Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 11/08/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΚ ΛΙΝΤΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!
 
ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ (ΑΡΙΖΟΝΑ, ΠΕΝΣΥΛΑΒΑΝΙΑ, ΝΕΒΑΔΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΙΣΙΓΚΑΝ) ΕΓΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΑΙΚ!! 

Έξαλλος πολίτης καταγγέλλει πυροσβέστη για δολιοφθορά! (video)

Σοβαρή καταγγελία για παρεμπόδιση εθελοντών πυροσβεστών
Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή και καταγγελία προχώρησε ένας πολίτης στα Βασιλικά Ευβοίας που μέχρι και σήμερα δίνουν μάχη με τις αναζωπυρώσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του αλλά και στο βίντεο που κατέγραψε απευθυνόμενος στον πυροσβέστη που καταγγέλλει για δολιοφθορά, ο ίδιος εμπόδισε όχημα εθελοντών να τροφοδοτηθεί με νερό και να επιχειρήσει στα πύρινα μέτωπα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters