί την «μάζα», αλλά απ’ ευθείας από τον Σατανά σύμφωνα με τα λόγια του Πάπα και όλους αυτούς που το στηρίζουν τους κάθε «φιλανθρώπους», που από δισεκατομμυριούχοι χθες δηλώνουν σήμερα φιλάνθρωποι μέσω του εμβολίου τους για να μειώσουν τον πληθυσμό της Γης, αντί να μειώσουν την πείνα των εκατομμυρίων φτωχ(οποιημεν)ών εξ αιτίας τ(ων πολέμων)ους.

– Επειδή τελευταία το ποίμνιον έχει ξυπνήσει και μιλά για «παλαιά» και «νέα» τάξη, τί έχεις να πεις γι’ αυτό;
– Είναι σαν το συμβολικό σχήμα του «Ying Yang». Το μαύρο και το άσπρο. Παλαιά (Βασιλεία) και Νέα Τάξη (Κομμουνισνός ή Σοσιαλισμός ή ορθότερα ΔημΙοκρατική Ασυδοσία των Κατευθυνόμενων Δούλων προς αγγαρείαν, βρώσιν ή εργασίαν τους) Προβάτων ή Πραγμάτων. Εξ άλλου αυτοί (ή οι εξωγήινοι όπως οι αμαθείς «ερευνητές» αρέσκονται να λέγουν λόγω του «4ου Σεναρίου» ή όταν ανοίξουν οι Πύλες στα Τάρταρα (που είπε ο Άγ. Ανδρέας μεταξύ των άλλων, αφού δεν γνωρίζουν οι κατέχοντες «πανεπιστημιακήν» κουλτούρα) μάς αποκαλούν δίποδα. Εγώ, απλά μας δίνω την ονομασία «άπτερα δίποδα», επειδή δεν είμαστε σε θέση να κινούμαστε γρήγορα (εκ του ρήματος «θέομαι»), όπως αυτά τα τέρατα, για να τους ονομάζουμε «θεούς» στον εδώ μικρόκοσμό τους με τους «επτά ουρανούς» που αποτελεί μέρος του Όλου του Ενός και Μοναδικού Δημιουργού Τρισυπόστατου Τριγράμματου (Ο ΩΝ).

Κόσμος, ο οποίος έγινε για να περάσουμε τις εξετάσεις μας μετά το «πρωπατορικό αμάρτημα» του Αδάμ(αντος) και της Εύα(νθια)ς, και το οποίο σήμερα βλέπουμε (άνομα) να αναβαθμίζεται εις βάρος μας, για να γίνει τελικά ο τελευταίος Μεγάλος Πόλεμος, η επανεκκίνηση, η ασυδοσία και τελικά η εκ του ουρανού λύση του «φωτός», η μεγάλη μάχη των 144.000 «εκλεκτών πολεμιστών ανθρώπων» έως ότου η Δευτέρα Παρουσία και η διάλυση επιτέλους του ανεικονικού κόσμου (ή Matrix).

– Τί έγινε τελικά με τον Τραμπ; Τον απείλησαν ότι θα τον βγάλουν από τη μέση, αν δεν καθίσει στ’ αυγά του και παρέδωσε την Προεδρία στον Μπάιντεν;
– Θα εννοείς, όπως και εμάς με τον ιό που με το δεύτερο κύμα, αλλά και το τρίτο, και ακόμη με το τέταρτο μέχρι (να μας ξεκάνουν για) να ολοκληρωθεί σε όλα τα ποίμνια ο εμβολιασμός. Ξέχασες όμως να σκεφτείς το «γιατί», αφού ο Τραμπ ήδη ανήγγειλε πριν την «παράδοση» στο πολιτικό θέατρο σκιών που βιώνει ο πλανήτης μετά την εποχή του Μεγ. Αλεξάνδρου, ότι θα μοιράσει τα εμβόλια στον λαό. Το ίδιο και ο Πούτιν και οι Κινέζοι υποσχέθηκαν. Δεν γνωρίζεις όμως ότι το παιχνίδι είναι (πάντα) στημμένο, ώστε και ο έχων τον ρόλο του «καλού» ή του «κακού» στο τέλος του παιχνιδιού οι πράξεις τους έχουν το ίδιο (επιθυμητό γι’ αυτούς) αποτέλεσμα;

Γιατί απορείς για το «ξανθόν γένος» με την συμπεριφορά τους σε Ελλάδα και Αρμενία, εάν δεν γνωρίζεις πώς ο Πούτιν μέχρι πρότινος ξεφορτώθηκε τον ρόλο του «κακού» που του είχε δοθεί στο θέατρο που παρακολουθείς, και τον παρέδωσε στον Ερντογάν, αυτόν τον μπουνταλά (Έλληνα) Γενίτσαρο με τα γυάλινα πόδια, που συστηματικά μαζί με τις (μη) ελληνικές κυβερνήσεις (που ψηφίζεις) έστειλε τις ομάδες των «μεταναστών» (σε όλη την Ευρώπη και) στην Ελλάδα, για να κάνει το παιχνίδι των Παγκοσμιοποιητών ασφαλέστερο. Να μην αντιδράσει το Ελληνικόν Γένος και να μείνει ουδέτερον όπως το επιθυμούν οι «προφητείες». Ώστε λόγω των πολλών (αναμεμιγμένων) «αγνώστων» ανά την οικουμένη, όλα τα «δεδομένα» των αυτοχθόνων πολιτών να είναι στο «cloud» του ιοφόρου ορίζοντα του (εκλεκτού σιωνιστή) Μπιλ Γκέιτς αποθηκευμένα.

Για να μην πλαστοποιούνται πλέον οι ατομικές καρτέλες εκάστου αριθμού, αφού και το «όνομα» που εναπόκειται στην (ατομική μερίδα εκάστου ατόμου) συμπαντική δύναμη του Θεού πρέπει να εξαλειφθεί. Επειδή εάν δεν γίνει, θα συμπληρώνεται σε τακτά διαστήματα από το εμβόλιο, μέχρι να επιτευχθεί, αφού τα πειραματόζωα πρέπει να γίνουν ανθεκτικότερα στην συνθετική «ζωή» μέσω της ταχείας τεχνητής μνήμης του 5G πριν το «Restart» στην μπρίζα του πλανήτου Γη.

Ή την επανεκκίνηση του πλανήτου για την αρχή του Γολγοθά της Ανθρωπότητος σε έναν νέο αγώνα οριοθέτησης «μνήμης» δίχως αρχική μνήμη συσσωρευμένη με την Αλήθεια (διαχωρίζοντας την Ψυχή από το υπάρχον εδώ Πνεύμα), έστω και υπό την ταμπέλα της «συνωμοσιολογίας» –λέξη που εφευρέθηκε από το σύστημα για να καλύπτει τις δικές του συνωμοσίες κατά της ανθρωπότητας. Αυτό γίνεται παντού σε όλους τους πλανήτες του Σύμπαντος των παράλληλων επιπέδων της ζωής που ήρθε για να δοκιμαστεί και στον κόσμο αυτόν πριν κατεβάσουν τον κατεψυγμένο τους ή τον (Αντί)Χριστό τους, που συναντούν οι (οικονομικοί) Ηγέτες στα Διεθνή Fora «incognito», ώστε το θρησκευτικό ποίμνιό τους που προετοίμασαν μέσω των προφητειών να (απο)δεχθεί την «Δευτέρα Παρουσία» πριν την Αληθινή του Κυρίου Ιησού Χριστού (ημών) ως ένα ανάμικτο κομμουνιστικό (κοινής μάνας) αναμεμιγμένο ακροατήριο και μέσα στα (προκαθορισμένα) «θεμιτά» όρια αντοχής του υποβοηθούντος τού εμβολιασμού για την «κανονικότητα» ως νέο τρόπο «ζωής» με σκοπό να λειτουργήσει ως ένα υβριδικό ον κατά της φύσης του και υπέρ του αφύσικου τρόπου της Νέας Εποχής αρχής γενομένης του (απροφήτευτου) ιού.

Ώστε οι (δικές τους) «προφητείες» να λάβουν χώρα και να μην αμφισβητηθούν από εκείνους που δεν μασάνε το τελευταίο παραμύθι του (συστήματο)ς. Να τους πιάσει στον ύπνο, αφού το πολυπόθητο χάραγμα δεν είναι πλέον προ των πυλών, αλλά ανάμεσά μας (, όπως και οι μετανάστες). Όσοι έπιασαν, έπιασαν, αφού δεν πονηρεύτηκαν, δεν διάβασαν και χάθηκαν μπροστά στην οθόνη (της απόσβεσης μνήμης ως απόρροια του θρησκευτικοϊδεολογικού διχασμού) τους.

Καλή Δύναμη, Συνέλληνες. Τα τελευταία Χριστούγεννα να τα θυμάστε όχι για τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, αφού και η τροφή θα γίνει πλέον δυσεύρετη, αλλά να τα λέτε στα παιδιά σας και τους απογόνους σας, ότι ο Ιησούς Χριστός και ο Ελληνισμός Υπήρχε, Υπάρχει και θα Υπάρχει παντοτινά μέχρι να αποκατασταθεί το φως του κόσμου τούτου που τροφοδοτείται από τις χαμένες ψυχές των αμαρτωλών που συντηρούν το Άνομο, και θα συμπληρωθεί μετά την (ατομική) σταύρωση του Γολγοθά (μας) από το Φως του Αληθινού Κόσμου των Ψυχών που πέρασαν μέσα από την δοκιμασία της φυλακής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters