Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 1944 H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...

ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ σημαίνει ΓΝΩΣΗ


ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ σημαίνει ΓΝΩΣΗ 
Η Βεβαιότητα σε τοποθετεί στην θέση ΑΙΤΙΑΣ
Η Βεβαιότητα είναι κύριο γνώρισμα της  Πολεμικής Νοοτροπίας
Σπουδαία πράγματα έχουν επιτευχθεί μόνο από εκείνους που έχουν την Βεβαιότητα ότι κάτι μέσα τους είναι ανώτερο από τις συνθήκες.

Η Βεβαιότητα* και η Αμφιβολία – Αβεβαιότητα, μοιάζουν με δύο δυνατούς παίχτες, που συνα­γωνίζονται ποιος από τους δύο θα τραβήξει την προσοχή σου στο παιχνίδι της ζωής, στην ρουλέτα της καθημερινότητας. Το πού θα καταλήξεις, το τι αποτέλεσμα θα έχεις, εξαρτάται από τον παίχτη που θα αφήσεις και θα συμφωνήσεις να κερδίσει την Προσοχή σου. Οι άνθρωποι που υπερέχουν στη ζωή δεν είναι αυτοί που εξαφανίζουν την αμφιβολία, αλλά αυτοί που μαθαίνουν να διαχειρίζονται την έμφυτη τάση του ανθρώπου για αμφιβολία – αβεβαιότητα ή αμφιταλάντευση. Όλοι γνωρίζουν ότι έχουν τη δυνα­τότητα να γίνουν σπουδαίοι. Μόνο που πολλοί άνθρωποι υπονομεύουν αυτή την Βεβαιότητα με έναν νοητικό ενδοφλέβιο ορό που τους χο­ρηγεί σταθερές δόσεις Αμφιβολίας, Αβεβαιότητας και κατά προέκταση Αποτυχίας.

Διαβάζοντας πιο κάτω τον ορισμό της λέξης ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ας έχουμε κατά νου, πως λέγοντας και χρησιμοποιώντας την λέξη Βεβαιότητα, δεν ξεπέφτουμε στον δογματ-ισμό και σε κάθε περίπτωση είμαστε σε θέση ν’ αλλάξουμε κάθε πεποίθηση βεβαιότητας όταν φτάνει στο οριακό σημείο να μετατραπεί σε παγ(ι)ωμένος δογματ-ισμός. Επιπλέον ας έχουμε κατά νου ό,τι ο ικανός άνθρωπος, ο ζωντανός, ορίζεται από την ικανότητα του να πετάει στον Καιάδα όλες τις πεποιθήσεις του ανά πάσα στιγμή και όταν δεν του είναι πλέον χρήσιμες αντικαθιστώντας τες με νέες ή με καθόλου.
Μιλώντας λοιπόν για ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ συνώνυμο της είναι η ΦΑΝΤΑΣΙΑ και θέλει προσοχή να μην ξεπέσεις στα αρνητικά της, δηλ. δογματ-ισμό, πίστη, ασφάλεια και λοιπές νεκρές λέξεις. Εσύ να χρησιμοποιείς την λέξη και τις δονήσεις της μόνο τόσο, όσο σου είναι χρήσιμη για να πετύχεις ένα συγκεκριμένο Σκοπό. Επίσης Βεβαιότητα, δεν σημαίνει ούτε πίστη, ούτε ασφάλεια, που είναι επίσης δυο λέξεις νεκρές και καθηλωτικές γιατί δεν περιέχουν ίχνος Γνώσης.
Χρειάζεται να θυμάσαι πως ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ σημαίνει ΓΝΩΣΗ κι όχι πίστη δηλ. ξέρεις πως είσαι ικανός και είσαι. Αν και η Βεβαιότητα είναι η κεντρική ιδέα, ο δρόμος προς τη Βεβαιότητα ξεκινά με την Αμφιβολία και την Αμφισβήτηση. Για να βεβαιωθείς για τις ικανότητες σου χρειάζεται πρώτα να αμφιβάλεις γι αυτές. Από καιρό σε καιρό θα συλλάβεις τις αισθήσεις σου να σε εξαπατούν και είναι συνετό να μην εμπιστεύεσαι πλήρως εκείνους που σε εξαπατούν, αλλά να Γνωρίζεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην Βεβαιότητα και στην Αβεβαιότητα.

Αυτό που εξαφανίζει την Αμφιβολία είναι η ΔΡΑΣΗ και η ανάληψη ΕΥΘΥΝΗΣ. Αμφιβάλεις πως είσαι ικανός να κάνεις εκείνη την πώληση, την πρόταση γάμου ή να βρεις συνέταιρο για επιχειρηματικό άνοιγμα, κοντρολάρισε την αμφιβολία σου ελέγχοντας αν είναι ουσιαστική ή απλώς μια πεποίθηση. Αν είναι ουσιαστική δηλ. δεν έχεις αξιόλογο προϊόν για την πώληση, είσαι χρόνια άστεγος-άνεργος γι αυτό ψάχνεις να παντρευτείς, χρωστάς και στον περιπτερά γι’ αυτό ψάχνεις συνέταιρο με χρήματα για να σε ξελασπώσει, τότε κι αν δεν είσαι απατεώνας εκ πεποιθήσεως, είναι άκρως απαραίτητη η αμφιβολία για να σε βάλει στην σωστή θέση Αιτίας.
Αν όμως δεν είναι ουσιαστική αλλά απλά μια πεποίθηση, που δεν συνοδεύεται από στοιχεία που να την δικαιολογούν τότε απλά ΔΡΑΣΕ αγνοώντας την. Με αυτόν τον τρόπο γίνεσαι ΑΙΤΙΑ και δημιουργείς ένα Αποτέλεσμα κόντρα στις πεποιθήσεις σου, που σε κρατούν σε κατάσταση Αποτελέσματος. Φρόντισε να χρησιμοποιείς λοιπόν τον 3ο ορισμό* της λέξεης Βεβαιότητα: γνώρισμα, βαθμός ασφάλειας της γνώσης: Άμεση / έμμεση / σχετική / απόλυτη ~. Mαθηματική / ηθική / λογική / εμπειρική, σαν δίχτυ ασφαλείας, από την κατρακύλα του δογματ-ισμού και της πίστης.

* βεβαιότητα η [veveótita]: 1. η πεποίθηση, η απουσία αμφιβολίας ή αμφισβήτησης, η σιγουριά: Οι υποψίες μου έγιναν ~. Mίλησε με μεγάλη ~. Δεν μπορώ να το πω με ~. (λόγ. έκφρ.) μετά βεβαιότητος, σίγουρα, ασφαλώς: Γνωρίζω / λέω κτ. μετά βεβαιότητος. 2. εγγύηση, ασφάλεια: Ποιος μου παρέχει τη ~ ότι η προσπάθεια θα πετύχει; Οι σημερινοί άνθρωποι ζουν με άγχος, χωρίς καμιά ~ για το μέλλον. 3. (επιστ.) γνώρισμα, βαθμός ασφάλειας της γνώσης: Άμεση / έμμεση / σχετική / απόλυτη ~. Mαθηματική / ηθική / λογική / εμπειρική ~.
Φαντάσου πως είσαι σε ένα αεροπλάνο με δύο πιλότους, ο ένας κυβερνά το αεροσκάφος τις ώρες της ημέρας, και ο άλλος τις ώρες της νύχτας. Πόσο μακριά θα φτάσεις εάν κάθε πιλότος ξε­κινάει τη βάρδιά του ακολουθώντας την αντίθετη πορεία από αυτή που όρισε ο προηγούμενος;
Δεν είναι η απουσία της βεβαιότητας που ανακόπτει την πρόοδο και την ευημερία ενός ανθρώπου, αλλά η παρου­σία της αμφιταλάντευσης και της Αβεβαιότητας. Εάν επιτρέπεις να σε κατευθύνουν πότε η Βεβαιότητα από την μια και πότε η αμφιβολία από την άλλη, τελικά οδηγείσαι σε σύγχυση και σε λανθασμένα συμπεράσματα για τις ικανότητές σου, πετυχαίνοντας συγκεχυμένα αποτελέσματα. Η επιτυχία προϋποθέτει αφενός να έχεις βεβαιότητα στις ικανότητες και στα προσόντα σου και αφετέρου να υπερνικάς την αναποφασιστικότητα σου. Όπως αναφέρει μια άχρονη σοφία: «Οι αμφιβολίες και οι αβεβαιότητες πρέπει να απομακρύνονται πάση θυσία, αν κάποιος θέλει να πετύχει κάποιον αξιόλογο ΣΚΟΠΟ. Είναι διασπαστικά στοιχεία τα οποία στραβώνουν την ευθεία γραμμή της Δράσης, κάνοντάς την ανεπαρκή και άχρηστη. Με την αμφιβολία, τον φόβο, την αμφιταλάντευση δεν πέτυχε ποτέ κανείς τίποτα, και ούτε πρόκειται ποτέ να πετύχει».

Αυτό που είναι σημαντικό να καταλάβουμε είναι ότι μπορούμε να είμαστε οτιδήποτε θέλουμε να είμαστε,  αφού ο καλλιτέχνης είμαστε εμείς και η ζωή μας είναι η δημιουργία μας. Τα  πρότυπα είναι δικά μας, η παράσταση είναι επίσης δική μας. Είναι η κωμωδία ή το δράμα μας και, αν τελικά το πρότυπο  αλλάζει συνεχώς, τότε γιατί να μην κατευθύνουμε αυτή την αλλαγή με επίγνωση και βεβαιότητα; όταν γίνουμε  δημιουργοί με επίγνωση και βεβαιότητα μπορούμε να δούμε αν μας αρέσει η τέχνη μας και μπορούμε να εξασκηθούμε ώστε να την αλλάξουμε. Η εξάσκηση φέρνει την επίτευξη. Όμως η δράση κάνει τη διαφορά. Ως καλλιτέχνης, άρχισε να εξερευνείς τις δυνατότητες – κάθε δράση και κάθε αντίδραση. Μιας και το έφερε η συζήτηση, αυτή είναι η πραγματική μας φύση, να εξερευνούμε. Τι να εξερευνήσουμε; Τη ζωή! Τι άλλο μπορούμε να εξερευνήσουμε; Ποιός είναι ο τρόπος να την εξερευνήσουμε; Μα η Πολεμική Νοοτροπία, αυτή είναι η Σοφή Παρακαταθήτη του Μέγα Ηράκλειτου «Πόλεμος Πατήρ Πάντων»
Τι ακριβώς είναι η Βεβαιότητα;

Βεβαιότητα είναι η Γνώση. Είναι ο βαθμός της σιγουριάς που έχεις σε κάτι ή κάποιον, αυτό που γνωρίζεις, ανεξάρτητα από την άποψη των άλλων ανθρώπων.
Η Βεβαιότητα και η σιγουριά στον εαυτό σου, στις ικανότητες και στα ταλέντα σου, είναι α­πλώς ο βαθμός της εμπιστοσύνης που έχεις στις δυνατότητες σου. Όλοι ξεκινάμε τη ζωή μας με απεριόριστη Βεβαιότητα και σιγουριά στον εαυ­τό μας. Βάζουμε τα κλάματα και κάποιος μας ταΐζει. Εάν δεν αισθανόμαστε άνετα, κλαίμε ξανά και κάποιος μας παίρνει αγκαλιά και μας κανακεύει. Τότε σκεφτόμαστε: «Τέλεια! Μόλις βάλω μια φωνή, τρα­βάω την προσοχή και πετυχαίνω ό,τι θέλω!».

Στη συνέχεια, καθώς μεγαλώνουμε, η καθημερινότητα, αρ­χίζει να διαβρώνει μερικές από τις πεποιθήσεις μας. Για παρά­δειγμα, πρέπει να αρχίσουμε να ντυνόμαστε μόνοι μας και μά­λιστα αργότερα –ω τι φρίκη!!! – πρέπει να αγοράζουμε τα ρούχα μας με δικά μας χρήματα! Σταματάμε να θεωρούμε ότι είμαστε υπέρ- ήρωες, πριγκίπισσες και αστέρες του κινηματογράφου. Στην ουσία, η καθημερινότητα, μας προσγειώνει απότομα και στα­ματάμε να είμαστε και τόσο βέβαιοι πλέον, ότι είμαστε ικανοί για οτιδήποτε εξαι­ρετικό. Σταματάμε να έχουμε σιγουριά ότι είμαστε ιδιαίτεροι και αρχίζουμε να «πουλάμε» τον εαυτό μας με έκπτωση σε ο­ποιονδήποτε είναι διατεθειμένος να μας δώσει ένα σταθερό μισθό. Όπως λέει η λογική: «Εάν θεωρείς ότι η αξία σου είναι μικρή, να είσαι σίγουρος ότι οι γύρω σου δεν θα αυ­ξήσουν την τιμή σου. Όρισε την τιμή σου μόνος σου και απαίτησε από την ζωή (και τους γύρω σου) να στην δώσει».

Οι ενέργειες σου συμβαδίζουν αναπόφευκτα με τις σκέψεις σου. Έτσι, εάν θεωρείς ότι είσαι μια μετριότητα, θα ενεργείς αναλόγως σαν μετριότητα, θα προσελκύεις μέτριους ανθρώπους και τα πάντα στη ζωή σου θα είναι μέτρια. Μέτριος σύζυγος, μέτριος μισθός, μέτρια δουλειά, μέτρια υγεία … όλα μέτρια. Κατά βάθος, η ζωή σου αντανακλά κι είναι ένας καθρέπτης των σκέψεων σου και αυτές οι σκέψεις σου βοηθούν να βρίσκεις δικαιολογίες για τη θέση σου στην ζωή. Εάν θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου, πρέπει να βελτιώσεις την Βεβαιότητα στον εαυτό σου στις ικανότητες και στα ταλέντα σου. Η ζωή σου δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσει πέρα από αυτά που είσαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι μπορείς να καταφέρεις.

Βεβαιότητα είναι η ΓΝΩΣΗ. Κοίταξε προσεκτικά τις φωτογραφίες, δεν τις έβαλα τυχαία, πόση αμφιβολία ή αβεβαιότητα μπορεί να έχει ο αναβάτης της μηχανής; Είναι ο Marc Márquez i Alentà γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1993, ένας ισπανός Grand Prix μοτοσικλέτας δρόμου, δρομέας και ο σημερινός MotoGP παγκόσμιος πρωταθλητής. Αυτός είναι ένας από τους τέσσερις αναβάτες που έχει κερδίσει παγκόσμιους τίτλους σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Προτείνω να βρεις τα βίντεο του και να τον παρακολουθήσεις για να αντιληφθείς τι εννοεί το άρθρο, σχετικά με την Πολεμική Νοοτροπία την Βεβαιότητα και την Αμφιβολία.

marc marquez (1)
 
Η διαμόρφωση της Βεβαιότητας
Μην περιμένεις από τους άλλους να είναι βέβαιοι για εσένα. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί κι ακόμα κι αν συμβεί, δεν σου προσφέρει τίποτε. Εσύ χρειάζεται να είσαι Βέβαιος για εσένα και οι υπόλοιποι γύρω σου θα υποχρεωθούν να ευθυγραμμιστούν με την δική σου Βεβαιότητα. Μερικές φορές ακούω κάποιον να λέει για τους ανθρώπους που τον ενθάρρυναν στην πορεία του: «Ήταν Βέβαιοι για μένα πριν ακόμα εγώ να είμαι Βέβαιος για τον εαυτό μου!». Ευχάριστο συναίσθημα, μόνο που δεν έγινε έτσι. Πρώτα ΕΣΥ Βεβαιώθηκες για σένα και έπειτα ακολούθησαν οι άλλοι, ποτέ δεν γίνεται ανάποδα.
Επιπλέον εάν εναποθέσεις τις επιλογές για την ζωή σου σε κάποιον που θα είναι βέβαιος και σίγουρος σε σένα ΠΡΙΝ ΕΣΥ να είσαι ΒΕΒΑΙΟΣ για τον εαυτό σου, θα πεθάνεις περιμένοντας. Ακόμα κι αν είσαι ΥΠΕΡ-υπέρ-τυχερός και συναντήσεις κάποιον που θα σε ενθαρρύνει να κάνεις «το πρώτο βήμα», θα απομα­κρυνθεί γρήγορα από κοντά σου εάν δεν Αναλάβεις την Ευθύ­νη και δεν αρχίσεις να κινείσαι με τις δικές σου Δυνάμεις και την δική σου Βεβαιότητα.
Σε τελική ανάλυση, οι άν­θρωποι δεν έχουν καμία διάθεση να έχουν Βεβαιότητα για σένα, περισσότερο απ’ όσο έχεις εσύ στον εαυτό σου, είναι δίκαιο και Λογικό αυτό. Τις περισσότερες φορές, για να μπορέσεις να κερδίσεις την Βεβαιότητα των άλλων, στις ικανότητες και στα ταλέντα σου πρέπει πρώτα να Βεβαιωθείς εσύ για σένα. Η ωριμότητα περιλαμβάνει την ανα­γνώριση ότι κανένας δεν πρόκειται να δει μέσα μου κάτι που δεν βλέπω εγώ στον εαυτό μου. Σταμάτα να περιμένεις λοιπόν, αυτόν που θα σε αναδείξει. Ανάδειξε εσύ τον εαυτό σου. Βγες στον κόσμο και σύστησε τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, μόνος σου απαιτώντας από τον κόσμο, το αντίτιμο της αξίας σου.

Η Βεβαιότητα βασίζεται σε αυτά που είσαι ικανός να «δεις» στο μέλλον σου ενώ το δημιουργείς στο παρόν σου. Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου σε μια καλύτερη δουλειά; Σου “τυχαίνει” να βλέπεις κάποιον να κάνει σπουδαία πράγματα και να φαντάζεσαι ότι είσαι εσύ; Φαντάζεσαι μια καλύτερη ζωή και αναρωτιέ­σαι: «Γιατί όχι κι εγώ;». Στην πραγματικότητα, «φαντάζεσαι» επειδή οι δυνατότητές σου προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σου. Εάν δεν είχες τις δυνατότητες για όλα αυτά, δεν θα τα φανταζόσουν καν, ούτε θα ενδιαφερόσουν αρκετά για να τα προσέξεις.
Το γεγονός ότι φαντάζεσαι μια καλύτερη ζωή είναι απόδειξη ότι έχεις τις λανθάνουσες ικανότητες για να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που φαντάζεσαι. Άρχισε να έχεις την Βεβαιότητα ό,τι μπορείς να κάνεις πραγματικότητα αυτά που έ­χεις στο μυαλό σου. Εάν φαντάζεσαι κάτι, με Βεβαιότητα και πετάξεις από πάνω σου τον νοητικό ενδοφλέβιο ορό που σου χορηγεί σταθερές δόσεις αμφιβολίας, τότε η Βεβαιότητα είναι το καύσιμο που είναι ικανή, να μετατρέψει τις δυνατότητές σου σε πραγματι­κότητα.
Είναι στοιχείο της ανθρώπινης φύσης (έβαλαν κι οι Ιπτάμενοι το χεράκι τους εδώ) να θεωρεί ότι οι άλλοι, έχουν περισσότερες δυνατότητες από όσες έχουν στην πραγματικότητα κι ότι εμείς, αντίστοιχα, έχουμε λιγότερες απ’ όσες πραγματικά διαθέτουμε. Με εξαίρε­ση τον περιστασιακό νάρκισσο, (που στο τέλος πνίγηκε) όλοι μας έχουμε περιστασιακά, την τάση να υποτιμούμε την πραγματική μας αξία. Η αλήθεια είναι ότι έ­χουμε πολύ δρόμο μπροστά μας πριν φτάσουμε στο σημείο να υπερεκτιμούμε τις ικανότητες μας για επιτυχία.
Οι περισσότε­ροι άνθρωποι λειτουργούν αξιοποιώντας πολύ λίγες από τις ικανότητές τους. Συνεχίζουν να «φαντάζονται» τις ευκαιρίες, αλλά οι αμφιβολίες έχουν αποστραγγίξει τόσο πολύ το ντεπό­ζιτο της Βεβαιότητας τους που δεν διαθέτουν πλέον την Ενέργεια –ούτε καν την νοητική- για να κυνηγήσουν αυτά που οραματίζονται. Είμαι πεπεισμένη ότι η ανθρωπό­τητα είναι προικισμένη με πολύ περισσότερα χαρίσματα / ικανότητες απ’ όσα ξέρουμε. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ικανότατοι όταν γεννιούνται και πολύ γρήγορα γίνονται ακριβώς το αντί­θετο.

Δεν σου κοστίζει τίποτα να σταματήσεις να αμφιβάλ­λεις και να αρχίσεις να είσαι Βέβαιος.
Για να μιλήσουμε με οικο­νομικούς όρους, το «κόστος ευκαιρίας» που προκύπτει αν σε καθοδηγούν διαρκώς οι αμφιβολίες σου και οι ανασφάλειες σου, μπορεί να είναι τόσο τερά­στιο, που η χρεωκοπία σου είναι Βέβαιη και όχι μόνον η οικονομική. Ρώτησε οποιονδήποτε ηλικιωμένο και το πιθανότερο είναι να σου πει ότι η θλίψη του για τις περιπέτειες που δεν έζησε, ξεπερνά κατά πολύ τον πόνο που του προκάλεσαν οι διάφορες κακοτυχίες.
Βεβαιώσου ότι μέσα σου έχεις περισσότερα απ’ όσα νομίζεις. Άρχισε να είσαι Βέβαιος ότι είσαι ικανός, για πολλά περισσότερα και επικύρωσε αυτή σου την πεποίθηση με τις πράξεις σου. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν είναι παρά συνηθι­σμένοι άνθρωποι που είναι Βέβαιοι για τον εαυτό τους και τις επι­λογές τους. Επίσης οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι άνθρωποι που κάνουν τα πράγματα με ασυνήθιστο τρόπο. Τίποτε πιο απλό από αυτό.
Το μυαλό σου είναι ένας μεγάλος επεξεργαστής. Λειτουρ­γεί με βάση τις πληροφορίες που του δίνεις. Είτε το τροφοδο­τείς λοιπόν με Βεβαιότητα, είτε με αμφιβολίες, το μυαλό σου αρ­χίζει αμέσως να αναζητά επιχειρήματα που θα στηρίξουν τα συμπεράσματά σου. Ξεγέλασε το μυαλό σου βομβαρδίζοντάς το με σκέψεις Αυτοπεποίθησης με Βεβαιότητα. Χωρίς αμφιβολίες, ο εσωτερι­κός υπολογιστής σου θα αναγκαστεί να λειτουργεί μόνο με τα θετικά στοιχεία. Ξεφορτώσου όσες από τις αρχικές ρυθμίσεις περιέχουν το στοιχείο της αμφιβολίας. Δεν έχεις έμφυτη κλίση προς την αποτυχία, απλώς έχεις γεμίσει το σκληρό δίσκο του μυαλού σου με υπερβολικές αμφιβολίες και λανθασμένες ε­ντυπώσεις. Οι αμφιβολίες δεν οδήγησαν ποτέ κανέναν σε ένα καλύτερο μέλλον, ενώ η Βεβαιότητα, μόνο επιτυχίες μπορεί να προσφέρει.
Όταν κάνεις το μυαλό σου να είναι Βέβαιο σε σένα αντί να σε αμφισβητεί, οι πράξεις σου αρχίζουν να συμβαδίζουν με τις πεποιθήσεις σου. Η δημιουργική ικανότητά σου αρχίζει να γεννά πρωτότυπες ιδέες. Οι άλλοι άνθρωποι αρχίζουν να είναι Βέβαιοι για σένα γι αυτά που εσύ είσαι Βέβαιος για τον εαυτό σου. Το εισόδημά σου αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις πεποιθήσεις σου. Εάν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου με περισσότερα έσοδα, είναι επειδή οι παραγωγικές ικανότητές σου προσπα­θούν να τραβήξουν την προσοχή σου.
Μην επιτρέπεις στις αμ­φιβολίες σου να συνεχίζουν να «ληστεύουν» τις δυνατότητές σου. Βεβαιώσου ότι διαθέτεις ό,τι χρειάζεται για να κάνεις το μέλλον σου καλύτερο. Τι βλέπεις; Τι μπορείς να φανταστείς; Δώσε μεγάλη προσοχή σε αυτά που φαντάζεσαι, γιατί είναι ένδειξη αυτών που μπορείς να καταφέρεις. Η Βεβαιότητα στον ε­αυτό σου είναι η Ενέργεια που χρειάζονται οι δυνατότητές σου για να σε μεταφέρουν σε αυτά που φαντάζεσαι.

Πώς να τα καταφέρω με Βεβαιότητα:
> Όταν βλέπεις κάτι που σε ελκύει, μην το αγνοείς. Θεώρησε ότι οι δυνατότητές σου θέλουν να τραβήξουν την προσοχή σου μέσω της φαντασίας σου.
> Να θυμάσαι ότι ο αναποφάσιστος/αποτυχημένος μετεωρίζεται ανάμεσα στην Βεβαιότητα και την Αβεβαιότητα. Μη γίνεσαι σαν αεροπλάνο με δύο πιλότους που οδηγούν σε αντίστροφους προορισμούς ο καθένας τους. Επέλεξε τον πιλότο της ζωής σου και άφησε τον να την οδηγήσει.
> Διαμόρφωσε μια εικόνα του ποιος θέλεις να είσαι σε τρία χρόνια από τώρα, και ξεκίνησε από αυτήν τη στιγμή να ενεργείς σαν να είσαι ήδη αυτός ο νέος άνθρωπος.
> Χρησιμοποίησε το στόμα σου για να εδραιώσεις την Βεβαιότητα σου. Συνέταξε μια λίστα με όσα αρχίζεις να έχεις Βεβαιότητα για τον εαυτό σου. Κάθε μέρα να τα λες δυνατά. Ο υλικός κόσμος δεν διαβάζει τις σκέψεις σου, αλλά τις ακούει.

Γρήγορος ανεφοδιασμός με Βεβαιότητα:
> Η πιο σημαντική πώληση στη ζωή είναι να πουλήσεις τον εαυ­τό σου, στον εαυτό σου.
> Οι εξωτερικές συνθήκες της ζωής ενός ανθρώπου απεικονίζουν πάντα τις εσωτερικές πεποιθήσεις του.
> Από τη στιγμή που θα αποκτήσεις αυτογνωσία, δεν υπάρχουν όρια, από τη στιγμή που θα αρχίσεις να αμφιβάλλεις, δεν υ­πάρχει χώρος για τίποτε άλλο.
> Εάν είσαι βέβαιος ότι μπορείς, κατά πάσα πιθανότητα μπορείς. Εάν είσαι βέβαιος ότι δεν μπορείς, τότε σίγουρα δεν μπορείς.
> Η Βεβαιότητα είναι σαν τον διακόπτη που εκτοξεύει τον πύραυλο.
> Οι άνθρωποι συνήθως γίνονται αυτό που είναι βέβαιοι ό,τι είναι. Εάν είμαι βέβαιος ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, γίνομαι ανίκανος να το κάνω. Όμως, εάν είμαι βέβαιος ότι μπορώ, τότε αποκτώ την ικανότητα να το κάνω, έστω κι αν δεν την είχα από την αρχή.
> Ό,τι βρίσκεται πίσω σου και μπροστά σου, δεν συγκρίνεται με ό,τι βρίσκεται μέσα σου.
> Επιμονή δεν είναι μόνο η προθυμία για σκληρή εργασία, είναι παράλληλα και η προθυμία να μη χάσεις την Βεβαιότητα στον εαυτό.
> Μέσα σου έχεις αυτή τη στιγμή τη δύναμη να κάνεις πράγμα­τα που δεν θα τολμούσες ποτέ καν να ονειρευτείς Όμως, η δύναμη αυτή απελευθερώνεται μόνο όταν αλλάξεις τις πεποι­θήσεις σου.
> Για να προοδεύσεις πρέπει να έχεις βεβαιότητα στον εαυτό σου, να είσαι σίγουρος για τις δράσεις σου και να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να τις πραγματοποιήσεις και να τις αλλάξεις αν χρειαστεί.
> Οι άνθρωποι βλάπτουν τους άλλους με τις πράξεις τους και τον εαυτό τους με τις σκέψεις τους.
> Να αυτοσαρκάζεσαι, αλλά ποτέ να μη στρέψεις τις αμφιβολίες σου κατά του εαυτού σου.
> Να έχεις θάρρος. Όταν αναχωρείς για ξένους τόπους, να μην αφήνεις κανένα κομμάτι του εαυτού σου στην ασφάλεια της ακτής. Τόλμησε να μπεις μέσα στην ανεξερεύνητη περιοχή.
> Οι πεποιθήσεις είναι πιο επικίνδυνοι εχθροί της αλήθειας από τα ψέματα.
> Βεβαιότητα είναι ένα μέρος που συναντιούνται η αμφιβολία και η σιγουριά.

Εργαστήρι επιτυχίας της Βεβαιότητας
1. Στην παρακάτω κλίμακα, σημείωσε το βαθμό της Βεβαιότητας στον εαυτό σου, σε σχέση με τον Σκοπό σου:
Χ——– 1——– 2 ——– 3——– 4——– 5——– 6——– 7——–Υ
Χαμηλή                                                                                           Υψηλή
2. Γιατί φυτρώνουν τόσο εύκολα οι αμφιβολίες μέσα σου; Γράψε το.
3. Ποιες αμφιβολίες σε καταλαμβάνουν συνήθως; Γράψε τις μια-μια.
4. Που οφείλονται αυτές οι αμφιβολίες; Γράψε το.
5. Είμαι αποφασισμένη να είμαι ΒΕΒΑΙΗ για μένα στα εξής: Γράψε τα αναλυτικά.
6. Για να ισχυροποιήσω την Βεβαιότητα στον εαυτό μου, σκοπεύω να προβώ στις παρακάτω ενέργειες: Γράψε τις κι εφάρμοσε τις.
7. Από σήμερα και στο εξής (συμπλήρωσε την ημερομηνία) — δεσμεύομαι στην Βεβαιότητα ότι έχω περισσότερες ικανότητες απ’ όσες γνωρίζω ή έχω α­ναπτύξει. Ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, είμαι ΒΕΒΑΙΗ ότι είμαι ακόμα πιο Ικανή. Αποκηρύσσω την περιορι­στική ισχύ που ασκούσαν πάνω μου μέχρι τώρα οι ένοχες αμφι­βολίες και ζω ανάλογα με τις καινούργιες Βεβαιότητες μου.

terrapapers.com_ polemiki nootropia_ marc marquez gp 1
 
Πως μπορεί να γίνει κάποιος πλούσιος;
Αν παρατηρήσεις τα χαρακτηριστικά των πλούσιων ανθρώπων βλέπεις ότι κανείς του δεν δουλεύει για τα χρήματα, για την ακρίβεια κανείς τους δεν δουλεύει, αντιθέτως όλοι τους ανεξαιρέτως εργάζονται, με σκοπό και στόχους. Ποια η διαφορά μεταξύ δουλεύω και εργάζομαι; Αν εν έτη 2015 δεν γνωρίζεις την διαφορά είσαι ή πιτσιρικάς 20χρονος ή μόνιμος δημόσιος υπάλληλος. Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος πρέπει απαραίτητα να μάθεις αυτήν την διαφορά και εδώ θα πάρεις επιγραμματικά μια ιδέα, αλλά είναι ένα θέμα που πρέπει να το μάθεις πολύ-πολύ καλά.
Είναι άδικο κάποιοι να είναι πλούσιοι και κάποιοι φτωχοί, έτσι σου είπαν. Η ζωή, όμως, δεν είπε ποτέ ότι θα φερθεί δίκαια, ποτέ σε κανέναν δεν φέρεται δίκαια, για να ακριβολογώ η λέξη “δίκαιο” είναι ανθρώπινη εφεύρεση που καμία σχέση δεν έχει με την ζωή και τους νόμους της. Στην ζωή, αγαπητέ μου, κερδισμένοι είναι οι άξιοι, οι ικανοί και αυτοί που έχουν σκοπό και πάθος να τον υλοποιήσουν, αυτοί που διαθέτουν Υπευθυνότητα δηλ. Ανάληψη Ευθύνης και Βούληση. Όλοι οι υπόλοιποι είναι δούλοι που διαμαρτύρονται για δικαιοσύνη και όλα αυτά τα μιμίδια που του ‘μαθαν να παπαγαλίζει [ελευθερία στην δουλεία, δικαιώματα στον δούλο, το δίκαιο του δούλου κλπ κλπ]
Ετσι εξηγείται το πώς οι άξιοι τα καταφέρνουν και οι υπόλοιποι μένουν στον άσο. Μήπως είχαν καλές γνωριμίες; Μήπως βρήκαν χρήματα από τους γονείς τους; Μήπως πήραν κάποιο δάνειο ή κέρδισαν το λαχείο; Ή μήπως, τελικά, τα χρήματά τους δεν προέρχονται από νόμιμες οδούς; Όλα είναι θέμα στρατηγικής και λιγότερο τύχης. Το μυστικό των πλουσίων συνοψίζεται σε μια υποτυπώδη εξίσωση που πηγαίνει κάπως έτσι:
Διαφοροποιημένη Επένδυση + Μικρές Καταθέσεις + Χρόνος = Χρήμα + Πλούτος! Τόσο απλά!
Αυτή η στρατηγική ονομάζεται «εξάχρονο στρετς». Δηλαδή κάνεις μια επένδυση και περιμένεις. Στο μεταξύ κοιμάσαι και είτε βλέπεις τα χρήματά σου να αυγατίζουν ή πηγαίνεις στην επόμενη επένδυση. Η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς είναι η εξής: οι φτωχοί δουλεύουν για τα χρήματα, οι πλούσιοι έχουν τα χρήματα για να βάζουν ανθρώπους να δουλεύουν γι’ αυτούς. Οι ίδιοι δεν δουλεύουν ποτέ -το είπαμε ήδη- οι πλούσιοι εργάζονται.
Υπάρχει μια εθιμική συνήθεια στους ανθρώπους που είναι κληρονομική και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Αν ο πατέρας σου ήταν φτωχός, τότε δύσκολα θα αποτρέψεις τη μοίρα σου. Εχεις γαλουχηθεί στην φτώχεια, χρησιμοποιείς λέξεις φτωχού, ντύνεσαι σαν φτωχός, επενδύεις –αν κι όταν- σαν φτωχός, τρως, μιλάς, σκέφτεσαι, κινείσαι, αναπνέεις σαν φτωχός και επομένως δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να γίνεις πλούσιος αν δεν κάνεις δραστικές αλλαγές.
Αν ο πατέρας σου ήταν πλούσιος, τότε κι εσύ θα είσαι πλούσιος. Κάνεις όλα όσα έμαθες δηλ. όλο το Είναι σου έχει εκπαιδευτεί να είσαι πλούσιος. Χρειάζεται μεγάλος κόπος και υπερβολική ηλιθιότητα να γεννηθείς πλούσιος και να καταλήξεις φτωχός. Οι απόψεις και οι προκαταλήψεις που έχει κάποιος για το χρήμα μεταφέρονται σχεδόν γονιδιακά, πάντως σίγουρα κοινωνικά. Κάνουμε αυτό με το οποίο είμαστε συνηθισμένοι και μαθημένοι να κάνουμε, αν θέλουμε να αλλάξουμε στρατόπεδο, από φτωχός σε πλούσιος, πρέπει να αλλάξουμε πεποιθήσεις και τρόπους συμπεριφοράς.
Τη στιγμή που οι φτωχοί δουλεύουν πενθήμερο, ξεκουράζονται το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα πέφτουν και πάλι στο πηγάδι, οι πλούσιοι παίρνουν το ρίσκο της επένδυσης και αφήνουν τους άλλους να δουλεύουν γι’ αυτούς. Είναι ωραίο να το διαβάζεις, αλλά πόσο εύκολο είναι να το μετατρέπεις σε πράξη; Αν κοιτάξουμε τους πλούσιους ανθρώπους που γνωρίζουμε, θα δούμε πως κανένας από αυτούς δεν υπήρξε υπάλληλος. Όλοι τους υπήρξαν επενδυτές από την πρώτη στιγμή.
Επενδυτής δεν σημαίνει τζόγος στο χρηματιστήριο ή αλλού, αυτά είναι πεποιθήσεις και πρότυπα των φτωχών, της φυλής των υπαλλήλων κι όχι των πλουσίων. Οι φτωχοί υπάλληλοι επενδύουν στα τυχερά παιχνίδια και οι πλούσιοι επενδύουν στον Εαυτό τους στις Αξίες και στις Ικανότητες τους, στις Συμμαχίες και στην ΔΥΝΑΜΗ.
Αν σκόπευαν να ανταλλάξουν τον χρόνο με το χρήμα, μάλλον ακόμα θα περίμεναν να τους έρθουν τα μεγάλα πακέτα.
Ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις το να ξέρεις ότι ο χρόνος δουλεύει για ‘σένα αν επενδύσεις σε αυτόν, όπως επίσης “ο χρόνος δεν είναι χρήμα” (αυτό το λένε οι φτωχοί) ο χρόνος είναι η πλατφόρμα που πάνω της δημιουργείται το χρήμα, ποτέ το αντίθετο και για να το πετύχεις πρέπει να είσαι ο “Κυρίαρχος του Παιχνιδιού” και να διαθέτεις “Πολεμική Νοοτροπία”
Πως;
Επικοινώνησε να σου πούμε.
@Ηω Αναγνώστου: απόσπασμα από το βιβλίο της “Ο Κυρίαρχος του Παιχνιδιού”
BUSINESS LIFE.GR


http://terrapapers.com/?p=38052&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29

Ο νόμος περί (μη) ευθύνης υπουργών παραμένει

mavrogialouros 


Έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία, κανένας πολιτικός δεν έχει οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη για την χρεοκοπία της χώρας.

Ο νόμος περί (μη) ευθύνης υπουργών παραμένει.

Η Ελλάδα είναι -και επίσημα- ένα προτεκτοράτο.

Η προδοσία της χώρας από τους πολιτικούς της χώρας είναι πια γνωστή σε όλους.

Οι Έλληνες δεν αντιδρούν.

Υπάρχει και σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων πολιτών που εμπιστεύεται τα προδοτικά κόμματα που οδήγησαν την χρεοκοπία και στην εκχώρηση της -όποιας- εθνικής κυριαρχίας.

Η Ελλάδα είναι δεμένη από παντού. Μια χώρα χωρίς παρόν και μέλλον.

Η μόνη επιλογή των Ελλήνων είναι να ενωθούν και να πάρουν την χώρα τους πίσω.
Αλλά δεν την θέλουν.

Οι Έλληνες δεν θέλουν να αγωνιστούν.

Οι Έληνες βάζουν την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι τους για την επέτειο της επανάστασης του 1821 για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας.

Και δεν ντρέπονται.


Πηγή...

Ο Ποσειδώνας ο Ηρακλής ο Οδυσσέας... σε χρυσό πιάτο απο Αμερική πριν την "ανακάλυψης" Κολόμβου!

Εικόνα του χρυσού πιάτου που έφερε ο Χ. Κολόμβος από την Αμερική μετά από την ''ανακάλυψη'' της. Στο πιάτο αυτό εικονίζονται: Ο Ποσειδώνας ο Ηρακλής ο 'Ομηρος ο Οδυσσέας...




Πηγή:
Νίκος Αποστολάκης
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

ΟΤΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ 2010 1,5δις ΓΙΑ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Τ.τ.Ανατολής ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΕΝΟΡΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ… ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΝΑ… «ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ»;;; ΜΗΠΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ;;; ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΙ;;; ΩΠΑ !!! ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ !! ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ !!! ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ… ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ Τ.τ.Α.
 
theoklitos.jpg
Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων είναι μέλος της επιτροπής διαλογής προσώπων διοικητικού προσωπικού αλλά και προτάσεων μισθοδοσίας των …μέσα στην Εθνική Τράπεζα των Εσκενάζυ Ρόθστσαϊλντ …Δείτε τον…
http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1096061/000104746912006085/a2209582z20-f.htm#do40201_item_6_directors,_senior_management_and_employees
Ιωαννίνων στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠ.png
Ιωαννίνων στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.png
_1_~1.JPG
Η ΔΩΡΕΑ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ Τράπεζας της Ανατολής ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΕΙΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ – ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ & 600 ΔΙΣ.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ (Α’ Μέρος)
………………………………………………………………….
alt
Οι Τραπεζίτες Ρότσιλντ, το νεοσύστατο Κράτος και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Το 1821 στην Ελλάδα έλαβε χώρα η επανάσταση των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με πρωτεργάτες τον Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια, Υψηλάντη, Καραΐσκάκη, Κανάρη, Μπουμπουλίνα κτλ. Οι Γνωστές παρεμβάσεις των ξένων και των εδώ ανδρείκελων τους, έφεραν ως αποτέλεσμα το 1831 την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια. Εκεί ουσιαστικά τελειώνει η προσπάθεια των Ελλήνων για ένα πραγματικά ανεξάρτητο Κράτος. Όσοι σκέφτηκαν «μα από τοτε είμαστε ένα ελεύθερο Κράτος» δεν έχουν παρά να λάβουν υπόψιν τους τα παρακάτω στοιχεία.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

———–

Ευρετήριο:

Μέρος 1ο: H παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα

Μέρος 2ο: Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) και Ρότσιλντ

Μέρος 3ο: Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) γίνεται ΝΠΔΔ

Μέρος 4ο: Όθων (Otto), σύσταση ΕΤΕ και Ρότσιλντς

Μέρος 5ο: Επεξήγηση του Τραπεζικού συστήματος

Μέρος 6ο: Τα ΦΕΚ περί Εθνικής Τραπέζης

Μέρος 7ο: Χρονολόγιο Εθνικής Τραπέζης

Μέρος 8ο: Χρήσιμα ως προς την ενημέρωση μας οπτικοακουστικό υλικό

Μέρος 9ο: Ντοκιμαντέρ που επεξηγούν το ΧρηματοΠιστωτικό Σύστημα

Μέρος 10ο: Δείτε που είναι το σπίτι των Ρότσιλντ στην Κέρκυρα

Μέρος 11ο: ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ – ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ



ΠΗΓΗhttp://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/rotsilnt-ethnikh-trapeza-kai-ellhniko-kratos.html
ΛΗΣΤΕΙΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ; ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΤΕ ΣΤΟ «ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ»;
………………………………………………………………………..
Άκρα του τάφου σιωπή παρατηρείται εκ μέρους του τραπεζικού κόσμου. Ουδεμία επίσημη ανακοίνωση, καμία εξήγηση ούτε και ερμηνεία έχει κατατεθεί μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης με τη μετοχή της «Τράπεζας της Ανατολής».
Ακριτομυθίες μόνον και γενικόλογες αναφορές, ανεπισήμου χαρακτήρα, συνοδεύουν την εξέλιξη των αποκαλύψεων, παρά το γεγονός ότι η κοινή γνώμη έχει αναστατωθεί.
Στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκε ότι η «Τράπεζα της Ελλάδος» δηλώνει πως δεν γνωρίζει απολύτως τίποτε για την υπόθεση αυτή.
Ωστόσο, τα πράγματα, τα αρχεία και τα έγγραφα καταδεικνύουν μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Η «Τράπεζα της Ελλάδος» γνωρίζει, όπως γνωρίζουν και τουλάχιστον δύο υπάλληλοι της, οι οποίοι υπηρετούν στο νομικό της τμήμα. Διότι και συνάντηση υπήρξε μεταξύ του δικαιούχου των μετοχών της «Τράπεζας της Ανατολής» και των νομικών της «Τραπέζης Ελλάδος» και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν γνώσει της «Εθνικής Τράπεζας», η οποία απέστειλε και τους δικούς της δικηγόρους και… επιχειρήθηκε να υπάρξει συμφωνία με την καταβολή ενός ποσού της τάξεως του 1,5 δις ευρώ στον δικαιούχο έναντι 10 (δέκα) μετοχών.
Για του λόγου το αληθές, η zougla.gr αποκαλύπτει σήμερα έγγραφο το οποίο συνετάχθη σε συμβολαιογραφικό γραφείο, όπου ένας συγκεκριμένος πολίτης δηλώνει ενόρκως πως παρίστατο σε αυτήν τη συνάντηση.
Διαβάστε όλο το περιεχόμενο της ένορκης δήλωσης του μάρτυρα:
     
Οι λεπτομέρειες έχουν ως εξής:

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από το Πάσχα του 2010 στο δικηγορικό γραφείο των κκ. Καραγιαννόπουλου – Λελούδα – Φουφόπολου επί της οδού Πινδάρου 5, στο Κολωνάκι. Παρόντες ήταν οι δύο νομικοί σύμβουλοι της «Τραπέζης Ελλάδος». Πρόκειται για τους Σοφία Τοσουνίδου και Ηλία Αντωνιάδη. Παρών ο δικαιούχος Αρτέμης Σώρρας και βεβαίως ο βεβαιώσας, ενόρκως, πως η συνάντηση αυτή όντως πραγματοποιήθηκε. Παρόντες επίσης και δύο νομικοί σύμβουλοι της «Εθνικής Τράπεζας», οι οποίοι είχαν ήδη προετοιμάσει εξασέλιδο συμφωνητικό εκπροσώπησης του δικαιούχου Αρτέμη Σώρρα. Άρα, υπήρξε προεργασία και προετοιμασία για την εκπροσώπηση του δικαιούχου.
Η πρόταση η οποία υπεβλήθη στον δικαιούχο, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, από την Τράπεζα Ελλάδος ήταν να καταβληθεί ένα ποσό της τάξεως του 1,5 δις στον Αρτέμη Σώρρα έναντι δέκα μετοχών της «Τράπεζας της Ανατολής». Η συμφωνία προέβλεπε πως η πράξη θα πραγματοποιούταν μέσω βρετανικής εταιρείας και τα χρήματα θα καταβάλλονταν μετά την παρέλευση μίας ημέρας από την καταβολή των μετοχών. Ο δικαιούχος αρνήθηκε να ακολουθήσει αυτό το σκεπτικό.
Τα συμπεράσματα είναι τα εξής. Για κάποιους λόγους, τα εμπλεκόμενα τραπεζικά ιδρύματα επιθυμούσαν να αποφύγουν πάσα εμπλοκή που θα φανέρωνε πως υπήρξε πράξη ανταλλαγής με τον δικαιούχο αυτών των συγκεκριμένων μετοχών. Θα μπορούσε κανείς και να σκεφτεί ότι προτάθηκε η βρετανική οδός έναντι ενός τιμήματος ύψους 1,5 δις ευρώ, με σκοπό κάποιος να επωφεληθεί στη συνέχεια από την πραγματική αξία των μετοχών, χωρίς βεβαίως να αποκαλύπτεται. Τρίτο πιθανό συμπέρασμα είναι το ακόλουθο: Κάποιοι επιθυμούσαν να βάλουν χέρι στις μετοχές, χωρίς να καταβάλουν ούτε μία δραχμή. Ανεξάρτητα όμως από όλα τα παραπάνω, η ουσία είναι η εξής: Υπήρξε συνάντηση και συζήτηση επί της υποθέσεως, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Κεντρικής Τράπεζας και της Εθνικής. Άρα και ο κ. Προβόπουλος γνωρίζει και η ηγεσία της Εθνικής γνωρίζει.
Διαβάστε την πράξη παύσεως των εκκαθαριστών:

Υπάρχει, άλλωστε, και ένα άλλο έγγραφο υπό τύπον εξώδικης επιστολής, η οποία έχει σταλεί στον κ. Γ. Παπανδρέου, στον κ. Αντώνη Σαμαρά και στον κ. Γ. Προβόπουλο.
Η σιωπή λοιπόν που παρατηρείται δεν έχει να κάνει με την άγνοια του περιεχομένου της υπόθεσης «Τράπεζα της Ανατολής».
Ένα δεύτερο σημείο που καταδεικνύει τη δυσεξήγητη σιωπή των αρμοδίων είναι πως οι εμπλεκόμενοι τραπεζικοί κύκλοι δεν απαντούν σε ένα κρίσιμο ερώτημα. Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η εκκαθάριση της τραπεζικής συγχώνευσης της «Τράπεζας της Ανατολής» στην Εθνική Τράπεζα το 1932.
Δύο έγγραφα αποδεικνύουν ότι η εκκαθάριση άρχισε νομίμως το 1932 με την τοποθέτηση τριών εκκαθαριστών, δεν είχε ολοκληρωθεί το 1935 και το 1936 ο εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας απλώς «παύει» τους εκκαθαριστές.
Μείζον, λοιπόν, ερώτημα προκύπτει. Αν η εκκαθάριση είχε ολοκληρωθεί, τότε τι εμποδίζει το εμπλεκόμενο τραπεζικό ίδρυμα να δημοσιοποιήσει το ΦΕΚ με το οποίο πιστοποιείται η ολοκλήρωσή της; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Δεν υφίσταται τέτοιο ΦΕΚ, διότι η εκκαθάριση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
zougla
ΠΗΓΉ: http://www.blog.minoas.info/2011/09/15-10.html
……………………………………………………………….
«ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»–»ΔΩΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ»
TON ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (ΜΚΟ) E.N.D (END NATIONAL DEBT, ELLAS NEVER DIE), ΑΠΟ 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ E.N.D.
Η ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Γ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΦΟΡΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ 27 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ !!!!!!.
ΑΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011 !!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ 27 ΔΙΣ ΦΟΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 500 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ 27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΟΡΟ;;;;;;
ΠΗΓΉ: http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html
…………………………………………………………….
ΕΥΡΥΒΙΑΔΗΣ ΜΕΤΟΧΑΡΑΚΗΣ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ Μ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤτΑ


Stella Maria Anthi Mihalatou

ΣΤΟ 6.50 ΛΕΠΤΟ Ο ΜΕΤΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ… ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ…..
1. ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
2. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ
3. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ
4. ΚΑΛΥΚΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΥΡΡΙΤΟΠΟΙΕΙΟ
5. ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
6. ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 36;;;;; ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ Ο ΧΡΥΣΟΣ;;;;; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;;

ΜΑ ΓΙ` ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ 27 ΔΙΣ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
ΣΕ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ!!!


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/poia-megala-erga-hrhmatodoththhkan-me-metohes-ths-trapezas-ths-a.html

http://alfeiospotamos.gr/?p=1473

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο,ΤΙ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ


Artemis Sorras ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΕ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο,ΤΙ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΑΓΙΟΡΙΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΖΩΑΑΑΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 30000 ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΛΕΙΨΑΝΟ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ

30-40.000 ετών είναι η Ελληνική Γλώσσα! Όπως αναφέρει ο ανθρωπολόγος Άρης Πουλιανός !!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=21929

Τρως σοκολάτες με ΣΤΕΒΙΑ; Δες λοιπόν τι πραγματικά καταναλώνεις...

Από τον  Κωνσταντίνος Ξένος
Κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος M.Sc., Ph.D.cand.

Το 1887, ο Ελβετός βοτανολόγος Dr. Moises Santiago Bertoni εξερευνώντας τα δάση της Ανατολικής Παραγουάης πρωτοανακαλύπτει τις ιδιότητες της Στέβιας, ενός θάμνου που φθάνει τα 80 cm ύψος.


Αρκετό καιρό μετά, στην επιστημονική έκδοση που επιμελείται, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένα κομματάκι φύλλου Στέβιας λίγων τετραγωνικών χιλιοστών είναι ικανό να παράγει μια γλυκιά αίσθηση στο στόμα που διαρκεί για μια ώρα, ενώ μερικά μικρά φύλλα είναι επαρκή για να γλυκάνουν ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα δυνατό τσάι».

Το 1931, Γάλλοι χημικοί προσδιορίζουν τους βασικούς γλυκοζίτες που δίνουν στη Στέβια τη γλυκιά γεύση. Από αυτούς τους γλυκοζίτες ιδιαίτερο επιστημονικό αλλά και τεχνολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν, η στεβιοσίδη με γλυκαντική ισχύ 250-300 φορές μεγαλύτερη της κοινής ζάχαρης και η Ρεμπαουδιοσίδη Α με γλυκαντική ισχύ 200-300 φορές μεγαλύτερη της κοινής ζάχαρης. Σε αυτό το σημείο να τονίσω πως η γλυκαντική ισχύς μια ουσίας ποικίλει ανάλογα με τη καθαρότητα της, τη θερμοκρασία, το pH, τη παρουσία άλλων συστατικών της τροφής, κλπ.


Η Ρεμπαουδιοσίδη Α και η Στεβιοσίδη έχουν μεγάλο μοριακό βάρος (967,01 και 804,9 αντίστοιχα) και συνεπώς δεν απορροφώνται από τον εντερικό σωλήνα. Παράλληλα ο άνθρωπος δεν έχει ένζυμα αποδόμησης των ουσιών αυτών. Είναι λοιπόν εύλογο, πως αν η ανθρώπινη βιοχημεία μπορεί να επηρεαστεί από τις ουσίες αυτές, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο από τον μεταβολισμό τους στον εντερικό σωλήνα και όχι από την απευθείας απορρόφηση τους.

Πράγματι η Ρεμπαουδιοσίδη Α και η Στεβιοσίδη μεταβολίζονται από την ανθρώπινη εντερική χλωρίδα (κυρίως από τα βακτηριοειδή) σε Στεβιόλη.

Η Στεβιόλη παραμένει ανεπηρέαστη από τη δράση των μικροοργανισμών της εντερικής χλωρίδας και ακολουθεί τους δρόμους της απορρόφησης και της απέκκρισης.

Στις 12.11.2011 δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης η τελική έγκριση των γλυκοζιτών Στεβιόλης για χρήση ως γλυκαντική ουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ασφάλεια της Στέβιας, η μηδενική θερμιδική της απόδοση αλλά κυρίως η φυσική της προέλευση, προσδίδουν γρήγορα σε αυτό το γλυκαντικό μια τεράστια δημοφιλία. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, κυκλοφορούν στην αγορά δεκάδες τρόφιμα με Στέβια, τα οποία υπερπροβάλλονται ως πολύ καλύτερα των αντίστοιχων που εμπεριέχουν ως γλυκαντική ουσία την κοινή ζάχαρη ή γνωστά υποκατάστατα της… και κάτι τέτοιο ενδέχεται να ήταν αληθές... με μια βασική προϋπόθεση όμως… η Στέβια να έχει αντικαταστήσει εξ ολοκλήρου την κοινή ζάχαρη ή τα άλλα τεχνητά γλυκαντικά…

Αυτό όμως σπανίως συμβαίνει στα επεξεργασμένα τρόφιμα διότι η Στέβια αλλοιώνει έντονα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους (κυρίως την υφή και την γεύση) αν χρησιμοποιηθεί έστω και σε μέτριες ποσότητες.

Κάπου εδώ ξεκινά και η ιστορία με τις σοκολάτες «με Στέβια»…

Οι καταναλωτές λαμβάνουν το μήνυμα μέσω των διαφημίσεων αυτών των προϊόντων, ότι θα αγοράσουν μια σοκολάτα η οποία εμπεριέχει Στέβια και όχι ζάχαρη… Πουθενά όμως και ποτέ δεν ακούστηκε στις τηλεοπτικές και όχι μόνο διαφημίσεις, η λέξη πολυόλες…

Οι σοκολάτες «με Στέβια» λοιπόν είναι ουσιαστικά σοκολάτες με μεγάλη ποσότητα πολυολών, ποσότητα που μπορεί να φθάσει και τα 48 γρ./100 γρ. σοκολάτας (ανάλογα το είδος της σοκολάτας – γάλακτος ή μαύρη – αλλά και το είδος της πολυόλης που χρησιμοποιείται – μαλτιτόλη ή ερυθριτόλη).

Ενδέχεται λοιπόν η μισή σοκολάτα να είναι πολυόλες… Και η Στέβια; θα αναρωτηθεί κάποιος… η ελκυστική για τον καταναλωτή πλην ακριβή για την βιομηχανία Στέβια ή πιο σωστά οι γλυκοζίτες στεβιόλης, δεν ξεπερνούν τη ποσότητα των 0,005 γρ. ανα 100 γρ. προϊόντος!!! Ναι καλά διαβάσατε… λιγότερο από 0,005 γρ./ 100 γρ!

Οι πολυόλες (ή σακχαροαλκοόλες) είναι μια ομάδα υδατανθράκων χαμηλής απορρόφησης από τον ανθρώπινο οργανισμό, με συνέπεια αφενός να μην επηρεάζουν τα επίπεδα του σακχάρου όπως η κοινή ζάχαρη και αφετέρου να κατέχουν χαμηλότερη θερμιδική απόδοση από αυτή (2,4 θερμίδες έναντι 4 θερμίδων ανά γραμμάριο, αντίστοιχα). Οι ουσίες αυτές κατάφεραν να αντικαταστήσουν στις σοκολάτες την ζάχαρη με επιτυχία, κυρίως λόγω του όγκου που προσδίδουν (γιαυτό και ονομάζονται και γλυκαντικά όγκου).

Όσοι λοιπόν το παράκαναν με την ποσότητα κατανάλωσης τέτοιων σοκολατών και βίωσαν διαφόρων ειδών γαστρεντερικές διαταραχές, σίγουρα δεν πρέπει να κατηγορούν την Στέβια, η οποία σχεδόν δεν υπάρχει στις σοκολάτες αυτές (ούτε και εμφανίζει ανάλογες παρενέργειες), αλλά τις πολυόλες!

Οι παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν από τη συχνή κατανάλωση μεγάλης ποσότητας πολυολών, αφορούν γαστρεντερικές διαταραχές και επίταση του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, γιαυτόν ακριβώς το λόγο και πρέπει να αποκλειστούν όταν επιβάλλεται να εφαρμοστεί το σχετικά νέο «θεραπευτικό» διατροφικό πρωτόκολλο για διάφορα γαστρεντερικά προβλήματα που ακούει στο όνομα FODMAPs.

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε πως όταν σας διαφημίζουν μια σοκολάτα «με Στέβια» στη πραγματικότητα αναφέρονται σε μια σοκολάτα με πολυόλες και ίχνη Στέβιας, της οποίας μάλιστα η μικρή σχετικά διαφορά στην θερμιδική απόδοση από μια κλασική σοκολάτα με ζάχαρη, δεν δικαιολογεί επ’ ουδενί τη μεγάλη και συχνή κατανάλωση της…

http://www.diettv.gr
 

Θεραπευτική συνταγή για αρθρίτιδα, ισχιαλγία, ρευματισμούς, πόνους σε γόνατα και αρθρώσεις

therapeftiki-syntagi-gia-arthritida-ishialgia-revmatismous-ponous-se-gonata-kai-arthroseis 
Εκπληκτικό φυσικό φάρμακο για την θεραπεία της αρθρίτιδας, της ισχιαλγίας, των ρευματισμών, των πόνων στα γόνατα και στις αρθρώσεις!

Ορισμένα θέματα υγείας μπορούν να αντιμετωπιστούν με φυσικές θεραπείες, έτσι, σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μια πολύ ισχυρή συνταγή για την αντιμετώπιση του πόνου των νεύρων, του πόνου στις αρθρώσεις, της ισχιαλγίας, της αρθρίτιδας και των ρευματισμών.
Δείτε και Αρθρίτιδα: Τα δάκρυα του αίματος 
Θεραπεία ισχιαλγίας με φυσικούς τρόπους 
10 + 4 βότανα ανακουφίζουν από τις ρευματοπάθειες! 
Αρθρίτιδα: Διώξτε τον Πόνο των Αρθρώσεων Χωρίς Φάρμακα!

 

Για να ετοιμάσετε αυτό το εκπληκτικό φυσικό γιατροσόφι, θα χρειαστείτε τα συστατικά που πολύ πιθανόν να έχετε ήδη στην κουζίνα σας και το σημαντικό είναι πως είναι πολύ φθηνά.
Συστατικά:
Πώς να το ετοιμάσετε:
Σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό ρίξτε το λιναρόσπορο και αφήστε το για 15 λεπτά.
Κόψτε τις πατάτες και τα κρεμμύδια σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τα στο προηγουμένο μείγμα (νερού και λιναρόσπορου) και τα αφήνετε για περίπου 10 λεπτά.
Το γιατροσόφι σας είναι έτοιμο και θα πρέπει να το κρατήσετε στο ψυγείο.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:
Αν το πρόβλημα είναι στους αστραγάλους ή τα δάχτυλά σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάλτσες σας. Εμποτίστε τις με το μείγμα και φορέστε τις στα πόδια σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Από την άλλη πλευρά, εάν αισθάνεστε πόνο στη σπονδυλική στήλη, στα γόνατα, τα οστά, τους γοφούς ή τα πλευρά σας, τότε θα πρέπει να εμποτίσετε ένα λεπτό κομμάτι ύφασμα και επικαλύψετε τις πληγείσες περιοχές με αυτό.
Μπορείτε να εφαρμόσετε έναν επίδεσμο πάνω στο ύφασμα για να το διατηρήσετε στη θέση του. 

Μπορείτε για ενίσχυση της δράσης του να συνδυάσετε και, για εσωτερική χρήση, λήψη ιχθυελαίου – ωμέγα 3.

Δείτε και Ω 3 λιπαρά οξέα και ρευματοειδής αρθρίτιδα

Αν και αυτό είναι μια νέα θεραπεία, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και ικανοποιητικά. 

Δείτε ακόμη: Φτιάχνω καταπλάσματα με βότανα! 

Πηγή: www.healthandbeautypower.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com



http://proionta-tis-fisis.com/therapeftiki-syntagi-gia-arthritida-ishialgia-revmatismous-ponous-se-gonata-kai-arthroseis/ 

Παράνομοι οι λαχανόκηποι στις ΗΠΑ. Οικογένεια διατάχθηκε να καταστρέψει κήπο της!

Αμερικανική οικογένεια  στην πολιτεία του Μισούρι διατάχθηκε  από την αστυνομία να καταστρέψει  τον λαχανόκηπο που είχε δημιουργήσει στην οικία που διατηρεί , διότι  είναι παράνομη   η καλλιέργεια λαχανικών με νόμο, αναφέρει σχετικό αμερικανικό δημοσίευμα.

Η οικογένεια που αναγκάστηκε να προβεί στην καταστροφή του λαχανόκηπου της  , έμεινε άναυδη απο τον νόμο  που απαγορεύει αυστηρά την καλλιέργεια οποιουδήποτε  οικόσιτου λαχανικού.

Ο Nathan Athans αναγκάστηκε ή να καταστρέψει το λαχανόκηπο του  , ή να διωχθεί ποινικά με νόμο που θυμίζει Όργουελ. Ο  σχετικός νόμος ψηφίστηκε  χωρίς να ανακοινωθεί στους  κατοίκους της πόλης με αποτέλεσμα οι κάτοικοι  να τρέχουν τώρα και να μην φτάνουν.

Ο κ. Athans  πριν από καιρό αποφάσισε να φυτέψει διάφορα  λαχανικά στην μπροστινή αυλή του, βάζοντας ένα μεγάλο στόχο για την υγεινή διατροφή του.

«Ήθελα να πω ότι περνώ  300 ώρες [μέχρι στιγμής φέτος], περνώντας όλο τον ελεύθερο χρόνο μου εδώ έξω,» είπε ο κ. Athans . «Θέλω η οικογένειά μου να γνωρίζει την προέλευση των τροφίμων που καταναλώνουμε και  δεν θέλω να πρέπει να πάω στο μανάβικο για να τα αγοράσω ανησυχώντας για την προέλευση τους  .»

Ο ίδιος τόνισε ότι έλαβε πολλές καταγγελίες από τον δήμο. Η οικογένεια ξεκίνησε μια online συζήτηση  ελπίζοντας να πείσει  την πόλη  να αλλάξει αυτήν την νομοθετική διάταξη.

Οι πολυεθνικές, με την συνδρομή της  κυβέρνησης των ΗΠΑ, έχουν ψηφίσει νόμο απαγόρευσης οικόσιτης καλλιέργειας λαχανικών .Στην ουσία απαγορεύεται δια η διατήρηση και φύτευση σπόρων σε λαχανόκηπους στα σπίτια. Ο νόμος S510 είναι μόνο ένα μέρος από την προώθηση του λεγόμενου κώδικα αλιμεντάριους…

Ύστερα από καθυστέρηση ενός έτους η γερουσία ψήφισε  το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο «S 510» για την προστασία του καταναλωτικού κοινού και που αφορά στη βιομηχανία τροφίμων στις ΗΠΑ. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με ψήφους 73 ψήφους έναντι 25 και συγκέντρωσε τις θετικές ψήφους τόσο των δημοκρατικών όσο και των ρεπουμπλικάνων.

Ότι γίνεται και ψηφίζεται στην Αμερική μέσω της συμφωνίας ΤΤΙΡ θα έρθει σύντομα  και στην ΕΕ. Έτσι και εδώ στην Ελλάδα, θα μας επιβάλουν την απαγόρευση της καλλιέργειας λαχανικών, την μη δυνατότητα να έχουμε πηγάδια, ή να συλλέγουμε βρόχινο νερό όπως ήδη υλοποιήται στις ΗΠΑ .

Πρόκειται για μία ακόμη απανθρωπιά των πολυεθνικών που προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω του ελέγχου της τροφής, προωθούν τέτοιες απαγορευτικές νομοθεσίες.


pentapostagma.gr
http://okloios.blogspot.gr/2016/04/blog-post_3.html?

Οι πρόσφυγες θα κάνουν μαθήματα στα πανεπιστήμια, με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας

Οι πρόσφυγες θα κάνουν μαθήματα στα πανεπιστήμια, με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας

Την ένταξη των προσφύγων στα πανεπιστήμια για να παρακολουθούν «τυπικά προγράμματα άλλα και άτυπα ή ακόμα και εξ αποστάσεως μαθήματα» αποφάσισε η έκτακτη σύνοδος των Πρυτάνεων που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη με τη συμμετοχή της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου.
Όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν η σύνοδος «εστίασε στις δυνατότητες περαιτέρω δραστηριοποίησης των Πανεπιστημίων για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και την ενίσχυση των προσφύγων».

Η ανακοίνωση είναι ενδεικτική των προθέσεων της κυβέρνησης:
«Καταγράφηκε η επί πολλούς μήνες και σε εξέλιξη ευρισκόμενη παρέμβαση όλων των Πανεπιστημίων της χώρας για συμμετοχή και προσφορά με εθελοντικές δράσεις εκπαιδευτικού, ερευνητικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα, ενεργοποιώντας το σύνολο τουπροσωπικού και τους φοιτητές των Ιδρυμάτων. Κοινή προσέγγιση αποτελεί το γεγονός ότι, πέρα από την ανάγκη κάλυψης πρωταρχικών αναγκών ασφαλούς διαμονής και διαβίωσης των προσφύγων, κεντρική είναι η ανάγκη για εκπαίδευση, κατάρτιση και εν γένει υποστήριξη, με σεβασμό και αποδοχή της πολιτισμικής ετερότητας. Αποφασίστηκε η συστηματική ενεργοποίηση, από κοινού, των Έλληνικών Πανεπιστημίων σε συνεργασία και με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να γίνει δυνατή η δημιουργία προγραμμάτων τυπικής, άτυπης και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για διάφορες κατηγορίες προσφυγικού πληθυσμού, η παροχή προγραμμάτων γλωσσικής προετοιμασίας και δράσεις ανάλογου χαρακτήρα».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.foititikanea.gr/

Πλάκωσαν στο ξύλο την τοπική κοινωνία [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ]

ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΜΠΑΚΙΚΩΝ

Άγριες συμπλοκές, μεταξύ κατοίκων των Ταμπάκικων και διμοιρίας των ΜΑΤ, σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21:30 της Κυριακής στη Χίο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση μεταναστών στην περιοχή τους, και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου μέχρι πρότινος πραγματοποιούταν η διαδικασία της ταυτοποίησης και της καταγραφής προσφύγων και μεταναστών.

Χωρίς καμία αιτία κι ενώ οι κάτοικοι αρνούταν ειρηνικά τη διέλευση της κλούβας της Αστυνομίας, τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, στέλνοντας μάλιστα τρεις από αυτούς στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.

50 μετανάστες παραμένουν φρουρούμενοι στο κτίριο των Ταμπάκικων, ενώ παραμένει άγνωστο το πώς τελικά θα επιτευχθεί η μεταφορά τους στο λιμάνι της Χίου και από κει στο Δικελί της Τουρκίας.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα από την επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους.
 
 

ΙΘΑΚΗ 33 ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ


Μία περίεργη «συμφωνία» φαίνεται να υπάρχει στο παρασκήνιο του παρελθόντος, το οποίο ξετυλίγεται μέσα από την ιδιοφυΐα της Αθηνάς. Για να μπορέσουμε να το κατανοήσουμε θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις νίξεις και τους υπαινιγμούς του Ομήρου, οι οποίοι ουσιαστικά είναι ένας Κώδικας -d-

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ


Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος

Στίχος β14 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.

[β14 [1].- εζετο δ’εν πατρος θωκω ,
[Κάθισε λοιπόν στην θέση του πατερα του]

β14[2] .-ειξαν δε γέροντες,
[παραχώρησαν λοιπόν οι γέροντες]

Ερμηνεία του στίχου β14 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

ΙΘΑΚΗ 33 ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

[β14 [1].- εζετο δ’εν πατρος θωκω ,
[Κάθισε λοιπόν στην θέση του πατερα του]

Η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη στο βιβλίο βήτα της Οδύσσειας .
Το τοπίο ξεκαθαρίζει .

Ο στίχος β14[1] πιάνει την άκρη του κουβαριού, το ξετύλιγμα του οποιου , θα μας οδηγήσει να κατανοήσουμε με ακρίβεια το ιδιοφυές σχέδιο της θεάς Αθηνάς για την «γειτονιά» μας.

Οι αδελφοί πλανήτες Ιθάκη 33 και Άρης, έσονται ένα στο μέλλον και βασιλεύουν στο Νότιο τμήμα του γαλαξία στην αιωνιότητα .Αυτή είναι η θέληση των Αθάνατων Ελλήνων μετά από την απόσυρση των ανθρώπων του άστρου του Κυνα [ dog star- Σείριος ] από το προσκήνιο την εποχή του Κριού. Πριν 4336 χρόνια ακριβώς. [2320 π.χ. + 2016 μ.χ. ]
Όσοι αγάπησαν ,η φοβήθηκαν τις τερατογεννησεις [ερπετοειδείς] ας τις ξεχάσουν για πάντα.

Όσοι υπηρετούν , εργάζονται ,συνωμοτούν ,εκμεταλλεύονται, σκοτώνουν και πλουτίζουν υπακούοντας στις παρακαταθήκες των Σκύλων του Σείριου καιρός είναι να βγουν από την πλάνη τους και να ταπεινωθούν. Κάλιο αργά παρά ποτέ !!!

Εσσεται ημαρ !!!


Το πεπρωμένο μας είναι να βασιλέψουμε στη «γειτονιά» και αυτό θα γίνει, είτε το κατανοούμε ,είτε όχι.

Το πότε είναι άγνωστο. Για όσους βιάζονται αυτά δεν θα τα ζήσουμε εμείς.
Όσοι βρεθούν στον φωτεινό πλανήτη Τάφο [παράδεισος], φυσικά, θα γυρίσουν να ζήσουν την μεγαλοπρέπεια των στιγμών από κοντά. Οι άλλοι θα είναι απόντες στην αιωνιότητα από τα συμπαντικά δρώμενα.

Ξεχάστε και τον ερχομό του Δια και των λοιπών παιδιών. Αν έρθουν τωρα, με τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν στο πλανήτη, θα είναι μόνο για να τιμωρήσουν την αναποτελεσματικότητα μας, την ΜΗ πίστη μας και την μικρονοη πορεία μας.

Κανενας δεν θα γλυτώσει. Πρώτοι που θα φύγουν θα είμαστε εμείς [ απόγονοι των Δωριέων] ,οι αγαπημένοι τους, που αποδεικνύεται πως είμαστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.

Η ταυτότητα του «Τηλέμαχου» όπως προκύπτει από τον στιχο β14[1]

Ο ρόλος του ντόπιου άνδρα του Αρη.

Πρόκειται για την ολιγάριθμη γενιά των Δωριέων.

Εχω εξηγήσει ,πως προερχόμαστε [Δωριείς] από εθελοντές Αρειανους , λογω έλλειψης πιθήκων στην διαδικασία εποικισμού της ΓΗΣ, την εποχή του Κριού από την Αθηνά.

Έχουμε λοιπόν, διασταύρωση της αρχικής, συγκλονιστικής πληροφορίας , πως η ολιγάριθμη γενιά των Δωριέων δομήθηκε σε Αρειανα σώματα από την Καλυψώ και τον Επειο . Φυσικά, οι μνήμες έχουν αφαιρεθεί από τους Αρειανους δότες και ο Γ.Κ. τους αναδιαρθρώθηκε για να ικανοποιήσει τους Όρους της νέας συμφωνίας ΔΙΑ –ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Για να γίνω πιο σαφής, αλλα ανθρώπινα γενη δομήθηκαν σε σώματα πιθήκων και αλλα σε δότες που προερχόταν από τους ομώνυμους πλανήτες – αστρικά συστήματα που ήταν σύμμαχοι της Αθηνάς την εποχή του Κριού [ κινέζοι –ινδοί κ.α.]

Πως συμπληρώνεται με τις νέες αποκαλύψεις το πάζλ της καταγωγής μας και του ρόλου που θα διαδραματίσουν στο μέλλον οι δυο πλανήτες [ΓΗ –ΑΡΗΣ ] ;;;

Ο Οδυσσεας πρέπει να υπήρχε σαν οντότητα και στον πλανήτη ΑΡΗ. Άλλωστε ο πατερας του Λαέρτης αντιπροσωπευει την Αρειανη φυλή- λαό, όπως προκύπτει από τον αναγραμματισμό του ονόματος του.

Τι συμβαίνει λοιπόν ;;;

Αυτό που συμβαίνει είναι, πως ο Οδυσσεας, αυτος που συμμετείχε στον Τρωικό πόλεμο είναι υπαρκτό πρόσωπο, είναι Αρειανος και στο παρελθόν κατείχε εξέχουσα θέση στα πράγματα της Νότιας γειτονιάς του γαλαξία μας.

Σε αυτή την θέση θα βρεθεί να καθίσει η αυριανή ανθρώπινη γενιά, που αντιπροσωπευει στην διήγηση του Ομηρου, ο Τηλέμαχος.

Αυτος, δηλαδή ,που πρόεκυψε μετά την επέμβαση στον Γ.Κ. των Αρειανων δοτών, της Καλυψώς και του Επειου. Την ολιγάριθμη αγαπημένη γενιά της Αθηνάς των Δωριέων.
Με τον τρόπο που τα σχεδίασε όλα η θέα Αθηνά το αρχικό όνειρο των δημιουργών μας, να υπάρξουν δυο κατοικήσιμοι πλανήτες στο δικό μας αστρικό σύστημα, θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα.

Ιθακήσιοι και Αρειανοι αδελφωμένοι θα βασιλέψουν στο Ωρίωνα, την Νότια σπείρα του Αργου, στην αιωνιότητα.

Το αν θα βρεθούμε, η όχι στο θρόνο, που παλιά κατείχε ο «Οδυσσεας» μεταξύ των εξωγήινων «γειτόνων» του, είναι αποκλειστικά στο χέρι μας.

Ο Όμηρος μας δίνει και την παράπλευρη πληροφορία, για ακόμη μια φορά, από τον αναγραμματισμό του λεξαριθμου [εζετο δ’εν] , πως έξω από αστρικό σκάφος, η χωρίς την απαραίτητη προφύλαξη στο διάστημα, ο άνθρωπος βράζει και πεθαίνει .

Αναγραμματισμός του Στίχου β14[1]

2826[9]= εζετο δ’εν πατρος θωκω *.-[ Εζετο = εζομαι = κάθομαι-τοποθετούμαι /Πατρος = ο πατερας- η Ε.Ε./ ο δημιουργος του ανθρωπινου γενους –η θεά Αθηνά – ο Οδυσσεας / θωκω = θώκος = κάθισμα –θρόνος –συνέλευση –συνάθροιση / κάθισε λοιπόν στο θρόνο του πατερα του Οδυσσέα στη συνέλευση ].-α437-β14

2826[9]= εζετο δ’εν Πάρος θωκω τ’*.-[ Πάρος = στο παρελθόν / κάθισε λοιπόν στο θρόνο που στο παρελθόν καθόταν ο πατερας του Οδυσσεας ].-β14

2826[9] = Εζετο δ’εν Πάρος τ’ ωθω κ’ *.-[ωθώ = ωθεω = σπρώχνω / σπρώχνω τον Τηλέμαχο στο θρόνο που καθόταν ο πατερας του στο παρελθόν ].-α276-α135-α281-α287-β14

2826[9] = δεν Εζετο πατρος θωκω *.-[ δεν = αρνητικό μόριο / ΔΕΝ παρευρέθηκε στην συνέλευση που είχε προγραμματιστεί από την Αθηνά για αυτόν και έτσι δεν κάθισε στο θρόνο – Πάντα υπάρχει η περίπτωση να μην τα καταφέρουμε σαν πλανήτης και έτσι να μην παραβρεθούμε στην συγκεκριμένη συνέλευση των Αργειων ].-β14

Σχόλιο- το πεπρωμένο της φυλής μας είναι κάποτε στο μέλλον να ηγηθούμε της Νότιας γειτονιάς του γαλαξία. Μετά την αιώνια καταδίκη στην αφάνεια του Σείριου, η θεά Αθηνά προορίζει εμάς για την θέση του θρόνου στην περιοχή .

Το ερώτημα είναι αν θα τα καταφέρουμε, η όχι.

ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ

β14[2] .-ειξαν δε γέροντες
[παραχώρησαν λοιπόν οι γέροντες]
Εξωγήινοι άνδρες, σοφοί βασιλείς αστρικών συστημάτων του γαλαξία ,που τα γερά τους έργα – πράξεις υπάρχουν στην αιωνιότητα ,παραχωρούν τον θρόνο του βασιλέα του Νότου, στον άξιο θαυμασμού, καταπληκτικό Τηλέμαχο.

Εκπρόσωπο της ανθρώπινης ολιγάριθμης γενιάς του πλανήτη Ιθάκη 33 [Δωριείς] .
Είναι οι ίδιοι, πριν χιλιάδες χρόνια, που είχαν τοποθετήσει στον ίδιο θρόνο τους Αρειανους αδελφούς του, καθώς και τον αντιπρόσωπο του άστρου του Κυνα, Φορκυνα.
Αναγραμματισμός του Στίχου β14[2]

868[4]=ειξαν δε γέροντες* .-[εικω = οπισθοχωρώ – υποχωρώ – υστερώ –είμαι κατώτερος – παραχωρώ –αφήνω /γέροντες = οι σοφοί γέροι του γαλαξία / παραχώρησαν λοιπόν οι σοφοί γέροντες των εξωγήινων τον θρόνο στον Τηλέμαχο ].-β14

868[4]=ειξαν δε έργον εστ’[ι] * .-[ έργο = έργο –πράξη / εστί = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι / οι σοφοί γέροντες βασιλείς των αστρικών συστημάτων του γαλαξία Αργου που τα έργα – πράξεις τους υπάρχουν στην αιωνιότητα παραχώρησαν στο Τηλέμαχο τον θρόνο ].-β14

868[4]=ειξαν δε γερον εστ’[ι] * .-[ γερό = δυνατό –αιώνιο / οι σοφοί γέροντες βασιλείς των αστρικών συστημάτων του γαλαξία Αργου που τα γερά έργα τους υπάρχουν στην αιωνιότητα παραχώρησαν στον Τηλέμαχο τον θρόνο ].-β14

868[4]= Α Ιξεν δε γέροντες *.- [ιξεν = ικω = φτάνω –καταλαμβάνω / αυτός έφτασε και κάθισε στο θρόνο που του παραχωρήθηκε από τους σοφούς γέροντες ].-β14

868[4]= ξεινε δα’[ι] γέροντες *.- [ξεινος = φιλος και ταυτοχρονα ξένος / δαι = επιφώνημα θαυμασμού – περιέργειας /Ω τον φίλο Τηλέμαχο θαύμαζαν οι γέροντες και του παραχώρησαν τον θρόνο του Βασιληα].-β14

868[4]= ίνα εξ δε γέροντες *.- [ ίνα = ώστε / εξ = αριθμητικό έξι [6] / παραχώρησαν στον ξένο φίλο με τα έξι δις «γράμματα» στον γενετικό του κωδικα οι σοφοί γέροντες του γαλαξία τον θρόνο του βασιλέα ].-β14-Μ

868[4] = έδειξαν γέροντες *.-[ έδειξαν θαυμασμό οι γέροντες για τον Τηλέμαχο και του παραχώρησαν τον θρόνο του βασιληα ].- β14

868[4]= δεινά εξ γέροντες *.-[ δεινός = φοβερός –καταπληκτικός / ο Τηλέμαχος φάνηκε καταπληκτικός στους σοφούς γέροντες του γαλαξία που του παραχώρησαν τον θρόνο του βασιλέα ].-β14-Μ

Σχόλιο.- Με το αστρο του Κυνα [ dog star] εκτός δράσης στην αιωνιότητα. Ο θρόνος του βασιλέα της Νότιας γειτονιάς του Αργου παραχωρήθηκε ,από τους σοφούς γέροντες του γαλαξία, στον καταπληκτικό Τηλέμαχο.

Basil LykiardopoulosΟ κωδικας των Ελληνων αθανατων [3]

ΜΕΣΩΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2016/03/33.html

ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ...ΡΟΤΣΙΛΝΤ!


-του Ιωάν. Κουντούρη 

Η γνωστή ιστοσελίδα ειδήσεων απο το Τέξας infowars.com (ιδιοκτησίας του Alex Jones) μόλις έκανε ένα πάρα πολύ σημαντικό ρεπορτάζ [1] για τις τρέχουσες εξελίξεις για την οικογένεια Ρότσιλντ και εγώ το συνοψίζω εδώ προσθέτονας και μερική απο τη δική μου έρευνα για την πλουσιότερη οικογένεια του πλανήτη και πως παραμένει να ηγείται της προσπάθειας μιας Νέας Τάξεως Πραγμάτων εις βάρος όλων μας!


Το 2015, η γαλλική κυβέρνηση κατηγόρησε τον Βαρώνο David de Rothschild (Δαβίδ ντε Ροτσίλντ) για υπεξαίρεση μεγάλων χρηματικών ποσών από τους Βρετανούς συνταξιούχους απο το 2005 έως το 2008 και για την παραβίαση φορολογικών νόμων περι κληρονομίας.

Το Ιούνιο του 2015, ένας Δικαστής στο Παρίσι ονόματι Χαβιέ Μπερμούντες απεφάσισε ότι ο Βαρώνος Ρότσλιντ του ομίλου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Rothschild πρέπει να δικασθεί για τα εγκλήματά του. Μερικοί λένε ότι η εντόπισή του θα είναι δύσκολη δεδομένου ότι μπορεί να κρύβεται σε ένα από τα πολλά αρχοντικά του στη Γαλλία. Πάντως, η γαλλική αστυνομία διατάχθηκε για να εντοπιστεί ένας από τους πλουσιότερους αριστοκράτες της Ευρώπης για μια απάτη όπου εμπλέκονται εκατοντάδες Βρετανοί συνταξιούχοι.


Σε δημοσίευμα [2] του Olive Press απο την Ισπανία (http://www.theolivepress.es) απο τον περασμένο Ιούνιο με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατηγορήθηκε στη Γαλλία για μια υπόθεση απάτης ο Βαρόνος Ρότσιλντ» διαβάζουμε ότι:
«Ο Βαρώνος Ρότσιλντ κατηγορείται για τους ισχυρισμούς αφού είχαν πειστεί και προσυπογράψει τα θύματα, κυρίως ομογενείς που ζουν στην Ισπανία, ότι η απάτη δανείων του ήταν «θεμιτή.»

»Ο τραπεζικός μεγιστάνας θα πρέπει τώρα εξετασθεί στην πατρίδα του Γαλλία, πέντε χρόνια αφού είχε ξεκινήσει νομικές διαδικασίες ενταντίον του ένας δικηγορικός σύλλογος που εδρεύει στη πόλη Marbella (Μαρμπέγια)…

»Πιστεύεται ότι ο βαρόνος διαμένει στο κάστρο του στη Νορμανδία, ή κοντά στα γραφεία του στο Παρίσι, και οι δικηγόροι έχουν παράσχει στους εισαγγελείς στη Γαλλία με δύο δυνατές διευθύνσεις για να τον βρούν.

»Ἐνας δικηγόρος ονόματι Αντόνιο Φλόρες που μένει στη Marbella που εκπροσωπεί τον δικηγορικό σύλλογο Lawbird είπε ότι το κατηγορητήριο ήταν μια “στιγμή επανάσταση” στην υπόθεση.

«“Είναι ένα καλό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση,” είπε o Φλόρες στο Olive Press. “Τα δικαστήρια είναι τώρα σε συμφωνία μαζί μας ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να ανακριθεί ο βαρώνος Ρότσιλντ.”»

Τελευταίως όμως, είναι η ελβετική κυβέρνηση που ξεκίνησε έρευνα για την ελβετική μονάδα του Έντμοντ ντε Ρότσιλντ (Edmond de Rothschild). Σε άρθρο [3] της εφημερίδας Bloomberg στις 4 Μαρτίου φέτος (2016) με τίτλο «Έγινε στόχος γαλλικής έρευνας στην Γενεύη ο Έντμοντ ντε Ρότσιλντ», ανέφερε τα εξής σχετικά με αυτό το θέμα:

«Η ελβετική μονάδα του Έντμοντ ντε Ρότσιλντ είπε ότι είναι το αντικείμενο μιας γαλλικής έρευνας σχετικά με μια πρώην επιχειρηματική σχέση που διοικείται από έναν πρώην υπάλληλο.

»”Η Edmond de Rothschild (Suisse) SA συμμετέχει ενεργά στην ποινική έρευνα που είναι σε εξέλιξη,» δήλωσε σε μια δήλωση εμάιλ την Παρασκευή η τράπεζα που εδρεύει στη Γενεύη. «Η τράπεζα αρνείται όλες τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον της.”

»Η Edmond de Rothschild, μια ιδιωτική τραπεζική και εταιρεία διαχείρισης στοιχείων ενεργητικού, ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1953 και επιβλέπει περίπου € 150 δισεκατομμύρια (164.000.000.000 $) και διευθύνεται σήμερα απο τον βαρόνο Benjamin de Rothschild (Μπενιαμίν ντε Ρότσιλντ) και τη σύζυγό του Ariane (Αριάνα). Η ελβετική μονάδα έχει τις ρίζες της στην απόκτηση της Banque Privee στη Γενεύη το 1965.

«Η εταιρεία έχει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη δήλωση της. Οι υπάλληλοι στη Γενεύη δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για να ανταποκριθούν σε μια τηλεφωνική κλήση από το Bloomberg News, την Παρασκευή.»

Πριν απο έξι χρόνια, σε ένα δημοσίευμα της γνωστής Ισραηλινής εφημερίδος Haaretz, ο ίδιος ο Έντμοντ ντε Ρότσιλντ είπε πως «Έχει τελειώσει η Αμερική, τουλάχιστον για την ώρα.» Είπε επίσης τα εξής φρικτά: «Εγώ δεν πιστεύω στο Θεό, ούτε λογοδοτώ σε Αυτόν.»

Η οικογένεια Ρότσιλντ είναι τόσο πλούσια που δεν εμφανίζονται καν τα μέλη της στην επίσημη λίστα των πιο πλουσιώτερων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με το γνωστό χρηματοοικονομικό περιοδικό Forbes. Το πραγματικό μέγεθος των περιουσιών τους έχει ελαχιστοποιηθεί εσκεμμένα απο τα ΜΜΕ για να μην γνωρήσει ο κόσμος το γεγονός ότι παραμένει η πιο πλούσια και δυνατή οικογένεια σε όλο τον κόσμο. Και γι᾽αυτό λέγεται ότι οι «πλουσιότεροι» άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη είναι οι κ.κ. Μπιλ Γκέιτς και Warren Μπάφετ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!

Αλλά για να καταλάβετε πόσο δυνατοί παραμένουν ακόμη και σήμερα οι Ρότσιλντ στο τραπεζικό κλάδο, αν και η τράπεζα της Αγγλίας είναι κρατικής ιδιοκτησίας, το 97% της προσφοράς χρήματος του Ηνωμένου Βασιλείου εξακολουθεί να ελέγχεται ιδιωτικά με τη μορφή τοκοφόρων δανείων που δημιουργούνται από τράπεζες που ανήκουν στους…Ρότσιλντ! Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί η οικογένεια αυτή παρεμένει, μαζί με τους εταίρους της, να είναι ο κύριος μέτοχος όλων των μετοχών της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το καταστατικό της τράπεζας αυτής, κανείς Αμερικανός πολίτης ΔΕΝ δικαιούται να κατέχει ούτε μια μετοχή σε αυτή την τράπεζα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Τράπεζα της…«Ελλάδος».

Αλλά θα ήθελα να επισημάνω —για όσους δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμη με τη μακρά ιστορία των Ρόθτσιλντ για την εγκατάσταση των κεντρικών τραπεζών τους σε χώρες σε όλο τον κόσμο και για τις δολοφονίες τους παγκόσμιων ηγετών που τους είχαν αντισταθεί— ένα ορισμένο παράλληλο γεγονός με εκείνο της δολοφονίας του Καποδίστρια απο πλευράς των Ρότσιλντ, που έχει να κάνει με την προσπάθεια των Ροθτσιλντ να δολοφονήσουν και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ , τον κ…Andrew Jackson (Άνδρου Τσάκσον)!

Αυτό είναι ένα καλά τεκμηριωμένο ιστορικό γεγονός και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Όταν ήταν εις αληλογραφίαν με τους Ρότσιλντ, τους είχε πει ευθέως ο Τζάκσον το 1835 «Είστε ένα κρησφύγετο ληστών κι οχιών, και σκοπεύω να σας ξεριζώσω, και με τον αιώνιο και παντοδύναμο Θεό, θα σας ξεριζώσω όλους απο αυτήν την χώρα!» Μάλιστα, ο Τζάκσον σπόπευε τότε να μην ανανεωθεί το καταστατικό της τότε κεντρικής τράπεζας του Ρότσιλντ στην Αμερική, δηλαδή, της Δεύτερης Τραπέζης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Ρότσιλντ είχαν μια λύση για αυτό αυτό το…δίλημμα που είχαν με τον Τζάκσον ακριβώς όπως είχαν και με τον Καποδίστρια στην Ελλάδα κατα την ίδια ακριβώς περίοδο: ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ Ο ΊΔΙΟΣ!

Το 1837, οι Ρότσιλντ εξαπέστειλαν τουλάχιστον έναν δολοφόνο για να δολφονήσει τον Τζάκσον. Στις 30 Γενάρη του 1835, ένας δολοφόνος ονόματι Richard Lawrence προσπάθησε να σκοτώσει τον πρόεδρο Τζάκσον αλλά, ως εκ θαύματος, το πιστόλι του δολοφόνου αυτού…πάγωσε!…δεν δούλευε καθόλου! Τότε δεν υπήρχε καμία Μυστική Υπηρεσία για την Ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ. Φυσικά, επέζησε της επιθέσεως αυτής ο Τζάκσον και το πιστόλι του εν λόγῳ επίδοξου δολοφόνου του —που απέτυχε παταγωδώς!— εξακολουθεί να στεγάζεται μέχρι σήμερα σε ένα μουσείο κάπου στην Ουάσιγκτον.

Τη δεκαετία του 1820, πριν ανακτήσουν καν οι Έλληνες την ανεξαρτησία τους από τους Τούρκους, το έθνος της Ελλάδας δανειζόταν χρήματα από τους Ρότσιλντ από το Λονδίνο. Το 1850, όταν οι Έλληνες δεν μπορούσαν να πληρώσουν ακόμη και τους τόκους του δανείου που είχαν πάρει τότε από τη Μεγάλη Βρετανία, ο βρετανικός στόλος —κατόπιν εντολής των Ρότσιλντ!- απέπλευσε καταπάνω στην Ελλάδα αποκλείοντας τότε το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά για να μη μπορέσει να βγεί απο᾽κει κανένας. Αντί η Ελλάδα να κατέλθει σε πόλεμο με το παντοδύναμο Βρετανικό ναυτικό, αποφάσισε να υποταγεί κάτω απο την επιτήρηση…προσέξτε τώρα…της Διεθνούς Οικονομικής Επιτροπής για οικονομική βοήθεια, η οποία δεν ήταν άλλη από την … «ΤΡΟΙΚΑ» εκείνης της εποχής και, απ᾽ό, τι φαίνεται, ΤΙΠΟΤΕ δεν έχει αλλάξει στην Ελλάδα απο τότε!

Οι Ρότσιλτν χρηματοδότησαν και τις δύο πλευρές των Ναπολεόντειων πολέμων, την Αμερικανική Επανάσταση, την Μπολσεβική Επανάσταση, τη Διακήρυξη Μπάλφουρ, το κόμμα των Ναζιστών στη Γερμανία (Nazi = NAtional Soialist + ZIonists), ήταν οι αρχιτέκτονες του χτυπήματος της Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου του 2001 (ήσαν εκεί στην Νέα Γιόρκη εκείνη την ημέρα!) καθώς και όλων των πολέμων και «επαναστάσεων» που έχουν λάβει χώρα στη Μέση Ανατολή. Μπορούμε να τους «ευχαριστήσουμε» ΚΑΙ για το τεράστιο πρόβλημα του προσφυγικό που προκάλεσε εκ μέρους τους ο κ. Τζόρτζ Σόρος!

Οι Ρότσιλντ κατέχουν και τα διεθνή ΜΜΕ αφούν ανήκουν σε αυτούς τα μεγάλα πρακτορεία Reuters και The Associated Press. Γι᾽αυτό, αυτή τη στιγμή, ελέγχουν και τις δημόσιες συζητήσεις που γίνονται τους τελευταίους μήνες μεταξύ όλων των υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ καθώς και τους ίδιους του υποψήφιους! Π.χ., ο μεγιστάνας κ. Ντόναλντ Τράμπ (Donald Trump), που μοιάζει να έχει πάρει το προβάδισμα στην κούρσα για τη προεδρία της Αμερικής, μιλάει στα δικά του απομνημονεύματα με τίτλο «Η Τέχνη του Ντηλ» (The Art of the Deal) περιγράφοντας με υπερηφάνεια πως το 1987 αγόρασε τα πρώτα συμφέροντά του σε κάποια καζίνο στο Λας Βέγκας, όταν είχε αγοράσει αρχικά το 93% των μετοχών με δικαίωμα ψήφου στην μεγάλη εταιρεία τυχερών παιχνιδών Resorts International.


Αυτό όμως που ο κ Trump παρέλειψε να αναφέρει στους αναγνώστες του, είναι αυτό που είχει πει ο αείμνηστος ρεπόρτερ Andrew St. George του γνωστού αμερικανικού περιοδικού The Spotlight στις 30 Οκτωβρίου 1978 ότι η Resorts International ιδρύθηκε και ελεγχόταν απο την αρχή από εκπροσώπους εκ μέρους των οικογενειών Ροκφέλερ και Ρότσιλντ καθώς και απο πράκτορες της Κεντρικής Υπηρεσίας πληροφοριών (CIA) και την Ισραήλ Μοσάντ. [4]

Παρά ταύτα, αυτά που διαβάζουμε για αυτές τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί εις βάρος αυτών των μελών της οικογένειας Ρότσλιντ μας δίνουν ελπίδα ότι, κάποια μέρα, η οικογένεια που ελέγχει όλο τον κόσμο εις βάρος όλων των εθνών, θα βρεθεί τελικά μποστά στη…ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τα εγκλήματά της εναντίον της ανρθρωπότητος εν γένει!…

-Κουντούρης Ιωάννης, Δημοσιογράφος/Συγγραφεῦς
–––––––––––––
1 – ROTHSCHILD FAMILY INDICTED, MAINSTREAM MEDIA SILENT,
Indictment could mean the beginning of the end for one of humanity’s largest enemies
Jon Bowne | Infowars.com – 9 Μαρτίου 2016 | Λίνκ: http://www.infowars.com/rothschild-family-indicted-mainstream-media-silent/

2 – «EXCLUSIVE: Baron Rothschild indicted in France over fraud case»
του Rob Horgan (Reporter) – δημοσιεύθηκε στις 18 Ιουν, | Λίνκ: http://www.theolivepress.es/spain-news/2015/06/18/exclusive-baron-rothschild-indicted-in-france-over-fraud-case/

3 – «Edmond de Rothschild in Geneva Targeted by French Criminal Probe» του Giles Broom | Λίνκ: http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-03-04/edmond-de-rothschild-in-geneva-targeted-by-french-criminal-probe

4 – «Who Towers Behind Trump?», 28 Σεπτ. του 2015 | Λίνκ: http://americanfreepress.net/who-towers-behind-trump/

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters